Sceneta in doi timpi si trei miscari. Pe scara. Cu bestia.

Cascand, imi spune: Dana, you can turn off the TV now. Ma grabesc naibii sa inchid cutia asta zgomotoasa cat mai repede (n-aveti idee ce mult nu mai pot sa sufar desenele animate, in special Power Rangers, fac deja urticarie de la ele), sa nu cumva sa se razgandeasca. Il intreb: gata, pleci la nani? Imi raspunde cu un oftat de om batran si obosit dupa o zi de munca de cel putin 16 ore: Yessss. Adopta, normal, moaca cea mai plouata din lume. Eu ma mir cum naiba, e doar ora 11, sa vezi ca e bolnav. Il intreb: vrei un pupic? Noooo, raspunde el dezgustat, de parca-i oferisem matraguna. Atunci vrei o imbratisare? No, leave me alone to sleep. Ok, deci nu-i bolnav. Imi iese din grija. Noapte buna, pui! Cu un picior inca pe scara imi raspunde grav, de parca n-ar mai fi avut noua ani de o viata: Good night!

 

 

 

816 thoughts on “Sceneta in doi timpi si trei miscari. Pe scara. Cu bestia.

 1. val_one

  la mine a fost o minivacanță de o zi, Morringain. 🙂

  parcă-l și văd pe Gigi, cu cîtă demnitate-și apără integritatea. da, e la vîrsta aia. 😆

 2. alexa

  mi-am amintit ceva: acum două nopți m-a sunat cineva cu număr ascuns, pe la cinci dimineața, pe numărul vechi. numai cu două persoane mai folosesc cartela aceea și nici una nu m-ar suna la așa ore. dar nici nu vreau să cred că mai ai numărul meu și mă suni în zorii zilei.

 3. Morringain

  Val si la mine a fost, cica, dar am stat sa gatesc aproape toata ziua si acum pe seara am fost si la gradina un pic, sa luam niste cartofi si ceapa 😀

  Si, da, e la varsta aia! Imi e dor de pupaciosul de acum cativa ani 🙂

 4. val_one

  🙂 mă topește dulceața asta de copil!

  a luat ce-i mai frumos de la voi, dar parcă tot cu tine semăna mai mult și la vîrsta aia. 🙂

  cred că-ți fur poza asta. 😉

 5. val_one

  vezi tu, degeaba încerci să convigi lumea pe aici că ești urîtă, e destul să vadă lumea pozele bestiuței. 😀

 6. Morringain

  Val, merci si sa stii ca glumesc, frumusetea e foarte relativa iar a mea proprie, ca e, ca nu e, e foarte putin importanta 😀 da Gigi a luat totul de la mama, seamana perfect cu ea, nu cu mine, toata lumea glumeste si spune ca e de fapt al ei 🙂

 7. val_one

  mă rog, pe mine oricum mă mișcă mai întîi de toate frumusețea cealaltă, aia care se simte, dar nici pe cea fizică n-o pot trece cu vederea. 🙂

  că Gigi pare să semene mai mult cu bunica nu e ceva neobișnuit, mai sar genele peste generații. 🙄

 8. Morringain

  🙂

  eu seman, de exemplu, identic, cu o matusa (de fapt o sora de-a bunicului din partea tatei). deci am apucat sa vad cum voi arata pe la 60-70 de ani 😀

 9. val_one

  eu am juns la concluzia că, de regulă, oamenii sînt tot mai frumoși de la o generație la alta. fenomenul este mai ușor de remarcat privind pozele foarte vechi, începînd de la inventarea fotografiei și chiar portretele realizate acum cîteva secole.

 10. Morringain

  Val, depinde, eu am poze cu persoane care sunt mult mai frumoase decat persoanele de acum. Iar portretele istorice nu sunt facute intotdeauna de cei mai priceputi pictori.

  Uite, pe mine m-a uimit asta:

  Femeia asta avea peste 50 de ani aici si tocmai ii murise baiatul. E drept, toata viata s-a chinuit ca sa ramana cat mai tanara si frumoasa.

 11. val_one

  eu vorbeam de o tendință generală, Morringain. normal că există multe excepții. 🙂

 12. Morringain

  Nu stiu, nu mi se pare. Iar cu poza, a fost un pretext s-o pun aici. Imi place foarte mult de ea 🙂

 13. Morringain

  Danny, nu te mai obosi sa scrii. Nu ma intereseaza ce scrii, nu vreau sa o faci aici. Intelege o data si pentru totdeauna!

 14. val_one

  da, Sissi a avut o soartă tristă, pînă la urmă. nu știam de portretul ăsta, Morringain

 15. Morringain

  Da, foarte trista. Culmea, ea care ura pozitia de imparateasa si curtea austera de la Viena, a fost omorata tocmai pentru pozitia ei.

 16. marcel zadda

  buna seara, tataroaico! pupa-ti-as avionu’ tau! (desi calu’ era mai frumos…)…

  buna seara, val_one!

  ps_ sa ma fut in el de cod, nora!

 17. marcel zadda

  calu-i sfint, in pizda ma-sii! avionu’, cum sa zic? … avionu-i o inventie… deci, votez calu’!

  ps_ si nu-mi mai spune ca esti urita, da?

  pps _ sa ma fut in el de cod, nora!

 18. Morringain

  o fi doar inventie, dar e inventia mea preferata 🙂

  ba zic, am dreptul sa zic ce vreau despre mine 😛

 19. marcel zadda

  bine, traiasca-ti avionu’, minca-ti-as calu’ lu’ matale! vuia, vlaicu, coanda, constantinescu … pula noastra, chiar avem traditie…

  tu ai dreptu’ sa spui orice vrei despre tine, desigur… dar, atita timp cit eu doar mi te pot inchipui, mi te pot inchipui cum vreau, nu?

  ps_ sa ma fut in el de cod, nora!

 20. marcel zadda

  poza? n-am vazut-o.
  oricum, nu conteaza…
  lasa-ma sa te vad cum vreau.

  noapte buna!

  ps_ sa ma fut in el de cod, nora!

 21. marcel zadda

  ufffff! CUM IL CHEAMA PE MOTAN?

  in fine, mai vorbim, noapte buna!

  ps_ sa ma fut in el de cod, nora!

 22. Uf, Marcel, daca mai esti pe aici, zi repede daca iti fac cont pe adresa asta. Odata ce ai cont, te loghezi cand comentezi si ai scapat de cod. Da’ zi repede ca-mi pica ochii, am mers 1000 de km azi!

 23. marcel zadda

  buna dimineața, nora!
  cînd faci ochi, scapă-mă, te rog, de cod!

  bună dimineața, val_one!
  am un program zilnic total aleatoriu. mai bine zis, îmi fac de cap: citesc, scriu, dorm, beau bere, mă plimb cu dl luca, dorm, citesc, beau tone de ceai negru, fumez îngrozitor de puțin, citesc, joc șah (pe computer), …, dorm, …, … și tot așa.

 24. Morringain

  Neata 🙂

  Marcel, pe motan habar n-am cum il cheama, ca eu doar l-am cules de pe strada (din parc, mai bine zis) si l-am pasat maica-mii, care l-a dat altcuiva 😀

  Iar cu uratenia, ma joc, ti-am spus si in mail 🙄

 25. Morringain

  lasa, nu-i important, nu-ti spuneam altceva decat ca ma joc 😛 sau cum zice Ana, alint 😀

 26. marcel zadda

  bine, bine, n-o fi important, dar e ciudat că mi se rătăcește corespondența, nu?

 27. marcel zadda

  futu-i: nu e nici în spam!

  în fine, de vreo 55 de ani trăiesc într-o stare de continuă uimire, așa că nu mai mă miră nimic.

 28. Nora&1Q

  Bună seara! Acest text, văruit de mama Dana pe un perete unde comentatorii stropesc cu pistolul buline fel de fel, mari şi mici, colorate sau doar în tonuri spelbe, gri, mă provoacă să vă dau câteva explicaţii. Sunt necesare dar nu şi obligatorii. Asta că am chef, semn că am dormit bine şi am visat frumos.
  Am 9 ani şi mama mă tratează ca pe un ţânc de 7 ani. Vrei un pup? Vrei o îmbrăţişare? Aoleu, îmi vine să-i zic una dar e mama mea şi o iubesc cum numai un copil de 9 ani poate să-şi iubească mama. Fă ce simţi, mami, şi ia fără să ceri! Sunt gesturi fireşti, chiar dacă mă împotrivesc puţin. Mă eschivez de formă, să nu te încurajez să exagerezi. E ca şi cum mi-ai cere voie să dai bună ziua, sau să respiri. Sunt convins că ştiţi, pt că toţi aţi avut această vârstă. Cam ignoranţi unii adulţi din generaţia asta! Cred că mereu se gândesc la ziua de mâine ca şi cum ar fi ca cea de azi. Şi când vine acea zi, se gândesc la următoarea ca şi cum li s-ar cuveni. Au făcut contract cu viaţa. E obligatoriu, ca şi cum zilele ar fi, aşa, infinite (fără număr, fără număr, cum am auzit dintr-un BMW cu geamuri fumurii. Cred că era un diplomat din România).. şi tot aşa! Zi după zi.. şi după ce trec, oamenii ăştia privesc fotografii vechi şi suspină. Am prins-o odat` şi pe mami! N-am zis nimic, m-am făcut că nu observ. Ştiu cum ar reacţiona; s-ar preface că nu s-a întâmplat nimic şi mi-ar zâmbi ca unui mămos fără pereche. Nici nu vă spun ce m-aş bucura dacă ar încerca să mă trateze ca pe un adult cu drepturi depline. Dacă ar şti că atunci când mă voi căsători voi căuta o nevastă care va trebui să semene cu ea! Altfel aş fi nefericit.. Deja mi-am găsit pe cineva. Şşşşt! Să nu mă spuneţi! Altfel, nu vă mai spun nimic, niciodată..
  Mama chiar nu-şi dă seama că am, totuşi, 9 ani?!! Dana, la vârsta asta nu te linguşeşti pe lângă mine cu cerinţe d`astea total nepotrivite; mai ales când sunt plictisit şi e aproape de miezul nopţii. Ce mi-ai cerut e ca şi cum ai trimite o cerere undeva, doar cu o semnătură.
  Cerere,
  ……………………….
  Având în vedere linia punctată de mai sus, îţi solicit un pupu + o îmbrăţişare.
  Cu dragoste,
  Mooringain, adică mă-ta.
  Răspuns:
  Către,
  Referitor cererii tale, înregistrată sub nr.. , dragă mamă, aka Dana, îţi comunic, în felul meu, că n-am înţeles motivul pt care mi-ai făcut cererea.
  Cu acelaşi drag cât şi cu multă consideraţie,
  Io, cel drăgălit.
  Am pretenţii la tine că mă vei trata ca pe un bărbat. Eşti cea mai frumoasă mămică din lume şi sunt mândru de tine. Sper să-ţi dai seama urgent că am 9 ani! Of! E atât de stresată să nu mă îmbolnăvesc! Are instincte materne ancestrale. Nici nu realizează că îşi face griji inutile pe care le resimt şi nu-mi fac deloc bine. Aş vrea să aibă mai multă încredere în forţele mele. Sunt puternic şi sănătos. De parcă poţi fi sănătos tot timpul. De parcă n-ar exista sistem imunitar. Până şi eu ştiu că organismul meu luptă cu viruşi, bacterii, ca oricare organism viu. De parcă n-ar exista spitale, medici, medicamente. De parcă am trăi în junglă. De parcă ar vrea să fiu din fier. Ironman. Cyborg. Am auzit o doamnă când îi spunea mamei că am personalitate şi un caracter frumos. Aşa o fi! Aşa şi vreau să rămân. Puternic, dur, ca mama. Bine, în zilele ei bune, că are şi unele proaste, nu pot să vă spun care. Oricum nu e treaba voastră!
  Am stat toată ziua la desenele astea de cartoon şi m-am cam plictisit. I-a cam trecut timpul, genul ăsta a rămas pt cei mici, de 7-8 ani ..Viaţa cu Louie, Dexter, poate mâine. Acum mă duc la culcare, mi se închid ochii de somn. Noapte bună, mami! Du-te şi tu la culcare! Nu cred că m-a auzit..

 29. Morringain

  Unchiule, mor de ras! 😀 La Gigi problema nu e ca are 9 ani sau ca eu nu mi-as da cumva seama de asta, problema e ca dumnealui crede ca are cel putin 25 😀 asta pana il pui sa faca ceva 😀

  iar cu dormitul, ai dreptate, cand il trimit la culcare imi spune: da tu de ce nu te culci? eu sa dorm si tu sa stai? nu-i drept! 😀

 30. Morringain

  Oricum, nu ca sa ma plang cumva de Gigi am scris porcarioara asta. Ci ca sa va arat si voua 3 minute din viata noastra. Si cat de amuzant reuseste sa fie cateodata 🙂

 31. alexa

  Morringain, îmi cer scuze că n-am reușit să-ți răspund la ultimul email nici până azi. am cinci examene săptămâna asta și o lipsă teribilă de chef de învățat.

 32. Morringain

  Alexa, nu e nevoie de un raspuns 🙂 cand vei avea timp, gandeste-te doar la ce ti-am spus 🙂

  Da, unchiule, da esti olamicu pentru Ana, nu si pentru mine 😛

 33. Morringain

  V-am pupat pe toti (virtual, normal, ca in viata reala nu ma prindeti :P), ies, vorbim mai tarliu 🙂

 34. Nora&1Q

  Hevănaisdei, d-na Morri!
  Io mă feresc de pupu virtu..
  Prefer real, atunci când vă prind. Ce dacă nici nu v-alerg..

 35. Seva Tudose

  Morringain

  intai trebuie sa spun cat de mult imi place foto cu fiul tau razboinic,am si eu una identica cu nepotul meu Adam, cu sabia lui japoneza,si de l-ai fi vazut cum scrasnea din dinti cand zbarnaia sabia in aer,feroce,nu gluma…pupa-l-as 😆

 36. alexa

  am fost la un examen cu rochia aceea albă, lungă, și mi-a spus o colegă că a comentat toată sala când predam foile pt că mi se vedeau chiloții. of, ce griji au unii!
  nu e prima dată când am probleme la examene din cauza ținutei. 🙄

 37. Seva Tudose

  Marcel Zadda #31

  haolica muica 😆 tu iti dai seama ce scriu eu acum ?
  Phoai…Sandelul meu joaca sah pe computer de 15 ani….odata,cand a pierdut un joc…a spart/aruncat computerul,adica s-a dus pulii de suflet 😆

  cu el trebuie sa joci sah ! Hai ca vreau sa vad cine are coaie mai mari 🙄

 38. alexa

  59
  cum să vorbești cu mine dacă nu ne cunoaștem? sunt o nebună care te-a inventat, am stabilit asta deja.

 39. Nastasia

  Alexa, în chestiunea ţinutei, perseverare diabolicum. Dacă crezi că ai mai avut şi ai probleme din cauza ei, adoptă altă ţinută la examene şi gata, problema a dispărut. Dacă ţii morţiş să îmbraci ceva anume, asumă-ti problemele şi comentariile, e simplu. Mult mai simplu decât să te plângi şi să te superi. Şi dacă ţi s-au văzut chiloţii, ce? A comentat “toată sala”? Bagă în căpşor că nu există toată sala, tot oraşul, toată lumea. Exisă doar unii şi vor exista întotdeauna .

 40. alexa

  nu mă plâng, doar că mă deranjează cumplit să-mi poarte alții de grijă. mai ales de când cu dășteptul de doctor care nu știe ce-i aia intimitate.

 41. Nastasia

  Cineva tot îţi poartă, singură ai zis ” mă deranjează cumplit să-mi poarte alții de grijă”.

 42. alexa

  el mă sufocă, nu-mi poartă de grijă. e o diferență.
  oricum, am terminat cu certurile pe aici.

 43. alexa

  cu ceilalți (colegii) sper să nu mai am de-a face de la anul. fac tot posibilul să trec în an complementar. am nevoie de un an de liniște, în care să mă refac după perioada asta în care îmi venea să țip încontinuu, dar nu aveam energie suficientă s-o fac.

 44. Nora&1Q

  Distracţie frumoasă, Nora! Apă caldă şi nisip în slip.
  Pune poza cu vedere la mare din hotel..

  Singura mea pretenţie când merg pe lito: să am vedere la mare din cameră, nestânjenită de alte construcţii sau vegetatie. Să văd răsăritul de acolo, de pe balcon, luminând vapoare lente la orizont. Să trag aerosoli în venă.. Apoi să mă arunc între perne pt runda a 2-a de somn. Somnul cel mai dulce, de veghe, pt 2-3 ore, în care să n-aud decât ţipătul pescăruşilor.
  Acum ascult ploaia cum îmi bate tabla la fereastră..

 45. Costeluş

  Mai Alexa, dar in afara de vaitat tu mai stii ceva? Sa zimbesti, de exemplu, ori sa faci o gluma.

 46. alexa

  nu, Costele, nu știu! tot ce fac acum este să aștept să mor odată! am uitat să râd! la propriu! nu mai știu cum se face!

 47. Nora&1Q

  Parcă te văd cum intri în panică şi-i spargi capu`..
  Îl bagi la fund sau strigi help?

 48. Costeluş

  Bine Alexa, toti asteptam sa murim, intrebarea e daca intre timp mai faci si altceva?

  Mau!

 49. Nastasia

  Poţi să vrei să mori la 20 de ani, da’ e păcat. Ce-i mai interesant de-abia de acum încolo vine.

 50. Nastasia

  Asta e altceva. Durerile schimbă lucrurile şi oamenii. Înţeleg. Îmi pare rău. Şi totuşi, poate scapi de ele.

 51. Nora&1Q

  Pe acolo se strânge sângele şi curge când îţi coafezi venele..
  Am văz`t într-un film de groază!

 52. val_one

  Alexa, uită-te în ochii mei. eşti tînără, frumoasă şi inteligentă. ai toată viaţa înainte, nu-ţi mai lipsesc, probabil, decît nişte priorităţi de stabilit. capul sus, fată frumoasă, ai treabă! 🙂

 53. Nastasia

  Nu glumi cu durerile, că sar la beregată! Îs în clubul incurabililor, după statistici, ar cam trebui s-o mierlesc. Da’ am citit recent că 20% din club au şanse să apuce zece ani. Desigur, îs convinsă că fac parte din ăia 20%. Aşa că mai zăbovesc pe aici şi te spintec dacă mai iei în râs durerile fetei.

 54. Nora&1Q

  Strânge cu grijă cutter-ul să nu-ţi cadă pe jos..
  Să nu-ţi tremure mâna!
  2,3..şi! harş

 55. Nora&1Q

  Ei, nu! Pe lumea cealaltă e mai bine..
  Iote, are cruceanele ocrotitoare, pt o lume mai bună, mai curată, cea mai cea!

 56. Nora&1Q

  Optez pt o spintecare sigură, fără şovăială, d-na Nasta!
  Să nu mă chinui cât mai trăiesc..

 57. Nastasia

  Te-ai plictisit, 1Q-ule, năzdrăvanule? Şi nu ştii cum s-o scoţi la capăt cu noi, decât ucigându-ţi creaţia?

 58. Nora&1Q

  Da, râd. E cea mai bună terapie. E un panaceu..
  Tu poţi să plângi! Te vei vindeca de râs.

 59. Nastasia

  De ce n-am face terapie pe blog? Cine ne poate împiedica? Jenant? Ce-i aia? Puţine lucruri îs cu adevărat jenante. Ăsta sigur nu e.

 60. Nora&1Q

  Hai să ne strângem acum în cerc, să ne luăm de mânuţe şi să plângem în cor. În hohote.
  După, ne vom simţi atât de bine..
  Ne vom şterge unul altuia lăcrămioarele, ne vom îmbrăţişa, apoi ne vom.. reveni şi ne vom fute câte una peste bot. Păi, ce dracu` ne-a apucat..

 61. Nora&1Q

  Perne să avem. Ce-aş mai bubui-o pe alexa.. Cu un pui mic încărcat de broderii. Aş prefera inimioare aurii ..

 62. Nastasia

  De ce să plângem în hohote, băi, loază? Ne luăm de mânuţe şi râdem, na. Câte una peste bot ne futem oricum, câteodată.

 63. alexa

  dacă trec în an complementar mă reapuc de italiană. am făcut 6 ani în școala generală și nu mai țin minte nimic. uitasem într-o perioadă că ”am” se scrie ”ho”, cu h.

 64. Nora&1Q

  Mie îmi place italiana. Aş purta pantaloni albi, cu dungă maro şi aş sta descheiat la cămaşă să mi se vază păru` de pe piept. Să par mai viril, să moară alexa `nainte de termen..

 65. Nastasia

  Ne mai râdem, ne mai bubuim. Fix ca-n viaţa aia cu carne, oase şi corazon. Doar n-ai vrea să nu ne mai oprim din râs şi să crăpăm de epuizare!

 66. Nora&1Q

  Fără detalii murim de tineri şi restu` leşului lăsăm nedescoperit.. Totul pt ştiinţă şi tehnică.

 67. Nora&1Q

  Atunci să vezi satisfacţie ce-ţi dă! Are o energieee..
  Cred că socoteşte primele de vacanţă.

 68. Nastasia

  A, chestiile alea… Asta e, da’ nu te întrista, că mă descurc. Am văzut lucruri şi mai rele, eu încă stau bine. Şi-apoi, cineva trebuie să facă pionierat şi să se vindece şi de ce-i considerat incurabil. De ce nu eu?

 69. Nora&1Q

  Şi eu am o boală incurabilă. Nu trece deloc cu alifie de gălbenele, `r-ar a `reacu de treabă mare! Numa` Kegel fac pe criza asta! Vacanţa se reduce din an în Paşte..

 70. Nastasia

  Da’ cum ai ajuns să ţi se lăbărţeze orificiile? Chiar eşti incurabil. Ar trebui să te eutanasiem.

 71. Nora&1Q

  Mai bine tacdraq atunci când vorbesc de noadă..

  Noa, dă să văd! ar zice proctologu`.

 72. Nora&1Q

  Iote ce-am găsit!

  Cu ajutorul exercitiilor Kegel se pot inregistra performante demne de Cartea Recordurilor. In unele tari asiatice, femeile se pot mandri cu un vagin multi-functional cu care pot fuma o tigara sau chiar pot arunca sageti catre o tinta aflata la cativa metri distanta (nimerind-o) si pot scrie… Aceste exemple sunt menite sa iti arate ce forta nebanuita zace in tine asteptand sa fie descoperita iar si iar…

  Io strâng din cur.. ticică, ca la carte. A recordurilor, încă nu..

 73. Nora&1Q

  Hai, că trăiiiiiiiiiiii s-o văz pe alexa râzând..

  Brrrrrrrrr! Ţuri-ndărăt la plâns..

 74. Nora&1Q

  Ai purces către studii de fezabilitate, după cum văz.. Pavezi drumul spre.. hai, fie, spre rai, n-aşa?

 75. Nora&1Q

  Bine, mă, bineee. Eutanasiaţi-mă! Da` am o dorinţă, un dor, un pribeag de nor.
  Să mă lăsaţi să mor, la marginea mării.

  C-apoi, văz io. Mă descurc..

 76. Nastasia

  La marginea mării vin cu tine. Să nu scapi nici acolo, ca Pinocchio de greierele ăla.

 77. Morringain

  Merci, Seva, merci, unchiu 🙂

  Imi place cum gandesti, Nastasia 🙂 asta e, ne lovim si de de-astea. Depinde de noi cum le infruntam. Restul, aproape ca nu mai conteaza 🙂

 78. Nora&1Q

  Nu vreau să-ţ spui! Ce jme` mai eshty,..vrei moka.
  Nu vrei tălică să plăteşti întâi consultaţia?

 79. alexa

  mâine am semiologiile. spre să le pot da pe amândouă în aceeași zi.
  miercuri chirurghia și o farmacologie.
  vineri o morfologie.
  săptamâna viitoare cealaltă farma, cealaltă morfo, fiziologia patologică și igiena.

 80. Nora&1Q

  Barimi cu igiena să nu mă faci de râs.. că-n veci nu mai vb cu tine! patologic vorbind.

 81. alexa

  am 9 restanțe în două săptămâni. vreau să-mi iau măcar vreo 5 ca să dorm liniștită la anul.

 82. Nora&1Q

  Ce relaxant e când ştii că nu ai niciun examen şi doar alţii au! Şi eu îi uram atunci pe ăştia ca mine..

 83. Nora&1Q

  E ca atunci când tremuri de frig şi treci pe lângă o casă de unde iese fum pe coş.. Şi vezi unul cu nasul turtit pe geam, fericit că nu tremură de frig în drum..

 84. Nora&1Q

  Sau ca Nora care se bălăceşte în talazuri fericită că nu stă în cur, la taclele pe blog..

 85. Nastasia

  Nu mai ai încotro, Alexa. Acum tot blogul se strofoacă, aşa că fă bine şi ia examenele alea. În ce an eşti? Poate ai mai zis, da’ am uitat, că mi s-a cuibărit piticul neamţ printre circumvoluţiuni, cred.

 86. Nora&1Q

  Ce pitici filogermani aveţi, d-na Nasta! Ai mei sunt încă la stadiul de ştrumfi mioritici analfabetagamadeltaplani..

 87. Nastasia

  Păi să le iei! O să le iei, că noi chibiţăm pe aici şi ţinem pumnii. De care ţi-e mai groază?

 88. alexa

  prietena unei prietene e fermecată de solistul trupei ăsteia, care cică se masturbează pe scenă, în timp ce cântă.

 89. Nora&1Q

  Mi s-a reproşat de un membru al familiei că la următoarea vacanţă va dispărea plaja..

 90. Nora&1Q

  Să tră, dom Raj! Uh! Nu mai apăreaţi odat`..
  Predau serviciul de tură cu toate fetele în rezervă caldă.
  În timpul serviciului meu de tură nu s-a `tâmplat nimic mai deosebit. Mai spre seară, spre osebire, alexa rămâne cum a stabilit..

 91. Raj

  Mie numi place la otel. Sa fac bae in cada in care a facut bae nuscine, sa stau pe veceul unde au stat altii cu curu. Nu suport decat cururile din familia mea. Si pal lu domnu 1Q , eventual…

 92. Raj

  Cu veceul, cu patul. Numi plac paturile in care sau penetrat altii… As vrea totusi sa dorm in patul de la otelu unde a dormit Dra Nora. Am si eu fetisurile mele…

 93. Nora&1Q

  Nu ca al alexei care acum citeşte ce scriu şi imediat o să mi-o reteze că ce mă iau de curu` mneaei..

 94. Nora&1Q

  O să mi-o zică în versuri:
  Ce te uiti în cur.., ce te uiţi în cur..
  Ce te uiţi în curtea mea,
  parcă tu n-ai cur.., parcă tu n-ai cur..,
  parcă tu n-ai curtea ta.

 95. Nora&1Q

  Nu, inuman mi se pare să stai într-o cameră fără vedere la mare când eşti în vacanţă la mare. Condiţii improprii..

 96. Nora&1Q

  Nu mai merg la mare dacă n-am vedere la mare. Refuz camera, dau şpagă, ameninţ recepţionera că o spintec..

 97. Raj

  Popouri lucrate de autobuze, dle 1Q ? Inteleg, va plac popourile plate… As vrea totusi sa stiu ce parere aveti despre popourile lucrate de senilele tancurilor…

 98. Morringain

  Frumos, Nora, mi-ai facut chef de mare. E prea departe la 5 km sa ma duc s-o vad personal 😀

 99. Nora&1Q

  Da` de ce mă întrebaţi? Aţi mai văzut la cineva de pe aici, afar de alexa care are bucile uşor plate, nicidecum carbogazificate?

 100. Nora&1Q

  Noapte bună! Mă duc să mă oftic la un film, nu că Nora mi-a dat motiv şi sorbocăie licori răcoritoare cu paiul, pe plajă, la o terasă mişto..

 101. Seva Tudose

  Cat as dori sa inteleg…dar citesc printre randuri….de ce trebuie sa fie asa ?

  Ana,Ana,Ana….unde esti ?

 102. 1q, heh, daca ai sti tu ca pana la plaja am mers 5 minute! Si receptionerul nici nu e localnic, vorbeste stalcit, e italian de ala cu parul dat pe spate. Bine ca plecam naiba maine de aici, e inacceptabil! 😆

 103. Raj

  Dra alexa nu are fundul plat si o cred. Cine a afirmat ca dra Alexa arer fundul plat, acela are creierul plat, neted. Va asigur ca aveti poponetzul bombat, dra Alexa…

 104. Raj

  De ce faceti plaja in tari straine ? De ce trebuie altii sa se bucure de privitul formelor dv. ? Sa nu-mi spuneti ca faceti plaja topless, ca e prea detot. Nu merita strainii deliciul asta… Eu fac plaja numai in tara mea si vreau sa incant doamnele afisandu-mi curul paros. Sunt un bun national…

 105. Seva Tudose

  Raj

  😆 faci plaja numai in tara ta 🙄 este si asta un act patriotic ! Cu “afisatul” te cred,daca ma uit la gravatarul tau,la fata ta,imi inchipui ce poate sa fie acolo jos….padure 😆

 106. Seva Tudose

  Aici barbatii poarta chiloti cu picior,3/4 chiar pana la genunchi 😥 nu ca in Romania,slip 😀

 107. Jasmine

  Hello all! 🙂 🙂 🙂

  Morringain, doar ce ma lovi o curiozitate. Tu aveai intr-un timp un blog in engleza?

 108. val_one

  Alexa o fi încă la examene? 🙄

  eu îi tot ţin pumnii şi încep să-mi amorţească.

 109. alexa

  nu, Val, am terminat deja.
  am reușit să dau doar unul pentru că am scăpat târziu din sală, dar nu-i bai.

 110. val_one

  🙂 da, nu-i bai, în cîteva zile scapi şi de grija examenelor, Alexa. ar trebui să-ţi faci deja planuri de vacanţă.

 111. alexa

  am planificat-o 😀
  vreau neapărat să învăț să merg cu bicicleta
  să-l citesc pe Călinescu
  să fac Transfăgărășanul cu un Andrei și familia noastră
  să merg la mare cu Bia
  să nu mai scriu pe blog deloc, ca să nu știe 1Q ce fac

 112. val_one

  îţi spun eu de ce nu e prioritar. 🙂

  -printre picături te poţi opri aici pentru două vorbe sau niscaiva poze de călătorie, nu? ştii doar că ne-ar plăcea.

  -1Q este jucăuş şi, în realitate, inofensiv iar de tine chiar îi place. eu aşa simt. 🙂

 113. val_one

  tocmai ajunse unul la noi, pe pistol, căutînd pe google pastila sinonim din 3 litere pentru integrame. 😆

  în caz că n-a găsit-o pînă acum, i-o dau eu. hap

 114. Jasmine

  😆 valonash

  Morri, privat adica tu scrii tu citesti? sau putem si noi sa venim in vizita?

 115. Jasmine

  dar la cate cuvinte sunt aici plus mottoul, tot cei de completeaza integrame ajung.. e scris in bulinute 🙂

 116. val_one

  mă tem că dezamăgim pe mulţi dintre cei ce ajung la noi căutînd, căutînd…
  precum ăla de căuta sex porno cu animale domestice si femei gratis dar a nimerit …şi tigru`-n barcă, ud-leoarcă. 😆

 117. Nora&1Q

  Fii bun şi îngenunchează! Prinde-i mâna şi lipeşte-ţi fruntea de lumina condensată a sfintei treimi. E-o mână de fată, prinsă-n capcană de aur. Ţinută în lanţuri totem. Uşoară-n injecţii de formă şi stil. O mână de om trimisă în lume. O pradă de preţ pe-altarul sălbatic al firii umane.
  Aşa, apasă tare. Să-i intre metalul în carne. S-o doară. Pe frunte amprenta să-i porţi. Să-i laşi şi tu semn. Ai grijă, să nu semene-a rană. O să-i placă amuleta. O va ţine toată viaţa, să-şi aducă aminte când va ţine strâns, de coarne, ..bicicleta.
  Mulţumeşte-te că-i dispusă să-ţi predea o parte din forţa tinereţii. Îngenunchează supus înaintea icoanei feminine, pune un genunchi jos şi atinge-i mâna ce-o lasă căzută, a lehamite, pozată simbol. Al-nu-ştiu-câtelea. Într-o zi, chiar ţi s-a arătat! Nu fi orb! Degeaba ai ochi dacă nu te ajută să vezi. Precede imagini mister. Criptat, îţi transmite prin ele că îţi aparţine. Cu totul, lejer.. N-ai decât să duci cu tine un vulcan explodat, cu lava in love curgându-i din cer, ce rupe un munte de patimi. Sara, când buciumul sună cu jale. Fluxul piroclastic te va mistui şi-ţi va sufla totul din cale. Va rămâne în urmă pustiu, teren pârjolit. Ca un suflet sec, arid. Teren căutat de renaşteri..

  -- Nu fi penibil! Tu nu vezi, bă, că râde de tine? E simbolul labei … ce-o iei peste ochi. Cam tristă, ce-i drept..Şi ţi-o serveşte cu totul, din fundul grădinii bombate, din dos.
  -- Taci, demon alambicat! Mă ţine aproape, nu-ntinde un deget, ca tine. E-o mână divină! Un templu-am să-i fac, în ziduri să-i prind slăbiciunea. Venera e mama.
  -- E moartă pe interior, îţi spun io. Iar tu eşti un prost ! Te agiţi cam mult şi fără rost..
  -- Dispari, fiară duşmănoasă! Dispari, javră a inconştientului părăsit în abisul dyskoloşilor..
  alexa nu e moartă, alexa se transformă!

 118. Jasmine

  🙂

  morri abandoneaza si tzotzolica e romantios.
  valonash se ocupa de vizitatori,

  care mai sunteti? ce faceti azi?

 119. Nora&1Q

  Gei, ce-ai făcut cu iasomia de la grava? Apari ca o gaură de cheie.. Pot să mă uit şi io? Faci baie?

 120. Nastasia

  Ticălosule, maimuţoi răutăcios! Pe la sfertul al treilea din text îmi căutam batista, smiorcăind duios la tulburătoarele vorbe. Ambrozie şi nectar părea că ţi-ai muls din suflet, când pleosc, turnaşi în găleată o cană de cucută. Ptiu, fi-ţi-ar de capu’ ăla zăpăcit să-ţi fie!

 121. Nora&1Q

  Ptiu! ce m-aţi spăriet, d-na Nasta! Da` ce păcatele mele făcui, că mă căiesc! Sincer.. +++

 122. Nora&1Q

  Noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

 123. Nastasia

  Ce să te mai căieşti, că eşti însuşi Păcatul! Într-o piscină cu aghiazmă dacă te-ai vârâ, cazan cu smoală s-ar face ea.

 124. Nastasia

  Morri, zi că nu-i adevărat şi că ai fotoşopăit tu cumva poza! Că dacă locul ăla e adevărat şi eu n-o să ajung niciodată la el, o să mor tânjind.

 125. Nora&1Q

  Io m-aş plicti repedea de locul ăla. Ce vedeţi aşa frumos? afar` de faptul că poţi pescui din curte..de pe gard.

 126. val_one

  eu ce tot încerc să-ţi spun, Alexa? bineînţeles că nu e ăla.

  nu ştiu de ce nu mă crezi. 🙄

 127. Nora&1Q

  Nu-ţi aduc nika. Ţi-am lăsat ţie ce pusesem bine pt mine, în vremuri de restrişte..

 128. val_one

  bazîndu-mă pe ce povesteşti despre ăla şi pe ce am văzut eu pînă acum la 1Q. nimic nu se potriveşte, Alexa, crede-mă. 🙂

 129. alexa

  aha. deci 1Q e un dulce și jumătate aici, pe blog, deci nu poate fi ”o tentativă de bărbat” în viața reală. am înțeles.

 130. val_one

  un tip atît de sociabil, comunicativ şi onest n-are cum să fie ăla de care fugi tu, Alexa.

  să admitem că ar fi putut simula cîte ceva atîta vreme, dar onestitatea nu poate fi simulată.

 131. val_one

  are aici mii de comentarii, unele ar putea părea nesemnificative, dar din ele mi-am putut face o idee despre omul din spatele nick-ului.

  oricît ar încerca acum să braveze. 😛

 132. Nora&1Q

  Cine pune gheara pe tine n-are cum fi tentativă..
  Că n-a mers, e altă treabă!
  Neext..
  Adică io. 😉

 133. Nora&1Q

  N-am zis să ne întâlnim. Visezi..
  Bicla poţi să mi-o laşi în poartă, fără să fii tu acolo.

 134. Morringain

  Nastasia, n-am facut eu nimic, e o poza luata oricum de pe net, chiar vreau sa stiu despre ce loc e vorba. Presupun ca e Lago di Como.

 135. alexa

  ce mi-ai făcut?
  păi, le-ai spus prietenilor tăi că ai vorbit cu mine din milă, pentru că m-am rugat eu de tine, i-ai pus să mă jignească când sunt acasă, pe stradă, oriunde mă duc, m-ai mințit, te-ai folosit de mine, cam atât.

 136. val_one

  te dai drept ăla, 1Q. ăsta ar fi cam singurul exemplu. m-am convins demult că nu eşti. 😀

 137. Nora&1Q

  alexa nu merita un asemena tratament. Acum voi face tot posibilul să mă ierte..
  Dac-o vrea! +++

 138. Nora&1Q

  A trebuit să evadez. Nu mai spun prin câte peripeţii am trecut! Sper că nu-s şi gardieni pe blogul ăsta..

 139. Nora&1Q

  Acum sunt pocăit. Mi-am schimbat numele, adresa, mi-am făcut rost de o viaţă..High level!
  Dar pe tine nu poci ca să te uit!

 140. Morringain

  Merci de confirmare, Val 🙂 Acolo traieste catelusa pe care am salvat-o de sub un autobuz in sud. Imi vine sa-i iau locul! 😀

 141. Seva Tudose

  😥 😥 copiiilasi,mai schimbati placa,va rog !
  Plec in pustietate ptr.o luna ! Pfuaaaai 🙄

 142. Nora&1Q

  alexa, io plec la pădure. Vii?
  D-na Seva, nu plecaţi! Scuze de placă.
  Alta n-are taica..

 143. alexa

  am nevoie să-ți pară rău pentru ce mi-ai făcut, dar nu se poate să le avem pe poate…

 144. Seva Tudose

  Alexa,

  eu nu stiu care pe care se tachineaza,sa ma ia dracu’daca este vreo diferenta intre voi doi ;(

  desi 1Q cand vrea el,are un palmares cu mult mai bogat decat al tau,Alexa ! Tu pare-se, te complaci cu statutul de victima !

  dar nu mi-e rusine nici cu tine 1Q…esti repetativ,precum placa de gramofon al strabunicii mele !
  eu una,fie ca ar fi iesit cu sange,organe imprastiate,as fi stabilit erarhia…nu as mai fi prelungit…

  AGONIA ?? 🙄 ma faceti sa vin in Romania,sa va descaier… 😀

  am zis ! Sorry,sorry ! well,well…I’m not sorry 😀

 145. Nora&1Q

  Pe bune că plec. D-na Seva stă şi se uită la noi.
  Nu-mi place privirea dânsei.
  Bate mărunt din picior. Presimt că pregăteşte ceva..

 146. Nora&1Q

  O placă de gramofon zgâriată? 🙄 Cu ce mă repet, d-na Seva?
  Ia fredonaţi un refren..

 147. Nora&1Q

  Pe lângă plopii fără soo..Vjt
  Pe lângă plopii fără soo..Vjt
  Pe lângă plopii fără soo..Vjt..

 148. alexa

  în curs de dezvoltare zici. sunt curioasă ce înseamnă la tine mai om și mai nu știu cum.

 149. Nora&1Q

  Cum să-ţi spui: Simt aşa o energie de bunătate cum ţâşneşte de sub chakra a 4-a, inghinală..

 150. Nora&1Q

  Da, d-na Seva. Io nu mai intru deloc.
  Mi-am deconspirat bârlogu`. Deja gardienii-s la uşă.
  Vă iubesc! Să nu mă uitaţi!
  Poate mai evadez,undeva, cândva..

 151. alexa

  cum să mă hârjonesc eu cu omul care m-a călcat în picioare?
  o să am veșnic urmele tălpii lui pe pielea mea.

 152. val_one

  cum să fie oribilă hîrjoana, Alexa? 🙄 e tot o joacă. 🙄

  da` parcă ți-am zis că nu el te-a călcat în picioare. 🙄

 153. Seva Tudose

  Alexa,

  stii cum esti tu,precum acelas cantec ” I am in a constant sorrow” cel interpretat de George Clooney(desi mi-as fi dat viata ptr.el,sablonul celui mai frumos barbat din lume=nota mea…actorul, frumosul frumosilor )

  dar dupa ce am vazut cat de ingust/communist/pro Obama este…mi-am zis…branza buna in burduf de caine !

 154. Nora&1Q

  Oricum îţi atârna degeaba chielea-n băţ, alexa.
  Se prăpădea în soare, nefolosită..

 155. Nastasia

  Îţi trebuie nervi de oţel sau o iubire maaare ca să joci jocul ăsta atâta timp. Şi oţelul se mai toceşte, şi iubirea se mai sfârşeşte, da’ jocul ăsta, sau ce o fi, nu pare a avea sfârşit. Şi fata lasă examenele,că vrea an complementar, de parcă cine ştie ce pricopseală ar fi.

 156. alexa

  ba tu ai uitat. ți-am îndesat-o eu pe gât cu forța când m-am rugat de tine să vb cu mine.

 157. Nora&1Q

  Am scris cu fumigene pe cer! Ca să ştii..
  Ştrumfii erau oripilaţi de fiţele tale şi nu doreau să te bage în seamă iar Eu-genia mea îţi pusese o grenadă în sandviş..

 158. alexa

  nici nu știu cum îmi permit una alta! ar trebui să mă caut de cordoane și să le tai pe toate!

 159. Seva Tudose

  OK.iubitilor…nu stiu de ce trebuie sa va tin asonul,ori preludiul peisagistic…God,am si eu limitele mele jurnalistice 😀

  eu iubesc la nebunie,aventurile mele ;( desi nimeni nu ma poate convinge de alegerile mele,desantate…

  imi place originaliatea oricarui moment ! I love you !

 160. Nora&1Q

  Nu înţeleg ce nu v-a plăcut la scenetele astea în 2 timpi de baleiaj şi 3 mişcări de cilindri liniari. Doar am stat pe aceeaşi scară cu bestia de alexa.

  M-aţi făcut să plâng! D`abia mi-am reve..
  :suspin luuuuuuung:

 161. alexa

  Cosa, mulțumesc, dar folderul acela stă foarte bine așa. nu vreau să-l mai deschid vreodată.

 162. Seva Tudose

  Cosa Nostra#540

  cum poti traii,cum poti sta de-o-parte la colt,in asteptare,atata timp,si sa intervii exact cand cineva are o problema despre “inserarea vreunui program in computer,ori else” esti pe faza,in orice secunda 🙄

  citesti zilnic,tu suferi,baiatule,incet,tacit…lasa-i dracului pe evrei si vino sa vorbim(ori sa ne injuram)

 163. Seva Tudose

  cititor 🙄 ma simt ca si cum sunt in ochii FBI-ului,CIA,Interpol,Kremlin…Sredot…hai,spune tu alte organizatii 😆

 164. val_one

  😆 Seva, el nu face decît să citească. eu mă bucur, înseamnă că-i place de noi, chit că nu recunoaşte. 😉

 165. Seva Tudose

  Val_one

  “ca-i place de noi” poate,dar tind sa cred ca-i putin probabil ! Ceva il leaga de acest blog,ce nu il desprinde de la radacina,are o oarecare afinitate ptr.cineva ori ceva,nu am inteles exact de cine ori ce.. de nu se lasa el ! Este un mister…

  sper sa ii starnesc interesul si sa intervina cu lamuriri(ori injuraturi)

  sunt binevenite oricare va fi ele ! 😀

 166. Nastasia

  Da, şi mie mi-e dor de Cosa. Sper că totul e în regulă şi că cea care i-a schimbat perdelele i-a schimbat şi viaţa, în bine, desigur. Şi că de aia nu mai scrie, din prea-plin de viaţă nouă.

 167. Raj

  Dl 1Q creca ii in limba dupa dra Alexa. De ce nu recunoaste odata ? Si dra Alexa il iubeste… Felicitari pt. reusita la ex. !

 168. Nastasia

  Se iubesc pe dracu’. Asta-i iubire, să te hărţui şi zbengui toată ziua pe bloguri? Ar trebui să stea împreună, să se plimbe, să se pupe, nevăzuţi-necunoscuţi, fără martori care să se holbeze la hârjoana lor. Am hotărât, nu se iubesc!

 169. Nora&1Q

  Când n-am recunoscut? Mătur cu limba pe jos, calc pe ea, mă împiedic, o prind în uşi, etc.
  Poa`mi dă şi mie bicla. După ce pune şaua la loc..

 170. Raj

  Ardelenii fac zupele dulci si mie numi plac. Tre sa ma gandesc mult si bine daca sai cer mana Dnei Nasta…

 171. Nora&1Q

  Sunteţi credincios, dom Raj, să tră!

  E nr de pe salopeta de comentac, am mai scris..

 172. Nastasia

  Ce supe dulci? Io nu fac supă dulce. Nu zic asta ca să-mi ceri mâna, că nu ţi-o dau.

 173. Nora&1Q

  533 ture cu bicla
  533 lopeţi de………. (completaţi cu ce vreţi)
  533 comentarii repetitive
  533 bla-bla

 174. Nora&1Q

  Vrea să comenteze cu mâna dvs, că pe celelalte le are ocupate cu treburi, socoteli..

 175. alexa

  Nastasia, mă bucur că ești de acord cu mine. nu ne iubim deloc. tot ce facem este să ne mușcăm de fund unul pe altul de fiecare dată când vorbim.

 176. Nora&1Q

  Ei, dacă nu-ţi face plăcere, pot să-mi schimb formatul..
  Da` nu acum. De sâmbătă dacă vrei. Dacă nu poţi atunci, modific data..

 177. alexa

  când mă iubești mai tare? când îi povestești eugeniei tale cum îți bați aici joc de mine? sau prietenilor tăi? când le-ai spus de pozele pe care ți le-am trimis acum o lună?

 178. Nora&1Q

  Nu ştiu ce ţi-am făcut! Să nu-mi spui că de la gaura aia din cap ţi se trag acum toate necazurile. Am vrut să văd ce ai acolo!

 179. Nora&1Q

  Gata. Încetează! Nu te mai suport!
  Uită-mă! Găseşte-ţi pe altcineva. O să suport. Cred..
  Dacă nu, o să-ţi las un bileţel..

 180. Nora&1Q

  A, tălică erai, tanti Alexandra?
  Păi de ce nu spui, bre, mamaiţă, aşa?!
  Era cât p`aci să mor..

 181. Nastasia

  Da’ de ce trebuie să vă muşcaţi într-una de fund? Nu se poate fără? Adică să vă ignoraţi. Ceva plăceri tot găsiţi voi în hâr-mâru ăsta, chiar mari, de vreme ce nu puteţi fără.

 182. Nora&1Q

  Nu mai contează, măicuţă, cine credeam că ai fost!
  Mulţumesc! Atât pot să spun acum, că-mi vine cu le..

 183. Nora&1Q

  Era o bătrânică bolnăvioară. Sărăcuţa! O confundasem cu o fostă iubită..
  Uh-uh! Ce bine-i când o poveste se termină cu bine.
  Am trecut prin nişte emoţii, de nu vă spui!

 184. alexa

  acum mi-am dat seama că fac iar fițe! scuză-mă a mia oară!
  promit să tac de acum încolo, așa cum ar trebui să facă oamenii ca mine!

 185. andreea

  tot aci sînteţi??
  la iubirea-cu-smotoceli&văicăreli?
  vaaai, vai, vai… 🙂

  ce e aia 533?

 186. Nora&1Q

  Sărna, d-na andreea! Cum ce e aia 533?
  Gravatarul dvs e clar de lună într-o noapte senină de vară, nu? Sau iarnă, primăvară/toamnă? Sau luminiţa de la capăt.. sau o lanternă-n oky..
  La mine e mai simplu: 533..Nici mai mult, nici mai puţin.

 187. Nastasia

  Bâşti! Fă-te nevăzută..

  Zise el la 533. Dar noi nu credem că asta îşi doreşte.

 188. Nastasia

  Atunci recuperează-i. Ori i-ai dat de bună voie pielea, s-o tăbăcească şi s-o bocăncească? În cazul ăsta…

 189. Seva Tudose

  1Q & Alexa

  vorbiti voi la “telefon” intruna,minut de minut, de la 11:42 dimineata pana peste orele 15:00 🙄

  si pare-se ca tot nu va lasati… 😆

 190. Seva Tudose

  Alexa#642

  cum naiba sa treci examenul de maine cand te certi cu 1Q cam 7 chiar 8 ore pe zi 🙄

 191. Nora&1Q

  Nu ia niciun examen dacă nu-l trece pe ăsta cu mine.
  Ăsta contează! Ălelalte, sunt extensii..

 192. Nora&1Q

  Cum adică, cum adică..
  E examenul vieţii tale!
  Dar ţi-l dau, să nu zici că sunt rău..

 193. Nora&1Q

  A, e aia luuungă, până-n pământ?
  Nu-mi place. Ai picior frumos.
  A 2-a îţi stătea mai bine..

 194. Seva Tudose

  999,

  acesta fiind cel mai recent,si da stiu ca esti,tu 1Q,Verzel,Dorel,Corel…etc…

 195. Nora&1Q

  Nuuuuuuuuuuuuuu.. d-na Seva! Sunt tot 1Q!!!!!

  Ăla e gravatarul. Io vă spun buchet de trandafiri?

 196. Nora&1Q

  Of! Lăsaţi, d-na Seva, aşa mă simt mai bine. Ca în puşcărie. Numele nu contează..

 197. Seva Tudose

  1Q unchiu…

  ne te supara pe mine,uite promit ca nu va mai intrerup din harjoneala,taman cand ajunsesei si tu la rochiile (mai scurte) ale Alexei 😆

  oricum trebuie sa plec !

 198. Nora&1Q

  Bineee. Nu mai pune. Ia şi ce rochie vrei. Da` să nu te mai scremi că, vai, Doamne, iar au râs golanii de mine că mi se văd chiloţeii..

 199. Raj

  Si noi va pupam , dra Alexa. Va pupam toti in cor. Dna Nasta, cine sa faca pipi si in bocancii cui ? In aceeasi neoranduiala de idei in capu meu, v-as intreba daca nu se poate face mai mult decat pipi, stiti creca ce vreau sa insinuez. Sunteti o duduie dulce care face ciorbe acre… dl 1Q o iubeste pe alexa, am stabilit…

 200. Raj

  Tre sa ma uit cu multa atentie la poza alexei. Nu se poate sa nu aiba defecte, 1Q are-n cap proiecte…

 201. Raj

  Ce urme adanci lasa in nasap, dra Alexa ! Ce garla e aia ? Poza e facuta in faptu serii, nu-i asa ? Dra Nora e la o terasa. Bea cu paiul…

 202. Raj

  Domnu 1Q , este ca crapa ranza, pipota in Domnia Voastra cand o vedeti pe Dra Alexa la malu apei asa dulcica si cu vinoncoa ? Este ? Este ? Este ?………. Dl Danny iar trage pa goarna…

 203. Raj

  Ar fi bine sa mergeti pe nisip batucit, sdra Alexa. Se poate trage concluzia ca aveti ceva kile in plus si va afundati. Ceea ce nui adevarat… Mam uitat totusi cu atentie la dv. Trebuie musai sa dati jos 0,5 kile…

 204. Nora&1Q

  Nu crapă nika, dom Raj! E cam mocirlit locul ăla.
  E cu ştiinţă făcută poza, să iasă ea în evidenţă..
  Este?

  Ia să fac şi io o pozică pe o plajă la Miami..
  Să vedeţi că tot aşa frumocs arăt!

 205. Nastasia

  Unchiu’ se manifestă din ce în ce mai bizar şi biata Alexa, nevinovată, merge la terapeut. S-a întors lumea cu fundu’n sus.

 206. andreea

  azi la prînz am mîncat o ciorbă dintr-un pui care dimineaţă încă mai alerga prin curte… ciorba a fost dreasă cu smîntînă de la vaca vecinului şi cu ouă de la găinile din ogradă. tarhon, usturoi, morcovi, ţelină, pătrunjel din grădină. plăcintă cu mere, tot direct din pom luate şi zmeură şi căpşuni. roşii cu un gust fantastic.

  copiii aleargă 3 generaţii de mîţe şi îşi fac periodic de lucru prin grădină, printre straturile cu căpşuni.
  cînd am mîncat aripioara puiului, parcă m-am gîndit un pic la cîinele devotat al lui val, dar, acum, na…

 207. val_one

  😆

  omul era ăla devotatul, Andreea.

  dar acum, na, deocamdată tu te răsfeți in raiul ăla. eu mai am de tras pînă prin august. 🙄

 208. alexa

  și îmi tot repet ”sunt paranoică”, ”mi se pare mie”, ”nu e atât de obsedat”

 209. Raj

  Cu siguranta ca sunteti frumos, domnu 1Q, dar si dra Alexa e frumusica foc. Cand aveti de gand sa recunoasteti c-o indragiti ? Dl Danny creca-i turta, manga, muci, lat. Si dumnealui e frumusel. Ar fi cazu sa recunoasca si Dna Seva…

 210. Raj

  Aha, langa Pantelimon, parca. Eu sunt un pic mai glumet, nitel mistocar, dar nu-i cu rautate, dra Alexa. Va rog sa nu fiti suparata pe mine. Sunteti o scumpete de fata si va doresc din toata inima un viitor frumos.

 211. Raj

  Ma gan deam ca, dsca fac misto de mine tot timpul, ar fi culmea sa se supere cineva pe mine din cauza micilor intepaturi… Dl Danny bea un tap de bere…

 212. Raj

  Stiludracu, dra Alexa. Boji, un amic dal meu a facut o cura de slabire, o chestie extrem de buna. Zilele trecute i-am spus ca vorbeste lumea pe la colturi ca a ajuns un rahitic. Azi unfuleca de zor o shaorma uriasa. I-am spus ca am glumit si ca nu l-a barfit nimeni. Mi-a spus ca ar arunca saorma,dar a dat ultimii bani pe ea. I-am platit shaormoiul si i-am dat-o unui maidanez. Mai intai a lins bucuros maioneza. Daia zic sa fiu oleaca mai putin glumet… Aveti ceva care-mi place tare multla dv. Nu sunteti falsa deloc. Dar si 1Q mi-e drag… Si Danny ar fi bun daca ar lasa-o mai moale cu vodca…

 213. Morringain

  Da ce motiv ai avut vreodata sa-ti placa MR, Raj? Ca-i moldoveanca ar fi singurul la care ma pot gandi 😛

 214. val_one

  ar fi păcat să nu existe, Alexa. nu că ar fi vreo grabă, dar nici nu-i pune cruce deja. 🙂

 215. val_one

  Morringain, un sistem politic adus la putere de o asemenea susţinere populară îşi permite şi-şi va permite în continuare orice-şi doreşte. Rareş Bogdan şi Lavinia Şandru sînt exponenţi exemplari ai acestui sistem şi nu pot să le trec cu vederea ipocrizia.

 216. Morringain

  Val, pe mine ma doare undeva si de Sandru si de Rares Bogdan (nici nu stiu cine e personajul). Pentru mine tristetea e ca pentru cei doi bani incasati de politicienii verosi de toate culorile, oamenii de rand vor trebui sa suporte consecintele. Din pacate romanii nu sunt egipteni sa iasa in strada si sa-si dea jos nevrednicii conducatori 🙁

 217. val_one

  Morringain, la cît tupeu au ăştia acum, îi văd în stare să ignore orice proteste, oricît de ample ar fi. se cred deja eterni la putere.

 218. val_one

  Rareş Bogdan este un aşa-zis jurnalist care a încercat în toamnă să obţină un loc călduţ în parlament, pe listele psd-ului, evident. în prezent compune ode lui Ponta.

 219. Morringain

  Val, din pacate atat timp cat masele sunt apatice chiar in chestiile importante, orice conducator va face ce ii trece prin cap.

  Merci de Rares ala.

 220. val_one

  masele astea i-au adus la putere cu mult entuziasm, Morringain. apatia şi tăcerea lor le-o pot interpreta drept un acord tacit la tot ce face actuala putere. iar eu nu mă pun cu voinţa poporului. ce-a votat, aia are. 🙂

 221. Morringain

  Mda, ai si tu dreptate. Tocmai de aia nu merge a dracu de democratie, ca cei mai multi nu stiu pe ce lume traiesc si nici nu-i intereseaza 😀

 222. Jasmine

  Sunt destui care nici nu prea vor democratie. Prefera sistemul rigid-politicos, impus si formal caracteristic autoritarismului si totalitarismului.

 223. Jasmine

  E o propaganda intensa pentru fostul sistem, fostii conducatori de multe luni incoace. Nu doar la TV si presa. Au patruns si in institutiile de invatamant, in cele culturale si, indeosebi, acolo unde oamenii se duc sa se destinda, activitati de recreere si de hobbyuri. Sunt buni si foarte buni.

 224. andreea

  ba şi cînele era devotat, val.
  a scurtat suferinţa omului. ce voiai să facă?! să caute buruieni de leac şi să i le pună pe rană? astea-s basme…

 225. Nora&1Q

  Nu-ţi sunt dator cu niciun răspuns. Da, io eram dacă maşina aia era Bugati Veyron, dacă aveam toţi dinţii-n gură, nu eram cocoşat şi crăcănat, dacă aveam dj5 dă ani şi număram un teanc de bani..
  Anja, şi?

 226. Raj

  Eu nu le am cu patriotismele astea locale, zonale, Dna Morri. Am intalnit olteni extrasimpatici, dar si idioti, dobogeni buni, dar si rai. Moldoveni buni dar si tampiti. Ma refer la mine, nu la Costelusi. Cu brailenii ar fi o problema…

 227. val_one

  toate variantele sînt deschise, Andreea. 🙄

  dar parcă mi-aș clăti un pic ochii prin grădina aia în care te delectezi tu. niște poze cu cireși, căpșuni, generații de pisici, orătănii și ce-o mai foșni sau mișca pe acolo ar fi un cadoo frumos. 🙂

  ei? 😉

 228. Nora&1Q

  Nicio variantă nu-i valabilă.
  Fiindcă nevasta îi înşelase aşteptările, că nu făcea d`ale gurii, stăpânul javrei, pardon! lupului, mâncase de foame boabele Royal Canin iar când i-a crăpat burtica în râpă a dat de înţeles câinelui să-mpingă tava..

 229. Nora&1Q

  BD o fi având buzele moi? îmi vine-a fredona “buzele tale, doo petale” alexa are picioare mortale..

 230. Nora&1Q

  Noapte bună! Să nu ziceţi că-s nepoliticos.
  Bizu, ol! pe alexa cu tocul de la pistol..

 231. Raj

  Dna Morri, pisoiasul ala din bratele dv. e tampitel ca siameza mea, dar il iubit mult, nu-i asa ? Eu pe Mitzi a mea dupa ce o cert zdravan, ii dau pliculet din ala de 1,8 lei cu delicatese pentru matze cretinele, de la Penny.

 232. andreea

  nu ştiu, val, eu poze o să fac, dar cică n-am adaptor aici.

  (ps, ps, elena, val_one nu are profilul psihologic al cîinelui din poveste, zău! crede-mă!)

 233. andreea

  aha.
  m-am dus pînă afară şi m-am uitat la pisică din profil. dădea din coadă şi făcea “miiiiiiiuuuu!!”, dar în rest părea de neclintit.

 234. Morringain

  Raj, nu-i matul meu ala si era amaratul chiar dupa baie si despaduchiere 😀 eu doar l-am gasit si pasat “salvatoarei” de profesie din familie. deci nici n-am cum sa am nici cea mai mica idee de cat e de tampitel sau nu 😀

 235. Raj

  Azi am sapat un sant in gradina, Dna Morri. O munca extenuanta de 4 ore, timp in care am baut 5 litride apa. Eram terminat si matza dracu m-a mieunat si nu s-a lasat pana ce nu am luat-o in brate. Eu atat voiam, sa intru repede sa fac un dus. Am tinut-o strans in brate, fiind lisca de transpiratie si m-a umplut de par. Ce era sa fac ? Am dat-o jos, iar a vrut in brate. Am ocarat-o , i-am zis facuti si dreguti, jaba, alintul a tinut juma de ceas. Am cea mai cretinica matza din univers… Dnu 1Q , n-ati incercat bunga-bunga pe capota, cu sau fara toace ?

 236. Morringain

  Raj, tot mai bine decat a mea, care e aproape salbatica, zgarie ca tampita dac-o iau in brate 😀

 237. alexa

  am băut o bere pt că a vrut prietena mea și sunt cam amețită. deci nu răspund de cuvintele mele. s-ar putea să fiu chiar sinceră cu tine…

 238. Morringain

  Mare mai e gradina… spuneti-mi dracu sa mai tac din gura cateodata! 😀 nu va povestesc ce si cum, ca-i plictiseala, dar m-a exasperat cineva si nu ma mai lasa in pace cu comentarii peste comentarii.

 239. alexa

  bine. nu erai tu. mai există în Cluj mașini cu ADY, dar cu alt număr, care trec pe aceeași stradă pe care este biroul doctorei.

 240. val_one

  aşa pare, Seva, că am ajuns noi de izbelişte? 🙄

  Nora e încă în vacanţă, la toţi ne e dor de ea, dar nu mai stă mult. 🙂

 241. val_one

  hm… ți s-o fi făcut lene pentru că nu aveai neapărată nevoie să meri la tîrgul ăla. 🙄

 242. Am mai vegheat, Junghiul, cand si cand, la rasarit si la asfintit, ici, colo, prin punctele esentiale.
  Seva, nu va las, maine ajung in tara. 😉

 243. Seva Tudose

  Stiu,stiu,toti dormiti…doar este 4 dimineata la voi dar la mine-i 9 seara…cum mama dracului se face ca tot roman sa fie hotul 🙄

  au praduit un muzeu de sute de milioane de euro ca valoare in picturi de Picasso,Monet…un roman,le-a adus in tara dar mama hotului ca sa distruga evidenta…le-au pus in foc… tablourile…

  ce stupid 🙄

 244. Seva Tudose

  si uite cum Anglia a pornit expulzarea tiganilor romani,platindu-le si costul calatoriei 😉

  Doamne,tiganii romani ne fac de cacat,de ras pe planeta asta… de multe ori nu stiu daca mai vreau sa spun ca sunt din Romania(imi vine sa intru in pamant,de rusine)
  😥

 245. Raj

  Ca ne fac de cacat, e de bine. Ca ne fac de ras, e de rau tare… Eu pe unde ma duc, le zic ca-s tigan din Romania. Asa dadracu.

 246. Raj

  Mama , ce bunaciune a fost tipa aia din sec. XIX, de la postarea 12 ! M-as duce acu s-o dezgrop sa-i fut osemintele. Creca cu postarea asta v-am dat gata. Sa mai zica cineva ca-s sanatoas la gulie…

 247. Raj

  Dna Seva, foarte bine a facut ala ca a dat pe foc picturile. Picasso era pedofil. Se insurase cu una mai tanara decat el, cu 89 de ani. Iar Monet a pictat-o pe nevasta-sa moarta. Nu mai stiu la ce muzeu am vazut tabloul asta. Ca sa nu mai zic ca a dat numele ujnui liceu din Bucuresti, cu loaze fitoase……… Conu Dani da la peste, 1Q, labuci…

 248. Raj

  Foarte bine faceti ca va faceti griji, Dra Nora. Am asa niste arsuri la stomag…, 1Q s-a cacat pe steag….

 249. Raj

  Coane Danny: nu dau doi bani pe hoituri, inclusiv pe al meu. Nu stiu daca ati vazut emisiunea aceea cu Dan Chisdu in care povestea cum indienii isi ard mortii si-i arunca apoi in fluviu, cand inca nu sunt arsi in totalitate. Fumul acela, mirosul ingrozitor te face sa-si versi si matele. Bine, nu este cazulmeu, eu am stomac de otel, sunt obisnuit inca de cand lucram la morga de lan ga Paris. Acolo munca cea mai “curata” era etunci cand spalai mortii gasiti airea, cu furtunul. Trebuia ca in prima faza sa fie indepartati viermii. Nu dau 2 bani gauriti per carcasele oamenilor. Spirtul conteaza mult. Tot in Asia, intr-o zona, nu mai stiu unde si ce religie, copiii defunctilor dau ca mancare la portci, cadavrele parintilor lor decedati. Pentru sufletul lor au un cult. Imi pare rau ca am comis sacrilegiul de care vorbeai, a fost o gluma superneagra. Eu voi fi incinerat cand voi crapa pentru ca am vazut mai mult ca altii hidosenia corpului uman.

 250. Nastasia

  Acuma, nu ca să-i cânt în strună lui Danny, dar şi eu am înghiţit cam cu noduri comentariul ăla. Nu-s mimoză, nu dau cu una-cu două ochii peste cap a indignare. De hoitul meu nici mie nu-mi pasă, poa’ să-l halească corbii,viermii, focul. Sau porcii. E un proces naturalmente firesc (ha!), până la urmă. Glumele macabre însă…parcă e altceva, sună a batjocură la adresa fostului locatar al carcasei.

  PS. Nu te iubesc mai puţin din cauza asta, numa’ ţi-aş fi dat un dos de palmă peste bot. Din dragoste curată.

 251. Raj

  Imi place sa starnesc reactii negative, stiti doar. O dorinta am: sa veniti toti la urna mea sa va cacati pe ea. 2 cate 2, ca la gradinita, tinandu-va de mana.

 252. Nastasia

  Ne-am putea căca chiar în ea, dacă va fi destul de mare. Da’ de ce să venim 2 câte 2, ca la grădiniţă? Cine face perechile? Şi dacă rămâne unul fără? Numa’ probleme faci azi, dom’Raj dragă.

 253. Nastasia

  Păi eu nu aşa am zis? De ce ţipi la mine, hai? Te-a convins constipatul de Marcel că-s proastăăăă de dau în gropi (asta ca să rămân oarecum la temă)?

 254. Seva Tudose

  Raj#798

  de multe ori cand ma uit la pozele vechi si imi dau seama cat de sexy era bunica mea frumoasa,avea tot ce vrei,zambet,dantura,par ondulat,un corp diafan,pielea catifelata,un ras zguduitor…misca si pietrele din rau !

  eu asa imi aduc aminte de inaintasii mei ! Auzi la tine…sa futezi oseminte,are you crazy 🙄

 255. Nastasia

  Lasă-l să trăiască, e inofensiv. Îţi mulţumesc pentru vorbele bune, de fier să fii, şi tot îţi pică bine. S-o fi bosumflat Raj?

 256. Nora&1Q

  D-na Nasta und dl Dan, aţi căzut în capcana erorilor. Dom Raj, eu nu aş face nimic pe urna dvs! Simplu. Pt că n-ar exista dreptul la replică. Şi viţeversa.
  Dacă v-aţi relaxa puţin imaginaţia aţi înţelege mesajul d-lui Raj. Doamna Eugenia, aka Elisabeth Amalie, ducesă de Bavaria, avea, printre altele, probleme cu inimioara. Probabil sufletul i se cuibărise acolo ca apoi să se resemneze în oase, cum subliniază cu subtilitate dom Dan. Sunt convins că avea viziuni futuriste cu dom Raj. După un atac de cord urmat de o amnezie temporară, imediat cum şi-a revenit, împărăteasa întreba ameţită : „Aber was ist denn mit mir geschehen?“ Nu-şi amintea ce lăsase cu vorbă de moarte înainte de criză. Cum şi io am dese viziuni, dar în trecut, am văzut cum Sisi se hârjonea cu gravatarul Kaiserului Raj. Îşi jurau dragoste eternă, îşi promiteau unul altuia revederea în Rai sau peste veacuri -- adică cine se va reîncarna primul, să-şi amintească, să se servească la nevoie de sufletul lăsat de izvbelişte în aşteptarea sufletului pereche. Analele istorice şi gurile rele spun că femeia cam fugea de acasă sub pretextul unor boli. Boli tratabile pt vremurile noastre, însă nu şi pentru acelea. O singură boală a rămas consecventă, netratabilă, periculoasă. Dragostea. După cum se vede, o dragoste neînţeleasă de toată lumea, neîmpărtăşită, nespovedită şi făr` de lumânarea imaginaţiei..Fie ea şi bolnăvioară!

  Cu atitudinea dvs seacă, rigidă, îl ponegriţi pe dom Raj ca şi cum şi-ar râcâi din plăcere membrul insensibil de nişte oase sufletiste. Nici măcar n-aţi încercat să-i căutaţi circumstanţe atenuante. M-aţi mâhnit..

  Aşa, ca de încheiere, dacă dom Raj ar vrea să ştie cum arăta împărăteasa înainte de moarte şi ce-i lasă în groapă, s-ar retrage înspăimântat. Sau nu, că avea ceva avere.. Să pariez pe dragoste?
  Dom Raj, Sisi nu arăta ca în poza aceea când a murit, avea peste 60 de ani, era slabă şi îi puţea gura îngrozitor de la tuberculoză.. sau ftizie. Oasele îi scrâşneau dureros la fiecare mişcare şi nu mai simţea plăcere nici să facă pipi darmite să vă simtă aproape scârbavnica pendulă. Bunica mea era în tinereţe o splendoare de femeie, muuult mai frumoasă ca Sisi, dacă aş avea o poză sigur veţi dori să vă fac cunoştinţă. Cel puţin aşa povestea tataia. Mamaia e văduvă, are acum 80 de ani. Trăieşte. Şi-a cam tocit simţurile, e cocârjată de la osteoporoză. S-a topit de tot, dar are privirea vie şi creierul neafectat. Sunt sigur că s-ar îndrăgosti de dvs. Ce ziceţi?

 257. andreea

  da, junghiule,
  chiar mă impresionează.

  e un ambîţ acolo care mie îmi lipseşte. preocupare, tenacitate, voinţă.
  dar probabil că aşa trebuie să fie motorul epopeic, nu?

 258. andreea

  io zic că poţi face sex liniştit cu un schelet, cu o singură condiţie. să fii şi tu la fel, mai… osos, aşa…

 259. Morringain

  Va rog sa nu-i mai raspundeti, il incurajati sa tot vina sa scrie. Sigur nu sunteti de acord cu mine pentru ca ii tot sterg comentariile, dar nu ma intereseaza. Puteti sa vorbiti cu el oriunde in alta parte.

 260. Raj

  Dnu 1Q, va voiu iubi si mai mult deacu nainte. Voiam doar sa va anim oleaca, atata. Nash face nica din cele scrise in dementa mea postare. Daca vam nedumerit, asta e. Cand voi avea timp mai mult, va voi povesti cu lux de amanunte cum arata o tanara si fermecatoare parizianca ciopartita si gasita in iulie 91 intro casa parasita , in luna august. Fusese gasita dupa o luna. Cand veti intelege ca ar trebui sa fim ingropati in picioare, ca sa redam terenul agriculturii sau construirii de baruri. Dna Nasta, va ador. Idem Dna Seva. Dnu Danny, maq bucur ca vam uluit.

 261. Nora&1Q

  Nu sunt deloc nedumerit, dom Raj. Când cineva e pornit să vadă partea întunecată a unui lucru, îl vede, orice ar face.

  Nu prea mă dau în vânt după poveşti macabre, dar spuneţi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *