532 thoughts on “Din nou alba-neagra!

 1. Ana

  Cosa,

  Scoate jidanii din text. O dată-ţi spun. Nu există nici un fel de justificare, iar aia cu convenţia de notare e o glumă. Hai, scoate cuvântul, te rog.

 2. Costelus

  Nu intelegi nimic, lasa-te pagubas.

  Ma mira cum de n-ai auzit de la ai tai cum se luau credite cu buletinul mai anii trecuti. Ca erau multi care stateau in fata la Altex sa-ti ofere un frigider nou la jumate de pret, daca il plateai cu bani gheata. Si nu era nici o pacaleala: smecheru’ mergea in magazin, lua credit cu buletinu’, scotea frigideru’ nou afara si tu ii dadeai jumate de pret. Ghici ce-a recuperat banca? 😀

 3. Seva Tudose

  Cosa/paragraf 2 🙄

  „crizele…pot fi decât cele declanșate de Dumnezeu,respectiv Allah…” :mrgreen:

  dacă ai fi scris fără cuvântul„respectiv” ar fi avut o conotație generală și fiecare interpreta pe Dumnezeu fiind(Iisus Cristos,Mohamed-Allah,Budha…șamd !)

  Dar cuvântul „respectiv” după cuvântul Dumnezeu urmat de Allah,denotă că există DOAR UN SINGUR DUMNEZEU ÎN SPEȚĂ/RESPECTIV DOAR ALLAH !

  ce dracului,te-ai musulmănit,ori ptr. că arabii urăsc evreii,te-ai aliat lor ? Antisemitule !

  faci ce faci și tot acolo ajungi,la fel ca bancul ăla: a ocolit ce-a ocolit și toooot în pizdă a nimerit !

 4. Cosa Nostra

  Ana şi Nora. Vă temeţi rău de tot aşa-i?!
  Eu vă spun de vreo trei ani că jidanii controlează – de fapt asupresc – lumea asta, iar voi, tot de vreo trei ani, îmi spuneţi că eu sunt dobitoc şi că de fapt jidanii sunt cei mai buni oameni.
  Păi, dacă-s aşa de buni jidanii ăştia, de ce vă temeţi doamnelor?!

  Dacă scriam că bulgarii sunt nişte nenorociţi ordinari şi ne jecmănesc prin intermediul finanţelor mondiale, mai interveneaţi?! Să nu-mi spuneţi că interveneaţi. Măcar atâta demnitate să (mai) aveţi!
  Uite modific din nou articolul şi scriu că bulgarii.

  Când eram în liceu, se organiza anual Cântarea României. Concursuri pe toate domeniile culturale: muzică populară, dansuri tematice, teatru, et c. Aveam unu în clasă foarte bun interpret de muzică populară. După vreo lună de repetiţii (concursul se prezenta ca un fel de spectacol cu de toate), cu trei zile înainte de eveniment, apare unu Bobic – profesor de biologie şi şeful organizaţiei de partid pe liceu. Că ăsta, colegu meu, nu poate intra în concurs deoarece versurile la cântecu lui nu sunt patriotice, nici cu partidu nici cu Ceauşescu.
  Nu l-a pus nimeni să intervină, nu s-a dat nicio dispoziţie în acest sens pe linia lor de partid. Pur şi simplu voia să fie el mai catolic decât papa. Alte licee au prezentat ce au avut fără nicio restricţie. Ba chiar la faza naţională – care se dădea integral la televizor, au ajuns interpreţi cu cântece „civile”.
  Doar jigodia de Bobic (vorbesc aşa de el chiar dacă a murit, deoarece mi-a mâncat zilele tot liceul şi din alte motive) a vrut să dea peste. Asta e, e plin de astfel de corecţi în orice orânduire.

 5. Cosa Nostra

  Costeluşule, eşti cam prostălău, aşa-i?!
  Chiar mai prostălău decât Seva care măcar e bună în multe alte domenii.

 6. Nu mai modifica nimic. Las-o aşa.
  Faza e că idei ca astea alimentează antisemitismul la nivel mondial. Nu vreau să particip la ura asta. Asta e tot.
  De-aia te-am rugat să scoţi pasajele alea, mai ales că n-au nicio justificare în economia textului.
  Iar tu ştii astea şi de-al dracu’ le-ai băgat.

 7. Şi dacă ai face un text că palestinienii trebuie raşi de pe faţa pământului, aş reacţiona la fel, fii sigur.
  Cu bulgarii scrii degeaba pentru că ar fi un sf total, n-ar reprezenta niciun fel de pericol. Or, la discursuri ca al tău, pericolul este că se combină sferturi de adevăr (unii din conducerea organismelor financiare sunt evrei) cu generalizări şi cu supoziţii.

 8. Scoate bulgarii de acolo, nu te prosti.

  Apoi, ştii bine care e poziţia mea în chestiunile astea. Nu poţi spune că e o surpriză.

 9. Seva Tudose

  Cum este aici în USA dacă ai fost om chibzuit,când am sosit în*90 aveam doar valiza cu câțva chiloți de schimb.
  Aproape 6 ani amândoi și eu 2 job-uri și Sandu 2 job-uri.

  Am pus banii în bancă,în 1996 am strâns banii să dăm 20% din costul unei propietăți,cu credit de la bancă,dând 20%am anulat acel gaj(cu altă propietate ori alt bun)arăți credibil !

  Ratele lunare erau automatic scoase din contul nostru bancar,așa că nu eram în urmă cu nimic.Plus în fiecare sfârșit de an poți depune o sumă de bani în contul casei care merge direct la principal ,este lege aici,în felel acesta:

  dacă rata pe lună era de 600 de dolari,depunând 2000 dolari direct la principal,evitai dobânda aferentă a aproape 4 luni din an.Și uite dintr-un contract pe 15 ani rambursabil,în 3 ani am plătit jumătate din casă !

  Apoi am cumpărat o altă casă,am vândut-o pe prima,și am transferat toți banii din prima casă în a doua,având acul un downpayment(gaj) de 45 la sută din valoarea celei de a doua casă. Iar credibilitate !

  apoi am cumpărat o altă casă în foreclosure(pierdută de oameni la bancă) f. ieftină,am remodelat-o,îmbunătățită și ne-am mutat în ea. A doua casă am pus-o la vânzare și cu prețul unei jumătăți din bani am cumpărat o altă casă care i-am oferit-o băiatului meu…

  vezi tu,trebuie să ai cap de evreu…

 10. Cosa Nostra

  „Faza e că idei ca astea alimentează antisemitismul la nivel mondial”

  Păi şi dacă or fi adevărate, ce ne facem, Nora?! Avem un purcoi în cur şi ne prefacem că nu-i?
  Despre poporul român s-au spus aici – la tine pe blog – cele mai mari nenorociri. Nu te-am văzut intervenind cu cenzura.
  Ca să se afle adevărul, Nora, acesta trebuie în primul rând afirmat. Afirmându-l poate fi combătut. Din această dispută iese la iveală adevărul real, nu numai al unei părţi.

  Iar asta cu Şi dacă ai face un text că palestinienii trebuie raşi de pe faţa pământului, aş reacţiona la fel, fii sigur. ce motivaţie a avut?! Că nu mă simt în apele mele acum şi nu mă prind. Adică am făcut o chemare similară în textu ăsta?!

  Dar degeaba îţi spun ţie astea atâta timp cât
  sferturi de adevăr (unii din conducerea organismelor financiare sunt evrei)

 11. A scris cineva articole cu tema asta? Cu ce nenorociţi sunt românii?
  Pentru ce spun oamenii în comentarii nu sunt responsabilă.
  Pentru ce se publică deasupra, da!

 12. Da, cam asta ai făcut. Afirmând că toate se-ntâmplă după un plan şi arătând cu degetul spre un întreg popor, nu spre indivizi, ci spre colectivităţi. Cam ce seminţe crezi că arunci? Setea de adevăr? Nu. Setea de exterminare.

 13. Cosa Nostra

  Nora, e blogul tău, faci ce vrei. Dar, te rog, eu, nu-ţi mai găsi justificări de astea!
  Spune pur şi simplu că aşa vrea muşchii tăi şi gata. Chestie mai de înţeles decât negarea faptului că eşti prosemită la extrem. Nici semiţii nu sunt atât de prosemiţi ca tine.

  Nu, nu eşti tu răspunzătoare de ce se scrie în articole. E răspunzător cel care scrie. Dacă ţi se va cere vreodată să ştergi un astfel de articol – cu o hotărâre judecătorească în mână, iar tu nu-l ştergi, abia atunci eşti răspunzătoare.
  Aşa că … fă ce vrei, dar fără justificări, că e blogu tău şi nu ţi le pretinde nimeni!

 14. Nu, Cosa, nu e vorba de asta. Dar tu crezi ce vrei.
  Am justificat pentru că aşa mi se pare normal şi civilizat. Iar tu ştiai foarte clar că va urma o scenă de felul ăsta.
  Sunt răspunzătoare şi până acolo. Domeniul ăsta e pe numele meu, iar eu sunt şi singurul admin.
  Te mai rog o dată să-i scoţi pe bulgari de acolo.

 15. Jaco Pastorul

  Bai, nu pot sa cred, esti o carpa! Ce poa sa faca femeile din tine, ai inceput cu perdelele, acuma ai interdictie la cuvantul jidan. Ce mai urmeaza, sa faci pipi ca fetitele cu colacu lasat??? Sau deja o faci si pe asta!!! Ai scazut complet in ochii mei.

  Auzi, mie chiar imi place cuvantul jidan, pentru ca, in ciuda dexului, nu mai defineste cam demultisor o natie ci un mod de comportament.

 16. val

  da` zi, dom`le, odată, care e soluţia ta? părerea ţi-o ştim de trei ani încoace, ne-ai căpiat cu ea dar nu ştim ce soluţie propui tu. e finală, au ba? ce tot o dai după… baobab? 🙄

 17. Cosa Nostra

  Scoate-i tu, ce tot ai cu mine?! Şterge-mi şi contul. Nu-s obişnuit în lanţuri. Prefer rolul de simplu comentator liber celui de autor în cuşcă.
  Chiar dacă nu-l ştergi, eu nu mă voi mai folosi de el. Şi spun asta fără lamentări şi plângăceli gen Odagiu.

  Apropos, Odagiule, se te fut în gură!

 18. Jaco Pastorul

  Nu Valone, stai linistita, Cosa e ca iepurasu’ care-si curata arma si vorbea prostii!

 19. Probabil ar trebui să scriu un soi de cod. Cumva, am crezut că regulile sunt de la sine înţelese. Nu se admit poziţii rasiste, antisemite, texte care incită la ură etc.
  Şi nu pentru că m-ar da cineva în judecată. Ci pentru că n-aş putea fi eu mulţumită de mine, ştiind că, în loc să combat toate astea, am ajutat la răspândirea lor, chiar şi printr-o contribuţie infimă.

 20. Jaco Pastorul

  Ha,ha,ha, esti deja in lanturi, fraiere… mor de ras.

  Mai futi tu pe dracu, ha,ha,ha… Gelule, nicio grija din partea lui!

 21. Cosa Nostra

  Băi, Jaco, eu fac talanga-balanga, nu pipi, da?! În al doilea rând, eu fac aşa, ca femeile, dintotdeauna. Suntem în 2013 şi trebuie să ne comportăm ca atare. Adică nu cred că mai e cazul să ne stropim de pişat pe picioare de câte ori ne pişăm.
  Sau zici şi tu ca unu că, ce, bă, eu mă piş exact în veceu, eu sunt dotat! fără să ştie dobitocu că stropeşti, fără să vezi cu ochiul liber, chiar şi la trei metri distanţă. Dacă s-ar filma cu o cameră cu filtru, când te pişi din picioare s-ar vedea o ceaţă de pişat în jurul tău.

 22. Cosa Nostra

  Nora, în afară de asta, spune-mi şi mie cum se poate găsi adevărul într-o astfel de situaţie. Adică dacă nimeni nu are voie să spună nimic.
  Cum am putea şti noi, dacă jidanii sunt sau nu sunt la originea acestor nenorociri?!

 23. Jaco Pastorul

  Ce umilinta totala! Sa nu-mi spui ca ai mocheta prin baie?! Si mileuri….Un peste de sticla? Faci baie cu ratusca?

  Bai, de pisoar ai auzit?

 24. Cosa Nostra

  Iaute, abia acum văd pe de-a ´ntregu intervenţia Anei!

  Şi dacă mi-ai fi spus doar o dată şi n-aş fi executat ce-mi făceai, Ana?!

 25. O luăm invers. Spune-mi tu cu ce ajută dacă lăsam “jidani” acolo în descoperirea adevărului. Şi nu mai abera cu “nimeni n-are voie să spună nimic”. Ai scris ditamai textul, ne tâmpeşti de trei ani de zile cu aruncatul vinei în cârca lor şi n-ai păţit nimic.

  În primul rând, nu există “jidanii sunt sau nu la originea acestor nenorociri”. Ci “nişte jidani”.
  Apoi, chiar dacă guvernul lui Netanyahu ar fi plănuit în secret asuprirea întregii lumii, am fi spus că Israel urmăreşte dominaţia mondială, şi nu “jidanii”.
  Dacă Angela Merkel vrea să conducă ea singură Europa, nu voi spune “fasciştii vor să ne cucerească”. Sau “hai să combatem fascismul german”. Pricepi? E acelaşi lucru.

 26. Calmează-te cu Ana. Eu citisem textul, văzusem cele două paragrafe, am comentat cu ea şi i-am spus că ţi-am trimis ţie un mail în care te rugam să corectezi. Apoi, tu ai decis să-l publici ignorând mailul meu, iar Ana era la curent cu faptul că eu nu mai eram atunci la calculator, deci, nu puteam interveni.

 27. val

  EI? 😆 😆 😆

  nu demult am văzut la cineva o carte de mîna a şaptea, Ei sunt aici, o citea cu sufletul la gură. nu m-am putut abţine să nu fac mişto de el, că prea era convins de „adevărurile zguduitoare” relevate de autor.

 28. Of, sunt sigură că în interbelic texte similare au fost produse şi difuzate. Având şi ele contribuţia lor la dezastrul pe care-l ştim.
  Cosa, tu pricepi că sunt într-o dilemă sfâşietoare? Pe de o parte, grija pentru libertatea de exprimare, pe de alta, teama să nu arunc, eu cu mâna mea, gaz într-o flacără foarte periculoasă. 🙁
  Ai atâta empatie încât să-ţi imaginezi asta?

 29. Seva Tudose

  LA MULȚI ANI PISTOLUL CU BULINE LA UN AN DE ANIVERSARE !

  Cosa,

  tu ai fiert și fiert în suc propriu,crezând că tot aici cu șiretlenie subtilă te vei infiltra cu antisemitismul tău,rasism,sexist,comunism !

  EI sunt evrei,evriți ori israeliți ! Aici dacă-i spui unui afro-american: negrule ? Te linșează !

  Ție îți place când anumite popoare confundă românii cu romanes/țiganii/rromii ? Cred că tu nu știi câte pișcături am în obraz,când lumea mă întreabă: aaaa, ești din țara țiganilor ?

  Odată era să o bat pe una,iar când o țigancă româncă cerșea în centrul orașului,dacă o găseam,măturam strada cu ea !

 30. Mai avem, Seva, cam o lună. Vorbesc acum de forma actuală. 😀 Nu de formele ceva mai trecătoare căci atunci cam ai dreptate tu. 😀

 31. Seva Tudose

  De ce măturam strada cu ea ? Nu pentru că cerșea,ci ptr. că era româncă ! Poate acolo în România vezi cerșetori de toate coloraturile,găozari,lingurari,ciurari,cărămidari,șmanglitori,prădători…

  well, aici extrem de rar vezi un homeless,cerșetor să cerșească…și aia să fie româncă din peste 300 de nații de pe întreaga planetă,să fie taman din România ??

 32. Cosa Nostra

  Val, tu ce tot faci valuri?! Spune ce ai de spus şi gata, ce mă tot provoci, tot insinuezi tot te cocâşcăi pe-aici!

 33. Cosa Nostra

  Ca să-ţi răspund, Val, trebuie să dovedeşti că poţi purta un dialog. Asta însemnând că un răspuns se merită, nu se pretinde!

 34. Cosa, te-am întrebat şi eu mai demult acelaşi lucru.
  Soluţia? Că vinovaţii te-ai tot strofocat să-i identifici. Nu te mai “cocâşcăi” tu!
  Sau nici eu nu merit? 🙄

 35. Cosa Nostra

  Tu ai o problemă cu imaginile reprezentative care sunt de 490x200 şi care la rubrica ultimele articole sunt pătrate, deci sunt trunchiate automat.

 36. val

  Cosa, dacă spui ce soluţie vezi tu, dialogăm despre ea. abia atunci pot spune dacă e bună sau nu. unde greşesc? 🙄

 37. Danny

  In afara de alba-neagra, mai stii sa scrii ceva, Cosa? Asta-i partea a-II-a a jocului?

  Cu textul ce ai facut, agariciule? L-ai dat la corectat?

 38. Danny

  Zau, draga? Vrea sa-l rescrie pentru noi? Eu cred ca asta s-a suparat. L-ati jignit voi cu ceva, saracutu’ de el.

 39. Danny

  Ia uite, comentul 20 al Cosei, apoi atacurile perverse ale lupilor-paznici la oi impotriva Cosei cazut la pamant.

  Circ total, asta e aici.

  Platiti-va politele, acum e momentul.

 40. Cosa Nostra

  Val, dialogul necesită o atitudine respectabilă. Prin comentariile tale de până acum, n-ai făcut decât miştouri ieftine gen Odagiu sau Jaco. Eu nu sunt Danny, să ştii!

 41. val

  Cosa, ce să-ţi fac, tu îţi alegi teme care te depăşesc… 🙄

  atunci, te rog să-mi explici ce-i aia atitudine respectabilă. 🙄 🙄 🙄

 42. Cosa Nostra

  Caz în care îmi mai ceri şi soluţii la ele. Bă-i, dă-o dracu de îmbârligare logico-pedelistă!

 43. geluodagiu

  Cosa,

  Aici ii dau dreptate Norei.

  Fii si tu in trend ce naiba! Scrie despre globalizare si nu va mai exista astfel riscul ca toata presa mondiala sa scrie critic la adresa Pistolului cu buline. Sau tu vrei sa declansezi un nou razboi mondial, ca in bancul cu pestisorul de aur, postat de Junghi?

 44. Cosa Nostra

  Nora, vezi că la nouă jumate, nişte români joacă fotbal cu nişte olandezi în calificări.

 45. Cosa Nostra

  Bă, care mai vrea să fac modificări, din nu ştiu ce motive, să-mi spună. Un pixel albastru, o chestie se mai pot schimba!

 46. junghiul

  Am nimerit prost!

  Și eu sunt unul care face pipi ca fetițele, cu colacul lăsat!

  Așa că în seara asta tac. Mucles!

 47. Danny

  Cosa, daca tu esti in stare macar sa faci mistouri ieftine ca ale lui Odagio sau Jaco, vei primi un premiu de la mine. Acest lucru ar insemna ca esti cel mult la nivelul lor intelectual.

  Apoi, frumos ti-a zis-o Valonash ca iti alegi teme care te depasesc, in ciuda pedelizarii mintii sale.

  Asta ar mai trebui, ca tu sa fii Danny. Ar muri de ciuda jidanii, ca le-a disparut singurul dusman de Gorj.

 48. Da, ştiu, în coloană sunt dreptunghiulare, la ultimele articole, sunt pătrate. Dar nu mi s-a părut niciodată o problemă. 🙄

 49. Danny

  Asta-i roata de la caruta lui Cosa. Ce urata si neagra e.

  Valonash s-a exprimat gresit, a vrut sa zica portocaliu in loc de roz.

 50. Domnule Odagiu, eu v-am tot spus că aici nu e un public pe măsura aşteptărilor dvs. şi a notorietăţii pe care o căutaţi şi o meritaţi. Nu m-aţi băgat în seamă, iar acum faceţi ca Mircea Badea, ironizaţi audienţa. Nu-i frumos, domnule Odagiu. Nţ, nţ, nţ.

  Serios vorbind, eu nu sunt antisemită. Atâta timp cât eu nu sunt aşa, nu va fi nici blogul ăsta. Nici dacă n-am fi pe el decât eu cu Cosa. Priceput-aţi?

 51. Danny

  Asa, Nora, impune-te! Fii pro semito-hamita! Decapiteaza-l pe Cosa, rupe betigasul sfrijit si tendentios al Odagio-ului.

  Ce noroc ca nu sunt antisemit.

 52. Ana

  Vaaaaaaaaaaaaaaaaaal!

  Ai rot’şică roooooooooooooooooz-lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!

  😆 😆 😆

  Cosa,

  Ce-ai, nebunule, cu mine? 🙄 Ştii foarte bine că nu suport antisemitismul. Era absolut natural şi, în consecinţă, de aşteptat să te rog să scoţi cuvântul şi să-l înlocuieşti. Ba chiar ţi-am propus altul, dar ai şters şi-ai publicat cum ai vrut tu. Abia atunci te-am rugat printr-un comentariu să înlocuieşti. Nu ţi-am dat peste mâini, nu te-am forţat în niciun fel. Dă-te-n pula mea! (Chestiune absolut indezirabilă; spun asta pentru cazul în care-ar mai fi doritori.)

 53. Ana

  Băi, măculcdracu’. Sunteţi prea nebuni. Iar Val în combinaţie cu StaCosa reprezintă un multpreacelebru cuplu de taină. 🙂 Îmi declin toate posibilele competenţe.

  Val,

  O preferam pasională. Rot’şica. Roşie-pulpă. 😳

 54. Ana

  Cosa,

  Fă-i-o roşieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Mmmmmmmmmmmmmmmm….. Dacă-i bal, apăi…

  Acum văd. Nu eşti sănătos la creieri. Ai şters textul. Bun. Las’ că vezi tu pentru asta! 😈 Jghioarlă!

 55. val

  vrei?!

  te rog frumos de tot, Cosa! 🙂

  lasă-l Ana, să-mi aleagă el culoarea, am încredere în gusturile lui. 😉

 56. Nu suporţi antisemitismul, Ana?!
  Ai văzut vreun antisemit pe aici pe undeva?!
  Articolul meu prezintă o schemă, o inginerie financiară. Ce legătură are asta cu antisemitismul?!

  Şi dacă eu nu suport ipocrizia, ce, ţi-am impus ţie să-ţi modifici articolele, cum ai făcut tu cu mine?

 57. val

  am luat-o, Cosa. mulţam. dacă mai ai chef, fă şi una roşie, pe placul Anei. 🙂

  noapte bună, Ana. şi nu fi supărată, pliiiiz! uite ce splendoare de roată am, îmi vine să ronţăi din ea. 😆

 58. Seva Tudose

  Cosa a șters textul,acum noi părem că vorbim unul altuia „limba Babiloniană” 😉 și-a luat jucăriile 😆

 59. Seva Tudose

  Nora#47

  „begging for money or agressive panhandling is illegal under the Vagrancy Act of 1824…” deci f.f.veche lege, regulă,precum Constituția Americii din secolul 17 și suntem în 21 !

  Cerșetoria pe față este hărțuită,descurajată în mai toate statele de către autorițăți,unii practică o cerșetorie tăcută,deschizând o ușă cu un pahar gol de plastic…

  da unii au alte metode de cerșit,instrumentiști,caricatu riști,spectacol de talent…dar respectiva țigancă din România(mi s-a spus că stătea jos pe trotoar,cu spatele de peretele clădirii,bîțîindu-se de perete ca un nebun ori cu Parkinson,bâlbîind ceva incoerent !

  Dezgustător ! M-am simțit atât de umilită când o colegă
  mi-a spus 😥

  http://www.ehow.com/how_2058379_beg-money.html

 60. Care criză financiară?!
  Peste douăzeci şi cinci de ani se va scrie că a fost o perioadă de vreo patru ani în care lumea i-a jecmănit pe jidani devalizându-le băncile. Ne mai putând să-i extermine, aşa cum făceau pe vremuri, măcar le-au luat banii.
  Şi, ca şi acum, şi atunci se vor găsi Nore şi Ane care să-şi dea ochii peste cap îngrozindu-se de cât de rea e lumea cu bieţii jidani!

  Iar peste alte douăzeci şi cinci de ani, vor apărea liste oficiale (în urma vreunui raport Elie Wiesel) cu jidanii sărăciţi şi bineînţeles revendicări de despăgubiri şi scuze oficiale.

 61. Seva Tudose

  cosa#101

  vai ce trist ai scris,mai ca nu plingi si ce sarcastic ?
  da tu cosa chiar suferi de ura asta ! stii tu cum te-as vindeca eu ? te-as lega fedeles si te-as expedia via Israel aproape de fasia Gaza sa locuiesti acolo 2 saptamani,inconjurati de evrei si…de incertitudinea zilei de maine…

  daca este sa alegi,ce ai alege, sa stai intr-un centru palestinian ori evreiesc ? t
  Te pomeneti ca ceri amnistie international fiind roman ?!?

 62. junghiul

  N-ai fi putut să nu le pomeneşti originea?

  Mi-ar fi plăcut şi mie să-i fut în gură pe toţi, fără să mă uit că se trag din Sem, Ham sau Iafet!

 63. Seva Tudose

  cosa,

  si cand vei ateriza pe pamantul scump al Romaniei,ai sa te apleci sa saruti pamantul natal !

 64. Seva Tudose

  junghiule,de ce a nu-i pomenim ? si ei au conflicte cum am avut si noi cu ungurii,sarbii cu kosovarii,irakienii cu kurzii,giorgienii cu rusii,moldovenii cu transnistrenii,curand China cu Taiwan ori Corea de Nord cu Corea de Sud !

  vorba dracului a lui ‘ceasca ! cel putin la noi e pace !

 65. Seva Tudose

  vai nu-mi vine sa cred ! a pus svastica,secera si ciocanul…. ?

  cosa isi bate joc de acest blog,de noi toti ! Doamne,eu una nu sunt nici comunista,hilerista,antisemita… 😥

 66. Nu eşti, Sevă, nici hitleristă, nici comunistă, nici antisemită, nici … ce, haia mea, o mai fi cealaltă, cu toate astea eşti tâmpită rău de tot!

 67. junghiul

  Despre ce vorbeşti Seva?

  Eu vorbesc despre bănci, finanţe.

  Sistemul bancar e corupt până-n măduva oaselor. Şi fraieri şi şmecheri sunt peste tot.
  Ori discutăm serios despre asta ori eu o las baltă.

 68. andreea

  cică este:

  “… simbolul alchimist pentru sulf, echivalentul in alchimie al sufletului uman. Totusi, odata cu acapararea simbolului de catre biserica satanica a lui Anton La Vey, simbolul este mai des vazut drept ‘Crucea Pontificala a lui Satan’.”

  👿

  de infinitul cu cruce ziceam.

 69. Seva Tudose

  Junghiule,

  sorry,am crezut ca #103 mi se adreseaza ca replica la #102 !

  si da ai dreptate ca sistemul bancar este la pamant,dar ce putem face noi”pistolarii” tragem in ei cu gloante de plastic 😆

 70. Cosa, eu nu ştiu alba-neagra. Şi nici nu vreau să-nvăţ.
  Scoate dracu’ aberaţiile alea de acolo.
  Când văd svastica, mă gândesc la milioanele de oameni omorâţi, torturaţi, deportaţi.
  Când văd secera şi ciocanul, la fel.

 71. Never again, Cosa. Never again. Iar ăsta e un slogan care nu trebuie adoptat doar de evrei, ci de toţi. Pentru toate victimele, indiferent de rasă, etnie, religie.
  Asta ar fi trebuit să reţinem toţi. Să ne amintim. Să nu mai uităm dracu’ şi să ne imaginăm, a mia oară, că ne rezolvăm problemele prin ură.

 72. Nora, articolul pe care m-ai forţat să-l modific prezintă o schemă reală executată de jidani. Schema e deja binecunoscută, nu trebuie s-o mai demonstrez. Că a fost (şi continuă) să fie executată de jidani, pot demonstra.

  Că prin asta, nu ştiu cine de nu ştiu unde îşi alimentează ura faţă de jidani, nu mai e treaba mea, deoarece scopul meu nu a fost acesta.
  Ai făcut ca Mitică Dragomir care-i ataca pe jurnaliştii care susţineau că Steaua a plătit un arbitru, pe motiv că prin asta lumea o să urască şi mai mult arbitrii români şi aşa foarte prost văzuţi.

  Adevărurile trebuie spuse şi de fiecare dată cei vizaţi vor găsi argumente în a ascunde acele adevăruri.

  Desenul reprezintă regimurile care – pe rând – au închis gura oamenilor sub diverse pretexte. Toate foarte bine argumentate din punctele lor de vedere.

  Steaua lui David apare acolo, deoarece, în această perioadă de (câteva zeci de) ani, ni se închide gura de către jidani. Nu mă interesează regimul nord coreean, deoarece nu mă afectează pe mine.
  Dovada: maiestuoasa prezenţă a acestui articol pe undeva prin ciorne sau gunoi.

 73. Termină dracu’: nu te-a cenzurat steaua lui David. Eu am făcut-o, eu. De bunăvoie am făcut-o şi nesilită de nimeni. Nu, nu m-a plătit Mossadul.
  Înjură-mă pe mine, nu pe ei.
  ………………………..

 74. La urma urmei, îţi poţi lua minunatul articol, îţi poţi face un blog şi îl poţi posta acolo de sute de ori. Nu durează mult, nu te costă nimic.
  Şi m-am săturat să aud că ce emiţi tu se cheamă adevăr. Nu, darling, că le spui tu nu le conferă automat valoarea de adevăr.
  Schemă, neschemă, mă doare în cur. Nu acorzi credit argumentelor mele, foarte bine. Crezi ce vrei, aici nu se practică antisemitismul.

 75. Nu, Nora, nu numai tu mă cenzurezi. Mă cenzurează şi statul român. De ce, oare, nu mă cenzurează şi când e vorba de români sau de albanezi?!

  Cenzura nu e niciodată recunoscută ca atare, Nora. Întotdeauna e mascată sub diverse măşti frumoase.

 76. Argumentelor tale?! Care argumente?!
  Argument se cheamă nu scrii că nu vreau eu?! Că dacă e aşa, trebuie să trec şi varianta asta la definiţii că eu n-o ştiam!

 77. Seva Tudose

  Nora,

  eu daca as fi Nora,as sterge imediat acel desen,dar imediat,poti asta… este strigator la cer ! fiecare minut conteaza,dauneaza la reputatia blogului,nu stii cine intra din greseala !

  dar numai tu esti cea care poate edita un comentariu,articol ori desen !

 78. Eu nu vorbesc de statul român şi nici în numele lui. Mi s-a întâmplat să dau peste poziţii antisemite chiar la oficiali români, chiar la preşedintele statului. Există bloguri antisemite, oameni care scriu zi şi noapte despre conspiraţiile la care te referi tu. Poate te-ai împrieteni mai bine cu ei. Au şi adepţi, susţinători.
  Oricum, nu mă preocupă asta.
  Argumentul era: nu susţin antisemitismul, rasismul, ultra-naţionalismul, intoleranţa religioasă şi nimic de felul ăsta.
  Dacă vrei să ai discuţii raţionale, eşti binevenit. Dacă vrei să arunci anateme asupra popoarelor, nu.
  E destul de clar.

 79. Danny

  Hm, ce sa zic si eu acum. Ninge afara.

  Un autentic tablou de hiberna primavaratica ne aduce aminte de iernile ultimilor 10.000 ani, ne aduce aminte de ultima glaciatiune, Wurm, in urma careia, calare pe mamut fiind, intram decisiv in era istorica a primenirii omului. Apoi, ramas fara mamut, pierit si inghetat sub dosul meu, am invatat mersul pe jos, trezindu-ma astfel pe acest blog.

  Nici macar nu mi-am beut cafeaua.

 80. Ana

  Cosa,

  Să nu mă ierţi şi să nu mă uiţi.

  Eu te-am iertat pentru porcăria cu ipocrizia. Răzbunare de grupa mică. Urât, dar viu. Tot te iubesc. La fel. De uitat, imposibil. N-am cu ce.

 81. ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de evrei

  Asta e definiţia din DEX. Ca să nu mai pierdem timpul cu subtilităţi. (apropo, te-ai recunoscut tu însuţi ca atare)

  Ia vezi! Te-ncadrezi?

 82. Să discutăm raţional?! Tu îmi spui asta?! Nu pot să cred!
  Eu am scris un articol foarte sec. Fără epitete, fără spume la gură, fără patimă. Faptul că am atribuit paternitatea metodelor şi execuţiei jidanilor n-are nicio legătură cu antisemitismul meu. Dacă vorbeam despre ceva rău în fotbal şi atribuiam răul englezilor, de ce mă acuzai?!

 83. Jaco Pastorul

  Bai Cosa, jidanii din toata lumea, si aici ma refer la rechinii din banci si la cei asemeni lor, pun castigul si banul deasupra oricarei religii. Steaua lui David e un insemn religios care n-are a face cu smecherii astia. Pricepe odata chestia asta si nu te mai rafui cu popoare sau religii. Esti aberant, pe cuvant.

 84. #140, Mă încadrez eu, dar nu şi articolul meu, Nora.
  Şi ştii ceva?! Nu mă interesează o definiţie din dex ci faptul că un stat aplică diferenţial principii. Şi mai face şi legi după ele.

  Răspunde-mi şi mie, de fapt, nu, răspunde-ţi ţie, de ce statul român nu a dat o lege care să interzică Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de albanezi?! Sau de ce nu a dat, cum ar fi fost mai corect, o lege care să interzică Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de toate popoarele lumii?!

 85. Jaco Pastorul

  Andreea, crucea dubla e simbolul satanistilor, dar asociata cu infinitul (sufletul) o fi simbolul santanistilor?

 86. Băi, Jaco, îţi mai spun şi ţie ce i-am spus Norei:

  Vezi că nişte români joacă fotbal cu nişte olandezi în preliminarii. Nu ştiu nici data nici ora, da’ caută şi tu pe gugăl!

 87. Termină dracu’, nu sunt idioată. Prin articolul tău, ai încercat să aduci argumente raţionale (maşinaţiuni financiare etc) drept justificare pentru o chestiune profund iraţională: ura pentru un popor. Ca să nu fii privit drept un sonat, ai nevoie de cârjele astea.
  Te-am întrebat de soluţii şi te-ai fofilat. Pentru că nu crezi că suntem încă pregătiţi. Arunci seminţele, cocktailurile de adevăr şi iraţional sunt mereu cele mai eficiente, abia când prind şi când ne-ai convins pe toţi că avem o problemă, vei începe să sugerezi soluţia. Nu din prima, ne-ai şoca şi am respinge-o, am deveni surzi la mesajul tău. Nuuu, ura se cultivă cu grijă.

 88. Statul a dat legi şi împotriva rasismului, discriminării de orice fel.
  Vorbim degeaba acum.
  Scoate poza. Sau o scot eu.

 89. Jaco Pastorul

  Stiu, ba, da astia pun prea tarziu meciurile pentru mine, nu apuc sa vad decat fluierul de inceput si inca vreo doua trei pase, de altfel suficient cat sa-mi fac o imagine asupra deznodamantului.

 90. Nora, acesta este un articol tehnic. Numai un extremist pro-semit poate să-i atribuie atâtea alte semnificaţii.

  Un om normal, ar discuta pe seama lui liber. Ar infirma, ar cere demonstraţii, dar în nici un caz nu ar pune eticheta de antisemit!

 91. Lasă articolul. Mă uit la poza aia, cu sataniştii, comuniştii şi fasciştii puşi în aceeaşi linie cu toţi evreii şi îmi vine să vomit. Ca şi cum mi-ai dat un bocanc în stomac!
  Despre asta e vorba, dementule!

 92. Danny

  In seara asta, la ora 21 30, se joaca o partida de fotbal numita: Olanda -- Romania, scor: 3-1! Am vazut-o deja.

 93. #151, Nu, nu despre asta e vorba, Nora!
  Dacă ar fi fost doar acele simboluri, fără nimic altceva, da, ai fi avut dreptate. Adepţii nici uneia din acele entităţi n-ar fi fost de acord să le fie alăturate simbolurile.

  Dar aici nu sunt doar acele simboluri. Aici mai e şi un context. Toţi acei adepţi au cenzurat într-un fel sau altul. Asta reprezintă acel desen, iar steaua lui David îşi merită locul acolo.

  Şi nu, nu te urăsc. Ca să urăsc pe cineva, trebuie să-i atribui rolul şi importanţa cuvenite în viaţa mea!

 94. val

  Cosa, n-ai nicio şansă să ne convingi, nu există argumente pentru condamnarea unei întregi naţii, oricare ar fi ea.

  uite ce povesteşte amicul tău, Amos Oz, în Cum să lecuieşti un fanatic:

  Un amic de-al lui, Sammy, merge în taxi cu un şofer care se apucă să-i zică foarte revoltat că toţi arabii ar trebui omorîţi.

  Sammy l-a ascultat şi, în loc să ţipe: Vai, ce îngrozitor! Sînteţi nazist, fascist?, s-a hotărît să procedeze altfel. L-a întrebat:

  -Şi cine credeţi că trebuie să-i omoare pe arabi? Şoferul a zis:
  -Ce vreţi să spuneţi? Noi! Evreii israelieni! Trebuie! Nu avem de ales, uitaţi-vă numai ce ne fac în fiecare zi!.
  -Dar cine anume credeţi că ar trebui să facă treaba asta? Poliţia? Sau armata? Sau poate pompierii? Sau echipele medicale? Cine să o facă?

  Şoferul s-a scărpinat în cap şi a răspuns
  -Cred că sarcina ar trebui să se împartă egal între noi toţi, fiecare dintre noi trebuie să ucidă cîţiva dintre ei.

  Sammy Michael, jucîndu-şi în continuare rolul, a zis:
  -Bine, să spunem că vi se repartizează un anumit bloc din oraşul în care v-aţi născut, Haifa, şi bateţi la toate uşile, sau sunaţi, întrebînd: Scuzaţi-mă, domnule/doamnă sînteţi cumva arab/arăboaice?, şi dacă răspunsul este Da, îl/o împuşcaţi. Apoi, cînd aţi terminat de verificat apartamentele şi sînteţi pe cale să plecaţi spre casă, chiar când vă întoarceţi spre ieşire, a continnuat Sammy, auziţi undeva, la etajul patru al blocului de care vă ocupaţi, plînsul unui sugar. Vă întoarceţi şi-l împuşcaţi pe bebeluş? Da sau nu?

  A urmat un moment de tăcere, după care şoferul i-a spus lui Sammy Michael:
  -Sînteţi un om foarte crud, să ştiţi.

 95. Ana

  Cosa,

  Foarte bine. Eu te iubesc. Crunt! Zvârcoleşte-te. Numa’ ai grijă să nu te isterizezi; asta fac muierile.

 96. Danny

  Vai de capul lui! O uraste pe Ana! Saraca fata, asta ce-o fi mai facut? A, are un rol si o importanta cuvenite in viata lui Cosa, pe cand Nora nu o are. Deci, asta era tot spilul.

 97. Val: excelentă citare. Am mai pomenit şi eu cartea asta. Dar cred că şi-a zăvorât uşile prin care ar putea intra un astfel de mesaj.

 98. Val, povestea ta se încadrează la categoria glume, pilde, chiloţeli.
  În afară de asta, îţi mai spun şi ţie pentru că văd că întoarceţi capul:
  Nişte români joacă fotbal cu nişte olandezi în preliminarii!

 99. Cred că avem minţile setate altfel. Identificăm altfel categoriile. Când el aude cuvântul “evreu”, se gândeşte la ăia de pe Wall Street. Eu mă gândesc la un popor. Dacă aud neamţ, nu mă gândesc la Hitler şi la Goebbels. Ci la Hans. La Johann.

 100. val

  apropos, nu cred că n-ai auzit de Fetiţa cu chibrituri şi bentiţă tricoloră.

  cînd ea zice:

  Nu știu. Urăsc ungurii. Ăsta e adevărul. Îi detest, nu-mi caut scuze. Nu pot descrie, e ceva în mine, o repulsie… Mă irită. Poate e ceva genetic, așa era și tatăl meu

  o consider un copil folosit de adulţii din jurul ei. o victimă.

  tu ce eşti? 🙄

 101. andreea

  … aşa că, val, o fi vorba despre un fel de boală de piele, pe dinăuntru. o iritaţie, o rîie… naiba s-o ia.

 102. Danny

  Fetita aia este o victima a lui Dumnezeu, asa cum majoritatea oamenilor sunt victime ale divinitatii.

  Gena nu mai poate fi educata, doar cel mult atenuata. Intotdeauna isi va face de cap la o provocare. Dumnezeu este Raul pe pamant, iar oamenii sunt sacrificatii Lui.

 103. Arată mişto, mai ales când apar în tandem.

  Cosa, mă părăsişi, mă? Chiar şi aşa, fără să mă urăşti? Nu-mi place călduţul. 😆

 104. Ana

  Nora,

  Curvă şi invidioasă!

  Vorba umbla că târfele-s bune la inimă. Iaca, nu. 🙁

  Dana,

  Mi-e frică de ăsta. Mă caută şi-mi rupe vertebrele.

  Val,

  Fucsia, ha? 🙄

 105. Ana

  Mulţumesc mult, Andreea, pentru poza de deschidere. Juri că e captură dintr-un televizor cu lămpi şi mi-aminteşte de vremurile când tata muta antena, iar eu trebuia să urmăresc puricii. Place. 🙂

  Val,

  Ştii că Narcis mă tot ceartă c-am tăiat poza asta, aşa că-mi spălai ceva păcate. Mulţumesc. 🙂

  Cosa,

  Întoarce-te, iubitule. Mi-e greu fără tine.

 106. val

  are dreptate Narcis, poza întreagă e foarte mişto. 🙂

  dar tu ai tăiat-o atunci pentru gravatar, nu?

 107. andreea

  ei, n-a fost cine ştie ce muncă. 🙂
  să spunem că sugerează ceaţa care s-a lăsat peste subiect…

 108. val

  Cosa, existã un vechi mit chinezesc despre Firul Roşu al Destinului.

  se spune cã zeii ne-au legat un fir roşu în jurul gleznelor şi l-au ataşat
  de toţi oamenii ale cãror vieţi sînt predestinate sã se atingã.
  firul se poate întinde sau încîlci, însã niciodatã nu se va rupe.

  aşa că degeaba te ascunzi de noi acum, n-ai cum să scapi. 🙄

 109. Manuella

  Val,

  Cred că unora li s-a ataşat de gât.
  Doare al naibii când se strânge!

  Zeii făceau numai lucruri minunate?!

 110. val

  mai greşesc ei şi zeii, Manu. sau, uneori, se distrează amuză pe seama noastră, din plictiseală. 🙂

 111. Manuella

  Selecţia acestor piese-de-piese o faci cu sonor?
  Interesantă reacţia colegilor.

  Tu chiar suferi! Off!

 112. Ana

  Io, nu ca amârâtele din Jermania, am căşti. Altfel, m-ar împuşca Niculae care, apropo, se bucură, tot în propriile urechi, de muzica trimisă de Cosa pe vremea când mă iubea. 😀

 113. No salgas, paloma, al campo—————— Do not come out, dove, in the field
  mira que soy cazador, ——————- watch out ’cause I’m a hunter,
  y si te tiro y te mato ——————- and if I’ll shoot you and I’ll kill you
  para mí será el dolor, ——————-- it’ll be a grief to me,
  para mí será el quebranto, —————-- it’ll be a loss to me.
  Anda, jaleo, jaleo: ——————- Come on uprise, uprise:
  ya se acabó el alboroto ——————— protesting is over now
  y vamos al tiroteo. ——————-- and we’re heading towards conflict

  (o traducere stângace)

 114. Costelus

  In Cipru vad ca oamenii nici n-au aflat ce procent le-a furat UE-ul din depozite: o fi 30, o fi 40? Oricum de scos pot scoate cel mult 100 euro.

 115. Daria

  1Q face pauză de la Alexa 😆 ce nu știe el este că-i cam definitivă. nu mai vine nici joi, nici altă dată. s-a terminat.

 116. Jaco Pastorul

  Articolul trebuia lasat exact asa cum a fost scris. E parerea lui Cosa, iar cuvantul jidan era folosit in sensul secundar din dex, adica de smecher, escroc, lipsit de scrupule.

  A fost de-ajuns ca matroana sa faca o remarca complet aiurea, pentru ca si umbra sa-i sara in ajutor. In text, cuvantul nu se referea la EVREI, e foarte clar. Dar, ca de obicei, voi sunteti mai cu mot si intelegeti altceva, de fapt stau si ma intreb daca ati citit textul? Sunt sigur ca venea procuratura peste tine cu mascatii ca de ce a folosit Cosa cuvantul jidan. Bai, frate, cat de penibile sunteti!

  Subiectele trebuiesc dezbatute, nu cenzurate. E mult mai onest asa.

  De fapt, acum se vad foarte clar apucaturile astea de haita, cine nu e de parerea noastra trebuie mazilit. Apucaturi instinctuale si primitive care pur si simplu ucid orice forma de dialog. Si inevitabil duc inspre aplatizarea subiectelor.

 117. from: Nora
  to: XXXXXXXXXX
  date: Mon, Mar 25, 2013 at 2:18 PM

  Primul comentariu al Anei: 14:36.
  Aşa se fac unii de râs. Dacă ei ţin morţiş, cine-s eu să-i opresc? 😆

 118. Alea hipnotizate, da. Parcă noi mai ştim de capul nostru?! Acu’ o săptămână eram fascistă disperată după muşterii, acum sunt umbră mătrăşitoare de gândire liberă. 😆 😆

 119. Jaco Pastorul

  Ana martie 25, 2013 la 14:36 Edit #

  Cosa,

  Scoate jidanii din text. O dată-ţi spun. Nu există nici un fel de justificare, iar aia cu convenţia de notare e o glumă. Hai, scoate cuvântul, te rog.

 120. 😆 😆 😆

  Vând miiici! Vând miiiici! Mititei şi bere rece! Mititei şi bere rece, care mai doreşte, care mai pofteşte!

 121. Ana

  Nu eşti onestă.

  Vinzi chiloţi remaiaţi şi somon recondiţionat! Totul, la reduceri.

  Vinzi proşti cu ocaua. Nu, pe ăia crecă-i dai de pomană.

 122. Edle, de unde o dezgropaşi, soro? 😆

  Ana: îi dau, îi dau, dar nu-i ia nimeni. Nu poci nici să-i scaz din gestiune. 😆

 123. Jaco Pastorul

  Ati trecut la jigniri. Tipic. Cat despre prostie, hai sa nu discutam cine poseda mai multa. Unii zic ca tocmai aia care ii acuza pe altii.

  Ar fi foarte multe de spus, dar mai bine tac. Va las pe voi sa va faceti de ras. Ce izbucnire de kitsch! A rabufnit asa dintr-odata, asta inseamna ca ati fost ca o oala sub presiune.

  Cu chestia asta, Ana, m-ai suparat rau, nu cred ca mai vin la nunta. Ma rezerv pentru despărţanie.

 124. Raj lt.rez.

  Dna Seva 12: Cand ati ajuns in USA aveati o valiza cu cativa chiloti de schimb. Chilotii incapeau bine intro punguta. Ma gandesc (chiar si io gandesc ) ca chilotii or fi stat rasfirati in cea valiza. Sau valiza era de jucarie si stateau indesati ?…………. Dnu Dannny 73: glume eftine doar io fac peicea. Pe care dealfel mi le asum. Spunetimi ca ma iubiti, cami face bine…

 125. Raj lt.rez.

  Bine va-m gasit, Dra Nora ! Am multa treaba si nu pot pentru ca sa mai postez. Cand votz marita, ii bine sa gasiti unu arnicutz ca mine si ca albina, care sa munceasca pentru oje, posete, pantofi. Io seaman la harnicie cu taica lu taica care muncea pe branci ca s-ai duca stramamaiei alvitza. Va pup direct pe gurita !

 126. Raj lt.rez.

  veninoasa si frumoasa. Ai pa ca tre sa dispar. Va pup tot pe gurita iar pe Olamicu in tur ca m-ie simpatec tare. Si pe domnu Danny il pup pe gura.

 127. Danny

  Rajulete, pe unde umbli mai, baiete? Lipsesti cam mult.

  Iar vrei sa-ti spun ca te iubesc? Sa stii ca vom fi luati in colimator de cei care nu ne suporta. Si sunt destui pe aici.

  Cica si eu fac glume ieftine pe aici, dar nu recunosc, spre deosebire de tine. Adica, n-as avea aceasta putere, mi se zice.

  Ai auzit ultima bomba? Se marita Ana noastra! N-o sa ne mai ubeasca. Ce parere ai de chestia asta? Vii la nunta ei?

 128. Seva Tudose

  Raj#247

  tu poti sa iti imaginezi sa pleci 5 persoane definitiv si sa iti iei doar cateva schimburi de corp ? Cand am spus doar catva chiloti,asa a fost,eu mi-am luat 5,Sandu 5,copii tot cate 5…deci 5 ori 5 egal 25 de perechi 😀

  Satisfacut ? hai fara misto,am luat toate fotografiile de familie,cartile mele cele mai favorite,inclusiv cartile cele de la “Mi-am luat bundita noua ” haina blana de capra care am aruncat-o in Italia ca a naparlit in valiza…a,da si vizele…ma crezi daca iti spun ceva ? Fara nici un dolar in buzunar !

  noi am fost sponzorizati de o biserica ortodoxa greaca si la aeroport am fost intampinati de preotul bisericii.
  Efectiv fara nici un dolar,pe sfantul meu cuvant de onoare ! Am fost amenintati ca daca avem’valuta’vom fi opriti la vama si returnati in tara ! Era 1990 octombrie !

  La Belgrad in gara,baiatul a vazut o taraba cu fructe si banane(la noi in tara gaseai doar la restaurant nu la Alimentara,si baiatul a zis:

  mama,cand voi ajunga in USA voi manca’un munte de banane’
  ;I cum fumam si nu am avut bani sa cumpar un pachet de tigari,in aeroport am cerut la cineva o tigara ! In 10 zile de la sosire lucram deja intr-o cofetarie,cu 3 dolari si 80 de centi pe ora si sotul era platit cu 4:25 pe ora !

  deci la inceput lucrezi ce apuci si eram toti legal cu green-card ! Am lucrat in restaurant,cofetarie,la parcari,sofer de taxi,de limuzina..samd !

 129. Jaco Pastorul

  Nora, stai linistita, o sa se scada singuri din gestiune (desi nu ai dreptul sa spui asta, pentru ca blogul asta a fost o creatie comuna) atunci cand n-o sa mai ramana pe blog decat Ana, tu si aplaudacii. Ceea ce se pare ca s-a si intamplat.

 130. Seva Tudose

  Jaco,

  vezi tu,muzica aduna inimile la un loc,nu ura !

  imi inchipui ca Braziliana asta iti unge ranile cauzate de”Pistol” !

 131. geluodagiu

  Nora,

  Stiu ca nu ma crezi dar eu nu am dorit nici o secunda sa dezbin. M-ai perceput total eronat inca de la prima vizita. Imi pare rau ca dezbinarea se cam intampla. Eu imi vad de nuielusa mai departe. Incercam s-o folosesc ca bagheta pentru a prepara un liant dar nu dispun de prea multe ingrediente si solutia mi se tot taie. Poate reuseste Seva. Ea e mai priceputa la gatit si cred ca are si acces in bucatarie.

  Mi-e dor de cate un “Hm!” plin de intelesuri.

  As scrie despre blues dar din lipsa de spatiu…

  As scrie si alte alea dar prea fac multe greseli si nu pun corect i-urile. Sunt din Braila si asta nu e bine. Eeee, daca era Braila in oltenia…

 132. geluodagiu

  Acum, cand incep sa dezlusesc scopul subliminal al existentei Pistolului incep sa cred ca cel mai important ingredient, este varsta(cam mare in cazul meu). Aparent cica nu exista discriminare pe aici, ba chiar vad o pornire impotriva “antisemitilor”. Eu imi aduc insa aminte ca si cei mai in varsta erau discriminati si nici acum nimeni nu-i doreste in afara cazului cand au un card destul de gras. Se gasesc repede fete care sa le ofere tot felul de retete pentru slabire. 😀

 133. Aţi desluşit un rahat.
  Ah, şi ca idee: ca să vă reuşească o manevră precum dezbinarea, trebuie să vă bucuraţi de credibilitate. Aici, nu există nicio dezbinare. Există doar nepotriveli şi ar fi ridicol să simulez că nu le văd. Priceput-aţi?
  Ştiţi vorba aia, don’t cry over spilt milk. Well, I don’t. Ceea ce vă urez şi dvs.
  Şi nici nu vă faceţi că plângeţi, nu suport teatrul ieftin. Nu, ieftinul de aici n-are nicio legătură cu cardul deşi prefer un fard de calitate dacă e să fie.

 134. Ah, şi abţineţi-vă şi de la elogiul “naturelului”, versificat au ba: nu veţi face altceva decât să reconfirmaţi încă o dată că nu m-am înşelat deloc în ceea ce vă priveşte.

 135. geluodagiu

  Nu ma asteptam sa recunoasca Nora lucruri evidente. Ea este si detinatoarea adevarului in ce priveste “naspa” si “misto”.

 136. Vedeţi că nu pricepeţi? Nu există un astfel de adevăr, domnule Odagiu. Naşpa şi mişto sunt expresii ale subiectivismului. Ştiţi, cam aşa funcţionează multe dintre relaţiile interumane.

  Aşa că, vedeţi dvs., dacă cineva e refuzat, nu-nseamnă neapărat că păţeşte asta pentru că are cardul slab (aşa cum atât de greţos vă exprimaţi). Se prea poate să fie considerat “naşpa” de celălalt. Iar celălalt are dreptul la alegerile sale.

 137. geluodagiu

  refuzat , gretos, naspa…cred ca alegerile sunt masluite.
  Eu zic sa se mai tina odata alegerile si sa participe toti alegatorii(chiar si cei cu functii oferite de organizatiare) sa se stabileasca democratic cine e “naspa” si cine “misto”

 138. geluodagiu

  Am glumit. demisionez pe principiul ca cedeaza cel “naspa”.

  Am asteptat un “Hm”. Nu a venit insa, semn ca s-a cam instalat lehamitea. Naspa

 139. Mă tem că nu aveţi din ce să demisionaţi. Nu ţin minte să fi semnat vreun contract.
  Dar vă mulţumesc că puneţi punct aici sesiunii de melodramă din seara asta.
  😆 😆

 140. geluodagiu

  Posibil sa fie ceva traume (probabil ai tu ceva informatii, de care stii sa te folosesti). Normal la varsta mea. Mai “naspa” ar fi fost daca aveam varsta ta, sa fi avut traume. Nu?

 141. Am, desigur. 😆
  Le voi folosi împotriva dvs., ţintind în locuri moi. Buhuhuhuuuu!
  No. You are no fun. Really.
  Nightie night!

 142. Danny

  Ce faci mai, Gelule? Nu-ti iese pasenta cu Nora? E data naibii pustoaica asta, nu? Mor de ras.

 143. Jaco Pastorul

  Costelus, n-ai fost perspicac de aia n-ai crezut! Oho, si inca mai am resurse, sa stii. Prefer asta decat sa cad in pacatul ipocriziei.

  Cat despre tine, ma gandesc ca esti vreo intrupare a marchizului de Sade, de poti sa inghiti atatea umilinte de la niste muieri, si sa revii de fiecare data la locul faptei asteptand cu voluptate noi cazne. Bietul de tine, trebuie ca esti tare singur, pe-acolo…

 144. andreea

  Gelu, crede-mă, nu spun nici măcar “hm”, pentru că nu înţeleg nimic.
  sau m-am prostit, sau n-am toate informaţiile, cert e că nu pricep nimic din toată zbaterea ta. “scopul subliminal al existentei Pistolului”, carduri, vîrstă, organizare de alegeri… sînt depăşită de subiect, sorry.
  ar fi extraordinar dacă ai spune exact ce vrei. sau nu ştii nici tu?

 145. geluodagiu

  Andreea,

  Incercam sa spun ca scopul pistolului ar putea sa fi devenit “matrimoniale” si ca unii, nu toti, cauta sa se incadreze in tema. Tot ce nu se incadreaza e “naspa”.

  Jaco,

  daca vorbesti cu mine, sa stii ca sunt la fel de singur ca toti de pe aici. Cam asta a devenit societatea. Singur printre singuratici. Societate?…

 146. geluodagiu

  Andreea,

  am trimis Norei la “scrie-ne” o farama din sufletul meu(un text), crezand ca il poti vedea si tu si ca ma ajuti eventual cu diacritice. Nu voiam sa fie public. Ca la un semnal Nora a devenit puternica, precum Catavencu sau Dandanache si a incercat sa-mi si arate asta asa, aluziv

 147. andreea

  😆
  ăuliuu, Geluuu, păi de atîta amar de vreme de cînd ne chinuim pe aici, uite că nu s-a matrimonializat nimeni în cadrul Pistolului.

  eu nu vreau. tu vrei? Junghiule, Jaco, Danny, care mai sînteţi pe aici? Edle? Seva? Nora? Nastasia?
  vreţi să vă cuplaţi? mărturisiţi! acum ori niciodată!! 😆

  nu. n-am văzut textul.

 148. Jaco Pastorul

  Mai Gelu, cum sa vorbesc cu tine cand m-am adresat foarte clar cu apelativul Costelus?!

  Cu o chestie insa sunt de acord cu tine si anume ca s-a instaurat un soi de autocratie bicefala pe blogul asta, si da, unul din scopurile absconse ale unora o fi si latura matrimoniala, de ce nu, dar nu cred ca e neaparat cel principal. Intr-adevar, tot ce nu rezoneaza cu mintea lor ingusta e trecut in derizoriu si luat in deradere. Sa fie sanatoase!

 149. Jaco Pastorul

  Gelu, pune tu textul la comentarii, daca nu vrea sa ti-l publice, asta e, impaca-te cu gandul ca nu faci parte din haita, ce mare branza, acum face doar ce vrea ea, doar e stapana absoluta, nu? Eu ma stept si sa ma banneze, orice e posibil.

 150. andreea

  iar nu înţeleg. tu zici, Gelu, că nu vrei să fie public, deci nu-l vrei publicat. de ce nu ai rugat-o pe Nora să mi-l trimită. sau, spuneai aici că vrei să-mi trimiţi ceva şi nu era nici o problemă.
  totul e mult prea alambicat pentru mine…

 151. Jaco Pastorul

  Mai Gelu, tu ai cerut-o pe Nora si asta te-a refuzat ca n-ai cardu’ gros, ca la Rolland Garos. Hai, spune drept!

  Daca era sa te ia, te lua si fara diacritice.

 152. Nastasia

  Haită, minţi înguste, autocraţie bicefală, primejdie de pus pirostrii cu forţa…Domnilor, fugiţi cât mai puteţi de locul ăsta înfiorător, salvaţi-vă cât mai puteţi cardurile grase, starea civilă şi lărgimea minţii.

 153. Vio

  Doamne,Jaco,zau daca inteleg.Ai avea atatea lucruri frumoase de spus tu…de unde atata incrancenare?pentru ce lupti?

 154. geluodagiu

  gresiti amandoi. Adevarul e la Nora si ca sa nu fac discriminari, e si la Ana. Sau voi vorbiti de vreun ziar si ma bag si eu aiurea.

 155. geluodagiu

  Vio,

  Jaco are lucruri frumoase de spus dar s-a saturat poate si el sa arunce margaritare…

 156. Andreea, te lămuresc eu. Acolo unde pot şi nu e delir total.
  Domnul Odagiu mi-a trimis un text vineri. În corpul mailului (care nu, nu era trimis prin formularul de contact, ci direct) mă ruga să-l corectez şi să-i pun diacritice. Nu a pomenit deloc numele tău, nici vreo intenţie privind textul respectiv. Până să apuc eu să-i răspund şi să-l refuz, a postat un comentariu aici în care îmi atrăgea atenţia asupra mailului. Dialogul a decurs astfel:

  Domnule Odagiu, chiar acum mă pregăteam să vă răspund, dar dacă m-aţi abordat şi aici, o fac în acelaşi loc. Îmi pare rău, dar nu am timp. Vedeţi că pentru diacritice există un site, un program, nu ştiu exact care le pune automat. Andreea v-ar putea spune mai multe, pe ea am auzit-o vorbind de el.

  Nora,

  Nu este nici o graba. Simteam de fapt si nevoia sa citeasca cineva ce am scris acolo dar nu public. Poate chiar Andreea ma ajuta, ca am mai colaborat o data(odata, ca a trecut ceva timp)

  Domnule Odagiu, nu vă supăraţi, dar găsesc uşor intruzive gesturile acestea. Nu cred că v-am dat vreodată de înţeles că aş fi deschisă sau interesată de asemenea “colaborări”.

  nora,
  atunci te rog sterge textul si incearca sa nu raspunzi cu rautate(daca e posibil) si iarta-ma daca am atins vreo rana ascunsa.

  Comentariile pot fi găsite la “Crunta viaţă”.

  Am şters mailul de la el, aşa cum m-a rugat. Dar pot scotoci prin “trash” după el.

 157. geluodagiu

  Jaco,

  scria de forma suprema a gandirii, improvizatia. Pentru a putea insa improviza, trebuie sa ai o baza sanatoasa, sa stapanesti tema. “Salvatoarele” cred ca tema se afla pe google

 158. Nastasia

  Gelu, de ce tânjeşti atât la recunoaştere, acceptare şi iubire din partea poarcelor şi gâştelor? Înfulecă tu orzul şi mărgăritarele împrăştiate de Jaco, să nu se irosească.

 159. Şi fireşte, domnul Odagiu are dreptate. Vreau să mă mărit. Am pus asta şi-n cap de pagină, care nu sunteţi interesaţi, pa-pa!

  Muierilor, dans!

  Ana, cocefalo, eşti pe aici?

 160. andreea

  bun. diacriticele se pot pune cu ajutorul linkului.
  despre “Simteam de fapt si nevoia sa citeasca cineva ce am scris acolo dar nu public” nici nu ştiu ce să spun. e complicat şi dureros, cred.

 161. Nastasia

  Domnul Odagiu nu mai bagă băţul prin gard, dă cu el în baltă. Mie mi s-a aplecat de mărgăritare şi orz, aproape că poftesc la somonul lui Costeluş.

 162. Serios vorbind, da, există un singur admin aici. Eu. Doar eu pot face useri, iar pe domnul Odagiu l-am refuzat cu luni în urmă. Nu, nu revin asupra deciziei. Nu vreau să mă încurc cu indivizi suspicioşi, care mă pot acuza de tot felul de tâmpenii şi care vorbesc ziua ce visează ei noaptea. Apoi, nu pricep de ce ţine atâta să publice pe un blog de matrimoniale. 😆
  Are blogul lui, poate lăsa liniştit linkuri către el, iar doritorii de “bucăţele de suflet” pot merge liniştiţi şi le pot consuma acolo.

 163. Îmi cer scuze, am găsit mailul şi era într-adevăr trimis prin formular. Nu că ar schimba asta cu ceva datele problemei. Domnul Odagiu ştia deja că mailurile alea vin la mine, avusesem deja un schimb de mailuri prin intermediul lui.

 164. val

  oamenii ne pot uita vorbele, dar nu vor uita niciodată felul în care i-am făcut să se simtă.

 165. andreea

  aş vrea să fie aşa doar atunci cînd e vorba despre simţiri frumoase. altfel, să rămînă, eventual, doar umbra simţirii.

 166. În ceea ce mă priveşte, nu ţin minte să fi pus pe aici vreun anunţ “fac corectură şi pun diacritice. Apelaţi cu încredere!”. Da, corectez textele publicate pe acest blog. Şi da, o mai fac şi după criterii de simpatie. Când mi-s dragi oamenii (iarăşi, dreptul meu), fac asta şi fără să fiu rugată. Trebuie să justific asta? Ce rahat?!
  Am încercat să-l refuz politicos, ca să nu se simtă prost. Dar mi se cam face negru în faţa ochilor când văd cu cât tupeu face un scandal din propria lui nesimţire. Nu i-am cerut texte, nu mi-am manifestat niciun fel de curiozitate în ceea ce priveşte ce scrie. De unde până unde?!

 167. Nastasia, ne-o confunda cu gâştele alea îndopate pentru foie gras. Vor să ne tot bage pe gât mărgăritare şi orz până ne crapă dracu’ ficatu’.

 168. Jaco Pastorul

  Vio,

  tu chiar meriti sa fii lamurita, Nastasia, desi e pe langa subiect si nu cunoaste o groaza de detalii, continua sa fie clontoasa cand nu e cazul. Deci, Nastasio, nu citi asta!

  Vio, acum vreo nu stiu cat timp, o parte din comentatorii de pe Pandoras, am hotarat sa facem un blog nou, deranjati de cenzura care exista pe Pandoras. Asta a fost singurul si unicul motiv pentru care am luat aceasta hotarare. Initial a incercat sa faca Cosa unul, dar din cauza faptului ca devenise mult prea autoritar, tocmai el care dusese la maxim rabdarea celor de pe Pandoras, dar deh, cand ajungi la putere uiti repede prin ce-ai trecut, blogul s-a rupt, si noi, eu, valone, nora si andreea, doar noi, repet, am hotarat sa facem un altul. Pentru ca Nora dispunea de o mai mare flexibilitate in program, l-a inregistrat pe numele ei, deasemenea, constructia lui a fost facuta de ea, dar fiecare dintre noi a contribuit in masura posibilitatilor cu ceva. Bun, toate bune si frumoase.

  Cosa, Ana si Manuela, vazand ca au cam ramas de pripas, usor, usor s-au insinuat si ei pe-aici, nici n-a fost greu, pentru ca noi nu am pus bariere, ba din contra, si bine au si facut.

  Bun, la ce s-a ajuns. In momentul de fata, exista un blog in care Nora ia hotarari autoritare influentate doar de Ana, noi, ceilalti devenind un soi de persona nongrata, cei care nu gandesc ca ele, sunt luati la suturi (hai, mars de-aici) sau luate la rost ca de ce nu se conformeaza liniei, vezi cazul Andreei, sau chiar cenzurate, vezi textul Cosei, care, desi il cunoastem ca un antisemit convins, in acel text atacase o problema grava si care chiar nu avea legatura cu evreii.

  Frumusetea vietii sta in dialog si in diversitatea ideilor, chiar daca uneori sunt mai neindemanatic exprimate. Si contradictiile trebuiesc rezolvate prin discutii rationale, nu prin “hai, mars” sau “du-te dracului” cum m-a expediat pe mine, pe Gelu, pe Costelus, Nora. Vio, ma mir ca toate astea nu le-ai vazut la vremea respectiva si nu te-au pus pe ganduri. Si mai ales, nici prin cenzura.

  De ce nu tac? E simplu, cred ca tarie ca am dreptate si mai cred ca am aceleasi drepturi ca oricine sa imi exprim opiniile. Daca o sa constat ca urlu degeaba si nici unul din voi nu o sa pricepeti, am sa tac, ca doar nu-s nebun sa latru la luna.

 169. Jaco Pastorul

  Si inca o chestie.

  M-am saturat de bataia de joc care a devenit un obicei pe-aici. Bascalia a devenit obisnuinta, Costel, Gherman, Danny, Gelu, fiind ciuca batailor de pe aici. Pare sa fie un scop in sine.
  Tie iti place Vio, sa tot vezi cum cineva isi tot bate joc de un alt om? O ironie spusa cateodata nu doare, dar repetitia asta devine boala si pica greu.

  E ciudat si cum unii de pe-aici sunt tratati cu bunavointa, desi spun rautati si prostii la greu, dar daca au o atitudine supusa fata de stapanire se accepta. E penibil.

 170. val

  şi eu aş vrea să fie aşa, Andreea, doar că nu putem face abstracţie de ceea ce simţim, nu putem simţi la comandă. 🙂

  mă gîndeam efectiv la domnul Odagiu, la felul cum a intrat aici, pe blog. nu-mi aduc aminte exact primul lui comentariu, ci doar că a fost unul insinuant şi veninos la adresa noastră. de atunci încoace nu s-a dezminţit, dar pozează consecvent în victimă.

 171. Jaco Pastorul

  Nora, nu orice gasca poate fi indopata, doar alea de rasa, stai linistita, nu-si inchipuie nimeni asta. Tu in niciun caz nu poti fi.

 172. Hm, nu chiar aşa.

  După ruptura de Cosa, a urmat ce zice el, apoi o nouă ruptură, în urma căreia am anunţat că nu merg mai departe decât ca unic admin. De fapt am spus fix asta: (pfiu, ce chestie minunată e internetul ăsta, domnule, nu se pierde nimic şi le poţi da peste bot jigodiilor mincinoase)

  Andreea: uite ce e. Nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar eu nu merg mai departe cu mai mulţi admini. Voi fi brutal de sinceră, dar cred că e cel mai bine.

  Nu vreau să mai pierd timpul. Deloc.

  Nu vreau ca ceea ce ar trebui să fie o relaxare sau un divertisment să fie un stres.

  Nu vreau să mai dau explicaţii pentru lucruri pe care le consider evidente. Că mă înşel sau nu, asta e. Dar fac un blog, nu fac o ţară.

  Singura modalitate prin care pot obţine asta e cu un blog la care să fiu admin unic. Asta presupune să mă ocup eu şi de partea cu mutatul pe un alt server, şi de ce pluginuri mai trebuie făcute, în fine.
  Mai presupune şi că regulile le voi scrie tot eu. Regulile nu sunt vreo noutate, sunt aceleaşi pentru care am militat încă de pe Casa:

  -- uşa deschisă oricui.

  -- fără publicitate.

  Pe scurt, va fi blogul meu, dar cu invitaţi-autori care vor beneficia de un spaţiu mai liber decât există, din câte ştiu eu, în online-ul românesc la capitolul bloguri colective.

  Ceea ce pot promite e că nimeni nu va închide niciodată blogul.

  Că nimeni nu va sta cu biciul să vă întrebe când scrieţi sau de ce scrieţi una şi nu cealaltă.

  Că aveţi libertate de mişcare în ceea ce priveşte comentariile.

  Dacă îmi daţi voie, blogul ăsta se va numi pistolulcubuline.ro.

  Dacă nu, îl voi face sub alt domeniu.

  Lui Jaco nu i-a picat bine, ba chiar ne-a spus adio. Ca de alte vreo 30 de ori.

  Andreea şi Val_one au fost de acord. Tam-tam! Sunt admin unic de la 30 aprilie 2012. Că unii nu s-au împăcat cu gândul, treaba lor.

  Doar asta ţin să corectez. Comentariul e însă plin de vome.

  Ana, insinuato, mai strig mult după tine? 😆

 173. andreea

  mărturisesc că m-am cam perpelit un pic din cauza problemei cu textul lui cosa şi jidanii. nu ştiu cum trebuia făcut ca să fie bine. o soluţie de compromis -- căci aşa sînt unele soluţii -- ar fi putut fi ca el să scrie o mică notiţă la sfîrşit.

  jidani —- reprezentanţi ai oligarhiei financiare mondiale.
  ceva de genul ăsta, nu ştiu. 🙁 poate e stupid, dar nu pot să nu mă gîndesc că ar putea citi vreun evreu oarecare pe aici şi s-ar simţi total aiurea. 🙁

  dar asta înseamnă ca oamenii să lase, fiecare, un pic de la ei. e greu, ştiu…

 174. Andreea, ştii foarte bine că el nu asta pricepe prin jidani. Şi dacă ar fi asta, pentru evitarea oricărei confuzii, ar renunţa pur şi simplu la termenul ăla. Dar nu vrea. El vrea ca oamenii să se gândească fix la evrei.
  Iar steaua lui David tot aia simbolizează, Andreea? Oligarhia care cenzurează?
  Şi da, m-am perpelit şi eu. De-aia nu i-am şters pasajele din prima clipă, de-aia i-am dat mail invitându-l s-o facă singur, de-aia am tot stat la discuţii şi n-am dat curs impulsului de moment. Am invitat la masa tratativelor. El n-a negociat nimic, a venit şi şi-a trântit coaiele pe ea.

 175. Nastasia

  Jaco, eu am voie să privesc? Că nu ştiu cine-s stimaţii cititori, să nu mă bag iar unde nu mă pricep, nu mă priveşte, n-am ce căuta, nu ştiu nimic, nu-i de nasul meu. Dacă n-am voie, asta e. Ascult şi mă supun, mărite întemeietor de blog.

 176. Ana

  Cocefală eşti tu, fă! Io mi-s multicefală, da’ las impresia că ai şi tu o limbă de foc acolo, hai, două. Io-s scârba din umbră, tu eşti doar interfaţa. 😀

  Treaba este: ce ne facem cu anencefalii? 🙄

  Fusei în şedinţă.

 177. Vio

  Nu stiu ,Jaco,ce sa zic..Poate nu inteleg eu.Poate nu dau importanta anumitor lucruri.De ce sa ma supar ca se face misto de Costelus,Gherman,Danny.E treaba lor sa se supere sau sa faca bascalie la randul lor.
  Iar “hai,mars” n-a luat nimeni pentru ca a fost politicos.Replici aprinse au fost mereu de ambele parti.

  Pana la urma,discutiile astea poate fac bine,e ca intr-o casnicie 🙂 pana ajungi sa te potrivesti sunt certuri,despartiri,Gata,nu mai vreau sa aud de tine,tu esti de vina,ba tu,….si uite asa trece furtuna,fiecare lasa un pic de la el si se mai aseaza lucrurile.

 178. Ana

  Apăi, ce-ţi baţi capul atunci? Vezi-ţi de treabă. Cu lipsa aia văd ei înturlucări matrimoniale. Eu râd de când am văzut prima dată asta. Mi se pare chiar mişto de tot. Sau nu ştiai că şi lipsa generează conţinut? Ai fost varză şi la filosofie, nu doar la matematică? 🙄

  Eu nu mă mir deloc. Lipsa simţului umorului e şi ea destul de arzoaică şi, în consecinţă, prolifică. Mai citeşte şi tu Spinoza, Maimonide et c. 😉

 179. geluodagiu

  Ana,

  “ce ne facem cu anencefalii?”
  pastrati-i! asa simtiti si voi ca sunteti peste cineva. ori ce neuron in plus va da sansa sa dominati niste cavitati

 180. Nastasia

  Odagiule, eşti linguşitor şi mieros ca o bătrână cerşetoare. Care-şi ridică poalele, îşi bate curu’ şi te umple de bale şi blesteme dacă nu capătă cât ar fi vrut.

 181. Am fost, Ana. Sunt gâscă maidaneză, nu de rasă. 😆 De-aia neîndopabilă. Umblu cu colebilul şi emetiralul după mine. Îmi iubesc ficatul şi-l prefer întreg. Mă ţin departe şi de iritaţiile pe esofag. De-aia nu-mi bat capul. Altfel, era sânge pe pereţi. 😉

 182. Ana

  Şi-apoi, nu eşti tu vizată. Doar eu sunt, iar mie mi-i P.O.H.U.I. Serios. Am eu vină că atât pricep şi pot oamenii? N-am. Păi, de ce m-aş supăra, atunci? Lasă-i să se bucure de inteligenţa lor, că s-au prins de lucruri, că-s foarte buni. De ce să iei bucuria omului?

 183. geluodagiu

  Sunt destule persoane care gandesc cu bulbul rahidian, sau doar cu maduva spinarii(incovoiata). Sunt si de cei ce balesc la cate o fotografie cu un “om” pe niste scari, dintr-o casa cu scantee, la niste sandale, la cefe aratate cu mare grije sau parti de rochii albastre cu nasturi aplicati.

 184. Ana

  Hui este pulă în rusă. Un substantiv masculin, să ştii. S-ar putea ca acest fapt lingvistic neîntâmplător să reflecte perfect o realitate. A lor. 😀

 185. geluodagiu

  Nastasia,

  Bravo!, m-ai ghicit. Nu e insa un vad bun, sa cersesti de la cei saraci …cu duhul, asa ca ma mut in alt loc.

 186. geluodagiu

  Ana,

  Ai dreptate. Pe la noi femeile s-au emancipat in asa hal ca substantivul ala de care vorbesti cu atata delicatete, a devenit feminin.

 187. Nastasia

  Unde nu dă Dumnezeu! Pfui, lunecos şi scârbos, parc-aş fi călcat pe un limax. De ăla mi-ar fi părut rău.

 188. Ana

  Nora,

  Acum sunt cam aglomerată, dar, dacă am când şi pot, încerc să pun a doua parte a textului lui Andrei Cartas, e vorba de continuarea Străinului din coşurile de ratan. Ţi-am spus atunci că am detaşat doar o primă parte, un fel de introducere. Am însă o problemă. Nu are diacritice şi este foarte lung. Mă tem că-l voi lăsa fără.

 189. Jaco Pastorul

  Hopa, a aparut matroana. Pai nu-i cinstit, trebuie sa chem si io pe cineva. Cosaaaa, vina, ba, si tu!

 190. Dacă nu merge ăla, mai bine amână până diseară. Dă-mi-l mie şi le pun eu diseară. E păcat să apară fără.

 191. Ana

  Bun, ţi-l dau ţie. Plec devreme azi şi ajung târziu.

  Manu,

  Tu să taci! 😆 Eşti, ca şi mine şi Cosa, cetăţean de categoria a doua, cu drepturi puţine şi suple. Memoria pulii! E, ce vă zisei cu femininul? Iaca! 😆

 192. 1Q

  Pentru că nu m-aștept să fiți nepoliticoși, în asemenea măsură încât să-mi răspundeți, vă blagoslovesc per limba mea cu .. cu,.. atenție!, suspans..
  Bună ziua, domnilor și doamnelor!
  Se aude și acolo-n spate? Bună ziua și ție, alexa! Bănuiesc că oi fi și tu.. p`aci. Să nu dea `reacu să nu-mi răspunzi, obrăznicătură! O vorbă spune că cel care pomenește de cel puțin 3 ori numele altei persoane, o iubește. Alexa, alexa mia, ..aleeexaaaaaaaaa.. ceapa, răsadul și restul de sfinți din nebuloasa minții matale, pe unde zaci crăcănata mia cu bubă inghinală? Mai trăiești? Și dacă da, de ce? Dacă nu, nu-mi răspunde, o să înțeleg.
  Acum, lăsând gluma la o margine de drum, să purced către vasileea mea cea de toate zilele. Același traseu, același loc, același Vasile. Îl descopăr de la 3 m, el nu se descoperă, din respect. Mă salută vesel si, bătându-mă pe spate bărbătește, cu una din lopețile din dotare, îmi zice pe un ton mai mult decât amical: nea Vasile, ce mai faci, nea Vasile? Și dă-i plan înclinat spre tenul meu extrem de fin, proaspăt bărbierit, să mă pupe. Tiii..un`să fugi, un`să te duci? în spate n-aveam loc să mă retrag, în lateral era tocul ușii unui supermarket, în față ..dușmanul libidinos. Confruntarea a fost scurtă, l-am împins cât acolo cu un blestem de dulce printre dinți, că doar capul ce e de el, și …și mi-am văzut de drum, auzind în spate ocări dure: Când bem și noi berea aia? Mereu îmi zici că dai o bere!
  Hait! Ăsta mă amenință! Cred că mă confundă, nemernicul.. L-am ignorat când mi-am permis să intr-un tărtăcuța lui să-i cercetez gândurile mai departe. Nu era open dar nici nu i-am spart ceva încuietori. Turela sfeclei se răsturnă docilă și intru cu sfioșenia-mi caracteristică, aproape feciorelnică, pisicoasă, atent la zgomote, mirosuri sau alte elemente primare. Draci! Gol și pustiu, înspăimântător de trist pentru un nanopopas reflexiv de vulgaritate umanistică în concordanță cu ..ah! Vezi continuarea, aici!

  alexaaaaa..tu ești, bărzăuna mia? Mitzura mia..
  Am post it. Scuzați! Glumesc. O ard feng-shui. Adică, zic. Nu prea știu de glumă, îs seriocs. Adică.. la draq! Înțelegeți ce vreți. Eu nu mă supăr, împușcați-mă! U-u! Aici.. Un` te uiți, mă? A, e clar..
  Armata cotropitoare, cititoare de gânduri, renunță la intruziune și-mi raportează eșecul misiunii cu apollogeais.
  Și acum să închei, că vă simt iritarea, nu că ați vrea să înțelegeți ce draq vreau să transmit de parcă aș fi transmis vreodată ceva transmisibil.
  Mai pe scurt, profitând de vizita rară a rațiunii, aș fi vrut să citesc textul lui Cosa. Scurt.
  De ce? Pentru că nu cred că mai există antisemitism sau rasism. Nici în satanism, nici în fascism nu cred. Nici în comunism. Nici în democrație nu mai cred. Necredincios. O să ard în iad..
  De ce nu cred în antisemitism? Pt că e de conjunctură. Ura față de evrei nu mai există și nici nu cred c-a existat. Exterminarea istorică a fost opera unor fanatici în timp de război când crima nu avea naționalitate. Crimă făcea orice soldat pe câmpul de luptă. N-au murit doar evrei. Dacă au fost și ei prigoniți, asasinați și umiliți fiind victime ale ororilor de război (de parcă războaiele ar fi Carnavalul de la Rio), înseamnă că războaiele sunt rele. Da, sunt rele. A mai murit vreun evreu în afara războiului ca urmare a antisemitismului? Că nu știu..
  Față de mișcările evreiești, da, ura se menține la un nivel de frustrare, pt că, din aceștia a renăscut oligarhia financiară ce acum conduce lumea. Și, cui îi pasă? Să nu curgă sânge la vedere, ci mai discret, așa..!! Marile concerne finaciare, sunt conduse de evrei oniomani, perezofreni. O fi vreo boală genetică, o moștenire, na! Și apoi, de ce jenează discuția despre ei? Sunt vestiți în business și inginerii financiare. Să fie mândri, da? Ce atâta tânguială? Deja, evreii conduc lumea. Așa, și? Pe mine nu mă deranjează. Să o conducă. De când e lumea și Pământul, mereu a vrut cineva să o conducă.
  Fac o paralelă cu țiganii. Nu le mai ziceți tâgani! Țigani. Nici mie nu mi-ar plăcea să-mi spună cineva că-s rumân. Român. N-am înțeles de ce ia foc și se agită țiganul când îi spui țigan. Îi e rușine că e țigan? Îi trebuia o mască de rrom? Îl deranjează sensul peiorativ, că țigan poate să fie oricine, de orice nație? A? Dar țăranul? Cum mă să dispară țăranul?
  De ce am scris astea? Pentru diversitatea ce nu trebuie ignorată. Îmi place să cred că oamenii mai pot discerne, că mai pot alege ce le convine, ce e bun pentru ei. Din pur subiectivism, că nu mă mai amețește nimeni cu obiectivitatea lui subiectivă de păcălit proști subiectivi ghidați de propriile nevoi pentru a percepe echilibrul și normalitatea.
  Până acum, n-am observat o atitudine așa de periculoasă în aruncarea unei mănuși virtuale. Ba, din contra, orice ostilitate poate fi blocată cu succes doar din câteva vorbe. Și aici am găsit diverși maeștri ai cuvântului. Pistolari plăcuți și talentați. Criminali literați care dacă ar ști și oleac` de bătăiță .. Pfiu!.
  E rău cu rău dar mai rău e fără rău. Nu înțelesesem multă vreme sensul acestor vorbe. Pentru a realiza ce e bun, identifică răul! Chestii dân astea zen, ying și yang..
  Mam`..ce-am mai scris! V-am supărat? `ai, măăăă.. nu fiți răi! Răilor!
  Iote ce vă dau, pe fond..

 193. andreea

  tare, tipa cu postul…

  da, unchiule.
  deci, şi tu ai fi vrut să rămînă textul acolo.

 194. 1Q

  andreea, da.
  Nu știu ce s-a-ntâmplat. Nora are dreptul să facă așa cum vrea. Comentatorul să comenteze ce vrea. Fiecare are un drept. Nu-l consider un abuz. Doar din curiozitate l-aș fi citit. Atât.

 195. 1Q, când nemţii au intrat în Franţa sau în alte teritorii ocupate, nu s-au apucat să alinieze francezi spre lagăre. Ci evrei, rromi, homosexuali. Asta face ca victimele evrei să fie diferite faţă de victimele pe care le presupune un război “normal”. Ei nu aveau o ţară a lor cu care Axa să fie în conflict. Ei erau vizaţi clar pentru exterminare. Nu exista o armată evreiască, aşa cum aveau statele naţionale. Nu existau nişte revendicări pe care iniţiatorii conflictului să le fi pretins evreilor.
  Apoi, în timpul Rusiei ţariste, erau izolaţi în partea de vest, aveau restricţii, nu puteau practica ce meserii doreau şi, dacă nu mă-nşel, nu aveau nici dreptul de a deţine pământ.

  Cum să spui că n-a existat antisemitism şi au fost doar nişte victime ale războiului? Războiul ăsta a avut o importantă, de neneglijat, latură rasistă.

 196. 1Q, nu i-am şters eu textul! Şi l-a şters singur. Pentru aceste două pasaje:

  Ca să nu scriu de fiecare dată o denumire lungă şi anume cei care stăpânesc parţial lumea şi vor s-o stăpânească în totalitate şi ireversibil facem o convenţie de notare: Le zicem jidani.

  Cele mai mari averi – de fapt, imperii financiare mondiale – s-au constituit în perioadele de criză sau de război. Acum, nu averile sunt scopul jidanilor. Averi au. Scopul lor este controlul total: rezerve naturale, pământ, sisteme energetice et c.

  Pe care da, le-am cerut modificate.

  Ce am şters eu a fost poza cu steaua lui David pusă lângă svastică, seceră şi ciocan.

 197. 1Q

  Astea le știe mai tot omu`. E plin netul de texte asemenea.
  Na, nu știam că și l-a șters singur. Scuze.

 198. Nastasia

  Moartea e ea tot moarte, dar drumul până la ea e diferit. Dacă pică o bombă pe casa unde îmi beau cafeaua cu prietena mea evreică, asta e. Dacă vine cineva şi o ia de lângă mine ca s-o extermine, e altfel.

 199. 1Q, sunt sigură că pricepi diferenţa între un conflict între armate şi unul în care 6 milioane de civili sunt luaţi din case şi duşi în camere de gazare.
  Iar dacă netul e plin de asemenea texte, atunci e doar o confirmare că antisemitismul n-a murit.
  Apoi, umblă puţin pe blogul unuia numit Roncea. Te-aş trimite şi pe sacciv.ro, dar nu mai poate fi accesat de când autorul a fost arestat. Deh, era dat în urmărire de vreo 4 ani, după ce fusese condamnat pentru înşelăciune.
  Bloguri cu mulţi adepţi.

 200. 1Q

  E diferit, așa e. Dar tot la fel de supărat aș fi dacă mi-ar ucide cineva pretenul evreu. Indiferent cum.

 201. 1Q

  Vorbe. Doar vorbe. Și Roncea a fost activ? adică a și exterminat evrei? Că bănuiesc o înscenare pt a fi arestat.

 202. geluodagiu

  1Q

  “Na, nu știam că și l-a șters singur. Scuze.”
  Nu trebuie sa-ti ceri scuze. Cosa a fost sinucis de doua fete cucuiete(cucuiele sint semn ca le da creierul pe afara)

 203. 1Q, deci, după tine, avem antisemitism doar atunci când numărăm cadavre la morgă?
  Cadavrele crezi că răsar din senin? Nu. Ies dintr-un sol al aversiunii. Cultivat şi îngrijit cu grijă.

 204. 1Q, aşa cum am zis, şi dacă eram doar eu cu Cosa aici, şi tot mă deranjau. Pe mine.
  Pricepe că n-am cum să cred în nişte lucruri şi să îmi pun pe tricou svastica şi steaua lui David. Blogul ăsta nu e, adevărat, o oglindă fidelă a mea. Ar fi imposibil, când sunt atâţia autori. Dar nici nu pot promova lucruri care fac să se zbârlească părul pe mine. Greşite sau nu, astea sunt credinţele mele. Pot apărea lucruri cu care nu sunt de acord şi au tot apărut, dar nu discursuri rasiste. Aia nu pot, scuze.

  Discuţia despre cine conduce lumea se putea purta altfel, ocolind fanatismul.

 205. La fel, poţi spune şi că ăia care au venit să întrerupă proiecţia de film la MŢR doar vorbeau. Nu au dat nimănui în cap.
  Ei, nu. Dar ăia care i-au prins în spate la SNSPA pe cei doi organizatori ai unei piese despre istoria gay şi i-au bătut? Ăia s-au simţit legitimaţi şi au fost convinşi că fac ceva bun fix prin proliferarea unor astfel de discursuri.

 206. val

  sper să mă ierţi, 1Qle, că am lăsat-o pe Nora să-ţi răspundă. de obicei, spune exact ce aş vrea eu, dar mult mai bine, deşi nu-i dictez nimic. parol! 🙂

 207. geluodagiu

  este singura ciocolata care imi place. Asta e gustul ei natural, adica fara farduri intaritoare de gust

 208. 1Q

  Nora:
  Al 2RM a fost motivul exterminarii evreilor?

  Daca se luau măsuri de combatere a antisemitismului înainte de război, criminalii îi iertau?

  Nu înțeleg. Sunt tare tăntălău.., scuze!

 209. Ana

  Olamicu,

  Complexat? De ce, mică? Doară te-am învăţat cu hui, de mic, nu cu pulă, că eşti bărbat, nu glugă de coceni.

  Iartă-mă, dragule, da’ n-am timp să te-njur corespunzător.

  Măsuri de combatere a antisemitismului. Sigur, şi aripi pentru pedestraşi n-ai vrea?

 210. geluodagiu

  Ma intreb cateodata daca ar fi ca unul dintre pistolari sa aiba ideea de a propune o intalnire intr-o ceainarie, a tuturor pistolarilor mai vechi sau mai noi, cine ar parasi zona virtuala si ar participa.

  Incercati sa faceti o lista cu cei care nu vor lipsi si cred ca va fi foarte mica.

  Spun asta pentru ca exista o zicala ce spune ca adevarul e ascuns de cuvinte: https://www.youtube.com/watch?v=86ntWsbklPg

 211. Nu înţeleg de ce atâta ipocrizie! Dacă eşti extrem pro-semită, de ce vrei să ascunzi acest lucru?! Te trage cineva la răspundere?!

  Arată-mi şi mie, în textul şters, cuvântul evreu.
  Faptul că ştii tu că eu prin jidan înţeleg evreu n-are relevanţă, deoarece eu nu am scris acel text în calitate de antisemit ci în calitate de analist cu vaste cunoştinţe de economie, şmen, înşelătorie, securitate, perfidie, dezinformare media, et c. Acolo am expus o schemă prin care am fost şi suntem jecmăniţi. Ceva ce vede toată lumea. Ce legătură are asta cu faptul că sunt antisemit?!

  În istorie au fost muuulte momente în care erau arse în pieţe publice cărţi, nu pentru ce scria în ele, ci pentru că erau scrie de cineva anume.
  Ce s-a întâmplat acum este acelaşi lucru.

  Şi nu te mai căca pe tine că nu l-ai şters tu, ci eu. M-ai obligat să-l şterg, altfel l-ai fi şters tu. Ştiai bine că nu puteam să las un text cenzurat. L-am lăsat puţin în speranţa că discutăm pe el şi poate înţelegi de ce am scris aşa ceva. Dar nici pe tine nici pe Val nu v-a interesat textul în sine ci doar faptul că conţine în el cuvântul jidan.

  Iar cu desenul e clar: pentru tine -- o extremistă pro-semită – steaua lui David e ceva sfânt. Pentru mine e încă un simbol al unei entităţi care-mi pune pumnul în gură. Dovada – chiar faptul că l-ai şters şi pe ăla.

  Verzel, dacă vrei textul ţi-l trimit pe mail. Scrie-mi aici: cn_cosanostra pe yahoo.

 212. 1Q

  Gata cu ovreii. I-am eliminat. Sabjectdenid.

  Ce jucăm: flori, fete sau băieți, melodii sau cântăreți?

 213. andreea

  Gelu, 5-6-7 dintre noi ne-am întîlnit şi poate că ne vom mai întîlni. dacă ar locui mai mulţi în Bucureşti, numarul ar fi fost probabil mult mai mare. în continuare, nu te înţeleg.

 214. Cosa, toată lumea înţelege prin jidani evrei! Nu doar tu!
  Eu am modificat cele două paragrafe. Am pus iarăşi, după ce tu puseseşi deja o dată şi te răzgândiseşi, “ei” în loc de “jidani”. Aş fi preferat să rămână aşa.
  Iar cu steaua lui David crezi ce vrei. Şi dacă ai fi pus acolo o cruce, aş fi făcut la fel. Deşi nu dau prin biserici, cum nu dau nici prin sinagogi.
  Dar e bine că ai lămurit lucrurile şi ai spus ce e pentru tine steaua lui David. Ce contează că se închină ei şi Iţic de 5 ani, şi zidarul Amos, şi croitoreasa Ruth. Nu contează, trebuie demonizată! Altfel, nu, desigur, tu n-ai scris ca antisemit, ai scris ca analist. 😆
  Chiar te rog să te gândeşti la mine ca la o evreică. Am avut o rudă poreclită “jidanu'”. Te las pe tine să spui de ce.

 215. alexa

  masintelegemaibinecuunperetedacaiasspunesanusemistenusarmiscatuestimairaucaraianuscapaomuldetinenicimort

 216. Domnule Odagiu, ca să nu ne mai coim: nu, cu dvs. nu m-aş întâlni. Că nu vă plac. Deloc. Nici cât negru sub unghie. De ce să fiu masochistă? 😆
  Dar în rest, m-am întâlnit cu mare plăcere cu ceva oameni de aici. Şi m-aş reîntâlni oricând. Mai sunt şi alţii cu care n-am avut ocazia (nu e niciunul din Bucureşti), dar, iarăşi, aş face-o cu plăcere.

 217. geluodagiu

  Si pe ce criterii s-a facut selectia? ca sunt sigur ca s-au luat multe masuri de securitate.
  Va doresc la cat mai multe intalniri!

  Nu prea am inteles care “dintre noi”.Eu din start sunt trecut de organizatori in “ne intalnim dar fara ala”

 218. Sunteţi idiot, musiu. Selecţia s-a făcut pe criterii de simpatie. Cum se fac în general astfel de selecţii.
  Ce organizatori?
  Cine opreşte pe cineva să se-ntâlnească cu dvs.? Ce credeţi? Că îi bannez dacă ies cu dvs. la ceai?
  Doamne, nu credeam să am nevoie de Emetiral de mai multe ori pe zi.
  Vreţi să dau un mass mail cu mailul dvs.? Vreţi să fac eu pe peţitoarea? 😆
  Ieşiti cu Odagiu la ceai!
  Că după aia urlă că e persecutat!

 219. 1Q

  Cosa, sincer, nu gândești deloc rău, însă, nu-mi place cum te manifești; și-mi pare rău pt. că ai capacitatea și înțelepciunea de a avea un dialog mai elegant cu Nora. Ai arătat că poți. Partea asta urâcioasă n-o înțeleg. În fine, mulțumesc de intenție pentru text. Nu-l vreau pe mail.

  alexaaaaaaaaa..hai să ne pupăăăăăăăăăăm!

 220. geluodagiu

  Nora,

  sa stii ca nu este obligatoriu sa te intalnesti cu mine. Poti sa nu vii la urmatoarea intalnire =D

 221. Domnule Odagiu, eu îmi stabilesc singură întâlnirile. Nu îmi trebuie permisiunea nimănui. Nu există o “următoare”, din moment ce n-a existat o iniţială.
  Vedeţi, pe mine nu mă persecută nimeni. 😆

 222. Costelus

  Ati vazut ce-i in Cipru: aia cu depozite peste 100.000 vor primi doar 20% din suma, dar asta peste 6-7 ani. Asa le trebuie, banii se tin in off-shoruri sigure, gen Hong-Kong sau Singapore, nu in Europa.

 223. geluodagiu

  nora,

  prea ma bagi in seama si nu-ti cere nimeneni asta si nici justificari si expliatii nu-ti cere. Eu vorbeam singur si apoi incercam sa dialoghez cu Andreea care a spus ca nu ma intelege. Sau tu crezi ca tot ce se scrie aici iti este adresat doar tie.

  Mai usor cu Emetiralul! 🙂

 224. Vorbeaţi cu Andreea un rahat. Ori vorbeaţi singur ori încercaţi să dialogaţi cu Andreea? Ah, nici dvs. nu ştiţi. Eu aş zice că practicaţi al doilea sport preferat: aruncatul cu rahat în sus.
  Continuaţi să fiţi la fel de clisos.
  Undeva aveţi dreptate: vă bag cam mult în seamă.

 225. Nastasia,

  Bravo!, m-ai ghicit. Nu e insa un vad bun, sa cersesti de la cei saraci …cu duhul, asa ca ma mut in alt loc.

  Odagiu acum mai puţin de trei ore. Cred că găseşte greu uşa.

 226. geluodagiu

  Nu caut nici o usa. Eu nu sunt hot, deci nu intrasem undeva. Cerseam si eu pe langa gard si scurmam cu o nuielusa a paguba.

  Spuneam doar ca schimb locul, nu ca vreau sa ies de unde nici nu am intrat.

 227. 1Q

  Edle,
  Dacă nu croșetezi și tri cruci, d`astea, +++ , nu te înțeleg. Te minunezi, da` nu prea..
  Zi și dă ce!

 228. andreea

  eu nu mă mai unesc cu nimeni. am bărbat şi copii. şi foarte multă treabă. şi mă doare capul. şi totul are un gust amar. nu de ciocolată.

 229. val

  Cooooo-saaaaaaaa! 🙄

  nu mai trage atîta de Firul ăla Roşu, că nu-l poţi rupe, împiedica-te-ai în el!

 230. Ah, aţi schimbat iarăşi placa, domnule Odagiu. Cred că aţi depăşit barierele impuse umanităţii. Vă prelingeţi, luaţi forma vaselor, ca fluidele vâscoase. Bine, cum vă place.

 231. 1Q

  E de la fiere, andreea.
  Nu mai vorbesc cu tine dacă nu te unești cu nimeni. Huăăă..

  alexaaa, hai să ne unim!

 232. Nastasia

  Nora-peţitoarea! Ha! Mai tre’ să împuterniceşti pe cineva cu jus primae noctis. Pe Jaco, poate?

 233. 😆 😆
  Nu fi rea!
  E de ajuns un fucq, adică “fornication under the consent of the Queen”.
  Alexa, nu te teme. 1Q va fi degustătorul plenar şi plenipotenţiar al nurilor tăi.

 234. 1Q

  Caut să mă-nsor din dragoste la prima vedere să fie virgină dacă se poate să fie una la părinți și bună-n toate cele..a, și fidelă să fie dacă nu poate și să o cheme alexa dacă vrea..

  Ofer recompensă substanțială! Nu vă spun ce, așa că, nu insistați!

 235. Edle

  Dă mai multe, 1Q. Mai tare de una, mai putin de alta…

  Da’ sa lasam astea. Eu cu cine ma marit?

 236. 1Q

  Îu! Edle? Mai pi larga; descrețește-mi o circumd`aia..

  Mărită-te cu mine! asl, pls + codul PIN de la card!

 237. Costeluş, oricum, atâta romantism mai rar. 😆
  Dar tare mi-e că nu te-ai putea abţine. Ţi-e în sânge. Dacă te prind într-o noapte cârpind budigăi cu răsuflarea întretăiată şi gesturi febrile, pline de pasiune? 😆

 238. geluodagiu

  Hai luati-va! poate creati un precedent si am si eu dreptate cu “matrimonialele”.

  Si Nora vad ca insista sa dea pe fata adevaratul scop al blogului. Sa fie insa o cuplare reala nu o facatura ca la Tv doar pentru a tine audienta ridicata.

  Andreea,

  sa-ti traiasca familia, sa-ti treaca durerea de cap si sa incerci ciocolata amaruie, poate te ajuta sa-ti faci “multa treaba” mai usor!

 239. Edle

  Iote, acuma vad ca mi-a plecat ibovnicu’. Nici n-am apucat sa-i cer car… aaaa, sa-l pup, voiam sa spun.

 240. Nastasia, nu ştiu cum o fi la tine, dar aici ninge isteric. Ca-n poveşti, dacă n-ar fi 27 martie şi dacă nu aş fi văzut copaci care mai aveau puţin şi înfloreau. 🙁

 241. Danny

  Da, observ ca a fost un fel de razboi pe aici, unde combatantii de toate natiile si culorile, impartiti si rasimpartiti in tabere si coalitii s-au luat de gulere, scuipand venin. Unul dintre ei este Jaco, care, dorind sa ma atace, afirma ca eu as fi bataia de joc al nu stiu carui tampit de pe aici. Ideea este preluata de la alt cretin de pe Pandora’s si promovata de aceasta jigodie cu scopul de a lovi in mine, asa cum a facut si atunci cand m-a acuzat de pedofilie. Atat de nesimtit a fost, incat nici scuze nu si-a cerut. Si, continua sa jigneasca in stilul lui caracteristic.

  Afla, Jaco, ca aceasta bascalie de care pomenesti apartine tuturor si se adreseaza tuturor, mai mult sau mai putin. La aceasta ironie universala fiecare participa cu ce are mai bun sau mai prost in el, dand curs intentiilor denigratoare si vanitatilor cu scopul primitiv de a face rau celorlalti. Ea s-a nascut si este venita de pe Pandora’s, odata cu toate persoanele care se gasesc aici.

  Raspunzandu-i Andreei, vreau sa precizez ca n-am venit aici pentru a ma cupla cu cineva. Am spus-o de atatea ori, am venit doar pentru a comunica.

  A face o ironie de calitate nu este la indemana oricui, a da o replica inteligenta, la fel, dar toate vanitatile care se petrec aici sunt rodul anilor de frustrari si neimpliniri pe care i-ati consumat mizerabil in vietile voastre. Aici ati gasit locul ideal de a va desfasura in toata maretia ineptiilor voastre frustrante. Bicefali si anencefali, cu totii ati participat la aceasta mizerie, care v-a incununat de un succes mediocru, cele mai bune intentii ale voastre. Atat puteti, nimeni nu va cere mai mult, nici chiar voi. Balacariti-va in mizerie, dar nu va mai plangeti de ea. Va apartine in intregime, bucurati-va de ea!

 242. Danny, am remarcat schimbarea pozei. Se potriveşte cu noua ta postură, îţi conferă prestanţa planetelor şi a legilor imuabile care guvernează universul. Danny, Danny, ne-ai pocnit ca legea gravitaţiei, ca măru’ lui Newton.

 243. Danny

  Discutiile care au avut loc aici. Nu exista aceasta putere de a pune capat unor atitudini divergente. Simt prea multa ura in jur, chiar daca a plecat Goco, fiecare vrea sa domine pe celalalt, este groaznic. Nu exista un echilibru mental al oamenilor prezenti aici. Sunt prea multe jigniri, fac rau la un moment dat. Daca esti trist nu e bine, daca incerci sa faci umor, iar nu este bine. Unde naiba este echilibrul de care vorbesc? Nimic nu da bine.

 244. Danny

  Da, este una dintre pozele care-mi place cel mai mult. Ma echilibreaza, asa cum stie o balanta sa fie. Si pe tine, Nora, ar trebui sa te echilibreze. Si pe toti de aici, si din lume. Poti sa iei poza marita.

 245. Danny, e într-o parte lumina aceea astrală. Parcă mă face să mă aplec şi mă cam doare gâtul. Poate dacă ai putea s-o poziţionezi cumva central-simetric…

 246. Ana

  Danny, deşi prefer măru’ lu’ Adam, nu pe-al lui Newton, să nu mai schimbi poza, că ăsta eşti tu: albastru şi niţel într-o dungă. 🙂

 247. Danny

  “Dust in the wind” o fi omul pe pamant dar, uneori, mai lasa si urme in praf. Vantul bate, praful se duce, urmele raman. Asa s-a nascut arheologia.

 248. Ana

  … plus c-am stabilit deja culoarea ţoalelor domnişoarelor de onoare. E valabilă şi pentru domnişori. 🙂

 249. Danny

  Nora, mareste poza s-o vada toti.

  Ana, am multe poze frumoase cu peisaje din natura. Le schimb periodic.

  Sper ca “dunga” aceea sa-mi foloseasca in viata.

 250. Danny

  Deci, la nunta ta va predomina albastrul sub toate nuantele lui? Inseamna ca va fi o nunta de oameni echilibrati.

 251. Danny

  Nu e vina noastra ca vom ajunge fosile. E peste puterea noastra.

  In amintirea fosilelor ce vom deveni, sa ne aducem aminte, totusi, ca am fost oameni. (Danny) Si sa nu uitati aceasta maxima.

 252. Şi viceversa e valabilă, Danny. Să nu uitaţi nici această maximă:

  În amintirea oamenilor care-am fost, să ne aducem aminte, totuşi, că vom fi fosile.
  (נורא)

 253. Danny

  Stii care e problema? Daca nu vom deveni fosile? Te-ai gandit la acest aspect? Daca vom deveni extraterestri?

 254. Eu nu exclud nicio variantă, Danny. Deja am început să iau măsuri pentru prezervarea corpului meu astral în limite recognoscibile spiritual şi intelectual.

 255. Danny

  E bine acest lucru. Trebuie cu totii sa ne grabim sa facem acest lucru. Sper ca locurile in univers sa nu fie ocupate.

 256. Danny

  Numai la nunta te gandesti, Costelush. Ai grija ca la meniu nu se va servi conserva de peste.

 257. Ana

  Costeluş,

  Nu. Şi-aşa am invitat foarte mulţi gay. N-auzi că tre’ să existe un echilibru? 🙄 Dacă te confundă careva, să nu vii la mine cu jalba-n proţap şi curu’ praştie, că lumea mai şi bea, se mai veseleşte, chestii periculoase.

 258. val

  Cosa, i-auzi belea! cică fizicienii de la Cern au descoperit, după mulţi ani şi bani investiţi, nu un bosson Higgs, ci doi! or fi pereche? un bosson şi-o bossoniţă? 🙄

  şi mi-aduc aminte că mărturiseai cuiva, cîndva, pe Pandoras cum că şi tu ai fi lucrat un timp pe-acolo. te lăudai, sau e adevărat? 🙄

 259. val

  păi, tocmai asta e, Nora, că eu găsesc relatări diferite despre multcăutatul bosson. şi speram să mă ajute Cosa.

  da` nu mai vreeeea! 😥

 260. val

  Cooooosaaaaaaaaaa! 🙄

  eşti bine, omule? zi şi tu ceva, să ştiu că n-ai păţit nimic! 🙄

  dacă nu vrei să zici, dă şi tu un semn, o poză, un clip, o virgulă, un punct, măcar. 😈

 261. andreea

  e bine, val, eu cred că e bine Cosa. e rezistent, a trecut prin multe.

  Gelu, tu eşti bine? ai ajuns la dracu’? cum e acolo? fierbinţeală mare? nu chiar? ia, hai, marş, mai fă o tură în jurul cazanului, atunci. al dracului să fii tu, cu imaginaţia ta bolnavă!… auzi, matrimoniale…

  dar tu, Jaco, eşti bine? secătură, curvă şi jigodie ordinară vomîndă ce eşti! ţi-a tras-o Raj în gură artistic? şi încă de mai multe ori. e potent, mînca-l-ar mama de bărbat, bravo lui!

  Raj e bine, deci, şi el, după ce s-a căcat în jeazu lui Jaco. oooo! genială expresie! ce-am mai rîs, Doamne! ce-am mai rîs! cu sughiţuri. toată dimineaţa am rîs. mai ales că şi-a cerut şi scuze, după ce s-a căcat. e un domn. m-au uns pe suflet vorbuliţele lui căcăcioase.

  toată lumea e, deci, bine, val. pe bune. nu te mai îngrijora. nimeni nu s-a sesizat ieri dimineaţă, în afară de uc. lumea, în general, ştie ce e bine şi e rău.
  eu însămi -- recunosc -- sînt o curvă nefutută şi o jigodie frustrată şi lipsită de scrupule. o iau înainte, ca să n-o zică altcineva.

  deci, lumea Pistolului se împarte în buni şi răi. cei răi au fost pedepsiţi.
  gata, treceţi la sporovăit acum.
  e o nouă zi.
  soarele străluceşte.

 262. Danny

  Andreea? Ai innebunit? Ce fel de comentariu e asta? Valonash, ai capiat? Ce va lipseste, fetelor?

 263. Danny

  Andreea, manca-te-ar taticu, plangi intruna. Ce ai, fata? Nu-ti mai place sa te joci cu noi? Unde ti-e papusa de la gravatar?

  La fel, Valonash. Pustoaica asta s-a zapacit rau de tot, si-a luat cerculet roz, il viseaza tot timpul pe Cosa, il striga in somn, ii declara iubire. N-am pomenit asa ceva.

 264. Andreea, ce zici, eşti de acord cu domnul Odagiu? Suntem blog de matrimoniale? Noi toate, mai puţin tu? Sau cum? Ca să ştiu să fac rectificările necesare.

 265. andreea

  nu sîntem, Nora.
  dar dacă se întîmplă, cumva, din întîmplare, vreo matrimoneală, nu trebuie să se supere nimeni. oricine se poate matrimoni, cînd îi e lumea mai dragă…

 266. Ana

  Cosa,

  Te rog să mă ierţi. Nu, nu pentru motivul pentru care, de curând, mă urăşti tu, că nu l-am dibuit, ci pentru unul, mult mai vechi, pe care-l ştiu eu şi poate tu nu ţi-l mai aminteşti.

  Ai avut dreptate, dreptate, dreptate. 🙁

 267. Încă ceva. Te rog să-mi explici de ce insultele unora sunt mai frumos mirositoare decât ale celorlalţi? De ce “du-te dracu'” al meu e mai câh decât supoziţiile, insinuările, concluziile abracadabrante ale altora? De ce unii se cheamă că sunt “sinceri” şi “neipocriţi”, iar alţii se cheamă că jignesc?

 268. Raj lt.rez.

  Dna Andreea 515: sper ca,,, commentul de la 515 nu-i al dv. Atitudinea dv. nu-i corecta. Asta in cazul in care dv. ati postat. Eu am fost si circar si corect cu d-l Jaco. …………. Dna Ana 523: Chiar va deranjeaza ca va iubeste sau nu va iubeste Cosa ? Zice multe chestii interesante , dar nu crez ca e ceva de pus la inima. E un nick ca mine, ca altii si atat. Dv. aveti o adresa a locului de munca, sunteti reala ca nume, prenume, etc.

 269. Ana

  Raj,

  Eu şi Cosa ne ştim. Ţin foarte mult la el, mă rog, la omul din spatele ID-ului. E un pic altceva. Nu mi-e niciodată indiferent ce spune. Îl citesc cu atenţie. Asta pentru că în ID e mult din omul real, dar în nici un caz nu e tot.

  Da, m-am identificat complet cu acest nume. Dar ce importanţă are asta, Raj?

 270. Nastasia

  Înjurătură porcoasă sau insinuare băloasă? Prima-i izbucnire de suflet mânios, a doua -- fermentată-n maţe de creier bolnăvicios.

 271. Raj lt.rez.

  Inteleg. V-am criticat pe dv. ca sunteti reala, nu pe dl Cosa care e un ID ca si mine. Oricum a iesit de mult din calculele mele, mai mult decat am iesit eu din calculele lui. E vanitos, asta ma deranjeaza. Agreez alte nickuri. Cateodata pe acelea pe care dv. le desfideti. Io vaz partea cu humor, nu ca dv. natz vedea-o.

 272. Ana

  Nu desfid nimic, Raj. Sunt lucruri care-mi plac, altele care nu. Şi mai sunt lucruri care mă îngreţoşează. Mi se mai face şi milă, iar asta e foarte rău… cam aşa.

  Toţi suntem reali. Absolut toţi, că doar nu scriu programele în locul nostru. Da, putem juca multe roluri, dar destul din noi cei reali se vede aici.

  Altfel, am prostul obicei de a crede că lumea ştie când glumesc şi când nu. Asta e. E defectul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *