Capricii

Cubuleţele roşii, sângerii ale satisfacţiei necoapte fuseseră aruncate scurt, ca zarurile, pe podeaua de lemn uscat.
Un câine le apuca, roşul venea insinuându-se dintr-o parte şi rostogolea fragmentele tăiate strâmb.

Natura umană ruşinată clipise din gene şi decisese să-mbrace într-o zi rochie lungă de in. Ghearele care deveneau aripi, în clipele tari şi clipele moi, străpungeau ţesătura firavă şi ne expuneau, creaturi hibride în relieful ăsta ciudat, un soi de platou mărginit de ape nedespărţite. Soarele ne era mereu deasupra. Uneori, se produceau încurcături, evenimente neprevăzute, dar zeii le ştiau rostul şi noi nu ne miram ca acum, sprâncenele nu se arcuiau. Lucrurile veneau în ritmul lor şi nu ridicam baraj în faţa legăturilor, nici nu descâlceam firele. În îmbrăţişări mai ales, tarele şi moalele se amestecau, gheara se înfigea în aripă şi câte unul cădea secerat, spic de grâu copt de dragoste aurie.

Am decis apoi să purtăm armuri. Cusătura crudă să ne ţină laolaltă. Când plecam la război, le dădeam jos căci ne îngreunau pasul şi ne abăteau suliţa de la calea dreaptă, spre inimă şi spre moarte. Pasul să ne fie uşor, piciorul întins în faţă, răsuflarea să nu se opintească în ezitările tălpilor care se rotesc între posibilităţi, de aici şi de dincolo.

Priveam trupul căzut şi-ncercam să ne găsim drumul către locul ascuns din miezul suflului neînceput. Moale şi dulce, galben de piersică.

– Dă-mi să muşc, dă-mi să iau, şopteam cu toate cele şapte capete ale noastre.

Pe sub ramuri, ne aplecam în bolta stărilor. Căuş de palme, adâncitură de claviculă, spate moale de genunchi, şold adâncit. Tot atâtea fisuri, în care se prelingeau picăturile care ardeau platoşa. Aşa credeam atunci, când încă eram sălbatici şi obişnuiţi cu carnea crudă. Nu făceam focul, nu îl căutam, focul era cel care ne găsea mereu pe noi. Arsura se întâmpla, nu săpam galerii de mină după ea, nu provocam micile poticneli ale zilelor. Totul era pe verticală, iar noi înşine eram mult mai înalţi atunci. Culegeam fructele din cuptoarele cerului.

Sursă foto: deviantart.com.

336 comentarii la “Capricii


 1. 1
  Nora&1Q:

  Auzi, cică-s reminiscențe..


 2. 2
  Nora&1Q:

  Am citit greu din cauză că aici grava tău e mai mare și ochii mei nu s-au înțeles să se despartă..


 3. 3

  Or fi. Ca un fel de coccis aşa.


 4. 4

  Puteai să dai şi tu scroll, na. Să mâzgăleşti cu markerul, se găseau soluţii, bunăvoinţă să fie. 😛


 5. 5
  Nora&1Q:

  De unde atâta voință? M-am umplut de duioșie, ca d-na Anastasia când va trece pe aici, nu mai încape și altceva..


 6. 6

 7. 7
  Nora&1Q:

  Păi da, mi-am dat platoșa de războinic jos.
  Sunt expus, na..


 8. 8
  Nora&1Q:

  Piersica e fructul meu preferat..


 9. 9
  Nora&1Q:

  Nu mă pune să comentez că cine știe ce iese.. 🙂


 10. 10

  Pe bune?! Pe mine mă enervează toţi fasonaţii ăştia care strâmbă din nas la puf şi care repede comit trădarea cu nectarinele cele nestrepezitoare.
  Când ăla e tot farmecul piersicii!


 11. 11

  Îu! Nu văzusem ultimul comment că tăceam. 😆


 12. 12
  Nora&1Q:

  🙂 Și pepenele îmi place să-l mușc din felie, să am zeamă până la urechi, nu-mi mai place dacă-i tăiat cubulețe


 13. 13
  Nora&1Q:

  Am tăiat-o tot spre sud-est așa cum am poteca.

  Bizoaie pân la coa..să tră, coane Raj, io v-am tot așteptat să scriți!


 14. 14

  Drum bun, 1Q! 😀


 15. 15
  Seva Tudose:

  Hello,

  asta da,capriciu,si eu sa tai pepenele in cubulete !
  Mancam cu pine si branza grasa de oaie ori capra 😀


 16. 16
  Seva Tudose:

  cu pine(pita)


 17. 17

  Seva, mă faci să-mi fie foame. 😀


 18. 18
  Seva Tudose:

  Nora,

  asa am vazut la cumnatul meu turc din Constanta. Aici am vazut americani presurand sare peste felia de pepene rosu,asta mai mare capriciu 😀

  iar pe porumb fiert,freaca un cubulet de unt apoi sare !

  Si alt capriciu cubulete de cascaval le mananca cu mustar 😀


 19. 19

  Seva, porumbul cu unt şi sare îmi place şi mie.


 20. 20
  andreea:

  m-am mutat aici la capricii şi puf de piersică. 🙂

  aţi văzut asta? apropo de capriciile sorţii. întodeauna cînd îi citesc fetii, la finalul poveştilor, “şi au trăit fericiţi...” simt aşa, că mă strînge-n spate.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/nefericiti-pana-la-adanci-batraneti-proiectul-care-rescrie-sfarsitul-realist-al-povestilo-1051160.html

  http://www.fallenprincesses.com/


 21. 21
  val_one:

  văzusem ieri, Andreea. mă rog, tipa recunoaşte şi de ce, dar greşeşte.

  lumea poveştilor este un univers paralel cu alte legi de funcţionare. acolo şi legea gravitaţiei acţionează altfel. aceea este o lume unde totul e posibil, limitele sînt doar cele ale imaginaţiei umane. 🙂


 22. 22

  Mda, până la urmă, poveştile sunt lumi “aspiraţionale”. Dacă le-am livra copiilor numai realism brut, le-am tăia şi din avântul de a îmbunătăţi “starea lucrurilor” ca adulţi.
  Un dinte am totuşi împotriva lor. Cultivă prea mult pasivitatea din partea personajelor feminine. 😀
  Sper că-n poveştile de acum, fetele ajung prinţese şi pe propriile picioare. 😛


 23. 23
  Daria:

  bună ziua! 😀


 24. 24

 25. 25
  Daria:

  săptămâna viitoare plec spre Transfăgărășan! 😀


 26. 26
  Daria:

  o să aduc poze. 1Q nu are voie să se uite la ele. 👿


 27. 27

  Bine, Daria. Îl leg eu la ochi. După ce i-am turnat smoală în orbite, fireşte.
  😆 😆


 28. 28
  Seva Tudose:

  Daria sa faci poze cu Transfagarasan…

  gata azi este ‘ignatul” ptr. Sandu,avem “hearing at Magistrat Court” incidentul cu salvarea/politia din 15 iunie a.c !

  Tineti-ne pumnii !


 29. 29

  Vi-i ţinem, Seva. Să auzim de bine!


 30. 30
  val_one:

  good luck, Seva! 🙂


 31. 31

 32. 32
  Raj:

  Sunt ferm convins ca toate doamnele de pe forum sunteti futute, 1Q spune vrute si nevrute…


 33. 33
  Raj:

  Asta asa in loc de buna ziua… Sarumana Dna Nora si Dra Val. Numai pe dv. 2 va salut, caci nu pot pentru ca sa ma uit prea mult in sus. Dv. 2 erati in deasupa, daia… Eu imi vad lungu nasului si nu pot sa ma uit prea mult in sus, ca sus is sefii. 1Q se pishe la gard…


 34. 34

  Bună, Raj.
  Deasupra a ce? 🙄


 35. 35
  Raj:

  Deasupra mea, in capu meu, dra Nora. Va pup cu multa simpatie si sa stiti ca nu glumesc. Am citit comentu dv. de ieri , ala in care goco sau Gelu O , nu stiu care din ei, a zis ca ar fi bine sa mor. Mi s-a facut frica si azi i-am aprins o lumanare la vii. Mi-e groaza ca sa stiu ca un necunoscut imi doreste moartea. Daca e vorba de Gelu, nu-l credeam in stare…


 36. 36

  Nu Odagiu a zis. Goco.


 37. 37
  val_one:

  bună, domnu Raj. 🙂

  ce şefi îs sus? 🙄


 38. 38
  Raj:

  Imi cer scuze ca raspund cu intarziere. Asa mi-e slujba, acu debitez ineptii peicea, ca dupa cateva minute tre sa dispar urjent. Am vrut sa prind deschis la banca, d`aia am taiat-o. Sa va zic o chestie: agentului de securitate de la banca i se facuse rau. Era livid si se observa cum ecusonul din dreptul inimii ii tresalta, asa ii batea inima. Era speriat tare si l-am asigurat ca nu va muri, dar trebuie sa-l vada urgent un medic. Am sunat-o pe doctora de familie careia i-am povestit ce si cum si mi-a zis ca nu va muri.


 39. 39
  Raj:

  Mai intai sa incep cu sefii: Dra Nora, eu cred ca nici el nu crede ceea ce spune-scrie. Oricum nu-i deloc confortabil sa stii ca cineva iti doreste moartea. Daca eu ii doresc viata lunga,nu credeti ca , contracarez cumva gandul lui cel negru ? Aia cu lumanarea, am vorbit foarte serios. A zis maica ca, trebuie sa-i urezi cuiva succes din inima, nu din gat, din varful limbii, caci alminterea nu vei avea tu succesul la care visezi. D`aia zic eu ca ii urez binele lui go/co, ca sa am eu parte de mult bine


 40. 40
  Raj:

  Acum cand ma uit in sus, dau de mine, de postarile mele. Deci eu sunt seful meu. De aia am vrut eu sa fiu patron. Fie si patron de scos cacat…, 1Q e mare barbat.


 41. 41
  Raj:

  Intre 39 si 40 nu mi-a aparut o postare, pe dra Nora n-o doare…


 42. 42
  val_one:

  pe aici nu este, domnu Raj. m-am uitat peste tot. 🙄


 43. 43

  Raj, nici nu mă interesează dacă vorbea sau nu serios. Nu vreau să mai văd aşa ceva, atâta răutate.


 44. 44
  Raj:

  Ati adormit, drele Val, Nora ? Stiti ceva, ati auzit ceva, dna Ana are un iubit om bun ? Ca io asa as vrea. Sa fie bun, sa aiba samtzu umorului, sa aiba si ceva bani ca sa-i cumpere o floare, o inghetata, cercei, o masina. Sa fie inal;t ca sa se potriveasca si, cel mai important lucru pentru o mama e ca iubitul ei trebuie sa-i agreeze copilul, ca sa nu zic ca ar fi bine sa-l si iubeasca, ca eu imi iubesc feciorul care nu-i din sangele meu. Trebuie sa-i dau mai mult decat lu cretinica asta care-i din sangele meu, ca sa nu creada ca-s tata vitreg.


 45. 45
  Raj:

  Da unde-i postarea ? Sa fi apasat aiurea la literele alea ? Alexa ii zice lu 1Q valea !


 46. 46

  Nu ştiu unde a dispărut, Raj. Nu e nici în spam, nici niciunde. Poate ţi-a picat puţin netul. 😀


 47. 47
  Nastasia:

  Ciudată mai e memoria omenească! De la povestea ta cu agentul care nu va muri, mi-am adus aminte de o secvenţă veche de mai bine de zece ani, în autobuz. Stăteam în picioare, în faţă. Au urcat două femei tinere, cu un băieţel de vreo opt ani. S-au oprit şi ei acolo, lângă mine. Genul sărac, de cartier periferic sau demisol de centru. Băieţelul, curăţel, cu un costumaş ieftin care-l făcea să pară un mic bărbăţel. Părul pieptănat cu grijă şi încă umed, “ca să stea”. Femeile flecăreau. Mama copilului a început să povestească ce a visat, cum că i-au căzut dinţii. Cealaltă i-a spus că asta înseamnă că moare cineva. Cea care visase, destul de detaşată, a dat din umeri. “Cine să moară?”. Şi apoi, privind spre copil:
  “Poate moare tată-so”. Copilul a privit-o crunt, şi cu o voce fermă, în care se amestecau un pic de groază, multă indignare şi o hotărâre fermă, a zis atât: “Nu moare ticu!”. Multă vreme nu mi-a ieşit din cap, şi acum văd mutriţa aceea şi aud vocea. Pot spera că ticu trăieşte, că s-au tot dus împreună la meci şi la suc şi că, atunci când o mai fi venit abţiguit acasă, cu copilul a fost ok.
  Nu ştiu de ce mi-e plin capul de secvenţe din astea, îmi rămân foarte clar în minte şi revin te miri când.


 48. 48
  val_one:

  n-adormirăm, domnu Raj. adică eu nu, de Nora nu ştiu… 🙄 da` mai am şi de lucru. 😉


 49. 49
  Raj:

  In postarea neaparuta va povesteam de sefii de sus, dra Val. E o vorba in armata care zice ca e bine sa nu ridici privirea din pamant, ca dai numa de sefi. Alta vorba mai zice ca, nu poti scoate afara organul de facut pipi (de fu.. in cazul dlui 1Q), ca dai numa de sefi. Dl Junghi stie, c-a facut armata…


 50. 50
  val_one:

  ei, poftim, şi Nora e trează. 😀


 51. 51
  val_one:

  mda, memorabilă scena, Nastasia. şi tristă…


 52. 52

  Sunt, Val_one, sunt, da’ cu mari eforturi. Că mi-e somn de crăp.

  Nastasia, da, bizară poveste.


 53. 53
  andreea:

  acelaşi rahat de declaraţie notarială costă 22 de lei într-un loc şi 62, vizavi. misterioase sînt căile notariale…


 54. 54
  Raj:

  Eu am vazut multi morti, dna Nasta, pe multi i-am dichisit. Am vazut si trei secvente in care unii si-au dat sufletul in fata mea si n-as vrea sa mai aud de morti, de moarte. Eu am dat ordin nevestei ca cand oi muri, sa fiu tinut la capela, nu acasa, cel mult 24 de ore si neaparat cu capacul pus la sicriu. Io is urat acu cat is in viata, dar dupa ce oi crapa…


 55. 55
  junghiul:

  P’astea nu le știu!


 56. 56

 57. 57
  Raj:

  Dar stiti de ce trebe pastrata distanta de 1 metru cand ofiterul, plontoneru, cheama soldatu la ordin ?


 58. 58
  junghiul:

  De ce?


 59. 59
  Raj:

  Ca sa nu te pocneasca daca nu-i convine ceva.


 60. 60
  val_one:

  bine măcar că nu se organizează în cartel notarii ăştia, Andreea. 😆


 61. 61
  Daria:

  așa, Raj, spune-i și tu. poate pricepe 🙄


 62. 62
  Raj:

  Dnu 1Q, alexa va zice valea, dar nici ea nu crede ce zice…


 63. 63
  andreea:

  ei na, eu cred că au ei vreo organizaţie a lor şi recomandări de tarife.
  şi noi avem, cică… veghează tata Ordinul peste noi… 👿


 64. 64
  Daria:

  nu recunosc nimic 🙄


 65. 65
  Raj:

  Da cei in gravataru ala, dra Alexa, ca nu disting ?


 66. 66
  Daria:

  eu sunt, Raj. cu o fundiță în păr. 😀


 67. 67
  Raj:

  Fundita aia are doua chestii care seamana cu…


 68. 68
  Nastasia:

  Ce fundiţă? Pune-ţi busuioc.


 69. 69
  val_one:

  🙂 uite, domnu Raj, ce obrăjor:


 70. 70
  Daria:

  ce obrăjor rotund 😥


 71. 71
  andreea:

  pînă şi ăl de făcu poza tremura tot de emoţie…


 72. 72
  Daria:

  nu-mi place


 73. 73
  Daria:

  eu am făcut poza 🙄


 74. 74
  Nastasia:

  Să vă trăiască pisicile, dacă aveţi. E ziua lor astăzi.
  Alexa, ţie nimic nu-ţi place. Ia zi repede trei lucruri care-ţi plac.


 75. 75

 76. 76
  Raj:

  E frumoasa. Creca dl 1Q o iubeste, dar nu recu… Pai nu-i coapta ca dv. ca sasi puie busuioc, dna Nasta. Nu stiu daca am precizat, dar sa stiti ca dupa modul cum postati, degajat, pareti a fi o doamna fututa, scuzati expresia


 77. 77
  Daria:

  aerul de țară


 78. 78
  Daria:

  nisipul ud


 79. 79
  Daria:

  bijuteriile


 80. 80
  Daria:

  ba nu mă iubește, Raj. sunt o grasă slută.


 81. 81
  Nastasia:

  Păi ce, io-s de busuioc? Nu fetele tinere trebuie să-l pună în păr sau sub pernă, să ademenească iubitu? La mine cine dracu să mai vină, dacă-s coaptă? Numa SMURD’u.


 82. 82
  Raj:

  Ba sunteti frumusica foc, dra Alexa. Si mie imi place nisipul ud.Acu cativa ani la mare, m-am pisat tot timpu pe mine. Eram pe nisip si pan la mare erau vo 50 de m. iar pan la boscheti tot vo 50. La ce era sa ma mai deranjez… Am remarcat o tipa care avea buricu taiat aiurea. Avea 1 si 1/2 cm.


 83. 83
  Daria:

  iubirea răsare de unde nu te aștepți, Nastasia.


 84. 84
  Raj:

  Coapta, nu batrana. Adica thocmai buna…, 1Q linge o aluna


 85. 85
  Daria:

  cât durează este altă poveste. eu mi-am primit porția pe viața asta și nu mă plâng. nu-mi mai trebuie vreodată o experiență asemănătoare.


 86. 86
  Daria:

  dar asta nu mă determină să cred că alții nu pot avea parte de dragoste, indiferent de vârstă.


 87. 87
  Daria:

  cred că sperii lumea cu modul neu de a gândi. 🙄


 88. 88
  Nastasia:

  Las’ că nu piere lumea din atâta sperietură. Ce-o mai fi, om mai vedea. Tu să fii sănătoasă şi voioasă.


 89. 89
  val_one:

  pe mine nu mă sperii, Alexa. cum bine zise Nastasia, te alinţi. 🙂


 90. 90
  Daria:

  nu a fost o simplă sperietură, Nastasia, ci o confirmare 😀
  m-a făcut 1Q să înțeleg ceva foarte important, și anume că nu o să am parte vreodată de ceva real, că trebuie să mă obișnuiesc cu ideea și să încep să învăț să trăiesc cu lipsurile astea.
  de asta i-am și suportat atâta timp bătaia de joc.
  am considerat că merit pedepsită pentru tupeul de a încerca să uit de mine chiar și pentru câteva ore. dacă-s toantă! așa-mi trebuie!


 91. 91
  Daria:

  mulțumesc 😀


 92. 92
  Nastasia:

  Ete, na, că o fi 1Q buricu’ pământului! Ia nu te mai obişnui tu cu idei din astea. Of, fată, fată, că tare ţi-o fost drag! Şi ţi-o mai fi o vreme, până-ţi trece.


 93. 93
  Daria:

  Nastasia, dacă te-ai fi întâlnit cu mine mi-ai fi aflat problema și ai fi fost de acord cu mine.
  dar nu s-a întâmplat, deci crede-mă pe cuvânt. 😀
  nu sunt genul care să facă din țânțar armăsar.


 94. 94
  Daria:

  nu-mi e drag! bleah! mă cutremur!


 95. 95
  Daria:

  e doar bărbatul care mi-a deschis ochii. i-a scăpat de restul de un chin. 😀


 96. 96
  Raj:

  Io cred ca lu conu 1Q ii pare rau. Finca nici nu stie cea perdut… Pai ce, scoate cacat ca mine ca sa se considere buricu pamantului ? Ete na ! E cantaretu ala de la Cluji, cumui zice ? Imi place de el. Nu oricine canta la nunti de boeri.. Tot cei mai bun in tara, la Cluji sentampla, dna Nasta…


 97. 97
  Raj:

  Ce obrajori are dra Alexa !


 98. 98
  Daria:

  nu a pierdut nimic, Raj. 😆
  dimpotrivă.


 99. 99
  Nastasia:

  Dacă ne-am fi întâlnit, ar fi fost ca şi cum m-aş fi întâlnit cu mine, aia de la 17-18 ani. E evident că ai o problemă, aş fi fost de acord că problema există, dar asta nu înseamnă s-o târăşti toată viaţa şi să mori cu ea de gât. Au să apară şi altele. Problemă pe problemă se scoate.


 100. 100
  Daria:

  am deprimat pe toată lumea în seara asta. 🙂


 101. 101
  Daria:

  așa-i, Nastasia. o să apară altele care să mă fac să mai uit de cea mai importantă.
  cum ar fi anul ăsta complementar pe care trebuie să-l trec cu bine. o să savurez fiecare zi din el. 😀


 102. 102
  Nastasia:

  Aşa să faci. Şi mai lasă oamenii să se apropie de tine, doar n-or fi toţi strumfii inamicului.


 103. 103
  Raj:

  Cu siguranta ca o sa apara un tip misto la orizont. Deja conu 1Q isi linge ranile ca pe inghetata. Creca dna Manu a papat azi o inghetata. Dra Nora, 2…


 104. 104
  Raj:

  Da nici prea mult sa se aprochie. Stiti doar ce vor barbatii…


 105. 105
  Raj:

  Ce mai face venerabilul dv. tata, Dna Nasta ? Potaia e bine ?


 106. 106
  Nastasia:

  Of, şi tu, Raj! Musai să sperii fata.


 107. 107
  Raj:

  Cum se cheama trompeta aia de la 31 in care se jeluieste ala, dra Nora ?……….. Eu as vrea sa mai scrie dna Ana sa ne spuna buna seara raj, te iubesc….


 108. 108
  Nastasia:

  Mulţam de întrebare, îs bine. Şi venerabilul de tata, şi potaia.


 109. 109
  Raj:

  No sperii . Si eu sunt tata de fete….


 110. 110
  Raj:

  domnu caine, na…


 111. 111
  Daria:

  am o repulsie organică pt ce vor bărbații, Raj. 😆
  nu se apropie nimeni de mine.


 112. 112
  Raj:

  Pare om rau tacsu lui Huidu


 113. 113
  Raj:

  Ei, nici chiar asa, dra Alexa. Va veti indragosti si veti vedea


 114. 114
  Nastasia:

  E ziua internaţională a pisicilor azi. Raj, pupăm siameza! Şi pe Makeba, şi pe motanul Sevei, şi pe al lui Morri. Şi toate pisicile.


 115. 115
  Raj:

  Au si matele ziua lor. Ziua cacatului nu exista inca. Ma simt discriminat…


 116. 116
  Nastasia:

  Aia-i în fiecare zi.


 117. 117
  Raj:

  Dnu Zadda, nu mai dati cu pula peicea ?


 118. 118
  Raj:

  Nici umflatu ala de dnu Costel nu scrie… Azi lumea e relaxata pe forum, se vede ca-i fututa


 119. 119
  Morringain:

  Ete, nu stiam de ziua pisicilor. Inseamna ca tre sa sarbatoresc printesa 😀

  Uitati-va colea, doi amorezi:


 120. 120
  Morringain:

  Daca va intrebati: nu, n-a pus-o nimeni in pozitia aia. Si da, sunt amandoi la fel de parosi 😀 Rog sa ma scuze d-nele pentru indecenta fotografiei, apropo 😀


 121. 121
  Raj:

  Luati-i un pliculet din ala de 1,8 lei portia. Se va bucura. Sa va traiasca pisica si domnul lungit !


 122. 122
  Raj:

  Sotul nu e chiar paros tare. Oricum , pisica e prea blanoasa. Trebe epilata


 123. 123
  Morringain:

  Raj, sa stii ca in Anglia si gasesc pliculet din ala 😀 Si las-o in papucii ei de scarbita razgaiata, ca merge si cu Whiskas 😀


 124. 124
  Morringain:

  Raj, sa stii ca ma bate gandul sa-i pastrez blana si sa o dau la tors (exista nebuni de fac asta!), ca se aduna atat de multa la fiecare aspirat 🙁


 125. 125
  Raj:

  Toate matele is razgaiate. Toanta de siameza nu stie sa manance peste fiert, la gratar. Nici lapte nu stie sa bea, vrea numa in brate. Tre sa-i cautam si drei Nora un pisoi…


 126. 126
  Raj:

  Pai ce flanele se fac din lana de mata ?


 127. 127
  Morringain:

  A mea nu sta in brate decat cu forta 😀 Dar asta nu inseamna ca nu face exces de zel cu mataitul pe langa noi cand ii e foame 😀


 128. 128
  Raj:

  Crosetati niste manusi din blana de pisica si dati-mi-le sa i le dau drei Nora de ziua mneaei


 129. 129
  Morringain:

  Raj, sunt unii prin Italia care torc lana de catel. Nu glumesc. Caut situl acum. Si daca se poate de caine, s-o putea si de pisica, mai ales ca a mea are subpar 😀


 130. 130
  Morringain:

  Uite colea: http://www.lanadicane.it/

  Da, ca Norei ii plac tare mult pisicile si o sa aprecieze cadoul 😀


 131. 131

  😆 😆
  Mănuşi de pisică să porţi tu!

  Fusei cu nepotu-meu în parc. Îmi mâncă şi îngheţata mea. 👿 Sper să nu facă roşu în gât că mă ucide soră-mea.
  Mă mai şi exilă din locul de joacă, mă puse să stau după gard. Da’ când se cocoţă pe-o drăcie de-aia cu inele, la 2 metri jumate urla la mine să vin să-l iau în braţe.


 132. 132
  Raj:

  Nu m-ar mira ca italienii sa toarca par pubian de la doamne


 133. 133

  Cică în SUA mai nou se jefuiesc saloane unde se achiziţionează păr pentru extensii. Că cică extensiile ca lumea ar costa vreo 5000 de dolari. Deci, se fură părul. Ăla de indiancă e cel mai apreciat, pare-se.


 134. 134
  Morringain:

  Nora, te distrezi, deci 😀


 135. 135

  Da, a început să aibă fasoane de independenţă. 😀


 136. 136
  Raj:

  Sarumana ! Stiam ca n-o sa va suparati. Am zis doar ca azi doamnele sunt superfutute. Ce compliment o mai fi si asta !


 137. 137
  Morringain:

  Hai, mai Raj, ca nu-s asa de obsedati. Ala e traditie veche deja 😀 http://nonciclopedia.wikia.com/wiki/Pelo_di_fica


 138. 138

  Chiar aşa, Raj! 😆


 139. 139
  Edle:

  Nu stiu de ce, dar Nu Mai pot accesa site-ul. Doar de pe Telefon pot intra. Aveti vreo Idee despre ce se intampla?


 140. 140
  Morringain:

  N-am idee, Edle, dar incearca un proxy din Romania.


 141. 141
  val_one:

  Edle, ai încercat și alte pagini românești?

  s-ar putea ca provider-ul tău de net să aibă o problemă temporară cu traficul extern.


 142. 142

  Morringain, ţie-ţi merge normal, nu?


 143. 143
  Edle:

  Romanesti Nu. Dar incerc acum.


 144. 144
  Raj:

  Si mie-mi merge normal. Ca la 49 de ani, deh…


 145. 145
  val_one:

  încearcă-l pe ăsta, Edle:

  http://www.comanescu.ro/9-tipuri-de-useri-romani-de-facebook.html

  și tu, Morringain. 😀


 146. 146
  Morringain:

  Mie imi merge bine, Nora.


 147. 147
  Edle:

  😆

  Merg astea romanesti, Val. Doar al nostru Nu. 🙁


 148. 148
  val_one:

  în cazul ăsta, Edle, nu știu care e problema. cum adică, dintre toate site-urile românești, tocmai aici să nu ai acces? 🙄

  ce mesaj îți afișează cînd vrei să intri pe blog?


 149. 149
  Morringain:

  Val, eu zic ca sunt numarul 3. Dar nu-s chiar asa de prietenoasa cum zice nenea ala 😀


 150. 150
  Morringain:

  Si mai sunt nitel si pisicatoare, dar nu total exagerat (adica nu dau share la orice poza de mata :D)


 151. 151
  Edle:

  Se deschide blogul, Dar Nu pot intra nicaieri, oricate click-uri as da. Se intoarce mereu la pagina principala.


 152. 152
  val_one:

  te îl iei in serios, Morringain? ăsta e un pamflet. 😆


 153. 153
  Edle:

  Eu Nu ma incadrez, Dar mi-a placut. 🙂


 154. 154
  val_one:

  înseamnă că e de la noi, Edle. or fi din nou probleme cu traficul serverului.


 155. 155

  Edle, nu ştiu ce să zic, asta n-am mai păţit-o.
  Ai dat un restart? (eu aşa fac atunci când nu ştiu ce să fac. :mrgreen: )


 156. 156
  Morringain:

  Val, pai daca asa ma pot auto-ironiza, de ce nu? 😀


 157. 157
  Seva Tudose:

  Nora@133

  Maria Dragomiroiu ar fi fost o investitie banoasa ! De-ar sti ce o paste 😆


 158. 158

  Seva, mie mereu mi-a părut cam sinistră podoaba capilară a Mariei Dragomiroiu. 😀 Na, chestiune de gusturi.
  Dar atâta păr îmi dă senzaţia unei creaturi care-ţi creşte din cap, independent de tine, şi pe care trebuie să o cari pretutindeni. 😀


 159. 159
  Nastasia:

  Neaţa. Aşa-i cu părul Mariei Dragomiroiu. Şi dacă în tinereţe mai era cumva, acum e doar o chestie lungă şi ternă. Vârsta nu prea iartă, orice i-ai face şi oricât l-ai îmbălsăma, părul se ofileşte şi el, atârnă acolo aproape mort. Brr.


 160. 160

  Mda, probabil nu îi vine să renunţe căci e un fel de marcă personală. I-o fi că n-o mai recunoaşte lumea şi n-o mai cheamă nimeni la cântări fără dihania aia.


 161. 161
  Nastasia:

  Nici nu trebuie neapărat să fii artist pentru asta. Am văzut multe femei trecute care nu renunţă la câte ceva care le venea bine în tinereţe şi arată ca nişte păpuşi bătrâne. Mi se strânge un pic inima când le văd, că e trist.


 162. 162

 163. 163
  Morringain:

  Hey, eu aveam parul mai lung decat madam, si-mi statea bine 😛 acum sigur, nu mi-ar mai sta la fel de bine, dar tot imi place parul lung 🙂


 164. 164
  Morringain:

  Aici nu era cel mai lung par, dar alta poza n-am 😀


 165. 165

  Aici sigur nu-l aveai mai lung. Şi erai şi o puştoaică.
  Că, sincer, ideea de păr foarte lung mi se pare dizgraţioasă de la o vârstă încolo.
  Sau hai, poate ar merge dacă l-ar ţine prins. Dar cu pletele feciorelnice pe spate la 50 de ani…


 166. 166

  O mai văzusem pe una, cred că avea un metru cincizeci şi părul până la genunchi. Parcă avea o pelerină dracu’. 😆


 167. 167
  andreea:

  da’ nu te-ncurcă părul ăla cînd faci sex? 🙄
  sau stai, aşa, cu capul pe marginea patului, cu părul curgînd pe jos, în mod romantic…


 168. 168

  😆 😆
  Îţi faci un turban din el în jurul capului, Andreea.


 169. 169

  Există şi avantaje. Poţi ascunde în el mai multe prezervative chiar. Nu mai trebuie să le pui în poşetă. 😆


 170. 170
  andreea:

  apropo… nimic nou sub soare:

  ŢĂRANUL X-ulică(nervos) : Pentru ce? pentru ce? Tu mă întrebi pentru ce? Pentru nerozia care ai făcut-o tu, pentru ca să evit nenorocirea pe care ai cauzat-o tu din neglijență. Se poate atâta distracție! atâta nebăgare de seamă! un prezervativ folosit -- să-l arunci în neștire într-un buzunar cu batista, și să-l pierzi ca și cum ai pierde o hârtie indiferentă, ca un afiș, după ce ai ieșit de la reprezentație… La atâta lipsă de judecată, să-ți spui drept, nu m-așteptam! Ce Dumnezeu! ești femeie în toată firea, nu mai ești copil. Atâta neglijență nu se pomenește nici în romane, nici într-o piesă de teatru.

  NEFERICITA FEMEIE: Judecă-mă, X-ulică, judecă-mă… (plânge.) Da, așa e… am fost o copilă… am făcut o nerozie fără seamăn; dar acuma trebuie îndreptată. X-ulică, dacă mă iubești, dacă ai ținut tu la mine măcar un moment în viața ta, scapă-mă… scapă-mă de rușine! Tu ești bărbat, nu-ți pasă! Pentru tine, afișarea intrigii noastre n-ar fi o nenorocire… dar pentru mine… X-ulică, gândește-te… gândește-te. (plânge.)

  etc, etc, etc…


 171. 171
  Morringain:

  Al meu, cand era mai lung, avea un metru treizeci. Ma invatasem cu el, nu ma incurca deloc in nicio activitate, mai putin la ora de chimie, ca profa ma apostrofa mereu ca e prea lung si trebuie sa-l tai sau macar sa-l tin prins (parca al meu n-a atarnat totusi niciodata ca al lui madam Dragomiroiu, desi era des, parca se comporta altfel D:) si la momentul cand ne venea un prof nou si striga catalogul, vedea scris numele si dupa claia mea de par. Invariabil erau rasete prelungite 😀


 172. 172
  Morringain:

  Corect, Andreea 😀


 173. 173
  Daria:

  ești foarte frumoasă, Morringain. 😀


 174. 174
  Morringain:

  Neah, Alexa, nu-s si nici n-am fost vreodata 😀 Dar nu ma impiedic eu de amanunte nesemnificative 😀


 175. 175

  Hai că lumea nu mai are ce face. Fiţi atenţi ce comunicat primii. De la Allianz Ţiriac, să ne-nţelegem. Abia aştept Horoscopul deţinătorilor de poliţe RCA şi CASCO:

  Marti 13, zi cu ghinion? Statisticile Allianz-Tiriac nu confirma aceasta superstitie.
  Analizele efectuate la nivelul portofoliului de asigurari auto Allianz-Tiriac arata ca, pentru clientii companiei, marti 13 nu pare a fi o zi neaparat nefasta. In prima zi din saptamana (lunea) si in luna februarie au loc cele mai multe incidente auto, peste mediile multianuale. In schimb, cele mai putine incidente auto se inregistreaza in zilele de sarbatoare: prima zi de Craciun si prima zi din an.

  Anul acesta exista o singura zi de marti 13: in luna curenta, august. Persoanele superstitioase vor fi cu siguranta mai atente in aceasta zi, pentru ca, pe de o parte cifra 13 este considerata a fi nefasta, iar in ziua de marti -- se spune -- sunt 3 ceasuri rele; ca sa nu mai vorbim de faptul ca suntem in anul 2013… Poate ca tocmai comportamentul oarecum diferit al celor superstitiosi, o eventuala prudenta sporita este motivul pentru care, cel putin pentru clientii Allianz-Tiriac, ziua de marti 13 nu pare a fi cu adevarat una cu ghinion.

  Marti 13, in tiparele statistice pentru soferii cu masini asigurate la Allianz-Tiriac
  Statisticile ce prezinta situatia daunelor auto din ultimii 3 ani pentru portofoliul Allianz-Tiriac arata ca numarul dosarelor de daune Casco si RCA avand ca data de inregistrare a incidentelor una dintre cele 6 zile de marti 13 din anii 2010, 2011 si 2012 nu consemneaza deviatii relevante fata de media aferenta tuturor celor 1096 de zile ale perioadei 1 ianuarie 2010-31 decembrie 2012. In 3 din aceste zile numarul de incidente auto a fost mai mare fata de media multianuala situata la circa 300 de dosare de despagubire deschise zilnic de Allianz-Tiriac in contul politelor Casco si RCA emise de companie, in timp ce, pentru celelalte 3 zile de marti 13, numarul incidentelor inregistrate a fost inferior mediei amintite. Pentru perioada 2010-2012, cel mai mare numar de dosare de daune avand ca data de accident o zi de marti 13 a fost de 386 (in aprilie 2010), in timp ce numarul minim a fost atins in ziua de marti 13 decembrie 2011, cu 220 dosare de despagubire auto. Coincidenta sau nu, pentru portofoliul auto Allianz-Tiriac, media numarului de dosare de despagubire avand ca date de accident zilele de marti 13 este sensibil egala cu media multianuala aferenta tuturor celor 1096 de zile ale perioadei analizate (2010-2012).

  Particularitati statistice: risc sporit in februarie…
  Fara ca rezultatele sa aiba o relevanta semnificativa asupra abordarii subscrierilor, modelarea datelor statistice privind daunele inregistrate in intervalul 1 ianuarie 2010-31 decembrie 2012 la nivelul portofoliului auto Allianz-Tiriac evidentiaza ca februarie este luna cea mai nefasta atat din perspectiva frecventei incidentelor auto, cat si a valorii despagubirilor platite. In medie, in fiecare zi a lunilor februarie din ultimii 3 ani incheiati s-au inregistrat cu 20% mai multe incidente auto despagubite de Allianz-Tiriac, comparativ cu media zilnica multianuala. Totodata, valoarea indemnizatiilor aferente incidentelor intamplate in februarie a fost de 1,5 milioane de lei zilnic, valoare cu peste 13 procente mai mare decat media zilnica aferenta intregii perioade analizate, de 3 ani.

  …Atentie la zilele de luni
  Pentru clientii Allianz-Tiriac, statisticile par a indica faptul ca, mai degraba, ziua de luni aduce 3 ceasuri rele. In perioada 2010-2013, in fiecare prima zi a saptamanii s-au inregistrat, in medie, aproape 400 de incidente acoperite de polite Casco si RCA emise de Allianz-Tiriac. Mai mult decat atat, 11 din primele 13 zile in care s-a inregistrat cel mai mare numar de incidente auto sunt zile de luni. Data de 15 februarie 2010 se afla pe primul loc in acest clasament, in respectiva zi de luni soferii cu autovehicule asigurate la Allianz-Tiriac inregistrand nu mai putin decat 837 de incidente auto, pentru care compania de asigurari a platit despagubiri de peste 3 milioane de lei.
  Daca inceputul saptamanii pare a fi mai putin fast pentru clientii Allianz-Tiriac, sfarsitul de saptamana arata mult mai bine, conform statisticillor companiei. Sambata si duminica se inregistreaza cel mai mic numar de incidente auto zilnice, media aferenta fiecareia dintre aceste zile ale saptamanii situandu-se sub cifra de 190.

  Pagube minime si cele mai putine incidente auto, de sarbatori
  Deloc surprinzator, sarbatorile legale sunt zilele in care, in fiecare dintre ultimii 3 ani, atat frecventa, dar si severitatea incidentelor auto inregistreaza cele mai scazute niveluri. Spre exemplu, prima zi de Craciun din 2012 a fost data la care, la nivelul portofoliului auto Allianz-Tiriac s-a inregistrat numarul minim de incidente: 50. Pentru fiecare dintre aceste 50 de dosare de daune Casco si RCA, Allianz-Tiriac a platit, in medie, despagubiri de sub 3.000 de lei.
  In ultimii 3 ani, numarul dosarelor de daune Casco si RCA (cumulat) deschise ca urmare a producerii de accidente in fiecare zi de 25 decembrie si in fiecare zi de 1 ianuarie, a fost mai mic de 100. Acest lucru inseamna ca in aceste zile de sarbatori legale, la nivelul portofoliului Allianz-Tiriac se produc de cel putin 3 ori mai putine incidente auto decat media zilnica multianuala.

  _______________________________
  Allianz-Ţiriac Asigurări SA

  Departamentul Comunicare

  Bucureşti, 9 august 2013


 176. 176
  Nora&1Q:

  `neața!
  Singurul meu accident a fost într-o marți 13, iarna. Prima mașină, primul drum prin București. Intersecție, pantă, ghețuș. Ghidul, un nebun care mă alerga ca la F1. Bineînțeles că am intrat în el când a pus frână bruscă la o trecere de pietoni. El avea Oltcit, io Lada..
  I-am băgat haionul înăuntru. Lada avea doar geamurile de la faruri sparte.


 177. 177
  Nora&1Q:

  D-na Morri, cu coada udă puteați ucide în stil kung-fu..


 178. 178

  Neaţa.
  Nu ştiu, mi se păre bizar ca o companie să facă astfel de statistici. Pe criteriul marţi 13.
  Aşa ştiu că cică ăia cu maşini roşii plătesc mai mult. 😀 Pentru că se pare că e o culoare care atrage accidente. 😀


 179. 179
  Nora&1Q:

  alexa, ai un ștrumf pe cap? Văd 2 ochi care lucește..


 180. 180
  Nora&1Q:

  N-au ce face..


 181. 181
  Nastasia:

  Acuşi-acuşi o să apară horoscopul maşinilor (dacă nu este deja, şi nu-s eu informată). Dacă eşti săgetător, să nu-ţi iei maşină fabricată în taur etc. Se dă derogare dacă-i sfinţită, că asta deja s-a oficializat.


 182. 182
  Nora&1Q:

  Mașinile ies din fabrică cu minimum 10 cruceane și 25 iconițe pe parbriz.


 183. 183
  Nora&1Q:

  Poza articolului pare a fi o bucată de anvelopă..


 184. 184
  Nora&1Q:

  Striațiile sunt ale unui cauciuc de vară.
  Dom Dănuț nu-i din Bannat.
  D-nu Raj dă de-a dura un cârnat..


 185. 185
  andreea:

  … dar nu dispera! chiar şi o maşină taur poate fi făcută să-ţi mănînce din palmă, dacă îi pregăteşti o cină romantică, o baie cu spumă şi un masaj tandru pe capotă…


 186. 186
  Nora&1Q:

  🙂 Mașina Vărsătorului va avea culoarea vomei, care o mai fi și aia.. Dar ceva graffiti va avea pe portieră.

  Și va consuma mult!


 187. 187
  Nora&1Q:

  Și radiatorul spart.


 188. 188
  Nastasia:

  No, până aici ţi-o fost! Ce ai cu vărsătorii, ha?


 189. 189
  Morringain:

  Oare care o fi masina Scorpion? Ca eu din aia tre sa-mi iau 😀


 190. 190
  Nora&1Q:

  Simplu. Sunt, cică, nativ cu ceva cilindri în V.

  Mașina S. are tendința să depășească, să fie în fruncea tuturor. Și să se răzbune pe cele care o depășesc, stropindu-le cu țâșnitoarea de spălat parbrizul..


 191. 191
  Nora&1Q:

  Plus că mașina S urmează drumuri sinuoase, serpentine..
  D-nu Raj are treabă, nu mai vine că e cu nădragii-n vine.


 192. 192
  Nora&1Q:

  Hai, să vă cetească taica în mașini..


 193. 193
  Nora&1Q:

  D-nu Raj ne citește în bă..și am zis că trebuie să fiu atent ce scriu..


 194. 194
  Nastasia:

  Maşina săgetător merge cum o taie capu’, pe unde i se pare mai interesant. Şi dacă se rostogoleşte-n râpă, zice “no, futu-i”.


 195. 195
  Nora&1Q:

  Da, apoi pusă pe șosea tot merge..


 196. 196
  Nora&1Q:

  E cam șifonată, nu va câștiga niciun premiu la salonul auto, dar te duce acasă..


 197. 197
  Nastasia:

  E drept, în râpă nu te lasă, de-ar fi să meargă-ntr-o roată, şi aia spartă.


 198. 198

  1Q, matale ce zodie eşti?


 199. 199
  Nora&1Q:

  Of, d-na Nasta, sărumâna! Ce tot trageți la râpă? Aveți direcția bulită? Mie-mi place mașina S.
  D-nu Raj nici n-are fes..


 200. 200
  Nora&1Q:

  Am zis, fata moșului! V..


 201. 201
  Nora&1Q:

  Da` tălică, Nora? Că imd fac o descriere amănunțită..


 202. 202
  andreea:

  ţi se pare. maşina Scorpion cînd stropşeşte aşa în toate părţile, de fapt boceşte…


 203. 203
  Nora&1Q:

  d

  E cumva Hyundai?


 204. 204
  Nora&1Q:

  Bocește intens dar urmărește ceva. Nu e proastă..


 205. 205
  Nora&1Q:

  Are stabilitate. Aderență bună..


 206. 206

  Nu. E Smart Roadster. :mrgreen:

  Scuze, n-am văzut, vă citesc acum cu o cincime de ochi. 😀
  Sunt Balanţă.


 207. 207

 208. 208
  Nora&1Q:

  A-bâl-bâl! Mișto mașină..
  Balansul devine necunoscut pt o mașină ca aceasta. Balanța înclină spre confort, viteză și siguranță. Mașina de admin de blog.
  Prin comparație, io am una de olog. D-nu Raj o conduce pe-a lui Gog..


 209. 209
  Nora&1Q:

  Mașina de balanță e frumoasă chiar dacă are parasolarele pe ochi. Câștigă orice concurs de frumusețe chiar fără să participe..


 210. 210
  Nastasia:

  Io aş vrea un Hummer. Am văzut unu’ în buricu’ Clujului, plin până sus cu brazde de noroi uscat cum numa’ pe crupa de bivol mai vezi. M-am îndrăgostit subit de el.


 211. 211

  Nu era a mea, 1Q. E varianta sport de Smart. 😀 Deci, eşti cam zdruncinat în ea, dar pe acolo a fost ok, că n-au gropi. 😀
  Şi cu balanţele, vezi că cică nu prea s-au văzut în echilibru.


 212. 212
  Nastasia:

  Şi să fie din zodia Leu.


 213. 213
  Nora&1Q:

  Se observă capota deschisă, ceea ce-i conferă posesorului din Balanță libertate..Open mind, d`astea..


 214. 214

  Nastasia, mi se par o-ri-bi-le! Le-aş da foc.
  Bine, eu nu mă omor nici după suv-uri. Darămite după hambarul ăla de maşină.
  Când mă gândesc cât consumă…


 215. 215
  Nora&1Q:

  Hummer din Leu? Impunător, dacă e și galben face curățenie pe șosele. Până la destinație rage de foame de drum. Fiind un rege al junglei de transport rutier face repede ochi în rezervor..


 216. 216
  Nora&1Q:

  Cu un Hummer aș merge doar așa, d-al draq, doar pe banda 2, cu 40 km/h..


 217. 217
  Nastasia:

  N-am putut dormi din cauza toantei lui Cosa. Toate ca toate, dar UN SINGUR PREZERVATIV?! Să te trambalezi la dracu’n praznic, să-ţi rişti căsnicia şi să-i distrugi ăluia onoarea de familist pentru o singură…


 218. 218
  Nora&1Q:

  Decât 3 iepurești, mai bine una lungă și groasă..


 219. 219
  Nora&1Q:

  Dacă am scris ceva prostii, mă bag iute la o coasă..


 220. 220
  Nora&1Q:

  Deh! Țăran.
  Ce-ar mai vrea d-nu Raj să-l viziteze o tanti d`aia..


 221. 221
  Nora&1Q:

  Nu e țăran, ghinionul dânsului..


 222. 222
  Nora&1Q:

  Ăla s-o fi speriat că dacă îngropa prezervativul cin` știe ce răsărea din sămânța aia..


 223. 223
  Nora&1Q:

  Vreo bălărie..


 224. 224
  Morringain:

  Eu n-as zice nu la un Lexus 😀 Stiu, mereu merg dupa variante ieftine 🙄


 225. 225
  Daria:

  Morringain, dacă pentru mine ești frumoasă, ce treabă ai tu?


 226. 226
  Nora&1Q:

  d

  Un Hummer d`ăsta mi-ar plăcea..


 227. 227
  Nora&1Q:

  Un căcățel aerodinamic.
  D-nu Raj este un om harnic..


 228. 228

  Uf! 😛

  Sau, hai, fie şi varianta modernă:


 229. 229
  Nora&1Q:

  La mașina asta tre` să fii în ea și pe drum, nu pe blog..


 230. 230
  Nora&1Q:

  Eu aș dormi acolo, d-nu Raj s-ar și că..ca mașină pt ceremonii, am vrut să zic.


 231. 231
  Nora&1Q:

  Vreți să mă ofticați că am Logan, a?
  🙄


 232. 232
  Seva Tudose:

  eu sunt adepta masinilor de teren nu sport,mai inaltute,ca si pe aici mai sunt gropi si nu vrei sa te julesti la fund de asphalt 😆


 233. 233
  Nora&1Q:

  Ei, parcă nu vă puteți ridica ușor de pe scaune, ca mine, când mai dau de câte o groapă..


 234. 234

  😆
  Da, face bine şi la coapse. 😆


 235. 235
  Nora&1Q:

  Acuma, na, depinde de scaun..
  D-nu Raj, nu râdeți!


 236. 236
  Nora&1Q:

  De când fac sportul ăsta, am pătrățele pe abdomen..


 237. 237
  Nora&1Q:

  ..de la centură, că mă ține..


 238. 238
  Daria:

  a sunat cam urât. Morringain, nu am spus-o cu răutate. 🙄


 239. 239
  Morringain:

  Ok, Alexa. Si n-am nicio treaba, spusei doar ce cred eu. Beauty is over-rated 😀


 240. 240
  Nora&1Q:

  Bizu pt cine-l vrea..

  Pa! Vikend- vacanță- placut/ă!


 241. 241

 242. 242

  Bun. Am cam terminat testele (inclusiv cel cu prezervativul şi-a avut rolul său).

  De ceva (mult timp) am început să vă testez. Am vrut să văd procentul de Doria Niculescu din fiecare dintre voi.

  Manifestarea caracterul (la cel genetic mă refer) poate fi estompată sau amplificată de conjunctura familială şi socială, de aceea am încercat să prelevez probele în contexte obiective, cât de cât independente de influenţele externe.

  Concluzia:
  1) Jasmine – 183%
  2) Morringain – 146%
  3) Nastasia – 103%
  4) Ana – 95%
  5) Edle – 92%
  6) Nora – 84%
  7) Seva – 22%
  8 ) Andreea – 8%
  9) Val_one – 2%


 243. 243

  Ce chestia dracu a apărut acolo?!


 244. 244

  Du-te, măi! 😆
  Ce e ăla “procent de Doria Niculescu”?


 245. 245
  andreea:

  aaaa!!!
  😥 😥

  da io de ce am un procentuleţ aşa de miiiic-mititeeeeel??!!


 246. 246

  8 şi paranteza dau emoticonul ăla. Îţi băgai un spaţiu între ele.


 247. 247

  Nu mai plânge. Cred că e de bine procentuleţul. 😆 😆
  Na, tu ai puţină Doria. Noi avem muuultă Doria.


 248. 248
  andreea:

  cum să fie de bine?!
  adică, eu cu val, cu mine cu val, şi încă o eu şi o val şi din nou o eu şi o val (am numărat bine?) şi de-abia facem o Doria Niculescu??! 5 andree şi 5 val! e inadmisibil!


 249. 249

  Intuiţia mea doriastică -- şi se pare că am din belşug! -- îmi zice că e bine.
  Crede-mă! Lasă matematica, aici nu e de arhitecţi, e de dorii ca mine. 😆


 250. 250

  Oricum, mă simt discriminată.
  Pe bărbaţi de ce nu-i băgă acolo, a?
  Ia zi, domnu’ Cosa! Cu analiza lor de ce nu te-ai ocupat? Ha?


 251. 251

  Mă doare-n pulă de bărbaţi!


 252. 252
  Morringain:

  Nea Cosa, da vezi ca o data cu rezultatele trebuie sa arati si cum ai calculat procentajul. Si acu depinde ce caracteristica doriatica alesesi, ca nici macar dumneaei nu e unidimensionala 😀


 253. 253

  Un râs de studiu! Aia e!


 254. 254
  val_one:

  🙄 🙄 🙄


 255. 255

  Ce e asta?
  Nici măcar nu defineşte termenii, nu face o legendă, nu spune metodologia, nu prezintă eşantioanele, trânteşte nişte procente şi gata!
  Corigentule!


 256. 256
  Morringain:

  Acu tre sa ma duc la Doria pe blog si sa-i dau peste nas, ca sunt mai Doria decat ea… Si cand te gandesti ca nici macar nu pozai in Playboy.


 257. 257

 258. 258
  val_one:

  who`s Doria? 🙄


 259. 259
  Morringain:

  Val, mai bine who the fuck is Doria 😀 o zic eu, ca stiu ca tu esti cuminte si nu vorbesti urat 🙂


 260. 260

 261. 261

  Nu ştiu, fetelor, s-a dus pe pulă rigurozitatea lui Cosa. Sunt dezamăgită!


 262. 262
  val_one:

  şi trebuie cin`zeci ca mine ca s-o egaleze? 🙄


 263. 263

  Spiritul injineresc, metodic, prezentările succinte, dar edificatoare.
  Chestia aia dinainte e o muncă de jalnic amator. A ajuns umbra celui ce era, ce să mai!


 264. 264
  Morringain:

  Nora: pai i-a crescut si lui procentul de DN 😀


 265. 265
  andreea:

  vine, aruncă piatra şi noi rămînem aşa, frămîntîndu-ne, problematizînd, sfîşiindu-ne psihiceşte, holbîndu-ne în oglinda din hol, umflînd din buze, piepţi şi alte alea… păi, ce uichend plăcut o să fie ăsta? sadică fiinţă…


 266. 266
  val_one:

  chiar aşa, Andreea, îţi dai seama ce vacanţă zbuciumată o să am eu? cum mi-o fi drumul mîine dimineaţă? 🙄


 267. 267
  val_one:

  Cooosaaaaa! te rog!


 268. 268
  andreea:

  vai de tine!
  cît redirecţionarea impozitului pe venit!


 269. 269

 270. 270

  Nu ştiu de ce, dar melodia asta simt că se potriveşte momentului: 😆 😆

  (o-nlocuii, e şi mai bună, şi mai cu patos!)


 271. 271
  Morringain:

  Bestiala potrivirea, Nora 😀


 272. 272
  Nastasia:

  Val, nu mai plânge, nu vezi că eu am atâta dorie, de n-o pot duce? Îţi dau şi ţie. Şi cui mai vrea. Veniţi de luaţi!


 273. 273
  val_one:

  am făcut eu o medie, Nastasia, la o distribuire echitabilă am avea fiecare cîte 81,66% dorie. 🙄


 274. 274
  Morringain:

  Nu-i comunism aici, eu imi pastrez procentul intact 👿 ca o fi de bine, ca o fi de rau 😀


 275. 275
  andreea:

  da tu ce crezi, val, că procentul ăsta se ia, aşa, uşor, ca gripa?!

  tre să muncim pentru asta!


 276. 276

  😆 😆 Huăăă!
  Să se dea să s-ajungă la toţi!


 277. 277

  Am o stare foarte doriastică. Ştie Cosa ce ştie. Îmi vine să-mi lovesc spasmodic obrazul de-un piept tare, de latin lover, sau aşa ceva…
  Vouă vi se-ntâmplă?
  Că dacă nu, vă meritaţi sărăcia! 😆


 278. 278
  Nastasia:

  Sigur! Acum tocmai ling un cornet de îngheţată. O, dac-aţi vedea!


 279. 279

 280. 280
  val_one:

  ştiu şi eu, Nora? să nu fie, de fapt, vreun piept din ăsta. în zilele noastre te poţi aştepta la orice. 🙄


 281. 281
  Morringain:

  Val_one, vezi, daca te uiti dupa fitecine imbracati in tricouri. Costumele, alea-s baza 😀


 282. 282
  val_one:

  ăăăă… ai dreptate tu, Morringain. 🙄


 283. 283

  Nu contează, Val_one, eu sper doar ca platoşa aia să fie de ghips. Sunt sigură că mi-ar rămâne obrazul imprimat acolo.


 284. 284
  Morringain:

  Posesiva mai esti, Nora! Acum nu mai esti cu sa se dea, sa ajunga la toti 😛


 285. 285

  Morringain, era să zic una! 😆 Bine dracu’ că mă oprii la timp. 😆


 286. 286
  Morringain:

  Pai zi… eu tocmai concordam ca ai o stare foarte doriastica 😛


 287. 287

  Ah, bun, deci, aveam voie! Uitasem câte chestii îmi permit să fac de când cu procentul ăla generos! 😆
  Pot să mă îmbuib cu pornoşaguri şi descrieri foaarrtte detaliate, cam aşa de la ceafă la mandibulă, trecând prin cervicala niţel cam amorţită…


 288. 288
  Morringain:

  Nora, da iti dai seama ce am voie eu acum? 😀


 289. 289
  Nora&1Q:

  😆 nu sunteţi nesănătoase, taică! Dea Domnul porcente şi la bărbaţi! +++ Că şi pe ăi pasivi îi doare-n cur.
  Dacă au şi hemoroizi, au pus-o..


 290. 290
  val_one:

  da` nici sănătoase nu vrem să ne (mai) facem, 1Qle. 😆


 291. 291
  Edle:

  😆

  Val, te-ai scos, fata!


 292. 292
  val_one:

  din ce, Edle? din rînd? 🙄


 293. 293
  Nastasia:

  Mă bate gându’ să-mi fac un tatuaj. Şi piercingu’ mă tentează.


 294. 294
  Edle:

  Mie mi se pare deodata ca am buzele cam subtiri.


 295. 295
  Nora&1Q:

  Nu-i nimic anormal. Acu` ziceţi şi locurile ce vor fi aprig schingiuite..


 296. 296
  Nora&1Q:

  Sărna, d-na Edle! E, vedeţi dacă n-aveţi bărbat violent..


 297. 297
  Nora&1Q:

  Efectele adverse se văd, se contorizează, se accentuează..


 298. 298
  Edle:

  Ei, lasa, Val, lasa, ca stiu eu ce zic! 😛


 299. 299
  Costeluş:

  Clasamentul ala o fi dupa marimea titelor? 😀 😀


 300. 300

 301. 301

  Edle, pui! 😆


 302. 302
  Costeluş:

  Hai ma …


 303. 303
  Morringain:

  Costelus, imi pare rau sa te dezamagesc, uita-te la poza de mai sus 😛


 304. 304
  Daria:

  Nora, după ce scriu un comentariu nu pot să mai ies din pagină. trebuie să închid fila de net și să intru iar. așa-i la toată lumea?


 305. 305

 306. 306

 307. 307
  Daria:

  pe calculator merge, pe laptop nu. eu și pieptul meu aproape plat ne cerem scuze de deranj.


 308. 308

  Alexa, mie nu-mi face aşa. Am încercat de pe două browsere, şi logată, şi nelogată.


 309. 309

  Uf, termină cu prostiile!


 310. 310
  Daria:

  ce prostii? 🙄


 311. 311
  val_one:

  nu trebuie să-ți ceri scuze, era normal să spui dacă ai probleme cu blogul și pieptul tău e foarte frumos. multe femei și l-ar dori așa, Alexa. 🙂


 312. 312
  Daria:

  păi nu eu mă plâng de el.
  o fac alții, pe care nu ar trebui să-i privească.


 313. 313
  val_one:

  te uiți în gura lor, sau a noastră? 🙄


 314. 314
  Daria:

  oricum nu o să-i mai vadă nimeni niciodată. e doar treaba mea cum sunt. auzi la el!


 315. 315
  Nora&1Q:

  Vb de mine şi de ştrumfii mei necăjiţi care mi-au confirmat că tot aşa au rămas, n-au crescut..


 316. 316
  Nora&1Q:

  Nimeni n-are ce privi..


 317. 317
  val_one:

  așa, așa. las` să i se strepezească dinții în strugurii ăia, că acri îi mai par. 😆


 318. 318
  Nora&1Q:

  După ce că-s mici mai sunt şi acri 🙂


 319. 319
  Daria:

  nimeni. exact. sunt de accord cu tine. tot ce spui e bine.


 320. 320
  Nora&1Q:

  Aşa. Fii umilă, docilă, obedienta inimii mele jupuite..


 321. 321
  Seva Tudose:

  1Q#233

  scuze ca răspund cu întarziere,ședint de început de an școlar și cum vine asta “să te ridici ușor de pe scaun” ?

  ce tu călăresti scaunul când stai la volan,fie în dreapta ?? Mă tem ca într-o zi vei avea un accident mastur-baric !

  voi știti de ce doamnele,prințesele,reginele din toate regatele/imperiile lumii,călăresc calul într-o parte,cu ambele picioare atîrnând doar pe o parte a coapselor calului,aratînd delicatețe feminină 🙄 😆
  tocmai, sa evite această mentalitate,călarie-masturbare !

  Asta o spun ca tot Cosa m-a pus pe anti-penultimul loc de
  „Dorie”… 😆


 322. 322

 323. 323
  Nora&1Q:

  Sărumâna, d-na Seva, mă ridic din instinct de biciclist..


 324. 324
  Morringain:

  Seva, ala e calarit de mimoza incapabila 😀


 325. 325
  Seva Tudose:

  Morringain

  no offence,please… mimoze sunt in Regatul Marii Britanii,nicidecum in USA ! 😆

  http://www.youtube.com/watch?v=Qs4B5_07ZKE

  PS.sa nu crezi ca ma oftic,caci Cosa te-a pus pe locul intai ! 😥


 326. 326
  Morringain:

  Eh, lasa, Seva, nu mai fi patrioata degeaba, ca nici aici nu mai calareste nimeni asa de foarte multa vreme 😀

  No worries si nota bene: nu m-a pus pe locul intai. Se cheama ca nu l-am suparat destul 🙁


 327. 327
  Seva Tudose:

  Morringain

  USA este o tara vasta,imensa comparativ cu Anglia,aici in country sites se calareste la propriu intens ptr.a ajunge la celalat capat de propietate, de 5 ori 10 hectare de pamant,unde I s-a pierdut o vitica !

  In Anglia doar priviligiatii(lideri politici ori pleada suita Casei Regale,ei poate au cate 10 15 hectare de
  pamant “farm” Aici sunt zeci sute de mii hectare,nelocu
  ite !

  Nu vreau eu sa ma duc,ca as putea cumpara cu 25/35 de dolari un acru de pamant,ca nu vreau sa platesc taxe degeaba daca nu fac “farming”sa fie acolo in Arizona,Nevada,unde mergi calare 5 km.sa dai de un alt vecin 😥

  In Montana poti avea si un intreg oras ca marime ori judet,dar aici costa scump ca este minunat de frumos,aici se calareste mult caii !

  si nu spun ptr.patriotism ;( tu daca esti in Anglia,si vrei sa vi in USA,cred ca primesti viza pe loc !


 328. 328
  Morringain:

  Seva, nu e chiar asa. Foarte multa lume are cai aici si exista multe facilitati pentru cei care vor sa calareasca. Nu e ceva ciudat sa vezi lumea prin oras calare. Plus ai drept de pasaj pe foarte multe terenuri, pe poteci special amenajate.

  Cat despre America, n-ai sa ma vezi, nici macar in vizita 😀 am altele de vazut intai 😀


 329. 329
  Seva Tudose:

  Morringain

  OK.dupa ce ai strabatut toata Europa pana peste…Urali, Eurasia,centimetru cu centimetru,de la polul nord pana aproape de ecuator…si te-ai plictisit

  vino in USA(nu zic America de Nord,ca mai sunt alte 2 tari) vino si ia-o de la inceput ! Succes 😀


 330. 330
  Seva Tudose:

  Morringain,

  tu esti rasista de continente,europeanco ! 😀


 331. 331
  Morringain:

  Nu-mi place ideea de America, Seva, n-am idee de ce. Nu gasesc nimic destul de atractiv. Si da, cred ca sunt, sunt cateva tari in care n-as pune piciorul din proprie initiativa 😀


 332. 332
  Seva Tudose:

  Morringain,

  pamantul este rotund ! mie imi place sa calatoresc intre paralele 45 nord pana la 45 sud…all around 😀

  cred ca tu alegi meridianele intre 30 pana la celalalt 30 😀


 333. 333
  Raj:

  In Ceylon nu creca vati dori sa mergeti, dna Morri. Io as vrea sa vizitez Hamerica aia…


 334. 334
  Raj:

  Astazi , doamnele de pe forum, bag sama ca au fost futute. S-au desfasurat cu mult farmec si dulceata pe forum. Nu acelasi lucru pot sa spun despre barbati. Cand nu fut, incep sa faca clasamente, procentaje… Adica asa se poarta, ca doar n-am stat io la curu lor…


 335. 335
  Ana:

  Frumuseţe de text.


 336. 336

  🙂 Iaca, un capriţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *