Puţstory – Renaşterea siamezilor anofeli – Ep. 6

 

Se formau în interiorul unui puţ, într-o perpetuă ură ce începuse să se cristalizeze dur şi-n miezul pietrei  filozofale. Apoi, ceva se-ntâmplă, ca la un semn divin. Înghesuiţi de propriile revelaţii şi nevoi biologice, cei 2 au realizat că nimic nu-i întâmplător. Niciun zeu nu trimite muritori, aşa, din lipsă de activitate, în pântecele pământului mumă prin regressus ad uterum, ca un ultimatum pentru renaştere. Astfel, prin întoarcerea la origini, se puteau anula efectele timpului scurs aiurea şi se putea reîncepe viaţa. Trebuia să li se ofere o nouă şansă păgânilor nesătui de sânge în sânge şi ghionturi verbale extravagante. Desprins ca un articol din legile karmei, tocmai când se priveau cu coada ochiului, iertându-şi unul altuia apucăturile primordial iobagale, un dialog din ceruri le rupse apa speranţei ce năvăli-n viitură de undeva de pe jos, de lângă pietroi.

–          Uite o groapă! Ba nu, e un puţ părăsit. O fi şi secat. Cred că nişte parodii de prospectori au căutat diamante. Trebuie astupat, că ne cad vitele în el. Cine ştie ce hoituri or zace acolo. Nici nu vreau să mă uit. Cam pute…

–          Aha, ai dreptate, să-l astupăm cu pământ. Săpăm o groapă alături? Poate avem norocul să…

–          Ce pământ, mă? Dacă-ţi zic vreo douăăă… De sarcofag din beton n-ai auzit? Ştiai că-n pământ e bacteria care-ţi dă antrax? Salvăm lumea  de boală.

Auzind de deasupra aceste vorbe, panica se instală instantaneu în fibra neurocatastrofică a celor 2 juvenili sangvinici şi le dirijă acţiunile haotice, distrugându-i în tăcere, ca apoi, printr-o îmbrăţişare a disperării, trup lângă trup, să iniţieze o căţărare pe pereţii puţului prin metoda opoziţiei. Nu le venea să creadă ce uşor puteau să iasă de acolo cu această tehnică ascetă. Se opinteau respirând la unison, ca şi cum ar fi făcut altceva, mai uşor de făcut… Oricum, mai plăcut ca înălţarea spre lumină, nimic nu există, îşi spuneau zâmbind din colţul gurii, discret, să evite ironia eforturilor epopeice din grădina zeilor supăraţi pe Enkidu. Îşi mulţumeau în tăcere, privindu-se-n ochi, ca-ntr-un concurs de rezistenţă la clipire. Cu fiecare metru ridicat, lumina-şi făcea loc pe epiderma lor sfâşiată de orgolii şi beţii empatice, aproape nefireşti. Erau încă tineri şi atât de neliniştiţi că ieşirea lor doar pământul o putea suporta. Durerea degradării oprite prin recluziune se transferă mumei regeneratoare. Îi dorea oricând înapoi. Putea să-i ascundă, putea să-i omoare…

Scena renaşterii se încheie în muget plăcut, de doică lăptoasă, care-i trezeşte din matricea încleştării postnatale. Rostogolindu-i cu botul umed în iarba înrourată, le insuflă o aromă de clorofilă nobilă şi îi curăţă de sângele trupurilor firave, dar purificate şi restaurate. Puţul oftă relaxat, înghiţi placenta idee şi-n tuburi strângea intenţii de colastră cu viaţă.

–          Mă, tu vezi ce văd io? Sau eşti în criză spirituală..,

–          Ce, că puţul se umple cu apă ? Înseamnă că izvorul s-a desfundat. Ciudat şi inexplicabil!

–          Da, ciudat, de beton a scăpat…

 

Va urma!

by

Nu acum, dar sigur mâine.

725 thoughts on “Puţstory – Renaşterea siamezilor anofeli – Ep. 6

 1. Nastasia

  De data asta, da. Şi superb. Da’ doamne-feri de recidivă, că betonu’ atât aşteaptă!

 2. Nora&1Q

  Simt că-ţi pare rău că nu mai eşti cu mine.
  Ai vrea să-ţi ceri iertare, dar orgoliul nu te lasă.

 3. alexa

  nu am avut nicio influență asupra ta. de ce mă acuzi de tot ce-ți trece prin cap?

 4. Edle

  Alexa, ce bine semeni cu Daria! 🙂

  Ma uit la meci, copii. Dortmund- Bayern. Se pare ca Dortmund e cam calare pe bavarezii mei. Dar mai e o repriza…

 5. Edle

  Champions League, Nora! 🙂 Si joaca Germania cu Germania. Oare s-a mai intamplat asa ceva? 🙄

 6. Nora&1Q

  ..nu e ea! Ce-am făcut?
  Noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 7. Nora&1Q

  Asta are nasu` mare şi lobul urechilor scurs.

  Colac peste pupăză, mai are şi breton..

  Bleah!

 8. Nora&1Q

  Puţul e la lăuzie. N-are paianjeni, mă rog..
  Dom Raj, vă salut ca un îngeraş! Răspundeţi dvs alexei!

 9. Joiana

  Bună sara! Toate astea nu s-ar fi-ntâmplat dacă primarul ar fi făcut dezţânţărire!
  O să fac o reclamaţie!

 10. Nora&1Q

  Zi aici de faţă cu toată lumea, Să cetească tot poporu`.
  Să vadă toţi ce fel de om eşti. Ce, ţi-e ruşine?

  Lama meaaa…

 11. alexa

  mă disperi cu lama aia
  ce-i așa de important pentru tine și crezi tu că ți-am luat?

 12. Nora&1Q

  Mi-ai luat lamicica mea să te epilezi.
  Era primul meu cadou de la tine. Aşa m-ai cucerit.
  Ai uitat..

 13. Costeluş

  Gata Nora, ma duc si eu dracului deocamdata. Imi pare tare rau ca nu vrei sa vorbesti cu mine. Parca am mai intilnit situatia asta de multe ori in viata … si-ncet-incet am inceput sa fug de oameni. C’est la vie.

  Alexa, frumos iepuroi!

 14. alexa

  mda, frumos, dar cu gheare ascuțite
  și-a înfipt unghiuțele în pielea mea de frică

 15. Nora&1Q

  Aşa credeam şi eu, că nu-ţi place să te epilezi cu lama. Până ai comis-o.
  Nu pot trece peste asta..

 16. alexa

  tu îi trimiți pe caraghioșii ăștia să-mi spună ”își bate joc de ea”. adică de mine, evident.

 17. alexa

  ți-am dat suficient material? îți ajunge pentru o săptămână măcar? altul nu mai prinzi.

 18. alexa

  nu vrei tu să-mi scrii în mail ce înseamnă lama aia? ca să pot să-ți răspund și după să mă lași în pace?

 19. alexa

  niciodată? nici dacă îți spun că m-ar durea suflețelul? și că aș avea coșmaruri? 🙄

 20. alexa

  așa
  apă sfințită mai trebuie
  să-ți faci semnul crucii pe frunte cu ea
  și să iei 3 înghițituri

 21. Nora&1Q

  Se făcea că, în vis, alexa venise cu lama mea de ras plină de părul pubian al unei ursoaice care şi-a abandonat puii pe malul unui pârâiaş ce colcăia de somoni roz.
  Încerca s-o spele lovind-o de un bolovan şi părul tot nu cădea. Enervată, o scutura din ce în ce mai tare, până când..până când.. nu pot continua, cred că mi-a rupt-o..

 22. Nora&1Q

  Stiri externe:
  Alexa a sucombat brusc încercând să evite o confruntare directă cu 1Q..
  Forţele de ordine au tăbărât pe ei şi i-au pus la punct şi virgulă..

  Cerul va fi parţial acoperi şi va ploua pe arii restrân..

 23. elena

  1Q-le,

  Cred ca ursoaica aia se afla pe centura. Aici se poarta pasri ,chiar si de ursoaica, plesuve. Am sa ma interesez de ea la somoni, poate are si ea vreun peste, sa-l rog sa o plaseze mai in fata, sa nu-si abandoneze puii. Poate pentru unele spectatoare la filmul vostru, ursoaica nu este vazuta ca protagonista. Eu cred insa ca ea e un bun subiect de film pentru ca exista multe femele care s-ar recunoaste in ursoaica plesuvita de necesitati contemporane. S-ar recunoaste dar nu ar recunoaste.

 24. elena

  Plesuvirea ursoaicei.

  Asa s-ar putea numi urmatorul episod din serial. Zic si eu, in nepregatirea mea. Stiu ca nu va permite cenzura propunerea. E normal, ca doar nu poti vorbi de funie in casa…plesuvei.

 25. elena plesu...

  Poate nici nu stiti dar centura este o zona prin care au prestat si mari persoonalitati plesuve: Plesita, Plesu, Elena aia de…Plescoi.

  Vedeti mi-am pus si eu eticheta de ples, dupa modelul golanilor din Piata universitatii. Aia isi spuneau golani, de la gol, ca doar erau multi suporteri din galeriile echpelor de fotbal acolo. Acum, ca centura a devenit un fel de universitate, am preluat si noi plesuvele modelul cu eticheta.

 26. Nastasia

  Asta ai fi văzut şi tu, dacă te-ai fi uitat în sus. Da’ n-aveai ochi decât pentru Alexa.

 27. Nora&1Q

  Mă scuzaţi, da` nu mai pomenesc de ea când lipseşte.
  Am rămas marcat de experienţa puţului..

 28. elena plesu...

  E agitatie mare pe centura. Cica a spus nenea Plesu ca a lasat tata Noica cu limba de moarte sa invatam germana si greaca veche, daca vrem sa ne descurcam. Se spune ca Germania da bani multi Greciei pentru ca a ramas plesuva. Logic e sa fim pregatite, poate primim si noi fonduri pe axa Berlin-Atena-centura Bucurestiului.

 29. Nastasia

  Fată cultă! O fi vândut “Idei în dialog” în parcările de tir-uri o vreme.

 30. elena plesu...

  Fratele meu l-a cunoscut si chiar a invatat greaca veche.

  Poate ca l-a placut mult si la 35 de ani a plecat sa se intalneasca cu el in Paltinisul…de sus 🙁

 31. elena plesu...

  Paunescu m-a impresionat nu zic, pentru modul cum cu o energie debordanta a faccut multi tineri sa se indrepte spre chitara si poezie. Vadim Tudor nu mi-a placut niciodata si nu merita nici macar sa explic de ce.

 32. elena plesu...

  Nu e simplu sa faci niste tineri sa pronunte cuvinte, precum patrie si popor fara sa se rusineze cand fac asta. Acum tinerii se rusineaza ca au accent atunci cand vorbesc engleza.

  Acum vorbesc romaneste spunand dupe aceea, pentru a suna cat mai deosebit(sa nu cumva sa se creada ca sunt sarme si folosesc prea mult i-ul in loc de e). Nici nu pot concepe ca moldoveneasca moldovenilor ar fi plina de farmec. Moldovenii bucurestinizati spun menuti in loc de minute, renuntand rusinati la un i si inlocuindul cu un e. Matematic chiar rezolva problema. Si asta conteaza. Mai exact din matematica se specializeaza mai toti pe adunare. Au inteles ei ca adunand mai mult esti mai respectat. Impartirea este pentru fraieri. Nici inmultirea nu e buna. Doar sexul

 33. Aham. Ai dracu’ ei! Că n-are valori şi prinţipuri. Spre deosebire de sexagenarii care insultă libidinos, dar patriotic, desigur, pe site-uri. Apoi, cu lacrima în colţul ochiului, îţi dau cu piatra în cap ca să observi dracului odată ce fiinţe sensibile şi profund morale sunt ei.

  Elena, lasă discursurile astea.

  (că tot te dai iubitoare de română, pune mâna dracu’ şi învaţă să scrii înainte să te iei de englezismele altora. Mi se pare culmea ca tocmai tu să îi “mustri” pe cei care pocesc limba)
  (ah, şi apropo, “dupe” zici şi tu. Şi “grije”. Ai acelaşi raţionament ca tinerii la care faci referire?)

  Hai, marş. Destul pe ziua de azi.

 34. elena plesu...

  la Sexagenari e mai greu cu invatatul, mai ales ca limba se tot schimba. Oare cum se scrie acum corect, Tiganiada sau Rromaniada? Viata e scurta si unica. Las pe altii sa se perfectioneze in scris corect dar fara a spune ceva. Tot incerc sa gasesc la cei a caror meserie este scrisul si o farama de idee.

 35. Da, da, am mai auzit poantele astea.
  După cum am spus, ajunge pe ziua de azi. Hai, fă-mi hatârul de a mai zice o dată “adio” şi a dispărea pentru vreo… 30 de minute. Te ţine? Mda, nici nu credeam.

 36. elena plesu...

  Stiu ca le-ai mai auzit. Sigur nu de la mine. Sau poate tu auzi si scrisul. Eu sexagenar fiind nu prea mai aud nici sunete. Doar zgomot mult pentru nimic.

 37. elena plesu...

  Aseara vantul batea si eu pe marginea centurii, ghemuita, plangeam cu sughituri. Un sexagenar nedumerit s-a apropiat si… -Mai fato hotaraste-te, plangi sau sughiti? Am facut pariu cu un octogenar ca plangi. El spunea ca viceversa.
  I-am spus: -hai marss!(asta abia am invatat-o de curand de la o masina de scris). Masina spunea ca nu dai gres niciodata cu aceste cuvinte. O data ca se stbileste clar o erarhie si doi, distanta instaurata asa cu autoritate te face chiar sa crezi ca desi esti masina, vreun Gepeto te-a inzestrat si cu creier, minte, suflet. Posibil sa si am suflet ca uite m-a doare ceva aici in zona pieptului, ma apasa ceva…

  -Hei, omule, iarta-ma!…

  Plecase fara sa-l felicit ca a castigat pariul. Am pornit dupa el sa-mi cer iertare si sa-i spun ca plangeam. Mergand eu asa pe centura, strigam din cand in cand: sexagenaruleee, sexagenarule! Cei care treceau “intamplator” cu masinile lor bengoase prin zona, nu auzeau decat sex… sexagenaruleee!..

  -Il cauti pe ala cu pariurile? ma intimpina un cosar cu un colac de sarma pe umar, sarma inzestrata la capat cu o bila si un fel de perie cilindrica, ca aia de folosea la spalatul sticlelor pregatite pentru vanzare spre centrul de achizitie.

  -Da, pe ala pe sexagenar

  -S-a dus sa se joace la pacanele, asa spune el cand merge sa cante la pian. Acum spunea ca vrea sa cante ceva vesel pentru ca a pierdut un pariu. Asa e el, ciudat. Plange cand castiga si e vesel cand pierde. Acum pariase ca o fata plange si eu mizasem ca sugita. A venit vesel, a spus ca am castigat.

  -Pai eu sunt fata si tu ai pierdut pentru ca plangeam. E adevarat ca plangeam cu sughituri, dar plangeam.

  -Vorbeste mai fata si tu mai incet ca uite, vine “pianistul” si sa nu-i spui ca plangeai, lasa-l sa se bucure si el linistit ca a pierdut pariul. Si de fapt tu si sughitai asa ca nu mintim chiar 100%. Adevarul e pe undeva pe la mijloc. Asa e si in viata poti pierde si castiga in acelasi timp. Asta am auzit-o intr-o parcare. Jucau unii table si cel care a avea ghinion la zaruri spunea asa cu subinteles:- cine n-are noroc la joc, are in dragoste.

  Ai ca va las acum. nu vreau sa va plictisesc cu prostiile mele si mai fac si o groaza de greseli de scris…cred ca nici nu intelegeti ce vreau sa spun… de atatea erori…de forma

 38. Nastasia

  Întortocheată, înfăşurată în jurul propriei persoane. Trup sfânt şi hrană sieşi.

 39. Raj

  Dle 1Q , va salut in fuga. Ca calu-n zbor… Infasurata in cacat, Dna Nasta… Da` la cine va referiti ? De pearca mai are importanta… Pup falangele la partea feminina !

 40. elena plesu...

  Multumesc pentru compliment, Raj! Asa e cum Spui tu. Am mintea de…ce spui tu. Noroc ca e infasurata pe propia-mi persoana ca nu voiam sa fac deranj nasucurilor sensibile.

 41. alexa

  a găsit Daria poze cu tine și vrea să-și schimbe gravatarul. io i-am spus să-și ia adio de la mine dacă face asta. nush ce-i în capul ei.

 42. Nastasia

  Musai să-mi schimb poza cea maronie. Sper că ea îl inspiră pe dom’ Raj, şi nu personalitatea mea debordantă, da’ nu-i postare în care să zică “Nasta” şi să nu apară şi căcatul. Invers, se mai întâmplă.

 43. Raj

  N-are legaturica cu persoana dv. debordanta, Dna Nasta. Eu am un amic injiner auto, care catu-i ziulica de mare vorbeste numa de masini. Mai am un amic care creste cai. Si ala ii da mereu cu caii lui. Io despre ce ar trebui sa borbesc ? Intrebare retorica, desigur. Dra Nora : cer permisiunea pentru pupicul cel de toate zilele… Dna Elena: aveti par pe picioare ?

 44. Nastasia

  Nu fi aşa generoasă cu adio-urile, Alexa. Prea le iroseşti pe nimicuri. Ţine-le pentru vremuri şi situaţii mai grave, c-or veni şi alea, cândva.

 45. Nastasia

  Păi n-o fi având, Raj, da’ mi-eşti drag şi eşti contagios. Dau în scatofilie obsesiv-compulsivă.

 46. alexa

  mda, poate ar trebui să nu mă mai enerveze chiar orice.
  doar că de fiecare dată când spun ”gata!”, nu mai intru, nu mai vorbesc, nu mai dreg, se întâmplă câte ceva.
  cred că am fost blestemată.

 47. Raj

  Am niste lalele de toata frumusetea in gradina. CVam la veo 10 m.p. Tesha Sanda cea ca de ce nu vand flori. Cam brusca trecerea de la cacat la flori…

 48. Raj

  Io nu crez in blesteme. In fermece, da. Leaga-ti un snur rosu la cheietura mainii. Un snur, o panglica, o sforicica, o parama… Daca vezi ca se uita careva cu interes , stuche in urma de 3 ori. Poa sa te deoache. Daca insista cu privitu, da-i un cap in gura…

 49. Nastasia

  Păi, ce, căcatul nu poate fi înfloritor?
  Pune poze cu lalelele, să mor de oftică. Eu n-am decât buruieni.

 50. elena plesu...

  Raj, daca parul e pomul ala fructifer care face pere, sa stii cu nu am nici un par pe picioare. Inca nu mi-am tatuat. Am insa un fel de mar la gat si cica se numeste, al lui Adam. Stiu insa ca ma intrebi retoric.

  Tu Raj, ma crezi barbat si Nora crede ca sunt doctor in medicina si imi spune sa dau scutiri: “Elena, ia mai scuteşte-ne”

 51. alexa

  mda, să vină 1Q să spună cât de tare mă consum. i-am demonstrat. n-a rămas decât piele și os din mine.

 52. Nastasia

  Arzătoare, mistuitoare, devoratoare, devastatoare. Numa’ să nu ţină mult, să mai scape ceva întreg din ei. Io tot zic că de s-ar lua cu cununie, ar scăpa cu viaţă din iubirea asta ca boala. Da’ nu vor, le e bine aşa.

 53. alexa

  ba unul din noi ar muri în flăcările urii. probabil eu, că mă urăște mai tare decât îl urăsc eu pe el.

 54. andreea

  întotdeauna bărbaţii s-au priceput să descrie cel mai bine suferinţa din dragoste a femeilor…

 55. andreea

  pe tine, da, că doar nu pe elena. 😆
  am observat eu drăcia asta: părţile componente, luate separat, păcălesc ochiul.

  am auzit ceva, mai mult despre filmul cu domniţele acelea…

 56. Nora&1Q

  Puțstory – Primii pași, primii fiori. Ultimul episod.
  Uof! Scriu, șterg, iar scriu și citesc din comentarii. Nu am deloc inspirație pt o nouă compunere expirată.
  Alexa, pune poze cu mine! Îți dau voie. Poate mă ajută..

  Va urma ..altceva. Saga miriștei mistuite de flăcările iadului
  Trailer -- primul episod:
  Pe fundalul verde al unei miriști, între un mac roșu, o balegă uscată și un ciuline înflorit, o tânără-mi zâmbea ca o mireasă, candid, nevinovat, sprijinită-ntr-un PET de 2,5 l de seroquel, pe jumatate goală.. (recipientu`)

  NOTĂ:
  Pot să schimb episodul, primesc mită pentru a modifica așteptările oricui, oricând, cu plăcere masochistă.

  Bună ziua! Vă pup cu patimă pe gloanțe.
  Dom Raj, în timp ce vă salut, o pup grav pe Nora, ia uitați-vă!
  Muaaaaak- flllșșș..

  Celelalte doamne, mai urâțele, să-și pună poze să-mi pară rău că scriu prostii..

 57. Nora&1Q

  Ultimul mail primit e de la GDF Suez Energy Romania..
  Factura.

  Al tău n-a sosit. Râzi de mine, așa-i?

 58. alexa

  se pare că n-am pus toate pozele cu tine în folderul parolat. dar stai liniștit, nu le-a văzut pe cele indecente.

 59. Nora&1Q

  Nu mai trimite mail că nu se mai așează nicio cioară în pomii de la colțuri..

  Pune-le aici!

 60. Nora&1Q

  Pff! Acu` mă șantajează cu pozele.
  Să-mi redeschidă rănile. Să retrăiesc momentele cu ea..

 61. alexa

  ceeeeeeeeeeee?
  ce fac?
  ce să retrăiești?
  tocmai ți-am spus că nu ai ce?
  o faci intenționat ca să mă enervezi?
  NU a fost nimic între noi!!!!!!!!!

 62. andreea

  am eu o poză: surprinde momentul prăbuşirii. mi-a trimis-o un entomolog care umbla pe acolo…

  prabusire

 63. Nastasia

  Nu-i cinstit! Aici şi numai aici trebuie să nu mai vorbeşti cu el! Doar nu compătimim degeaba la amoarea voastră de atâtea luni, ca să rămânem acuma cu ochii-n fundul puţului pustiu, frământaţi şi neodihniţi că nu suntem la curent cu chinurile voastre.

 64. Nora&1Q

  Hm! bun. Ce trebuie făcut? Sunt într-o mare dilemă. În poză parcă mă invită s-o trag.
  S-o trag afară din groapă.
  Că parcă nu s-ar duce..

 65. alexa

  știi de ce mă indispune că nu-mi răspunzi?
  numai vorbind serios, fără insulte, o să ajungem ca un consens
  eu încă mai cred că nu o să mai aud ”e trează” sau are ”becul închis”, cândva

 66. alexa

  bine, ți l-am trimis la început pe ăla cu drăcușorii, că trebuia. nu pot altfel.

 67. Nora&1Q

  Da, mii de scuze. Am greșit.
  Chiar vreau să ajungem la un consens.
  Nu o să mai auzi niciodată că ai becul închis.
  Cred că o să mă descurc și pe întuneric..

 68. alexa

  ia pune-te tu în situația mea, pt o secundă
  ți-ar place să ai o armată de nebune permanent pe lângă casă?

 69. Nastasia

  Bine. Le-ai discutat ce le-ai discutat, până când te-ai săturat. Păcat că nu şi rezolvat.

 70. alexa

  trimite-mi mail dacă ai să-mi mai spui ceva

  Nastasia, o să se rezolve dacă-mi răspunde 1Q

 71. Nora&1Q

  Ei, Nasta, nu m-am săturat. Cred, mai degrabă, că voi v-ați săturat. Mie-mi place alexa..

 72. Nora&1Q

  Cică trebuie să-ți depășești condiția umană să ajungi în Nirvana. Care condiție nici pe departe nu e finalizată..

 73. alexa

  nu vreau să știu nimic de ei! nici unde stau, nici, cum îi cheamă, nici câți ani au, nici cât sunt de nebuni! nimic!

 74. Nora&1Q

  Îți spun eu, calmează-te. Unul e ștrumful A, pe care l-am reangajat că se văita de copilași. Mi-a fo milă. Cel`lalt e ștrumful B care mi-e fidel. Ambii au 67 de ani.

  Nu-s nebuni, sunt buni..
  Ce-ai cu ei? Fără ei cum mai păstrăm legătura?

 75. Nora&1Q

  Așa zugrăvea bunica. Dădea cu rol pe pereți. Avea niște modele cu flori.. O bucurie.

 76. Nora&1Q

  Sâmbătă am văzut-o pe bunica. Are 91 de ani. E cocoșată, merge greu, în baston, refuză s-o ajuți că cică îi rupi oasele. Îmi aduci aminte de ea..

 77. Nora&1Q

  Hai, alexa, că la asta mă gândeam și io.

  Ia-mă de braț și spune-mi tu! Dă să te pup..

 78. alexa

  ”refuză s-o ajuți că cică îi rupi oasele.”
  nu am nevoie de mila nimănui!
  mulțumesc încă o dată!
  pa!

 79. Nora&1Q

  alexa, mergi acasă? E târziu..
  Te aștept la calea ferată, acolo unde te-a călcat trenul în viața anterioară.

  Vă pupăcesc apăsat de vinovății..

 80. Nastasia

  Apăsat până la aplatizare totală ar trebui să fii. Foiţă să te faci, prin fanta cutiei poştale a Alexei să te strecori.

 81. Nastasia

  Nora, nu te-ntrista. Eu am azi o dispoziţie distrugătoare de sublim, drept care, dacă tot ai zis de Karenina, mi-am amintit spusele unei..personaje dintr-o carte care mi-e mie dragă tare (nu pentru spusele astea, pentru multe altele):
  Ia să se fi putut mărita Anna Karenina cu Vronski fără probleme. I-ar fi pus coarne cât ai bate din palme, şi l-am fi scos pe el de sub roţile trenului.

 82. Nastasia

  Păi, Andreea, ce soluţie ar mai fi? Să încerce cu poşta clasică, dacă nici aici, nici pe mail.

 83. alexa

  Daria îmi trimite și mie ce-ți trimite ție!
  dacă deschizi ultimul mail o să mori!
  e cu antrax!

 84. andreea

  azi, în metrou, s-a aşezat lîngă mine o fată foarte frumoasă. blondă, subţire, cu haine impecabile, pedichiuri, tot ce vrei… avea căşti în urechi şi eu, avînd un auz foarte foarte fin, am detectat ritmul tîr-aaaa-ta, tî-tî-ra, de manea. firul ducea la un telefon mobil mărişor -- nu mă pricep eu la din astea, că v-aş spune ce fel era -- şi pe ecran -- am tras cu coada ochiului -- se unduia adi minune, într-o cămaşă roşie.

  după vreo două minute, fata, care privea şi ea fix la ecran, şi-a şters discret o lacrimă şi a suspinat.

  m-am gîndit la Alexa…

 85. Raj

  Dra Nora: intr-o postare de mai sus, dl 1Q va pupa fara sa ceara permisiunea. Ma intreb de unde si-a castigat acest drept. Stiind ca va face placere sa va pup doar eu, va rog respectuos sa-l puneti la punt pe dl IQ. Dna Andreea creca vrea s-o pup pe gurita, d`aia a pus gravatarul cu gurita. Cine-i in poza dela 393 , Dra Nora. Parca natz fi dv. Nici io nu ascult manele si, culmea, chiar mai citesc cate ceva. Click-ul, ca are si femei cu tate si buci.

 86. Raj

  In poza sunt gura si nasul dv. personal, Dna Andreea ? Ce sa cate Vronski sub trin, Dna Nasta ? Atuncea cine reacu mai pleaca la razboi ? Ca io parca asa tiu minte, ca dupa ce Anna s-a aruncat sub tren (aici are si nasul si CFR-ul o vine ca n-a pus gard protector)

 87. Raj

  Si lu Alexei Karenin ce i-a trebuit nevasta mult mai tanara. Babalacul… Fara nicio legatura, ce-o mai face dom Gelu ? Dom Gelu nu-i batran.. Da` nici tener…

 88. Nastasia

  Toată lumea zace răpusă de oboseală, după schimbul de focuri dintre îndrăgostiţii casei. Noroc c-or fost gloanţe oarbe.

 89. andreea

  nasul e al lui tata şi gura e a mamei. eu aşa cred.

  am rîs cu sughiţuri acum, la masă, citind Ţugulea, fiul uncheaşului şi al mătuşii. ia uitaţi-vă ce tare e Ispirescu:

  “Împăratul şi oamenii din cetate se păreau a fi scrişi pe părete, atît îi înmărmurise frica.” 🙂

 90. Nora&1Q

  D-na Nasta, nu mai ziceţi că alexa-i drăgostită. Încurajaţi o relaţie incestuoasă? E frăţioara mea băgată şi scoasă din acelaşi puţ cu mine, în acelaşi timp. Timp care, raportat la Univers, e cam acelaşi şi pt dom Gelu… Dacă n-ar fi aşa, alexa-i băbăciunea din balansoar?

  Dom Raj, dvs o pupaţi pe Nora intermitent şi doar din vârful buzelor. Pupatul meu e mai lung şi mai apăsat. Na! Să spuie dânsa..
  D-na andreea are buzele subţiri, de arhitectă..

 91. Nastasia

  Să-ţi trăiască frăţioara, şi ce-i avea mai bun, cu ea să-mparţi, frăţeşte.

 92. Seva Tudose

  #389 🙄

  este o femeie inalta de vreo 65 kg,si dupa par o recunosc,dar nu va spun,ghiciti cine este ? 😆

 93. Raj

  Toata lumea zace rapusa in cacat obosit… Io mai mult ca altii. Eu am totul de la maica. Si gura si nasul. Taica a intrebat-o odata pe maica ca cu cine m-a facut, ca cand era tanara si frumoasa a lasat-o la bai singura, ca avea reumatisme… Dle 1Q, cer permisiunea sa va pup pe gura. Sper ca navetz musteatza…

 94. Raj

  Nevastamea avea 52 de chile cand am luato. Am trecuto pragu cand erea mireasa pe pula, nu in brate ca toata lumea…

 95. Seva Tudose

  alexa,

  tu nu vezi ce picioare lungi are ? Chiar si trupul svelt,bratele sunt lungi ca de”hoata” cu o alura de spotiva 😆

 96. Seva Tudose

  Alexa 😆

  atunci tu si 1Q va potriviti la craci lungi,nu degeaba 1Q este mandru ca John Wayne,cowboy-ul 😀

 97. Seva Tudose

  Alexa,
  ei bine la astfel de intrebari,eu una ma retrag,ma rusinez la raspunsuri intime 😀

 98. Nora&1Q

  Mulţumesc, d-na Nasta. O să împart doar datoriile cu ea..

  Dom Raj, pe o gură de canal sau pe una de rai, pe-un picior de plai? Mi-am lăsat musteaţă ca ..hai, lotrii, haiducii de Orléans, pt impresie, să par mai bărbat.
  D-na Seva, ce mi-aţi făcut cu vidoclipu` ăla! ce mi-aţi făcuuuuuuuuut..
  Să ştiţi că am picioarele scurte, burtă de berar profesionist şi chelie de halterofil cu coline la ceafă.

 99. Joiana

  Îuliuuu, doamna Seva, femeile alea cre’ că-s bolnave ori ce doare ceva, orişicum, la cum ţipă bine nu le e.

 100. Joiana

  Şi mai sunt şi amărâte, îmbrăcate acuma, pe frigurile astea, în zdrenţele alea… Bine că au măcar covoare şi dac-o fi nevoie, se-nvelesc într-nsele, zic şi io acuma, că io aşa aş face…

 101. Joiana

  Bună sara, domnu’ 1Q! Tre’ să vă fac o mărturisire, de când cu căderea lu’ matale şi a lu’ domnişoara Alexa, parcă mă furnică gându’ la Ghermănuţî al meu. Ce-o mai hi de oasele lui?

 102. Nora&1Q

  Apăi, d-na Joiana, nu-ş ce să zic amu.. da` nu e o experienţă tristă. E doar, aşa, ca o trecere spre o altă dimensiune, nu-ş` cum să spun. Nici singur nu e bine acolo..

 103. Joiana

  Gata! nu mai poci! mă duc să-i fac o vizită, să-l întreb de una-alta! Dacă nu mai viu, să ştiţi unde-am plecat!

 104. Joiana

  Ghermănuţî preferă poiezia intelectuală, cu mulţi creieri şi care răspunde la marile întrebări ale iumanităţii din fieştecare, da’ mai ales din el. Iumanitatea e lucru’ dat dracului, ca şi realitatea obiectivă, să nu care cumva să vă faceţi c-aţi uitat.

 105. Nora&1Q

  Puţfoiletoane.
  Ar fi o frenezie..

  Mulţumesc! Aţi aozit, dom Raj, da?

  Chiar acum o pup luuuuuuuuuuuuuuuuung.
  Ţuoooooooooooooooooooooooooooooooooook.
  Şi pe d-na Edle, da` mai reţinut, că are 2 copii..

 106. Joiana

  E, aia e, doamna Edle. Ghermănuţî să înşurubează în capetele oamenilor şi nici de-al dracu’ nu mai iese de acolo.
  Monitoru’, monitoru’ să egzistă au ba? Ha?

 107. Nora&1Q

  ..pe umăr. D-na andreea d`abia schiţează un zâmbet. Cum o desena în DWG? Dar în Artlantis? Chestie de CAD..

 108. Joiana

  Ia nu vă mai pupaţi atâta că e târziu şi daţi într-altele şi domnişoara Alexa e mică şi cu spatele gol. Pune ceva-n spinare, scumpico!

 109. Nora&1Q

  Atunci, pt d-na Edle, dezlănţuit: Sper că nu devenim fraţi..

  D-na Nasta d`abia aşteaptă să betoneze perechile în puţ..

 110. Joiana

  Îuliuu, doamna Edle, nu mă speriaţi. El era plin de coraj, i se mai zicea şi Croitoraşul cel Viteaz…
  Văd că şi-a făcut un prieten. Nu care cumva l-o fi mătrăşit ăla?

 111. Nora&1Q

  Lăsaţi coatele s-atârne pe lângă tastatură, culcaţi capul pe umărul meu beteag, aşa..
  E? Eşti fericită?

  Să zică ea cu voce tare. Eşti, fată, hăi? Zi! Recunoaşte..

 112. Joiana

  Io i-am spus mereu să aibă grijă la antoraj… Da’ el nu m-a ascultat… 😥 😥

 113. Nora&1Q

  Io numa` la fericirea alexei mă gândesc. Mi-e frică să dorm, că poate nu mă mai gândesc..

 114. Joiana

  Ultima? Domnişoara Alexa, să nu care cumva să faci ceva necugetat! Stai potolită că eşti tânără şi frumoasă şi-n putere!

 115. Joiana

  Gata, învie! A şters biletele mele şi începu să mă cloneze! Deci, e bine! ce bine, să ne bucurăm!

 116. Nora&1Q

  Îu! Să există vreun plan de evacuare în caz de clonare?

  Ale, respiră. Nu sucomba, frăţioara mea. Iţi percep durerea, ca la gemeni..

 117. Joiana

  Se-ntâmplă ceva tare grav! Ghermănuţî s-a separat de curul lui. Uite aşa! El stă într-o parte, curu’-ntr-alta! E crunt, vă spun!
  Şi parcă simţeam că ceva rău s-a-ntâmplat… Îmi spunea ceva, mă furnica prin ţâţe, mai ales printr-a patra…

 118. Nora&1Q

  Printr-a 4-a m-am îndrăgostit de învăţătoarea mea. Am luat premiul 1 doar să mă mângâie pe cap..

  Ba percep.. Nu te mai forţa că de mine oricum nu scapi. Suntem lipiţi pe vecie.

 119. Joiana

  Cine ar fi ştiut, domnu’ 1Q!
  Acuma multe să explică!
  Da’ io cred că Marcel ăla l-a convins. Are faţă suspectă şi io mă pricep!

 120. Nora&1Q

  Acum 100 de ani, am călărit un cal cu numele ăsta. De fapt n-am vrut să-l călăresc. Mă urcasem pe el din curiozitate să văd cum e pe cal şi din spate a venit un cretin care l-a atins cu biciul. Marcel a ţâşnit ca din puşcă fără să-i pese de chestia din spinare.

 121. Nora&1Q

  Of, tre` să vă părăsesc subit. Nu-mi plac despărţirile lungi.

  V-am pupat aşa cum vă place, shakespearian! 😉

 122. Joiana

  Io mai stau de veghe. Poate apare Ghermănuţî. Sau curu’ lui. Sau Marcel. Dormiţi liniştiţi!

 123. Nastasia

  Oooff…cu iubire nu merge, cu frăţie, nici atât. Încercaţi o relaţie de tip stăpân(ă)- sclav(ă).

 124. Jasmine

  Buna dimineata! 🙂 🙂 🙂

  Vreau si eu sa desenez un pistol cu buline, poate cineva sa ma ajute? Sau daca nu, poate imi gasiti vreo poza de pe net.

  Pretty please 😀

 125. Nastasia

  Aşa-i pistolu’ cu buline?! Eu credeam că arată ca toate pistoalele, numa’ că trage cu buline-n dujmani.

 126. Jasmine

  mercic. E un inceput, orificiul care scoate bulinele sa fie in sus, ca si cum ar raspandi optimism pana in inaltul cerului si inapoi pe pamant. Hai ca incepe sa mi se conturese ce vreau.

 127. Jasmine

  Nasta, bine nu o ating cu flori, doar le plimb pe langa ca sa raspandeasca parfumul 🙂

 128. Nastasia

  Ahaaaa! M-am dumirit acu’. Da’ cu orificiu’n sus, cum vrea Jasmine, nu! Că atunci nu-i pistol, ci puţ artezian.

 129. alexa

  am visat acum vreo trei săptămâni că m-ai desenat
  nu așa, dar eram eu 🙄
  ciudat

 130. Nora&1Q

  Teava pistolului orientată în sus avertizează doar cu 3 focuri de buline. Apoi, la orizontală, ucide.

  E interesantă asocierea cu puțul..

 131. Jasmine

  Si punem niste bulinute la funduletul lu’ Marcel 😀 , sub forma de bici si pistolul intr-un colt, eventual in dreapta jos sau in stanga sus, nu stiu, sa ma mai gandesc, ca tb sa se continue cu biciul

 132. Raj

  Opserv ca dl 1Q a incadrat, a delimitat zona unde pot pentru ca so pup pe dra Nora. Exceptand gurita… Ochisorii is verzi sau albastri ?

 133. Raj

  Dna Jasmi, da` cine-i Marcel ala cu buline-n cur ?……….. Costelui creca infuleca de zor. Lu asta nu-i mai stau malaxoarele… Dna Ana creca-i in tinda iar pisica se joaca cu carliontii mneaei…

 134. Nastasia

  De ce să intre-n derizoriu, Raj? Nu există pistoale cu rahat? Ba există, goco-cel-drag-inimii-tale are unu’. Sau însuşi el e unu’.

 135. Jasmine

  😆 Totolica, ai pierdut o nevasta lihnita de foame, aia ai pierdut. Si stau toata ziulica in bucatarie, asa cum a clarvazut Dom’ Raj pe care il salut cu respect.

  Atz aflat, dom’ Raj, intre timp cine e Marcel

  Nora, ce frumusica esti!! 🙂

 136. Jasmine

  Asaaa, si apoi ne asezam desenele care ne reprezinta intr-o bulina si numele nostru scris de-a lungul liniei de contur a bulinei in interior sau deasupra. Eu vreau bulina fucsia si numele scris in interior cu albastru electric.

  Andreea, eu ma gandeam sa-ti pui papusica aceea cu rochie din danteluta.

  Voi cum le vreti pe ale voastre?

 137. Nora&1Q

  Eu le vreau mov-lila cu inserții trandafirii spre partea cea mai concavă dar să nu depășească calota superioară, și niște picățele translucide pe alocuri corai transparent să mi se vază primele cifre de la nume. Și să fiu lângă alexa..

 138. alexa

  a mea vreau să fie galben ocru sidefat, contrastând cu o bulină rozalie, nu spui ce fel de bulină, drăgălașă și dulce, proțăpită într-o curbă

 139. Nora&1Q

  Cum să fie curba? Dulce, simplă? Că ție ți s-ar potrivi cea periculoasă și dublă la stânga..

 140. alexa

  încep să-și facă efectul pastilele mele și spun numai prostii. mai bine mă retrag 🙄

 141. Jasmine

  un pistol cu teava pe diagonala, un cal cu niste picaturi multicolore cu forma de bici pe fundul calului, bulina lu’ 1Q cu umbra bulinei Alexa pe spatele calului, si celelalte buline cu “chipurile/ gravatarurile/ sau ce ne reprezinta” raspandite care incotro. Fie la orificiul teavii, fie in interior, fie undeva prin aer.

  Puteti sa va alegeti si voi locul in imagine.

  Seva?

  Eu i-as adauga si pe Costelus si pe Danny boy 🙂

 142. Jasmine

  un pistol cu teava pe diagonala, un cal cu niste picaturi multicolore cu forma de bici pe fundul calului, bulina lu’ 1Q cu umbra bulinei Alexa pe spatele calului, si celelalte buline cu “chipurile/ gravatarurile/ sau ce ne reprezinta” raspandite care incotro. Fie la orificiul teavii, fie in interior, fie undeva prin aer.

  Puteti sa va alegeti si voi locul in imagine.

  Seva?

  Eu i-as adauga si pe Costelus si pe Danny boy 🙂

 143. Jasmine

  A, si pe Jaco, si pe marcel zadda, si pe cosa, desi sunt suparata pe el ca mi-a dat o parola care nu deschide mailul pe care mi-a pus poza uf da sa vezi ce culoare o sa-i lipesc pe gravatar, razbunarea va fi crunta

 144. alexa

  e bine că se vede numai umbra bulinei mele, că mi-ar fi rușine să se vadă conținutul

 145. Jasmine

  😆 apropo’ de continut, am fost la expozitia cea mult controversata cu interiorul corpurilor umane. Va recomand sa mergeti linistiti, nu e nimic horror, e ca un curs de anatomie iar corpurile arata ca si cum ar fi niste mulaje.

 146. Ana

  alexa,

  : oops :

  Dar lipeşti punctele de interjecţie; eu le-am lăsat aşa ca să vezi cum.

 147. Nastasia

  Aici, aici. Io vreau negativu’ de la gravataru’ meu, să fiu albă. Şi pe bulină maro, de dragul lui Raj care nu crede că mi-e drag. Şi la botu’ calului, dacă e loc.

 148. alexa

  aha. de asta mi-ai scris demuuult că nu mai vrei să treci prin starea de vara trecută. pentru că nu m-ai simțit deloc deloc.

 149. Nora&1Q

  Aha, îmi amintesc. Da` acum 140 de ani eram ceva mai tânăr.
  Acu` parcă ai fi o pietricică-n pantof. Încep să te simt..

 150. andreea

  ne, ne, ne…
  eu voi să ştiu rostul, importanţa şi efectul preconizat al lucrurilor şi lucrărilor. asupra… anemonelor.

 151. Jasmine

  Auziti, faceti si voi o pagina noua, eventual Puțdrawing, ca nu se mai incarca asta.

  Andreea, asa mi se nazarise mie azi, ca ce frumos ar fi sa desenez un pistol cu buline si apoi s-a transformat intr-o carpeta si mai departe m-am gandit ca ce frumos i-ar sade agatata aici in perete si si mai departe etc

  Na, foloseste ca perspectiva asta mi s-a parut amuzanta si colorata , uf 🙁

 152. alexa

  minți cu nerușinare! m-ai fi ucid cu plăcere bolnavă, sorbind fiecare geamăt de durere. recunoaște!

 153. Nora&1Q

  Ca Răpirea din serai. Cal avem, prințese sunt toate. Flăcău curajos mă declar io, pe propria răspundere..

 154. Nora&1Q

  A zis muma noastră comună să încaleci pe o șa și să te duci acasă.

  Vii? Te aștept ca și când..

 155. Nora&1Q

  ..nuumaaaaai dragostea noastră ar fi pe pământ..mai presus de măriri, de căderi, de cuvânt.. ta-na-na-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

 156. Nora&1Q

  Vă abandonez cu lacrimi în ocheane, ca-n fiece zi.

  Ce-al draq drog mi-ați injectat în vene.

  Vă urăsc! Pe toți! mai puțin pe alexa..

 157. Jasmine

  Bine, Nora, o sa mai dureze, acum adun datele pentru compozitie, numele unde il vrei? ma gandeam sa ai doua buline, ca tu esti serifa, eventual una sub forma de mana care tine pistolul si cu unul dintre chipuri, nu stiu inca, cel desenat de 1Q sau cel de andreea, cred ca mai degraba pe cel cu fundite.

  La desen mai mult ma chinuie talentul, de aceea si cerusem si ajutor, dar sunt perseverenta, cum nu am deadline, imi permit sa mai sterg si sa rectific liniile de pe hartie care nu se supun imaginii din creierul meu

 158. Jasmine

  Nora, si eu abia astept. Si imi place la nebunie ideea cu literele falfaind sau curgand intr-un fir de balon. 🙂

  Ei, si ma cam pregatesc sa o iau si eu din loc.

  Va pup si va imbratisez cu drag si dor!

 159. andreea

  n-am vrut să te bosumflezi, Jasmine. aşa-s io, mai murătură, ştii doar. 🙂

  pe mine lasă-mă cu luna plină, te rog. păpuşile nu mă mai caracterizează, de la o vreme…

 160. Raj

  Dna Nasta 603. Negativul curului, stimata doamna. Gravatarul alb-negru ii de cacat. Imi placea mai mult gravatarul maroniu. Cacat pe toata linia, de la a la z. Totu-i un cacat, eu insumi sunt un cacat. Scroafa-i moarta in cotet, in Siria ii razboi civil, in Coreea de Nord umflatul ala se da in stamba si dv. va arde de schimbat gravatare, Dra Nora ii frumoasa tare, IQ, bicicleta n-are, Dna Seva vrea calare, Dna Ana face de mancare…

 161. Raj

  Dna Seva, floarea din gravatarul dv. nu-i pizda tigancii. Dna Jasmi e moldoveanca . Si Dna Edle. Nimeni nu-i perfect…

 162. Raj

  Parca-s batut cu leuca in cap, nu credeti ? Asta nu ma impiedica sa-i cer permisiunea Drei Nora s-o pup apasat. Uriunde, ce mai conteaza…

 163. Seva Tudose

  Raj#657,

  unde vazusi tu,ca eu am folosit asemenea expresii, vorbe ca”piz……..i” tu stii cat imi este draga Edle,de Jasmine sunt iubitoare,doar este una din florile mele favorite ! Aici” Jasmine” inseamna iasomie !

  deci te rog Raj,nu mai asocia parerile tale ca si cum sunt pornite de la mine,si tu doar le dezvolti/continui !

 164. Jasmine

  Buna dimineata! 🙂 🙂

  Andreea, ce-i drept ma cam desumflasei un pic 🙂

  Seva, nu era excludere, era intrebare daca ai vreo preferinta pentru bulina ta, si Junghiul as vrea sa-mi
  spuna.

  Am inceput o schita si, prima observatie ar fi ca imi tb o coala mai mare decat A4 sau ca nu m-am incadrat bine in pagina si ca e de munca.

  🙂

 165. Jasmine

  junghiul, tu esti rosu si albit la chip de spaima . daca doresti modificari, sa spui tare si raspicat si clar, ca eu ziceam sa desenez o carpeta pe foaie de cartie si vad ca mi-au ridicat deja miza la fresca si ap foto profesionist 🙄

  iti dai seama ca o sa dureze ceva.. deci ai timp sa anunti

  pe cosa il agat in cuiul care incurca fresca (adica elena), pe danny si pe mos p i-am bagat in debara, costelus zgarie cu gheruta in firul bulinei cu nora, jaco e un fluieras, valone un fluturash, raj e jos, pe pamant la coada calului, in uniforma, are trese aurii si saluta respectuos cu o lopata in mana stanga

 166. Seva Tudose

  Jasmine,

  pe mine sa ma pui taman pe spinarea calului,eu vreau sa stau calare…pe situatie 😆

 167. Jasmine

  Bine, Seva! Sa nu te sperii daca nu mai ai soare. E
  1Q&UmbraAlexei 😆

  Am sa studiez cand sunt acasa linkurile de la tine

 168. Jasmine

  Nora, m-am prins si eu astazi. . stateam cumintica in camara si asteptam sa fiu eliberata mai devreme pentru buna purtare 😀

 169. andreea

  aveai link pe nume, Nora?
  eu am observat că dacă pun link către pistol, nu mai apare comentariul. pe pandora` s, zic. bine, ştiu, la tine a apărut şi pe urmă a dispărut…

 170. Uf, nu! Doar i-am zis lui Teodorescu într-un comentariu că nu toţi cei care nu-s de acord cu el sunt postaci sau securişti şi că e incalificabil -- fix cuvântul ăsta l-am folosit -- modul în care se adresează comentatorilor. Şi că sunt oameni care nu-s de acord cu el “sincer şi dezinteresat”. Una-două, la el eşti securist sau plătit de PDL.

 171. Nu e mare rahat, oricum nu prea comentam acolo, sunt toţi prea turbaţi, indiferent de tabără.

  Să spună Nastasia, ea văzu comentariul până să fie şters. Fusei cuminte. 😀

 172. andreea

  ţi-ai pus poza aia blondă cu fundiţe? 🙂

  da, ştiu, e isterică lumea acolo. eu n-am mai citit nimic de luni de zile.

 173. iobag -- iobage . Iobagale ? Da-ma dreacu’ , vorba cuiva cu care sunt certat ….. Totusi , iubesc limba romana , mai ales scrisa de Eminescu , maestrul artificiilor lingvistice , dar fanteziile de genul asta , cand nu creeaza nimic valoros in comunicare , nu le consum . Si nu le accept , decat le consider niste fitze nascute din disperarea de a fi original cu orice pret , mai cu mot, ca bahmuteanca cu schiopul ei , certandu-se si imapacandu-se la nesfarsit , doar pentru a mulge bani prostimii , care asteapta intre urletele tiganesti -- nestiutoare si naiva fiind intr-ale biznisului si ale smecheriei -- pauzele de publicitate , de unde curg milioanele de euro . Pardon , scuzati, bonsoar , un baiat cu A8 clase , jignit in suflet de un viol in public , fara jena .. Poate fetele atat de mizericorDIALE vor accepta acest viol -- din plictiseala , din blazare sau din perversiune . Sau pur si simplu, din LIPSA .

 174. 662 Jasmine
  Incearca cu Corel X5 , poti sa faci ce vreiu cu el , chiar si rezolutie pentru un stadion de fotbal . Bate Photoshopul . Eu il folosesc de cand era doar Corel 5 . Acum imi fac situl scoala cu el, si e spectaculos ce o sa iasa .

 175. Raj

  Parca v-ammai zis ca am cumparat o bucata de pamant aproape de buricul targului. Vecinul care a cumparat si el o buca de paman t, a zis ca nu pun bine gardul, ca trebuie mai hacana, adica trebe cu juma de metru mai asa. Am zis ca el. Dupa o saptamana a zis ca mai ii trebe o juma de metru din pamantul mieu. Am facut ca el. Dupa o luna a zis ca trebe mutat gardul inca juma de metru. Baietul meu mustacea lipit de veceu, stia ca m-am jucat oleaca cu el, cu vecinul. I-am zis ca-mi bagpula in creerii lui si i-am luat si ce ii lasasem de la bun inceput. Am procedat bine, Dna Seva ? Fara nicio asociere , ca vaz ca sunteti cam grea de cap uneori. Dv. cititi cu atentie commenturile mele ? Va pup cu multa simpatie, pe 1Q il pup cu anafilaxie. Dra Nora, permiteti un pupic pevarful nasucului ?E prea mult ? Sa stiti ca nui ma-ntind…

 176. Raj

  Dna Edle 687. Cand e frig si plaie, atuncea imi place. Daca mai si tuna si fulgera, consider aceasta ca fiin un bonus din partea lui Dumnezeu, pentru mine. Nu suport calduca. Pun pariu ca nici la pat nu ne-am potrivi… Io cu 1Q ma potrivesc la pat…

 177. Nora&1Q

  Mă, nenea Glia, como îți zici.. Mă, răule, mă! Mă, nervosule! Ți-a curs pământ din comentariu pe nojițe..
  M-ai pus nițel în expectativă: să-ți răspuuund, să nu-ți răspuuund; da` la draq, ești și tu un comentator ca și mine. Și încă unul prețios, io bag sama, care consumă eminesciene, care-și dă acceptul. Un valoros, ce să mai..
  Nu consuma mizerii d`astea. Caută ceva mai cu moț. Faptul că nu accepți așa ceva mă înduioșează până la lacrimi, chiar îmi pare rău că n-am creat nimic valoros în comunicare?! cu tine. Of! Îmi cer scuze!! Sunt atât de disperat și fițos..
  Decât să consideri, nu mai bine desconsideri, direct? Decât zic. Doar așa..
  Hai, te pup! Din fantezie, cu rahat iobăgesc, na! Să te destinzi și tu oleac`..

 178. Nastasia

  Apoi, domnu’ Raj, cu gardu’ nu-ş ce să zic. N-o-nceput bine. O să vă mârâiţi şi suduiţi de-acuma, unu’ de-o parte a gardului, altu’ de aialaltă. Şi Doamne-fereşte de ceasu’ rău, să nu vă vedem la ştirile de la ora 5 cu furci înfipte-n burţi.

 179. Nora&1Q

  Să tră, dom Raj. Azi m-ați pupat în plin șoc anafilactic. V-ați supărat că mi-am permis să scriu eminescian?

  Am niște fițe și iooooo..

 180. Nora&1Q

  Sărna d-na Nasta. Dvs sunteți blazată, perversă sau aveți lipsă? Dom Raj, vă înghesui? Io mai scap vânturi.
  Să am pardon..

 181. Raj

  Giacomo: tu nu stiai ca nu trebuie sa razi nicicand de betesugurile omului ? Nu se rade de imperfectiunile fizice , doar de cele morale. Esti un mare jeg. Nici Huidu, nici chiar Bendeau nu si-au permis sa rada de “schiopul” la care faci referire. Zi cacat, flegle, puroi in toate postarile tale, dar nu mai fi batjocuritor. Mi-ai produs disconfort. Poate mai mult decat produc eu peicesa disconfort cu cacatul la care fac referire in permanenta…………. Nu va fi cazul, Dna Nasta. Io ii dadusem juma de metru, dar omul si-a luat nasul la purtare. Deja i-am scapat un cot in ficati. A inceput sa ma respecte………… Puteti sa scrieti si sa futeti eminescian, dle 1Q. Va pup pe omoplati ! goco e doi cacati…!

 182. elena frantuzoaica..

  Tot cu putul va jucati?

  Faceti si o centura putului sa vedeti cum incep sa roiasca automobilele bengoase cu geamuri afumate in jurul lui. Cei din masini si-au taiat centurile imprejur cand au fost botezati,cred ca deaia au masini bengoase si bani, ai dreacu si acum nu se mai satura, vor sa faca si centura ca cu autostrazile s-au descurcat binisor. Intre timp mi-am lasat breton, ca cica nu se mai poarta plesu…ve.

  Am uitat sa va spun: Buna dimineata,(special pentru Seva si Andreea…se stieeeee…ca e suflete bune)la toata lumea!

 183. Seva Tudose

  Raj#691

  daca i-ai zis bine vecinului ? Eu una cred ca(desi tu ai vazut ca eu sunt cam grea de cap uneori….) 😮

  tind sa cred ca de fapt, el si-a bagat pula in creierii tai,atata timp cat tu ai cedat asa usor si i-ai dat o jumatate de metru din pamantul tau 😆

  eu una ii dadeam o pula-n gura de o jumatate de metru !Data”aviatoare” sa faci cum ti-am zis eu 😆

 184. Edle

  Raj, mie-mi place cand ploua, da’ sa fie cald dracu’! Aici e ploaie si frig de la inceputul primaverii! 🙁

  Cred c-o sa ma cam duc eu intr-o vacanta, ca nu se mai poate!

 185. Seva Tudose

  Edle,

  aici numai stiu ce sa cred,acum o saptamana inca aveam temperatura inghetului peste noapte,ca ziua sa fie f.cald…ori ploua in prostie zile intregi una dupa alta si acum este brusc 35%C ❓

 186. Raj

  Eu unul va pup mirobolant iar Dnei Edle ii urez 30 de grade la umbra ! Am bagat la tartacuta , Dna Seva. Sa traiesti uc ! Dna Nasta 7OO: invocam un cacat

 187. Raj

  Am beut o tuica. N-am mai beut de mult. Au trecut 40 de zile de cand s-a dus Anica. Am baut in memoria ei. Necu s-a lasat de beut si de tigare. Fiul lui cel mare s-a apucat…

 188. Seva Tudose

  Edle#706

  da draga,azi joi la orele 6 dimineata erau 23%C..cam 67/68 F…si dupa amiaza la 4 erau 34%C cam 91/92 %F 😀

  si unde mai pui si umiditate de 70/80% 🙄

  de obicei in luna mai, lucrez mult la gradinarit,in fata casei gradina de flori,in spatele casei gradina de zarzavaturi,dar cu diferentele astea de temperatura(cam 35/45 de grade diferenta intre noapte si zi,asta ma doboara !

  desi ploaia,tunetul,fulgerul ma relaxeaza la maxim…atunci cand ploua continuu,deschid usa ori fereastra si ascult ropotul ploii…iar daca este si o ploaie rapida de vara,aud pasarelele gangurind la adaposturi in copaci !

  in”rochita Maicii Domnului-honeysuckle”planta agatatoare in cea care vin in nestire pasarelele(hummingbird-Colibri) ,si-a facut un cuib o pasarica,spalam vasele si ma uitam pe fereastra,si deodata vad un uliu(hawk),pasare de prada,insfacand puisorul’rii din cuib…am vazut cum ‘zbiera biata mama,ea a vrut sa-l atace,dar era de 6 ori mai mare decat ea 😥

  si acum ca o alta soarta,in trandafirii agatatori pana la streasina,bolnavi de flori,isi face cuib o alta pasarica”Cardinal” ! Acea pasare rosie ca focul si cu creasta pe cap,sper ca va fi mai protejata printre trandafiri 😀

  Tot ce sper,sa nu mai vad ca iepuroaica isi face culcusul in brazda mea de patrunjel…anul trecut a nascut doi…ca numai dupa 2 zile sa vad unul deja mort…pesemne ca il muscase dihorii ori alte animale,in zori de zi !

 189. Seva Tudose

  Raj#697

  dragule draga,desi eu am fost pusa la puncct cu iesirile lui Huidu,imi pare rau sincer de el,dar de cand cu accidentul lui la”sky” de atunci totul s-a trasat !

  totul trebuia deja trasat ca fiind “overwhelming”…

  nu stiu ce sa zic mai mult acum,sunt blocata ! oaaai,God!

 190. Raj

  Coana Sevo, el nu stia ca nu trebe sa sofeze dupa accccidentulde ski ? Io cand am avut crizele de diabet, nu m-am cocotat la volan. I-am ordonat nenestei , baiatului, finilor sa care hoitul de colo colo (ma refer la mirifica mea persoana !)………. Dra Nora: a fost un praznic extrem de trist. Ai lui Anica inca sunt debusolati. Anica stia sa faca mancare gustoasa din te miri ce, casa era luna, de can d s-a dus, ei plang mereu. In hala i-am amenajat un fel de altar. Un tablou mare indoliat, flori, o juma de tuica si un pachet de tigari sarbesti, din alea ieftine. …………

 191. Raj

  Uitai sa zic ca, de cand s-a dus Anica creca am dat de pomana un butoi de tuica. Stiu ca nu se zice cand faci astfel de gesturi dar zic si eu … Fata mea se duce des la mormantul ei. N-am crezut sa fie in stare de asa ceva…

 192. Raj

  Dna Ana: va pup apasat pe gura ca pocaitii, adeca cu feci de naframe puse una peste alta in dreptul gurii. As vrea io sa va pupez fara naframe, dar nu se cade. Pe dra Nora o pup fara naframe. Mi-am castigat acest drept, gocu nu-i chiar inept. Mai curan d F

 193. Raj

  erata: zeci de naframe, nu feci. Creca iar a umblat siameza la clapele astea si le-a incurcat, viata-i de cacat Dna Nasta….

 194. Raj

  Doar de cacat pur si simplu, Dna Nasta. As dori sa nu fiu contrazis in acest domeniu, al cacatului. Putem totusi sa afirmam ca viata e de cacat in ploaie, doar cand e vorba strict de persoana mea inestimabila, ca de pilda acum cand chiar sunt plouat. In speranta ca nu mai veti baga adaugiri cand e vorba de cacat, va urez toate cele bune !

 195. Nastasia

  Iertare, dom’Raj, iertare! Nu-ş ce mi-a venit, în nevolnicia mea, să-mi permit să completez Expertul! Maestrul căcatului! Nici de-i puneam cercei Giocondei nu era mai mare blasfemia. Iertare! Iertare! Oare o să mă mai poţi ierta?

 196. Raj

  O sa incerc, scumpe Dna Nasta, desi gafa e impardonabila. Sunati-le va rog pe Dna Ana si pe Dra Nora si intrebati-le daca-s bine merci, ca vaz ca n-au dat azi peicea. Mi-e dor de Domnu D….y, chiar si de boul ala de Gocu, scarba reacu. Creca dl 1Q ii cu manurile la bucili uneia. E unii care cand dau de …zda, nu mai dau pe icesha, pa forum. A-o manance sanatos !

 197. Raj

  Erata pulii: S-o , nu A-o (adeca pasarica). La calculatoriul meu A-ul e langa S si de aia fecui gresala. Chiar si mie mi se intampla. Mi-a mai trec ut, Dna Nasta. Chiar puteti sa va considerati pupata pe gura. Raj nu pupa pe gura pe oricine. Doar pe Dra Nora, pe dl 1 Q si pe Dna Ana.

 198. Raj

  Auzi ! cica maestrul cacatului… Fata asta incepe sa-mi placa, imi recunoaste valoarea… DNA ANA, VA PUPU LA MANUSITE !

 199. Raj

  Creca are dreptate Dna Andreea. M-pa cam batut soarele in cap. In plus, prea intelijent din nastere nu-s. Credeti ca e de bun augur sa-ti recunosti nerozia, Dna Andreea ? Mi-am amenajat gradina cu ajutorul unui arhitect peisagist. Pietre ca-ngrecia, terase din piatra, chios si leagan rustice. Nu credetica onorariul de 750 roni a fost cam exagerat ? Si Dv. pretindeti bani multi ? Eu ma refer la schita, nu la munca propriuzisa, ca pe aceasta am facut-o io cu multa abnegatie si pasiune, din roci vulcanice zidite cum numa Raj stie. Gazonul l-am achizitionat din Irlanda. E un altfel de verde. Verde intens, frumos, frumos, frumos, va pupu ceremonios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *