CCXXVI

 

 

Şi vremea trece, nebăgată-n seamă,

Cât ea vorbeşte-acestei zugrăviri

Ce din adâncă ispăşire-o cheamă,

Privind cu jale alte ispăşiri;

Durerea şi-o topeşte-n jeluiri:

         Nu-i leac de tot durerii, dar e-alin

        Când ştii că alţii poartă-acelaşi chin.

 

Which all this time hath overslipp’d her thought,

That she with painted images hath spent;

Being from the feeling of her own grief brought

By deep surmise of others’ detriment;

Losing her woes in shows of discontent.

It easeth some, though none it ever cur’d,

To think their dolour others have endur’d.

William Shakespeare – Necinstirea Lucreţiei

 

(Opere complete, vol. II, Academia Română, Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă, Bucureşti, 2007, traducerea: Dan Grigorescu)

 

 

 

634 thoughts on “CCXXVI

 1. Uneori vorbele nu au sens!

  George Bacovia Alb

  Orchestra începu cu-o indignare gratioasă.
  Salonul alb visa cu roze albe —
  Un vals de voaluri albe …
  Spatiu, infinit, de o tristete armonioasă …

  În aurora plină de vioare,
  Balul alb s-a resfirat pe întinsele cărări —
  Cântau clare sărutări …
  Larg, miniatură de vremuri viitoare …

 2. Mi-e rău! 😆

  Iote şi originalul:

  Which all this time hath overslipp’d her thought,
  That she with painted images hath spent;
  Being from the feeling of her own grief brought
  By deep surmise of others’ detriment;
  Losing her woes in shows of discontent.
  It easeth some, though none it ever cur’d,
  To think their dolour others have endur’d.

 3. Ce enervant s-a tradus la noi “The Rape of Lucrece”! “Conglomeratele” feministe din mine sunt revoltate, s-au precipitat! 😀 Dacă Shakespeare a zis “rape” toată ziua, la noi de ce e “necinstirea”? Nu vi se pare importantă nuanţa care le separă pe cele două?

 4. Ei, Ana, cârcoteam şi eu. Stai liniştită, îi recunosc meritele lui Dan Grigorescu. Să traduci Shakespeare nu e de ici, de colo.

 5. Ana

  Nu, Danny, ia o cafea din bucătăria ta. Din filtru ori din ibric. Îndulceşte-o niţel şi bea-o încet.

 6. Danny

  Pai, tot din bucataria mea, Ana? Da’ pana acum ce crezi c-am facut? Iar iau din bucataria mea? Nu-i mai pun deloc zahar si o torn grosolan pe gat, na! E bine asa? Cand ma vei servi si tu o cafea?

 7. Ana

  Păi, eu sunt chelneriţă, Danny, să te servesc pe tine cu cafele? 🙄

  Nu, mai bine, mă laşi tu pe mine să ajung să-mi doresc să te invit?

 8. Danny

  Ana? Cafelei inca nu i-am dat drumul pe esofag. Se afla in cavitatea bucala de cca 10 minute. E prea amara si nu stiu cum sa-i mai pun zahar. Ai vreo solutie?

  Mmmm, daca deschid gura nu va fi bine. Ce misto ca s-a inventat scrisul! Ce zici, ma inviti la o cafea?

 9. Danny

  Asa am facut, Ana. Am inghitit cu miere.

  Deci, cum fac eu, Ana, sa te determin ca tu sa ajungi sa-ti doresti sa ma inviti la o cafea? Cum sa fac, Nora, ca nu stiu?

 10. Joiana

  N-aţi înţeles. Ghermănuţî vrea să fiţi sobri, cum s-ar zâce. Să nu mai sorbiţi cafele acilea. De fapt, să nu mai zâcă nimeni nimic. El acuşa stă-n picioare, are chipiu’ de şoim în mâini, şi-şi molfăie un colţ de cravată, da’ fără să pleoscăie. La el, aşa e. Linişte şi sobretate. Nu zâce nimeni o vorbă, doar o muscă bezmetică s-aude cân’ şi cân’. Vedeţi, dacă nu ştiţi, nu vă pricepeţi.

 11. Danny

  Cum mai, Joiana, si asta vrea sa fim sobri? Da’ de unde atata sobrietate pe aici? Cosa e sobru, Jaco e sobru, Gelu la fel, Goco e trist. Numai eu cu Raj si cu Verzelius ce suntem mai jucausi.

  Joiana, tu porti la sani numai copii sobri?

 12. Joiana, nu asa. Eu vorbesc despre o anumita adecvare. Adica… atunci cand ne sexam ne sexam si cand ne rugam nu ne sexam & chiuim de veselie.

  Pt ca ajungem in postura in care poezia este doar pretext de chiuliala… pt ca… noi… prin constructia noastra suntem niste petrecareti.

 13. Costelus

  Pai e foarte simplu de ce nu stiam cine e Apocrif. Aici nu a scris, iar pe Pandora n-am mai citit absolut nimic de cind F a inceput sa scrie acolo.

 14. Joiana

  Domnu’ Danny, m-am întrebat şi io. cre’ că se sobreţesc toţi în preajma mea. Ai dreptate matale, şi Gocu e tot sobru.

  Ghermănuţî, deci aşa! Atuncea tu de ce te-ai săxat când te-am trimes după porumb? Ce-are sexatul cu porumbu’, ha?

 15. Apocrif

  Costeluş,

  Deci nu ştiai, dar l-ai bănuit. Asta cum ţi se pare? N-ai auzit de el, n-aţi interacţionat, dar suspectezi, ha? Bă, dă-o-ncolo!

 16. Cât de paralel cu orice să fii ca să spui inepţii precum “Daca vrea sa minta, un om cu suficient creier in cap il poate imita si pe Nichita si pe Creanga.”. QED! Perla supremă!

  Tu crezi că cineva ar putea s-o imite pe Ana, de exemplu? Încât noi să nu mirosim? Cineva lipsit de talent, evident. Eu cum ştiam, “vigilentule”, când era Ana clonată pe Pandora’s şi când, nu? Vai de capul tău!

  Şi dacă termini, termină dracu, nu mai spune nimic, am pierdut destul timp cu prostiile tale!

 17. Joiana, aia cu porumbu o fost o intamplare. Aici haosul e organizat/constientizat tolerat. Daca ma apuc si ma invart de fro doua ori cu furca… ce zici?

 18. Apocrif

  Nora,

  Mă enervezi rău! Alea-s vorbele mele, ieşi afară dintre urechile mele! Acum! 😳

  Pe Nichita ca pe Nichita ;), dar pe Creangă, bă?! ‘Te-n spirt, de alfabetizabil! 🙁

 19. De ce nu deschideti un loc de dat cu capu si sa lasati subiectele cu greutate in pace?

  Stiu ca asa sunteti crescuti! Asta considerati normalitate si asa o sa va educati progeniturile… dar asta nu inseamna ca e si bine! Stiu ca… va uitati la mine ca la un fraier! Dar stiu ca… in urmatoarele 5 minute va constientizati lipsurile -- eu devin invizibil -- ramaneti numai cu voi… iar dupa alte 5 minute va consolati cu aceasta nesimtire de care dati dovada. Nesimtire si… haos!

 20. Joiana

  Ghermănuţî, ia, du-te tu şi-nvârte fânu’! Că bine zâci! Doamne, un’ să scriu în călindar zâua asta, când avu şi el aplecare să puie mâna pe ceva! Şi dă şi cu mătura la găini dacă tot eşti acolo că s-a strâns găinaţu’ pân’ deasupra de gleznă!

 21. Ah, şi-nc-o chestie. Nu trebuie să-nţelegi tu nimic. Nu ţi se datorează niciun fel de explicaţii. Nici în ceea ce priveşte relaţii trecute, prezente şi viitoare cu terţi. Ai obiceiul ăsta, supărător în ceea ce mă priveşte, de a contabiliza tu ce-şi fac alţii între ei. Nu e treaba ta. Că prinzi tu nişte chestii după ureche e una. Dar ţine-ţi extrapolările şi interpretările pentru tine. Asta făceai şi pe Pandora’s la-nceput (mi-aduc aminte scandalul când ai crezut tu că i-a dat Ana lui Cosa parola de la mail, de parcă ar fi fost asta treaba ta şi dacă ar fi fost adevărat), asta faci şi acum.

 22. Joiana, chiar m-am gandit sa cresc niste gaini pt ca iubitii tai occidentali cu a lor capitalism ma otravesc, otravind gainile cu tot felul de concentrate.

  🙂 Am un atelier si… m-am gandit sa le pun si termopane & gresie sa le pot curata omeneste & sa aiba caldura sa am oua si iarna! Ce zici? investesti cu mine?

 23. Ana: 😆 O putea Costeluş, mai ştii! Că tot i se pare lui floare la ureche şi crede că orice inginer poate face de-astea.

  (a nu se înţelege că am ceva cu inginerii, doamne fereşte! Ba chiar mă complexează oamenii ăştia, mi-e o frică de ei, mamă-mamă!)

 24. Ana

  Cum, Costele, mumă, tâmpişi? Păi, n-am văzut aseară cum scriseşi tu echivalenţele alea în cursive? Tu crezi că suntem denudaţi de memorie? Ia, hai la maica, la o cafea cu Zoloft, că ai tulburare mare.

 25. La unii nesimtirea e mai mare. Nu-i constientizata imediat. Constientizarea e cu intarziere sau.. poate chiar nu va aparea niciodata. Ce trist! Sa nu ma intalnesc cu Nora… intr-o chestiune asa de evidenta! 🙁
  🙂

 26. Ana

  Eeee, nu zice de ingineri, că intri-n zona mea. 😀 Şi-odată mă-nvârtoşez cacoada dă balaur…

 27. Joiana

  Ia, du-te, bre, şi schimbă şi becul la privată că s-a ars azi-noapte. Ce draci ai făcut acolo, că te-am sâmţât io pe la două? Discotecă cu lumini? Că tot să stingea şi s-aprindea? Ai, ia zi!

 28. Costelus

  Eu am zis de 1Q, nu de aprocrif. Cind i-am citit primul comentariu al lui 1Q mi-am dat seama ca e foarte probabil sa fie o farsa.

 29. Costeluş, taci naiba că am comentariul în gunoi. Da, de la primul comentariu a fost evident că omul ştie să se joace mişto.

 30. Joiana

  N-am învestit destul, bre? Ia însoară-te să mai învestească ş-alţii că m-am săturat! Cu mătura dedeşi?

 31. Ana

  Dincolo de glumă, acum, cine ar putea, de exemplu, s-o imite pe Seva? 🙄 Nici în vis. Şi pe toţi ceilalţi.

  Nici tu, Costeluş, nu poţi fi imitat fiindcă mereu scrii ca direct din curu’ creierului, loc în care aş vrea şi eu câtedată să am acces, da’ n-am, frate.

 32. Danny

  Nora, si daca te-ai intalni cu Ghermanuti noaptea pe cea mai laturalnica ulita din Bucuresti? Atunci sa te vad, ce faci?

  Iar daca in capul ulitei te asteapta Goco? Pe unde mai scoti camasa sau, ma rog, ce porti tu?

 33. Tu eşti chiar bolnav. Mă doare-n cur de întrebările care-ţi frământă ţie creierii.

  Frică? Nu, tembelule, dar pentru fairplay, ar trebui să-i dau drumul. Ceea ce nu vreau! Poţi pricepe atâta lucru? Poţi respecta o regulă simplă, ţaţă lele? Sau crezi că tu ai dreptul, că te-ai născut cu stea în frunte, să-i faci pe alţii cu ou şi cu oţet, iar alţii nu trebuie să-ţi dea replica?

  Hai, că deja abuzezi de bunăvoinţa mea.

 34. Danny

  Hai sa-ti raspund eu, Nora. Intotdeauna trebuie sa ai la tine sprayul paralizant. Ai grija, ca de la un timp nu-l mai porti. Se pot intampla multe pe ulitele Bucurestiului intunecat.

 35. Ana

  Mihai, iubitule, Văratecul meu drag! 😳 [(Maimuţa asta arată sfioşenia, nu porcăriile la care vă gândiţi voi. (Nota iubitei)]

  O, tot ce-i mistic, iubite barde,
  În acest suflet ce ţie-ţi arde
  Nimica nu e, nimic al meu
  E tot al tău.

 36. Tu esti scanteia -- esti inceputul
  hai sa-i dam o tenta moderna posibilei continuari! 🙂

  Fara-al tau zambet, fara al-tau glas
  fumul,
  doar fumul ar creste

  in leagan usor -- ondulat
  catre nori

  De unde, iubito, de unde,
  daca nu
  din sufletul meu
  ars?

 37. Ana

  Din faguri, iubire,
  Şi strânsori,
  Din viscere şi dureri
  Dă trup şi înghite-l la loc
  Din apă şi joc
  Adă foc.

  Întoarce numai un gând
  Şi iartă-mi albastrul, pe tot
  Culege hartă cu hartă
  Din tulburata mea poartă

  Nu arde parsist,
  Ci desfă-te
  … insist.

 38. Sa ne ferim de rime facile. Sa intram in noul mileniu cu mandrie si devotament!

  Cu bratele deschise -- privirea spre cer
  Si vantul ce sufla si norii pocnind
  Un fulger ce crapa si zarea in doua
  Sunt martori la scena:

  Ma dezintegrez…
  precum un castel de nisip.

 39. Ana

  (Iubitule, nu există rime facile, că alea sunt tehnici doar.)

  …………………………..
  Nu aşeza braţe-n bucăţi
  Nu le întinde-n cale
  Teatre şi tribunale.

  Nu ridica, nu coborî
  Adastă.

  …………………………..
  Muză,

  😆 😆 😆 Expiiiiiiiiiir!

 40. Ana

  În cazul tău, de moalele capului. Fârşirăm cu asta, că încep să mă plictisesc. Şi paranoia are o limită.

 41. Joiana

  Ghermănuţî, fir-al al ăluia să fii! Pocnesc gogoşile, nu norii, că dedeşi foc la ulei! Săriiiţi!

 42. Joiana

  Bine că venirăţi! Că ăsta, jumate de om ăsta călare pe juma’ de scăricică, era să dea foc la casă de-ajungeam în drum cu tot cu el! Un’e ne duceam? Cin’ ne primea, bezmeticule!

  De la cafea i să trasă! Care-i dederăţi cafea? Io cân’ vă spui, nu mă credeţi! O oră vorbi în dodii, zicea că-l cheamă Mihai, nu Ghermănuţî, cum scrie şi-n certefecat, şi că face gogoşi că să duce la una, Mitte! Dracu’ să-l pieptene! Un’ să să ducă el şi care Mitte? Io-l lăsai să frământe aloatul că mă gândii că ceva trebuie să frământe şi el pe lumea asta!

  Numa’ ce ieşii pân’ la poartă că mă strigă careva şi cân’ să vin văz vâlvătaia la fereastră! Iar ăsta belea ochii-n cer şi zâcea că pocnesc norii!

 43. :))))) Joiana, cred ca personajul acesta pe care il interpretezi ar avea succes in instaurarea monarhiei in Romania. Ce vreu io a zice: esti un fel de regina a Romanilor!

 44. auzi, Ana, mie nu-mi convine. aşa ai făcut şi cu pletosul celălalt. îi aduci aici, apoi nu-i laşi să comenteze. vreau să vorbesc direct cu domnul Shakespeare!!

 45. Joiana

  Doamna Ana, crecă aia e! Da’ el nu ştie să facă cremşniţi, doar gogoşi!

  Scărmănel, ia fă tu baie, că iote, eşti plin de funingină!

 46. Joiana

  Doamna Andreea, aşa trebuie să fii cu copchiii ăştia dacă vrei să scoţi ceva, ca cum s-ar zâce, din ei!

 47. ia, gîndeşte-te tu, Joiana, ce s-ar fi ales de Shakespeare, dacă îl trimitea cineva toată ziua la raţe sau îl punea să facă gogoşi!

 48. Ana

  Cum să nu existe? 🙄 Şi de noi ar putea zice lumea că nu existăm. Iară eu am coşmaruri cu replica din film: Ce-i, părinti, li fuţî pi poponarili aiestea? 🙁 Aia îmi aduce aminte că măcar trei dintre noi existăm.

 49. Ana

  Eu când zic coşmar mă refer la rememorări de zi, nu de noapte. Îmi vine-n cap foarte des, indiferent ce preocupare aş avea. M-a marcat rău de tot.

 50. fata aia (musafira)… nici nu mai ştiu cum o chema. m-am tot gîndit la ea. dincolo de biserică, de crimă, de nebunie.

  de ce să-ţi legi neapărat fericirea de o biată fiinţă? de ce nu se poate renunţa, mai uşor, la asta? cîţi dintre noi nu au tras, măcar o dată, cu disperare, de cineva, ca să-l oblige să facă sau să fie AŞA CUM VREA El. şi nu aşa cum vrea celălalt.

  ştiu că sună cam aiurea, dar eu la asta m-am gîndit, cel mai mult, după ce am văzut filmul. cîtă încrîncenare, ca să-l aducem pe celălalt ACOLO UNDE VREM NOI! şi cel mai adesea, ne păcălim spunînd că aşa e mai bine şi pentru el.

  dacă n-ar fi îndîrjirea asta stupidă… şi foaaaarte egoistă… 🙁

 51. Ana

  Alina. Mie mi-e frică de ea şi acum. Şi-a meritat premiul, îi trebuiau şi lauri.

  Păi, simplu. Iubirea stă în întrebare, nu în enunţare. Iubirea e doar interogativă, niciodată imperativă. Ea zice: Ce vrei tu, ce-ţi place ţie, ce-ţi doreşti? Niciodată nu spune: Să vezi ce m-am gândit să fac eu pentru tine, stai să vezi, te fericesc de nu mai scapi! Auzi aberaţie: Te fac fericit(ă)!. Te fac. Brrrrrrrrr!

 52. +

  Eu nu sunt de acord că Verzel a făcut şoul. Cred că Daria. Verzel doar a răspuns. Iar pe alocuri, cam fad.

 53. ştiu, Nora, ştiu.
  iar cînd mă apucă filozofelile asta, să ştii că cel mai mult, pe mine mă am în vizor. aşa cum am mai zis, la teorie sînt bună, dar mai departe… 🙁

 54. Eu cred că nu “se egzistă”. Orice relaţie naşte nevoi. Chiar dacă nu le aveai înainte. Nu ştiai că-ţi lipseşte una, alta. Asta în cazul fericit.

 55. ar fi frumos să existe.

  în rest, e simplu.
  atîta timp cît ne preocupă nevoile noastre, e vorba de egoism. cînd ne preocupă ale celuilalt, e vorba de iubire. nu e nici o scăpare din schema asta.

 56. +

  Daria şi-a creat o poveste şi o respectă. Prezintă doar crâmpeie din ea şi din acest motiv pare incoerentă. Exact ca atunci când ai un pazăl şi oferi elemente din el. E de datoria noastră (dacă intrăm să jucăm) să reformăm desenul.

  Dacă o luăm în serios, o să iasă ceva mişto. Dacă ne credem superiori şi luăm jocul în băşcălie, atunci cu băşcălia rămânem.

 57. Şi ţi se pare că n-am luat-o în serios? Daria a venit cu nişte crâmpeie, dar e cam clar că sunt unele statice, lipsite de dinamism. Nu ştie ce să facă în continuare cu ele. Am încercat s-o fac să dezvolte puţin, să adauge puţină carne scheletului, dar nu prea merge. Eu cred că nici Daria nu ştie de capul ei.

  Dar nici pe tine nu prea te văd jucând în hora asta, aşa că mai uşor cu morala!

 58. Ana

  Iar pe mine nici nu mă bagă-n seamă fetele astea. 😥 😥 😥 Sufăăăăăăăăăăăr! 🙁

 59. Danny

  Fetelor, mai spuneti si voi ceva pe aici. Cine-s Fefeleaga si Zenobia? De zeci de ori v-am intrebat.

 60. +

  Că nu mă vezi tu jucând nu e o noutate, tu nu te prinzi prea repede de nimic.

  Tocmai aşteptarea ta ca Daria să vină cu ceva nou, să dezvolte demonstrează faptul că nu iei lucrurile în serios. Ce să dezvolţi, cu ce să vii nou într-o poveste care a avut loc ca atare?! Vrei să inventeze de dragul frumuseţii dialogului?!

 61. Danny

  Consatencele Joianei? Eu credeam ca au legatura cu Andreea. Foarte rar apar pe aici, in medie, o data la 6 luni. Mai era un cal, pe nume Bathory, si o calarea pe……….am uitat, nu mai stiu pe cine. Ba nu, el era calarit de…..??? Nu au vorbit deloc cu mine uratele astea, sunt foarte nesociabile, la fel ca Manuella.

 62. 1Q

  Mi-au ieşit vorbe pe faţă şi pe gât!
  Nu ştiu cu ce să le dau să treacă. Şi se întind ca râia..
  Sunt supărat fleaşcî!
  Cre` c-o să mor în bătaia peştelui prăjit, sufocat de superioritatea băscăliei! Domnului să ne rugăm! +++

 63. Dragi OTV isti… eu ma pun la film. Io zic ca… mai tre sa ascultati niste manele.. sa va cititi horoscopul unul-altuia si… totul o sa fie ok!

 64. Danny

  Andrei cine mai este, mai, ca tampesc naibii.

  Uite si la Cosa, a inceput sa se plictiseasca. Vine cu logica lui alambicata.

  N-am mai vazut-o de vreo 7 zile pe Jasmine. Pe unde o fi?

 65. Hm, da, Cosa, fix aia vreau! Că aşa e jocul! Nu vii să trânteşti nişte jalnice firimituri şi te-aştepţi că lumea să fie extaziată!

  Pentru prima frază, ia un sincer “hai, marş!”. Incredibil, cum îţi stă ceva-n gât, cum redevii jigodia dintotdeauna. Şi te miri de ce nu vor copiii să se joace cu tine!

  Danny, nu fi scabros! Calul se chema Bator, nu Bathory, zevzecule, este calul Fefeleagăi! Nu sunt foarte sociabile, prin părţile lor oamenii tac şi fac. Joiana e aşa, o excepţie.

 66. 1Q

  Că bine le zici fiule! +++
  Ia bagă tu o kata de dialog cu preamărita ta Daria&aghiotantele ei/lui ..

  Sacses!

 67. Danny

  Verzelius, ti-au iesit vorbe si-n dos. Vrei o crema sa te vindeci? Cere-i lui Costelush, cica e buna. Ba nu, aia e pentru piele de soparla. Tu ai vorbe de om pe corp. Ia si tu ceva de nas si gat.

 68. Ana, aia nu cred. Sunt fete curăţele, simple, de la ţară, dar îngrijite. Na, studente la medicină, ce vrei!

  Dar nu le-am întrebat (sau parcă a zis totuşi cineva): fetelor, sunteţi la medicină umană sau la veterinară?

 69. 1Q

  k, Dunny!
  Mie-mi place de Costeluş.

  Ce zici, se supi dacă-l rog să mă scuze că nu mă plaşe?

  Suspin şi-n somn,.. tresar înspăimântat! de ce oare? de ce, de ce? ce i-am făcuuuuuut?

 70. Danny

  Verze, o fi Costelush placut, are fatza de cotoi, e simpaticut in poza, dar, cica, are picioare de elefant si piele de soparla. E un fel de extraterestru.

 71. Bator

  Este, cavalere, stăpâna mea ha frumoasă. Zenobia-mi dă şi mâncare, după ce înfoaie niţel fânu’-n care s-a tăvălit noaptea soră-sa cu hăndrălăii satului. Da’-n bot tot haia frumoasă mă pupă. Surori, deh. Se completează.

 72. alexa

  cât circ! Nora, nu cred că la vârsta Dariei aveai mai multe cărţi citite decât ea. în liceu şi-a instalat deasupra patului un raft pe care şi-a pus o veioză şi cărţi ca să poată citi noaptea, când se trezeşte cu chef.

  problema asta a ales s-o abordeze într-un mod care s-o ajute să afle ce o interesează, chiar dacă nu o scoate într-o lumină favorabilă. eu am citit foarte rar ce a scris ea pe aici, majoritatea comentariilor scrise cu adresa mea sunt de fapt tot ale ei, dar ştiu cam ce-a făcut. şi nu a venit aici ca să distreze pe nimeni, nu te gândi că dacă pocneşti tu din degete o să înceapă să sară într-un picior.

 73. Costelus

  Tii Nora, da’ ce ne completam noi! Eu scriu, tu stergi 🙂 Gata, nu te arici, mi-a trecut. O sa am mai multa incredere in voi. Sezi, lasa matura!

 74. Danny

  Batore, surorile astea doua, de ce nu sunt sociabile? Adu-le mai des pe aici. Sunt frumusele amandoua.

 75. +

  Recapitulare:

  N-am zis decât că nu Verzel a creat şoul. Ci Daria. Punct.
  Restul au fost discuţii simple, fără încărcătură.

  Tu, ca o îndrăgostită isterică ce eşti, ai făcut criză de isterie. Eşti jalnică. Iar „hai marş!” să-i zici cui îţi permite. Eu nu, aşa că du-te tu-n pula mea cu istericalele tale cu tot.

  Şi gata, acum chiar că am terminat-o cu tine.

 76. alexa

  încă ceva. eu am citit pe pandora articolele Anei Barton şi comentariile de la primul până nu a mai scris RP. pe undeva pe acolo este o conversaţie între Ana şi Uc în care Uc scrie că o să-şi schimbe pseudonimul. deci ştiam de asta, dar Daria mi-a spus să nu mă bag şi, cum eu sunt extrem de docilă, nu m-am băgat 😀 nici acum nu i-am spus că ştiam 😀

 77. Danny

  Ana, mi-ai pus jazz, frumusico?

  Alexa, tu cine esti draga? Cate carti a citit Daria? 11, 14, 35? Dar tu?

 78. Danny

  Cosa, iar esti trist! Te pomenesti ca te duci din nou pe Pandora’s. Acolo nu prea mai e nimeni. Si daca e indragostita, care e problema ta?

 79. Costelus

  Mai Verzane, imi cer scuze. Am gresit. Am crezut ca esti altcineva. Nu stiu, cind ai intrat ai facut-o de parca ii stiai pe cei de-aici de cind lumea. S-au mai jucat in alta parte unii si altii cu clonari si faze de genul asta.

  Hai, moa, da se te pup!

 80. Costelus

  Am vrut si eu sa incerc odata sanie de potai, pina am aflat din surse directe cit e de romantic! Nu mi-a mai trebuit! 😀

 81. Cosa, şi tu cine eşti, baby? Îndrăgostitul placid? 😆 😆

  Aşa-s eu, mă-ndrăgostesc mereu de ăştia talentaţi.

  Ai terminat-o? Pe cuvântul tău? 😆

  Da, vorbeşti urât cu mine, eşti în categoria mârlanilor care-şi merită coroniţa “hai, marş!. Şi gata, ce e aşa greu de înţeles?

 82. uc

  helou,

  Alexa, cine esti? ruda cu daria si andrada? cand am zis io ca-mi schimb pseud?:))
  ok, sunt cu ochii pe paraipan, citesc mai tarziu

 83. 1Q

  Nora,
  Uf! Cred că nu din cauza mea,.. că nu e bine! Sincer.
  Păcat că a vorbit urât, mie-mi plăcea cum gândeşte.
  Ce dacă a fost proDaria, nu mă deranja deloc. Putea să intre şi el în joc, avea o plajă imensă..sahariană.

 84. El nu ştie să se joace, 1Q. Niciodată n-a ştiut. Nu e din cauza ta, e din cauza lui. Putea să-şi susţină favoritul fără scuipături. Cine scuipă ia şuturi. E în legea firii, ce naiba.

 85. 1Q

  Da, prea multă patimă pentru un joc dintr-un joc. Trist.
  N-am nimic cu subiectele serioase disecate academic, nu cred că am stricat vreun dialog din acest spectru. Cred că pot face diferenţa dintre băşcălie şi ceva serios,.. fără să-mi dea cu rest.

 86. Danny

  Cosa, nici Kiddo nu mai scrie pe platforma. O doreai tu substituentul Anei si al Norei, dar nu merge. E slabuta fata, Cosa. N-am ce-ti face, asa ca esti obligat sa ramai aici. Si vezi sa nu-l depasesti pe Goco la ura!

 87. 1Q

  Sunt calm, andreea. Altfel, cum?

  Nu arunc tabla de şah sau table dacă-s bătut..
  🙂 nu arunc cu obiecte.. sunt calm, sunt calm..
  uf! ce calm sunt!

 88. 1Q

  Danny,
  E rău fără ei!
  Mie-mi lipseşte doar Alexandra. Daria a fost prost deghizat şi n-a folosit apa de guriţă. Nu mai cred în dragoste, gata, mi-a ajuns o dezamăgire.

 89. Costelus

  Mai, e chiar buna crema voastra! Multumesc, singur asa nu stiam ce sa aleg.

  Ca tot sintem aici, exista antiperspirante sanatoase (fara aluminiu)? Ca pe astea eu le folosesc la greu. Fara nu se poate ca put ca calu’.

 90. Costelus

  Am auzit si eu de bolohanu’ ala, dar nu l-am gasit pe nicaieri. Ce-i culmea e ca gasesc antiperspirante “naturale”, care costa multisor, dar care au in compozitie aluminiu-zirconiu. Natural, bre!

 91. Danny

  Verzelius, iti plac tristii? Nu stiu daca ar fi chiar asa de rau fara ei.

  Tu nu observi ca mie imi place sa ma joc cu fetele, cand sunt serios devin obiectiv, iar cand sunt suparat, ridic palosul? Sunt complex, le am pe toate 3!

 92. Daria

  offffff… mai că-mi vine să plâng. hîchîc! s-au cutremurat zările de calmul lui, da’ numa’ un pic, cât să se prididească ciorile…

 93. 1Q

  Edle: nu, nu cred! Sunt atât de tulburat..poa` mai încolo, după ce-mi ling rănile adânci.

  Costeluş: Io ţin la subţiori bucheţele de busuioc, inhibă flora microbiană şi îmi ţine mânurile depărtate, ca la culturişti. Apriori, mai fac ceva..da` am uitat.

 94. Edle

  Nu stiu, Danny, da’ sa stii ca nu pup asa, cu una, cu doua. Tre’ sa te straduiesti si tu un pic. 🙂

 95. Danny

  Nora, referiri la oameni care nu sunt aici? Cum nu sunt aici? Toti 3 sunt aici. Nimeni nu-i bannat.

  Jaco stie sa se joace putin, de nota 5, d-aia am si pus notele, pentru a-i diferentia.

 96. Daria

  aşa a ieşit poza asta, fără cap. i-am făcut câteva pe deasupra mânecii, făr’ să ma vadă, că altfel nu pupam

 97. Danny

  Gata, Dana, ma straduiesc un pic. Ce sa fac eu, ce sa fac eu….???

  Verze, zi si tu, ce sa fac pentru a capata un pupic mic de la Dana? Zi-mi repede!

 98. Ăsta e norocul meu, că pot duce. Dar nu-i pasă lui prea mult de asta. Ar juca la fel şi dacă n-aş putea. Mie nu-mi poate provoca decât silă şi draci. Amândouă-mi trec, de cele mai multe ori. Păcatul mare e că nu-s toţi aşa. Iar el nici cu aceia n-are scrupule.

 99. 1Q

  Nora: Io te las singurî cu ie, că mie nu-mi mai plaşe.
  O aştept pe Alexa că are mai mult tact, + că vorbeşte mai delicat, aşa, ca fetili..

 100. S-o crezi tu, Danny. Oricum, nu asta contează. Nu o menţionezi. Ţine şi tu naiba odată minte că m-am săturat să tot repet.

 101. Daria

  atunci rămâi cu buza umflată, că ea nu vrea să-ţi vorbească. îmi pare sincer rău. serios. chiar mi s-a rupt inima în bucăţăli mici mici. da’ ca sî ti mai îmbunez, o sî pun o pozî în care i sî vedi şî faţa

 102. 1Q

  E clar. Mi-a pleznit vena cavă superioară, responsabilă cu socializarea. Îmbuneaz-o! Mai am puţin de trăit..

 103. uc

  Nora, cre’ca a baut pisica otet:))
  1Q tu esti verzel, te cunosc, cum-nu?!, dar alexa nu stiu cine e. Pffuaaai, a fost faza cand comisarul a sarit de pe pod pe un tren, vis! Pe urma vine un film dragutel cu Sophie Marceau, Femeile din umbra, drama de razboi.

 104. Daria s-a supărat. Nu mai vorbeşte cu mine! Numai Cosa e de vină, cine ştie ce prostii i-a băgat în cap.
  Daria, eu îţi voiam numai binele. Şi ţie, şi Alexandrei, şi Andradei, dar, mai ales, tuturor împreună.
  Nici eu nu mai insist. N-a fost să fie, asta e, ce să facem, mergem mai departe.

  Da’ văd că arde lumea de nerăbdare să se joace cu ea. Jucaţi-vă, dară, ce, stau eu în calea fericirii voastre?!

  1Q, ai plâns? 😀 eu am plâns puţin.

 105. Gata, Edle, nu mai povestim nimic, dar şi din trailer poţi să-ţi dai seama de una, de alta.
  1Q, şi eu l-am văzut de două ori. Babel ai văzut?

 106. Ana

  Am văzut ce-a zis muza. Nu mă uit la televizor şi basta! Deşi o dramă de război cu Sophie Marceau…

 107. E o trilogie, 1Q: Amores perros, 21 Grams şi Babel. Sunt mişto toate trei. Se pot vedea şi separat fără nicio problemă.

 108. Ana

  Suntem două, Dana. Îl vedem când mai vii.

  Micule,

  N-are 21 de grame, ci 25, da’ mai mult nu!

  Costeluş,

  Du-te, bă, perversule!

 109. Edle

  Ana, si tu? 🙂 Eu m-am uitat la televizor doar de vreo trei, patru ori, cand mi-au trimis Nora si Val filme.

 110. 1Q

  Cre` că ucide protestatarii antiincinerare şi acu-i îngroapă creştineşte. Ceea ce-aş face oricând şi eu..cu deosebită plăcere.

 111. Daria

  nu di alta, da’ cineva di pi aici s-o amorezat di tini şî moari di ciudî cî tu-ţî irosăşti bunatati di talent cu alexa

 112. Danny

  Nora, spune-mi, te rog, cine era Violeta de acum 2 ani? Si mai era unul care facea pe impaciuitorul pe platforma? Nu mai stiu cum il chema.

 113. 1Q

  Vă părăsesc, dragii mei, noapte bună!
  Nu mă plângeţi!
  Vă pup cu disperare,.. că mâine plec la lucru!

 114. Ei, Danny, nici măcar eu nu le ştiu chiar pe toate! Cu Violenta nu prea am avut de-a face.

  Andreea: mda, şi eu sper, măcar un weekend. 😀

 115. un pic de Bobotează, deh…
  Danny, dacă tu vrei să scrii cu diacritice, poate îţi explică cineva mai clar şi mai cu răbdare. eu nu am o relaţie extraordinar de apropiată cu calculatorul. 🙂

 116. Danny

  Eu am intrebat altceva, Nora.

  De ce nu esti mai calma? Cum vrei sa comunicam, daca tu esti mereu repezita?

  Andreea, spune-mi pe scurt, sintetizeaza.

 117. Danny, mă cam jignesc şi mă cam amărăsc întrebările tale. Şi dacă aş fi numai eu aici, şi ar trebui să fii fericit! Or, eu nu-ţi mai ajung, ha? Vrei să mă duc să iau oameni cu arcanul? Dragă Danny, toţi cei care vin aici vin din dragoste. Nu din alte motive, aşa să ştii.

  😥 😥 😥

  Eu nu vreau să comunic! 👿 Cine ţi-a spus ţie că vreau să comunic?!

 118. nu poci, Danny, ce-ţi pasă ţie?…
  acu` trebuie să citesc vreo juma` de oră poveşti, după care să stau de pază cu termometrul şi medicamentul.

  ai idee de treburile astea, drăguţule?

 119. Hai că-i explic eu.

  Danny, îţi explic eu cum e la laptopul meu. Pe undeva, de obicei în stânga jos, ai un boton căruia îi zice “start”. Apeşi pe el şi acolo ţi se deschid mai multe chestii, printre care şi Settings (spre binele tău, sper că ai în engleză alea, nu-n română, că din alea româneşti nu pricep o iotă). Setări le-o zice pe româneşte. De la Settings deschizi Control Panel (în româneşte i-o zice “panoul de comandă”, dracu’ ştie). La Control Panel, dai pe Regional and Language Options. Şi îţi selectezi de-acolo româna. Că sunt multe limbi.

  Acum, pe tastatură se vor petrece oareşce schimbări.
  Ă va fi pe tasta cu paranteza dreaptă.
  Î va fi pe tasta care închide paranteza dreaptă.
  Ş va fi pe tasta cu : şi ;.
  Â va fi pe tasta cu slash.
  Ţ va fi pe tasta cu ” şi ‘.

  Te vei întreba unde-s semnele de punctuaţie care au fost izgonite de diacritice de pe tastele lor fireşti. Ele sunt după cum urmează:

  ; îl faci din virgulă şi shift. Deci, e pe aceeaşi tastă cu virgula.
  : îl faci din . şi shift. Deci, e pe aceeaşi tastă cu punctul.
  ” îl faci din tasta 2 şi shift.
  ‘ e pe tasta cu plus.
  ? e pe tasta cu minus.
  ! e tot acolo unde e de obicei.
  -- e pe tasta cu semnul întrebării.

  Altă schimbare: y şi z fac schimb de locuri.

  Asta e cam ce te interesează.

 120. Danny

  Nora, te rog sa nu ma intelegi gresit. Te-am intrebat de oameni noi, deoarece te-am auzit mai demult, ca vrei sa-ti largesti sfera de audienta pe blogul tau. N-am nici cea mai mica intentie de a te jigni sau amari, nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva.

  Normal ca vin din dragoste aici, dar poate ca sunt multi care nu stiu de blogul tau. Acesta e motivul pentru care te-am intrebat.

  Tu ma cunosti destul de bine si stii cum reactionez eu. Eu spun lucrurilor pe nume, direct, pe fatza.

  Normal ca sunt fericit alaturi de tine pe blogul tau. Daca n-as fi fost, as fi plecat demult. Dar, am ramas!

 121. Sau poţi scăpa de toate astea cumpărându-ţi o tastatură românească. Pe aia sunt direct “desenate” diacriticele pe taste, nu mai trebuie să înveţi unde-i una şi unde-i alta. Dar te obişnuieşti repede, cred eu.

 122. Danny

  Deci, exista si tastatura cu diacritice? E bine asa, imi voi cumpara una romaneasca. Nu cred ca-i mai scumpa decat pe asta pe care o am. Merci mult de tot, Nora.

  Un amic de-al meu ma trimisese la “keyboards”, am afisat tastatura pe ecran, dar nu vedeam nici un fel de diacritice. Este la fel ca a mea. Iar cand am vrut sa scriu din nou la tine, nu mai puteam, deaorece imi aparuse o fereastra in care imi spunea sa mentionez numele programului la care am apelat.

 123. Danny

  Il mai tii minte pe Cristi? Dar pe Miere Naturala? Citeam articole si comentarii fix de acum 2 ani.

 124. Daria

  197

  “Daria a fost prost deghizat”. nu sunt Andreiu, calm, că intri iar în fibrilaţii. mai adaugă un “ă”. am glumit cu sexu’…

  😀

  aflaşi ce voiam sî aflu. mulţuuuuu!

 125. Radu D.L. Popescu

  Cum sa fiu totuna cu Till Eulenspiegel, măi Danny??? Tu nu realizezi cine e Till?
  Chiar aşa am ajuns, să mă confunzi cu toti păstorii şi măscăricii?

 126. Danny

  Radu Popescu = Till = Jaco! Ce sa zic, s-au gasit amandoi sa-mi scrie dupa luni de zile de absenta!

  Jaco, tu ce faci, baiete? Parca scriai mereu dimineata de la ora 8. Acum ti-ai lasat nick-urile vechi sa vorbeasca in locul tau?

  Acum doi ani Radu Popescu era mai iute in replici, mai incisiv in discutii si mai glumet, Till a devenit mai domol, mai conciliant, iar Jaco se afla intre ei, dar mai trist. Aceasta e evolutia sau involutia sibianului.

 127. Danny

  Nora, adu-i pe Miere si pe Cristi. Sunt convins ca ti-a placut de ei, baieti de treaba, cu bun simt. Corect?

  Misto gagica de mai sus si melodia.

 128. Danny

  Nora, eu vreau sa vorbesc cu ei. Mierea imi expune numai retete culinare acolo, iar Cristi numai articole fara comentarii. Eu vreau un blog ca al tau. Pe mine ma intereseaza comunicarea.

 129. Danny

  D-aia nu mai vin ei pe platforma, deoarece sunt ocupati cu blogurile lor.

  All, aveti grija la psihopat, daca ii dati prea multe informatii, se va razbuna. Eu v-am prevenit. Imi pare rau ca nu cunoasteti acest gen de “om”.

  Goco este singurul individ cunoscut de noi toti, care poate face rau. Mai bine isi facea si el blog, sa fie ocupat cu treburile lui.

 130. Ana

  Care se ştie Ion sau Ioana să ia de la mine la mulţi ani cu sănătate şi poftă de viaţă! 🙂

 131. Danny

  De ce sa te incinereze, Jaco? Le-ai cerut tu acest lucru, asa cum a procedat Sergiu? Nu! Pai, atunci?

  Ti-a zis cineva ca ai meritele si reputatia lui Sergiu? Nu! So……….?

  Vei fi inmormantat, Jaco. Dar mai e pana atunci. Lasa tristetea si seriozitatea excesiva si devino vesel, sociabil si mai putin arogant!

 132. Danny

  Ana, vreau sa iau de la tine pofta de viata, sanatate si noroc. Dar………….. stii ceva? Nu ma cheama Ion. Se pune?

 133. Ana

  Danny,

  Nu cunosc nici eu, dar ar putea fi. De unde să ştim noi cum îi cheamă pe toţi? 🙄 Poate au oamenii două nume.

 134. 1Q

  Ridică-te, Ioane! Ridică-te, Ioana!
  La mulţi ani!
  Acum luaţi loc.

  Mă scuzaţi că am şi io un off, ce..!
  Daria,
  Concentrează-te pe subiectul poveștilor tale mirobolante și vino cu un plan de comentariu epic mai amplu, mai emoționant, mai captivant. Caută elementele de bază ale scenariului si dispune-le selectiv după criterii de intensitate reală a iubirii virtuale, patronate de dragostea emotiv volubilă. Hai, că cineva spunea că te descurci binișor. Și nu-l contrazic.. tu dovedește! Pff, Doamne ferește +++..și de iele mă păzește!
  Pentru încălzire, uite, contribui cu un text:
  „Îmi place Alexandra. E o femeie blondă, slabă și bine bătută, în partea superioară. Culcat pe o parte, îmbrățișez nefericita silfidă, încercând să-i desenez pe obraji inimioare, cu sângele scurs din năsucu-i obraznic. Din mai multe încercări, reușesc o formă de socializare ce aduce a dragoste și-i aplic pe gurița rotundă, cu iubire, un dos de pumn, pentru a-mi lăsa imprimat sentimentul, pe viață. O chem cu alint mângâiat pe buzele-i sparte, o strâng când la piept când în tocul din ușă, să-mi spună ce vreau să aud: mai stai! Și stau pe spate întins, simțind carotida-n caninii tociți. Dar fiara, cu colții înfipți, mă spulberă-n sânge și văd din tavan cum zace pe patul cel moale, întinsă, de moarte atinsă”.
  Dezvoltă-ți continutul scenaritei fără să-mi întristezi copilăria simțului umorului. A, și ține minte 3 cuvinte: Semeni mult kuKunta-Kinte! Timp depunere icre somonice: 24 ore. Nu-ți face griji de lapții interlocutori..

  În acest tip de scenarii jucăușo-scelerate mă folosesc de aplicațiile mele muzicale înaintea oricărui act pervers, ca preludiu spiritual astfel conotat de neurologii fanatici,.. Ah! Ce-mi plac sufletele tatuate!

 135. Danny, gata, ajunge, ce eşti aşa nemâncat?!

  Andreea, uite, că tot voiai tu hardcore! Canini, buze sparte, carotidă!

 136. Danny

  Te salut, Verzelius! Ma, daca fetele astea de care pomenesti mereu nu-si pun poze aici si nu devin adevarate personaje, totul e in van. Fiecare dintre ele trebuie sa se prezinte si sa spuna lucrurilor pe nume.

 137. Danny

  Aouleu, diatezele, da. Pasiva, activa si…….?

  Unde vrei sa mergem, Nora?

  Haideti, mai, scrieti mai repede ca ma plictisesc. Daca nu comunic ma plictisesc.

 138. Danny

  Mai, gramaticoaselor! Scrieti odata mai repede.

  Ana, nu ma invita la odihna, ca nu stiu ce-ti fac.

  Gata, am plecat cu treaba, vad ca va odihniti prea mult in loc sa munciti sau sa vorbiti pe blog.

  Aveti grija la psihopupu! E perfid si cand doarme.

 139. 1Q

  Mie mi l-a despodobit mâţa din prima zi. Mi-a mâncat şi câteva beculeţe de la instalaţie, ghirlandele atârnau a lehamite, bradul stătea într-o rână gata să leşine…

 140. Danny

  Foarte urat din partea ta Andreea, ca ai prapadit bradul. Nu trebuia azi.

  Eu il voi tine cateva luni, deoarece este foarte frumos impodobit. L-am dat cu spray de brad. Eu invart globurile la al meu. De trei ori pe zi.

  La mine, bradul sta drept ca o coloana vertebrala.

 141. 1Q

  Mă, ia staţi aşea, că-mi amintii o treabă moşcolită de multipla psi mu, demnă de pomenit. Care de pe aici mă iubeşte? (afar` de mami Ana, Nora, andreea, Val, Edle, Seva -chiar mi-a zis in ingliş-, Joiana, Jasmi -pe un`o fi că mi-e dor de ea-, Şehe, Raj, Danny, Gelu, chiar şi Costeluş învârtecuş.. care, a?
  Că-s tulburat! M-am perpelit tătă noaptea! Am făcut jde combinări, aranjamente, permutări… n luate câte k, eţetera, eţetera.

 142. Danny

  Cum care te iubeste? Pai, nu i-ai insirat tu mai sus? Cine vrei sa te mai iubeasca? Sunt suficienti astia.

  Daca stau si ma gandesc nu cred ca ma iubesc toti din lista ta. Seva si cu Costelush sigur nu ma iubesc.

 143. Danny

  Ia uite la Nora, ea vrea sa fie temuta de toata lumea, precum Stefan cel Mare. Apoi, la rai sa le taie capatanile. Eu am spus ca iubesc pe multi de aici.

 144. Danny

  Pai, sa le taie odata! Nora, treci de taie capatani la rai! Tot semeni in poza cu Ioan Voda cel Cumplit.

 145. 1Q

  Uh! îmi luai o petricicî de pe corazon.
  Nora, mie oleac`! mi-e teamă fără tine!
  Ana, mica mia! Sunt bucăţâcî ruptă din tini? Şi de ce semăn cu ticu?
  Danny: toată lumea vreau să sară acum cu mine! Putiorhendapindiair! 🙂

 146. Gata! Anul ăsta mi-am propus să-mi iau cel puţin trei lanţuri dă haur, dă bulibaşă! Mă rog, poa’ să fie şi de tinichea, da’ nu de-aia de-mi înnegreşte-înverzeşte pielea!

 147. Ana

  … apindieăr, că te-am învăţat, doară, loază!

  Tică-to o avut plăcere mai mare, de-aia sameni cu el mai mult. Băuse ceva…

 148. Jasmine

  Halo, dag! m-am intors. Am lipsit doar cateva zile si nu apuc sa parcurg tot, kilometri de autoprozo-teatru ce-ati produs voi.

  Un an nou bun tuturor! si

  La multi ani tuturor Ionelilor si Ioanelor!

 149. Ana

  J,

  Vezi bine c-am tăcut când întrebă lumea pe unde umbli, da’ inima mea sângera, că mi-au făcut fetele alea bucăţi băietu’, bărbatul tău cu cununie, de restul nu mai zic. 😳

 150. Halou, Jasmine! Kilometri, kilometri, Dakar, nu alta. 😀
  Bine revenişi! 🙂

  Ana: da’ aşa, dă neam prost, să-mi rupă gâtu’, nu alta!

 151. 1Q

  Jei, tu eşti taicî? Pe unde-mi umblaşi atâtea veacuri?

  Mami, cum adecî m-au făcut bucăţele ielele alea? Nu m-am luptat cu îndârjire ? şi-am înfrâânt!

 152. Jasmine

  Am vazut ca au cam jucat soarecii pe masa-mea cat nu am fost acasa. nu tot, inca. cine a strigat dupa mine? la scena asta nu am ajuns. :*

 153. Jasmine

  nora, sa stii ca. ce bine ca e cursa inregistrata, am ce viziona o saptamana. 😀

  toto, la scena cu iubirea declarata ielelor am ajuns!

 154. 1Q

  Ei, nu băga-n seamă toati alea! Oleac` de rătăcire m-o cuprins, da` trecui peste..cu bine.

  că de atunci în fiece seară mă rog, aşa:
  Nora, Noramioara mia,
  Ce mi te-a dat mică-mea,
  Eu sunt mic tu fă-mă mare
  Eu sunt slab tu fă-mă tare
  Si-n tot locul mă-nsoţeşte
  Si de iele mă fereşte.
  AMIN ! +++

 155. Ana

  Sigur că de neam prost, Nora, că de neamuri bune ni se luă. 😆 Să mergi în unghi drept de la ele.

  Matia mou,

  Mor de rââââââââs! Amin! 😆 😆 😆

 156. Danny

  Aloooo, ce-ati facut aici? Cum am plecat ati si venit?

  Jasmineee, la multi ani, papusa! Te cam iubesc! Si pe tine U.C., te iubesc!

 157. Jasmine

  danny boy, la mine nu tine cu cacam. rezum totul la doua cuvinte. adaosurile fac din capodopera o simpla ciorna in cautarea esentei esentiale

 158. 1Q

  Am `bătrânit şi-mi atârnă centura cu pistoale, le târâi prin praf..
  Pfoa, ce dâră las în urmă!

 159. Jasmine

  fie, danuth, merg si astea 3 cuvinte 😆 am fost dusa cu sorcova si m-am intors mai sorcovita decat la plecare

 160. Danny

  Da, mai, fetelor, eu scriam cu treaba, cand vad ca au venit Jasmine si U.C. Acum ce sa fac? Le-am pupat si eu, nu?

 161. Jasmine

  nu, nu am facut. am facut o lae, in schimb. a fost mai nasol decat am prevazut, din pacate. asta e. ne ridicam si mergem mai departe.

 162. 1Q

  Gei-mio, şi la tine e tot luni? 🙁
  `r-ar a `reacu de zi cu cin` a inventat-o!
  Şi mie-mi place toto vinerea.

 163. Danny

  Jasmine, hai, da mana sa te ridic, te scutur ca esti plina de zapada si mergem mai departe. Lasam lae-a in urma si privim inainte.

 164. Danny

  Verzelius, ce antologie a umorului romanesc? Va dau eu umor, de nu puteti sa-l duceti. Il chem si pe Raj, si sa vedeti ce o sa iasa: umor si amor!

 165. Danny

  N-ai spus tu, Ana, ca Raj extrage otravuri din folclorul romanesc?

  Hai, Rajulete, sau te pomenesti ca te cheama Ion? Hai acasa, iubi-te-ar fetele de pretutindeni!

 166. 1Q

  Gei: neah, nu te cred! Ce, tu te compari cu o gaura neagră ce reţine şi lumina?

  “Această judecată întrece puterea oamenilor şi a îngerilor, când ea e ascunsă în secretele providenţei Tale, căreia mă închin şi pe care eu nu vreau să o pătrund.
  Amin. +++

 167. Danny

  Mai am doar pisici.

  Cainii i-am trimis spre Goco, ha,ha,ha,ha………..Unul n-a mai ramas, ha,ha,ha………….

 168. 😆 Heh, am şi eu guilty pleasures-urile mele!

  Mi-e! Pââââââng! Pââââââng! Saltă aţele de la pulover pe mine!

 169. Costelus

  Mie mi-e doar foame, ca intotdeauna.

  Jasmine, bine-ai venit! Ce-ai facut? O plins iubitelu’ tau aici, credea ca l-ai parasit.

 170. Deci! Sunt intr-o banca! 4 fonctionari, doar una munceste. 1 care seamana cu o capra blonda, c-un par canepiu se uita. Alta citeste “Arsa de vie” sau asa ceva, unul se joaca pe telefon. Eu stau la coada. Doar aia care munceste ma poate ajuta. Faceti bine si puneti-mi clipul la loc ca sa nu-l bat pe asta care se joaca pe telefon! Nu de alta, dar are o privire tembeloid angelica, iar colegele sunt prea trupese!
  Sa va mai spun ca era un singur om la coada? Si tot ala e si acum? Ala chiar semneaza cu toate literele! Uimitor!

 171. Asta cu “unde ii” adresata in mediul virtual ii sora de cruce cu “ce mai faci?”

  Unde ii? Nu conteaza ca nu il cunosc! Nu conteaza ca nu o am in mesenger sau nu i-am dat niciodata la buci… is intrebat: “UNDE E?”. Pai… numa un Ponta Viorel ca Danny poa’ sa faca asa ceva!

 172. hm… 👿
  eu mă duceam şi dansam cu ea. chit că pe altă muzică. sau, oricum, băteam din palme, tropăiam… ceva, ceva făceam io!

 173. Care binevoieste sa-mi explice si mie (scurt si la obiect) ce-i cu telenuvela “daria, alexandra & nush handralau”? Despre ce e vorba? Pt ca.. vad ca toata lumea discuta (pasional) despre o relatie dintre doi… si… n-am reusit sa inteleg despre ce e vorba! Cu toate ca… nu exista numai bucuresti gen Dan Diaconescu pe site-ul acesta!

  Multumex anticipat asheluia care ma lumineaza!

 174. Danny

  Ia uite, ma, alta care uraste! S-a trezit din somn, iar primele cuvinte au fost despre ura.

  Du-te, Alexoaie, dupa Goco, ca si ala uraste. Du-te si uraste-l, da-i cu ceva in cap, fa-i felul.

 175. e simplu, Ghermănuţî.

  complexul Daria, Alexa, Alexandra, Andrada şi cîte-or mai fi e un balaur cu multe capete. balaur, balaur, da` gingaş şi răvăşit!

  ei, acest balaur are parapon pe un bărbat care, pasămite, i-ar fi pricinuit neajunsuri. nu ştim cît de grave, dar bănuim că foarte, după cum îşi bălăngăne capetele. balaurul acesta, periodic, îşi fixează furia rătăcitoare şi, de altfel, fără rost, pe cîte un blogosferic cetăţean nevinovat. cu cît mai nevinovat, cu atît mai demn de scuipat.

  acum, la rînd la este 1Q. poate mîine, vei fi tu! numa` bărbat să fii!!

 176. Pana la urma: is mai multe sau e doar personalitate multipla?

  Ce neajunsuri i-a pricinuit? Materiale ori sentimentale? Se banuieste ca “nesimtitu” e aici pe site?

 177. Danny

  Si daca o lua la rand si femei, Andreea, ce te faci in cazul asta? Vei avea nevoie de palos, nu-i asa? Vei veni la mine, sa ti-l imprumut ca, oricum, eu nu decapitez femelele-balaur.

 178. nu-mi trebuie paloş, Danny. tot aştept să apară ceva inedit în povestea asta. bietul unchi s-a chinuit, a făcut tot ce-a putut. şi iaca, balaurul: “nu-ţi poţi imagina cât te urăsc! dacă ai şti!
  oooh, ce-mi vine să casc!

  hai, că vă las. mîine plec la munte şi nu ştiu dacă mai pot intra. să prindeţi cremenalul, dacă puteţi! 🙂 vă pup!

 179. Danny

  Cui urezi tu “la multi ani”, Jaco? Unor nick-uri? Pe Joiana o cheama Consuela, deci, nu se pune.

  Cat despre Oana Baston, nimeni nu stie cine este. Sa vina Oana Baston, sa intre pe scena pentru a fi felicitata! O recunosc imediat dupa cum vorbeste.

 180. Joiana

  Ghermănuţî, mă-ntâlnii cu boieru’. Boieru’ zâse să-ţi transmit cele ce urmează:

  “Ţărane, să vii să-mi pupi mâna! Ţărane, să nu uiţi!”.

  Io încercai să-i spui că eşti poiet, nu ţăran, da’ odată să răsti la mine “Tacă-ţi fleanca!”.

  Nu pricepui mare lucru, da’ amu’ trebuie să te duci…

  Ghermănuţî, ai făcut vreo prostie? Zi acu’!

 181. Am observat ca.. atuncia cand zic oarece despre bucuresteni… Joiana incearca sa-mi zgandare pwla! Io… inteleg ca… o deranjeaza ca ii spun adevarul. Da’ serios. Stilul flegmatic si vesnica caterinca ne aduce in stadiul de maimute ale europei! Bine… eu nu ma astept sa intelegeti ce zic eu! Pe noi ne desparte… asa… vreo cateva sute de ani de evolutie.

  Pwla mea… parca sunteti pakistanezi!

 182. Joiana

  Ghermănuţî, mamă, de-aia ai ajuns aşa că doar şuturi ţi-a dat prin cap să dai acolo, nu altceva. Deh, fotbalu’ ăsta te-a prostit de tot!

  Da’ acuma să lăsăm asta! Vino să te spăl şi să te ferchezuiesc că t-aşteaptă boieru’! Şi să uita cam încruntat!

  Of, păcatele mele, ce-ai mai fi făcut! Te pomeneşti c-oi fi amestecat răţăle noastre cu ale lui? Păi bă, vită, doamne iartă-mă, ale lui sunt leşăşti şi chinezăşti! Nu ca ale noastre! Eşti chior?

 183. Joiana

  Taman în tine s-a oprit, muică, cevelozaţia occidentală! Şi sutele care ne despartE tot în tine s-A oprit! Tu ai fârşit cu cevelozaţia! Mânca-te-ar mama să te mănânce!

  Da’ acuşa, ia jiletca ceea pe tine şi hai la boier că n-aşteaptă!

  Pula ta doarme-n pace, las-o aşa, nu să mai trezăşte ia acuma, nu vezi că-i târzâu?

 184. Mentalitatea occidentala s-a oprit la Brasov? Imi pare mie sau… expansiunea occidentala nu vrea/nu reuseste sa treaca Carpatii de la vest la est? Carpatii sunt granita civilizatiei occidentale?

 185. Joiana

  Dă cu furca-n fân şi nu te mai uita tu prin grădinile altora că şi azi mâncaşi porumbu’ degeaba!

  Nu trece, bre, niciunde, tu n-auzi că cevelozaţia s-a oprit în tine, te-a cuprins cu braţăle de gât, te-a privit în ochi, te-a-mpuns cu ţâţele şi-a zis ” Ghermănuţî, a ta sunt! Jeo tem! Ih libe dih! De aicea nu ma’ plec!”.

  Că tu n-ai ştiut ce să faci cu cevelozaţia e altă treabă. Ai privit-o tâmp, iară cevelozaţia a adormit. Iaca, ce să mai spui, ce să mai faci…

 186. Joiana

  Cevelozaţia mi-a spus şi mie, până să te găsească şi să se-nfigă degeaba cu ţâţele ei gotice în tine: “Madame Joi-ana, il a un jeonesecoa”!”

  Să vezi şi să nu crezi!

 187. Danny

  Andreea, iar pleci la munte? Tot la Busteni? Pai, de-abia venisesi cu o zi inainte de revelion. Si mai spui ca ai un sef uslist rau. O duci bine, draga rozalie.

  Uite ce zice Nora, s-o iei si pe ea in rucsacel, asa cum m-ai luat si pe mine. Ia stai asa, ne poti lua pe amandoi in rucsacel? Vom face cu manutele la turistii din spatele tau. Sa stii ca incapem si vom fi cumintei. Dar sa nu mai scapi rucsacelul pe trepte la intoarcere. Ok?

  Eu si cu Nora, iti dorim o vacanta distractiva!

 188. Danny

  Joiano, degeaba te-ai chinuit cu baietul asta al tau, Ghermanuti, sa-l educi, sa-l speli, sa-i cumperi fan si porumb sa mance, sa incerci sa-l dai la fete mari spre insuratoare, ca tot necopt la minte a ramas. In plus, iti vorbeste urat, te ameninta ca-ti da cu furca intre coarne si suturi in kizdoaca. Dar tu, tot mama vrei sa-i fii si sa-l ingrijesti. Nu stiu ce se afla intre coarnele tale.

  Ai fi putut avea o cariera in litere, ai fi putut deveni o reporterita de succes, dar ai renuntat la toate astea pentru Scarmanuti al tau. Nici macar nu te-ai maritat, cu toate ca multi ti-au facut cu ochiul. Unul dintre ei e Maurul, altul e Jianu si lista poate continua. Nu stiu ce sa cred despre tine. Asa mult il iubesti pe Ghermanuti?

 189. Dincolo de Carpati e zona crepusculara 🙂 🙂 🙂
  Dincolo de Carpati totu-i contaminat cu prostie!

  Tuuuuuuulaaai ce va bombardez cu tarnacopu in cap!

 190. Eu sunt! 😀

  Danny: nu-ncepe iar! Nu mai am chef de jetul vostru bidirecţional de vome! Lasă-l, ignoră-l, îşi face doar numărul.

 191. Joiana

  Mânca-l-ar mama! Că gospodar e! Numai la furci şi târnăcoape îi e mintea!

  Tiii, ce mândră sunt de tine! Vino să te pup şi să-ţi dau şi-o napolitană!

  Vezi, domnu’ Dani, că n-a fost degeaba?

 192. Danny

  Sa-si faca numarul, Nora, dar la baie sau in cada.

  Atat mai trebuia, sa apara si celalalt cu tarnacopul. Joianooo, unde esti? Ia-ti scarmanutul de aici, ca e slobod pe miriste si pe crestele Carpatilor. Of, i-a tunat si fulgerat Al de Sus!

 193. In Bucuresti fermenteaza prostia! Doar asa imi pot explica faptul ca Vanghelie a luat 57% din voturile din sectorul 5 iar Mugur Mihaescu… 7 sau 8?

  Cum sa nu fermenteze prostia daca… actoru e mai slab de 10 ori decat personajul pe care il interpreteaza?
  Fara suparare! Sunteti asa de prosti… incat meritati exclusi din Europa! Europa merita o granita pe Carpati!

 194. Joiana

  Şi să ştii matale că o mamă renunţă niciodată! Io tot ce fac şi cât muncesc numa’ cu gândul la Ghermănuţî fac! Şi mă perpelesc şi noaptea, ce-o face el când io n-oi mai fi? Că doară nu trăiesc o veşnicie. De-aia tot caut să-l însor, iară dacă e vorba să mă mărit io, cin’ mă ia mă ia cu tot cu Ghermănuţî! Io de Ghermănuţî nu mă las! Da’ nici el de mine. Văd io aşa, în ochişorii ăia, că mă iubeşteeeeee!

 195. Joiana

  Las’, Ghermănuţî, că şi pe tine voiau să te iecscludă din sat când o luaşi ostatecă pe vânzătoarea de la Penny. Da’ io am entervenit şi te-au iertat.
  Tu fermentezi sângur, a dracu’ să fie chielea pe tine că zici că eşti din drojdie!

 196. Tot ce e dincolo de Carpati trebuie suspectat de prostie. Oricum socotesti… tot ce-i dincolo de Carpati arata a concolezi. Ba! Da nu prea exista oameni acolo’sha! Astia de dincolo de Carpati… pana dincolo de China… is niste maimute oleaca mai performante. Ba! Da… curent… aveti acolo… dincolo de Carpati?

 197. Danny

  Joiana, da-i napolitane, da-i fan, porumb, ce i-oi da, dar fa-l sa inghita toata ziua, poate tace. Si lasa-l sa stea pe crestele Carpatilor, sa nu dea in transhumanta ca ne pier mioriticele.

 198. Seva Tudose

  Joiana,

  mă lași pe mine să-i fut câteva peste ochi lui GhermănuțÎ
  asta al tău,că uite a trecut la generalități,adică la persoana a 3 plural ! Ce dracului a vrut să spună la com.505/507/508/509 ?

  ne-a făcut pakistanezi 🙄 iote până-aici ia fost,la cât urăsc eu arabii :mrgreen:

 199. Danny

  Lasa-l ca se simte bine acum, e prin Carpati, are treaba cu ei, lasa-l sa vorbeasca, poate ajunge pe Everest, unde e leaganul civilizatiei nepaleze.

 200. Sa fiu obligat sa ma insor cu o femeie de dincolo de Carpati… nush daca as rezista sa nu ma sinucid! Pai… atata prostie… bai nene! si a noastre is proaste si curve & beutoare! Dapi… nu vreau sa ma gandesc cum gatesc femeile alea! Cum gatesc si cum gandesc!
  Totusio… chiar daca nivelul sociocultural e scazut… ecopnomia e scazut si birturile pline… ma gandesc ca… este din cauza faptului ca… femeile is emancipate!

  Deci: pana la urma m-as insura cu o femeie emancipata! Una de Bucuresti! Ahhhhhhhh! Asta o sa fie telul meu in viata! Sa ma insor cu o tipa de Bucuresti!

 201. Danny

  Andreea, pe mine nu ma iei, draga, la munte? Ti-am zis ca stau in rucsacel cu Nora si suntem cuminti. Nu ma supara si tu!

 202. Stai putin! Io nu urasc arabii! Io urasc tot ce ii dincolo de Carpati & intre granitele Romaniei… si… se comporta ca niste pakistanezi congolezo-mongoli!

 203. Danny

  Pai, hotaraste-te, Scarmanila, te insori cu una din Bucuresti sau cu una de la munte? Nici ma-ta nu mai stie ce sa creada despre tine.

 204. Joiana

  Ghermănuţî, păi, mamă, n-am vorbit noi doi că te-nsori cu o fată sâmplă, de-aia care-şi lasă părul pe picioare şi n-are gânduri de curvăsăreală, ţâne toate posturile dă peste an şi să spală cu săpun de casă că deiodorantul te zminteşte? Nu ţi-am promis io ţie că aşa fată-ţi cat?

 205. Ideatic… sa nu ti pasul cu Ardealul… da-o in pula mea de viata! Ce-i chiar asa greu sa te ti de treaba? bisnitza/caterinca si spartul semintelor depasesc limitele europene! D’aia zic: de la un anumit loc… e vorba despre filipine/lumea araba/india. Pantelimonu nu-i un cartier indian? Nici asta nu-i grav! E grav faptul ca nu sunteti capabili sa va stangeti cainii de pe drumuri! India in toata regula! Ce capitala mai arata asa?

 206. Joiana

  Da’ nici d-ăla prea mult că face bulboci la creieri şi-ncepe să samine cu tine. Să puneţi varză-mpreună, tu să-i spui versuri, ea să tacă că nu să pricepe, doară e muiere, nu aşa ne-a fost vorba? Ce-ţi veni acuma cu stricatele de Bucureşti?

  Mă! Tu luaşi iar revista la purecat! De unde ai gândurile astea murdare? Că acum m-apucă dracii!

 207. Joiana

  Lasă, bre, că tu nu ŢI (marş la abecedar!) pasul nici cu raţăle că de-aia le-ncurcaşi. Şi râd de tine şi câinii satului că ăia sunt în stare s-aibă grijă de turme de oi, darămite de-un cârd dă raţă! Să ştii că pe tine nu te latră, de tine râd. Nu fac “ham, ham”, fac “hau, hau, hhaaaa!”, i-am auzât io!

 208. Joiana

  În timpu’ ăsta, Ioropa şedea leşinată în braţă la Ghermănuţî. Ghermănuţî dădea din buze, da’ nu s-auzea nimica.

 209. Joiana

  Dacă eşti cuminte şi nu mai pierzi raţăle, când o da dezgheţu’, te duc în iecscursie la capitală. Da’ să nu mă baţi iar la cap să te duc la Iuniune că nu te duc. Da’ îţi iau trei mici în Cişmigiu ş-un sfert de bere. Restu’ îl beau io că tu eşti oricum pritocit la minte.

 210. Nu e vorba ca bucurestencele nu is ingrijite! Ii vorba ca is proaste, curve si materialiste! Iar barbatii… niste maimute antisocial-bisnitaro-behehecalitori! Flecari! Asta is bucurestenii! Bat din pizda de gura si nu gandesc constructiv. Egoisti, laudarosi… paraziti!

 211. Danny

  Ha,ha,ha, ai vazut, Nora, ce a facut handicapatul prostanac de Goco? Mai, cand ti-am zis ca psihopatul nu e perfid destul, pana nu e si prost, nu m-ai crezut. A dat peste redactorul de la Arcasu’ crezand ca sunt eu.

  Mai, boul psihopatilor, te-a fatat ma-ta pe cur si te-a aruncat de 3 ori in sus, dar ai cazut de 4 ori cu capul de beton.

  Nora, cand ti-am spus azi ca acest cretin este si periculos, datorita bolii si a prostiei lui, nu m-ai crezut. Stii ce o sa faca penibilul asta de acum incolo? I-am intuit orice miscare, o sa ma caute pe net, dar iti spun, daca dau de el in real, ii sparg fatza aia de retardat pe care o are. Poza mea reala este cea de la avatar.

 212. Joiana

  Aşa-i, mamă, aşa-i. Pierzanie ar fi pentru tine. Nu-ş dăştepte, virgine şi poiete ca tine. Şi ei nici pe departe aşa înţălepti ca tine, să bată dintr-un rest de pulă ca tine. Şi nu-l baţi oricum, ci cu modestie sinceră, trebuie să recunosc. Ce-i al tău e-al tău, vină să te pup, Scărmănel, lumina unui ochi şi trei sferturi dintr-al doilea!

 213. mass media ii parazitata de tot felul de: cunostinte, neamuri puse in punctele cheie ca sa mentina o stare de ignoranta nationala. Elite handicapate! Deci: niste puscariabili au pus mana pe putere si subjuga bunacredinta!

 214. Joiana

  Ei, acuma nu fi! Că ştii bine cât m-am zbătut să te scot de la casa de corecţie cân’ cu vânzătoarea de la Penny. Tot subjugat erai şi tu, că nu-ş’ ce te apucase cu biata fomeie.

 215. Nu trebuie sa aiba sensibilitate artistica… dar… nici spiritul practic nu le caracterizeaza! Din cauza asta se construiesc biserici in sistem faraonic! Grandomani si rupti in cur! Traiti dupa criterii de mahala! Aveti mahalaua in sange!

 216. Joiana

  Şi dupe aia, cân’ t-amorezaseşi de secretara de la primărie şi tot îi trimeteai scrisori, da’ nu voiai să dai bani pe plicuri şi timbre şi ai zis că faci protest spontan în faţă la primărie, să-ţi deie subvenţii pentru plicuri. Şi te-am găsit dezbrăcat în pielea goală, cu un botoşel de mohair vernil pe dânsa (dracu’ ştie de unde îl şterpeliseşi, mă rog, dupe aia, am aflat io, da’ mama copilului n-a mai vrut botoşelu’ de a trebuit să-i cumpăr altu’) şi cu o pancartă în braţă “Hoţi-lor (nici atuncea nu scriai mai bine ca acuma)! Amorul liber neîngrădit! Sămânţa organică!”. Aşa scrisăsăşi! Mai ţâi minte?

 217. Joiana

  Da, domnu’ Dani, nu vă băgaţi! E chestiune de ieducaţie principiară!

  Ghermănuţî, mamă, ia suflă-ncoa! Iar scurseşi paharăle la birt?

 218. Joiana

  Da’ să ştii că tare mă linişteşte gândul că Ioropa s-a oprit în braţăle tale. Îţi dai tu sama, dacă nu să priponea în tine şi n-o apuca somnu’ ăl adânc acolo, ce se-ntâmpla dacă venea în părţile de lângă Dunăre? Ce jale şi ce prăpăd! Cu tine e-n siguranţă, mamă. Ca orişice fomeie, de altfel, cum vine, aşa pleacă, ba chiar mai hodinită. Eşti ca peştii ăia de curăţă unghiile la cocoanele simandicoase. Cu buzişoarele şi cu dinţişorii tăi ăi mărunţăi! Ai şi tu nişte calităţi pe lumea asta şi, una peste alta, io sunt mândră de tine!

  N-am dreptate, domnu’ Dani?

 219. Danny

  Bonjour, Nora! Nu te-a luat Andreea la munte? Te simti in rucsacel? Eu ma intreb, pe unde oi fi, ca nu vad nimic?

 220. 1Q

  Ce scene emoționante! Ce adorabilă e relația mamă-fiu, mai ales alăptatul din poziția flexată a tuturor genunchilor..
  Ai un vițeluș drăgălaș, Joiana! Ce vrea să se facăcând o fi mare?

  Vițeii zburdă pe câmpii, hai să ne jucăm, copii!

  Alexandra?
  Duiuheitmi? îa..

  Îți mai aduci aminte ce vremuri frumoase am petrecut împreună? doar o restanță ai avut la Psihologie, apoi ai revenit cu umilință și după ce mi-ai spus povestea ta zguduitoare, te-am trecut de milă. M-am abținut să-ți spun până acum da` prea m-ai enervat.. + că nici în glumă nu trebuia să-mi spui că mă urăști. Îți mai amintești de concursul la chirurgie din blocul operator cu trepanația? Tu ai vrut să-mi fii cobai, știu că din dragoste ți-ai dorit tare mult să-ți citesc gândurile, altfel nu acceptam. E vina mea că ți-am legat greșit și cu nod simplu sinapsele, ți-am mai spus că d`aia nici n-am câștigat. Deși era atât de simplă operația (aveam de făcut doar câteva conexiuni).. m-am pierdut, că era după un chef și-mi era rău. Și, în fond, chirurgia nu mi-a plăcut niciodată.. N-am putut să-ți spun atunci.

  S’agapo para poli! de dragul amintirilor parcă aș vrea să ne-mpăcăm, da` lasă! Ți-am păstrat o doză de argint viu într-o călimară, știu că-ți place ciorba de burtă! Dacă mai vrei..

 221. Ana

  Nastasieeeeeeeeeeeeeeeee!

  Cum adică să-ţi treacă?! Şi n-ai zis o vorbă în timp ce… 🙁

  Detalii, te rog.

  Noi, aici, suntem neonatoloagele iubirii. Ai născut pe câmp şi-acu’ lepezi pruncu’?!

 222. 1Q

  `neața bună, drajii unchiului! Mi-a luat ceva timp să gravez câteva litere pe țeava pistolului, apoi am șters. Are acum un luciuuu..

  Am tăcut. Gata. Am nevoie de liștine și concentrare. Nu mă întrebați de ce. Urâcioasa mea știee.. 😉

 223. Nastasia

  Apoi de trecut îmi trece oricum, că aşa-s iubirile mele, focuri de paie. Şi asta nouă-i neîmpărtăşibilă şi necuviincioasă. Ce să fac? Carcasă rece, veche şi delabrată, da’ tot mai pâlpâie oarece într-însa.

 224. Ana

  E popă, Nastasie? Ori e însurat? Că altfel de necuviinţe… oi fi dormit eu prea puţin, dar nu-mi vin în cap.

 225. Ana

  Jaco,

  N-o ştiam. Mi-a plăcut mult. Mai dă, rogu-te, muzică românească. N-ai idee ce stare mi-a dat piesa asta. 🙂

 226. Joiana

  Lăsaţi-l, domnu’ Jaco, că nu ştiu ce e cu el. Asara am fost la boier, io n-am intrat că nu m-au lăsat, am stat în antecameră. Ce m-am mai perpelit, mai ales că nu s-auzea nimica decât “Îu, îu!”. Parcă mi s-a părut ş-un “gogâlţ”, da’ n-aş putea să bag mâna-n foc, cacum s-ar zâce. Un ceas să fi stat, iar când a ieşit tremura ca varga şi era galbin ca lumânarea. L-am luat în braţă şi l-am adus acasă mai mult mort decât viu. O vorbă n-a scos şi ştiţi că el, mititelu’ e vorbăreţ.

  Ce să fie? Ce-o avea?

  Domnu’ 1Q, aşa e, poate ai vedea şi matale şi domnişoara Alexandra într-o zî!

 227. Nastasia

  Jaco, nu-i ţin în suspans, da’ mai păzesc între timp şi niscai cratiţe. Ş-apoi dacă le spun, au să facă Pfuui şi Oaaah şi n-or să se mai joace cu mine.

 228. Jaco Pastorul

  Ucului ii plac experimentele, si mie, dar cel mai mult cele care duc inspre jazz. O trupa mare de tot, neglijata pe nedrept la vremea respectiva.

 229. Ana

  Nastasie,

  Dă focul mai mic sub cele oale şi zâ-mi de-i popă ori împirostriat. Adicătelea, lămureşte-mă, că suflet de om sunt şi eu. Cacum stă treaba cu necuviinţa. Ca să trecem mai departe, că io în necuviinţă mă proptii.

 230. Nastasia

  Cu necuviinţa îi aşa:
  -- Îi cu 15 ani mai tânăr
  -- Îi cât se poate de însurat şi tată-cloşc pentru o mândreţe de pereche de ficioraşi gemeni

  Cu alealalte îi aşa:
  -- După cum cu toţii ştim, io-s o babă beteagă, de se mai târâie din pat la calculator şi viceversa. Aşadar, nu-s nici jună şi belă, să-l ademenesc, nici bogată, să mi-l cumpăr.
  -- Este Maestrul care-mi renovează casa. Zidăreşte, zugrăveşte, faianţeşte şi alte de-astea. No, acuma faceţi Pfui şi Oaah. Râdeţi de biata babă.

 231. uc

  Da, Jaco, si Post Scriptum e la loc de cinste in playlistul meu

  eram putin in transa:

  P.S. Gata, fug sa-mi iau o placintica de cartofi, musai sa ma trezesc, zi faina!

 232. Jaco Pastorul

  pfui, oaah…

  Nastasie, n-ai decat sa renovezi si tu casa la nesfarsit, ii dai o culoare si dupa aia ii zici ca nu-ti place, si tot asa, pana-ti trece.

 233. Ana

  Nu e de râs, eşti ca mine cu şurubelniţele. 🙁 Seducţia supremă. Dacă-mi permiţi, două proaste. Dacă nu, numai eu. Numai că eu şurubelniţar n-am văzut în ochi până acum. Avantaj, tu. Măcar ştii că există. 🙂

 234. Nastasia

  Ano, musai să ţi se arate şi ţie şurubelniţarul! Ce-i al tău, e pus deoparte.
  Jaco, bine zici, numa’ că n-o să mă ţină bugetul. Să ştii că ai şi tu un amestec aici, nu ştiu ce resorturi ruginite ai mişcat cu muzica de mi-ai trimis-o. Ei, da. Eu, trompeta. El, saxofonul.

 235. Vară-mea e cu un tip cu 5 ani mai mic. S-au cunoscut în tren. 😀

  Dar nu, Nastasia, nu e de râs. Nici de “pfui” şi “oaah” nu e. N-aş râde niciodată de aşa ceva. Mie chiar mi-eşti mai dragă acum. 😀 Că eşti vie. Na!

 236. Nastasia

  Atunci o să ai parte de un şurubelniţar vulcanic, Ană. Nora, ştiu. Am glumit cu “pfui” şi “oaah”. Nu v-aş fi povestit dacă vă credeam pfuitoare şi oaahitoare.

 237. Ana

  Nastasie,

  Apăi, dacă vulcanic nu e, al meu nu e. 🙂

  J,

  Deh, meşterii mai beau câteodată. 😉

 238. Jasmine

  Nastasia, cum e sa fii indragostita? Ce-ti place la el? fizicul, felul in care se misca, privirea, je ne sais cuaul, faptul ca stii ca ti-e interzis conform normelor?

 239. Jasmine

  asa-i, ana! mari betivi mai avem si noi ca uita sa mai gaseasca drumul acasa, toot prin maruntaie, batui-ar vina sa-i bata

 240. Nastasia

  Jasmine, cred că toate astea la un loc. Mai puţin partea cu normele, cred. Nu prea am suferit eu de fascinaţia fructului oprit, nici de grija normelor. M-am străduit întotdeauna să nu produc daune sau suferinţe şi dacă eram convinsă că nu, am mai încălcat şi eu un pic morala curentă. Acum nu e cazul, e doar o fantezie. Dar îmi face bine. Nora are dreptate, mă simt mai vie. Sau încă vie.

 241. Jasmine

  Eu am avut un instructor de soferi care se uita dupa fete si cand simtea dorinta exclama de bucurie: sunt sanatos!!

 242. Ana

  Nastasie,

  Nu ştiu de ce împietriri te-oi fi bănuit tu, dară eu mereu am ştiut că eşti vie. Aşa or fi ştiind şi alţii de mine, iară eu statuie de sare câteodată mai simt că sunt. Aşa că nu mă mir nici cât fir de dragostea ta. S-o porţi sănătoasă! 🙂

 243. Daria

  da, gândăcel, ştie de milă, ştie de folosire, de valoare, de indiferenţă, de repulsie şi tot ce mai e pe listă. adică etc. ştie.
  dar tot te urăşte, nesimţita, şi crede-mă că nu confundă cu nimic sentimentul. aici sunt dacă mai vrei s-o jigneşti. dar numai pentru asta, deci să nu abuzezi. altceva nu am de discutat cu tine.

 244. Seva Tudose

  Nastasia,

  dacă ultima ta achiziție te face să fi mândră de tine,nu cred că ți-ar mai place dacă eu aș fi fost mama lui 😉
  Cred că purtai o discuție cu mine de pe trotoarul de vis-a-vis,asta ptr.a evita orice conflict corporal…ai fi văzut ce vie sunt eu 😡

 245. Danny

  Nastasia? Seva nu mai stie sa glumeasca, iar in ultimul timp nu mai prinde nici o gluma din zbor.

 246. Seva Tudose

  Nastasia,

  mîndria care am interceptat-o când ai spus că este cu 15 ani mai tânăr ca tine #577,#593 😀

  Danny#623

  te sfătuiesc să nu-ți mai bagi nasul în oala altuia… Capisco ? Te avertizez !

 247. Danny

  Pai, daca ai mancare buna, Sevo, de ce sa nu ma bag?

  Se zice: “capisci”?, iar eu zic: non credo che io ti posso capire.

  De ce ti-ai pierdut umorul, Sevo? Ceva nu e in regula cu tine. Ori ai prins si tu ura? Te simti bine cand urasti, asa cum face psihopatul?

 248. Seva Tudose

  Moșule,

  eu știam că se zice „te bagi ca musca-n lapte ori te bagi ca musca în curul calului…” 😆

  eu una nu mă supăr că mă făcuși babă iar Nastasia deja a spus-o înaintea mea la#593…„biata babă,pfui,Oaah” 😀

 249. Jaco Pastorul

  Seva, cu interceptarile stai cam prost. Nastasia se simtea stingherita, nu mandra. Doi la mana, daca fiul tau ar fi fericit cu una cu 15 ani mai mare,sau cu o femeie araba, ai fi in stare sa-i strici fericirea? Trei la mana, daca Nastasia ar avea 85 de ani si mesterul 70, care ar fi problema, nici nu s-ar mai simti diferenta de varsta!

 250. Danny

  Seva, stii cum arata nasul lui Goco? Este lung tare de toto ca la lui Pinochio. Vis-a vis de ce a scris el la 626-627, (nu inteleg de ce a scris de doua ori, deh, semne ale batranetii infantile), ce-ar fi sa strangi, Sevo, din buci si sa-i prinzi nasul lui Goco intre ele? Si sa ramana prins acolo pana n-o mai minti!

 251. Danny

  Auzi, psihopatule, “dezoligofrenizarea” ta crezi c-ar putea fi de datoria ta sau a celorlalti din jurul tau? Ai consultat si tu vreun sanatoriu in acest sens, sau nu te-a primit nici unul, considerandu-se ca ai depasit toate normele unui oligofren? Ia recunoaste tu, nu-i asa ca ai fost parasit de sotie si de cele doua fiice tocmai din acest motiv? Fii sincer si nu minti, altfel vei sta cu nasul intre bucile Sevei.

 252. Seva Tudose

  Jaco,

  sunt contra legăturilor unui băiat de 15 ani cu o femeie de 30 de ani,tot așa cum ar fi el de 30 de ani cu o femeie de 45 de ani ! Eu consider că bărbatul de 30 de ani să aibe relații cu o femeie mai tânără decât el.Dar nu diferența unei generații,ca și cum ar fi, fiica lui 😉

  Dacă ea are 45 de ani,ea poate f.bine să aibe o fată de 25 de ani 😉 Apoi acel bărbat de 30 de ani se poate încurca cu fiica iubitei lui… 😉

  ori dacă ea are 60 de ani și el 45 de ani și ea are fiică de 40 de ani și o nepoată de 20 de ani…el poate să aibe relații sexuale și cu cea de 40 și cu cea de 20 😉

  și categoric sunt contra aceleaș concepții ,dacă el este mai bătrân,ca și cum ar fi fiica lui, ori cel mai oribil caz,nepoata lui !

  așa gândesc eu,dacă mă condamni e treaba ta Jaco.

 253. Jaco Pastorul

  Seva, tu, pe lumea asta, nu esti raspunzatoare decat de fiinta ta. Poti sa spui, eu personal, nu m-as indragosti de unu mai tanar cu cinspe ani, sau, eu personal, nu m-as marita cu un arab, astea sunt genul de afirmatii care prezinta o oarecare credibilitate, dar nici astea, pentru ca nu stii niciodata ce te-asteapta la cotitura in viata.

  Dar sa vorbesti, asa la modul general de barbatii de 30 de ani care nu au voie sa aibe relatii cu femei de 45, mi se pare putin aberant si nerealist. Stii tu cum era bancul ala, Seva avea o pisica, si firma Pepsi n-avea nimic impotriva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *