982 thoughts on “Georgiana I

 1. 🙂
  Scuze, nu găsii o poză mai bună. Căutai ceva cu o atmosferă bătrânicioasă, colcăind de molii, dar fără prea mare succes.

 2. Seva Tudose

  alexa,

  cu un mers greoi si leganat,cu solduri mari si rotunde n-are cum sa fie o femeie eleganta,tanti Florica 😀

  trasaturi dulci,cum or fi trasaturile alea dulci ? Aha…ochi ca doua mure,obraz cu bujorul,sprancenele arcuite,dantura ca perlele… 😀

 3. Daria

  bă, iese să se întâlnească cu cineva în seara asta.
  cu o fată, stai liniștit. asta nu-i urâtă.

 4. Danny

  Nora, nu te pandesc, draga, ce ai? Daca sunt pe Vox, inseamna ca te contorizez? Ai aceasta obsesie ca cineva te urmareste.

 5. Atunci, ce tot vii să dai raportul? Ştiu foarte bine pe unde am trecut şi pe unde, nu. Sau ţii să faci rezumatul?

 6. Morringain, drept să spun, bătrânilor cerşetori şi eu le dau bani.
  Cred că ar trebui să separăm ideea cerşetoriei de ideea reţelelor de cerşetori.

 7. Morringain

  Nora, poate sunt cazuri disperate intr-adevar, dar imi inchipui ca sunt si in Romania (poate mai putin, e drept) organizatii unde sa te poti indrepta asa incat sa nu fie nevoie sa cersesti. Asta in cazul foarte rar in care nu ai pensie, daca tot ne referim la batrani.

  Problema e ca nu ai cum sa distingi, asa, rapid, pe strada, intre cersetorii de buna-credinta si ceilalti. Cum stii ca batranii carora le-ai dat bani chiar au nevoie?

 8. Morringain

  Nora, ba sunt cazuri multe in care cersetorii au fost prinsi ca aveau destule acasa dar cerseau pe strada. Adevarul e ca e o ocupatie foarte rentabila si unde nu prea faci mare lucru. Vezi si experimentul Simonei Tache.

  Apropo de asta, citeam cand eram mica intr-una din cartile aparute la noi despre Goya si Velazquez de cazul unuia care, desi era bogat, continua sa cerseasca. Din cate imi aduc aminte, l-au omorat. Cazuri similare cred ca sunt de cand lumea.

 9. Or fi, dar nu cred că-s majoritare. Nu ştiu, na, oi fi eu moale, dar când văd nişte bătrânei, nu pot trece mai departe. Mai bine să fiu fraierită decât să am remuşcări după, că aş fi putut ajuta, acolo cu puţin, şi n-am făcut-o.

  La ăia tineri e altceva. Ăia pot munci. Dar când ştiu că vară-mea avea vecine pensionare care închideau căldura în casă şi stăteau toată ziua pe scara blocului lângă calorifere, nu ştiu, parcă am o strângere de inimă.

 10. Morringain

  S-ar putea sa fie ceva mai mult decat doar fraiereala. Nu poti stii ce se intampla cu banii aia, sau daca batranul care te-a induiosat nu e de fapt sclavul cine stie carui tigan care-l exploateaza la sange (s-au mai vazut cazuri) si sa ii dai bani nu doar ca nu-l ajuta, ci mai rau ii face.

  La noi cel putin e simplu. Marea majoritate a cersetorilor sunt drogati, deci ii elimini din start. Si oricum, mare parte din ei de fapt vand in strada o revista facuta de ei insisi (The Big Issue) si reusesc sa-si plateasca asa cazarea la un motel si mancarea (si eu cumpar revista de la cineva, dar il cunosc personal, ii stiu problemele si oricum consider ca omul ala munceste pentru asta, nu cerseste). Din pacate s-au prins si tiganii nostri de smecherie si sa-i vezi ce urla pe High Street incercand sa vanda revista respectiva 😀

 11. Morringain

  Sa v-o arat si voua pe Linda. Tocmai am aflat ca cineva a otravit-o. Era catelusa cu care ne imprietenisem cat am stat in Italia acum doi-trei ani.

 12. Morringain, de-aia am şi zis că trebuie făcută deosebirea de reţelele de cerşetorie.
  Iar autorităţile, în loc să vâneze bătrânei, mai bine s-ar concentra să-i prindă pe cei care abuzează de copii şi-i trimit la cerşit sau pe agresivii parcagii. Şi pe şefii reţelelor.

  Parcă v-am povestit de parcagiii de la nişte cafenele din apropiere. Cum şi-au luat BMW după câteva luni? 😀
  Bine, chiar mi se pare incredibil. Cred că mai prestează ei şi alt gen de servicii în afară de găsit locuri de parcare. Peşti, droguri, dracu’ ştie. Dar mi s-a părut incredibil saltul lor în carieră. (sunt doi fraţi gemeni, fiecare are bmw-ul lui, când au apărut aveau un scuter amândoi. :D)

 13. A putut fi salvată?
  Recent am văzut că la Ploieşti a fost un scandal de-ăsta. Dar erau acuzaţi chiar hingherii că au otrăvit câinii cu Furadan.

 14. Morringain

  Nu, din pacate. Si nici nu se stie cine a facut-o. Era un catel tare bun, se lipise de noi, venea in fiecare zi in casa la noi, desi avea stapan. Asta e 🙁

 15. Edle

  Nu am vazut cersetori in Germania pana acum. Poate sunt in orasele mai mari, dar nici in Frankfurt sau Muenchen, de cate ori am fost, n-am observat nimic. Am vazut in Italia, Spania si Franta insa. Cu duiumul. Le dadeam cate ceva mereu, ca, zic eu, nici ei nu se imbogatesc, nici eu nu saracesc cu (sau fara) cativa centi, acolo.

 16. Morringain

  Eu dau celor care fac ceva pentru banii astia. Buskerilor (cantaretii de pe strada, si aici e plin), celor care vind trei prostii (unul face figuri din balonase pentru copii, de exemplu). Apropo, Dana, tu sigur l-ai vazut pe strada pe Taihg cat ai stat pe aici. Probabil v-am spus, a murit si el. Incerca sa-si salveze prietenul care alunecase intr-un lac inghetat

 17. Morringain

  Il stii? Colturile lui erau ori langa Lloyds Bank ori Buttermarket, chiar in fata portii principale a catedralei.

 18. Da, mi-amintesc, ne-ai mai zis de el. 🙁

  Am văzut că grecii vor să impoziteze flaşnetarii. Cică să taie bon trecătorilor!
  Ştiu că-n Franţa cei care practică un soi de artă stradală (cântă, fac jonglerii etc) plătesc anual la primărie o sumă fixă, simbolică. Pentru a nu avea probleme cu poliţia şi aşa există o evidenţă clară a lor.

 19. Nora&1Q

  După cum arată și titlul acestui text, Georgiana I este personajul principal; o tipesă individualistă, negativistă și liniară/plată (nu evoluează și are ca trăsătură principală un standard de mediu, desigur: este needucată). Încă din titlu, ca un comentariu nerostit, prin atașamentul regal „I„, se simte intenția autoarei de a atrage atenția asupra nasului acesteia și de a invita cititorul la meditație asupra acestui aspect nobil, ilustru.
  Textul pune punctul pe “G” deși are un „I„ mare cât un stâlp de înaltă tensiune de forma unui năsuc aproape uman și prezintă un singur moment semnificativ din viața personajului Georgiana I. Tânăra bosumflată, prezentată ca o divă neînțeleasă și nedescoperită încă, stă închisă într-o cameră ca într-o cămară și-și ucide timpul invadat de molii inestetice, scârboase așa nebărbierite și neepilate în regiunea aripilor. Narațiunea simplă, redusă la minimum, fixează spațiul (sufrageria unei case) într-un timp deductibil (dimineața devreme, când bătrânii ies la cumpărături, obligând cititorul să-și imagineze nostalgia timpurilor trecute, codificate). Construcția subiectului se distinge prin enunțarea intrigii în incipit: Georgiana s-a trezit I (întâia, deși, la final, s-a dat de gol că se trezise a II-a fiind surprinsă neplăcut, ba chiar cu dezgust, de tanti Florica, bunică-sa) cu fața la cearșaf (o posibilă dismenoree cu dureri de țâțe dublată de un vis matinal nu prea frumos).
  Revenirea la expoziție prezintă cele doo personaje feminine separate de o singură generație nepoată-lipsă-mamaie, printr-o descriere a vestimentației domnișoarei: un capot alb înflorat ca în gravatarul autoarei, în timp ce mam’marea este văduvită de acest detaliu vestimentar, fiind doar o tanti “elegantă”. Conturarea personajelor se face în lipsa oricărei acțiuni în desfășurare. Peisajul este aproape static, dominat de un ceas locuit de o pasăre cu dizabilități majore, chioară și cam rigidă, care amplifică, într-un tot, ura Georgianei. Partea centrală a acțiunii este reprezentată de tabloul cu sufragerie moartă. O canapea banală, un tablou și mai banal care l-ar deprima și pe zeul râsului, spălăcit de agheasma popilor, mileuri și bibelouri ca scoase dintr-un sarcofag. Punctul culminant este reprezentat de momentul când ușa se deschide: Ghioooooo! și mămăița-i bagă praful din exteriorul casei în nările dilatate care oricum stăteau așa fiind sensibile la inhalările vaporilor de aracet diluat ce-i apretase porii. Deznodământul este trist, întrucât mam’marea (sau tanti Flo) se preface că n-o vede cum stă și o cheamă s-o ajute la bagaje, măcar în hol. Ea rezistă și nu acceptă umilirea pe motiv de înțepenire a reflexelor condiționate care o mențin pe poziție crăcănată, întinsă-n piciorușe, relaxată, ca și cum ar durea-o undeva de artroza mămăiței.
  Portretul fizic al personajului este conturat sumar prin prezentarea directă, de către naratoare, a vestimentației care semnalează aspectul crunt delăsător acordat self estimului, dar si tupeul bătrânei diforme în șolduri, însă cu trăsături dulci. Lipsa celorlalte detalii fizionomice, ca și originea dintr-o localitate trecută sub tăcere, demonstrează intenția autoarei de a crea un personaj reprezentativ negativ pentru tipul duduițelor răsfățate și prost-crescute.
  Portretul moral al personajului principal se desprinde din caracterizarea directă a domnișoarei G. Georgiana I este fata babei, leneșă, dezinteresată, certată cu viața normală și echilibrată. Supărările cumulative sugerează de la început că i se acordă o importanță nemeritată. De asemenea, este incapabilă de a se controla motric, are capricii, se simte prost și e iritabilă. Celălalt personaj, prin caracterizare directă, unde întâlnim apelativul „tanti„ demonstrează cât este de alintată și exagerat de iubită nepoata mămăiței. Acest personaj creează direct un fals portret constituit din opoziția dintre esență și aparență.
  Prin caracterizarea indirectă evidențiată de comportament, reflexie și nume, rezultă aceeași lipsă de educație. Infatuarea, atitudinea lipsită de respect față de cei în vârstă, dovedită indirect prin limbajul grosolan, tolănită pe fotoliu, într-o poziție impertinentă și răutăcioasă, încăpățânată și neglijentă, dovedește încă o dată răsfăț și insensibilitate: Să fie lăsată în pace!
  În relația cu bunică-sa se dovedește a fi o escroacă sentimentală, deoarece simte slăbiciunea acesteia și o speculează, altfel n-ar avea un asemenea comportament. Ea nu recunoaște nicio autoritate în familie, pentru că transmite că nu e prima dată când se simte așa, că cică: Aşa nu poate să trăiască!
  Prin atitudine stârnește permanent îngrijorarea transmițând că ”are probleme la care să se gândească„. Nu-și ascunde dezgustul provocat de bunică-sa, o „femeie dolofană, cu un mers greoi şi legănat sub greutatea şoldurilor mari şi rotunde„ şi nu ezita sa dreagă apoi busuiocul adăugând: „părul ocru şi trăsăturile dulci ale feţei îi dădeau un aer de femeie elegantă„.
  Atitudinea naratoarei este evident incertă, nepunctând ulterior prin niciun comentariu de aprobare/dezaprobare al comportamentului Georgianei I. Tonul naratoarei este neutru atunci când descrie supărarea domnișoarei G1 ca la o reuniune a G7, pentru a sugera ca orice îi este permis acesteia, putând fi tratată ca un om aparent normal. Se ilustrează și în acest mod contrastul dintre ceea ce vrea sa fie domnișorica (aparența) -- o tânără care gândește, o persoana respectabilă, cu probleme -- și ceea ce este în realitate (esența) – o duduiță răsfățată, needucată, stârnind mila.
  Farmecul textului se datorează situațiilor imaginative și exclusiv tonului. Cititorul se năruie în scaunul de birou ocărând personajele, dar, în același timp, este invitat la meditație asupra importanței și a valorii pe care o are educația.
  Numele acestui personaj, Georgiana I, în paralel cu vițelul de dom Goe, poate deveni simbolic și apelativ pentru orice domnișoară răsfățată.

 20. Nu prea. Puţin aseară pe la Remus Cernea, dar nu cine ştie ce.
  În schimb, a apărut Danny care-l roagă pe Cernea să facă în public bilanţul contabil al activităţii sale sexuale. 😆

 21. Nu, nu, el crede că asta l-ar ajuta pe Cernea. Zice şi că l-a văzut cu ochii lui cum… În fine, mi-e şi ruşine să mai spun! 😳

 22. Nora&1Q

  Ce mă deprimă seriozitatea și înverșunarea comentariilor pe acolo!
  Ai senzația că aceia conduc destinele națiunii. Ce rh mănânc.. a lumii!

 23. Nora&1Q

  Ei, fiecare cu obsesiile lui. Recunoaște, mă! Să-mi fie și mie mai ușor.. 🙂

 24. Nora&1Q

  Citesc textele. Rar câte un comentariu, deși sunt unele cu care mă identific..rezonez, asezonez..

 25. Nora&1Q

  Am văzut materialele despre cerșetorie.
  Nu miluiesc cerșetorii dar am o strângere de inimă..
  Nu știu, bătrân de-oi ajunge și sărac, prefer să mor decât să cerșesc..

 26. Nora&1Q

  Fata din text, Daria, nu autoarea. alexa mi-e dragă! O iubesc cu flăcări tendonidice, călcâieșe, cred că s-a prins..

 27. Nora&1Q

  Prin comentariul acesta, alexa a spulberat orice ambiguitate.
  D-nu Raj e dat pe spate..

 28. Nora&1Q

  Sprijină necondiționat comportamentul Georgianei.
  Costel dă importanță hranei..

 29. Nora&1Q

  Nu poate, nu poate, ce, ai vreo intersecție cu ea? tu ești alexa, not Gei. Gei-mea pe un`e o fi? Dă mâncare la copii..

  Poza asta e plăcută ochiului meu drept care te privește înaintea celui stâng. Are dreptul..

 30. Nora&1Q

  Trimite-mi-o să o măresc.. ptiuu, ce-am zis, nu pot s-o mai retrag!

  D-nu`Raj, asta e cumva-n Nădrag?!

 31. Nastasia

  Nora, ai nervi de oţel şi răbdare tot aşa! Eu recunosc, citesc comentariile, am devenit aproape dependentă, dar nu-mi vine a comenta, cred că enervarea şi scârba (pe care mi-o produc cele mai multe) m-ar face să răspund într-un fel cel puţin suburban, dacă nu scandalos. Şi nu se face, îs o doamnă, ce..
  Am citit comentariile de la Cernea. Ciudat -- sau nu -- e că cei care flutură stindardul heterosexualităţii ca pe un semn de mare merit personal au cea mai scabroasă imaginaţie, cele mai abjecte fantasme şi cel mai patologic voyeurism în legătură cu anatomia şi fiziologia homosexualilor. Şi numesc toate astea “morală”.

 32. Nora&1Q

  Sărumâna, d-na Nasta! Așa, fiți delicată.
  ca o floare, ca un crin, ca parfumul cel mai fin..

 33. Da, am observat şi eu. Îi fac bolnavi pe gay, dar stau toată ziua şi-i imaginează ce fisuri anale au ăia.
  Iar de comentat, am reprize pe acolo. Au trecut şi luni de zile când n-am scris nimic.
  Mi-am amintit de Yorga ăla. A avut pe la Ana nişte crize, la textul despre Papă. Dacă-mi aduceam aminte de la început, nu îi mai răspundeam la nimic. Că e chiar bolnav omul.

 34. Raj

  Dra Nora: D-nu 1Q iar sia permis sa se ea da mine. Auzi la mnealui, cica “”Domnu Raj e un paradox”. Oi fi io un paradox , da` nu-s pe Vox…

 35. Ce să-i fac, Raj? E copil olimpic, îl mai scutim de la unele sarcini, mai închidem ochii, na!
  N-ai văzut ce comentariu la text a scris?

 36. Nora&1Q

  Ce copchil, Nora? Io, borac? Adică, ce, am rămas la stadiul întrebărilor? Intreb eu ceva? Stau și mă întreb..

 37. Raj

  Dra Nora: cinei dl Cernea ? e omo ? Vedeti ca am maI citit inca 2 postari in kre dl 1Q se ea de mine. Dv. vi se pare normal ceea ce face dl 1Q ? Mie ,da.

 38. E parlamentar, Raj. De la Partidul Verzilor. Gay zice că nu e, dar şi dacă ar fi, ce dacă?

  Tu, 1Q. Eşti ăl mai silitor copchil!

 39. Nora&1Q

  De alexa ziceam mai la deal, îl las în pace pe dom Raj, până dispare-n treaba `mnealui..

 40. Raj

  E ala cu chica legata, dna Nora ? Ala cu barba ? Numi place. Cui ii place de el, sal ia acasa…

 41. Nastasia

  Fain comentariu! Lua precis bacu’. Ce minunăţie de text ar fi scris el despre rolul modelului în viaţă! Ori nu, că-i umanist din fire. Ar fi trebuit să scrie despre utilitatea ţinerii unui jurnal.

 42. Raj

  Am vazt poza marita cu alexa./ Poza cu Alexa marita,,, . E o dulceata, o dulcica, o peltea, dl 1Q nu va pune pla pe ea…

 43. Are coadă, Raj. Nu chică. Nu mă omor nici eu după el, dar sunt de acord cu multe din lucrurile pe care le zice. Şi nu, nu trebuie să-l iau acasă pentru asta.

 44. Nora&1Q

  Vreu să-mi măresc nota la purtare!
  O să vb frumos până și cu alexa. Care e flebețea mea, indiscutabil, in.. indescifrabil, incoerent.. Of! indecis mai sunt!

 45. Nora&1Q

  E mai bine că nu știu ce-am pierdut! Altfel, mă întorceam să caut ce-am pierdut. Mai pierdeam și timp..

 46. Nastasia

  Ei, nu l-ai dat! Ş-atuncea diploma de master? Ne-am mândrit cu ea degeaba, de te-am lăudat şi proslăvit pe aici? Ai cumpărat-o, hai?

 47. Raj

  Dra Nora: io ma prefac cai accept pe ghei, dar in sinea mea nui voi. Zic si io cai vreau, doar ca sa par mai vestic la cap, mai luminat. E clar cas co 100 de ani in urma.

 48. Nora&1Q

  Nu. Vorbesc de acum. Normal că l-am dat. L-am luat agale, nu în disperare. Note măricele, mă laud cu ele..

 49. Nora&1Q

  Dacă-mi pune mâna pe vreo bucă să mă ajute să urc pe cal, l-am împușcat direct între oky, poa` să fie și alexa..

 50. Nastasia

  Alexa, ăla-i baiu’, că ştii TU. Ţi-ai băgat tâmpenia asta în cap. Ia să ţi-o scoţi! Dacă nu poţi, te ajutăm. Dacă nu vrei, te obligăm.

 51. Nora&1Q

  Tu, urâtă? Moam` ce mă-nervează fetele astea care reproșează tuturor că e așa cum e, de parcă e vina cuiva, și asta doar-doar să sară cineva să o liniștească spunându-i ce vrea, de fapt, să audă!

  Ești atât de frumoasă! când râzi..

 52. Nastasia

  Proctologu’. Nimeni altcineva. Bucile lui 1Q îs sacre. Şi nu numai ale lui. Cam toţi masculii şi le apără cu înverşunare.

 53. alexa

  da, exact asta aștept, tâmpitule. ce bine mă cunoooști! ia spune, câți dinți am?

 54. Raj

  Io nu permit nimanui sai puna mana pe vio buk dlui 1 Q. Sper cam crescut in ochii dv. d-le… Bucile dlui 1q is sacre, vorbele lui raj, acre……….. Nu mias dori sa am un copchil ghei, Dra Nora. Cu asta creca am zis totu. Daca feciormiu ar fi gai , au fiica lesbi, tot ar mei ar fi, nu ias dezmosteni. Stiti cum vine vorba: nui urasc pe rromi daca nu vor sa se infiltreze in familia mea. Daca totusi se marita fata cu un rrrrom, asta e…

 55. Nastasia: cam da, şi le apără. Trebuie să fie greu să simţi că ambele sexe ar atenta la bucile tale. Nu mai poţi face nimic, trebuie să le păzeşti întruna. Cred c-ar trebui să-şi monteze o oglindă retrovizoare, cumva pe un umăr. Ca să vadă în permanenţă cine se apropie din spate.

 56. Nastasia

  Izmene din oţel pentru 1Q, cu lacăt cu cifru pe ele. Şi cheia s-o ţină dom’ Raj.

 57. 😆 😆 Aşa se creează legăturile puternice, de nedistrus între bărbaţi. Cu unul păzindu-i curul celuilalt. Cu dezinteres şi neţărmurită duioşie. 😆

 58. Nora&1Q

  O să port chiloți de tablă zincată, cu mesaje subliminale, grafitate în culori țipătoare, în așa fel încât să le auzi prima dată, apoi să le vezi: Private property, do not enter!

 59. Nastasia

  Aşa să faci! Numa’ că, iertare pentru vorba cea proastă şi nepotrivită pentru o duoamnă, cu do not enter e clar, da’ la ieşire cum faci? Vine dom’Raj cu vidanja, ca un preten devotat?

 60. Nastasia, ştii drăciile inventate ca să facem noi pipi din picioare? S-o fi inventat ceva şi pentru situaţii de-astea… cifrate.

 61. Nora&1Q

  E ceva firesc. Mi-a ruginit tabla la burlan.. tre` să mă duc la tinichigerie. Cunoașteți vreun meseriaș?

 62. Nastasia

  Mai bine bea ceva anti-rugină. Să nu duci în ispită tinichigiu’, când o scoate la lumină cu bomfaieru’ preţioasele buci.

 63. Nora&1Q

  Ne-ne-ne! Nu beau Rostisol..Doar dacă e îmbuteliat în sticle de bere. Rece. AAAaah, ce poftă mi-am făcut! Bou..

 64. Nora&1Q

  Uite cum râzi, Nora! E posibil? De ce râzi? Ești anti..aaa, d`ăștia, antibucilaginoși?

 65. Nastasia

  Of, şi tu, Alexa! Băgaşi sula-n ele, de le-ai dezumflat ca pe baloane! Copil rău! Cum ar veni, demitizarea bucilor. Mare păcat!

 66. 1Q: eu? Păi, ce, eu am luat chiloţi de tablă pe mine? Eu am nevoie de tinichigiu atât? Eu mi-am înălţat curul pe un piedestal cifrat, minune a tehnicii moderne, cu facilităţi pentru funcţia excretoare?

 67. Nora&1Q

  Taci, scorpie! Sunt ale mele, nu-ți permit să mi le insulți public!
  O prietenă de-a ta mi-a zis că-s frumoase..

 68. Nora&1Q

  Bine. Facem un pact: Tu nu mai râzi de bucile mele, io de țâțele tale pot să mă leg..

  Da, d-na Nasta. Ea s-a uitat intens și mi-a zis că n-am nevoie de operație. Sunt convins că le-a strâns tare, în gândul ei. Asistentă cu imaginație fantasmagorică.
  E ceva normal, cică..

 69. Nora&1Q

  Te rog frumos să te abții de la comentarii în scopul de a o defăima pe d-na Eu-genia, de la contabilitate. E ocupată cu salariile. Sper să-l văd azi, altfel n-o mai apăr și nu-i mai fac masaj cervical.
  De când ai scris textul ăsta n-am mai pupat nici ceaiul de la dânsa. Mi l-a adus tanti Floricica, o băbuță de 28 de ani..care n-are nicio treabă. Te cunoaște, cică. Zice că știe ce-ți poate pielea..

 70. Doamna Eu-genia

  Fetiţo, te-ntreci cu gluma! Io n-am fost să-l ţiu de mână la proctolog, numa’ i-am făcut programare că nu ajunge orice terchea berchea la domnu’ Tutunaru. Dar tu ce treabă ai de te tot zgâieşti la curu’ lui? A?

  Ia, nu mă mai întrerupe că trebuie să calculez contribuţiile şi acu’ o iau de la capăt! Ei, drăcie! Mai bine ai da cu aspiratorul.

 71. Doamna Eu-genia

  Iar tu, 1Qle, nu te mai frichini atâta că uite la ce discuţii dai prilej şi gura lumii e mare. Te-nvăţ degeaba!

  Ce te mâncă în cur să le spui de proctolog? Io ţi-am spus să nu mai porţi chiloţi mulaţi din fibră sintetică!

 72. Nora&1Q

  Așa, d-na Eu-genia, sărumâna cu care-mi calculați salaru` binemeritat, bineînțeles..

 73. Nora&1Q

  Etee, ce, n-am voie? Adică ăia de se îmbracă fistichiu și-și urlă intimitatea, free, pe stradă, au voie și io nu?

 74. Danny

  Raj, hai sa comentezi pe Vox, la articolele lui Remus Cernea. Sunt discutii misto acolo.

  Pe mine nu ma intereseaza ca e gay sau nu, ma intereseaza ce are omul ala in cap. Eu sunt atras de oamenii inteligenti.

  Vino sa scrii alaturi de mine acolo.

  Ia-o cu tine si pe Nastasuca, sa scrie si ea.

 75. Danny

  Madame Eugenia, te salut! Te supara cumva soricelul? Daca e asa, ii tai din salariu, apoi se potoleste. Dar sa stii ca e un tip tare haios.

 76. alexa

  uite de asta îți spun eu că ești grețos. nu suporți să te atingă cineva cu un fir de iarbă, dar ce mi-ai făcut mie ce e? ha? aici renunți la principii și devii un mizerabil cu mai puțină educație decât un adolescent manelist care se scarpină în fund pe stradă și scuipă semințe în fața blocului! scârbo!

 77. Danny

  Nora, eu il sprijin pe Remus in ideile sale.

  Chestia cu parcul a fost asa, de intarire a convingerilor celor cu mentalitatea depasita de vremuri.

  Hai ca si tu il sprijini pe el, si este un lucru bun.

 78. Mor de râs!
  Gata, Danny, poţi continua.
  Să te previn totuşi: ăia pe acolo sunt ai dracu’. Nu vor fi la fel de blânzi cu tine cum suntem noi.

 79. Danny, eu sunt de acord cu unele din ideile lui. Dar pe el nu prea am cum să-l sprijin: nu de când a sărit în barca USL şi s-a făcut, ecologist cică fiind, că nu vede ce intenţii are USL privind exploatările. Dar tu dă-i înainte! 😆 😆

 80. Doamna Eu-genia

  Ce să urli, bre, tu? Acuma e oră de linişte oricum.

  Io nu suport lumea care se duce la plajă fără haine. Unde s-a mai pomenit aşa ceva? Ce civilizaţie e asta să stea cu ruşinea pe nisip? Că poate mă aşez io acolo şi nu vreau să iau vreun microb!

 81. Doamna Eu-genia

  Domnu’ Danny, la noi e o curăţenie e-xem-pla-ră! Nu ca la alte firme, nu dau nume. N-avem şoareci!

 82. Danny

  Nora, pe mine nu ma sperie nimeni. Pe Pandora’s am venit direct de pe Vox, dupa ce i-am macelarit pe toti basistii de acolo. Deci, cunosc Voxul destul de bine. Uita-te la comentariile mele, sa vezi ce scriu pe acolo.

  Si eu sunt de acord cu unele din ideile lui Remus. Dar tu nu stii ceva: Remus a sarit in barca U.S.L., dar de o luna el s-a retras din grupul parlamentar P.S.D. Bravo lui pentru acest lucru, merita elogiat. Sa stii ca e un baiat civilizat, cult si destept. Este cel mai activ politician din parlament. Bravo lui!

 83. Pfoa, Danny, ce-ai mai măcelărit la ei! 😆 😆 Toţi tremură de frica ta.
  Ba eu ştiu foarte bine. S-a retras, dar la alegeri s-a făcut frate cu dracu’. Iar la postul de consilier al lui Ponta a renunţat cam târziu.

 84. Danny

  Madame Eugenia, n-aveti soareci? Atunci e de bine. Inseamna ca 1Q a scapat de toate relele.

 85. Danny

  Pai, s-a facut frate cu dracu’ pentru a intra in parlament. Altfel, n-avea cum.

  Nu-l poti acuza de oportunism. Sa stii ca-mi place de el.

  Ar trebui sa apreciezi la Remus faptul ca are o mentalitate occidentala, este non-conformist. Imi place de el.

 86. Ana

  Neaţaaaaaaaaaaaaa! 🙂

  Nora,

  Recitesc, a nu ştiu câta oară, „Ciocoii vechi şi noi“.

 87. Ana

  E singurul roman pe care-l ştiu pe dinafară.

  Da, iubesc această carte şi, periodic, o recitesc.

 88. Danny

  In sfarsit, a aparut Ana cea de toate zilele nostre dulci si amare. Ai calatorit mult, dupa cum se vede.

  E bine ca recitesti “Ciocoii vechi si noi”. Intotdeauna aceasta carte va fi la moda.

 89. Danny

  Parca am dat de Nae, dar nu l-am bagat in seama. Voi vedea ce este cu el, ii voi cere buletinul mai intai.

 90. Raj

  Fetele nu pot face pipi din picioare , ci doar stand pe ciuci. Avantgaj noi berbatii care ne putem pisha ca boii din 2 pozitii, deanpiciarelea si de pe ciuci. Io pot sa ma pish si din cap. Dle 1Q: voi fi cu mainile pe bucile dv. ca sa fiu sigur ca nu atenteaza careva la dansele

 91. Raj

  D-nu Dany: daca cineva va atenta la bucile dv., sa ma anuntati. Voi sta cu mainile pe ele, pavaza.Sami spuneti daca sunteti de acord , ca sa stiu, pe Vocs io nu scriu…

 92. Ba pot, Raj. 😀 Cu ajutorul acestui instrument, numit “she wee”, disponibil în trei nuanţe, la preţul de 10 lire sterline parcă. 😀

 93. Danny

  Raj, mai nou, fetele fac pipi din picioare, si se pisa pe b.d.s.m.-isti. Nimic nu stii, Raj.

  Ti-am zis sa vii pe Vox si sa scrii. Iti ordon! Ia-o si pe Nastasuca cu tine.

 94. Raj

  E adevarat ca daca treci prin parcu operei , vor da navala o multime de gai care vor pune mainile pe popoul meu, Dra Nora ?

 95. Danny

  Aham, lasa ca-mi iau si eu aparat d-ala, Nora.

  Cum ii zice? “She wee”? Aham!

  Il vreau albastru.

 96. Raj

  Vreti sa ziceti ca fetele pot face pipicu in palnie, Dra Nora ? Ala in forma de drept1q e rezervoru, Dra Nora ? Teava aia e pentru pipi la distanta ? Palnia aia nu se poate pune invers , adica cu teava la pasarica, pentru un fel de minicascada ?…………. Cei aia bdsm, D-nu Danny ? Io cu Nasta pe vox nu scrim, ca e unii care-njura, si as vrea sa stim, daca io cu 1Q ne iubim…

 97. Raj

  Nu Dra Nora, nu sunt. Doar ca am popoul bine lucrat si ar fi o tzinta sigura pt. dnii gay. Daca mior vede moaca, or fugi mancand pamantu. Pai de ce credeti ca am incercat sa va fac sa va indragostiti de mine, punand ca gravatar , figura tanarului si frumosului pescar ? Mie imi place zambetul in forma de semiluna al dlui Danny care-i irezistibil. Sa numi spuneti ca dv., nu. E in forma de palnie de facut pipi…

 98. Nastasia

  Ce ai, Danny, de tot insişti să mă târăşti pe vox? Eşti ca zmeul pe acolo, n-ai nevoie de întăriri. Da’ ce-ai zice să mă bag şi să te bălăcăresc? Că mi-am însuşit specificul local. Ba mai şi pot să debitez măscări şi insulte. Cu un nick pe unii, cu alt nick pe ăilalţi.

 99. Danny

  Raj, nimic nu stii, dar nimic, ma, omule, ma! Traiesti la tara, Raj?

  Ala-i prelungitor pentru pipi. Poti stropi cu el pe oricine vrei pana la o distanta de 100 metri.

  Roag-o pe Nora sa-ti explice ce inseamna b.d.s.m.

  Nora, ala albastru duce jetul pana la 100 m.

  Andreea? Te-ai speriat, draga?

 100. Da, Raj. 😀 Ţeava cică e foarte utilă când porţi haine voluminoase sau când practici sporturi de iarnă.
  Aia care a inventat she wee zice că a fost toată viaţa îngrozită de germenii şi microbii din toaletele publice. Şi că invidia bărbaţii că nu trebuie să atingă capacul toaletei. 😀
  Văd că a mai inventat şi un fel de pungi cu granule în care poţi face pipi oriunde! 😆 Pee Bol le zice. Faci pipi şi iei punga în geantă.

  Raaaaaaj! Trezeşte-te! Ăştia vor să te ducă la faliment!

 101. Jasmine

  Nasta si cu Sia. 😆

  Salutari, dragilor -- frumushailor!

  Sunt pe fuga, dimineata am pregatit ciorba de vacuta, am hranit puradeii la pranz, au ras tot, acum pregatesc cina. BBTT stie ca doar progeniturile lui le hranesc..

 102. Danny

  Nastasia, vreau sa-ti cunosc opiniile pe Vox.

  De ce sa ma balacaresti pe mine? Nu ti-am facut nimic rau.

  Il vreau si pe Raj pe Vox. Lui ii este frica sa nu fie injurat, ha, ha.

  Fii barbat, Raj, te-ai obisnuit in casa Norei s-o dragalasesti toata ziua, ha? Si primesti mereu prajituri cu frisca, ha? Mergi la razboi, Raj!

 103. andreea

  nu, nu ştiam.
  şi nu am fost pe fază, am văzut poza şi mi-am închipuit că e vreun soi nou de memory stick… 🙂

 104. Nastasia

  Poate fi dezvoltat dispozitivul. Am tot auzit că apa are memorie. De ce n-ar avea şi pipi-ul? Şi atunci ar fi bine să poată fi stocată. Mai ştii la ce poate fi bună?

 105. Jasmine

  Deci! Am fost pe Vocs. A trecut mai mult de un an de la caderea clicii dictatorului in urma marii revolutiei populare si nationale. Sunt la conducere de peste 1 an, ceilalti sunt istorie, fantome. Ei tot latra la fantomele trecutului de mult apus. Concluzia?! Creierul e o maimuta.

 106. Nastasia

  Mare urâtor de oameni trebuie că o fost inventatorul clătitelor! Cu ele cred că-mi ispăşesc eu păcatele.

 107. Raj

  Daca pipi-ul are memorie, rahat-ul de ce na-r avea memorie , Dna Nasta ?………. Dnu Danny vine cun rahat, nu co platforma, Dra Nora. Nu va las io de izbeliste. Cica miar fi frica ca voi fi injurat pe Vox. Ash ! Na-m rezistat io pana in ultima clipa la TO ? Io am grumazu tare. Unii ar zice ca si obrazu, nu-i indicat sat-i bagi in cur prazu…

 108. Nastasia

  Acuma, că suntem numa’ noi doi pe aici, lămureşte-mă, rogu-te, ce-i aia TO? Că-mi pare că acolo-i plânsu’ şi scrâşnirea dinţilor, da’ nu ştiu unde-i, şi să nu mă fac de rahat cu neştiinţa mea.

 109. Tudor Octavian, Nastasia. Articolele lui din Jurnalul Naţional, mai exact.
  Eu m-am uitat, dar nu le-am găsit, probabil nu mai scrie acolo, nu ştiu. De felul meu, nu citesc JN.

 110. Raj

  E asa cum zice superba dra Nora, dna Nasta. Din cei de acolo mai vine pe aici un, o fata cu mult bun simt. Chiar am rugat-o in urma cu un an, daca va amintiti, sa nu le zica alora ca sunt pe aici. Nici nu era nevoie s-o rog, ca si-a dat seama. Ar fi dat unii navala pe aici si ar fi imputit detot forumul. E suficient ca-l imput eu cu cretinismele, vidanjele si falsurile la care ma pretez (vezi cazul cu frumosul pescar cand am vrut sa ma dau frumos ca sa va indragostiti iremediabil de mine. Noroc cu Dna Andreea care a dat impostura pe fatza, ca deja unele doamne erau ude, exceptie facand Dna Ana, Nora, Jasmi, Manu, etc., care-s uscate din cauza ca fac multe gioghinguri, sala de forta, mananca numa salate, etc. Unde voiam sa ajung ? Aaaa, da. Puneti mana si ingrasati-va, ca mie imi plac femeile plinute ca dna Eu-genia. Si Alexa e cam uscata. Ai pa, ca ma duc la grasa mea acasa, ca a facut varza cu afumatura , Dle Danny stati o tura ?

 111. Nastasia

  Uf, am biruit clătitele. Nu mai ştiu de Tudor Octavian, cu ceva ani în urmă mai citeam JN. Pe la televiziuni mai vine?

 112. Raj

  Pai cum ? Clatite, pandispane ca sa va ingrasati si sa fiti pe gustu meu, Dna Nasta. Nu-mi pla de dl Danny ca-i prea slab. Prefer barbatii durdulii. Zambetul, da, imi place, e in conformitate cu grimasele UE, mai curand en glezesti. Astia din UE ne fut cu zambetu pe buze, vor sa ne suspende micii, branza de burduf…

 113. Raj

  Ati biruit clatitele in sensul ca le-ati terminat de mancat sau de facut, Dna Nasta ? Am luat hotararea sa fiu nesuferit cu doamnele de pe forum, in special cu dra Nora, ca sa nu mai zica dl Danny ca o lingusesc. Credeam ca-i mai destept dar e un oripilat de Braila, un smecher si un betiv…

 114. Nastasia

  De făcut. Da’ de ce-ţi pasă ce zice oripilatul de Brăila, şmecher şi beţiv, de vrei să-i intri în voie?

 115. Nastasia

  O, futu-i amaru’ lui de vocabular! Acuma tre’ să-nvăţ că resortu-i altceva decât ştiam eu. Mă tot ameţesc ăştia la tv că s-au deschis nu ştiu ce resort la Mamaia. Ca dracu sună, da’ no, te pui cu progresu’?

 116. Raj

  Sunteti cam grea de cap, Dna Nasta. Oricine stie ca resortul e un arc. La Mamaia sa construit o platforma sub care e un arc care face ca rahatu sa sara pan la cer. Un resort, deci. Pe platforme se aseaza cacat…

 117. Nastasia

  Ahaaaa! Bine că mă luminaşi, că numa’ mă trezeam că mă fac de râs în lume. Da’ după ce sare până la cer, nu vine-napoi rahatul ăla, să cadă-n cap la lume?

 118. Raj

  Pai aicea voiam sa azung. La lume in cap cade. Da` dipanda cum sufla vantu, adeca in directia N, NV. Sper sa nu fie Braila in directia aia…

 119. Nastasia

  Nu contează în ce direcţie-i Brăila. A nimerit-o el şi orbu’, darămite un căcat lansat cu resort de ultimă generaţie. Mă tem că fix pe Danny l-o pricopsi.

 120. Raj

  Cum se face ca cand 1Q nu scrie, nici Dra Alexa nu scrie ? Treb si io, nu dau cu paru, Danny tine cu Faru

 121. alexa

  peste o lună intru în vacanță și nu mai vin aici două luni. eu sper că o să fie definitiv, da’ mai vedem.

 122. Danny

  Rajulete, manca-te-ar taticu’ de scumpulete! Te-ai suparat pe mine?

  Si ce daca am zis, ma, ca te lasi dragalasit de fetele din casa Norei? Pai, nu-i asa? N-am zis ca o lingusesti.

  Vezi tu, relatia dintre o femeie si un barbat e putin confundabila: dragalasit, lingusit, lindicarit, limbuit, tot aia e, dar merge, deoarece este o relatie intre sexe opuse. Asa ca, n-ar trebui sa te superi.

  Eu vin in ajutorul tau si te indemn sa mergi la razboi pe Vox, sa observ cum iti sade cu arma in mana. Aici si pe Pandora’s te cunosc destul de bine, asa ca vreau sa te vad cum actionezi in deplasare.

  De prea mult dragalasit, barbatul incepe sa se prosteasca, iar cand vine razboiul, se ascunde dupa fustele din casa. Pai, ce sa zica nevasta-ta cand te vei ascunde de obuze dupa ea?

  Deci, vin in sprijinul tau si-ti zic sa-ti dovedesti barbatia pe campul de lupta. Apoi, te intorci, dragutule, din nou la fete, ca doar n-oi sta o vesnicie in razboi. Ai priceput mesajul meu, Raj?

 123. Danny

  Raj, da’ de cand sunt eu smecher si betiv?

  Smecher se da Cosa, iar betiv e Basescu.

  Tu n-ai priceput pana acum ca eu beau putin? Deci, nu sunt betiv.

  De cand te-am facut dragalasabil, nu-ti mai place de mine ca sunt slab? Pai, daca iti plac grasii, de ce nu te dai la Costelush, ca are 120 kg?

  Ia incearca tu sa fii putin nesuferit cu Nora, sa vedem ce se intampla?

 124. Danny

  Apoi, Nastasuca si Raj, sa stiti ca directia N./ N.-V. nu este inspre Braila, ci inspre Cluj, Bihor, Satu Mare. Deloc nu stiti geografie.

 125. Danny

  Ia uite ce striga Nora dupa Raj, chipurile, cui o lasa?

  Ei lasa, draga, ca se duce putin la razboi si se intoarce.

  Te lasa in bratele lui 1Q, nu-ti convine? Sau, poate in bratele mele, mai stii?

 126. Danny

  Nora, ca sa ma placa Raj in intregime si in deplinatatea fortelor mele fizice si mentale, te rog sa-mi maresti poza de la gravatar, pentru a fi vazut dintr-o bucata, si nu fragmentat.

 127. Danny

  Alexa, pare ca semeni cu o statuie in poza de la gravatar. Mai precis cu Statuia Libertatii cersind indurare trecatorilor.

 128. Raj

  Io imi dovedesc barbatia cand fut, nu la rasbel, domnu Danny. Nu-s suparat neam, imi place sa va anim. Uof ! Domnu Danny, acest nesuferit al forumurilor romanesti…

 129. Raj

  Fra Alexa samana co statue. E marmoreana. Mie de Dra Nora imi place ca fizic si cai bataioasa…

 130. Raj

  Si eu gandesc ca Dra Nora. Decat sa nu dau banuti unei babute cersetoare, unui mosneag ponosit, mai bine ii dau. De unde sa stiu eu ca nu io fi foame ? Mai socot eu ca, e mai sa ramana un criminal nepedesit, decat sa fie pedepsit cineva care nu merita sa fie inchis. Nu-i asa ca-s dastept ?

 131. Raj

  Am vazut filmuletul, Dna Morri. Nu-i asa ca-i tare pisica, Dra Nora ? Ca stiu ca va plac pisicile…

 132. Morringain

  Raj, fiecare sufera in dreptul lui. Si fiecare judeca la fel. Nu cred ca e cineva care sa detina adevarul absolut si, in consecinta, dreptatea absoluta.

 133. Morringain

  Am vazut azi pe strada un catelus aproape exact la fel ca asta, o frumusete 🙂 Mi-ar placea unu, dar numai daca gasesc pe cineva dispus sa-l tesale, ca eu nu-s asa de masochista 🙂

 134. Raj

  M-am speriat cand am vazut poza, Dna Morri. Cine-i domnul din poza ? Seamana leit, dar leit cu mine. Sau eu cu el. De data asta nu glumesc, nu fac circareala. M-as bucura mult daca m-ati crede.

 135. Morringain

  Raj 😀

  Nora, merci 🙂 Cand l-am vazut azi dimineata mi-a cam stat inima in loc 😀 Am dat in mintea copiiilor, clar! 😀

 136. Morringain

  Pisica are ca e pisica, Raj 😀 Domnu habar n-am cine-i, e doar o poza gasita pe Facebook.

 137. Raj

  Eu am vorbit serios, Dna Morri. Atunci cu pescarul a fost o gluma nevinovata, cred eu. Nu sunt impostor. Ochii daca ar fi fost alabastru inchis…

 138. Raj

  Credeam ca e sotul sau tatal dv. Nu sunt frumos, nu sunt urat. Sunt ca omul din poza, ca tot voia Danny sa-mi vada moaca…

 139. Morringain

  Raj, tata nu mai e de prin 2007. Si nu le avea nici cu cateii prea tare, nici cu statul pe canapea 😀 Iar colocatarul abia de facu 34 de ani 🙂

 140. Danny

  Pai, ce mai futi, Raj, la vremea asta?

  Oricine fute, Raj, dar nu oricine e barbat in razboi. Asa ca, la razboi cu tine!

  Raj, daca arati ca omul din poza, e de bine.

  Nora, se pare ca tu esti putin suparata pe mine. Zici asa de categoric: “nu vreau”? Te-am rugat sa-mi maresti si mie poza pentru a fi vazut de Raj in plenitudinea fortelor mele astrale.

 141. andreea

  în sfîrșit, mi-am dat seama cu cine seamănă Alexa, în pozele astea expresive.

 142. Danny

  Ai vazut, Raj, ca la indemnul meu ai prins curaj si ai scris pe Vox? Asa te vreau ma, frumos si curajos!

  Da’ stii ce-mi place? Ca ai luat-o cu tine la razboi si pe Nora, ha,ha,ha………………….

  Imi imaginez ca ea, fiind sora mai mare a ta, te-a luat de subsuori si te-a bagat la apa, sa inveti sa inoti, ha,ha,ha………

  Pe cand si Nastasuca? Curajosi va vreau!

 143. andreea

  oricum, nu dă bine Danny în poza aia… are picioare prea scurte.
  adică, nu e respectată proporția de aur, ce să mai…

 144. Danny

  Hai, mai, Nora, nu fii rea! Doar nu te-oi speria de mine acum.

  Andreea, cu cine seamana Alexa? C-o statuie?

 145. Danny

  Andreea, eu am picioare prea scurte??? Ce naiba, doar n-oi fi intrat la apa.

  Picioarele mele sunt aceleasi, Andreea. Poza e chiar misto. Ia mareste-o.

 146. Danny

  Mi-a zis Costelush cum s-o maresc, cu Gesh……..car’a ‘mbracat-o! Nu stiu daca am programul.

  Zi-mi tu cum sa fac.

 147. Joiana

  Bună sara!

  Domnu’ Dani, povestesc io ce să vede în poză.

  În poză iaşte domnu’ Dani în primplan ca bomboana pe colivă, ca cireaşa de pe tort, fie ea şi de-aia colorată cu coloranţi alimentari sau nealimentari. Domnu’ Dani are o atitudine semeaţă de zici c-a fost împeţât şi culmea! socru’ mic nu l-a luat la bătaie. Ţine pieptul în faţă. Pieptul învârtoşat e învelit într-un tricou verzuliu. În partea a de jos are pantaloni ajutor de la armată, cu camoflaj cu frunze. În spinare, o raniţă. Cred că era în permisie sau poate doar fugise de la unitate, în fine astea sunt specolaţii gazetăreşti neconfirmate încă.

  De-o parte şi de alta a lu’ domnu’ Dani, să află un bărbat, în dreapta, cum mă uit io, şi-o fomeie, în stânga. Bărbatul e şi el semeţ, da’ nu la fel de semeţ ca domnu’ Dani, drept urmare, are cătarea într-o parte, nu drept în faţă. Acesta este prevăzut cu ochelari de soare şi şapcă, ceea ce-i dă un aspect oarecum semişmecheresc. Mai are şi-o gentuţă pusă de-a curmezişul.

  Acuma ne îndreptăm cu privirea în stânga. Acolo iaşte o fomeie accesorizată c-un câine mic şi pricăjit. Fomeia poartă un trening roşu. Fiind cald afară, şi-a aninat bluza de la trening în jurul şoldurilor. În sus are un tricou muştăriu. Mai posedă asupra ei şi o geantă liliachie. Câinele pare trist şi însetat. Sunt sigură că domnu’ Dani nu i-a dat niciun mic, nicio gură de apă.

  Nu să cunoaşte natura relaţiilor celor 3. Cei doi din lateral ar putea fi soţ şi soţie. Ea să uită-n pământ, el nu să ştie unde c-are ochelari, doar vă spusei mai sus. Orişicum, capul lui e orientat spre ea. Domnu’ Dani pare să să fi băgat acolo ca musca-n balegă, pardon de expresie. Nu să ştie de ce s-a pus el la mijloc, da’ io pot să încerc să vă spui. Îi place să să simtă buricu’ din orişice poză. De-aia! Acestea sunt desigur specolaţii, informaţii pă sursă.

  În fundal, să vede o pajişte verde românească ş-un stâlp câş. Poate l-a strâmbat chiar domnu’ Dani. Ar trebui să fie amendat.

 148. Joiana

  Domnişoara Alexa, ia zi matale, a strâmbat domnu’ Dani stâlpu’? Că te văd mai ageră de ochi, poate c-ai văzut oareşce.

 149. Danny

  Ma, ce se intampla aici? Greu se incarca pistolul asta.

  Pe Vox, dobitocul ala de Pantu imi sterge comentariile. Nu inteleg ce se intampla. I-am scris zeci de comentarii.

 150. Danny

  Uite-o pe Joiana! Te salut, frumusete animala! Pupa-te-as pe boticul ala roz. Mai devreme nu poti sa apari, Joiana?

  Maine te vreau prezenta in casa Norei. Acum se incarca foarte greu pistolul, nu stiu ce are.

 151. Raj

  Si cu mine seamana cainele , dar nu la atitudine, ci la fatza. Sarumana Dna Ana ! Domnu Danny, va shede bine cu pantalonu ala roshu. Dra Nora, puneti poza aia marita, caci d-nu Dnanny are draci. Imi place prelata aia verde din spate. Dna Ana, stiti ceva de D-nu 1Q ? De ce nu mai scrie Costelusu, Danny are putza ca arcushu…

 152. Danny

  Neatza!

  Unde vezi pantalon rosu la mine, Raj? Doar chilotii ii am rosii.

  Raj, eu sunt in verde! Ai daltonism? Este o femeie cea in rosu de pantalon.

 153. Danny

  Ana, se pare ca esti cam ocupata in ultimul timp.

  Am auzit c-ai pus poza mea cu zambetul “a la Danny” pe coperta revistei tale. Este adevarat?

 154. Nastasia

  Aia nu era copertă, Danny. Era afiş cu “Wanted. Dead or alive”. Găsitorul să-l păstreze sănătos.

 155. Raj

  Eu cred ca zambetul Dlui Danny e cuceritor. Pe coperta scria cumva “Cum poti zambi in cazul in care nu ai dinti ? ” Cine a zis ca domnu Danny o are mare si inofensiva ? Eu nu cred… Siameza vrea numa in brate, scarbadracu…

 156. Danny

  Nastasuca, doresc viu sa fiu prins. Dar cine sa ma prinda, si mai ales, de ce? N-am facut nici un rau.

 157. Raj

  Domnu Danny, la piciarele dv. e o cioara, o galinacee sau v-a cazut poseta, 1Q e cu shareta, Dna Nasta ii la tanti Veta…

 158. Ana

  Nora,

  Sper că eşti mulţumită de scâncelile neheterosexuale ale lui Danny.

  Raj,

  Fute-l, domnule, că, vezi bine, nu s-ar da în lături.

 159. Danny

  Raj, tu la caine ii zici cioara? Ai inceput sa confunzi elementele naturii. Eu nu port poseta.

 160. Danny

  “Scanceli neheterosexuale”???

  Cum sa ma ………….Raj?

  Ana, nu ai dormit bine?

 161. Ana

  Excelent am dormit, Danny.

  Am văzut mai jos un comentariu în care-i spuneai lui Raj că şi tu vrei în braţe. Nu văd niciun dubiu acolo.

 162. Raj

  Eu nu cred ca e un caine jos, Dra Nora. Mai curand e proteza lui Danny care i-a cazut pe jos. Alminterea nu se explica zambetul susnumitului, fara dinti, Alexa are sani fierbinti…

 163. Raj

  Domnu Danny,cand ne vom intalni, ne vom arunca unu in bratele celuilalt ? Dna Ana a zis sa va… Nici nu pot sa pronunt cuvantu. Nu fara un preludiu lung…

 164. Raj

  Eu ma arunc primu, domnu Danny. Valorile asteapta intotdeauna imbratisarea, pe 1q la cuprins cacarea…

 165. Nastasia

  Te spăriaşi, Danny? Împrumută de la 1Q chiloţii de tablă. Hait, că tot nu-i bine! Cheile-s la Raj.

 166. Danny

  Raj, unde vezi tu zambet fara dinti, unde vezi proteza? Ai capiat?

  Data viitoare trebuie sa-mi pozez numai dintii, fara zambet.

 167. Raj

  Navetz cum sa va aratati dintii fara un zambet, o grimasa, domnu Danny. Numa domnu Yorick poate…

 168. Danny

  1Q are chiloti de tabla? Daca sunt fara fermoar, nu-i iau.

  Pe unde o fi soricelul asta? L-a pus madame Eugenia la respect? Cred ca nu-i mai da bani.

 169. Danny

  1Q da la bucile gainilor???

  Alexa, 1Q s-a suparat ieri pe toata lumea? Cred ca de 3 zile s-a suparat. Dar ce l-o fi apucat? L-a pus madame Eugenia la respect, asta e.

 170. Raj

  Dra Nora: as dori sa stiu de ce-mi sunteti dragi, dv. si dna Ana. Creca mi-ati facut fermece…

 171. Danny

  Ete fleosc, Nora. Eu insumi trebuie sa te multumesc in orice conditii, si din toata puterea mea.

 172. Danny

  Alexa urmeaza medicina, Raj. Adica, daca te imbolnavesti, ea te va face bine……………………… la cap.

 173. Nora&1Q

  Nu-mi găseam o șosetă, d-nu Raj are bonetă, d`aia n-am intrat. D-nu` Dan trebe castrat..

  alexa n-are dinți, mintea-i stă într-o ureche. D-na Nasta are placă, este și făr` de pereche..

  Hai bonjur, să nu vă-njur..

 174. Raj

  A murit Radu Vasile. Avea mult umor, era haios tare si parca era si meserias. Nu inteleg de ce s-a inscris in PSD. Un taranist in PSD e ca curu…

 175. Raj

  Daca ar fi numa capu, domnu Danny… da dasteapta sunteti suficient de frumoasa, dra Alexa. Chiar frumusica foc. Creca plange cu muci dupe dv., domnu 1Q. Ce facultate ? Ma bucur catz venit , dle 1Q !!! Va imbratises cu patos, Dl Danny roade un os…

 176. Raj

  Taranistii erau monarhisti, daia nu pricep. Pesedistii e de stanga… Sa ma lumineze Dra Nora la cap, desi nu creca sunt sanse.

 177. Nora&1Q

  Stop, dom Raj! Stooop.. Nu vă apropiați! Până nu văd ce faceți cu îmbrățișările alea, păstrăm distanța. Întâi îmbrățișați pe dom Dan.. apoi, așa fac și io cu alexa!

 178. Raj, ce pretenţii ai. Îţi reamintesc:
  1. la liberali e unul Antonescu, deloc liberal, fără carieră, un profesoraş mediocru, mai populist decât toată stânga la un loc.
  2. la psd-işti e unul Corlăţean, deloc iubitor de drepturi acordate minorităţilor şi care vrea jihad contra gay-ilor. Şi unul Ponta, rasist. Şi mulţi baroni, care numai a oameni de stânga nu arată.
  Şi mulţi care sprijină interesele corporaţiilor în detrimentul ălora mici şi slabi.
  3. la conservatori e unul numit Felix, fost securist. Când el cică ar trebui să apere valorile tradiţionale ale neamului.

 179. Nora&1Q

  Mi se-nnoadă mucii-n barbă de atâta plâns; mi-au țâșnit lacrimile-n chiloți. Sufăr cumplit, nu se vede?
  Dacă nu, io mă străduiesc să par supărat, oricum..

 180. Raj

  Aveti dreptate, nu am nicio pretentie la mine, dra Nora, dar sa stiti ca toti suntem rasisti un pic. Ati vrea sa locuiti pe o scara plina de tigani rai ? Nu ma dau in vant nici dupa gay, dar eu pot sa afirm asta, ca n-am fonctie. Cei mai jenant par a fi Felix si Ponta. Mi-a spus Alina care lucreaza in trustul lui Felix ca, acolo e o atmosfera de lucru nesanatoasa. Sconcsul a imputit totul. Se spune ca, cainile ia ceva din caracterul stapanului, din atitudinea acestuia, asa si cu aia din trust.

 181. Nora&1Q

  Care valori? cred că te referi la moaște..

  sau la mici și lichide slab alcoolizate..

 182. Danny

  A venit soricelu’, a venit soricelu’, chit. chit. Batem din palme, dam din picioare, dam din fund, trosnim biciul, poc, poc, soricelu’ e la loc.

 183. Raj

  Am fost cei mai viteji dintre traci, dle 1Q. Asta-i valoarea. Comparativ cu alte natii, noi nu suntem zgarciti. Rromii iti dau o bucata de paine daca ti-e foame. Suntem natia care sta in garsoniera si vrea masina ultimu racnet. Eu am un mercedes ultimu racnet. In 75 era ultimu racnet…

 184. Danny

  Am zis eu ca madame Eugenia l-a pus la respect pe 1Q si nu i-a dat nici un ban. D-aia nu mai are grai, chit, chit.

 185. Raj

  Eu nu las cataloga pe 1Q ca fiind soricel, domnu Danny. Orice dar nu soricel. Vau pus aia la vox, postarile la locu lor. Mama lor !

 186. Bonjour, 1Q. Da’ de ce eşti supărat?

  Raj, am mai avut discuţia asta cu statul nu ştiu unde. Nu mai am chef de ea.

 187. Jasmine

  Felix s-a mutat iar la PC? ca era membru PNL. Nu reusesc sa gasesc informatia ca a fost in toti si toate. PD ce a scapat. Si DD

  E un site f bun care culege informatiile politice si poti cauta pe categorii, daca nu il stiti si aveti nevoie: hartapoliticii.ro

 188. Danny

  De ce Alexa sa nu fii desteapta? Cine te opreste din desteptaciune? La 22 anisori nu esti rea.

 189. Danny

  Nora, ce rea esti! Cum poti sa ma faci pe mine sobolan, pisica rea ce esti? Mi se……..pielea pe mine cand aud cuvantul sobolan, bleah.

  Pe 1Q il vad ca pe un soricel, deoarece este micut, tinerel, foarte jucaus si istet ca un soricel, d-aia, hotentotilor!

 190. Nora&1Q

  Dom Dan, nu mai țopăiți fericit de necazul meu! Stați calm că vi se desprinde cusătura de la opincuțe și iar bătătoriți potecile desculț, după vreascuri și bureți..

  Mediul ne-a format așa. Miloșenia asta mioritică e cam ipocrită. Cam pe interes.. cam prea multă obediență.

  Prea ca la țară!

 191. Jasmine, nu ştiu să fi fost membru PNL. Au făcut ei alianţa aia de centru-dreapta, dar membru nu ştiu să fi fost.

 192. Jasmine

  Chiar senator PNL 2008-2012, si in perioada aia s-a mai plimbat printre partide, dar a obtinut mandatul prin PNL si tot la PNL s-a intors. Iaca! 😀

  Inainte gaseai asta pe senat.ro, sa vad daca mai e acolo. Se incarca greu situl senatului.

 193. Raj

  Niste dovlecei cu mujdei. Sarumana si eu, Dna Jasmi ! Sunteti moldoveanca ca dna Edla ? Alexa e chiar desteapta, 1Q ii pupa urekea dreapta…

 194. Nora&1Q

  Sunt supărat că alexa n-are dinți.
  În toate pozele e botoasă. Clar, îmi ascunde ceva..

 195. Danny

  Eu topai fericit de nacazul tau, soricelule?

  Asa ma cunosti tu pe mine?, nazbatie mica ce esti!

  Niciodata n-am purtat opincute si nici descult n-am umblat. Eu m-am nascut cu pantofi de lac si palarie, si sunt 1000% orasean.

  Adica, si bunicii mei s-au nascut tot la oras, in 1907, respectiv 1912. Ai priceput?

 196. Nora&1Q

  Gei, n-are nika, nu sunt supi pe tine că n-ai gătit azi.

  Un bizu mic dacă dedeai, pui pariu că nu mureai..

 197. Nastasia

  Dacă-i botoasă, are prea mulţi dinţi. Dacă n-ar avea, i-ar fi guriţa ca curu găinii. Are fata de toate, da’ tu niciodată nu eşti mulţumit.

 198. Jasmine

  Ciorbita de perisoare, Lumina ochilor mei, Primul si Ultimul meu sot, Sotul, The Sot, Sotul intre soti, Unicul si Acelasi! Toate pentru tine si pentru Vlastarele Domnului meu! 🙂
  🙂
  🙂

 199. Danny

  Jasminut si Raj, despre politica vom vorbi diseara. Acum imi cade greu mancarea in sosete. Va voi spune despre R.D.

 200. Nora&1Q

  Io crez că sunteți făcut nu născut..

  Ge2pe2to niciodată nu s-a gândit să taie buricu` lui P..

 201. Jasmine

  Ia uite ce idee buna, Raj: dovlecei , Multzu

  Si ce nepoliticoasa am fost: Buna dragilor! 🙂

 202. Raj

  Chiar azi am cumparat leustean de la o baba cu gura ca curu gainii si cu multe creturi in juru gurii. Navea buze,sarmana. I-am dat o inghetata. Mi-e mila de mor de babele necajite care stau cu 2 dovlecei si 3 castraveti la piata , sa faca si ele un ban, ca unele au penzia 3 lei, ca asa a socotit statu care nui un porc deloc. E 2 porci

 203. Raj

  Mujdeiul neaparat frecat cu iaurt sau smantana, Dna Jasmi. Mer fb amestecati feliile de dovlecei prajite cu fasole pastai, fierte apoi calite in ulei de maslina.

 204. Jasmine

  tzuok 🙂 🙂 🙂
  Uite ce reteta recomanda Domnu Raj? Ce parere ai? Iti place sa-ti pregatesc si tie?

 205. Danny

  Hai, 1Q, da botu’ incoace! Vezi tu “tuoook” de la mine! Ce o sa-ti placa…………..

 206. Nora&1Q

  Bine, dom Dan! Sunteți icoana mea făcătoare de minuni..

  ..știri: Atentat terorist la o clinică din Brăila. O icoană făcătoare de minuni, plânsă misterios, a explodat după 5 min după ce un preot a stropit-o cu praf de pușcă..

 207. Danny

  Ha,ha,ha, ma mai gandesc daca sunt mai Presus. Sunt icoana ta?, ups! Iti doresc sa ma porti mereu la kiept!

  Am rezolvat toate atentatele din Braila, stai linistit. Voi incerca sa le rezolv si pe toatele din tara.

 208. Danny

  Jasminut, am auzit ca 1Q are tabla pe el, nu jos.

  Gata, am plecat pana diseara.

  Ne vom pupa la intoarcere.

 209. alexa

  cât o să mă mai insulți aci ca să poți să-i spui eugeniei tale că-ți bați joc de mine?

 210. Nora&1Q

  Acum chiar gata, că..iote-o pe alexa! ce te uiți așa chiorâș, marmorata mămăiții Florica, ce, crezi că nu te văz? D-nu` Raj cerne ovăz..
  A, nici tu nu poți să scrii cân` bocești..
  D-nu Dan are limba încărcată, ai zice că spală cești..

 211. Jasmine, chiar mă şochează faza cu Voiculescu. Mă uimeşte că n-am auzit. 🙄

  Pe pagina de wiki zice c-a avut două mandate, ambele din partea PC.
  Primul, în 2007, l-a şi întrerupt prin demisie. Sanchi, nu îi băgau ăia în seamă proiectele de lege.

 212. J, cred că au greşit ăia acolo. Mă uitai pe blogul odiosului, la capitolul “despre mine”.

  1991 – Mai 2005
  Presedintele Partidului Umanist din Romania(social-liberal). Fondator al doctrinei politice umaniste, premiera pe esicherul politic romanesc. Politica umanista pune accent pe valoarea intrinseca a individului si rolul clasei de mijloc in sustinerea cresterii economice si consolidarea democratiei.

  Decembrie 2004 – Septembrie 2007
  Senator, lider al grupului conservator din Senat,
  membru al Comisiei senatoriale de politica externa, presedinte al grupului parlamentar de prietenie Romania-Austria. Dan Voiculescu s-a retras din Parlament datorita lipsei de sustinere a proiectelor promovate de PC.(citeste mai mult)Mai 2005 Presedinte al Partidului Conservator. In urma Congresului din data de 7 mai 2005, Partidul Umanist din Romania (social-liberal) a devenit Partidul Conservator.

  Ianuarie 2008 – Prezent
  Presedinte Fondator al Partidului Conservator.

 213. Jasmine

  nu, nu au gresit sigur. Doar ca e incomplet. In 2008-2012 s-a plimbat scurt timp si pe la PSD si pe la PC. Stai sa verific, ca iesisem.

  Stiu asta de pe situl Senatului.

 214. Jasmine, nu ştiu ce să zic. Ei mereu au participat la alegeri în alianţe.
  Da, a participat pe liste PNL sau PSD. Dar asta nu înseamnă că a fost membru PNL sau PSD. 😀

 215. Da, calitatea de preşedinte fondator nu exclude, dar faptul ca a fost lider al conservatorilor din Senat în primul mandat, da. 😀

 216. Costeluş

  Costelus nu mai vorbeste ca supara uaminii. Mai bine vorbeste singur sau cu animalele; de altfel, s-a si cam obisnuit cu asta.

 217. Jasmine

  mda, i-au sters urma de pe situl Senatului. Nora, nu mai e pagina respectiva asa ca nu o mai lungesc. Cert e ca in perioada 2008-2012 a figurat ca senator pentru mai multe partide, nu doar PNL, si alegeri nu au fost.

  Informatia de pe hartapoliticii.ro a fost preluata de la Senat.

 218. Jasmine

  PNL-ul ar trebui sa confirme sau infirme insa acolo nu e nicio transparenta. Si Senatul are aceeasi directie, observ. Nu mai gasesti mare lucru.

 219. andreea

  mie îmi place Costeluş.
  azi, toată ziua m-am gîndit la el, pentru că mi-am cumpărat un sutien care mă strînge şi mă întrebam dacă l-aş putea da înapoi, cumva…

 220. Jasmine

  Costelus, Raj ne-a invatat astazi o reteta de dovlecei cu mujdei. Ce parere ai de sosul de mujdei? Tu esti expert, e bun la gust. Eu propuneam sa adaug si niste maghiran si/sau busuioc in sos.

  Cu ce animalute vorbesti?

 221. Nora&1Q

  alexa, îmi pare rău, nu mai fac! +++!
  Ei, Nora, nu cred că spală nimic. Am făcut o rimă proastă.
  Dom Dan, scuze! Nu mai fac..

  Pe cine am mai supărat? Să-mi prezint egretele, pardon! regretele..

 222. Jasmine

  andreea, de la ce magazin? ai bonul? daca e pe bune si in aceeasi zi poti sa incerci. Serios.

 223. Jasmine, toată confuzia asta vine de la votatul ăstora pe listele altora.
  În plus, în sigla USL, ai în stânga trandafirii roşii ai PSD, iar în dreapta, săgeata albastră a liberalilor, pe fond galben, dar sub ea scrie PNL şi PC. În fine, dă-i încolo.
  Cum a fost şi cu Becali. Nu era membru PNL, dar a candidat din partea lor.
  În fine, pe urmă, l-au făcut şi membru. Nu mai ştiu dacă a mai şi rămas, într-o vreme se supărase că nu-i dau funcţii de conducere în partid.

  Costeluş: cât mă seci! Uaminii “e” unu’: eu! Celorlalţi văd că le-ai lipsit. Dar că tu ţii să te victimizezi jigodeşte e altceva.

 224. junghiul

  Dacă puneți busuioc , încercați să folosiți niște urdă sărată de oaie în loc de iaurt/smântână

 225. Jasmine

  adica faci mujdeiul cu ulei, usturoi, urda si busuioc, pui si apa minerala? cum faci? sau amestecat cu dovleceii?

 226. andreea

  am stat la banca Transilvania o jumătate de oră, ca să trimit nişte bani. în faţa mea erau 2 persoane. aveau facturi de plătit. doamna de la ghişeu avea unghiile colorate diferit şi bătea în taste cu mare grijă, cu fiecare dintre ele. mi-a reţinut atenţia una portocalie şi delicată, cu o mică semilună albă. după ce mi-a completat datele, mi-a dat să semnez hîrtia şi am observat că îmi greşise două litere, la nume şi o cifră, la numărul de cont.

  m-a întrebat zîmbind dacă vreau să facă stornare şi să reia operaţiunea. am dat hotărîtă din cap că da, în timp ce simţeam valul de ură care năvălea în capul meu, dinspre coada formată în spate. printre altele, am avut destul răgaz să privesc mult în adîncime în generosul decolteul mov al doamnei cu pricina.

  la sfîrşit, badigarda mi-a urat o zi frumoasă.

 227. Jasmine

  😆
  mo0vul decolteului era dat de urmele vinete facute de clientii precedenti 😆

  altfel apreciezi soarele dupa asa momente

 228. junghiul

  Aaașșaaa! … Și cu vinete merge ricotta sărată Prefer fulgi… Altminteri îți iese un soi de pesto! Trei-patru semințe de pin mai lipsesc…

 229. Jasmine

  hmm, interesant, Domnul Junghiu! Neaparat sa notez si sa adaug pagina in dosarul de bucatarie.
  Va multumesc.

 230. andreea

  nu ştiu dacă o să apreciez soarele, Jasmine, dar în mod sigur o s-o privesc cu mai multă căldură pe tanti de la Poşta din cartierul meu, căreia nici nu-i vezi degeţelele cînd bate ceva şi care îţi face o factură din aia fix în două minute. cu ochii pe ceas.

 231. Junghiu, mă faci să mă simt prost. De vreo două săptămâni, mănânc aşa, fără bucurie, doar că trebuie. Nu mai caut, parcă nu-mi mai doresc.
  O fi o fază amorţeala asta…

 232. Costeluş

  Jigodesc :). Ti-am mai spus, nu ma simt bine daca-ti provoc astfel de reactii. Chiar deloc.

 233. Hai, scuteşte-mă, Costeluş. Pe tine, cu toată miorlăiala, te doare fix în cur de ce reacţii provoci. Altfel, ai da curs rugăminţilor repetate de sute de ori!
  Deci, zât!

 234. Jasmine

  tii, ce bine e sa te mai impiedici de altii si sa nu iti placa, asa ne amintim si apreciem iar ce avem pe langa casa :p

 235. Costeluş

  Pai dau, Nora, dau. De-aia nici n-am mai venit pe aici si nici n-o sa mai vin. De la dureri in cur.

 236. Bine, Costeluş.
  Jigodism la puterea a doua.

  Eu ar trebui să spun acum “Vai, Costeluş! Vai, stai! Vai, dar eu n-am spus să nu mai dai pe aici! Eu la alt fel de rugăminţi mă refeream, la alea de a mă ignora pe mine. La alea de a o ignora pe Val_one (nu că ar mai fi cazul acum)!”. Dar nu o fac. Pentru că m-ai scârbit şi nu mai am chef să repet aceleaşi lucruri.

 237. Nastasia

  Ba-i chiar busolat Costeluş. Numa că acul busolei lui s-o-nţepenit într-o direcţie greşită. Leacuri la inimă nu se află la potică, după cum bine zice un cântec de prin părţile mele.

 238. Seva Tudose

  All,

  “So,you think you can dance” un show ce face ravagii in USA ! desigur saptamana trecuta pe 25 iunie cand s-au afisat primii,finalistii top 20 de concurenti…

  eu am ales pe Amy si Fik-Shun…saptamana asta au ramas 18 concurenti si eu am ales tot pe Amy si Fik-Shun…
  priviti-i…astia vor ajunge pe primele 3 locuri,daca nu chiar pe locul 1.

  Si mai sunt 2 cupluri Jasmine si Aaron,
  si un al 3-lea cuplu ales de mine,Jenna si Tucker…ar mai fi si Jasmine si Alan…

 239. Costeluş

  Cind mi-ai spus clar s-o las in pace pe Val_one, am lasat-o! Nu i-am mai spus nimic. Si sa nu crezi ca m-a durut in cur de ea! Deseori ma gindeam “cum naiba am reusit ca eu sa cred ca glumesc iar celalalt sa fuga ca de dracu’ (la propriu)”. Cu tine e prea mult. Val_one, tu, Ana, cine mai urmeaza? Pe cine va mai scoate Costelus din sarite? Am si eu limite, asa “jigodie” cum sint.

  Nu am nevoie de compasiunea ta si nici a nimanui, tare anapoda mai intelegi! Da, stiu foarte bine unde ma indrept, asta e, poate asa a fost sa fie, drept sa spun ma doare undeva.

  Jigodie e un cuvint cretin, chiar n-ai gasit vreun sinonim? Ai mei au avut o catelusa care a facut jigodie. Veterinarul a spus “injectie”, ca nu mai are ce sa-i faca. Ii ajunsese la cap (ultima faza), tremura in continuu din cap, de picioarele din spate nu mai spun. Totusi a supravietuit si mai traieste si azi.

 240. andreea

  Costeluş,
  acu`, ce să zic, tu ai un fix cu Nora. eu înţeleg că te doare pentru că nu te iubeşte, dar asta e viaţa, nu? tot timpul ai spus că vii aici pentru noi. adică, şi pentru alţii. tu nu vezi că aşa-s femeile? au antipatii, simpatii, furii… lasă şi tu timpul să treacă, evită subiectele şi motivele de harţă, fii diplomat, dar nu duplicitar, chestii din astea…

  spune dacă ai de spus ceva, nu aştepta neapărat reacţii şi n-o lua înainte cu aşteptările negative şi cu presîmţul că vei fi luat la şuturi…
  fii relaxat, cu alte cuvinte. asta dacă chiar ai treabă şi cu ceilalţi oameni de aici. dacă nu cumva singurul tău ţel e să te păruieşti cu Nora şi singura emoţie pe care o cauţi -- să fii respins de ea.

 241. val_one

  Costeluş, era corect din partea ta să mă laşi în pace din momentul în care ţi-am zis eu s-o faci, nu cînd te-a obligat, cu mare greutate, Nora. mai ales că eu te mai rugasem şi altădată, mă săturasem pînă în gît încă de pe Pandoras de insultele tale. la fel faci şi cu Nora, de cînd îţi tot atrage atenţia s-o laşi definitiv în pace?

  te întrebi cine mai urmează? oricine va intra în vizorul tău ca victimă a sadismului de a chinui pe altcineva, de preferinţă cineva suficient de slab din fire, pentru că eşti şi laş, printre altele.

  te plîngi în permanenţă că eşti singur pe lume, dar nu vrei să înţelegi că îi îndepărtezi pe toţi cu nevoia asta a ta de avea tot timpul o victimă în care să dai. cauţi să provoci numai reacţii negative la adresa ta, ca să-ţi dovedeşti ţie, în primul rînd, că ai dreptate gîndind că lumea e rea şi nedreaptă cu tine. nu realizezi, la vîrsta ta, că aşa nu mai merge?

  nu te obosi să-mi răspunzi, mai bine te-ai gîndi la tine, la ce ai de făcut în privinţa ta. eu am încheiat ce aveam de spus.

 242. Minţi. Ţi s-a atras atenţia de multe ori legat de Val_one. Era clar că nu gustă “glumele” tale, deci, faptul că spui că ai avut un şoc (“cum naiba’ etc”) e o crasă minciună.
  Nu ţi-a păsat. Pentru că ai obiceiul arogant de a confunda intenţia cu urmările. Nu contează ce spun cei vizaţi, nu contează reacţia lor, tu o ţii una şi bună. “Eu am glumit, eu mă joc”.
  Muşti şi te victimizezi, muşti şi iar te victimizezi. Cam asta e alternanţa şi e prezentă inclusiv în comentariul de mai sus. Pe de o parte, îţi plângi de milă că te îndrepţi spre nu ştiu ce, eşti victima unui fatalism de neînţeles (“poate aşa a fost să fie”, zici), pe de alta, spui că te doare în cur şi că n-ai nevoie de nimic. Hotărăşte-te odată.

  Iar azi, de bun-simţ ar fi fost să revii firesc, să comentezi ca un om zdravăn la cap, nu cu miorlăita victimizare “aşa-s eu, voi vorbi doar cu mine şi cu animalele” sau ce rahat ai zis acolo. Ce e căcatul ăsta?!
  “Jigodie” are mai multe sensuri.

  Mi s-a cam luat de drama asta (că tot veni vorba de drame: merci, Andreea, m-ai zugrăvit foarte mişto, sub semnul lui “e femeie! are toane”) aşa că închei aici.

 243. Raj

  Costelus, daca iti spun ca te agreez, te incalzeste cu ceva sau mai rau iti face ? Eu unul am multe tare, multa lipsa de educatiune si ar fi prea de tot sa dau cu piatra in cineva. Cand ma certam cu cineva, mai ma apostrofa constant:”Dar tu esti bun ?” Din aceasta pricina stau si gandesc de doua ori daca e bine sa cert pe cineva. ……..D-l Junghi e cu nasu in decolteuri. Si eu ma uit in decolteuri, deci nu pot sa-l cert pe d-l Junghi. Dl 1Q, musca din sani… As vrea sa mananc 1 san taiat in 4 ,cu Danny. Cine in ziua de azi nu mananca o tata ? Deci nu pot fi luat la intrebari…

 244. Raj, eu nu-l cert. Eu vreau doar să mă lase în pace.
  N-am fi ajuns la discuţiile astea penibile dacă s-ar fi înfrânat dracu’.
  Aia cu sânii e cam lugubră, trebuie să recunoşti. 😀

 245. Raj

  Dra Nora, indiferent pe cine certati, ce faceti, ce comentati, tot draga imi sunteti. Sunteti severa si frumusica foc. As fi vrut sa fiu mult mai tanar , sa fiu frumos , neinsurat si sa traiesc in concubinaj cu dv., ca cu acte nu vreti… As mai vrea sa fiu insurat cu Dnele Morri, Jasmine, Ana, cu vaca aia de Joiana, cu Danny, cu Manu, Vio, cu Edle ca-i moldoveanca care face sarmale, cu Seva, Nasta, Eugenia. Cu alexa nu se poate, ca-i mica si in afara de asta il iubeste pe 1Q si nu se cade sa io suflu…

 246. Raj

  Nora nu Bora. Na fost cu intentie. Creca nu mai primesc pupu. Si cand te gandesti ca inca 15 zile puteam so pup pe Dra Nora, fara ai cere permisiunea… Am stricat totul…

 247. Raj

  E explicabil, n-ul e langa b. Eu scriu prin metoda oarba, cu toate destele, adica cu 8, ca cele doua is pentru bara de despartire,

 248. Raj, ce concubinaj am fi avut noi! 😆
  Vouă nu vi se pare că-n română cuvântul “concubin” are un aer… infracţional?

 249. Danny

  Observ ca v-ati apucat toti sa scrieti. Nici nu stiu cui sa ma adresez mai intai.

  Jasminut, de cand le ai tu cu politica?

 250. Raj

  Dna Nasta e la potica. Poticadracu, ca vaz ca nu mai vine. Ma doare prin partile mele, Dna Nasta. Umarul, cotu, genuchiu. Ca am reumatisme… As vrea sa mergem la bai si sa va ung cu namol…

 251. Nastasia

  Dacă mă ungi pe mine, sigur ţi-or trece durerile. Îi închis la potică. La cârciumă nu-i închis.

 252. Există soluţii, Nastasia. 😀
  Pe mine mă dor acum, dar nu de la activităţi porno. Fu ăla mic pe aici vreo două ore, cât avu soră-mea un curs. Şi de nu patrulai în toată casa cu el în spinare, eu în patru membre fiind, după ce se sătură de ţinut în cârcă şi jucat sub cearşaful sub care a trebuit să cărăm diferite provizii, precum biscuiţi, toată trusa mea de manichiură, un dermatograf pe post de baghetă magică, un săculeţ de bijuterii pe post de mănuşă de box, o cutie, un evantai care era de fapt aragazul pe care-mi prepara cu sârg supă de pui şi mămăligă cu sos ( ❗ ), iar toate astea numai ca să salvăm omenirea de un amărât de monstru cu cioc de cocoş şi coarne de berbec. Şi ce-mi venea să dorm sub cearşaful ăla, numai că avea grijă să mă înţepe periodic cu o pilă, ca să se asigure de vigilenţa mea.

 253. Aham. 😆 Iar soră-mea, tot dezaprobatoare, când văzu dezastrul din dormitor: “Nţ, nţ, îl răsfeţi prea mult”.

  Morringain, ia zi, trebuie să faci asta zilnic? 😀

 254. Nastasia

  Dureri din astea şi numai din astea să tot ai, Nora! Şi unde mai pui că monstrul precis a fugit cu coada-ntre picioare. Ne salvarăţi şi asta e mare lucru, te mai uiţi la nişte biete înţepături de pilă?

 255. marcel zadda

  sa traiesti, nora!
  nu prea inteleg de ce (virsta, deh!), dar imi place sa va citesc disputele.

 256. Seva Tudose

  Marcel Zadda

  😮 cred ca ai facut inconjurul pamantului de 10 ori pana sa ajungi aici 😆

 257. Seva Tudose

  Marcel

  ma refer per pedes,nicidecum cu bicicleta,balon ori te miri in altceva 😀

 258. Costeluş

  Aoleu, unde mi-or fi creioanele colorate? 🙂

  Nu musc. De val_one mi-ai spus o data si am inteles, da, pina atunci credeam ca glumeste (pentru val: nu te-am insultat, dar n-ai decit, crezi ce vrei. Nu mai am ce sa explic). A, si nici nu mint. De ce as face-o?

 259. alexa

  Costele, tu-mi amintești de mine de acum doi ani. crede-mă că văicăreala asta nu duce nicăieri. trebuie să-ți tragi două palme,să te dai cu fundul de pământ și să te trezești la realitate.
  lumea înseamnă mai mult decât problemele tale și veșnice miorlăieli. îți spune asta cineva care a trecut prin prea multe pentru vârsta ei și care și-a găsit liniștea în sfârșiiiiit. dulce eliberare!
  poți să începi prin a rupe legătura cu persoanele care nu-ți aduc niciun fel de bucurie. și de cele care știu ce lipsuri ai în viață și-ți scot ochii cu ele pentru că nu știu ce-i aia educație, princii, bun simț și probabil se simt mai bărbați repetându-ți la nesfârșit ce nu o să ai niciodată.

 260. Costeluş, eşti de-o nesimţire crasă. În loc să-ţi asumi dracului ce ţi s-a spus, tot tu, cu un tupeu fără margini, ne desenezi nouă?
  Cum îndrăzneşti să mă minţi în faţă? Cum o dată şi ai înţeles? O data?!!! Când ne rugăm de tine de un an de zile?
  N-am avut timp să-ţi caut toate comentariile, dar uite aici: http://pistolulcubuline.ro/2012/08/23/ziduri-si-poduri/. Comentariile 223, 224, 225, 226. August 2012!
  Apoi, cu o zi înainte: http://pistolulcubuline.ro/2012/08/20/oh-bahamas/ 137, 138, apoi tu, făcând pe nevinovatul la 152, eu la 155, şi tu iar la 171, după ce-ţi spuseserăm toţi că e serioasă treaba, mirându-te ca boul la poarta nouă.
  Din iunie te rugam să n-o mai hărţuieşti: http://pistolulcubuline.ro/2012/06/08/normal-anormal-si-despre-o-tara-de-curaj-sau-nu/, 185 etc.

  Iar situaţiile astea s-au tot repetat. Câtă nesimţire zace în tine să spui acum că ţi-am zis O DATĂ şi ai priceput? Dacă ai priceput, de ce a trebuit să am cu tine conversaţii peste conversaţii şi pe mail! Verifică mailurile din ianuarie, pe 9, când Val_one plecase iar din cauza ta! Ca după 8 zile să trebuiască să te trag iar de mânecă!
  Cum îndrăzneşti?!

 261. Să dai cu bâta în baltă, chiar şi repetat, să fii niţel retardat şi să ajungi să pricepi după un an de zile ce ţi s-a repetat de sute de ori -- e una! Pot ierta, pot săpa în mine după rezerve de răbdare şi, într-un final, pot lăsa apele să se calmeze. Să minţi însă, cu bună-ştiinţă, e scârbos, e pestilenţial.
  În loc să-ţi ceri scuze sau să taci dracu’ măcar, tu ne desenezi nouă? Tu ce crezi? Că sunt idioată? Că nu mai ţin minte ce vorbesc şi ce mi se spune? Jigodie la puterea n!

 262. Alexa, cine-i scoate ochii cu lipsurile lui? Mă doare în cur de lipsurile lui, tot ce pretind e puţină decenţă şi să nu fiu minţită!

 263. Morringain

  Neata, copilasi certareti 🙂

  Eu azi n-am chef de cearta, asa ca nu ma bag. Desi Costelus ar trebui sa stie ca i-as cam da o mama de bataie pentru toate prostiile pe care le zice.

  Alexa, problema e la el, nu la noi. Stii tu, cand doi iti zic ca esti beat, mergi sa te culci naibii.

 264. val_one

  bun, acum sper din toată inima că s-a încheiat discuţia asta despre mine. mi-a făcut suficient rău hărţuiala permanentă a lui Costeluş pe vremea cînd eram ţinta lui predilectă. în prima fază a trebuit să renunţ la orice opinie politică, şi în final am ajuns să nu mai pot participa la niciun fel de discuţie pe teme serioase. culmea e că tot el e victima, deşi eu nu l-am atacat nicioadată, n-am făcut decît să-i răspund ocazional încercînd să mă apăr de josniciile lui.

 265. Morringain

  Mda, pare genul: eu sunt bun, toti aialalti sunt rai. In cazul asta nu inteleg de ce isi face probleme ca e izolat, ar trebui sa se bucure.

 266. Nastasia

  Numai de nebăgare în seamă n-ar trebui să se plângă. Ne ocupăm de el de ceva vreme, în fel şi chip.

 267. Nora&1Q

  Bună ziua, drajii miei și drajele miele!
  Încep prin a încerca o negociere cu D-nu Raj, așa că, vă rog să ne lăsați puțin singurei. Așaaa. Mulțumesc. Închideți ușa, vă roog! Mulțumesc!
  Deci, dom Raj, luați loc, vă rog! Nu acolo! Acolo..

  Boon.. Un ceai? N-am altceva. Eu am băut unul.
  Mai sus, citii că v-ați lua cu toate doamnele și domnișoarele de pe blog, inclusiv cu d-na Danny. Pe alexa ați exclus-o, că vezi, Doamne, e tânără și mă iubește și n-ați vrea să mă nefericiți. Deja m-ați înfuriat..
  Pt că n-ați primit răspuns, țin să vă anunț că intru în competiție cu dvs. Și mie îmi plac domnișoarele și doamnele pe care le-ați listat la Bursă, la care mai adaug pe d-na andreea și pe d-ra Val pe care sunt extrem de supărat. Dar ce zic extrem, mai mult ca extrem.. extraextrem. Costel e deja culcat la pământ, iar ceilalți sunt dezinteresați. Între noi 2 e bătălia..

  Dar, ca să nu vă mai uitați așa urât la mine, propun să facem jumi-juma. Io aleg una, dvs una, adică una mie, una ție, una lu` 1Q-n chelie..

  1Q o are deja luată pe Nora, n-o mai socotim. Așadar, începem de acolo, bine?

  io: Gei.
  Dvs…….. (completați pe linia punctată)

 268. alexa

  au avut grijă ștrumfii doo zile să-mi spună că nu-ți place p*…….
  deci, mulțumesc pentru asta

 269. Nora&1Q

  Dacă poți până în ora 13:40 că am o reuniune la cel mai înalt nivel..
  Dacă nu poți, programează-te la d-na Eu-genia. Dacă îi ceri scuze și te iartă, te pot primi și într-o audiență..

 270. alexa

  pentru că ai vorbit si cu mine în același timp? io sunt vinovată că ești tu o curvă ordinară?

 271. Nora&1Q

  Pentru sufletul tău candid.. pentru nemurirea spiritului și sfântului tău duh..

 272. alexa

  te scot încetișor din viața mea. mâine mă duc acasă pentru câteva zile, că nu mai pot să învăț aici. nu o să intru deloc pe blog. în vară 1 sunt ocupată cu 6 examene, în vară 2 cu 2. deci am treabă.
  în vacanța de vară caput! nu mai intru deloc deloc! îmi găsesc treabă acolo! am grădina, cititul, îmi cumpără părinții bicicletă după 15 ani de rugăminți, că cică acum au încredere că mă pot ține pe picioare. am terminat-o cu tine!

 273. Nora&1Q

  Baftă la examene! Vaselină la roțile ajutătoate, spor la sapă..
  Ce să-ți mai orez?

 274. Alexa, văd că nu ţi-ai revenit de tot. Cin’ te-a acuzat de aşa ceva?
  Dacă spun că scriitorul X mi-aminteşte, pe alocuri, de personajul lui Y înseamnă că-l acuz de plagiat?

 275. alexa

  Nora, nu-s chiar atât de bătută în cap. sau poate sunt, dar nu recunosc.
  mie mi s-a părut evident ce a vrut Ana să spună.

 276. Nora&1Q

  Nu e plagiat. Nimeni n-ar fi cocoloșit așa o vietate cu rochia de muselină găurită de molii..

 277. alexa

  nu e vorba de lipsă de chef, Nora. dar prefer să nu fiu acuzată de alții că ce scriu eu amintește de ce scriu ei,subtil sau nu.

 278. Da, era operă colectivă.
  Nu eşti acuzată de nimic, dar dacă omul îşi aminteşte una-alta, ce vrei? Să te pui tu-n calea amintirilor noastre? Ei, acum!
  Tu nici nu ştii măcar despre ce vorbim, că n-apăruseşi atunci.

 279. alexa

  știu de ce vorbești cu mine aici, știu și de ce, că nu o să termini niciodată, așa că pa! au trecut vreo 5 ani de atunci, eu am tecut peste! tu?

 280. val_one

  ah, eşti şi tu supărat pe mine, 1Q-le! adevărul e că nu puteai să nu te aliniezi unanimităţii. 🙂

  nu-i nimic, cu-atît mai bine, unanimitatea stabilită fiind, pot sta cu inima împăcată în cutiuţa mea.

 281. Nora&1Q

  Afurisiiito! aveai 17 ani cân` mi-a făcut tanti Florica cunoștință cu tine? Și de ce te-ai dat majoră?

  Ptiuuu..în ce eera să intruuuuu, Domniculeeee..+++!

 282. alexa

  cum să faci 3 ani de facultate în 5?
  de fapt, am o colegă care trece a doua oară în an complementar.

 283. andreea

  eu nu sînt supărată pe tine, val. nu sînt supărată pe nimeni.
  să se consemneze. 🙄

 284. Nora&1Q

  Sărumâna, d-na andreea, bine că ați explicat, era cât p`aci să vă întreb. Mă făceam de că.. catatonică mai ești, alexa!

 285. alexa

  cu tine nu vb! ce nu pricepi? am și eu limitele mele! m-am săturat să mă privească lumea ca pe nebuna paranoică și dubioasă a blogului!

 286. Jasmine

  Buna dimineata! 😀 😀

  Cica plosnitele se ascund in asternut. Asa e, Alexa? 🙄

 287. Ana

  Nici eu nu sunt supărată pe nimeni. Ştiu, nici nu m-a întrebat nimeni, da’ am vrut să lămuresc.

 288. Jasmine

  Cred ca pana la urma nimeni nu e suparat pe nimeni 🙂

  Totolica, ochisorul acela este inchis de sfiala si penca te-ai rusinat de dragoste la vederea mea? 🙂

 289. Nora&1Q

  Ah! Mi-a scăpat! Am fugit să prind alta..

  Am să revin, dontgău nicăierea, d-nu Danny toarnă mierea, d-nu` Raj culege fierea..

 290. Nora&1Q

  Gei, ce ochișor? Că am doi, nu ca alții, nu dau nume..
  Dragoste la prima vedere, na!

 291. Nora&1Q

  Gei, ce-s cu steluțele celea ascunse dupe uluci de la șas2j5? :*:*:*

  E boambe? Minesweeper, mai gheim..

 292. Nora&1Q

  Se subînțelege mai ghei.. Că cică nu-mi place p*punte-punte

  alexa are-o stea în frunte..

 293. Jasmine

  😀 inseamna bizu…!!! nu ai spus tu ca in toate sa pun bizu.. m-am conformat, mereu, ce e spui tu e sfant pt mine

  uf, unde-i Seva sa te lamureasca ca cum vine treaba cu maimutele astea

 294. Costeluş

  Am vrut sa spun ca am inteles cu val_one dupa ce mi-ai trimis tu email. Oricum, nu stiu ce mare chestie i-am spus eu inainte de a dus la reactiile astea.

 295. Ana

  Vezi tu, Costeluş, tuturor ni se-ntâmplă să nu-nţelegem ce anume am făcut de-am provocat reacţii care ni se par disproporţionate. Nouă ni se par, da?

  Nu-i vreo noutate, pare-mi-se că Andreea a formulat asta ferm cel puţin o dată, fiecare dintre noi, unic şi irepetabil fiind, are sensibilităţi proprii, specifice cacumsarzice.

  Mie mi se poate rupe pula de ceva, dar altuia i-ar putea pica foarte prost. Sigur, apare argumentul „ce căcat, e doar o lume virtuală!“. O fi, dar noi înşine suntem dovezile peremptorii ale vivacităţii ei, ale frumuseţii coagulării unui grup neomogen etc.

  E neruşinat şi nepăsător să te-ntrebi „ce-am făcut?“.

  E ca la divorţuri: unul vrea, altul, ba. Dragoste cu sila se poate? Nicăieri!

 296. Eu tot cred că-şi bate joc. Că nu poate fi atât de dobitoc! Că nu există un aşa om.
  Sper că asta e. Dacă nu, atunci ăsta nu e om, e muşchi de copac. Şi îl trecem în lista monumentelor protejate prin lege.

 297. Costeluş

  Da, Nora, cu parere de rau, nu am inteles pina in ianuarie. Am gresit, am minimizat, desi voi m-ati tras de mina.

 298. Ar fi foarte amuzant să ne pomenim cu el peste juma’ de an: “Vai, Nora, eu n-am priceput că tu nu vrei să mă adresez ţie. Am crezut tot timpul că glumeşti!”. 😆 😆
  Amuzant, dar deloc improbabil. 😆

 299. Costeluş

  Ba da, am fost tare dobitoc. Ce sa zic, in mintea mea “intepaturile” la adresa lui val nu ar fi trebuit sa fie interpretate drept atacuri/hartuieli/jigniri. Si de-aia nu am inteles. De ironizat pe oricine de aici, sigur, am facut-o fara probleme, dar nu mi-am batut joc.

 300. Costeluş

  E, de data asta am mai priceput si eu ceva, si pare o lista: val, tu, oare cine mai urmeaza? E clar ca problema e la mine si de-aia ma gindeam mai bine sa plec naibii. N-am ce cauta printre oameni.

 301. Nastasia

  Începe să devină serioasă treaba cu “N-am ce cauta printre oameni”. S-a cronicizat. Cum ar trebui să reacţioneze anturajul la asta? Pentru că poate fi:

  1. Şantaj sentimental, aşteptarea ta fiind ca ceilalţi să nege, la stilul “vai, nu, Costeluş, nu pleca, tu eşti adorabil, avem nevoie de tine”.

  2. Convingere proprie, şi atunci pare a fi un pui de depresie, cel puţin.

  De bine nu e, orice ar fi.

 302. Costeluş

  Nu Nastasie, 1 nu-i sigur. Mi-am dat seama ca Nora ar reactiona taman invers la orice incercare de a-i forta mina 🙂 2 o fi, asta e, inca o depresie mica acolo, nu-i bai.

 303. Nastasia

  Apoi ce să zic, Costeluş? Bea ceai de sunătoare, sau ia sunătoare în capsule. Vorbesc foarte, foarte serios. Chiar ajută. Asta dacă vrei să scapi. Că parşivenia depresiei e mare.

 304. Costeluş

  Bine, sper ca am inteles ceva. Multumesc. N-am vrut sa va amarasc, imi cer scuze.

 305. Nastasia

  N-ar trebui să fie vorba de amărăciune. Mai bine ai veni să mă ajuţi la culesul vişinelor.

 306. alexa

  s-a frecat unul în troleu, în erecție, de fundul meu!!!!!!
  porci ordinari! ar trebui să le cadă puța, vorba Dariei!
  m-am dat jos imediat!

 307. alexa

  cine a avut de-a face cu mine îmi cunoaște repulsiile organice pt astfel de lucruri. chiar și pentru cele normale.

 308. alexa

  am mai avut de-a face cu un pervers din ăsta în liceu, prin clasa a 11a. m-a urmărit până acasă, mi-a bătut la ușă și m-a întrebat dacă am un absorbant pt prietena lui. auzi la el! după care îmi zice, stânjenit chiar, că ar vrea să stau în fața lui până își dă drumul!!!

 309. Danny

  1Q, referitor la 561, de cand sunt eu doamna??? Asa ma vezi tu in poze?

  Lista cu doamne si domnisoare a fost ravnita de mai multi masculi, de acum 2-3 ani, inca de pe Pandora’s. Iar voi doi sunteti ultimii veniti. Numai ca, eu am scris pe Pandora’s, acum 2 ani, un comento-articol despre ce fac aceste doamne masculilor in timp. Ele stiu despre ce este vorba, voi doi nu stiti.

  Sa va spun? Pe scurt: dupa ce va iubesc, va stranguleaza si va arunca in apa. Deci, sunt un fel de sirene.

  2 -- Noi, masculii, fiind minoritari pe blog, ar trebui ca aceste doamne si domnisoare sa aiba grija mereu de noi, sa fim un fel de rasfatati ai blogului si sa nu ne alunge, sau sa ne banneze.

  3 -- Valonash, sa stii ca eu nu sunt suparat pe tine. Eu te simpatizez mult si doresc sa fii alaturi de noi. Intrebarea mea pentru tine: esti tu suparata pe mine? Mie imi place sa mi sa spuna adevarul in fatza.

 310. Raj

  Dle 1Q 561: Am citit, am plans, am mugit. Aveti succesuri la dame, luati-le dv pe toate. …………….. Costele: deci tu strezezi fetele pe mail. Daca o faceai doar aicesa, te intelegeam. Ce-i in afara forumului, mie nu-mi place, nu-i pe fatza. Ma refer strict la cei care baga fitile in afara forumului si care atzatza pe la spate. Ce-i aici pe fatza, ador, imi place. Cand spun asta, nu ma refer la cei care discuta lin istiti in afara forumului, ci la cei/cele care asmut, care isi dau cu parerea airea. Nu pot sa mai fiu de partea ta, eu nu stiam ca tu futi lumea in afara forumului. Asa procedau ceila JN: una discutam pe forum iar ei faceau bisericute din cel mult trei persoane, in afara forumului. Eram amic cu cineva si in afra forumului ma futea in gura.

 311. Raj

  Sa n u uit Costele: eu nu-mi permit glumite decat acolo unde e voie si numai cu cei care tin la gluma: Dna Ana, Dra Nora, D-l Danny, D-l 1Q, Dna Seva, D-na Nasta, Dra Alexa, Dna Edle, Dna Vio, Dna Manu, Dna Jasmi si cam atat. Cand am fost atentionat de Dra Nora sa nu ma mai adresez celor care nu le au cu hazul, fie el si de grota, m-am conformat automat. Exemple ar fi F, J si nu mai stiu cine… Nu stiam ca te desfasori in afara forumului. Daca stiam …

 312. Raj, scuze, dar n-ai înţeles. Eu i-am scris lui Costeluş, iniţiativa mi-a aparţinut, eu l-am rugat s-o lase pe Val_one după ce am văzut că aici, pe site, nu mă-nţeleg cu el. Asta nu înseamnă băgat de niciun fitil, ce i-am spus aici, i-am spus şi acolo.
  Şi-n principiu, indiferent cu cine vorbesc şi pe mail, nu bag “fitile”.

 313. Raj, îţi mai spun o dată: Costeluş nu m-a stresat în niciun fel în afara blogului. De dragul adevărului, trebuie să insist. Nu-i arunca în cârcă păcate pe care nu le are.

 314. Raj

  Asta ati inteles din ce am vrut eu sa zic, Dra Nora ? Si dv., Dra Brutus ? Cum sa ma fac inteles ? Unde am citit pe aicea ca, Costel umbla pe mail ? Eu nu la dv. m-am referit cand vorbeam de meil.

 315. Raj

  Dv. chiar ma suparati la cap, dna Ana. Din moment ce stiti la cine ma refer, de ce ma puneti sa zic ? Nu vedeti ca nu vreau sa dau nume ? Dv. ati auzit vorba asta: “Cine nu ma vrea, nu ma merita ?” Daca insistati va voi zice cine baga fitile, dar mi-e lehamite, nu merita sa-i pomenesc numele. Deci stiti foarte bine la ce ma refer. Eu nu sunt chiar asa de idiot precum se pare, nu sunt inchipuit. ……….. M-ai dezamagit profund, Costele. Eu inteleg sa te iei in permanenta de cineva care prezinta importanta, nu de fiestecine cu cas la gura… Vreti mai mult, Dna Ana ?

 316. Raj, eu una nu pricep nimic din ce zici acolo. Dar ni-mic!
  Am vrut să fac o singură precizare: Costeluş nu e vinovat de niciun delict “meilistic”. Atât.

 317. Raj

  Dna Ana: daca as fi tanar, nu batran, daca as fi frumos, nu urat cu crengi, bogat, nu sarac, cult nu ipochimen, holtei, nu cu nevasta grasa, daca nu ati avea un iubit, m-ati lua de sot ? Precizez totusi ca nu sunt chiar sarac, am masa, casa, servici mai mult decat onorabil. Nu admit raspunsuri in 2 sau mai multi peri. Cu astfel de chestii nu ne jucam. Atuul meu este umorul de grota ascutita. Daca ma voi lovi de un raspuns negativ, voi incerca sa-i cer mana Drei Nora, dar e prea tanara pentru mine. Poate voi incerca la Dna Nasta (Precizez aici ca, voi uri din toata fiinta mea, din toata inima, ficatii, din toti rinichii si alti bojogi, palinca… )

 318. Ana

  Raj,

  Te-aş fi luat fără să clipesc, dar ţi-a trebuit atât de mult să mă-ntrebi încât a făcut-o altul. Ce draci vrei să mai fac acu’?! Plus că eşti însurat, aşa că tot nu mergea, futu-i.

  Şi eu, ca şi Nora, nu pricep la cine te referi, dar nu vreau să te enerveze asta, aşa că nu-mi spune.

  Habar nu am cine vorbeşte pe mail cu cine; ştiu numai despre mine şi cei cu care vorbesc eu.

 319. Raj

  Am inteles, Dra Nora. Daca ma veti uri dumneavoastra , la un moment dat, asta e, se mai intampla, dar daca vi s-ar sugera ca ar fi bine sa ma uriti, asta nu ar fi bine. Mai multe nu vreau sa spun pentru ca si asa le-am bagat prea mult in seama. As dori daca se poate sa lasam discutia asta asa cum e. Recunosc ca eu am deschis-o.

 320. Ana

  Raj,

  Tu chiar îţi imaginezi că ne poate influenţa cineva? 😆

  Nora,

  Insurgento, am început să părem influenţabile? 🙄

 321. Raj

  Nu le-am, ci am bagat-o. Sa nu se inteleaga ca o avea lumea ceva cu mine, ca n-am mania persecutiei, dimpotriva, eu cred ca ma adora toata lumea…

 322. Raj

  Normal ca nu puteti fi influentate de cineva cu cas la gura. Asta ar mai trebui, ati scadea in ochiul meu, ati cadea de pe soclul pe care v-am asezat…

 323. Ana

  Nu, Raj, nu putem fi influenţate de nimeni. Nu în acest sens. O fi impertinenţă, însă mă bazez pe observaţia mea. Ce poate fi atât de important aici, ce poate fi capital încât să cauţi răspunsuri dincolo de ceea ce observi?

 324. Raj, tu eşti sonat la cap?
  Cine crezi tu că-mi dă mie instrucţiuni sau că mă “îmbârligă”? Dar ce? Eu n-am ochi?
  Simpatiile şi antipatiile mele nu sunt vreun secret. Tu nu mă vezi cum fac atunci când îmi pică prost cineva? Şi să vreau şi nu pot ascunde.

 325. val_one

  sper că din acest moment nu se mai miră nimeni de a trebuit ca eu să dau bir cu fugiţii.

  dar, tot am realizat ceva. nimeni nu e supărat pe mine. măreaţă realizare, ce să spun…

 326. Val, dacă tot insişti cu asta, mă văd nevoită să te corectez (parţial măcar). Eu nu sunt supărată, dar un comentariu al tău -- poate prima dată când se întâmplă -- m-a amărât rău de tot. Amărât în sensul de “mi-a lăsat un gust amar”.
  Cred că ştii deja la care dintre ele mă refer. După acela, orice comentariu ar fi de prisos.

  Şi mai cred şi că lumea se miră în continuare. Nu e musai să ne placă toţi peste tot.

 327. Costeluş

  Ba nu, val_one, eu ma mir si nici nu inteleg. Si n-am sa uit ce rol important am jucat eu in plecarea ta. Am gresit, imi pare rau.

 328. Nastasia

  De ce să fie de fugit? Acum, când încep misterele, intrigile, mailurile iscălite anonim de ştim-noi-cine-da-nu-spunem? Mă luă iar migrena, da’ cu atâtea probleme grele, poate mă lasă.

 329. val_one

  Nora, astfel de insinuări perfide au mai apărut şi te-ai făcut că nu le observi. explică-ţi şi în această cheie acel comentariu. mai ales că nici acum nu faci un efort să le lămureşti pe deplin, ştiind foarte bine pe ce să te bazezi.

  şi adevăratele fitile au fost doar cele de aici, de pe blog, la vedere. numai cine n-a vrut nu le-a văzut.

 330. Nastasia, crede-mă, e o falsă problemă. N-am primit niciun fel de mail, Raj chiar bate câmpii. E plictiseală mare, nici pomeneală de intrigi.
  Alexa şi 1Q rămân singura poveste fierbinte a momentului. 😛

 331. Val_one: nu pricep nimic. Oi fi eu azi deosebit de proastă.
  M-am făcut că? Tu te auzi vorbind?
  Acel comentariu? Care acel?
  Hai să formulăm fraze clare. Eu n-am apetit pentru aluzii şi insinuări, în ciuda părerii tale.

 332. Ştiind eu foarte bine?
  Ce ştiu eu?

  Ia, spune-mi tu, Val_one. La dracu’, pari să ştii mai bine decât mine ce ştiu şi ce nu ştiu.

 333. val_one

  ştiind tu foarte bine că eu nu operez cu fitile, Nora. de niciun fel. şi nu numai tu ştii asta.

  sau, dacă are cineva cunoştinţă de fitile de-ale mele, de orice fel, îl desfid să le dea aici.

 334. Costeluş

  Val_one, nu vrei sa clarifici odata chestiunea plecarii tale? Tot acuzi pe unul si pe altul de nu stiu ce. Spune, daca doresti ceva. Eu stiu ca, dupa ce mi-a spus Nora pe email, nu ti-am mai zis nimic, nici direct, nici indirect.

 335. Aşa, şi? Am spus eu că operezi? Ţi se pare că n-am fost destul de clară cu Raj că n-am primit niciun fel de “fitile” şi că, şi dacă aş primi, n-ar avea parte de niciun fel de succes? Ţi se pare şi că aş fi priceput eu că Raj bate vreun apropo la tine? Eu am fost pur şi simplu extrem de nedumerită de comentariul lui.

  Iaca. O spun acum: RAJ, VAL_ONE NU UMBLĂ CU FITILE. NU DĂ MAILURI, NU PLANTEAZĂ INTRIGI, NU SEAMĂNĂ DISCORDIE.

  Mulţumită? Sau mai ai şi alte acuzaţii absurde la adresa mea?

 336. Edle

  Pana una-alta, vad ca Val e acuzata de Raj de niste porcarii. Iar asta nu-i frumos deloc.

 337. Edle, eu până la faza cu “caş la gură” nici nu m-am gândit la cineva anume. Tot comentariul lui era foarte criptic (repet, poate sunt eu deosebit de proastă azi). Oricum, nici acum nu sunt pe deplin elucidată. Porneşte de la Costeluş şi schimbul meu de mailuri cu el (aici am intervenit, oricâte războaie aş avea cu Costeluş, nu pot lăsa să fie acuzat pe nedrept) şi ajunge la altele, chestiuni total de neînţeles pentru mine.
  Şi urăsc fazele astea, acuzaţiile în doi peri, de-a-n pulea. De care da, se fac vinovaţi amândoi, şi Raj, şi Val_one.

 338. andreea

  staţi, măi, aşa, că poate e vorba despre mine! nu vă repeziţi!
  doar azi dimineaţă am păpat nişte caş. de la Obor.

  😆

 339. Val_one: ah, deci eu n-am voie să fiu jignită? Ai impresia că deţii cumva monopolul sensibilităţii?
  Ei, aşa “interesată” cum îţi par, mă mai simt şi eu ofensată din când în când.

  Apoi, scuză-mă, dar de când trebuie să port eu războaiele tuturor? Te-a jignit Raj cu ceva, răspunde-i tu dacă simţi nevoia şi ai chef! Ălora care mă jignesc pe mine cine le răspunde? (nu că aş vrea aşa ceva)
  Jesus!

 340. Raj

  Dna Nasta: incep sa urasc palinca ardeleneasca penca si dv. o urati. Bat campii si covoarele, Dra Nora. Chiar azi am batut covoarele. Chiar am auzit-o po vecina spunandu-i alteia: “Ia uite soro ce noroc au unele !” Acuma stau si va intreb, cum vine asta “unele” ? Sa fie nevasta mea curva si io sa nu stiu ? Parca a sunat asa a dispret, remarca cucoanei. Sotul ei sigur ma dispretuieste penca nu ma duc la carciuma. Eu tot timpul beam o bere si plateam 7 la carciuma. Pe mine nime nu ma cinstea. Pana intr-o zi cand mi-am spus in sinea mea:” Raj boule, tu de Florii faci cinste la Florini, de Sf. Maria, lui Marian , samd. Gata, azunge !”

 341. val_one

  acum nu mai era vorba de simple jigniri, Nora. cum poţi lupta cu perfidia insinuărilor cuiva dacă nimeni nu te ajută? cum poţi demonta acuzatii atît de parşive? de cîte ori să-ţi repet că eu nu te-am acuzat, ci doar ţi-am atras atenţia în calitatea ta de lider care ar trebui să aibă un pic grijă la bunul mers al blogului?

 342. Neah, neah.
  Ai zis că mi-a păsat de sensibilitatea ta atâta timp cât contai la număr. Sau aşa ceva.
  Şi că acum nu-mi mai pasă. Chestie deosebit de scârboasă. (scuză-mă, când am ceva de spus, n-o fac cu mănuşi). La asta mă refeream.

  E nevoie să mai spun o dată că eu nu pricepeam neam la ce se referă Raj?
  Ok. Reiau comentariile.

  Raj, scuze, dar n-ai înţeles. Eu i-am scris lui Costeluş, iniţiativa mi-a aparţinut, eu l-am rugat s-o lase pe Val_one după ce am văzut că aici, pe site, nu mă-nţeleg cu el. Asta nu înseamnă băgat de niciun fitil, ce i-am spus aici, i-am spus şi acolo.
  Şi-n principiu, indiferent cu cine vorbesc şi pe mail, nu bag “fitile”.

  Raj, îţi mai spun o dată: Costeluş nu m-a stresat în niciun fel în afara blogului. De dragul adevărului, trebuie să insist. Nu-i arunca în cârcă păcate pe care nu le are.

  Raj, cum adică umblă pe mail? Ce vrei să spui?

  Raj, eu una nu pricep nimic din ce zici acolo. Dar ni-mic!
  Am vrut să fac o singură precizare: Costeluş nu e vinovat de niciun delict “meilistic”. Atât.

  Raj, tu eşti sonat la cap?
  Cine crezi tu că-mi dă mie instrucţiuni sau că mă “îmbârligă”? Dar ce? Eu n-am ochi?
  Simpatiile şi antipatiile mele nu sunt vreun secret. Tu nu mă vezi cum fac atunci când îmi pică prost cineva? Şi să vreau şi nu pot ascunde.

 343. Nu-şi bate joc nimeni de tine, Val_one.

  Zi-mi mai bine concret ce ar trebui să fac eu ca “meargă bine blogul”.

  Dar concret, punând punctul pe i, nu aruncând acuzaţii în eter.

 344. andreea

  io vorbesc, voi nu mă ascultaţi…

  io zic că nu-i vorba despre val.
  relaxaţi-vă, pe bune.

 345. Raj

  Dra Nora 709. Da, sunt multumit. Nu-mi placea de fata asta si din aceasta pricina am acuzat-o. Are ceva ce nu-mi place, nu-mi inspira incredere. Nu m-a deranjat cu nimic dar nu-mi place. Tot asa cum nici eu nu plac multora. Simpatiile mi le-am expus clar. Fatuca aia se acuza singura, Dna Edle. Nu vedeti ca e tot timpul imbufnata , simandicoasa ? Din toata povestea asta, cel mai mult m-a intristat Costel. La ce-o fi bagat-o atat in seama ? Ca totusi parca el are haz, comparativ cu ea……….. Dv. nu sunteti cu cas la gura, Dna Andreea. Desi m-ati intristat la un moment dat, sunt nevoit sa recunosc ca, sunteti haioasa si faceti glume fine. Chiar si eu cu umorul meu de grota, pot aprecia umorul fin

 346. Andreea, şi dacă n-ar fi vorba despre Val_one, tot nu-mi convine să fiu trasă de mânecă de-a-n pulea pentru ce spun terţi. Ca principiu.

 347. Raj, nu e musai să îţi placă, nici ei nu-i placi tu şi putem trăi cu toţii cu asta.
  Alta e problema: insinuările tale. Că nu-ţi place cineva e una. Că arunci acuzaţii de-a-n pulea, fără niciun fel de dovezi, e alta. Aici, ne supărăm.

 348. Şi ce te fute pe tine grija, pardon de expresie, că o bagă Costeluş în seamă?

  Ce dracu’ aveţi toţi de tot monitorizaţi relaţiile altora?!

 349. val_one

  poftim, Nora. mai am ceva de demonstrat orbirii tale?

  în fond, e blogul tău, faci ce vrei.

 350. Raj

  S-au relaxat degeaba, Dna Andreea. Un lucru nu ati inteles: eu nu platesc polite pe aici. Deci n-ati nimerit-o. De ce credeti ca trebuie sa va urasc ? Pentru ca nu ati inteles gluma cu pescarul ? Cel mult m-ati intristat, atata tot. Sa punem punct

 351. Val_one: lucrurile nu se schimbă cu nimic. Tu tot aiurea m-ai acuzat şi, dacă nu vezi singură cât de deplasată eşti, n-am ce face.

  De fapt, semeni destul de mult cu Raj la faza asta. Că-ţi place sau nu. Amândoi acuzaţi fără dovezi, fără nimic. Amândoi îl suspectaţi pe altul de lucruri mizerabile, iar aşa fără dovezi. El pe tine, tu pe mine.

  Nu mi-ai răspuns la întrebare. Concret ce-ar fi de făcut?
  În condiţiile în care doi oameni îmi sunt simpatici, dar ei nu se pot suporta între ei. Te ascult.

 352. Raj, ţie de unde ţi s-a năzărit că trimite Val_one nu ştiu ce mailuri?
  În tine când a înflorit paranoia în halul ăsta? Şi dacă nu-ţi place, ăsta e motiv să inventezi tâmpenii?

 353. val_one

  Nora, te repeţi. nu te-am acuzat de nimic, nu te suspectez de nimic. te văd cumplit de subiectivă doar.

  cum poate fi pus sub acuzare în vreun fel subiectivismul? eu n-o fac, Nora, ar fi ceva absurd.

 354. Aţi face bine să răspundeţi amândoi după câţi nervi mi-aţi făcut.
  Hai, curaj, spargeţi buboiul.
  Căci da, când începi să faci mizerii, trebuie să şi cureţi.

 355. Ah, nu, val_one, cum să nu…
  Doar apari în momente cheie să-mi contabilizezi reacţiile. Altfel, nu, e pace şi armonie.
  Subiectivism, draga mea, dau dovadă şi faţă de tine.
  Altfel, crede-mă, reacţia mea ar fi fost mult mai dură. Sau ne convine subiectivismul, dar nu şi când beneficiază şi alţii de el?

 356. Ana

  Fraţilor,

  Mă tâmpiţi. 🙁 Mă duc acasă. Io chiar am probleme, oameni buni, probleme serioase. Mă uit la voi şi nu-mi vine să cred.

 357. Concret. M-ai acuzat că nu-mi îndeplinesc rolul de “lider”. Şi da, fireşte că mă repet. Se pare că mesajele mele nu ajung de prima dată. Pe aici, tot trebuie să mă repet, ba cu unul, ba cu altul.
  Iar la faza cu acuzarea, mai gândeşte-te. M-ai acuzat de ipocrizie în ceea ce te priveşte (da, am eu o sensibilitate greu, chiar foarte greu de satisfăcut, mereu am avut-o aşa, doar că mai demult îţi păsa. sau ţi-a păsat cîtă vreme aveai nevoie de mine la număr?). Las deoparte faza cu subiectivismul. Iar asta n-are legătură nici cu Raj, nici cu nimic altceva. E părerea ta, n-am cum să ţi-o schimb, nici nu încerc, dar te rog să ţi-o asumi.
  Spune-mi clar ce ar trebui să fac ca să fie pace şi bine. Clar.

 358. val_one

  din puctul meu de vedere nu mai trebuie să faci nimic, Nora. nu după ce nici măcar acum nu vezi josnicia individului ridicat din pur subiectivism pe un piedestal. nu după ce el însuşi recunoaşte că avea ceva cu mine fără ca eu să-l fi jignit vreodată cu ceva. nu după ce el a învins şi a reuşit să mă alunge ajutat şi de nepăsarea voastră. tu chiar crezi că eu nu i-am simţit de mult intenţiile în privinţa mea? ah, şi acum mă compari cu el…

  şi acel comentariu care te-a ofensat pot să-l reiau. pînă să apară el, contam şi eu aici.

 359. Raj

  E simplu ca buna ziua, Dra Nora. Am comentat odata ceva in care pomeneam numele domnisoarei V. Postarea nu a aparut. Ati intervenit imediat si mi-ati spus ca nu am voie sa pomenesc numele domnisoarei. Eu nu am citit in prealabil niciun comment in care suparacioasa domnisoara mi-ar fi cerut s-o las in pace. Nici al dv., nici al ei. Deci discutia intre dv. si dumneaei s-a purtat in afara forumului, pe mail, tel., dracu stie. Eu pe respectiva domnisoara nu am suparat-o nicicand. Din aceasta pricina am deschis discutiile astea azi. Nu suport decat discutiile pe fata. Am avut mult de suferit in viata din aceste discutii in spatele usilor inchise. Adica sa mi se hotarasca soarta. Din acest motiv am plecat din uzina la inceputul lui 90. Cel care mi-a hotarat soarta atunci, acum e boschetar. Ii mai dau cate un ban, nu-s suparat pe el. Inteleg ca forumul e cu totul altceva, dar aici e vorba de niste principii de la care nu pot abdica. La mine totul e pe fata, chiar si commenturile mele le citeste nevasta. ……….. Costele, eu cand beau sunt mut. Ca sa nu supar pe cineva. Poate si din aceasta pricina am liber de la nevasta sa beau cat vreau eu. Treaba nasoala e ca trebuie sa ma abtin penca n=am voie. Ca orice moldovean, sunt betiv din nastere, dar nu beau. Ca aproape orice moldovean, na , ca sa nu supar moldovenii. Oricum si partea letona si cea secuiasca beau de sting.

 360. Costeluş

  In cazul meu, Nora, eu inteleg greu, in schimb uit repede 😀

  N-am vrut sa te supar niciodata, sper sa te supar mai putin de-acum incolo. Deloc nu cred ca pot.

 361. Costeluş

  Mai Raj, hai ca-ti raspund si eu la 741, ca n-ai s-o crezi pe Nora. In comentariul ala il pomeneai pe unu’ care a fost banat pe site-ul asta, de-aia a intrat automat in spam! N-are nici o treaba cu val!

 362. Raj

  Abia acumte jignesc: esti cretinica. Te-ai alungat sin gura. Na, plec eu definitiv ca sa vad cum vei evolua pe aici. Tu chiar esti perfida. Cum poti sa zici ca te-am alungat eu ? Esti bonava fetito…

 363. Val_one, te fofilezi. Reformulez: ce ar fi trebuit să fac? L-am rugat să te lase în pace. Cât despre piedestal, tot de un asemenea postament beneficiezi şi tu. Şi tu eşti tot pe un piedestal de subiectivism pur. Nu am cunoştinţă să se afle printre noi genii sau deţinători de premii Nobel.

  Măcar am lămurit un lucru: comentariul acela n-a fost un accident sau o scăpare. Tot e ceva.

 364. Raj, aberezi. Ţi-am spus aici, clar, până să dispară comentariul, să n-o mai pomeneşti.
  Întotdeauna fac cunoscute lucrurile astea până să iau măsuri de ştergere. Şi în ceea ce-o priveşte pe Val_one, şi pe toţi. E tot o chestiune de principiu. Nimeni nu se pomeneşte şters fără să ştie dinainte de la ce i se trage.

 365. Raj

  Termina Costele ! Cauta commentul si te vei convinge. De altfel si Dra Nora cred ca isi aminteste commentul cu v care nu mi-a intrat. De ea e vorba si mai lasa-ma in pace, ca nici timp nu am. Eu chiar muncesc. Am scris ieri ? Nu. Nu vezi ca nu pot scrie zilnic ? Daca gasiti commentul in care mi-a cerut fata asta s-o las in pace, puteti sa faceti ce vreti cu mine. S-a plans Norei pe mail, tel, etc. Asta m-a deranjat, ca eu nu stiam ca e suparata pe mine. Atutudinea ei… , mai bine tac, ca am citit ca cineva in USA s-a sinucis ca n-a fost adorata pe forum. Doamne fereste !

 366. Raj

  Nu aberez. V-a solicitat pe forum sa nu o mai pomenesc ? Da sau nu ? Da sau nu ? Da sau nu ? Daca cineva ma crede idiot, as fi preferat sa ma creada oricine dar nu dv., dra Nora.

 367. Vio

  Concret,ar trebui sa fiti spontani si sa va bucurati azi,ca maine nu se stie ce-o fi,ar trebui sa fiti mai Putin orgoliosi,mai Putin suparaciosi si un pic mai autoironici.
  Iar persoana mai directa,mai Clara ca Nora nu cred sa fie tare multi.
  Iertati-ma ca am intervenit,in general tac cuminte,pentru ca mi se par foarte imature si fara rost discutiile astea…

  Maine il trimit pe D.in excursie cu copiii de la inot,iar eu fac shopping,ca incep reducerile.Barbatu-meu e deja prost dispus 🙂
  Azi am fost la bar cu D.si a comandat singur brioche cu cioccolata,dar sa fie din aia mare,a zis scumpul de el…
  Iar la pranz am fost la restaurant,a citit tot meniul,apoi a comandat spaghetti con salsa si ragù di anatra,dar fara ragù ca nu- i place si toti de la mese il priveau si zambeau…..sunt tare fericita in momente din astea

 368. Raj

  Voi inceta o luna sa scriu, indiferent de ce spuneti. Vreau sa vad cat de inteleasa va fi domnisoara asta… Pana acum a creat numai probleme, macar eu am incercat sa va destid. Nu-mi plac simandicosii,neintelesii, aerienii.

 369. Raj

  Cine a fost pana acum mai autoironic ca mine, Dna Vio ? Cine a militat impotriva banarii ? Chiar impotriva banarii lui Goco care bnu ma suporta deloc ? Cand veti incerca sa jucati omul nu numai dupa postarile de azi ? Cand m-am dat eu important ? Cine e mandru ca sta in cacat toata ziua ? Poate ca asta ii deranjeaza pe ipocriti.

 370. Raj, şi tu, ca şi Val_one, poţi face ce vrei. Dacă vrei, postezi, dacă nu, nu.
  Chiar acum căutam comentariile cu pricina. Ai răbdare, pe blogul ăsta nu s-au postat “decât” 61.788 comentarii. Şi oricum, aversiunea ei în ceea ce te priveşte era clară de mult timp, era făţişă, nici pomeneală de clevetiri.
  De altfel, îţi repet: nu e genul care să atace pe la spate. Nu mai continua pe panta asta, e una absurdă, care nu-ţi face cinste. Uite, eu nu-l suport pe Odagiu. Îmi pare un individ cleios, dar nu mă apuc să inventez lucruri.
  Nu-i adevărat nici că a creat numai probleme. Îţi repet: că n-o placi tu e una, sunt însă mulţi alţii care o plac şi care n-o consideră deloc o prezenţă dezagreabilă.

  Vio: eşti ca o rază de soare.
  Scuze că ne bălăcim în mocirla asta, dar îmi place să fie clare lucrurile.

 371. Nastasia

  Vio, poate dacă ai veni mai des să ne povesteşti, ne-am dezmetici şi noi, în faţa bucuriilor adevărate, din lumea în carne şi oase. Că în virtual o mai luăm razna. Chiar am citit recent(cercetători japonezi, nu britanici) despre o nouă formă de demenţă. Demenţa digitală îi zice. Ptiu, fereşte, Doamne, pe toţi forumiştii.

 372. val_one

  aversiune, Nora? pe asta de unde ai mai scos-o? cît timp omul a dovedit talent, i l-am apreciat sincer iar cînd a coborît nivelul limbajului la cote care mi-au făcut silă, am căutat să mă feresc de el şi doar i-am cerut prin tine să nu mă mai pomenească şi din acel moment eu l-am lăsat definitiv în pace, pînă azi, cînd chiar trebuia să intervin.

  aşa deci. eu n-am creat numai probleme. asta înseamnă că am creat, totuşi, şi unele probleme. bine că aflai şi eu între timp, deşi nu ştiu care ar fi alea. 🙂

 373. Val_one, fă un efort şi nu-mi mai pune intenţii în cârcă şi citeşte exact ce spun, nu ce ţi se pare ţie că vezi. Da, l-ai apreciat până când nu l-ai mai apreciat. Am spus eu undeva că l-ai găsit insuportabil dintotdeauna? Sau acum ne contrazicem de dragul contrazicerii? Dacă nu mă-nşală memoria, cam de prin ianuarie a început să-ţi fie antipatic.

  Şi da, cauzezi şi unele probleme. De pildă, nu mi-e comodă deloc futerea asta de creieri, nu mi-e comod să stau acum să mă gândesc “aoleu, dacă a jignit-o pe val_one şi eu n-am văzut”, nu mi-e comod nici să mă acuzi că nu mişc un deget să-ţi fie bine când impresia mea e că mişc destule, nu mi-e comod nici ce face Raj.

  Ce dracu’ sunt eu aici?

 374. val_one

  😆 😆 😆

  eşti liderul, Nora. iar ai uitat? eu în tine îmi pusesem speranţele. în cine altcineva puteam, cînd simţeam nevoia de protecţie şi înţelegere?

  şi nu m-ai jignit niciodată. orice-ai fi zis, n-am simţit aşa ceva.

  ai zis aversiune iar asta este o exagerare. antipatie, da, ar fi un cuvînt mai potrivit. dar numai din cauza limbajului şi mai apoi din cauza insinuărilor lui libidinoase.

 375. Val_one: nu mai am ce adăuga. Probabil n-am veleităţi de lider, de e toată lumea aşa nemulţumită.
  Nu de mine ziceam că te-am jignit (ar fi şi culmea, să mai am şi asta în cârcă), ci de cei în legătură cu care mă acuzi tu că nu reacţionez.

  Scurt: nu voi fi liderul care să satisfacă astfel de cerinţe.
  Plus că, na, cum mi-ar sta să mă iau de Raj că vorbeşte murdar când eu însămi o fac? Chiar la cote care cauzează sila.

 376. val_one

  mie nu mi-a rămas decît o opţiune. evoluţia de azi a discuţiei, pe care n-am provocat-o eu, şi atitudinea ta faţă de ambele părţi nu-mi lasă decît acea opţiune.

 377. Bine, Val. Cum consideri.
  N-am priceput nici acum ce anume ar fi făcut să apară măcar două opţiuni, dar asta e. Tot tu eşti aia nemulţumită. 😆

 378. Costeluş

  Val_one, dar la mine ce-a mai fost? Ca “mitocan” stiu sigur ca m-ai facut 😀 Stai linistita, nu m-am suparat, uite Nora din “bou’ baltii” nu ma scoate.

 379. Costeluş

  Daca-mi permiteti sa fiu rau, asa, un pic, mie imi place discutia asta. O neintelegere, asta-i tot, pina la urma. Dar cite-am tras si eu de pe urma neintelegerilor astea!

 380. val_one

  dacă n-ai priceput, însemnă că pînă acum am fost fix degeaba pe blogul tău, nici măcar n-ai încercat să mă cunoşti.

  dacă ar fi existat premisa ca eu să mă mai simt bine şi în largul meu, cum mă simţeam cîndva, mai aveam încă o opţiune.

  dar azi, cînd înţelegere am simţit doar de la Andreea şi Edle, în rest toţi ceilalţi fiind clar nemulţumiţi de mine (cu excepţia lui Danny, pariez 😀 ) ce aşteptări pot avea?

 381. Costeluş

  Val_one, lovesti degeaba in Nora. Daca ai sti ce munca de convingere a dus ea cu mine sa nu-ti mai spun nimic! Nu, n-a fost simplu, de genul “costelus, daca-i mai zici ceva lui V te banez de te ia dracu”.

 382. Val_one: scuze că te întreb, dar ai impresia că sunt Zâna Zorilor? Că mor balenele, că se ofilesc florile nu mă mai acuzi?
  Am priceput mai demult că tu nu te mai simţi bine aici. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să o faci. Nu mi-a ieşit. Dincolo de asta, nu mai am ce face.
  Poate n-ar fi rău să începi să îţi asumi şi singură cum te simţi şi luptele pe care vrei să le porţi. Nu să le tot pasezi responsabilitatea altora, recte mie. Tocmai pentru că te-am cunoscut cât de cât, m-am şi băgat în căcatul ăsta de intermediere deşi nu e nici normal, nici sănătos. Ca acum să-mi spui că doar Andreea şi Edle au manifestat înţelegere!

  Nu ştiu dacă poţi empatiza cât de cât, dar în ziua asta eu mi-am luat-o şi de la tine, şi de la Raj. Şi nu mai am chef!
  Deci, faci ce vrei. Şi cam ajunge cu reproşurile că nu cred că mai pot înghiţi.

 383. Raj

  Am recitit postarile mele, Dra Nora. Aveti dreptate, uitasem de ele. Excesul asta de sinceritate nu-i bun tot timpul. Ma declar invins.

 384. val_one

  de la mine nu ţi-ai luat nimic. n-am făcut decît să spun ce simt.

  de la cine ţi-ai mai luat-o? 😆 din vina mea, cumva? unde era vina mea în această discuţie?

  bănuiesc, totuşi, că nu-ţi doreşti un mic F pe-aici, fie el şi talentat, şi simpatic, să hotărască cine e bun şi cine nu. 😀

 385. Las-o baltă, Val. Când sunt acuzată total nefondat, mi-o iau. Agresiunea în mănuşă de catifea tot agresiune rămâne.

  Sau poate ai tu aşteptări prea mari de la mine. Şi-ţi spun cât se poate de franc: renunţă la ele. Nu pot să ţi le satisfac.

 386. Raj

  Invins de postarile mele, Dra Nora. Mi-am recitit postarile. A foast un exces de sinceritate. Nu trebuia sa precizez ca nu mai am erectiile din tinerete. Asta se spune doar la doctor, intre patru ochi. La 770 , nu ma intereseaza cine esti. Eu postez numai sub “Raj”. Cum mi-ar sta sa postez sub alt pseudonim. Alta chestie pe care nu o agreez deloc. Consider ca e lasitate. Spun chestii mizerabile, de genul: ne cacam, ne basim. Care n-o face sa ridice piatra…

 387. Costeluş

  Mai Raj, ai gresit cu Val, in mintea ei i-ai confirmat toate prostiile pe care si le-a construit cu grija. De-acum fuge, nu stiu cine o mai poate opri.

 388. Val_one: Good. Te rog să nu mai faci nici speculaţii asupra a ceea ce doresc şi nu doresc eu. Văd că orice explicaţii aş da e inutil.

  Raj: termină şi tu cu tâmpeniile astea. Mie-mi plac mărturisirile tale, iar autoironia ta e o piatră rară. Acceptă faptul că unii nu te plac, nu e capăt de lume.
  Iar cu pseudonimul ăla, aberezi. E unul pe care ştim toţi că-l mai foloseşte Val_one când şi când, în momente tensionate. Nu e nicio laşitate.

 389. Danny

  Dragele mele, va rog mult sa nu va mai certati. Cand va spun acest lucru, va rog sa va ganditi la mine, am destula intelepciune si deosebesc raul de bine.

  Va rog sa dati dovada de toleranta si sa va impacati. Chiar sunt certuri si contraziceri total nefondate, intre persoane care-mi sunt dragi.

  Suntem prieteni virtuali, dar si in real, o parte dintre noi, si e pacat s-o puneti mereu de cearta. Chiar n-aveti ce sa impartiti, in afara de bucurii.

  Si eu am fost atacat si jignit pe blog, dar au fost momente cand n-am mai ripostat, sau mi-am dat seama ca a fost o gluma mai nesarata si am trecut cu vederea, fara sa ma supar. De regula, dupa ce ma supar cu o persoana, imi trece relativ repede. Depinde si de context si de persoana respectiva.

  Va rog sa dati dovada de toleranta.

 390. val_one

  eu chiar am încetat, Nora. mi-am luat porţia de aversiune de la voi în avans pentru următoarele cîteva luni. poate chiar ani.

 391. Raj

  Stai cati dau io toleranta: dute in pula mea cu drag. Dra Nora: eu unul am acceptat infrangerea, ce pot sa mai zic ? Asta sunt, asa am fost, asa o sa crap… Nu-mi place fata si gata. Dna Andreea credea azi ca la dumneaei ma refer. E mult mai dura ca fatuca asta, dar e cu totul altceva. Are clasa, se vede ca-i scolita. Na, acum va crede ca o gadil. Am fost sincer, atata tot. Nu-mi poate da mie lectii un copil. In viata avem parte de cacat, de morti care trebuiesc imbalsamati, de vidanjari. Ne futem pe nepisate dupa care ne cacam. Extrem de scarbos…

 392. Raj

  Nu-i nicio aversiune din partea Norei, domnisoara. Din partea mea, da. Sa-ti fie invatatura in viata reala. Uraste-ma cat poti de mult si invata

 393. Raj, nici ea pe tine. Iar pe mine cam începe să mă doară în cur că nu vă plăceţi unul pe altul.
  Nu mai veniţi să-mi spuneţi mie, că nu-s nici popă, nici peţitoare. Nici nu mă mai trageţi de mânecă.
  Iar asta e valabil pentru toţi, nu doar pentru voi doi. Când simt nevoia, intervin. Când nu, nu. Şi gata!

 394. Danny

  Pai, vezi, Nora, la mine trebuia sa te gandesti.

  Sunt sigur ca nu ma urasti. De acest lucru sunt sigur. Dar sa trecem impreuna de 50% nu stiu daca se poate. Si nu din partea mea.

  Valonash, eu tin la tine, ti-am spus-o de mai multe ori. Chiar si atunci cand ma intepai prieteneste, si-ti spuneam eu ca-mi place, ti ricordi? Te-am simpatizat foarte mult pentru stilul tau. Asta nu-i dovada ca tin la tine?

  Erai cea mai buna prietena a Norei, erai total in asentimentul ei, se supara Nora pe mine, te suparai si tu, imi zicea Nora “pa!”, imi ziceai si tu “pa!”, chiar ma distra lucrul asta, la un moment dat. Dar nu m-am suparat pe tine, dimpotriva, te-am iubit in continuare. Intelege-ma ce vreau sa-ti spun. Fii putin mai toleranta.

  Stiu ca nu-ti place vocabularul urat nici in gluma, dar atunci cand il vezi pe blog, inchide ochii. Ochii aia frumosi pe care eu indraznesc sa ti-i sarut.

  Nimeni nu-i perfect.

 395. Danny

  Ce liniste e!

  Saracutii de voi, ati adormit ca niste prunci, dupa atata cearta inutila.

 396. Seva Tudose

  😥 😥

  Doamne, ce macel a fost pe aici ??

  Val_one,

  #765 “cand intelegere am simtit doar de la Andreea si Edle in rest toti ceilalti fiind clar nemultumiti de mine…”
  ei bine si eu fac parte din categoria “toti ceilalti”
  Acum te intreb eu,tu stii ce simt eu acum ? Cand am fost eu nemultumita de tine ? Si ce trebuie sa fac ca tu sa fi clar multumita ? Ne bagi pe toti in aceaiasi oala ?

  Raj,

  ca stilul tau cu glumite de multe ori cam deplasate,mai cu pupicuri,mai cu rimele,cu cate o cacialma iar cateodata cu mici apropouri chiar intepaturi,mici ofense… in dorinta ta de a fi agreat,simpatizat fiind original,spontan,unic…Da,asta am simtit de multe ori in comentariile tale catre toti,dar vezi tu nu toti 100% trebuie sa te aplaude…

 397. Costeluş

  Las-o, Seva, in turnul ei de sticla si cu gindurile ei, sa vorbeasca singura!

  Nora s-a dat peste cap s-o faca sa ramina; s-a chinuit cu mine, vad ca lui Raj i-a sters si comentarii, si pina la urma tot ea a fost acuzata ca nu-i pasa, ca-i indiferenta, ba chiar ca manifesta aversiune (asta, ultima, e dincolo de limitele normalului, imi pare rau s-o spun). Oricit mi-as dori s-o trag pe Nora de coada, nu pot sa ignor efortul pe care l-a facut pentru a o readuce pe val aici.

 398. Costeluş

  Seva, tu ce-ai mai facut cu acuzatiile alea dobitocesti? Apropo, ma intrebam, de ce sa platiti voi salvarea cind Sandu a fost suit cu forta in ea? Practic recunosti ca ai avut nevoie de salvare.

 399. val_one

  of, Seva, Seva, dar tu n-ai nicio vină. mi-ai rămas la fel de dragă ca la început. pur şi simplu n-ai fost de faţă ca te pomenesc şi pe tine.

  tu nu trebuie să faci nimic, nu m-am îndoit de tine vreodată. 🙂

 400. val_one

  Costeluş, bănuiesc că acum îţi freci mîinile de bucurie şi-ţi aştepţi răsplata, nu? cînd mai prindeai tu o asemenea ocazie?

  în fond, mă bucur că o faci, dovedeşti încă o dată ce infect eşti şi cîtă dreptate am avut eu cînd ţi-am cerut să mă laşi definitiv în pace. şi celuilalt, care nu-i mai breaz. eu am respectat cu sfinţenie partea mea, voi nu.

  acum, ca să închei totuşi, că deja mi-e silă, dacă voi v-ati recăpătat libertatea deplină de a mă insulta, pot spune că e vorba de mai mult decît o simplă aversiune din partea Norei. dar ştii ceva? nu-mi mai pasă ce ziceti. ăsta-i blogul. e şi vina mea că am pus umărul cîndva. nu umărul, sufletul.

  da-mi place cum se regăsesc spiritele „alese”.

 401. Seva Tudose

  Val_one,

  prin durere si dezamagiri te calesti ! Tu esti cum fiica mea rebela,cea care cauta sa invete iapa batrana sa joace in buiestru ! Desi la un punct anume am fost de acord cu ea,fiind “old fashion” si ca trebuie sa ma”update” cu tehnologia internetului…submisie deci !

  tu stii ca numai de la tine am vazut atatea lucruri pline de surprize,mister,interes deosebit si intotdeauna te-am pus in inima mea ca fiind “an wise,smart girl” 😀

  cate balacareli nu am avut eu cu F.D.C….dar cand a fost sa vad ceva intelligent,superb la ei,n-am ezitat sa scot in evidenta ! Deci,iert !

 402. Seva Tudose

  Costelus#787

  tu,Costelus nu ma intelegi,eu sunt o persoana irecuperabila cand vine vorba de prietenie,eu am un vast palmares,sunt un fel de “Yeloww book” 😀 chiar si tu esti in inima mea !

 403. val_one

  erau alte vremuri, Seva. 🙂 şi mulţumesc de aducere aminte.

  ce nu ştii tu este că între timp este că m-a lovit subit cretinismul. trebuia să vină cineva s-o observe şi pe asta. 😉

  toate cele bune ţi le doresc. 🙂 am plecat, pe aici chiar nu mai e de stat.

 404. Seva Tudose

  Costelus#788

  notele de plata vin cam dupa o luna chiar doua…dar Sandu are asigurare,si indifferent cat ar costa…asigurarea care o are de la locul de munca,spune clar :

  el plateste doar 150 de dolari coplata si restul acopera Casa de Asigurari….cat de curand se va rahati toate astea,cu ObamaCare !

  va fi rau,sange,moarte de om !

 405. Seva Tudose

  Val_one,

  uite nu stiu cum sa spun nici “la revedere nici adio” dar pare-se ca deja este preconceputa fuga ta,de pe acest blog…pot face ceva val_one…val_two 😀

  acesta este chiar ultima suflare a mea, de a media,negocia 😥 trebuie sa imi cunosc lungul nasului !

 406. Aoleu, Val! Deci, era o conspiraţie. Aversiunea mea nu mai era aversiune, era ură de-a dreptul şi alimenta un război de gherilă. Costeluş şi Raj erau doar pionii, eu de ochii lumii mă făceam că mă iau de ei, când colo eu îmi propusesem să te izgonesc. Acum, că mi-am atins scopul, trebuie să-l răsplătesc pe Costeluş, deşi nu mi-e clar cum anume. Sunt sigură că tu ştii însă deja.

  Ţie nu ţi-e ruşine? Dacă ţie ţi-e silă, pentru ce simt eu nu există un cuvânt.

  Costeluş, boul bălţii, tu de ce te bagi? De unde ţi s-a năzărit ţie că acum ar trebui să-ţi dai cu părerea? Olele, muică, nici acum nu ştiai că trebuie să taci dracu’?!

 407. val_one

  Seva, nu-mi face plecarea mai grea, te rog!

  nu e nimic de mediat sau negociat aici. nu-i blogul meu, cum ar fi nu-i casa mea şi s-a ajuns mult prea departe. asta e.

  aşa e lumea construită, mitocănia are mai mereu cîştig de cauză. 🙁

  bye! 🙂

 408. val_one

  dar ţîfna cu care-mi vorbeşti de unde vine, Nora? din prietenie? am zis eu că tu i-ai pus?

  văd doar că ei îşi permit asta şi se simt liberi s-o facă. cînd mi-am încălcat eu acea înţelegere de a nu mai interfera cu ei? cu ce i-am provocat s-o încalce aproape simultan?

  nu, au simţit din atitudinea ta faţă de mine că e momentul să sară pe mine.

 409. val_one

  vezi deci ce înseamnă bîrfirea cuiva care a plecat de pe blog. acea regulă ar fi trebuit să fie încă valabilă.

  şi-ţi mai zic ceva. dacă-l apostrofai tu fără să fie nevoie să-i răspund eu, chiar nu mă oboseam să tastez cele cîteva cuvinte. nu merita efortul

 410. Îţi spun imediat de unde vine: din atitudinea ta bănuitoare şi din rahatul pe care mi-l arunci în cârcă. Cred că am şi eu voie. Ţâfnă manifeşti tu de câteva luni, de când ţi s-a năzărit că eu nu fac nimic ca să fie tuturor bine pe blog. Ţi-am spus de ieri că mi s-a luat să tot înghit. Şi ce faci tu e tot mitocănie, dear.

  Da, îşi permit să vorbească liber. Pentru că mi-am dat seama că a fost o tâmpenie să-ncerc să le pun botniţă în ceea ce te priveşte. Tot prost a ieşit. Tot degeaba a fost. Tot acuzată sunt că te simţi tu prost şi tot nu mi-ai spus ce aş fi putut face în plus.

  Şi da, fix aia ai spus când ai pomenit de răsplată. Sau poftim, explică-te. Spune ce-ai vrut să zici.

 411. Ah, păi, scuze, mie mi se pare că n-ai plecat. Şi nu eşti nici văduvită de acces, ca alţii. Deci, poţi da replica.

 412. val_one

  a, da? le dai liber? felicitări!

  mi-ai confirmat toate temerile acumulate în ultimele luni.

  şi nu eu m-am schimbat, ci tu. dar nu în bine.

 413. Ah, bon?
  Dar de ce să-l apostrofez eu? Ce impresie ai? Că n-am altă treabă decât să văd ce zice Costeluş despre tine, să pândesc blogul 24 din 24 ca să-ţi apăr onoarea? Jesus! Nu ţi se pare că eşti cam exagerată?

  În plus, că-ţi place sau nu, că accepţi sau nu, n-a minţit cu nimic.

 414. Aham. Le dau liber. Oricum auzi ce ai tu chef să auzi, numai ca să-ţi hrăneşti paranoia.

  Uite, vinerea viitoare, pe 12, la ora 14 (dacă nu mă-nşel) plec într-o scurtă vacanţă. Sper că-mi dai voie. Cât sunt eu plecată, s-ar putea să tot fii pomenită.

 415. Ăilalţi: vă las cu limbă de moarte să nu care cumva să fie pomenită Val_one cât sunt eu plecată. Cum vedeţi numele ei, cum săriţi. Nu contează contextul, nu contează că e glumă sau ce-o fi. Amuţiţi-l pe mişel! Vă însărcinez pe toţi cei care aveţi acces la admin cu această sfântă misiune! Faceţi ture, organizaţi-vă, descurcaţi-vă.

  Abia aştept să văd dacă veţi fi mai competenţi ca mine.

 416. Ia! Pe mine nu mă apără nimeni?!
  Chiar aşa, nimeni, nimeni nu mă iubeşteeeeeee?!
  ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!
  ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!
  ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!
  😥 😥 😥 😥

  Vai! Iar a câştigat mitocănia! Ce victimă sunt! Ce prieteni sunteţi voi. Nu vă mai recunosc. M-aţi dezamăgit cum-plit. Cumplit.

 417. val_one

  şi dacă ai, totuşi, dreptate? dacă este inimaginabil de urît să-i ceri cuiva care te hărţuieşte să te lase în pace şi să te ignore? chiar aşa, cum să-i pui botniţă?

 418. val¨_one

  scuze, n-am apucat să-ţi spun ce rasplată ar putea primi Costeluş. a primit deja o porţie. îi dai dreptate cînd mă insultă . mai ales cînd mă diagnostichează cu paranoia. plus libertatea de a mă insulta oridecîteori va simţi nevoia.

 419. Nastasia

  Nu-i inimaginabil de urît să-i ceri cuiva care te hărţuieşte să te lase în pace şi să te ignore. De obicei e inutil. Hărţuitorul din hărţuială se hrăneşte. Dar nu-i prea mult spus “hărţuială”? Nu ştiu, limitele le pune omul după cum simte.

 420. Val_one: de ce tot insişti? Am stabilit deja. Sunt o jigodie, cred că hărţuirea e bună, i-am încurajat s-o facă şi-i răsplătesc.
  Gata. Ajunge.

 421. val_one

  bineînţeles că mi-ajunge, Nora. mi s-a epuizat rezerva de masochism în a-ţi mai asculta insultele. tocmai m-a lovit o criză de paranoia.

  bye, bye.

 422. Danny

  SCRISOARE CATRE VALONASH Valonash, eu ti-am scris ceva la 784, si nu mi-ai raspuns. Vreau sa-ti spun ca, pur si simplu, ma crucesc la cata ingaduinta poate avea Nora fatza de tine. Aceasta nu este o dovada ca te iubeste? Numai ca ea il iubeste si pe Raj, asta e! Va iubeste, deopotriva, pe amandoi.

  Iar tu, Valonash, trebuie sa intelegi, odata pentru totdeauna ca, NU AI DREPTUL SA-I CERI NOREI, SA-I ALUNGE PE RAJ SI PE COSTELUSH! Pur si simplu ai obosit-o pe Nora cu acuzatiile tale total nefondate. Parca ai fi printesa de Mali, fiica regelui Marelui Regat African. De unde atat comportament ultra-aristocratic, ultra-conservator la tine? Nu te credeam chiar asa?

  Nu numai pe Nora ai obosit-o, ci pe toata lumea de pe acest blog. Aceste e si motivul pentru care nimeni nu-ti mai raspunde. S-au plictisit!

  Valonash, tu nu vrei sa intelegi sau nu poti. Citind ultimele tale comentarii, inclin spre a doua varianta, ceea ce ma dezamageste profund. Tu ii ceri Norei sa fie un adevarat lider, si in aceasta calitate, ea este obligata sa-ti satisfaca toate doleantele, vis a vis de Raj si Costelush, adica sa-i izgoneasca de aici. Raj a plecat pentru o luna, pisoiul asta e pe juma’ lesinat, i s-a terminat portia de mujdei, na!

  Iar, ceea ce-mi suceste cu adevarat mintile la tine este urmatorul fapt: in calitate de lider nepriceput, cum i te-ai adresat Norei, ii ceri acesteia sa-ti ia apararea in fatza oricarui te atinge cu o floare pe acest blog!!!

  Nici nu stiu cum sa reactionez la aceasta faza: sa rad, sa plang, sa-mi smulg parul de pe picioare? Nu stiu cum sa fac?

  Valonash, invata sa te aperi singura!!! Asa cum stiai sa intepi singura. Sau, daca intr-adevar nu poti sa te aperi, ia-ti un mascul care sa o faca, dar nu pe Nora, n-are nici un fel de obligatii fatza de tine, chiar daca te iubeste. Ai zapacit-o pe Nora cu tot felul de acuzatii, ai omorat-o pur si simplu, i-ai distrus neuronii.

  Toata lumea de pe blog ti se adreseaza, tu nu, o tii numai pe a ta. Maturizeaza-te, Valonash! Vorbeste si cu celelalta prietene ale tale: Ana si Dana, si ai sa vezi c-o sa-mi dea dreptate! Mintea si atitudinea ta sunt de copil.

  Maturizeaza-te, Valonash! Nu stiu in ce mediu ai trait pana acum, dar schimba ceva la tine.

  Ti-am spus toate acestea cu Inalta prietenie si Iubire pentru tine! Sper sa intelegi ce ti-am zis.

 423. val_one

  aoleu, Danny! m-ai omorît cu atîtea adevăruri adevărate!

  lasă, tu să fii sanătos, că la mine e grav, nu mai am scăpare. 😀

  bye şi ţie.

 424. Danny

  Valonash, iti dau voie sa mergi in audienta la Basescu. Este tatal tau spiritual, poate.

  Vei vedea ca si el imi va da dreptate, in ceea ce ti-am zis.

  Daca tu esti cu Basescu, atunci de ce nu-i asculti dorintele?

  Vrei sa-ti spun una dintre ele? Fiti luptatori pana la moarte, si nu cereti ajutor nimanui!

  Stii care e comportamentul tau acum, Valonash? De pui mititel si zgribulit de vreme si de vremuri. Basescu nu te-ar iubi pentru aceasta atitudine ea ta. Inseamna ca tu nu-l cunosti pe Basescu????????

  Stiu ce vorbesc, Valonash.

 425. Danny

  Valonash, tu, in momentul de fata, esti prea singura. Nu ai prieteni. Daca-i avea, nu te-ai comporta asa.

  Valonash, tie iti lipseste ceva esential. Iti lipseste increderea in propriile forte si un prieten adevarat! Crede-ma, ca stiu ce-ti spun.

  Mai tarziu imi vei da dreptate, si-ti vei da seama ca toti am tinut la tine.

  Al tau prieten, Danny!

 426. Danny

  Nastasia, am punctat esential. Ramane doar sa-si dea seama ce i-am spus.

  Numai un prieten adevarat ii poate spune lucrurile de mai sus. I le-am spus din suflet!

 427. Morringain

  Chiar ca ati facut un macel aici! 🙁 Imi pare rau ca va vad certandu-va, dar poate e un moment de refulare si peste putin totul o sa fie OK. Sper, adica.

 428. Costeluş

  Val_one: dupa ce Nora s-a chinuit sa-mi explice ca trebuie sa nu-ti mai spun nimic, eu chiar nu ti-am mai zis nimic. Sa nu crezi ca a stat Nora cu paru’ in mina sa-mi stearga “insultele” pe care ti le-am aruncat. De fapt, Nora nu mi-a sters nici un comentariu.

  Da, Nora, n-am putut sa tac acum. Daca val_one crede ca eu imi frec miinile de bucurie ca ea pleaca, scuze, nu mai e nimic de facut. Cred intr-adevar ca e mai bine sa plece.

 429. Costeluş

  Bou, caut vaca. Blonda, de preferinta, si sa-i placa apa, ca eu stau mai mult prin balti.

 430. Costeluş

  E mai mult decit o refulare, Morringain. Mai, m-a rugat Nora de doua ori in iarna sa n-o mai pomenesc pe mimoza, n-am mai pomenit-o! Nici direct, nici indirect, nici nu i-am intors sau ironizat vorbele in vreun fel. Ce rahat e asa de greu de inteles? De unde vine cu idioteniile astea ca mi-a pus Nora botnita si nu stiu ce, iar acum mi-a dat liber s-o injur pe ea?

 431. Morringain

  Costelus, eu tin si la Nora si la Val. Iar tu ai gura mult prea mare. Mai mult bun simt nu ti-ar strica. Asa, ca tot nu vrei tu sa fii singur.

 432. Costeluş

  Dana, tu intelegi ca nu i-am mai zis nimic? Da ce-s eu, ultimul gunoi, sa-mi arunce in cap toate idioteniile pe care le cloceste ea in minte? Ai citit ce a scris mai sus?

  Si eu tin la val, mi-a parut enorm de rau ca a plecat, mai ales ca stiu ce vina am avut eu, dar asta depaseste orice limita.

  Uite, daca vrei sa transformi asta in ceva constructiv: eu nu-i spun nimic, ea nu-mi spune nimic (fara apropouri cu “infecte” si “mitocania a invins”, ca stie si val sa jigneasca foarte bine), incearca s-o convingi sa mai vina pe aici.

 433. val_one

  Dana, Tania, aţi reuşit să mă faceţi să plîng.

  Tania, dacă după atîta vreme n-ai uitat de mine… 🙂

  vă mulţumesc!

 434. Costeluş

  Auzi val, ti-ar fi asa de greu sa-ti faci un cont pe gmail sa vorbim ceva? Poate poate as avea o sansa sa te conving ca nu sint chiar asa un gunoi infect. Asta nu inseamna ca nu recunosc cit am gresit fata de tine, dar poate se mai poate face ceva. Ce zici? Imi dai 10 minute?

 435. Tania

  Val_One, sa te uit?

  sa uit ca stateai la capataiul meu, cand n-aveam somn? 🙂

  nici pomeneala. tocmai de-asta imi pare asa rau sa vad ca esti suparata. si daca nici tu nu m-ai uitat pe mine, as forta un pic nota si te-as ruga sa ai incredere in mine cand iti spun ca ii esti draga Norei. mai draga decat iti imaginezi tu. si sunt convinsa ca si ea tie.

  come back, Val. blogul asta nu are farmec fara tine. eu am fost in trecere. mai sunt si altii care ar putea fi in trecere. dar exista un nucleu aici, si tu si Nora il stiti bine, care pur si simplu nu poate fi in trecere. altminteri, nimic nu mai poate fi la fel.

 436. val_one

  Costeluş, îmi pare rău, dar nu se poate. nici n-ar avea rost, n-ai ce să clarifici din moment ce ştiu că nu eşti deloc un gunoi în viaţa reală. pe de altă parte, eu n-am afirmat vreodată aşa ceva despre tine.

  acceptă faptul că nu ne potrivim în niciun fel şi nu putem comunica în linişte.

 437. val_one

  Tania, tu-mi frîngi inima, mai ales că în tine n-am cum să n-am încredere. chiar de-aş vrea. 🙂

  dar mai ales că ai venit acum special pentru mine. mă copleşeşti.

 438. Danny

  Valonash, te rog eu sa nu plangi. Uite, mai tarziu o sa pun poze cu gasca mea de acasa. Sa vezi cati suntem! Suntem multi, Valonash, si ne intelegem bine, ne intalnim in oras, la munte, la mare, ne simtim bine impreuna. Asa vreau sa fie si aici, pe blog.

  Nu trebuie sa plangi. Eu sint alaturi de tine, cu totii suntem alaturi de tine. Tu nu ai prieteni adevarati, asta e problema. Tu stai numai in casa si citesti, atat. E un lucru bun sa citesti, dar trebuie sa iesi si in lume, sa vezi cum e, sa simti realitatea din jurul tau, sa incerci sa intelegi de ce oamenii sunt atat de diferiti.

  Nu tot poti lua dintr-o carte, Valonash. Ce nu poti lua dintr-o carte, iei din realitate, Valonash.

  Nu mai plange, deoarece toti de aici te iubim.

  Un alt exemplu sa-ti dau: Nora m-a bannat pana acum de 3 ori, ultima oara pentru ca i-am dat o replica mai acida Andreei. Ea m-a atacat, iar eu, cum de obicei reactionez, i-am dat o replica mai taioasa. Dar, nu m-am suparat pe Andreea, poate am fost nervous, suparat, indispus 5 minute, dupa care am revenit la normal. La scurt timp dupa acest incident, Nora m-a bannat pentru o luna. Sigur n-a fost asta motivul, ci doar pretextul. Motivul a bannarii mele a fost altul. Cu toate acestea, eu tin la Nora, chiar daca atunci am fost suparat pe ea si i-am tras o injuratura la nervi.

  Valonash, trebuie sa ia aceasta putere de a ierta, de a trece peste multe lucruri care nu-ti convin. Deoarece, asa este in viata!

  Invata de la mine, deoarece stiu ce-ti zic, invata si de la ceilalti, ia tot ce-i mai bun de la oameni si fa diferenta intre bine si rau.

  Nimeni n-o sa te uite, Valonash, dovada este Tania, (care eu nu prea sunt lamurit cine este!), dovada sunt eu, care imi aduc cu drag aminte de tine, de prima data cand am poposit eu calare pe un cal alb pe platforma Pandorei in mijlocul unui schimb de focuri. Iar tu, Valonash, ai fost prima fata care m-ai intrebat cine sunt, si ai intrat in vorba cu mine. Ai fost atat de prietenoasa cu mine, incat m-ai facut sa ma simt fericit. Mi-ai facut si o dedicatie cu un clip care-mi place foarte mult. Tot ce spun pot dovedi pe Pandora’s, clipul se afla la locul lui. Eu n-am uitat aceste lucruri, Valonash. Tin la tine, Valonash, nu poti fi uitata de nimeni.

 439. Costeluş

  Val_one, am inteles, e OK sa nu comunicam. Dar putem amindoi sa venim aici si sa vorbim cu altii. Si -- insist -- nu ti-am mai zis nimic dupa cele doua (!) incercari ale Norei de a ma convinge -- prin ianuarie. Te rog, nu mai acuza pe unul si pe altulm construind o imagine distorsionata, cu aversiuni, lupte de culise si manipulari. Am zis, am facut greseli in cazul tau -- de fapt am facut greseli fata de toti de aici, ca asa-s eu, “de balta” :D, dar unii au inteles ca nu-s chiar asa rau. Si chiar m-au adus inapoi cind eu am vrut de citeva ori sa plec. In cazul meu, cind toti mi-au spus ca gresesc, am inceput si eu sa ma intreb daca nu cumva gresesc.

 440. Tania

  Val_One, daca mi-ar sta in putere, altceva as face cu inima ta: as face-o sa rada.

  I just… nu stiu, as vrea cand intru aici, sa va gasesc pe toate. ca pe vremuri. si de-asta m-am hotarat asta seara sa comentez, pentru ca am intrat dupa mult timp si mi-e greu sa inteleg ca ce-mi doresc eu pare a avea mai mult iz de vis, si nu mai este o certitudine. stii tu.

  eu vreau sa mai cred ca unele lucruri frumoase nu se schimba niciodata.

 441. Danny

  Uite, Valonash, pentru ca tin foarte mult la tine, si mi-ai fost draga de la inceput, eu pun la gravatarul meu un pisoias mic, tare pufos si frumos.

  Acum iti spun pentru prima data, dupa 3 ani: de cate ori te vedeam pe tine cu acea papusa la gravatar, de care m-am atasat foarte mult, imi aduceam aminte ca semeni cu o pisicuta, animalutul care-mi place enorm de mult.

  Sau, de cate ori vedeam pisicute pe strada, imi aduceam aminte de tine, de Andreea si de Nora. Mai tarziu am aflat ca Nora prefera mai mult catelusii, dar nu mai conta.

  Sper sa-ti placa pisicuta de la gravatarul meu.

 442. Danny

  Corect, Tania, acea fetisoara de copil miracol, tot papusa e.

  Cunosc toate papusile care s-au perindat pe platforma.

 443. Joiana

  Bună sara!
  Intervenţionăm cu un jurnal de noapte!
  Şoc şi groază!
  Domnu’ Dani s-a transformat în mârtan!
  Semnalmente: e alb ca laptele, are fundiţă roz în cap şi zgardă asemenea!

 444. Joiana

  Domnu’ Dani! Domnu’ Dani! Domnu’ Dani!
  Sunteţi bine?
  Mieunaţi de trei ori dacă da!
  Mieunaţi de 33 de ori dacă nu!
  Să nu vă-ncurcaţi.

 445. val_one

  ştii, Tania, că de fapt asta era marea mea durere? faptul că se pierduse tocmai acea atmosferă din vremurile pe care le ştii. n-am reuşit să-mi explic exact de ce, dar începînd de prin toamna trecută ceva s-a schimbat subtil şi mi s-a părut că doar eu resimt asta. multe din absenţele mele mai lungi au cauza asta, pur şi simplu nu-mi găseam locul ştiut.

 446. val_one

  Danny, greu de găsit cineva mai sufletist decît tine. 🙂

  dar te înşeli în ceva. în viaţa reală am treabă pînă peste cap şi nici lipsă de oameni dragi nu duc.

 447. Danny

  Tare as dori sa vii mai des pe blog. Misto caracterizarile tale. Referitor la poza de dinainte, vreau sa precizez ca ma aflam pe munte, urcam spre ……….??? Mama, ce lapsus am! Sa ma ajute Andreea, unde urcam in poza?

  Plecasem din Valea Cerbului spre Diham. Am ajuns aproape de Rasnov, calatorind prin munti. Poza ne spune ca ne aflam intr-o pauza de 10 minute, si din acest motiv eram obosit si palid la fata, si ma uitam precum vitelusul la Joiana.

 448. Danny

  Da, Valonash, sunt sufletist. Nu duc lipsa de asa ceva.

  Cu toate acestea pot fi si un om dur, in sensul corectitudinii, al cinstei si onoarei, al luptei crancene pentru supravietuire si victorie, pentru adevar si dreptate. Uneori, sunt Justitiarul. Este specific balantei;
  Nora stie lucrurile acestea, si tare m-as bucura sa intre in vorba cu noi acum.

  Stiu, Valonash, ca te doare lipsa acelei atmosfere frumoase care a existat in urma cu ceva timp, acea atmosfera in care ne jucam cu totii la inspiratia Anei, mai ales joia.

  Valonash, acea atmosfera se poate reface oricand, iar eu pot contribui la acea atmosfera. Se poate, valonash.

  Ma bucur ca ti-ai adus aminte de poza despre care vorbeam, si-ti multumesc ca ai repus-o in drepturi.

  De multe ori am sarutat-o!

 449. Tania

  Val, o sa-ti fac doua marturisiri. una dintre ele este extrem de intima.

  am un prieten drag de.. nu stiu, de cand ma stiu. si am avut o vreme in care nu ma mai simteam in pielea mea, in preajma lui. de parca ceva murise, ceva fugise din spatiul ala cat o lume de povesti dintre mine si el, asezati la vreo masa, aiurea, intr-un oras sau altul. si era gustul ala de sofran crud. mi-ar fi greu sa-mi spun ce anume ma dezamagea, ce nu mai era acolo, un ceva viu, fireste, dar fara contur.

  si mor de fericire ca am invatat ca totul, dar totul in lumea asta poate sa invie. in cazul meu nici nu a fost nevoie de iertari, n-au fost chemate niciodata. nu stiu exact, sa nu fiu ipocrita, care este situatia de aici. dar iti spun, este fabulos cum pe nepusa masa, aerul s-a umplut din nou de toate cele bune.

  a doua marturisire este asta: m-ai facut sa-mi simt un zambet cald pe buze, cand am vazut poza de la gravatar. mi-era dor de ea, indeed.

 450. val¨_one

  🙂

  de-ai şti cît bine mi-ai făcut revenind… nici nu ştiu cum să-ţi mulţumesc, Tania.

 451. Danny

  Da, Valonash, asa cum a spus si Tania, se poate, se poate reinvia acea atmosfera placuta noua, celor de aici. Pentru acest lucru trebuie sa luptam si s-o aducem din nou in sufletele noastre.

  Vreau ca Tania sa vina mai des pe aici si sa facem ca totul sa fie ca odinioara. Si mie imi era dor de poza ta si de toate pozele cu care am “crescut” frumos impreuna.

 452. Edle

  Si eu cred ca lucrurile se vor remedia. E o perioada tensionata pe care o sa o depasim noi, ca asa ne sta bine. 😉

  Eu n-o sa uit niciodata cand mi-ai zis, in bucataria Anei, ca Nora e “o minune de fata”. Restul nu mai conteaza…

  Si, Val, mie nu-mi convine deloc ca tu nu mai vrei sa dai pe-aici.