Făgăraş&Parâng

Din aproape 1000 de poze am ales câteva. Vă puteţi zgâi la ele minute în şir, ca la orice poză, însă, din păcate, nu aveţi cum să simţiţi peisajele. Vă va lipsi vuietul specific de munte, răcoarea, iarba cu muşchi moale, susurul izvoarelor, cântecul păsăretului..

Nu mai zic nika, uitați-vă și întristați-vă!

Făgăraș: peisaj

Făgăraș:

Transfăgărășan

Vila viselor mele

Bâlea cascada

Un țăran care bate putineiul – Muzeul satului (Sibiu)

Prezentare: Târg vehicule Dacia Logan- Muzeul satului (Sibiu)

Parâng

Muntinu (cred) Parâng

Transalpina

 

Urdele Parâng : cota 2140 m

 

 

by

Nu acum, dar sigur mâine.

390 thoughts on “Făgăraş&Parâng

 1. Nora&1Q

  Ce fain sună Parâng. Ia ziceți: Parâng! știu, nu par nătâng. alexa ar zice la fel, că nu par, ci chiar sunt. Ofticoasă..

 2. Nora&1Q

  Voi mai face pelerinaje d`astea că-mi plac mai mult decât aglomerația la mare sau la vreun băltău de fițe..

 3. La băltoace n-am fost. 😀
  Cumnatu-meu şi-a luat brevet de scafandru. 😀 Îl invidiez. Când te enervează ăia de pe mal, te scufunzi. Voluntar. 😀

 4. Nora&1Q

  Ba să știți, d-na andreea, că solul stabil devine și mai stabil, mai prețuit, după ce facem sporturi d`astea, extreme.
  D-nu Raj stă pe vine și se screme..

 5. Acum vreo trei veri, m-am dat cu o drăcie de-aia de roată, te ridica la vreo câteva zeci de metri, abia aşteptam să mă văd jos. 😀 Şi mai aveau ăia obiceiul să şi oprească drăcia, din când în când, ca să admiri mai bine priveliştea. 15 minute au părut o eternitate. 😀

 6. Jasmine

  tii, si tu ai poze frumoase, totolica! preferata mea cea cu putineiul, pe locul doi, la egalitate, cea cu cascada si cea cu loganele

  unde te-ai dat, nora, cu roata?

 7. andreea

  şi ce cată ţăranul ăla în blugi, acolo?! uite-aşa se degradează specificul popular…

 8. Nora&1Q

  Am citit ce-a scris Dănuț. Trist. De ce mai facem poze când e netul plin?
  Are dreptate! 🙂 Băunean e cine-l crede.

  Tăranul ăla? Scotea untul din alexa..
  Avea și mamaia putinei d`ăla. Furam unt să-mi ung trotineta.

 9. andreea

  apropo de Danny, simt nevoia să vă spun că sînt tristă pentru că sînt atîţia cetăţeni -- onorabili sau nu -- în debara. ştiu de ce se află acolo, dar tot cred că o asemenea situaţiune -- inacceptabilă dpdv al cubajului de aer necesar şi nu numai -- ar fi putut fi, cumva, cu blîndeţe şi naturaleţe, poate, evitată. îl văd pe Moşu şezînd gînditor pe lada cu cartofi, pe Danny, cocoţat pe raftul de sus, bălăngănindu-şi picioarele, dar ţinînd strîns platforma în braţe şi pe Gelu culcat pe primul raft, încercînd să doarmă, ca să facă economie de mijloace. cred că a mai rămas un raft liber, dar este ocupat cu cutiile cu globuri pentru bradul de Crăciun.

 10. Nora&1Q

  Io nu înțeleg de ce-i ziceți debara. Mai degrabă un antreu, o anticameră, o portiță, na..
  Toate direcțiile sunt deschise larg, mai puțin portița asta care poate fi deschisă doar prin magie. Ca Alice..

  Parcă ar fi poarta spre absolut, spre o altă dimensiune. Și poate că e, de ce nu? Mă simt ca într-o cetate la care niște cetățeni proscriși, se roagă de cerberi și bodogăne cu sacoșele pe măgăruși să intre în piața mare, să-și vândă produsele..

 11. Nora&1Q

  Uof, alexa! nu te mai căina atâta! Eo tot te mai iubesc ș-așa slută cum ești! Graso..

 12. Nora&1Q

  Aoleu, dom Dan! Citii și eo de pe metereze din plângerile dvs. Pozele astea ali meli sunt de wallpapers? Atunci o iau ca pe un compliment, să tră!

 13. Nora&1Q

  În ultima pozică, jos, pe șusa, e parcată căruța mea albastră. Dom Daaaaan, mă aoziți, taică?

 14. andreea

  nu pot să mai trăiesc într-o atît de cumplită incertitudine fotografică!!
  adio!
  mă duc să-mi tai venele!

 15. val_one

  pe bune că aşa crezi, Andreea? 🙄

  ai reuşit să mă deprimi şi mai mult, mă întreb ce reprezentăm noi, ceilalţi, pentru tine. 🙁

 16. andreea

  păi, val, o să-ţi răspund, deşi m-am sinucis deja.

  eu sînt singură, aici. fiecare e singur, de fapt, aşa cred. nu mă mai unesc cu nimeni, împotriva nimănui. nu mai ţin cu nimeni. x nu spune numai adevărul. y nu spune numai tîmpenii. în fiecare caz, pornesc de la 0. observ. aşadar, nimeni nu e perfect şi nimeni nu e perfect ticălos. asta e tot. am simpatii şi eu, am antipatii, dar eu nu decid cine să tacă şi cine nu, din fericire.

  şi, peste toate acestea, varietatea este benefică, oricînd. aşa zic eu.

 17. Ana

  De mine ştiţi că aţi scăpat încet-încet, tocmai prin tipul ăsta de atitudini, da?

  La un moment dat, fiind eu până peste cap oricum cu ale mele, m-am zaibit şi m-am retras.

  Dacă vreţi, vi-i pot numi pe cei pentru care mai vin aici. Ba nu, n-o s-o fac. Singurul pe care nu-l pot găsi altundeva e Raj. Ceilalţi îmi sunt prieteni nevirtuali. Ne putem găsi lesne şi o şi facem.

  Dar, da, am plecat de scârbă. Nicio dezamăgire, instinctele mă avertizaseră cu multă vreme înainte. Scârba însă a decis şi cam gata.

 18. Morringain

  Ca de obicei cred ca cel mai sanatos ar fi sa vorbim pe sleau. Da, nu o sa ne impacam in toate, n-avem cum. Dar macar nu o sa ne calcam pe degete din greseala.

 19. Costeluş

  Andreea, eu nu imi pot inchipui cum Nora a putut inghiti atitea de la cei care stau in debara. Acum poate crezi ca vreau s-o apar pe ea ca mi-i simpatica. 😀

 20. Ana

  Am spus, Nora, că am multe pe cap. Multe şi grele. Tocmai multele şi grelele astea m-au făcut să-mi dau seama cât de greaţă-mi este să citesc atâta mizerie. Pur şi simplu n-o mai vreau, nu mai am energie s-o suport. A trecut destulă vreme; a fost timp ca oamenii să-şi dea seama de lucruri. Nu sunt mama răniţilor la interioru’ capului. Când a-nceput să-mi facă rău să citesc porcării, când adaosul ăsta m-a sufocat, am renunţat. Dar am tăcut, ca să meargă lumea-n ritmul ei.

  Acum, am spus fiindcă a venit vorba şi pur şi simplu mi-a venit şi mie s-o fac. Nimic premeditat.

  Şi, evident, m-a scârbit teribil comentariul Andreei.

 21. Morrigain, eu am vorbit mereu pe şleau. Dacă e nevoie o mai spun o dată: nu pentru tâmpenie am bannat. Nici pentru păreri diferite. Nici măcar pentru insultele la adresa mea. Ci pentru venin. Iar doi din ăia trei sunt veninoşi mereu. Cu răutatea aia brută, schimonosită nu am cum lupta. Şi nu văd de ce trebuie s-o suport. Sorry, nu am vocaţie de martir.

 22. Morringain, când e vorba de like-uri pe FB, dintre toate orătăniile pământului, pisicile sunt imbatabile! Mister drăcesc la mijloc. 😆

 23. Ana

  Mie, nu, Nora. Deloc. Legăturile sufleteşti nu se pot atinge, iar ele n-au a face cu niciun mediu virtual, chiar dacă printr-unul au debutat. Nici tu, nici eu nu confundăm.

  Am probat, intrând sporadic, însuşi efectul palidelor intrări. Dezastru. Urâtorii şi-au trăit transfuzia, au avut şansa la revenire. Noi două ştim că asta au şi urmărit, că nu suntem proaste. Aşa că le-am dat satisfacţia pe care şi-au dorit-o: aia mică, dependentă de sângele meu virtual.

  De-acum înainte, cam pula. Or să crape in iasca lor morfolită cu bale şi alea uscate.

 24. Morringain

  Sa ma rectific: nu vorbeam de nimeni in special. Se intampla de foarte multe ori ca indivizii ori sa nu reactioneze pe moment cand e nevoie (a fost cazul meu de multe dati) ori aleg sa nu reactioneze. Din pacate asta nu duce la mai multa pace, desi in aparenta lucrurile vor merge bine pentru inca ceva vreme.

 25. Morringain

  Nora: poate pentru ca sunt simpatice multora? dar nu asta e problema. Problema e cu cine reactioneaza violent (cel putin mie asa imi pare). Pe FB ai destule cai prin care eviti sa vezi pisici, daca nu-ti plac. Dar reactia in cazul asta mi se pare o tara exagerata 😀

 26. Ana, îmi pare rău pentru că nu mi-am dat seama că eşti aşa de afectată. Şi-mi pare rău şi de toţi cei care au fost văduviţi de prezenţa ta, chiar dacă, aşa cum bine zici, legăturile sunt dincolo de mediul ăsta.

 27. Morringain, am o prietenă care mi-a povestit că a făcut un test. Timp de mai multe zile, a postat poze cu pui de orătănii de pe toată faţa pământului. Lame, cămile, zebre, lei, ce vrei şi ce nu vrei. Multe incredibil de drăgălaşe. Nimic n-a bătut pisicile. :mrgreen:
  Mi se pare ciudat mai ales că, na, pisici vezi toată ziua. 😀

 28. Morringain

  Nora: pune o poza cu o lama si pune o poza cu o pisica. Daca nu-ti displac in mod special pisicile, sigur nu alegi lama, care nici macar pui nu e dragalasa. Sa nu mai zic de camile! 😀

 29. Ana

  Nora, nici eu nu mi-am dat seama decât în timp că sunt. Oricum, n-aveam altceva de făcut decât să mă retrag.

  Recunosc, sunt o risipitoare, am pus suflet şi energie în comunitatea asta. Altfel, îi sunt şi foarte recunoscătoare fiindcă m-am simţit bine şi foarte bine de multe ori, în aproape trei ani. E ceva, nu? Pentru mine, e foarte mult. Mulţumesc.

  N-ai idee cum e să intri arareori pe-aici. Dacă nu eşti de-al casei, te sperii şi fugi. Eu, fiind, nu m-am şi speriat. 🙂

  Pe tine te admir pentru rezistenţă. Te admir reverent. 🙂

 30. Morringain, erau doar nişte exemple. Dar lamele sunt oricum drăgălaşeeeee. Cum să nu fie? 😀 Uite!

  Ana, după cum se vede, mi s-a cam tocit şi mie rezistenţa aia.

 31. marcel zadda

  ana _

  ca de obicei, îți dau dreptate _ cuvintele cheie sînt: mizerie și greață.

  eu am (re)venit pe “pistol” din considerație pentru voi (știți voi care voi!, nu e nevoie să vă numesc, nu-i așa?). eu sînt o nucă tare, dar, mizeria unora care-și exhibau nimicul cerebral și nimicnicia sufletească pe aici m-a îngrețoșat de multe ori. în fine, zisei mai sus: de mortuis…

 32. Morringain

  Nora: chestie de gust 😀 mie nici iezii sau mieii nu-mi plac. Bine, cu exceptia situatiei cand ii am in tigaie 😀

 33. val_one

  ura, veninul, răutatea absolută de care au avut parte Ana şi Nora din partea ştim noi cui îmi provoacă şi mie rău. un rău fizic care mă deprimă. nu-i nevoie să dau şi explicaţii de ce simt eu aşa.

  mă mai deprimă şi cei care tot cer „eliberarea” lor, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat pe aici sau sentimentele lor, ale Anei şi Norei, n-ar mai conta.

 34. Ana

  Nora, vreau şi eu poza asta cu puii de lamă, că m-am gândit să scriu un text despre un pui de lamă. Îi dau târcolae de vreo săptămână, dar acum, că văzui poza, mă gândesc s-o şi fac.

 35. val_one

  mi-am adus aminte de formula lui Al-Khawarizmy (matematician arab, părintele algebrei) şi-mi vine s-o parafrazez:

  savantul musulman a fost întrebat cu ce valoare poate fi reprezintat omul în limbaj
  matematic şi el a raspuns:

  dacă omul are bun simţ şi caracter = 1
  dacă mai este şi frumos = 10
  dacă mai este inteligent şi deştept = 100
  dacă mai este şi talentat = 1000

  dacă îi lipseşte simbolul bunului simţ şi al caracterului, adică 1, rămîn zerourile.

 36. Seva Tudose

  1Q

  Intai si intai va zic buna ziua!

  iertata sa imi fie prezenta,fusei plecata de 2 zile !

  Dar ce poze misto,Doamne 1Q-ule m-ai facut sa plang ! Asa sunt eu,proasta,cand vad locuri dragi inimii mele,plaaaaag !

  acum nu o sa stau sa stabilesc daca pozele sunt luate de 1Q, ori de pe net,mie nu imi trebueisc lamuriri,imi plac oricum,sunt facute de catre UN ROMAN !

 37. Nora&1Q

  Nu face asta! alexa nu trebuie să știe că maltratez insecte.
  Nimeni nu trebuie să știe! M-ar eticheta dur..

 38. Nora&1Q

  Oricum poza e luată de pe net. Chiar și țăranul ăla net, get-beget, tot de acolo provine.. De pe net, nu din Sibiu.
  Netul stă, net, la originea tuturor relelor.

 39. Nora&1Q

  Tre` să zbor spre sud-est! Vă bizui, ca de fiecare dată, pe guriță. Pe buzițe doar pe Nora. Na, să se ofti alexa și dom Raj..

 40. Raj

  Dra Nora, dnu 1Q iar se ia de mine. A zis ca cica stau pe vine si ma screm. Tiu sa va anunt si pe aceasta cale ca io nu ma inconvoi nicicand. Chiar si cand fac genoflexiuni. Cand fac pipi, fac din picioare ca tigancile, pardon rromancele. Nu mi-a placut pe unde a umblat dnu 1Q, prea serpuiesc drumurile alea.Puteau sa le faca reacu drepte. Dra Nora, permiteti un pupu pe gura? Stiu ca nu se chica, dar voiu sa-l ofti pa dnu 1qQ…

 41. Raj

  Pai eu nu stiu ce se intampla in afara forumului, Dna Ana, Dra Nora. Unde va injura ? Pe feisbuc ? Chiar nu pricep. S-a suparat si dra Val ca sustin revenirea lor. Nu stiu ce sa mai zic. Personal, nu ma afecteaza rautatea lui goco. Il privesc ca pe o ciudatenie. Eu nu prea tracasez lumea pe aici, poate doar in gluma, ii mai tachinez si eu. Ar trebui sa tina cont ca, daca cineva nu-i doresc, sa se conformeze. Asa procedez eu cu Dna Andreea. Nu ma vrea, o las in pace, nu-i bai… Acuma na, ce sa zic, mie imi plac arhitectii si medicii. E visul meu pentru fiica mea… Medicii chirurgi ma uluiesc chiar…

 42. Raj

  Nu mi-a aparut un coment. Alea in care sunt serios, nu apar. Apar numa alea in care dau cu oistea in gard…

 43. Raj

  Na c-a aparut. Poate era mai bine daca nu aparea. Cateodata mi-e rusine dupa ce-mi recitesc postarile. Descopar numa virgule puse deanpulea si idei dezlanate rau tare, 1Q o pune de-o ca…, de-o cantare…

 44. Uf, Raj!
  Uite, ăia bannaţi scriu în continuare comentarii, comentarii ce ajung în spam.
  Te vei bucura poate să afli că eu îmi fac vacanţele din banii PDL, că scriu la comandă politică, că sunt ori nefutută, ori curvă.
  Apoi, aşa cum am zis deja, s-a trecut dincolo de pragul insultelor. E deja obsesie. Ce om zdravăn la cap, dacă e bannat, stă să scrie zeci de comentarii înveninate?
  Primesc mailuri prin formularul ăla de contact, mailuri absolut mizerabile.
  Pur şi simplu, am ajuns la saturaţie. Pe Odagiu l-am suportat aproape un an. Nu ţi se pare suficient? Nu am acordat destule şanse? Pe Goco la fel. Gata. Ajunge.
  Chiar am stat şi am cântărit, am căutat să văd ceva, o sămânţă bună la oamenii ăştia. M-am uitat cu lupa. Poate sunt eu oarbă, dar n-am găsit-o. Şi nici nu cred c-o voi găsi vreodată. Ca să înghiţi ceva amar, trebuie să fii convins că îţi va face şi bine, pe un plan sau altul.

 45. marcel zadda

  vă salut, dle raj!

  deși vă cunosc mai puțin decît îi cunosc pe alții de prin părțile astea, vă asigur de toată considerația mea. mă rog, nu știu cît preț puneți pe considerația mea, dar, dac-am zis, am zis!

 46. Ana

  Da, asta cu şirul de comentarii din spam îmi arată şi mie dimensiunea insanităţii. Intensitatea obsesiei.

  Dacă nu te vreau, lasă-mă dracu’-n pace!

 47. val_one

  păi, nu-i aşa, Ana. dacă eu vreau să te înjur şi să te insult, tu n-ai voie să-mi interzici sau să te sustragi, că atentezi la libertatea mea de exprimare. 😀

  şi-auzi, nu mă dai tu afară, aştepţi să plec eu, dacă vreau, trîntind uşa. 😆

 48. val_one

  nu m-am supărat, domnu Raj, fiecare cu simpatiile sale. doar mă deprimă chestiile astea. 🙂

 49. andreea

  eu nu simpatizez pe niciunul din cei 3 din spam, val. nu se potrivesc cu mine, cu felul meu de a fi şi de a gîndi, niciunul. îndîrjirea lor nu-mi miroase nici mie a bine. dar văd şi suferinţă multă, în spatele îndîrjirii, (poate mai puţin la Danny, care e din alt film 🙂 ) şi cred că pot fi ajutaţi, dacă ştii cum să-i iei şi nu te pui contra lor, cu toată forţa. asta e tot. aşa simt eu că stau lucrurile. voi, faceţi ce vreţi.

 50. val_one

  Andreea, dacă n-au mai încercat ele, Ana şi Nora, absolut totul în decursul timpului, pînă nu s-a mai putut, efectiv…

  şi ce are de-a face suferinţa lor cu ele, cu noi, în uitimă instanţă, din moment ce acea aşa-zis suferinţă le este provocată de întreaga lume? avem noi vreo vină că lumea asta este construită fix în contra lor? 🙄

 51. Ok, Andreea. Probabil oricine pe lumea asta poate fi ajutat. De către oameni specializaţi. Eu nu sunt unul şi, aşa cum am zis, nici vocaţie de martir n-am. Toate armele pe care le-am avut la dispoziţie le-am epuizat.

 52. Val_one, nici măcar nu e vorba de mine. De jigniri la adresa mea.

  Dar cum să lupţi cu ceva care spune că “Doar ca boala asta da peste prostii in cel mai inalt stadiu dublati de o nesimtire pe masura. Marele Inginier a harazit-o ca pe un mijloc de autocuratire a speciei. Cand se atinge nivelul de alarma, zrrrrr!

  Nenorocirea este ca trebuie sa suportam social prostia si nesimtirea acestor elemente putrede ceea ce nu e drept.” ?
  Eu nu (mai) pot, nu (mai) vreau. Nu am văzut niciodată atâta răutate. Răutate în stare pură, cristalizată astfel.
  Iar celălalt nu e nici el departe, cu mizeriile pe care le deşartă zilnic.
  Încă ceva: faptul că o face în versuri e iarăşi un simptom al obsesiei. E una să jigneşti impulsiv, să zici “ce-ţi vine la gură” ca să te “răcoreşti” şi alta să cauţi rime în timp ce-o faci. Ăsta are oră zilnic. Voma programată. În realitate, pentru astfel de indivizi, se cer ordine de restricţie.

 53. andreea

  io stau şi mă întreb de ce credeţi voi că aţi atras ura asta. aveţi vreo explicaţie? deşi eu n-aş numi-o ură, defel. nu se poate să nu simţiţi că e un complex acolo, un fel de love&hate. chiar nu simţiţi? şi eu, de pildă, de ce nu sînt în aceeaşi situaţie? (încercaţi să nu vă gîndiţi la răspunsul cel mai la îndemînă -- că şi eu îs o lepră şi ticăloşii m-au mirosit că sînt de-a lor 🙂 )

 54. Seva Tudose

  Costelus#90

  iti dau un pupic !

  si tie Andreeeo(chiar daca tu nu vrei….tioooooooc-moooooc !

 55. Ana

  Nora,

  De ce-am atras ura, baby, ha?! Genială întrebare. Vezi că răspunsul e inclus: suntem nişte jigodii anorganice. 😉 Miaaau!

  😆 😆 😆

  Andreea, fă ceva, da’ repede, surioară, că nu-i a bună.

  Pe mine vă rog să mă scuzaţi, am o întâlnire la şapte.

 56. andreea

  slăbuţ, slăbuţ… uof, degeaba încerc eu să vă trag pe căile complicate ale psihologiei… 🙂

 57. val_one

  nu ştiu, Andreea, o fi ca la maidanezii ăia care muşcă selectiv?

  las`că de aia te-a muşcat, te simţit că eşti om rău. 🙄

 58. Ana

  Nu, tu încerci să ne tragi către psihologia de Cosmopolitan, aia-i slăbuţă, darling.

  Repet, pune mâna şi fă ceva, că arde tare. Ţi-o spun cu păsare şi drag, Andreea.

 59. Morringain

  Eu nu ma simt nici responsabila pentru suferinta nimanui si nici in stare sa-l/o ajut. Stiu, stiu, sunt o bestie, nea Odagiu ma ghici din prima si asta justifica pe deplin “binecuvantarile” cu care ma cadorisi la prima vedere 🙄

  PS. Nea Odagiu, asta a fost in sfarsit un comentariu in care m-am referit la matale.

 60. Morringain

  Andreea, o sa te superi. Stii de ce? Pentru ca tu esti impaciuitoare si calduta. Nu-i nimic rau in asta. Dar nici lipsa calitatilor astora nu merita ura nimanui. Si da, in momentul in care cineva te injura, ai dreptul sa te superi si sa-l dai pe usa afara.

 61. andreea

  nu mă supăr defel, Morringain. văz că tu eşti mai cu capul pe umeri şi mai puţin agitată, pe aici. 🙂 aşa e. ăsta e răspunsul, nicidecum alte bazaconii.

 62. Morringain

  Cine, eu, Andreea? 😀 neah, eu sunt si mai radicala decat Nora, Val, Ana puse la un loc 😀

 63. val_one

  of, sărăcuţul! 🙁

  însă mi-aduceam aminte cît de apăraţi sînt chiar şi acei maidanezi şi cu ce argumente, Andreea.

 64. andreea

  acum, morringain, acum. now. 🙂 exact asta voiam să zic, că oricine, pe aici, poate să fie înger, într-o zi şi demon, în alta. oricine. 🙂

 65. Raj

  Dar nu e vorba de simpatii sau antipatii pe forum. Eu credeam ca functionam aici ca un parlament, voiam sa cred ca fiecare are dreptul la o opinie, sa-si spuna parerea. Multi pedelisti nu-i inghit pe uselisti si totusi stau in aceeasi sala, se balacaresc intre ei. Eu voiam de fapt sa spun ca suntem democratici si sa-i lasam pe cei care nu ne suporta, sa ne critice. Singul om rau, presupun ca e d-l Mos P. Danii pare sa fie inofensiv, la fel Gelu Odagiu. Desigur ca Ana si Nora au dreptatea lor,pe ele le injura Danii, nu pe mine. Acum ce sa zic ? Daca eu il suport pe goco, nu e obligat nimeni sa-l suporte. Cred ca am fost si eu nedrept cand am sustinut sa fie lasat sa zburde. Ma credeti sau nu, goco imi inspira mila. Omul asta are -cred eu -- negazuri in viata reala, altminteri nu pot sa-mi explic atitudinea lui.

 66. Morringain

  Andreea, pentru mine asta e o poveste incheiata. Stimatii sunt inchisi in debara. Sa-i vad pe afara si vezi si scorpia din mine 🙂 si da, ai dreptate, intr-un fel. Suntem toti si ingeri si demoni. Dar uite ca sunt oameni care pentru mine devin draci si nu se vor mai albi in veci. Poate ii accept cateodata, ca subiect de studiu, dar pe termen limitat 😀

 67. Raj

  Aha, ca subiect de studiu, bine zis. Eu nu prea am vorbele la mine si nu stiu sa ma exprim ca dna Morri. Dar cand i se defecteaza masina se spalat, autoturismul, instalatia sanitara sau cea electrica, la mine vine dna Morri, nu la Andrei Plesu sau la ala cu Humanitasu lui, am un lapsus. Asadar, jos intelectualii, sus grobienii !

 68. andreea

  e ok aşa, Morringain. asta şi spun. dacă vor fi afară, scorpiile din noi vor intra în acţiune. ne vom manifesta scorpioneşte şi faţă de elucubraţiile politice ale lui Danny, şi faţă de răutăţile lui Goco şi faţă de paranoia lui Gelu. eu cred că m-am contrat cu toţi, cînd a fost cazul.
  dar, cînd îi văd închişi acolo şi tot scriind, pe de o parte mi-e milă, pe de alta am senzaţia că li se adună ura şi resentimentele şi că o să facă poc. nu-mi place. cam asta a fost tot ce am vrut să zic.
  celor care s-au scîrbit din cauza asta, numa bine le doresc…

 69. Raj

  D-l Zadda 85. Multumesc al dracului de mult. Eu tanjesc dupa aprecieri pozitive si cacat. Asadar ma bucur mult ca sunt in gratiile dv. si, ma intreb pana cand ca, de felul meu cam dau cu oistea in gard, respectiv cu mucii in fasole. Daca ati observat, si dv. va bucurati de simpatia mea. Stima, sluga !

 70. val_one

  dar nu sînt deloc închişi, Andreea. îi ţine cineva cu forţa acolo? s-au terminat blogurile pe lumea asta? 🙄

  eu bănui că ei insistă chiar şi de acolo ca să obţină o reacţie de orice fel de la noi. iar noi nu facem decît să-i încurajăm băgîndu-i în seamă. cea mai indicată opţiune este ignorarea lor totală. 🙂

 71. Raj

  Aideti dra Val, dnu Danii nu va uraste, chiar va apreciaza, mai zice si el la nervi saracu, 1Q aduna flori cu sacu. Pt. Alexa, se stie…

 72. Morringain

  Raj, razi tu, razi, dar unuia care m-a bulgarit intr-o iarna i-am tras una de i-am scos un dinte 😀 asa mata blanda si lesinata cum par 😀

 73. val_one

  dar nu de mine era vorba aici, domnu Raj, ci de Ana și Nora. cetiți mai atent ce tot scriu eu. 😉

 74. Raj

  N-am fost atent , Dra Val, scuze. Dv.va puteti concentra in timp ce cainele alearga pisica, iar aceasta din urma vrea sa vaneze papagalul, in timp ce fiica zbiara ca mai vrea bani de iesit in oras ?

 75. Morringain

  Raj, nu chiar de sub sa 😀 Dar nu refuz niciodata o carnita in sange (mor dupa ficatul crud, de exemplu :P)

 76. Raj

  Pai ficatul crud nu e cah, dna Morri ? Voiam sa va narez cate ceva despre patronul unei firme rivale care vrea cu orice pret cacatul de sub nas, dela gura. Ma fac ca nu stiu si de cate ori ne intalnim, il iau in brate, il pup. Ramane nauc si scrasneste din masele. Va intreb pe dv.forumistii daca procedez bine. Nevasta imi zice sa-l iau la palme, caci procedand asa il imbolnavesc de icter negru. Asa sunt io mai neconformist, sarumana Dna Seva !

 77. val_one

  domnu Raj, ăsta nu e deloc un forum, e doar un blog printre alte cîteva zeci de mii și nu e un blog pus la dispoziția noastră de către primărie. ca atare nu e nici sediu de servicii sociale pentru persoane defavorizate. 🙄

  democrație? avem mai multă decît în stradă, dacă vreunul dintre cei trei ar fi încercat în publicul real ceea ce fac aici, ar fi primit cu siguranță contraargumente destul de contondente peste gură. 😀

 78. Nora&1Q

  🙂 Val, sărumâna!
  Să tră, dom Raj, permiteţi-mi să vă asigur de toată stima mea. A, şi mândria..

 79. Nora&1Q

  Sărmâna, d-na Morri! După ce terminaţi ficatul, că aveţi sânje pe mâini. Dacă-mi permiteţi: al cui era?

 80. Morringain

  Unchiu, te sperie un pic de sange? 😛 ultimul pe care l-am papat (ieri) a apartinut unui pui anonim 🙂

 81. Nora&1Q

  Nu mă sperie deloc sângele. Ci doar cel care trage la sânge proaspăt.. tânăr. Ziceţi că-i pui..a-haa
  Sunteţi vampir, v-am de-con-spi-rat! Ţăruşu` vă va străpunje inima dacă dragostea nu prinde deloc-deloc..

 82. Nora&1Q

  D-na Nasta are spor şi energie pt munca-n vie, nu are timp să se scârbească pe net.
  D-nu Raj vidanjează îngheţată din cornet..

 83. Nora&1Q

  Nu ştiu, d-na Morri, dacă ce vedeţi e soarele. Sunteţi subiectivă. Poate că e doar un bec..

 84. Nora&1Q

  Ştiam, d-na Morri. În Englitera e mai mereu înnorat.
  Mi-aţi amintit de Baskerville, de mlaştini, crime fioroase, brrr, de alexa..

 85. Nora&1Q

  Mi-a făcut vrăji! trebuie să fac ceva în privinţa asta.
  Dacă mă puteţi ajuta! D-na Nasta trebuie să taie o găină neagră sub clarul de lună al d-nei andreea iar dvs să-i mâncaţi Øcatul. Dom Raj că.. să aducă şi-o cărămidă să avem pe ce sta.
  Al găinii, nu al alexei. Pe al ei am să-l mănânc io..

 86. Morringain

  Raspuns misto la un mesaj arogant:

  “Mi-a scris una in privat. O intelectuala, jos palaria in fata intelectualitatii dansei, dealtfel, Zice: nu esti rea ,pacat ca esti proasta. Ca noaptea.”
  Raspund: ”Proasta ca noaptea nu, duduie. Proasta ca un cacat. Iar matale esti desteapta ca o musca. Important e sa nu uiti ca cacatul (scuza cacofonia de tot cacatul) nu se misca din loc nici sa-i tai motul! Sunt mustele care roiesc in jurul meu. Nu, invers. Think about it…”
  M-a sters de pe lista. Instantaneu.”

 87. Nora&1Q

  Nu vă e milă deloc, bag seama. De la ficatul crud vi se trage. Sunteţi crudă! 🙁 D-nu Raj parcă mi-e rudă..

 88. Morringain

  Sa speram ca a invatat ceva, dar nu prea cred. Sunt oameni care cred ca titlurile, masterele sau doctoratele suplinesc bunul simt.

  Si nu, nu mi-e mila, nu ti-ar fi rusine sa ceri ajutor, catamai omu? 😛

 89. Nora&1Q

  Un om aflat sub vraja cuiva are nevoie de ajutor, indiferent cât de bigăr e..
  Şi da, păcat că diplomele respective nu se dau şi pt cursuri de bun simţ. Ăla îl ai -- şi-l şlefuieşti toată viaţa- sau nu-l ai deloc. Depinde de materialul omului respectiv cât şi de cercul social în care se învârte.
  D-nu Raj roade ciozvârte..

 90. Morringain

  Iar asta cu bunul simt… eh multe lucruri ar merge bine daca toti l-am avea. Da sa ma opresc dracu aici cu melancoliile 😀

 91. Raj

  Rod un cacat… Bine ca sunteti dv. dashtep, dnu 1Q. Dna Morri a zis ca cica careva ii prost ca cacatu. E ceva inpardonabil sa jignesti cacatu, nu credeti Dna Morri ?……….. Dra Val 133: si persoanele defavorizate ca de pilda gocu, unde sa-si verse amaru fara sa primeasca o caramida in dinti , decat pe blog ? Nu trebe si ele intelese ?…..

 92. Nora&1Q

  Da` nu vă supi, dom Raj, că am vb frumos, ca un gentleman ce sunt şi care vă prezintă un pios omagiu.. Per-mi-te-ţi-mi să iau poziţia de drepţi, ca în lumea celor strâmbi..

 93. Nora&1Q

  Sud-est e direcţia spre casă de la serviciu, Nora!

  Acum tre` s-o zbughesc spre nord-vest către baie.
  Noapte bună cu bizu pt cine vrea..

 94. val_one

  domnu Raj, eu văd că-i invers, persoanele alea defavorizate vin aici cu cărămida pregătită pentru dinții noștri.

  și tocmai am verificat, există alte 67 874 de bloguri active românești în afară de al nostru plus cine știe cîte forumuri publice. de ce trebuie să se cramponeze ei obsesiv tocmai aici, dacă tot se simt atît de oropsiți de către noi?

 95. marcel zadda

  parerea mea _

  sa mor io, e atit de simplu! voi _ nora, ana, val_one, raj, morringain, edle, … s.a.m.d. _ deci, voi, acceptind dialogul cu ei _ zile in sir, sapatamini in sir, luni in sir … _ VOI sinteti cei care le-ati inculcat, celor din debara, iluzia ca va sint egali. prin urmare, acum, cind se vad refuzati, exclusi, ostracizati, e normal sa se revolte.

 96. val_one

  Marcel, revolta lor n-a început în debara, ci aici, la vedere. și n-a fost o iluzie egalitatea lor cu noi, li s-a acordat de la bun început prezumția de bună credință. ei au fost cei ce au abuzat și ne-au forțat mîna. iar ostracizarea lor n-a început brusc și din senin, crede-mă.

 97. Of, mă cam oboseşte subiectul ăsta.
  Pe scurt: mă doare în cur de suferinţele ălora din spam.
  Raj, ce fac indivizii ăia nu sunt critici, nu sunt păreri diferite. Îţi dau un exemplu, rămânând în sfera politică:
  Critică: Nora, nu sunt de acord cu tine, nu-l voi vota pe Băsescu pentru că Băsescu este un politician care n-a ştiut să folosească tonul potrivit în dialogul cu populaţia.
  Mizerie, vomă-n jet: eşti plătită de PDL. Trăieşti din sudoarea poporului, nemernico! Nu ştii ce e aia munca, nu-ţi place cinstea, materialisto, eşti un jeg! (şi da, cam asta îmi spune mie Odagiu în spam)

  Exemplul numărul 2:
  Părere: mie nu-mi place cum scrie Nora. Scriitura ei e seacă, proastă, execrabilă.
  Mizerie, vomă-n spasme: Nora e o netalentată frustrată. Se înconjoară de oameni talentaţi, sperând că astfel ceva din lumina lor se va răsfrânge asupra ei. Nu suportă decât vocile laudative. (asta spunând-o unul care a fost tolerat aici un an de zile, cu toate mizeriile lui)

  Exemplul trei
  Critică: mie Raj nu mi se pare amuzant. Găsesc excesive, plictisitoare şi vulgare poantele lui cu căcatul.
  Robinet de vomă fetidă: Raj are diabet pentru că e prost. Bine ar fi să moară. Dumnezeu nu doarme, ştie el pe cine îmbolnăveşte.

  Tot la capitolul vome intră şi presupunerile halucinante privind viaţa privată a altora. Viaţă despre care ei nu ştiu nimic şi, şi dacă ar şti, nimic nu le dă dreptul să împroaşte cu noroi în viaţa mea intimă. Sau a oricui altcuiva. Cum ar fi să-mi dau eu părerea privind soţia lui Odagiu sau a lui Pleksiglasu? Sau fetele lor? Sau relaţia lor cu împricinatele? N-ar fi absolut mizerabil? N-am făcut-o, n-o voi face, mă cutremur de scârbă numai când mă gândesc. Forumul e forum, viaţa de dincolo e cu totul altceva. Chiar dacă deduc o informaţie n-o voi folosi niciodată împotriva respectivului. Că nu-s jeg umblător.

  Pricepi diferenţa? Dacă n-o pricepi, n-am ce face şi nici ce explicaţii să mai dau.

  Îţi repet, nu sunt doar înjurături. E răutate pură. Şi nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să mă expun, eu şi alţii, la aşa ceva. Absolut niciunul. De dragul libertăţii ăleia, crede-mă, de neimaginat pe niciun alt blog (niciunul dintre prietenii mei, care mai citesc pe aici, nu pricepe de ce am tolerat aşa ceva), am îndurat atâta timp. Nu o mai fac. S-a umplut.

 98. marcel zadda

  val_one _

  pai, taman asta e… de ce li s-a acordat prezumtia de buna credinta? cind eu ii calific de prosti, pe unii, n-o fac din rautate, crede-ma!

 99. Marcel, tu mai uşor cu calificarea aia. Că mai dai cu ea şi-n gard de nu se poate.

  Şi da, firesc e să acorzi prezumţia. Nici măcar după experienţa cu ăştia, nu mă voi lecui. Că aşa primesc eu oamenii, nu cu barda la spate.

 100. marcel zadda

  ce barda la spate?! daca io-i spun, de-a dreptu’, unuia: ba, esti prost!, am vreo barda la spate?

 101. Nu, nu te confund deloc. Nasul tău detector de prostie a făcut cel puţin o gafă maaaare. Cu Nastasia. Nu la mine mă refeream, chill. Pe mine mă poţi crede cum vrei.

  Şi dacă n-ai fi atât de orgolios, ai recunoaşte că replica Nastasiei a fost de zile mari. Te-a cam ruşinat, ce să mai.
  De-aia zic, mai bine, mai stai şi mai cumpăneşte.

 102. Hai, Marcel, dă-o dracu’.
  Cine te crezi tu să împarţi, gratuit, tam-nisam, astfel de calificative?
  Ţi se pare vreo chestie de duh? O chestie teribil de deşteaptă sau cum?

 103. marcel zadda

  una peste alta, pizda ma-sii, pentru orice om cu bun simt, domnii din debara sint PROSTI, dincolo de problemele pe care le au cu tartacuta…

 104. Aia, da. Dar eu le dau şansa să mă convingă.

  Şi gata, prea am vorbit mult azi despre ei.

  Cât despre ce mai are de învăţat Nastasia, cred că toţi avem. Inclusiv tu. Tu mai ai de învăţat bunul-simţ. Măcar simularea lui. Crezi că poţi remedia ceva în sensul ăsta?

 105. O aroganţă aşa opacă… O părere rotundă, perfectă despre sine.
  Noapte bună, Marcel!

  Până una-alta, eu voi căsca ochii la Nastasia. De la ea consider eu că am multe de-nvăţat.

 106. marcel zadda

  nora _

  daca replica nastasiei era “de zile mari”, o retineam, fii sigura! nu, n-a fost asa. a fost o replica de pisica (scuze!) calcata pe coada. cum ziceam, mai are muuuuuuuult de tot de invatat.

 107. Seva Tudose

  Andreea

  am asteptat…91 de comentarii,sa imi raspunzi la saruturi,mai bine de o zi !

  dar vad ca pe tine te doare-n fund de mine 😆

 108. Seva Tudose

  Andreea,

  tu esti,ai fost,vei fi,un’admin’de ce nu iti exerciti puterea ?

  ce ti-am facut eu,de nu poti ierta ? Care-i treaba ? Fa-ma sa inteleg,te rog,vorbeste-mi in simpla/romaneste !

  da,nu vreau sa il vad pe dani la mine,cu goco sunt ok,iar cu gelu la fel,asta nu inseamna ca ma pun la razboi cu puterea !

  ce dracului,fiecare om are geneza lui(DNA) lui….

 109. andreea

  Seva, nu înţeleg.
  ce putere vrei să-mi exercit?! puterea lu’ peşte… cam ce ai vrea să fac, în afară de a spune ce gîndesc, cu riscuri mari, după cum se vede?

  nu am nimic cu tine, nu am ce să-ţi iert, nu mi-ai greşit cu nimic. asta aş vrea eu să înţelegi bine de tot. dacă n-am răspuns la pupături, e pentru că erau nişte pupături într-un context hardcore. :mrgreen: cum ar veni, unul mă trage de păr, altcineva îmi dă pumni în nas, iar tu, Seva, mă pupi. ei bine, scuză-mă, pentru sufletul meu tulburat, a fost prea greu să despart senzaţia generală în cele componente. mea culpa!

  asta nu inseamna ca ma pun la razboi cu puterea … îu! cum sună asta!

 110. Wow, Andreea! Şi cam ce riscuri ar fi alea? Cam ce-ai păţit tu pentru că ai spus ce gândeşti?
  În afară de a mă lăsa cu gura căscată?

 111. Nora&1Q

  Sărumâna doamnelor! Bătăușelor..

  Mi-am schimbat grava la rugămintea d-nei Seva. Sărumâna d-na Seva! E o poză din cel mai lung tunel din România. Se vede și luminița de la capăt..

 112. Jasmine, eu nu cert oamenii. Că nu fac pe pedagogul, nici veleităţi de mamă n-am. Andreea are părerile ei, cu care na, eu nu sunt de acord. Să spună însă că riscă mi se pare, s-avem pardon, o mizerie.

 113. Bonjour, 1Q. Bine că mă lămurişi, mi-era să nu fie vreo lumânare, ptiu, ptiu.

  Andreea: eşti chiar amuzantă la 197. 😆 😆

 114. Nastasia

  Bună dimineaţa. N-am găsit găină neagră, şi vecinul e prea de treabă ca să fur una de la el. Aşa că rămâi pe veci bosconit, 1Q. Poate nici nu-i aşa rău să fii vrăjit cronic.

 115. Andreea, darling, constat că ne aflăm într-o stare de incompatibilitate cruntă. Zic să ne ţinem fiecare cuţitaşele în buzunărel.

 116. Nora&1Q

  Atunci o schimb. D-na Nasta, sărumâna aia pruastă de bună cu care tastați! Sărumâna Val! Sărumâna, d-na andreea, nu vă cert.. D-nu Raj este expert. Dom Marcel o zguduie cert.

 117. Jasmine

  ma scuzati, ma retrag din disputa cu parerea neschimbata si anume ca toti erati cu degetele sulita atintite catre ea; daca ar fi sa dezgropam istoria, e ca si cum am incerca sa deslusim cine are dreptate: palestina sau israel si care cate rele a facut celuilalt. andreea venise timid cu o batista alba in varf de bat si voi ati acuzat-o ca batista e neagra, i-ati luat batul si ati inceput sa o bateti cu el si i-ati vopsit batista cu cacat. sorry, stiu ca o sa sariti pe mine, nu ar fi intaiasi data. dar situatia de fata chiar ma intristeaza. pacat, chiar a fost frumos odata si acum nu cred ca mai putem da vina pe altii tolerati din exterior sau debarale.

 118. Jasmine, nu cred că e dracul atât de negru. Atâta doar că gândim diferit. Nu e nici prima, nici ultima oară, cu siguranţă.
  Totuşi, nu ştiu când am sărit eu pe tine. 🙁

 119. Nora&1Q

  Ce mult suflet risipiți și deversați aiurea!
  Sărumâna, Gey, cu pasiune! Tu ești cea mai afectată, după cum văz.
  Nici nu mă bagi în seamă, bag seama..

  4 warriors..

 120. andreea

  îuliuuu, Jasmiiine, nu pune aşa de tare la suflet, zău…

  iaca exemplu de risc necalculat, Nora. Jasmine -- victimă colaterală. 🙁


  cît despre cuţitaşe, în buzunăraşe să stea cuminţi!

  cu rugămintea ca să încerci şi tu să nu mai cauţi în orice vorbuliţă de-a mea înţepături, jigniri sau rele-intenţii. că nu-s tot tot timpul. sînt destul de rar, de fapt. uneori, te simt cu garda ridicată, înainte de a mă gîndi să deschid guriţa.

  iar riscurile alea nu se refereau la cine ştie ce valuri de repercusiuni furtunoase asupra mea, venind de aici, ci la ceva doar de mine ştiut şi asumat, privat, cum s-ar zice. se poate şi aşa. ce se întîmplă aici, pe sticla asta, nu rămîne doar pe sticlă. are ecouri nebănuite.

 121. Jasmine

  of, nora, nu sunt genul care sa dezgroape schelete si nici nu tin emotii negative, chiar nu, si nici nu vreau, refuz asta chiar cand mi se impune sau cu riscul de a fi etichetata defavorabil imaginii mele. prima oara a fost pe pandoras cand i-am luat apararea lui costelus si am venit cu parerea ca daca e diferit si nu are acelasi stil cu al nostru nu inseamna ca trebuie judecat aspru. v-ati napustit asupra mea, cosa m-a jignit ca “masculii” si audienta i-a tinut isonul. a durut atunci dar am inteles si am depasit momentul insa am invatat o lectie ca fiecare are stilul lui, inclusiv voi si ca va arata ca va apreciez insemna sa ma comport si cum va facea pe voi sa va simtiti confortabil adica sa nu mai intervin cand voi erati raniti de vorbele altora.

  a fost un prag in care mi se arata ca cei dragi ne sunt asa cu calitati dar si cu defecte, ne sunt dragi cu totul.

 122. Jasmine, ţin minte perfect discuţia despre Costeluş. Dar tot cred că verbul “a se năpusti” e excesiv. Tu, pur şi simplu, nu erai la curent cu calificativele pe care le folosea Costeluş la adresa noastră. Dacă asta o însemna “stil”, atunci îmi cer eu scuze. Am priceput că nici nu doreai să fii pusă în temă, aşa că am abandonat destul de repede tema.
  Iaca, Andreea nu-i vede total insalubri pe ăia doi şi nici asupra ei nu mă năpustesc, deşi răul făcut de ei e mult mai mare, din punctul meu de vedere.

  Nu-mi place nici mie să dezgrop cadavre, dar mi se pare uimitor faptul că uitaţi un lucru: victima e ANA. Ana care a fost extrem de răbdătoare. Când vedeam ce mizerii turna Goco, încă de la apariţie, şi modul în care îi răspundea Ana, cu atâta răbdare şi toleranţă, mă cruceam. Ca acum să vină Andreea să ne întrebe că ce or avea ăia doi cu noi. Să zicem că, în ceea ce mă priveşte, mi-e mai uşor să găsesc izvoarele veninului lor. Sunt cam abruptă şi nu mă-ntind prea mult la taină cu cine-mi displace. Dar Ana? Ana a fost un monument de toleranţă. I-a oferit lui Goco ocazii după ocazii, fără număr, fără număr, ca relaţia să se normalizeze. Dar nu se poate. Pentru că individul e organic incapabil.

  Andreea, mă tem că nici nu eşti conştientă de multe ori cât şi cum jigneşti. Şi mă tem că nici nu ştiu cum să te fac conştientă de asta. E un simţ. Scuze, dar nu-l ai. Cred că nu premeditezi, dar crede-mă şi tu, răbdarea oamenilor se mai termină. Odată şi odată. De aici şi garda.

  Cât priveşte ecourile de nu ştiu unde, alea-s treaba ta şi nu văd de ce a trebuit să le aduci în discuţie. Ce nu cunosc nu pot remedia, nu?

 123. Jasmine

  permite-mi sa fiu o singura data subiectiva si sa ma gandesc la ce m-a durut pe mine. nu se va repeta

 124. Costeluş

  Da ma, ca Jasmine avea nevoie “sa fie pusa in tema”. N-ar fi putut citi si intelege singura. Incepi sa semeni cu zadda: “toti este prosti”.

 125. Jasmine

  cascada de ras a existat chiar daca acum nu se mai vede si a durut mai mult decat insulta lui cosa. am empatizat cu andreea pentru ca scena de judecat s-a reluat, de data aceasta fiind altcineva din grupul nostru pe scaunul inculpatului.

 126. Jasmine, ha? Cum adică acum nu se mai vede? Adică a şters cineva râsetele? Ce scaun, ce inculpat, ce judecată?
  I rest my case. Nu ştiu să lupt cu invenţiile. Căci asta e o invenţie. Nimic mai mult. Şi una care mă insultă pe mine.

 127. Costeluş

  Ba ma priveste. Ca v-ati comportat si voi atunci ca o turma bezmetica. V-a spus Cosa (ce om de incredere!) ca eu sint asa si pe dincolo, gata, ati luat-o de buna. Doar Jasmine s-a oprit. Dar hai s-o lasam, va rog.

 128. Nu, boul bălţii. Vorbele alea în italice cu “pisici în călduri” erau ale tale. Nu trebuia să spună Cosa nimic. Aşa că, hai, zât!

 129. S-o lăsăm? Cine dracu’ s-a băgat în discuţie aiurea? Cică v-a spus Cosa! Nu, boule. Tu chiar erai aşa şi pe dincolo. Că doar nu scria Cosa comentarii cu numele tău!
  Ştiam eu de ce trebuie să te ignor.

 130. Costeluş, dacă tu crezi că profiţi, cum ţi-e felul, de discuţia asta ca să te bagi în seamă, te-nşeli.
  Erai un bou. Eşti şi acum. Cu alte cuvinte, mă faci idioată, de parcă eu n-aş gândi şi mi-ar fi spălat Cosa creierul. Hai, du-te dracu’!

 131. Costeluş

  Ai momente cind te comporti prosteste, da, si esti influentabila.

  Ma duc unde ai zis, hai cu mine! 😀

 132. Nastasia

  Mă gândeam cum ar fi mers lucrurile dacă noi, ăştia de pe aici, am fi fost surghiuniţi împreună pe o insulă pustie, aşa, cam de vreo juma’ de hectar. Numa’ cu ce avem pe noi şi în noi.

 133. Eu ştiu? Depinde de cât de mult semănăm cei de aici cu noi din realitate. Poate contururile n-ar mai fi aşa aspre. Zic. Dar da, la ce se vede, am muri unii cu mâinile în gâtul celorlalţi până să ne ucidă foamea sau animalele. 😀
  Sau poate ne-ar uni “necazurile”. 😆

 134. Nastasia

  Cât despre “nefutută”, asta-i o etichetă atât de ieftină şi infantilă, încât mă mir că are puterea să ofenseze. Provine, săraca, din lipsă de argument, combinată cu chiulul de la orele de biologie. E drept că doamnele îs supuse bombardamentului hormonal periodic, dar asupra domnilor, tirul e permanent. În timp ce ele mai au răgaz să se detaşeze, ei, săracii, nu. Cred că şi ăl mai tare din parcare, cu valiza şi butonul roşu, în timp ce cu o mână va apăsa pe buton să distrugă lumea, cealaltă mână o va ţine în pantaloni.

 135. Daria

  îl ignor de acum încolo. mi s-a umplut paharul 🙄
  ignorați și voi cretinii, mai ales că sunt strict virtuali

 136. Daria

  știu, știu, nu mă crede nimeni, dar așa a fost. și încă o să mai am de-a face, că nu vrea să mă lase în pace

 137. Nora&1Q

  alexa/Daria e sub tensiune. Danger! Nu-i atingeți țâțele, nici firele dintre ele, chiar căzute la pământ. D-nu Raj este un sfânt.+++
  D-na Nasta, totuși, o găină neagră trebuie sacrificată la popa la poartă, cine o vorbi, s-o mănânce coaptă. Cu mărar, cu pătrunjel și untură de Costel..

 138. andreea

  iiii…
  nu-s decît vreo douăj’ de ani de cînd săream ca mingea şi-mi roteam coama, ca apucata, în Ring, la Costineşti, pe piesa asta…

  de atunci oi fi rămas aşa, mai smucită…

 139. Nora&1Q

  Cred că voi pune și eu X-ul pe dom Marcel dacă-mi răsucesc nițel Apache-ul spre dânsul. D-nu Raj plimbă pe afară ursul..

 140. 1Q, urechea mi-a fost mereu handicapată la metale de-astea. 😀 nu le pot asculta şi pace, parcă am mâncărimi în interiorul scalpului. 😀

 141. Nora&1Q

  Și proști. Ca să completăm tabloul.
  Cui îi place peisajul stă și paște. Cui nu, îi rămâne doar să caște..

 142. Nora&1Q

  Uite, alexa, o dedi pt tine!
  Ca și cu tine, nu știu ce spune Simonica în introducere dar are gurița frumoasă..

 143. Nastasia

  Şi ce-ţi pasă, Alexa? Eu am auzit asta de mii de ori, cu toate variantele. Eşti nebună! Nebună mai eşti! Ioi, tu, nebună!
  Ba chiar şi “Sunteţi nebună!” -- asta de la un coleg mai tânăr şi foarte respectuos.
  Şi am trăit până la adânci bătrâneţi, când am devenit proastă, da’ nu-mi pare rău. Nu te lăsa hărţuită.

 144. Daria

  e mai ușor de spus, Nastasia. nu pot să-l împiedic.
  cum să-l fac să nu mai verifice dacă am lumina aprinsă sau nu în cameră, de ex?

 145. Nora&1Q

  A..vaaaaaai, ce-o învățați, d-na Nasta? Să cedeze? Să fugă?
  Ce îns. să nu se lase hărțuită? Să hărțuiască și ea? Îu..Nuuu.. să nu faci asta, alexagerata mia..

 146. Nastasia

  Şi ce are dacă o verifică? E numai problema lui. Pentru tine nu, că întrerupătoru-i la tine. Simţi că-ţi face rău interesul ăsta? Dacă-i stinsă, e stinsă. Dacă-i aprinsă, e aprinsă. Doar nu stai la el în gazdă, să te cicălească cu consumul.

 147. Nora&1Q

  Bine face că verifică becur`li alea. Că tu nu știi ce-i aia economie..
  Cât cărbune arde pt lumina aia a ta, cât petrol se extrage, câtă apă curge prin turbine să-ți facă ție viața mai ușoară, mai frumoasă..
  Habar n-ai câte noxe ai opri odată cu lumina aia.
  Salvează Pământul, nu fi chitră, scorpie botoasă…

 148. Daria

  da. mă deranjează să fiu supravegheată continuu.
  dacă aveam măcar ceva interesant, înțelegeam. dar nu sunt nici frumoasă, nici deșteaptă, nici iubibilă. ce dracu’ mai vrea? nu s-a răzbunat suficient pt că i-am spus ăleia că a vb și cu mine în același timp? a trecut mai bine de un an de atunci!

 149. Nora&1Q

  Când mai trec să-ți sting lumina, atâta-ți trebuie, să-mi pui piedică..
  Dracii te ia!

 150. Nastasia

  Dacă nu erai nici frumoasă, nici deşteaptă, nici iubibilă, nu te hărţuia nici dracu. Nu-i răzbunare aici.

 151. Daria

  ba e răzbunare. nu-și punea degeaba lacheii să mă injure când eram acasă și pe stradă.

 152. Nora&1Q

  Nu-mi mai jigni angajații, că nu-s lacheii tăi, da?

  Mai zi-le tu lachei și apoi plânge-te că te înjură..
  Hai!

 153. Nastasia

  Şi ţie, 1Q, ce ţi-ar fi să laşi fata în pace, dacă vezi că o supără interesu’ tău? Eşti al naibii, precis rupeai aripile muştelor când erai mic. Şi sunai la uşile oamenilor şi fugeai.

 154. Nora&1Q

  E filmul meu prefe, ăsta cu Suleyman, dacă vă interesează, d-nu Raj doarme dus și nu visează..

 155. Nora&1Q

  Ete că nu-mi spune nemenea. Du-te și bâzâie aplecată peste balustradă, ca de obicei..

 156. Nora&1Q

  Nora, prietena aia de care pomenește s-a dat la mine și cred că era invidioasă pe alexa, d`aia i-a spus că am vb și cu ea. Dacă mi-a bătut la ușă în miez de noapte când tocma` ieșisem din baie cu prosopu` după gât.. na, să spuie ăl de-ar fi iertat-o. D-nu Raj mi-ar fi furat-o..

 157. Credeam că a fost invers. Alexa era cu prosopul după gât şi i-a spus prietenei că tu ai venit şi te-ai dat drept instalatorul care a venit să îi repare apa, instalator pe care ea însăşi îl chemase pentru că rămăsese cu şamponul în cap.
  Cin’ să mai înţeleagă ceva!

 158. Nora&1Q

  A fost și scena asta dar n-a ținut mult că s-a prins lumea și mă chemau toate gagicile din cămin..
  D`abia am scăpat de o bătaie de la administatoarea aia grasă și bătrână. Cam ținea la alexa și mă urmărea. Scârba dracu` mă pârâse la decan că fac vraiște instalația sanitară a căminului. Că mi-am amintit..

 159. Nastasia! Nu mă lăsaaaaaa! Nu fi hapsână!
  Spune tot, cum a fost, care pe care, de la bun început până la amânatul şi aproape improbabilul sfârşit!

 160. Nora&1Q

  Nu spuneți, d-na Nasta, nimănui, nu cedați! Nu fiți pruastă! D-nu Raj ne privește de pe creastă..

 161. Nastasia

  Stai aici, fată, nu da bir cu fugiţii. Ori vrei să te lepezi de iubirea asta, ori nu! Aici se va decide!

 162. andreea

  io pot să te cenzurez, Alexa. adică, uite, dacă vrei, intervin între tine (cea care nu vrea să mai comunice cu unchiul) şi tine (cea care nu se poate abţine) şi -- hop! -- cum îţi iese un porumbel de comentariu din gură, cum ţi-l şterg! pentru binele tău. da o să-mi facă şi plăcere…

 163. Nora&1Q

  A adus un iepuraș din care am făcut o ciorbiță și din zeama zemii ne vom hrăni, d`ici încolo..

 164. andreea

  facem o secţiune specială în Gunoi. îi zicem “comentarii pierdute ale Alexei: născute în chinuri, dar lepădate degrabă“!

 165. Nastasia

  Şi dacă el nu s-ar mai perpeli, n-ai începe tu să te perpeleşti pentru că el nu se mai perpeleşte?
  Of, perpeli-m-aş şi m-am cui, faine vremuri trăiţi şi nici nu ştiţi!

 166. Nora&1Q

  Adică, ce vreți să insinuați, d-na Nasta? Că mă iubește?

  Scorpia pământului, grasa contrabasa..

 167. andreea

  văleu, Nastasia, să crezi tu că-i fain! să-ţi simţi sufleţelul ca o rufă murdară spălată de mîini noduroase de gospodină zdrahoancă…
  vai, vai, vai…
  e fain după ce scapi, ca aia cu căţăratul pe Everest…

 168. Nastasia

  Acuma de ce-i zici grasă, nătărăule? Că ştii bine că nu-i. Da-i bagi în căpuţ prostii din astea otrăvitoare pentru fete. V-aţi intrat în sânje unu’ la celălalt, ca toxina botulinică. N-aveţi scăpare, dacă nu vă coordonaţi.

 169. Nastasia

  Aiasta nu să poate, Alexa. Tot ce poţi face e să nu-l mai urmăreşti tu, să vezi dacă de urmăreşte. Ignoră-l. Da’ nu poţi, că ceva tot te roade.

 170. Nastasia

  De trecut, cam trece omul peste toate. Şi peste moarte trece, că n-are încotro. E clar că ceva te-a afectat îngrozitor, dar ori treci peste asta, şi în timp se estompează grozăvia, ori o cultivi ca pe o buruiană, până te invadează de tot, de n-ai să mai fii în stare de nimic. Ori, mai rău, Doamne-fereşte, se întâmplă ceva şi mai rău şi necazurile dinainte pălesc. Lasă naibii bătaia de joc, uit-o şi mergi mai departe.

 171. Daria

  o să continuie să scrie texte ca ”Mi-e rău!”, despre mine, și ”Dincolo”, despre cât de prințesă este cealaltă în comparație cu mine. nu o să se oprească nici dacă nu mai vin aici.

 172. Daria

  când venea Andrei la mine să-mi facă injecțiile turba! stăteau prietenii lui pe balcon și se uitau atenți în camera mea, să zărească și cea mai mică mișcare. credea că mă culc cu el. 😆
  l-am auzit pe unul spunând ”poate să se f* și cu dulapul, nu-mi pasă”, când ăsta murea.

 173. Daria

  a, mai veneau cu motoretele sau ce erau alea, câte doi, într-o zi, să supravegheze zona. poate, poate l-or prinde pe Andrei, să vadă cum arată. 😆

 174. Jasmine,

  Arată-mi şi mie unde ţi-am zis eu ţie că eşti nefutută!

  Nastasia, tu le iei şi le sugi aşa pe neverificatelea?! Mare încredere trebuie să ai în oameni!

  Bou bălţî, Costeluş, tu cu ce aparat ţi-ai verificat calitatea de om de încredere ultima dată?!

  Eu mi-am verificat-o pe timpu lu’ Ceauşescu, când m-a ţinut miliţia patru zile în arest, nedormit, fără apă, fără mâncare (dar mă rugau cu ţâgări, una întruna!) şi cu câte un racord flexibil de la sistemul hidraulic al unei remorci peste picioare şi pe spinare din oră-n oră.
  Asta ca să-l dau în primire pe unu care vânduse nişte aur, tranzacţie la care eu fusesem martor. Şi ştii cine era ăla?! Unu care, tocmai aflasem, se dădea la nevastă-mea, fără ştirea mea, încă dinainte de a divorţa.

  Păi tu faci referire la încrederea oamenilor în mine, limbricule alunecos şi urât mirositor ce eşti! Împuţâtule!

 175. Nastasia

  Cosa, bine ai venit! Îmi era dor de tine şi de duşurile tale reci. Nu, nu pun botul. Dimpotrivă, îs sceptică, mai rău ca Toma. Doar mă mai joc cu vorbele, că mare lucru nu mai pot face şi nu vreau să mă pun în cur şi să urlu a pustiu. De aia îmi asum şi etichetele voastre, mai drepte, mai nedrepte. Da’ că ai venit acum, chiar îmi face bine. Poţi să mă crezi, bat câmpii cât şi când am chef, da’ nu mint şi n-am minţit aproape niciodată.

 176. Nastasia

  M-am gândit eu că la aia te referi. O folosesc bărbaţii, ba chiar şi femeile răutăcioase. Nefuterea o fi justificând unele toane şi ţâfnoşeli, deşi nu cred că întotdeauna. Cu bărbaţii cum rămâne? Că există o droaie care nu fut vreme îndelungată, ori că n-au pe cine, ori că n-au curaj să meargă la curve, ori dracu mai ştie de ce. Şi n-am auzit pe nimeni să-i eticheteze astfel când se comportă aiurea.

 177. Nastasia

  De la Jasmine, la 217:
  “iti amintesti perfect si hohotele voastre cand cosa m-a numit nefututa?”

 178. Ah, nu de-aia ziceam. Ci doar ca mie mi s-a parut ca disertatia ta era una general valabila, nu neaparat ceva legat de evenimentele incriminate de Jasmine.

 179. Andreea, daca esti pe aici, zi-mi si mie, rogu-te, la caravana aia cu cat timp tre sa ma duc inainte ca sa fiu sigura ca prind loc? Am chef de un film afara.

 180. Nastasia

  Păi aşa a şi fost, m-am legat doar de cuvânt, că acuma, fie vorba-ntre noi, a fost folosit destul de des, mai ales pe Pandora’s. Lipit una-două şi pe pielea autoarelor, şi pe cea a comentatoarelor.

 181. Nastasia

  Seva, e un grajd. Dar care n-a fost folosit de multă vreme ca grajd, ci ca atelier de tâmplărie, iar în ultimii 12 ani, ca depozit. Eu am cumpărat casa în noiembrie, şi fiind locul foarte salubru, am dus acolo lucruri pe care n-am apucat să le despachetez, sau n-au fost importante. I-am zis aşa şi nu grajd pentru că nu voiam să credeţi că-mi ţin lucrurile în balegă.

 182. Costeluş

  Ce om normal si-ar face zeci de conturi sa injure pe un site nenorocit? Sau sa cloneze “autoare” (vai de capul lor autoare). Dar stii ceva Cosa? N-am treaba cu tine, vezi-ti de ale tale si lasa-ma dracu.

 183. Nastasia

  Te alinţi un pic, Alexa. Bine faci, acum ţi-e vremea. Ştii foarte bine că nu eşti nici grasă, nici urâtă, nici proastă.

 184. Nastasia, toată dizertaţia ta e egală cu zero. Da, statistic, şi bărbaţii şi femeile vor să se fută una întruna. Statistic, bărbaţii sunt mai nefutuţi. Însă femeile nefutute se manifestă total diferit decât bărbaţii nefutuţi.
  Ştiu că, femeie fiind, nu-ţi convin etichetele de genul acesta, dar realitatea asta e!

  Iar eu aştept cu nerăbdare să-mi spună Jasmine unde am făcut-o eu nefutută!

 185. andreea

  Nora, am ajuns tîrziu acasă, ieri.
  eu am găsit locuri şi cu 5 minute înainte de 9.30. ai fost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *