Indecent de frecvent…

… se întâmplă să te-amesteci cu tine. De obicei, te scuturi de praful inexistent al alăturărilor întâmplătoare sau nu cu ceilalţi. Te simţi înfăinat şi, câteodată, chiar întinat. Grimasele sunt adăugate inconştient. Aglomerările sunt, cel mai adesea, cauze. Tragi un zâmbet peste strâmbătură şi mergi mai departe. Pe-ăsta-l simţi, c-aşa-s redresările, ţin să se facă remarcate.

Dar, te întreb eu, iartă-mă c-o fac, în timpul micilor melanjuri de nepotriviri din tine, pe care nu le ştii, însă le traversezi cu dese-opriri, de ce nu faci un raft sau două, să le grupezi pe-asemănări? Le-ai duce doar un pic mai coerent, nici nu m-am gândit că mai uşor.

Mie cu nimeni nu-mi este mai greu decât cu mine. Ne tot întâlnim, fără intenţie şi anunţ prealabil, oriunde. Cel mai rău este că ne-ntâlnim şi oricum. Ne suntem indiferente, cred, aşa că ne-am pierdut complet interesul una faţă de cealaltă.

Mă aşteptam să ne mai surprindem cu ceva, măcar din când în când. Dar nu. Şi n-am zise celelalte, să nu te ameţesc.

Azi sunt nemulţumită încă de dimineaţă şi nici nu mă gândesc să mă dezmint cumva. Va fi văioagă toată ziua, o să învârt şi-o să amestec tot ce găsesc scrâşnit şi sec, dar mâine caut alt lemn, să fac sertare noi. Mâine m-apuc să sper.

by

Iubesc vreo câţiva oameni. Cu unii împart ceva sânge comun, cu alţii ba. Diferenţele chiar nu contează, ci fac şarmu'. Cred că e destul.

233 thoughts on “Indecent de frecvent…

 1. Rafturi? Te-ai sonat. 😀
  Poate dacă am avea nişte procese-verbale de recepţie. Dar na, lucrurile se strecoară în depozite. În deplin haos. Curăţenia de la paştele cailor când o începe?

 2. Morringain

  Ana, eu ma ofeream, na. Dar nebuna tot sunt, numai ca eu n-am nici cea mai mica problema cu asta. Aia din jurul meu au, da-i treaba lor 🙂

 3. Manuella

  Ana,

  Am eu mai multe punguţe ( cu doi bani! 😉 ) din mătasea asta ce mă acoperă.
  Le aşezi acolo, le porţi mai uşor…e bine aşa?

 4. marcel zadda

  să-mi bag pula, prințesă, de nu, de vreo trei săptămîni, trăiesc într-o permanentă ceartă între mine și mine! și, în ce mă privește, de ani buni, nici speranța nu mai e un adăpost. ori de cîte ori îmi propun să sper, îmi vin în cap vorbele pe care nu mai știu cine _un rus, parcă_i le-a pus în gură lui dumnezeu:

  “ce-mi place cel mai mult la ei e speranța”.

 5. Ana

  U-haaaaaaaaaaa! Zadda reloaded. 🙂 Unde umbli, monşer?

  Să-mi, de nu te supără mimetismul, bag şi eu pula, generalissime, dacă nu-mi vine să mă secţionez câteodată. E, nu chiar cu securica. Aş prefera ceva mai eficient.

  Păi, sper, na, că-s proastă şi nu vreau să mă dezmint.

  Mă gândeam să ne reînnoim jurămintele şi anul ăsta şi să ne luăm de mână…

 6. Nastasia

  Nu vă mai supăraţi pe celălalt voi. Nimeni nu vă e mai aproape, în orice moment, la bune şi rele. Nimeni altcineva nu vă ştie atât de bine cele mai mârşave, ruşinoase sau prosteşti gânduri. Nimeni altcineva nu stă cu voi de la început până la sfârşit, ba mai şi vine cu voi în groapă.

 7. marcel zadda

  pe un’ să umblu, prințesă? cîn’ prin străinătăți -- prin țara belgilor, îndeosebi -- cîn’ prin propria-mi bătătură. sînt atît de înghesuit de treburi, că n-am timp nici de futut, nici de băut și, mai trist, nici măcar de citit. și știi, doar, că la astea trei lucruri mă pricep cel mai bine. așa că înțelegi de ce-mi bag pula…

  de luat de mînă, ne luăm, cum nu…
  nu e cazul să ne reînnoim jurămintele.

 8. Ana

  Şi cum e pre la belgi? Ciucalată falsă, ca la noi? Iarnă grea?

  Tre’ să-ţi fac loc în timp pentru plăcerile de căpătâi, Marcel. Lasă-mă să-ncep să tai…

  Bine, rămânem aşa, nereînnoiţi, ne-apucăm de daghereotipie.

 9. Costeluş

  Deci, Avene face crema de soare naturala? E important sa nu aiba chimicale, alcool si nu mai stiu ce.

 10. Nastasia

  Chiar sub geamurile mele s-a răsturnat fânul de pe un car. E spectaculos. Bieţii oameni, au ce aduna acum. Caii-s calmi, stau cuminţi şi halesc fânul de pe jos. Nu-mi vine a crede că am parte de aşa ceva.

 11. marcel zadda

  nora _

  manuella _

  și eu mă bucur că nu m-ați dat uitării, deși-s (aproape) mort d-un timp.

  ana _

  la belgi, ciucalata-i ciucalată, să mor io! la fel și cartofii prăjiți și berea… despre iarnă, ce să zic? cam la fel cu cea de pe la noi: nici prea prea, nici foarte foarte. ce nu m-aranjează deloc p-acolo e treaba cu fumatu’. nu poți să tragi o pipă în nici o locantă mai acătării, nici măcar în “delirium tremens” și în “a la morte subite”. noroc că amsterdamu’ e la o aruncătură de băț…

 12. Ce numeşti tu chimicale? Că de pildă, fix ingredientele care asigură protecţia solară au denumiri precum: METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYBUTYLPHENOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYLTRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYL-METHANE.
  Plus, s-ar putea să aibă şi parfum. Parfum înseamnă alcool.
  Avene nu sunt bio. Aşa că orientează-te spre altceva.

 13. Ana

  Marcel,

  Vai, vai! Io-s păţită cu Elveţia, de ani buni deja. Nu ştiam că-i aşa şi pe la bieţii belgi. Ori bieţii noi?

  Adicătelea, să iei trinu’ ca să tragi o pipă? Ra viaţă!

 14. În Los Angeles nu mai ai voie să fumezi nici în casa ta. Dacă stai într-o clădire de apartamente.
  Şi din câte ştiu, nici în Amsterdam nu se mai poate fuma peste tot. Coffee-shopurile trebuie să aibă o cameră specială.
  Credeţi sau nu, eu îmi doresc legislaţie similară în România. Ultima oară când am fost la un concert într-un club, simţeam eu ca fumătoare că leşin acolo.

 15. val

  cum să te uităm, Marcel? 🙄

  nu-l uitai eu nici pe Luca. apropo, mai faci pe dădaca responsabilă? 😉

 16. marcel zadda

  ana _

  nu, viața nu-i chiar așa de rea, din punctu’ ăsta de vedere. ai noștri-s inventivi: sînt baruri “românești”, în chiar buricu’ brucselului, în care interdicția de a fuma a fost interpretatată cam așa: io, barmanu’, nu-ț’ dau scrumieră, tu, clientu’, nu-ț’ ții tutunu’ la vedere. dacă, cu toate astea, zice cineva -- vreun polițai, bunăoară -- că iese fum, de unde dracu’ să știm noi de unde iese…

 17. marcel zadda

  să trăiești, val!

  luca e bine sănătos, dar nici vorbă să mă mai accepte ca dădacă. acum sîntem parteneri de șotii, le necăjim amîndoi pe mami și pe buni…

 18. Costeluş

  Mna, stiam si eu ca protectia solara e data de chimicale. Intrebam daca stiti, sau care ar fi, dupa voi, crema solara cu ingrediente cit mai naturale. Eventual 100% bio, daca e posibil.

 19. Edle

  Dar daca tii neaparat, vezi pe site-urile pentru bebelusi. 😀 Exista creme 100% cu ingrediente minerale. Avene are si, si.

 20. Costeluş

  Costeluşa are blana, 600 de kg, si ultima data am vazut-o prin toamna, spunea ca vrea sa doarma. Daca pofteste cineva explicatii detailate, dati-mi un email.

 21. Seva Tudose

  eu una nu am cum sa ma supar pe mine si nici pe’cealalta eu’…deci nu sufar de’dubla personalitate’ dar trebuie sa’deal’ cu toate ‘celelalte Seva’ 😀

  la serviciu sunt MS.Seva,blanda,civilizata,ce mai, te ungi la rana cu mine !

  acasa sunt Seva,amfitrioana mosiei mele si nimic nu se misca fara avizul meu !

  la copii sunt’mama ori mamaia’ sfatuitoare,dulce chiar cicalitoare si caut sa imi impresionez nepotii,chiar dansez hip-hop !

  pe strada sunt’nobody’ sunt conservatoire,nu intorc nici capul, sa nu fiu acuzata de holbare !

  cu prietenii sunt’eu’ ne amuzam,jucam carti,table,bem…
  v-am spus ca odata l-am plesnit peste maini pe un prieten,l-am prins trisand la carti ?!

  Marcel Zadda,lume noua !

 22. Jasmine

  Costelus, cel mai simplu ar fi sa cauti o reteta farmaceutica pe net sau la farmacistele mai in varsta si sa o produci singur. Nu glumesc, nu e greu. Ce tb e sa fii atent la gramaje si sa ai rabdare sa urmezi intocmai pasii. Am un feeling ca te descurci.

  Fetelor, va salut pe fuga! 🙂 Nora, bine ai mai tinut stafeta cu neindignatii astia

  Ana, rafturi, lemne, metale, grele si foarte grele, dar merita totul cand dai cu ochii de “buzele tale doua petale”!

  Marcel! Marcel 🙂 ce incantare sa mai stim de tine

 23. Edle

  Ana, acum am vazut textul tau. 😳

  Da, si mie mi-e cam greu cu mine. Si cred ca nu numai mie. 🙄

 24. marcel zadda

  bai, danny, hai sa-ti zic io cum sta treaba.
  tu esti un tiriplici mic.
  cum pula mea sa te cheme “danny”?!
  esti pe invers?

 25. Danny

  Auzi, mai, zaddo, ia zi tu mai bine, ai implinit de curand 56 ani? Te intreb numai ca sa vedem cum sta treaba sau, sa vedem cat de tiriplici batran poti fi tu.

  Pai, cum dracu’ sa te cheme pe tine zadda? De unde ai imprumutat numele asta? Esti pe normale sau……..nu mai esti pe nicaieri?

 26. Danny

  zaddo, ma-ta e moarta, bosorogule! Iar eu te voi fute in gura de cate ori imi va face placere. Sa vezi tu muie ce-ti voi da pe aici, asa de bun venit in Romania. Motivul?, ca trebuie sa existe si un motiv. Sa te inveti, bosorogule, sa vorbesti frumos, sa fii respectuos cu lumea inconjuratoare, cadavru ce esti.

 27. marcel zadda

  bai, pula mea, danny, cine esti tu?
  cum, adica, n-am voie sa comentez fara poza?
  du-te dracu’, gaozarule!

  stii ceva? esti prost, bre!

 28. Danny

  Cine sunt eu? Indraznesti sa ma intrebi cine sunt eu, frustratule? Mai, agariciule, tu trebuie sa mi te adresezi cu d-voastra, apoi sa-mi ceri permisiunea sa intri in vorba cu mine, ai inteles?

  Fara poza n-ai ce comenta aici, ai priceput? Vreau sa-ti vad muianul ala coclit pe care-l porti intre umeri, vreau sa vad cum este contruita prostia la un om batran si lipsit de respect.

  Tu, la 56 ani, umbli prin strainatate, bosorogule? Ce dracu faci acolo, ma? Culegi fructe, legume? Ma, amaratule, stai dracului in casa ta si mai pune mana pe o carte, mai cultiva-te si tu, ca nu mai ai mult de trait.

 29. val

  Marcel, lasă-l pe Danny în seama noastră, noi cu el ne descurcăm, îl spălăm, îl pieptănăm, fundă roşie-i punem, cald şi moale îl lăsăm. 🙂

 30. Danny

  Nora, ia vezi tu mai bine ce apucaturi are bosorogul asta venit de prin strainataturi? Ia uita-te la 56, ce rahat mananca batranelul? Mediteaza putin.

 31. Danny

  Ai auzit, ma, bosorogule, funda rosie imi pun fetele mereu la gat? Tie, cine iti pune funia de gat, obositule? Nici macar o femeie sa-ti bage unghia in gat n-ai, mai, sarantocule strainez.

  De unde gatii mamii lui a aparut cretinul asta? Cine a preconizat venirea acestei creaturi?

 32. Danny

  Uite, vezi, fetele ma invita la nani, ma imbraca in pijama alb-bleu, apoi ma scoala de dimineata cu “buna Danny”!

  Pe tine, cine dracu’ te striga pe nume, mai, amarule? Are cine sa-ti aranjeze sicriul la o adica, singuraticule?

  Ba, daca n-o sa fac misto de tine ori de cate ori o sa te vad pe aici, de o sa-ti plangi zilele pe care le mai ai de trait, scarbosenie libidinoasa ce esti.

 33. Danny

  Val, eu ma simt perfect. N-am nimic, tu crezi ca venirea astuia m-a disturbat? Cum poti sa crezi asa ceva? E o distractie pentru mine, asa cum a mai fost si pentru altii dincolo.

  Nora, ai cam lipsit azi.

 34. val

  disturbat şi-nvolburat. aşa că sări repede-n pat, Danny, pînă nu strîngem noi bine funda aia roşie la gîtul tău. trei noduri îi facem. 😈

 35. Danny

  Nu par draga Nora, absolutamente disturbaretirizat. Asa ma cunosti tu pe mine? Ia zi, ce ai mai facut azi?

 36. Danny

  Val, bine ca e funda, si nu e funie ca la zadda. Ce ai mai facut azi?

  Fu-tu-l in aghiazma de strainez coclit. Asta mai lipsea acum de pe aici. Sper ca asta sa fie ultimul si sa nu mai apara alti tampiti.

 37. Danny, ia, dă jos costumul de controloare. Ia pijămăluţa aşa cum ţi-am spus. Funda poate deveni mintenaş funie.

 38. Danny

  Dar, de ce nu costum de controlor? Ce, numai controloare sunt la R.A.T.B.? Mai exista firma asta?

  Ia zi, tu ai nr. de telefon al acestui batran idiot? Vad ca nu mai raspunde. I-ai dat telefon sau email si i-ai spus sa nu mai intre in discutie cu mine? Sau s-a dus la culcare de beat ce era? Fii sincera si spune-mi.

 39. Danny, întinzi coarda.
  Nu e treaba ta al cui număr de telefon îl am eu, cum nu e treaba ta dacă cineva are poză sau nu. Eşti o ţaţă, Danny. Total ignorabilă dacă n-ai face atâta tărăboi.
  Termină şi cu înjurăturile de mamă, produci silă.

 40. Danny

  Fir-ai a naibii sa fii de ciumeaca, Nora. Cum iti permiti sa ma faci “tzatza”, din cauza acelui cotoi batran si idiot? Nu ti-e rusine, obraznico?

  Da’ ce, eu ma cert cu tine din cauza unui retardat batran? Tocmai ii citeam cateva comentarii de acum cativa ani. Nu spune nimic prostul, numai se plange mereu si recunoaste ca e depasit in toate. Un rahat de om.

  Ai grija cum vorbesti cu mine, Nora, ca nu-ti permit multe.

 41. Ei, na, Danny!
  Zadda nu spune nimic?! Las’, spui tu prea multe. 😆
  Îţi mai zic o dată: e în avantajul tău să treci la culcare.

 42. Danny

  Mai, fato, zadda este un prost, arogant, invidios si scarbos ca om. I-am citit toate comentariile, in nici unul nu spune nimic interesant. Las’ ca de maine, daca voi avea timp si chef, ii voi analiza toate comentariile de fata cu voi.

  Alaturi de idiotii aia doi, de cel de dincolo, zadda este un retardat cu fite. In plus, vorbeste urat si nu respecta lumea. Este combinatia de care mi-e scarba cel mai mult la un om.

  Sub el vin Jaco si Cosa, ca personaje negative. De exemplu, la Cosa ai ce citi, el spune multe lucruri interesante, face de multe ori analize bune, chiar daca exagereaza in anumite directii si devine enervant. Dar, papagalul asta batran, nu spune nimic, deoarece nu are creier.

  Da, eu spun multe, transmit idei, faptul ca tu nu le vezi, ba le vezi, dar esti olteanca!

  Nora, atat iti spun: nu mai face greseala sa ma trimiti la somn. Nu suport acest lucru. Ma duc cand am eu chef. Vezi ca ai momente cand nu respecti oamenii. Este in dezavantajul tau acest lucru. Sper ca ai retinut ideea.

 43. 1Q

  Helău! evribady sare acum în sus cu mine!

  Eu nu vorbește cu mine, suntem certați, dar tot sar..

 44. Manuella

  Bună dimineaţa!

  Val,

  Câtă dreptate … la mine este un soi de toamnă încâlcită în tristeţe! Şi plouă cu sughiţuri!

 45. 1Q

  Ce aolo.. m-am descărcat! Îs uom și io. Cel`lalt nu prea arată, oricum; juri că-i alexa! o mai trăi? că tot aștept..

 46. 1Q

  Dom Raj trage apa din canale, beciuri și plămânii alexei..
  Cineva trebuie s-o facă și p`asta..
  Îl salut cu respect deosebit! Nu oricine salvează lumea de efectele distrugătoare ale apei.

  Mi-am adus aminte de păsărica zgribulită ce cade amorțită pe câmp cu verdeață. Vaca se baligă pe ea, ea învie și cântă, pisica o halește și morala e pt alexa, iar, din nou! Ce, nu citi dacă te plictisește alexa..

 47. 1Q

  Ieri mi-a căzut netu` cu zgomot de mnezăi și alte vorbe de duh receptate de la colegi. Io am tăcut, n-am protestat..

 48. 1Q

  Acum e liniște. Se aude din depărtările birourilor păcănitul tasturilor demodate. Io am slim, tastez în șoaptă.. să n-o trezesc pe alexa că draq o ia!

 49. 1Q

  Nu mai scriu dacă nu vreți. Îmi cer scuze, și, dacă mi le acceptați, plec cu sufletul împăcat să-mi fac un ceai Lord Nelson- herbal Infusion.

 50. 1Q

  Vă simt atât de aproape! Vă aud respirația. Vă ascult ochișorii cum parcurg rândurile, cum le adună cu retina și le chinuie-n hala decriptărilor pt procesare.. Plec, încovoiat de griji, târându-mi gândurile împăiate..

 51. 1Q

  Cafea? La ibric sau la filtru? Iacobs sau amestec? rece, de ieri, sau fac imediat alta?

  Ceai nu vrei? fierbe apa..

 52. 1Q

  Când dorm, io stau de veghe în lanul de secară. Apoi, când rondul se încheie, visele pun stăpânire pe mine și io cred că-s treaz..
  Deci, cine-s io să mă judec?

 53. 1Q

  Uof, iar bănănăi de unu` singur, fără mine și cealaltă parte care începe cu a mic, se continuă cu l și se termină cu a.. Cre` că am sindromul alexorette, dați-mi ceva!

  O bere, ce aveți!

 54. 1Q

  N-aveți? Mă, da` voi ce aveți? Numa` sămânță de scandal?
  D-na Morri să facă bine să-mi dea adresa de pe Fbook să mă hârjonesc nițel cu vegetarienii dânsei..

 55. 1Q

  Să le iau pulsul.. Cine știe, poa` d-na Morri greșește! prea se înțelege bine cu dânsa! Cum o face?

 56. 1Q

  Cică tre` să-mi schimb garnitura la gură că-mi scapă vorbe..
  Alexa e inundată.. strigă help! ce-o-nsemna??

 57. 1Q

  Noroc cu gugălu, că te bănuiam de pojarită. N-ai ghicit. N-am d`ăla.. fructe de pădure vrei? Lipton..

 58. 1Q

  Îu, Vaaal! nțo..
  Lași cucu` făr` ciuboate? Mâine-poimâine poa`-i iei și gluguța, să-ți faci ceai de tei.. Borul cică îl adoarme de te rogi cu tămâie prin jurul lui și nu-l trezești..

 59. 1Q

  Asta cu cranțu` făceam când furam din dulap boabe și fugeam p`afară la joacă.

  Mă dădeam mare că am cafea naturală de la shop nu nechezol ca acum..

  Zi, nu vrei o dușcă de ceai? O cinzeacă..

 60. 1Q

  Lene mare pe enoriașii blogului. Îi văd cu coada ochiului boului cum se uită..
  Bau! Ha, ce i-am spăriet! alexa plânge-n pumnișori după o tufă de trandafiri de astă toamnă..No văd bine!

 61. 1Q

  Val, care parte din tine vorbește cu Manu? Tu unde ești? Te înțelegi bine cu tine? Și d-na Morri la fel.. Aveți vreun secret?

 62. 1Q

  Mică-mea se rujează și pe dinți, cred, apoi se spală pe dinți nu ca mine..
  Io nu-mi dau nici cu strugurel deși îmi crapă tare când nu beau bere.. bine, joia beau ceai, da` nu se face mâine?

 63. val

  ce lene, 1Qle? eu lucrez într-o mobilizatoare larmă de picamăre, compresoare şi alte utilaje, că s-a gîndit edilul să ne renoveze din temelii trotuarele. sper să termine pînă de Paşte.

  iar pe mine, ah! prefer să nu mă bag în seamă. 😆

 64. Da, doar sus. Jos doar puţin, în colţul exterior al ochiului.
  Dacă dau şi jos, pe tot parcursul, cu tristeţe mărturisesc, par mai bătrână… 😥

 65. 1Q

  Vaai, Val, dar doine mai domoale ca astea n-ai să vezi în tot mapamondu`..
  Dorel are niște doine de te unge la suflet. Io adorm instantaneu la treburi d`astea: picamere in Ro! Ha, ce glume ai azi!

 66. 1Q

  Negru, n-am . Verde. Da-l înnegresc subito; staaai nițel, numa` stai așaa.. Gata. E negru ca mine-n ceru` gurii, alexa e vișinie..

 67. Ana

  Olamicu’,

  99999954766666654267423865 de genuflexiuni şi post negru trei zile. Ruj pe dinţi? Oroare! 😈

 68. Am dat peste un taximetrist pasionat de mongoli. 😀 Pe timpul cursei, mi-a povestit pe scurt biografia lui Gingis Han. Folosind expresii precum “şi să vedeţi ce-a făcut jigodia aia de Jamuha”. O plăcere. Cea mai amuzantă lecţie de istorie. După care mi-a povestit de bisexualitatea lui Da Vinci.

 69. 1Q

  Mică-mea își face și contur la buze. Nici nu-i intra ața dentară printre dinți, la mine intră periuța întreagă..
  Am dinte, pauză, lipsă, gaură..și iar dinte, pauză..

 70. 1Q

  99999954766666654267423862

  Blogul mă avertizează că fac prea repede, cică să încetinesc ritmu`..

 71. 1Q

  ..și ultima:
  99999954766666654267423865

  uraaaaaaaaaaaa! post negru la ce? la ce program? Alea XXX?

 72. 1Q

  Ceaiul mă agită! nu alexa. N-apare draq odat` să-i pup gurița cu coada lopeț.., pardon! la coada șoricelului m-am referit! E antialcool, ca mine, ne-am întâlnit la dezalc.. pe undeva pe-acolo, nu vă zic, să zică ea.

 73. 1Q

  Tac. Gata. M-am hotărât să tacdracu odat` nu că aș fi zis ceva rău, da` mă rog la floarea de cireș, pun imediat și-un clip melalcoolic..

  Asta, așa, să vă enervez..

 74. 1Q

  Nu că n-ați fi nervoși de la sporii din aerul primăvăratic. Da` dați vina pe mine că nu mă supăr. A dat soarele la mine și mi-am cumpărat ștergătoare noi. O cașchetă de bani..

 75. 1Q

  Mică-mea e mândră de mine! Nora, ai grijă cum mi te adresezi, că .. te spun alexei, biiineeeeee..

 76. 1Q

  Mică-mea se învârte prin jurul ei, nu se hotărăște cine are prioritate să iasă pe ușă..

 77. Tu! Că-l pui să facă flotări! Ce, vrei să faci halterofil din el? De ce? Smulgi picătură cu picătură testosteronu’ de parcă s-ar găsi aşa, pe toate drumurile…

 78. 1Q

  Na-m mică, îs alb-negru spe gri deschis.. Cine `reacu are nevoie de nuanțe? Alea-s de dat pe pereți..

 79. Ana

  Vorbeam cu Nora, femeia care vrea să te despartă de alexa, iar tu crezi că te iubeşte. Nu, ea doar adoră să strice tot ce înseamnă armonie, frumuseţe, plus metaforă. O femeie de birou, ce s-aştepţi? 🙁

 80. 1Q

  Copiii au bavuri la botic, d`aia le zice la cârpele ălea bavețici. N-ar trebui să le spună debavuri? De atunci nu suport gâtlegăul.. Poate ștreangul. Cine se oferă? alexaaaaaaaaaaaaaaaa

 81. 1Q

  Ciocăni-i-ar fiscu` la ușă să-i dea `napoi niște bani ca să aibă ce cheltui cu mine după ce moare alexa de doru` meu.

 82. 1Q

  Gata că mi-o iau. Plec de data asta și mă rog de mine să plecăm împreună pt o viață mai bună..

  Port un război intern, de mult voiam să vă împărtășesc din grijile și năcazurile mele, poa` s-o găsi vreun suflet care să mă-ndrume..

  Draci! plec supărat fără mine, fără tine..

 83. 1Q

  Așa-mi trebuie când mă bag în seamă cu mine! Nici nu-mi dau seama cine comentează: Io, sau cretinul de mine?!

 84. Ana

  Păi, nu peste tot se aplică sistemul primelor. Ce-ţi veni? Eu le leg de vremurile în care lucram într-o regie autonomă; aveam impresia că numai acolo se mai dau. Aha, deci tu iei primă, ca Anica. Bravo!

  Şeful meu nu e gras. Şi nici nu se face. N-are cum.

 85. 1Q

  Io sunt un lord. Păcat că n-am încredere-n mine..

  De alexa nu mai pomenesc. Mă jur! Cu mâna pe clanța de la biserică..

 86. 1Q

  Iau pe `reacu! Am vrut să descopăr ființele pline de bani moca.. să știu pe cine parazitez în viitor.

 87. 1Q

  Mamicăăă, doar io am scris p`aci! Nimeni nu stă de vorbă cu mine! Ce v-am zis că nu se-nțelege nimeni cu mine? dacă nici io..

 88. 1Q

  Da? Noraaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Când, când? poți să mi-o dai de azi, pls?

  Pliiiiiiiiiiiiiiiiiz.. Iote ce ochi blânzi și mari și rugători am! vezi? Nu-i vezi de pălărie, fi-r-ar!

 89. 1Q

  Cel mai plăcut foșnet, e foșnetul banilor când îi numără altu` pt tine. Repede și mult timp..

 90. 1Q

  Am zis că plec, da? Ce să vă fac dacă am treabă?
  Să fiți cu.. hai, bine, mai stau 5 min…Uof!

 91. 1Q

  Mică, tu-mi răspunzi ca să nu fiu singur, de nebun, p`aci?
  Sau râzi de mine că am bani, valoare, alea-alea..
  a?

 92. 1Q

  cu â din a.. nu mai corectez, dă-mă-n Coasta de Azur!
  Prea mi-am făcut de cap, mă mir că nu s-a autosesizat ceneau`!

 93. Ana

  Păi, mai bine-mi spuneai că sunt urâtă ca dracu decât să-mi zici că am ruj pe dinţi.

  Mai am niţel şi te desfiez.

  Nora,

  Dă-i şi fo doi ludovici.

 94. 1Q

  Tu, urâtă ca dracu? Ce, dracu există? Și e urât? cin`l-a văzut? ale..pardon! am jurat că n-o mai pomenesc pe crăcănata aia cu bubă inghinală..

  N-ai, mă, mică, n-ai! Nu mă desfia că n-are cin` avea grije de tine la batrânețe..

  Ce 2 lodovich? ce-s io, milog? eteee.. 2000 ce-are?

 95. Adrian

  Indecent de frecvent? Adica, vrea de prea multe ori. Iar… dorinta aia de nimfoman, inseamna indecenta in frecventialitate?

  AAAAAMMMM inteles! Pargalesti cuvinte cu ceapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *