Trupa Balşoi în polimeri

Din trecuturi din abis, cântec trio ori duet, aplaudate bis cu bis, sunete de cabaret
Sacadat bate blacheu, pas cu pas pe bulevard, revine-n gândul meu, o coşmelie după gard,
Vopsită în gri ori bej, mereu arăta lugubru, timpul lui Gheorghiu-Dej destinat loc insalubru
Fiind chiar de nelocuit, mama mea cu o broboadă, încă nu m-am lecuit, ea lua topor de coadă!
Surcelele în foc trosneau, în sobă cărbuni şi lemne, de condens pereţi luceau, pe zăpadă făceam semne
Începe o altă eră, treptat devenind sinistră, ceauşistă efemeră, cu petrosin într-o canistră,
Bucureştenii la mansardă, familişti-garsonieră, în zori de zi cu o joardă, navetişti la barieră
Mulţi au coborât din rată, alergând către uzină, haina în rate cumpărată şi chibrituri de duzină!
În ’75, mi-am găsit loc, Dumnezeu m-a înstărit, la calorifer la bloc, la confortul doi sporit
Cu împrumut pân la chenzină, îl plăteai pe cămătar, doar zece litri de benzină, toţi te furau la cântar,
Precum ruşii la Colhoz, săpând la Colectiv hârtoape, românii albi de moloz, cu topor şi târnăcoape
Bolnavul la internist, înfometat… nu de tutun, în sistemul comunist… fu somat, sănătos tun!
Cu forţa în Siberia, duşi strămoşii de la noi, benevoli în Iberia, acum românii ca Balşoi
Imediat cum a luat BAC-ul, trăiesc din bani de şomaj, fug de popă, dau de dracul, dorm în părăsit garaj…
…Stoluri de păsări migrează, au noţiunea de mai bine, aşa omul emigrează, nimic nu-l poate reţine
Românimea-i tot săracă,acele practici s-au repus, sunt duzină la baracă, dorm în patul suprapus!

În beton, fier armat, încarcerându-te în sticlă, cursul îţi este programat, sigur de cei ce văd în pâclă
Dumnezeu la om i-a dat, desigur clar puterea minţii, dar până la Dumnezeu sigur te omoară sfinţii,
Poţi tuna, poţi fulgera, parte a anumitor bresle, turma a te venera… dacă au iarbă în iesle
Îşi fac mâinile scăriţă… redeschid rănile vechi, tot “EI” ajung la laviţă… sătulă-s peste urechi…

430 comentarii la “Trupa Balşoi în polimeri


 1. 1

  Mânca-mi-ai cartofu, babo!


 2. 2

  Adică mă refeream la ăsta:


 3. 3

 4. 4
  Seva Tudose:

  Cosa,

  ai mai vrea tu sa ai asemenea coaie ‘crispy,pinky’ las-o jos ba,tarane…la cei 51/52 de ani…deja ai prostata !

  sunt sigura ca ale tale sunt scofalcite,zbarcite si negre ca vinetele si pline cu bubuoaie pe ele…

  si mai cred ca deja numai ai un orgasm normal de vreo 10 ani,ia Viagra,Cialis…fa ceva…enlargement…

  mie mila de biata ta femeie,cred ca geme sub tine doar ptr.teatru 😆

  PS. fiica mea care este asistenta medicala la camera de urgenta in spital,si care le pune fitilul pe penis,ca bosorogii sa se pise….mi-a povestit despre difrenta coaielor 😆


 5. 5
  Seva Tudose:

  am uitat sa spun,si multi floci 😆


 6. 6

  N-am întâlnit muiere mai năroadă decât tine, băi Sevastiţă, băi!

  Şi las-o-n colo cu 51/52 că în februarie fac 53.


 7. 7

  Seva, nu eşti zdravănă! 😆 😆


 8. 8

  Crispy pinky, auzi! Mor de râs! 😆 😆 😆


 9. 9

  Acum, dragă Nora, hai să-ţi spun de ce am tot insistat eu cu comunicatul DNA cu privire la delegarea unor noi şefi la secţia I.

  Pentru că ce s-a întâmplat, adică tot circul, nu e altceva decât o montură a aliaţilor Băsescu şi Ponta & toată media pentru a-ţi anula efortul pe care l-ai depus protestând împotriva proiectului de la Roşia Montană.

  Vei vedea cum mesajul contra proiectului va trece în plan secundaro-invizibil încă două săptămâni de acum încolo, timp în care vor inventa altceva.

  După ce o se te prinzi, în sfârşit, şi tu de făcătura asta, să vii aici şi să recunoşti spăşită!

  Tu chiar îi credeai proşti şi lipsiţi de variante în a-şi atinge scopurile?! Au încercat să deturneze şi să politizeze protestul – chestie ieftină pentru ei, dar nu le-a reuşit. Au încercat apoi să infiltreze răspândaci şi au reuşit, dar fără prea mare efect. Au încercat prin media să-i discrediteze pe protestatari, au dus în faţa comisiei nişte ciudaţi şi tot degeaba. Atunci a fost nevoie de ceva mai greu, mai şmecher: să trezească revolta în voi. Trebuia să facă o măgărie gravă (de fapt n-a fost nimic grav, dar aşa au jucat-o, intenţionat şi asta voiam să demonstrez cu comunicatul) care să acopere temporar prin intensitate revolta împotriva proiectului.
  Citeşte pe bloguri articolele şi comentariile şi-ai să vezi cum se acreditează ideea uniunii protestelor împotriva lui Ponta şi a proiectului.

  Pe de altă parte au fost deja lansate intenţiile Băncii Naţionale de a cumpăra aurul de la Roşia Montană. Asta e o făcătură şi mai subtilă decât cea cu DNA. Pe de o parte îi prosteşte pe proşti că uite, domle, aurul rămâne la noi şi pe de altă parte ne obişnuieşte cu ideea de cumpărare.
  Asta ca să nu te revolţi tu atunci când îţi vei da seama că, aurul ne mai având căutare, jidanilor fiindu-le destul de greu să-l vândă, l-a cumpărat tot România. Adică ţi-ai cumpărat aurul tău la preţul pieţei. ca cum ar veni.


 10. 10

  Dragă Cosa,
  Văzui mai devreme pe hotnews că mâine se anunţă două proteste legate de intervenţiile lui Ponta în treaba cu procurorii. Unul la DNA, pe Ştirbei-Vodă, de la 17:00, altul la Universitate, de la 18:00.
  Cum eu n-am o minte conspiraţionistă, aşa cum am zis, mă şi-ntrebam ce dracu i-a găsit să le facă în timpul marşului. Marşul este programat la 17:00, cu punct de plecare pe strada Roşia Montană, în Militari. Traseul nu include Ştirbei, deci marşul nu va “înghiţi” mişcarea de la DNA.

  Acum, mă şi întrebam cum va fi întâlnirea celor două proteste. Mă întrebam dacă mulţimea de la marşul anti RMGC va rezona cu mesajul celeilalte, care, între noi fie vorba, dacă se menţin cifrele actuale, va fi de mult mai mică amploare. Pe FB, pe pagina eventului, ziceau, când mă uitai eu, că vin vreo sută şi ceva. Din experienţă, spun că vor fi mai puţini cei care vin decât cei care se anunţă. Deşi protestele anti RMGC au infirmat regula asta: au venit mai mulţi decât au zis pe FB.

  Cei de la protestele anti-rmgc au dezvoltat o adevărată fobie de orice adie a politic (fobie care are şi părţi bune, dar şi părţi mai puţin bune). De-asta -- deşi mie şi protestele de la DNA mi se par legitime -- mi-e că nu vor avea mare succes în a racola manifestanţi sau în a-şi impune scandările. Eventual, se va striga mai des “Ponta, demisia!” decât până acum. Dar cam atât.


 11. 11

  Om trăi şi-om vedea!


 12. 12

  Da, asta se va întâmpla pe teren, dar cum vor reflecta televiziunile?! Nu cumva protestatarii anti DNA vor juca de bună voie şi în număr mare rolul infiltraţilor de până acum?!
  Făcătura lor nu cred că se rezumă doar la circul DNA, cred că au mai mulţi aşi pe care îi folosesc în paralel. Într-o primă fază, cred că le-au ridicat mingile la fileu televiziunilor. Abia aştept ziua de luni să văd isteriile care să acopere ecoul protestului.


 13. 13

  Hm. Tot pe tărâmul supoziţiilor. Presupunând că ramura DNA ar reuşi să “confişte” faţa protestului de mâine, presupunând că protestul DNA va fi titlu principal de ştire la tv, cum crezi tu că va fi ilustrat el? Ce vor zice: mii de bucureşteni au protestat împotriva imixtiunilor în justiţie, au cerut o justiţie independentă etc? Mii de bucureşteni au cerut demisia lui Ponta şi demiterea lui Niţu pentru demiterea celor doi procurori?


 14. 14

  A fost cutremur!


 15. 15
  Dnu Raj:

  Am asteptat sa te calmezi inchipuitule. Unde-i comentariul acela ? Daca m-ai vedea, ai avea curajul sa ma injuri, cocoselule ? Te voi urechea. Stai cam rau cu nervii. Dar fiica sau mama mea ce vina au mai nenorocitule ? Esti jalnic.


 16. 16
  Dnu Raj:

  N-a fost niciun cutremur. Fute Cosa. Ma simt nevinovat si-i voi face viata forumistica un calvar, dna Nora. Totul pana la copii si mama.


 17. 17
  andreea:

  a fost zdravăn. ne-a trezit pe toți. nu atît zgîlțîiala propriu-zisă -- care a fost puternică, dar scurtă -- cît zdrăngănitul geamurilor de la bibliotecă, de la bufet… mă așteptam să continue, dar, uf, bine că s-a oprit repede.


 18. 18
  Dnu Raj:

  Abia acum am parcurs mai cu atentie comentariile. Stiind ca Seva nu mas agreaza, ai incercat s-o montezi impotriva mea, impostorule , penibilule si jenantule care esti tu. Cosa. La zaza cu Europa care se defecheaza in Dunare. Gluma era adresata Nastei care chiar a atentionat-o pe Seva, mai imbarligatorule nesimtit. Imi amintesc ca chiar tu te-ai luat de mine inca de la aparitia mea pe Pandoras, masculule alfa. Sa-mi bag pula in amigdalele tale. Trebuier sa vad neaparat comentariul acela al meu la care faceai referire. Fie el si aluziv. Vita nenorocita ! Scarba ordinara ! Vei avea de-a face cu mine in virtual. Ce as vrea sa-ti vad moaca. Doar sa-ti bat obrazul. Te-ai caca pe tine daca ma vei vedea. Te voi cauta ca sa-ti bat obrazul. Sa nu inteleaga careva ca te voi calca in picioare la propriu. Mai stii, iti va lua careva gatul si voi fi cautat eude politie ca sa dau socoteala. Doamne fereste ! e blog, te voi calca in piciare, vierme. Te-ai luat de fiica mea. Ca sa nu mai zic de nevasta.


 19. 19
  Dnu Raj:

  La noi nu s-a simtit cutremurul.


 20. 20
  val_one:

  eu n-am simțit nimic. dar mă tem că se va cutremura iar locul pe-acilea de lupte de cocoși. pentru că, nu-i așa, periodic trebuie restatabilite niște ierarhii și blogul devine ring de luptă.

  că și viața noastră forumistică este un calvar cînd luptă ei nu pare să le pese cocoșilor.


 21. 21

  Pe noi zgâlţâiala. Geamuri parcă n-am auzit. Chiar am simţit patul mişcându-se. Acum îmi vine şi să râd.


 22. 22

  Cum o fi pentru ăia din Galaţi săracii care o ţin în cutremure de atâta timp…


 23. 23
  Nastasia:

  Cutremure, cianuri, fracturare hidraulică. Acu’ descarcă şi nenorocita aia de Flaminia, numa’ 23.000 tone deşeuri toxice. Ce bine că au locuri de muncă românaşii descărcători!


 24. 24
  Edle:

  Bine ca n-a fost prea puternic. 🙂


 25. 25

  Am o colegă ai cărei părinţi stau în Câmpulung. Zilele trecute a luat foc un depozit de deşeuri chimice. Printre care şi cianuri. Erau speriaţi, na, dar nu s-ar fi dus să-şi tragă la răspundere aleşii. Colega s-a certat cu ei şi le-a zis să vină să stea la ea, până s-o duce fumul ăla din atmosferă. N-au vrut să vină.
  Între timp, am vorbit la telefon cu mama colocatarului. Care-mi zicea “nu te mai duce, mamă, la proteste. Ce, te duci tu să te-mbolnăveşti pe frigul ăsta pentru ăia?”. Lumea încă nu pricepe că nu e vorba de “ăia”. O chestie abstractă, de la mama dracu’. E vorba de noi toţi. Am încercat să-i explic asta, ea, care a fost inginer în industria alimentară, s-a apucat să-mi spună cât testau ei un produs pe vremea lui Ceauşescu şi cum acum se fac toate fără să se respecte nicio normă. Pe urmă, s-a gândit că “noi cât să mai trăim? Păcat de voi”. Şi aia a fost.
  Pe urmă, am vorbit şi cu maică-mea. Care e tare supărată că n-am chemat pe cineva să-mi repare maşina de spălat, că scoate sunete ciudate, şi că nu mi-am făcut programare la tuns, că mi-a crescut părul şi arăt ca dracu’. Degeaba i-am zis că nu prea am timp, că nu-mi stă capul nici la maşină, nici la tuns, că serile şi duminicile le petrec pe la proteste etc. “Lasă-mă, mamă, şi cu protestele alea, că trebuie să ai grijă de tine.” A rămas îmbufnată că pierd timpul cu prostii. Nu pricepe că fix asta încerc să fac: să am grijă de mine.
  Altcineva îmi zicea “vă duceţi degeaba, jocurile sunt făcute.”
  Pentru toţi cei care gândesc ca mamele de mai sus, RM e doar o porcărie în plus, încă un jaf, cum au fost atâtea altele, şi nu prea pricep cum anume ne va afecta asta pe toţi.

  Ies în stradă pentru că n-am altceva ce să fac. E ultimul loc în care pot ieşi. Cât s-o mai putea.


 26. 26
  Edle:

  La ala de-acum patru ani am fost si eu prezenta. 😛 Era ziua lu’ fiu-meu si ii faceam un tiramisu. Ce frumos mi-a zburat tava de pe masa! Multi nervi mi-a mai facut cutremurul ala! N-am sa-l uit prea repede! 🙂


 27. 27

  Ăla din 2009? Nu mai ştiu ce făceam atunci. 😀


 28. 28
  Edle:

  Da, a fost in aprilie, pe 25, 26, ca a doua zi stiu ca am avut invitati. Si tare ciudat se mai uitau la prajitura mea zgaltaita! 😀


 29. 29
  Edle:

  Referitor la comentariul 25, tu stii mai bine ce ai de facut.


 30. 30
  Dnu Raj:

  Bravo dra Val ! Eu sunt cocos. Cititi va rog ce-a scris de fiica mea. Pentru mine, pentru familia mera, maica este o sfanta. A scros maica mea pe aici sau fiica mea ? Ce vina au ele. Parca am mai zis ca sotia mea citeste comentariile. Cum credeti ca s-a simtit ? Este un ordinar, un cretin, un papagal, un perfid, UN MINCINOS. Stiind ca dv. nu ma agreati, Seva si multi altii, cauta sa imbarlige. Nu ca mi-ar pasa mie ce crede lumra despre mine, dar chiar nu vedeti cacauta tot timpul sa domine forumul cu orgoliul lui nemasaurat ? Deci cine-i cocos ? De fapt, cocosel.


 31. 31
  Dnu Raj:

  Si eu cred tot ca mama dv., dra Nora. Persoana dv., mama dv. conteaza mai mult decat RM. Nu va ridica nimeni statuie. Stiu, sunteti o luptatoare, iar cu cei ca mine nu se fac revolutiile. Iar mi-o voi lua peste bot de la dv., dar voiam sa stiti. Da` unde va uitati in dreapta sus, dna Edle ?


 32. 32

  Raj, n-ai înţeles nimic. Nu mă duc pentru nicio statuie, ar fi total ridicol. Mă duc pentru mine, Raj.
  Pentru că nu vreau ca, din taxele mele, să le fie plătite ălora despăgubiri.
  Pentru că nu vreau să beau şi să spăl cu apă contaminată.
  Pentru că nu vreau ca, mâine-poimâine, să vină o companie care să exproprieze abuziv (teoretic, dacă mama nu vinde, aş moşteni ceva pământ şi pădure)
  Pentru că nu vreau ca, peste 10 ani, să ajung să cumpăr APĂ pentru orice.

  Asta ar trebui să pricepeţi şi tu, şi mama. Că o faceţi pentru VOI. Şi nu e niciun eroism, niciun efort nemaivăzut.
  Asta e cea mai mare tâmpenie: să crezi că pe tine, familia ta, microuniversul tău nu vă va afecta.


 33. 33
  val_one:

  Nora, lăsînd justiția în mîna mafiei politice este foarte posibil ca peste zece ani toate temerile tale, care sînt și ale mele, să se împlinească.

  protestele vizează doar un braț al caracatiței, celelalte brațe își văd liniștite de treabă. și chiar le convine abaterea atenției publicului de la celelalte probleme grave. iar unii lideri de opinie ai protestului anti RMGC fac jocul puterii politice. ei stabilesc traseele și obiectivele.


 34. 34

  Ştiu, Val_one, dar chiar şi retezarea unui singur braţ (deşi nu e chiar unul singur, în RM şi-au dat mâna mulţi complici) ar da speranţă oamenilor. Ar vedea că acţiunea e mai bună decât pasivitatea.
  Iar pentru chestiunea exproprierilor -- dincolo de poluare, patrimoniu etc -- problema nu este una particulară, ci simptom al unei boli care se va extinde. Dacă permitem să fie expropriate alea 100 de familii de la RM, permitem ca în viitor să fie oricine expropriat fără să fie vorba de ceea ce e cu adevărat interes naţional. Iar dreptul la proprietate e chiar unul dintre pilonii statului de drept. S-ar crea un precedent deosebit de periculos. Iar asta mi se pare nu grav, ci foarte grav.
  Ce e mai trist e că suntem singuri în bătălia asta.
  Tu ai dat comunicatul de la ambasada SUA, dar vai!, mustrarea lor mi s-a părut cam blândă. Şi nu pot să mă întreb dacă nu cumva USL şi-a cumpărat blândeţea asta dând la schimb gazele de şist. Posibil să mă-nşel, dar nu văd aceeaşi virulenţă din afară ca cea din vara 2012.


 35. 35
  val_one:

  Nora, proiectul de lege incriminat cu expropieri, modificări de legi (vreo 20) în favoarea GR este sortit eșecului din motive de neconstituționalitate. chiar de va fi votat în parlament cade la o verificare de constituționalitate, fie și numai pentru lezarea dreptului la proprietate. axarea protestului strict pe acest proiect mi se pare mie deosebit de dubioasă.

  zici că sțnteți singuri în bătălie, dar stii că tocmai liderii din umbră alungă segmente întrgi ale societății civile cu motivul că protestele nu trebuie întinate politic?

  uite ce zice Claudiu Crăciun:

  Lupta pe tema justitiei este doar o lupta convenabila pentru ei, o continuare a isteriei din 2012. Exista un razboi intre cele trei Palate: Cotroceni, Victoriei, Parlamentului. Dar nu intre ele ci cu noi toti. In razboiul pentru Rosia Montana politicienii sunt de aceeasi parte iar adversarii lor suntem noi, cei din strada. Maine continuam razboiul pe care ei vor sa il evite.


 36. 36
  val_one:

  Dnu Raj, am citit ce v-a zis, m-a scîrbit și i-am zis-o. iar dacă noi i-am fi răspuns cum merita la cîte ne-a zis el de-a lungul anilor, am fi avut pe aici doar de bălăcăreli interminabile.

  soluția a dat-o chiar el, ignorați-vă reciproc. cu demnitate. aveți ceva de pierdut, Dnu Raj? sau trebuie să ne arătați că aveți mai mult talent la înjurat decît el? și noi, restul? facem pe majoretele de pe margine?


 37. 37

  Val_one: aş vrea să fiu la fel de sigură că va pica la CCR. Dar oricum, nu se doreşte numai respingerea proiectului de lege, ci şi respingerea proiectului minier cu totul. Asta nu se poate întâmpla la CCR. Altfel, ne trezim peste două luni cu alte subterfugii şi alte nereguli.

  Dubioasă? De ce? Pentru asta s-a ieşit în stradă de la bun început. Pornind de la acest proiect.

  Şi da, ştiu că unii vorbitori -- nu le-aş zice chiar lideri -- fac asta. Dar nu-i pot condamna. Pentru proiectul RM au fost toate partidele. Fără excepţie. Aşa că e firesc să încerce să stea la adăpost de orice “contaminare politică”. În chestiunea RM, inamicii sunt toţi. E adevărat, cu grade diferite de vinovăţie. Băsescu, PDL, PNL, PSD.


 38. 38

  Văd că s-au strâns banii necesari pentru al treilea număr din “Apusenii liberi”. Cine stă la ţară sau în locuri unde nu există internet sau unde oamenii nu se informează sau o fac preponderent de la tv, iată formularul prin care puteţi cere să primiţi ziarul şi să-l distribuiţi:

  https://docs.google.com/forms/d/1uaHeb60WrbVrUVmW83a5076u9zKIRvzp1evmC5xoVpg/viewform

  Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/368108236657670


 39. 39
  val_one:

  vezi tu, Nora? mulțimea asta de dușmani mă sperie. 🙂 glumesc, desigur, dar mă mir că și tu ai devenit adepta generalizărilor. 🙄 fură niște țigani și toata etnia lor este pusă pe hoții…


 40. 40

  Val_one, mă înşel eu?
  În cazul RM, abuzurile au fost transpartinice. De-aia am şi fost la proteste pe tema asta şi a gazelor de şist inclusiv în timpul guvernării pdl. Când e vorba de evidenţe, n-am cum să le neg.
  Ce partener credibil crezi că am avea în clasa politică? Poţi numi un politician vocal în mod constant pe tema asta pe parcursul ultimilor ani? (exclus Remus Cernea) Se poate spune că a existat vreo forţa politică, vreo grupare care să fie într-adevăr contra?


 41. 41
  val_one:

  nu știu, Nora. dar știu că premierul Boc s-a tot fofilat și a tergiversat aprobările exploatarii de la RM în tot mandatul lui. nu-i știu motivele, dar pe vremea sa GR a cam bătut pasul pe loc.

  poate că în acel contract sînt niște clauze inițiale și niciunui premier ulterior incheierii acelui contract nu-i dă mîna să-l rupă unilateral. și să cred că cei de la GR au reușit să cumpere chiar toată clasa politică plus presa mi se pare imposibil.

  e prea complicat totul.


 42. 42
  Costeluş:

  Da, pai hai ca mai zic!

  Ce au facut cei de-au luat ban? Ce ar trebui sa faca Cosa ca sa ia ban (evident, injuraturile frumoase la adresa lui Raj nu au fost suficiente)?


 43. 43
  Costeluş:

  Hotarile CCR sint *in general* obligatorii. In general! Nu intotdeauna obligatorii. Iar CCR-ul a dat hotariri aberante. Cum a fost aminarea aia de anul trecut, cind Politia Romana a recunoscut ca nu are nici un fel de evidenta a populatiei, si habar n-au cite buletine au emis. Deci, stai tu in casa la caldurica, ca vegheaza CCR! Distinsa Mona si distinsa Iulia.


 44. 44

  Cosa, ca să ia ban, n-ar trebui să facă nimic. Banii i se cuvin prin firea lucrurilor.
  Şi bagaboantele de pe blog.
  Pot să înjur cât vreau eu, ele tot pe mine mă vor. Toate se masturbează imaginându-şi că le fut eu.
  Mă rog, unele îşi imaginează şi că facem dragoste. Că le dau limbi-n ceaşcă, că le fac masaj la degetele de la picioare cu buzele et c. Alea mă iubesc sincer. Celelalte nu mă iubesc, mă folosesc doar aşa … prozaic, pentru futut. Dar nu mă supăr pe ele deoarece nici eu nu le iubesc pe toate, chiar dacă le-aş fute fără preselecţie.

  Ei, vezi?! Asta vă râcâie pe voi, neputincioşii!
  Papagalilor muişti ce sunteţi!


 45. 45
  alexa:

  la Cluj au ieșit vreo mie de oameni la protest, poate mai mult. am fost și eu puțin, cu o prietenă, că am dat întâmplător peste mulțime, dar săptămâna viitoare mergem de când se începe.


 46. 46

  Alexa, tu n-ai avatar?


 47. 47

 48. 48

 49. 49
  alexa:

  nu vreau…


 50. 50

 51. 51

 52. 52
  Edle:

  😆 Nu esti sanatos.


 53. 53

  Hai că eşti de acord cu ce spun eu, nu te mai preface!


 54. 54

  Costele, mă tot gândii. Să-ţi răspund, să nu-ţi răspund, să m-apuc să repovestesc ce s-a întâmplat cu ăia doi, o poveste extrem de obositoare, repetitivă, care s-a tot spus pe aici, cu alte cuvinte să încerc să te conving pe tine de ceva.
  Până la urmă, ajunsei la concluzia că nu merită efortul, că simplul gând al unei dezbateri cu tine pe tema asta mă oboseşte dinainte de a începe.
  Deci, mă doare în cur ce crezi. Crezi că eu i-am bannat că m-au înjurat pe mine, crezi că pe Cosa nu-l bannez pentru că nu mă-njură, je m’en fiche.

  Cosa, da, mă, vibratorului meu nou i-am desenat cu marcărul în vârf o roată de-aia neagră. Se vede kinky şi mişto pe ăla roz.


 55. 55
  Edle:

  Se zice pink, Nora. Crispy pink. 🙂


 56. 56

  Aşa, Edle, aşa. 😆 😆


 57. 57
  marcel zadda:

  rele mai sinteti!

  nu numai voi doua, toate muierile sint rele.

  buna seara, insa!


 58. 58
  Seva Tudose:

  Raj#18

  “stiind ca Seva nu ma agreeaza” :mrgreen:

  uita-te in gura mea : Raj,eu te ador,chiar daca de multe ori sari peste cal….fi sigur ca atunci iti voi trage o scatoalca,si daca ripostezi,ma bat cu tine fizic !

  si pe urma te pup 😆


 59. 59
  Costeluş:

  Oare nu cumva protestele astea cu Rosia Montana nu sint decit o pacaleala? De-aia nici nu bat jandarmii cum au batut cu alte ocazii.

  Un procuror face dosar unui bandit. Seful banditului, primul bandit al tarii, il da afara pe procuror. Sa se-nvete dracului minte! Iar oamenii protesteaza cu Rosia Montana, ii doare fix in cur de procuror. Doar un exemplu. Alt bandit nu poate fi anchetat ca are imunitate.


 60. 60
  Costeluş:

  Nora, daca te injur eu cum l-a injurat Cosa pe Raj, sa inteleg ca nu ma banezi, asa-i?


 61. 61
  Nastasia:

  “Nişte şmecheri stau în stradă, nişte bursieri care fac agitaţie că nu vor să scoată aurul care înseamnă bani. Ce, se scoate aurul la Bucureşti? Se scoate la Roşia Montană!”. Astfel rezumă subiectul protestelor declanşate de proiectul exploatării de la Roşia Montană vicepreşedintele PSD Mircea Cosma, punct de vedere pe care şi l-a exprimat, timp de 20 de minute, şi în şedinţa conducerii naţionale a partidului, pe care, spune el, a convins-o că ar trebui începută exploatarea.

  Un ticălos ca ăsta o fi pronunţat primul odiosul “Dă, doamne, la Ploieşti!” Nemernici, nemernici, nemernici. Capete crăpate cu toporul, nimic altceva n-o să meargă.


 62. 62
  Nora&1Q:

  Li-liii, ce mai zgomot, ce mai vuiet.. Ceartă pe blog! Mie-mi convine ca alfacentaurii să se ucidă reciproc, să rămâi fără rivali, să fiu doar io răsfățat de fete, să-mi facă doar mie masaj după ceafă, la tălpici, să se certe care să-mi facă ceiuțu`, să se bată sălbatic pt mine.. cum face acum alexa! Pui pariu c-o va răpune pe Nora, rivala ei. Pe urmă o va umili și pe d-na Nasta. Apoi, pe d-na andreea, Val, Edle, Jasmine.. chiar și pe d-na Seva! Le va îngenunchia pe toate. Voi fi doar al ei! Ah, viață..
  Iote, deja campania a început! Fetele sunt trase pe roată iar în țeapă se zbate doar alexa. Biata de ea! Nu i s-au închis bine fontanelele și vrea să dărâme poarta Norei cu căpuțul. Berbeacă. Așa că, suplimentar, va fi trasă pe sfoară, de păr..


 63. 63
  Nora&1Q:

  Sărumâna, d-na Nasta! Eheee..


 64. 64
  Nora&1Q:

  Ce capete crăpate? o palmă îi destabilizează total..


 65. 65
  Nastasia:

  Nu. Insist pentru crăpatul capetelor.


 66. 66

  Costele, mai lasă-mă dracu’. Mi s-a luat de hărțuiala ta. Da! Pe tine te bannez și dacă-mi mai dai bună ziua! Fuck off!!!

  Cosa, vino-ncoa și povestește ce e pe la tv, ce s-a dat și cum din faza cu protestul DNA.


 67. 67
  Nora&1Q:

  Păi nu prea avem ce crăpa..


 68. 68

  1Q: 😆 😆 Așa, așa, să nu te lași târât în cotcodăceala asta. Cucurigeală, mă rog.


 69. 69
  Nora&1Q:

  Sărna, Nora! Cin` te-o supărat în așa hal? Că-l rup pe genunchi..


 70. 70

  Toate, 1Q. N-avem genunchi pentru ele.


 71. 71
  Nastasia:

  Am avut în copilărie o carte, “Moş Cocoş Cocoloş” se numea. Nu-mi amintesc mai nimic, doar că respectivul moş cocoş spunea poveşti.


 72. 72
  Nora&1Q:

  Nu, nu mă bag! Asist la lupte ca cioara.
  Ca-n poveste: Mă, și-odată-l apucă zmeul pe voinic de grumaz și mi ți-l aruncă până-n ceriu. Apoi căzu pe pământ și se înfipse pănă la șolduri.
  Voinicul, cum ieși, îl luă pe zmeu de cingătoare și mi-l zgudui de al 9-lea cer. Când căzu, pământul îl înghiți până la piept.

  Cam așa; și tot așa..


 73. 73
  Nora&1Q:

  Ba avem, Nora. Avem. Ce dacă-s moi și ne tremură..


 74. 74
  alexa:

  când m-am luptat eu pt tine?


 75. 75
  Nora&1Q:

  Guerilloaso! Chiar și-acum duci lupte grele pe frontul de vest, pe la Cluj..


 76. 76

  Ah, Alexa, mon amour! Ce mai zici?


 77. 77
  alexa:

  :maimuțăsictirită:


 78. 78
  Nora&1Q:

  :maimuțatasictirităcălăritădemaimuțameanesictirită:


 79. 79

 80. 80

  Te cred, maimuțăsictiritădarnuchiardetotcacinugăseșteușade4zile!


 81. 81
  Nora&1Q:

  E melodia ta, Nora! Se încălzește vremea și-mi aduce aminte de vară..


 82. 82
  Nora&1Q:

  Și pt alexandrina..


 83. 83

  1Q: 😆 😆 😆


 84. 84
  Nastasia:

  Ce uşă? Poarta mănăstirii ar trebui s-o găsească, amărâta turturea.


 85. 85
  Nastasia:

  M-am îndrăgostit de un cuvânt nou. Aseară, la tv, o biată locuitoare din zona cutremurelor gălăţene povestea cum e pe acolo şi cum se manifestă animalele. Câinii latră, găinile cotcodăcesc, calul MIHUIE. Nu mai auzisem, ştiam că nechează şi atât. Mihuie! Ce-mi place cum sună!


 86. 86

  Sună mișto, nici eu nu-l mai auzisem. 😀


 87. 87

  A necheza e un termen academic de dicţionar care nu are corespondent în realitate.


 88. 88
  Nora&1Q:

  Nicio mănăstire nu-i va deschide poarta fără să dea examen de fiască supușenie și binecuvântare arhierească.. +++


 89. 89

 90. 90
  Nastasia:

  Nici dacă o lăsăm la poartă, în coşuleţ, cu un rând de schimburi şi cu bileţel?


 91. 91

 92. 92

  Abia acum am citit comentariile din urmă şi mi s-a schimbat complet sistemul de valori în care cred.
  Adică vibratoarele alea ale vostre sunt de culoare roz?!
  Nu pot să cred!

  Atunci mă întreb, ce culoare aţi vrea voi să aibă pula? Întreb asta deoarece ăia care fac vibratoare cred că au făcut nişte statistici când au ales culoarea, nu?!


 93. 93

  Sunt și mov, Cosa. Și argintii. Derutant, știu! 😆


 94. 94

  Alea negre sunt cam înfricoșătoare, recunosc. 😆


 95. 95

 96. 96

  Da’ de culoarea pulii nu sunt?
  De fapt, dacă mă gândesc bine, cele care apelează la vibratoare urăsc bărbaţii, aşa că de ce să-şi ia vibrator care să imite pula, nu?!


 97. 97

  Ba sunt, dar arată așa ciudat, ca un parizer. 😆


 98. 98
  Nora&1Q:

  Care poartă? exclus cea mare din față pe unde vin pelerinii. Rămâne cea mică din dos pe unde pleacă starețul cu banii..
  Ce fel de coșuleț? de nuiele împletite, nu?
  Și în bilețel ce să scrie? O cheamă alexa, fie-vă milă, e tanacuibilă!
  Și ce fel de schimburi? De replici, poate..


 99. 99
  Nora&1Q:

  Tii, d-na andreea, ăsta-i mâner de iatagan. Are și miră hidrometrică pt cote; de creastă, radier, cota zero..


 100. 100
  Nora&1Q:

  Nu se fac negre. Negrul subțiază..


 101. 101
  Nora&1Q:

  Parizer? :rollatrofiat:


 102. 102

  Negru lucios, nu mat. Ăla nu mai subțiază chiar așa.


 103. 103
  marcel zadda:

  în noul mall (afi) din ploiești, avem o librărie “cărturești” și un “amsterdam” sex shop.

  în sfîrșit, am intrat și noi în rîndul lumii…


 104. 104
  marcel zadda:

  de remarcat este faptul că sex shop-ul este ușă-n ușă cu magazinul “noriel” *) _

  *) pt. neinițiați, “noriel” este un magazin de jucării (pt. copii) _


 105. 105

  Tot jucării, Marcel! 😆


 106. 106
  Seva Tudose:

  #96

  nu imi vine sa cred,ce intrebare 🙄 din contra,femeile nu urasc barbatii,din contra ii iubesc,dar vezi tu vibratorul pompeaza non-stop !

  de cate ori barbatul isi da duhul,intr-un minut cand biata femeie d-abia se incalzeste 😆


 107. 107
  Edle:

  V-am zis ca socru-meu a inventat un dispozitiv care mentine erectia? Si e foarte incantat de rezultate. 🙂


 108. 108
  marcel zadda:

  remarcînd vecinătatea, dl luca m-a-ntrebat:

  “ce se vinde la magazinul scris cu roșu, tati?”

  “jucării pentru doamne, tati” zic io, inspirat, sub privirea ucigătoare a mă-sii.

  “păi, să luăm și noi ceva pentru doamna rodica *)”, zice fi-miu, “că luni **) e ziua ei” _ la care nevastă-mea l-a luat de mînă și a intrat la “galt” ***) …

  *) educatoarea (în vîrstă) de aproape 60 de ani a dlui luca _

  **) azi, adică _

  ***) de la “galt”, dna rodica nu s-a ales cu nimic. nevastă-mea, în schimb…


 109. 109

  Nu, Edle. 😆 Ce dispozitiv? Ce fel de noră ești dacă nu-i faci deloc reclamă!
  L-a brevetat?


 110. 110

  Marcel, dezinformezi copilul. Au jucării și pentru domni.


 111. 111
  Seva Tudose:

  Andreea#95

  desi stiu ca nu imi vei raspunde ca de obicei,totusi ce-i ala multi-color,pare un “shower head” 🙄


 112. 112
  marcel zadda:

  nora _

  știi, doar, că sînt un mizantrop cu (pasagere și fortuite) nuanțe misogine…


 113. 113
  Costeluş:

  Pai baneaza-ma si gata, daca tii asa de tare.


 114. 114

 115. 115
  andreea:

  e ştampila mea, Seva. nu-i nostimă?

  mai vreţi poze?


 116. 116
  marcel zadda:

  edle _

  și cum l-a botezat? “priaposcop”?


 117. 117

  Iar clănțăni? Ce dracu’ tot vrei de la mine?


 118. 118

  Andreea, nu mai pune că nu-s singură! 😆 😆 Zic ăștia că m-am tâmpit, îmi ia 4 ore să aleg un vibrator!


 119. 119
  Costeluş:

  Daca spun ca vreau sa ma joc, iau scatoalce, asa ca mai bine zic ca vreau sa te fut.


 120. 120
  Nora&1Q:

  Un bouquet de ștamp..ile! șese cai framocși..


 121. 121
  marcel zadda:

  andreea _

  o ikebana splendidă!


 122. 122

  Costeluș, ești obsedat. Pe bune. Începi să mă sperii.
  Dincolo de grosolănia, de mârlănia ta, devii patologic.


 123. 123
  Costeluş:

  Crispy pink?


 124. 124
  Nora&1Q:

  Așa, Costele! Mult ți-a mai luat..


 125. 125
  Costeluş:

  Pe bune ca esti timpita. Doar azi 🙂


 126. 126
  Nora&1Q:

  alexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


 127. 127
  Seva Tudose:

  Nora,

  cand am lucrat ca taximetrista,fie si limuzine…cand barbatii si femeile se casatoresc,au ultima lor petrecere a burlaciei…Bachelor/Bachelorettes…

  cand erau beti si cu Minnie gonfabila scoasa pe geam,la fel cum altii atarna conserve la fundul limuzinei,aici fetele atarna doar ‘penisuri’ infioratoare !

  si apropos se imbata pana cad pe jos…aici se da ciubucul inainte,stiindu-se cat se vor imbata,dar s-a intamplat sa imi dea ciubuc si la spartul targului,ca au uitat 😀

  crezi ca spuneam,nuuuuu ,multumesc mai me-ati dat o data 😆


 128. 128
  alexa:

  ce vrei? învăț la radiologie acum. am ajuns la colangiografii.
  am nimerit și ușa.


 129. 129
  Seva Tudose:

  Costelus

  ia deschide-ti sufletul,da-i bice si las-o pe Nora in pace,pare-se ca ai o obsesie intr-a o enerva. Serios Costelus…

  ia povesteste si tu ceva,cand esti fericit ? Ce te multumeste…hai ca cateva ore la dispozitie…a ta sunt 😀


 130. 130
  Nora&1Q:

  Te rog, recomandă-i și lui Costel un joint bun..


 131. 131

  Seva: 🙂 a ajuns și pe aici moda cu petrecerile astea. 😀

  Costeluș: zât!


 132. 132
  Costeluş:

  Mai Seva, nu stiu daca ma crezi, dar nu vreau s-o enervez. Nu vreau, dar reusesc a dracului de bine. Fericit? Hmm, ce-i aia? Nu stiu, n-o sa aflu niciodata.


 133. 133

  Nu vrei, ești doar obsedat. Nu te poți abține.
  Serios vorbind, chiar cred c-ar fi spre binele tău să te bannez. E clar că nu ai discernământ.


 134. 134
  Edle:

  Da, halal nora. Asta intentiona, dar nu mai stiu ce s-a mai intamplat intre timp. Nu l-am luat deloc in serios cu “miraculoasa” lui inventie si a fost foarte dezamagit. 😀


 135. 135
  Costeluş:

  Discutia a pornit de la Cosa si injuraturile lui extrem de frumoase, cu care tu ai fost de acord. In caz ca cineva a pierdut sirul.


 136. 136
  Edle:

  Marcel, asa sa-i ramana numele. 🙂


 137. 137

  Niciun om cât de cât zdravăn nu ar mai insista după ce s-ar vedea respins în toate modurile posibile. Tu ești ca drogații în sevraj. Mă întreb ce-am făcut să merit atâta ”atenție”.
  Discuția nu a pornit deloc de la Cosa. Discuția a pornit de luni de zile, de când te tot rog, ameninț, înjur etc să nu mă mai hărțuiești. Și continui s-o faci.
  Tu n-ai niciun drept și nicio calitate să mă întrebi pe mine de ce nu-l bannez pe Cosa sau pe oricine altcineva. Ai priceput, nesimțitule?


 138. 138
  Seva Tudose:

  1Q#130

  eu sa-i recomand un’joint’ 😆 ei uite tu 1Q drogurile le-am vazut doar in filme,am un post unde sunt testata prin random(surprindere) si daca refuz testul,sunt lichidata din post,am o responsabilitate enorma,de abilitatile mele depind sute de copii,zilnic !

  in privinta’joint’ului sunt o virgina, regret ca ma crezi o alta persoana 😥


 139. 139

  Minți ca un căcat bolnav. Nu am aprobat deloc înjurăturile lui Cosa.
  Du-te dracu de râmă. Începând din acest moment, nu-mi adresezi o vorbă. Scârbă intrigantă ce ești!


 140. 140

  Of, Edle, păcat! Cine știe ce potențial avea descoperirea! 😀


 141. 141
  Nora&1Q:

  D-na Seva, sărumâna, cu alexa vorbeam. Cu bibilica mea. Cu gagica mea medicinală ..


 142. 142
  marcel zadda:

  edle _

  transmite-i, te rog, inventatorului omagiile mele!


 143. 143
  alexa:

  nu pot. am nimerit azi ușa.


 144. 144
  alexa:

  chiar și așa, incompetentă sum sunt.


 145. 145
  Edle:

  Marcel, sigur. 🙂

  Ce e “Galt”?


 146. 146
  marcel zadda:

  edle _

  te-ntreb din pură curiozitate științifică: “priaposcopul” funcționează pe baterii, pe benzină, pe cărbuni, mă rog, în general, are nevoie de o sursă externă de energie?

  e foarte important să știm și o să vă spun și de ce…


 147. 147
  Costeluş:

  Tu minti. Comentariul inca exista, totul e OK, eu sint cel amenintat cu banarea. Si, din cite stiu, toate comentariile sint moderate, deci nimeni nu publica nimic fara acordul tau.


 148. 148
  marcel zadda:

  “galt” e un magazin de orologerie și de bijoux-uri.


 149. 149

  Ia, rahatule. Unde e comentariul ăla? Arată-l, jigodie!


 150. 150

 151. 151

  Comentariile sunt moderate? Ce comentarii sunt moderate, rahat bolnav? Ale tale-s moderate, idiotule? Nu-ți apar imediat, nesimțitule?
  Cât rahat poți mânca!
  Arată unde l-am aprobat eu pe Cosa! Scârbă!


 152. 152
  alexa:

  nu sunt iubita ta medicinală, ci o biată părăsită ruptă în două pe care o calci în picioare ca să nu mai fie mândra ta geloasă pe ea și care te roagă să nu i te mai adresezi.


 153. 153
  Costeluş:

  “Din clipa asta nu te mai las cât timp o să-mi apară comentariile aici.

  Apropo de cretin, cretină-i împuţâtura de mă-ta care te-a fătat şi nu te-a mâncat de căcat. Iar în pula ta s-o dai pe muista de fie-ta. Scârba dracu ce eşti!”

  La Bibilici, la 158.

  Adica ala injura in asa hal, nu-i zici nimic, in schimb ma iei pe mine cu matura ca te trag de mineca?


 154. 154
  Costeluş:

  Da, ma, eu is nesimtit, tu esti o sfinta.


 155. 155
  Edle:

  Nu, nu, fara carbuni. 🙂 Din cate-mi amintesc, (ca nu mi-a dat prea multe detalii, de frica sa nu-i periclitez inventia :D), “chestia” respectiva, care se ataseaza pe penis, creeaza vacuum. Cam asta ar fi principiul.


 156. 156
  Nora&1Q:

  alexa, iu brok mai hart.. 🙁


 157. 157

  Jegule, ce-mi arăți mie comentariul lui Cosa? Arată unde zici că-l aprob eu! Mincinos ordinar!
  Iar ție, jegule, îți zic de luni întregi să mă lași în pace. Nu de ieri!
  Ia-ți labele de pe mânecile mele!

  Apoi, am zis eu undeva, dobitocule, că-i bannez pe ăia care înjură? Sau institui tu regula asta? Cine căcat te crezi?


 158. 158
  Nora&1Q:

  Filmare de la castelul meu de suflet, Poenari, Argeș..


 159. 159
  Nora&1Q:

  Scările până sus mi-au scos sufletul..


 160. 160
  Costeluş:

  Il aprobi continuind sa discuti cu el, invitindu-l la vorba, ca si cum totul ar fi roz si frumos. Si chiar e, nu-i asa?


 161. 161
  Nora&1Q:

  alexandrina, uită-te-n oky mei și spune-mi că nu mă mai iubești! 🙁


 162. 162

 163. 163
  Nora&1Q:

  Ce frumos! Mai zi odat`..


 164. 164

  Ah, acum schimbi placa.
  Ce te fute pe tine grija, potaie, cu cine vorbesc eu? Trebuie să-ți cer ție voie? Mi-am luat stăpân și nu știu eu?
  Du-te și caută-te. Ești bolnav. Pe bune.


 165. 165

 166. 166
  Costeluş:

  Draga vacuta, eu am intrebat doar daca pot sa injur si eu la fel. De vorbit vorbesti cu cine vrei.


 167. 167
  andreea:

  şi tu, Costeluş maică, de ce nu accepţi chestia asta? înţelepţeşte-te naibii odată! cui crezi că i-au plăcut lăturile alea?! cred că de mai bine de trei ani îl ştii pe Cosa, ştii cum face la nervi. Raj, bietul, poate că nu ştia exact, şi de aia îl tot zgîndărea. lui Cosa dacă îi dai un bobîrnac, îţi răspunde cu un pumn între ochi şi dacă îl îmbrînceşti, îţi ia gîtul. asta e! ăsta e omul, aici. evită-l şi nu-ţi mai bate capul cu reacţiile celorlalţi şi cu ce acceptă ei şi ce nu.


 168. 168
  Seva Tudose:

  1Q#141

  de regula doresc pace si las de la mine…dar uite un cantec american zice asa:

  you smile at me,I smile at you,until that day…we both turn blue !

  tu zambesti la mine,eu zambesc la tine,pana-n ziua cand amandoi ne vom albastri 😀


 169. 169
  Costeluş:

  Pentru ca vreau sa fac si eu la fel! Vreau sa vad cum s-ar simti Nora daca as incepe sa spun tot felul de mascari despre mama ei. I-ar placea?

  Da, il stiu pe Cosa, stiu cum m-a injurat, si n-am sa-l uit niciodata.

  Nu, Raj nu l-a zgindarit, nu i-a spus nimic, sa ma scuzi aici.


 170. 170

  Du-te dracu de obsedat. Cu ce crezi că ești tu mai bun, care mă hărțuiești de luni de zile? Cosa înjură o dată, tu vomiți zilnic pe mânecile mele, scârbă!
  Fii atent: ăsta cu ”văcuța” e ultimul pe care mi-l mai adresezi. La următorul iei ban. Se pare că de vorbă nu înțelegi.


 171. 171
  Nora&1Q:

  D-na Seva, sărumâna!

  Așa?


 172. 172

  Bun, văd că ai mai pus unul.
  Danny a spus măscări despre mama mea și n-a fost bannat pentru asta! Jigodie mincinoasă ce ești!


 173. 173
  marcel zadda:

  edle _

  aha, am priceput! care va să zică, “priaposcopul” funcționează pe principiul “horror vacui”, postulat de aristotel…

  teoretic, invenția cu pricina pare în regulă.
  din păcate, în practică, lucrurile sînt un pic mai complicate, dar “pic”-ul ăsta contează al dracu’ de mult.

  iată de ce:

  știți care e cea mai ușoară “alcătuire” din lume?
  vă zic eu: pula _ o ridici doar cu gîndul _

  pe de altă parte, știți care-i cea mai grea “alcătuire” din lume? vă zic eu: (tot) pula _ dacă n-o ridici cu gîndul, n-o ridici nici cu macaraua.


 174. 174
  val_one:

  🙁 of, Nora, facerea de bine…


 175. 175
  Costeluş:

  Fac pe mine de frica.

  Ca pentru retarzi: ce a facut Dan_ny sa merite banarea, si ce n-a facut Cosa, sa fie inca aici? Ce am facut eu sa-mi arunci un cos cu laturi in cap?


 176. 176
  Edle:

  Cam asta cred si eu, Marcel. Totusi, al meu socru -- are 75 de ani, nu cred ca ti-am spus -- sustine cu mandrie ca, odata pornit… jocul, ar fi mai greu de-oprit. 🙂


 177. 177
  Nora&1Q:

  Coloana sonoră pt buna desfășurare a chelfănelii..
  Costele, să arunc prosopul?


 178. 178
  marcel zadda:

  edle _

  toți inventatorii sînt încîntați de ceea ce fac, și e normal să fie …

  dar, în cazul în speță, cred că, pentru o părere obiectivă, ar trebui consultată soacră-ta!


 179. 179
  Seva Tudose:

  Raj,

  cu Cosa este ca si cum ti-ai da un pumn in coaie,este “Varsator” toarna vrute si nevrute .

  Aquarius

  communicative,thoughful and caring,cooperative,dependable,scientific,strong belief in humane reforms,independence of thought and action,intense interest in people,loyal friendship,inventive.

  wow:

  unwilling to share ideas,tactless and rude,perverse and eccentric individually,self-interested,unwillingness to fight for beliefs,uncertanty and lack of confidence,voyeuristic curiosity about people…

  free of charge ! 😀


 180. 180
  alexa:

  cum să nu ți se rupă? doar sunt atât de importantă pt tine…


 181. 181
  Costeluş:

  Arunca ce vrei! Eu nu i-am mai zis nimic Norei, pina n-a aparut episodul Cosa. Dupa aia, da, am intrebat, de ce unii au dreptul sa faca ce doresc, in timp ce altii sint banati sau amenintati cu banarea.


 182. 182
  Edle:

  …Consultata cu detectorul de minciuni. 😀


 183. 183
  Nastasia:

  1Q-ule, dragu’ mătuşii, cu tratament anti-scabie ai încercat? Cumva trebe să scapi, că devii dependent de mâncărimile altcuiva.


 184. 184
  Seva Tudose:

  si cum Cosa este nascut pe 14 februarie 1961 este RAT in zodiac chineza,dar s-a nascut pe la 4 ori 5 seara,deci poate intra in contingent urmatorului semn,ca acolo se despart 2 semene.

  rat-metal are integritate,ambitie si abilitatea de a sustine un proiect pana la concluzionare.In partea negativa,sunt inflexibili,recalcitranti,cu atitudini care ameninta orice gandire.Desi este cand vrea,deschis compromisurilor,si cauta sa amelioreze,usureze tendinta,pornirile lui rigide,de metal.

  dar chiar pe 14 februarie se desparte zodiacul”Rat”cei nascuti in perioada din ianuarie 28 1960 pana la 14 februarie 1961 si cei nascuti pe 15 februarie este o alta zodie,cea urmatoare the ox-taurul care incepe pe 15 februarie…


 185. 185
  marcel zadda:

  edle _

  hmm! 🙂


 186. 186
  Costeluş:

  Poate eu oi fi nascut sub semnul boului? 😆


 187. 187
  Edle:

  Nu prea e de ras…


 188. 188
  Seva Tudose:

  Marcel#173

  😆 😆 hai fii serios,aceste vorbe nu-ti apartin 😀

  phoai,ce vorbe intelepte,a doua dupa descoperirea penicilinei,a avionul cu reactie,si clasarea DNA-ului 😀

  hai ca tot romanul Paulescu a descoperit insulina ptr.diabetici ! Ptr. asta sunt mandra ca sunt romanca !


 189. 189
  Seva Tudose:

  Costelus#186

  nu exista zodiacul boului(este cel castrat) in schimb taurul este de prasila 😀

  hai nu te mai victimiza ! De cate ori sa ti se mai spuna ? Ai un dar innascut sa cicalesti un om,uite cand vrei sa te certi cu cineva,fa-o cu mine !

  eu te voi ridica,eu te voi cobori…deal ?


 190. 190

  Costeluş … limaxule (şi tu Andreea cu lăturile),

  „Nu, Raj nu l-a zgindarit, nu i-a spus nimic, sa ma scuzi aici.”

  Târâtoareo, mai pun o dată aici extrasul pe care l-ai pus şi tu cu (era să zic mâna) excrescenţa ta:

  „Apropo de cretin, cretină-i împuţâtura de mă-ta care te-a fătat şi nu te-a mâncat de căcat. Iar în pula ta s-o dai pe muista de fie-ta. Scârba dracu ce eşti!”

  Dobitocule, expresia „Apropo de cretin” denotă faptul că undeva într-un comentariu precedent m-a făcut el pe mine cretin, cum de asemenea expresia ” Iar în pula ta s-o dai pe … ” înseamnă că deja el mă înjurase similar pe mine.

  Dacă n-ai fi autist şi bătut în cap, ai fi observat că până nu s-a luat de morţii mei (am pus extrasul, nu-l mai pun încă o dată) nici nu l-am băgat în seamă oricâte ofense şi insinuări sau remarci jignitoare a făcut la adresa mea. Dar, jigodie, orice are o limită. Te duce mintea să înţelegi asta retardatule?!


 191. 191
  Seva Tudose:

  Andreea#115

  la o a doua analiza a fotofrafiei expuse…eu una cred ca nu sunt stampile,ca si cum ca ai isfaca mana pe ea 😆

  ptr. mine arata ca niste sugiucuri,multi-frutty,sa tot le lingi …yummy,yummy-banana-pineapple mint 😆


 192. 192

  Nu limax.
  Ăsta voiam să zic, dar nu ştiu cum:


 193. 193
  Nastasia:

  Miriapod. Scolopendră. Cârcăiac.


 194. 194

  Miriapod e cam academic, scolopendră îmi inspiră ceva frumos.
  Cârcăiac -- ăsta era cuvântul!


 195. 195
  Costeluş:

  Unde te-o facut Raj cretin sau s-o legat de mama ta? Unde?

  Mai, ma scuzati ca va supar, dar nu pot sa trec peste faza asta. Cosa injura cum vrea, cit vrea, iar eu iau doar suturi (si laturi, cind o apuca dracii pe Nora). Sigur, e alegerea fiecaruia cum se comporta, dar …


 196. 196

  Costele, minți iar. Am încercat de toate cu tine. Nimic n-a funcționat. Nu-i nimic. Nu contează. Numai că acum te duci ”să faci pe tine” în altă parte. Te-am avertizat. Știu, vei avea un șoc. ”Tu chiar vorbeai serios?!”. Da, Costele. I was dead serious.


 197. 197

  Cosa, for the record și de dragul corectitudinii, da, Raj te-a făcut cretin, te-a înjurat, dar nu ți-a înjurat părinții. Niciunde chestia aia pe care ai citat-o tu nu poate fi considerată astfel.


 198. 198

  Băi, bolnavule, dacă nu citeşti comentariile de ce, pizda mă-tii, faci acuzaţii?! Ce vrei, să stau acum să caut comentarii ca să te conving pe tine?! Du-te dracu de bălos!


 199. 199

  Cosa, lasă-l, e bannat, nu îți mai poate răspunde.


 200. 200

  Nora, pentru ultima dată reiau acel extras:

  ”Dnu Danii, iar ai belito conasule ! Ai exagerat cu injuria aia cu mortii mamei dlui Zadda. Cere-ti scuze urjent. Eu asa as proceda daca as zice ceva de mortii dlui Cosa.”

  Contextul în care a pus acest extras nu avea nicio legătură cu mine, care îl ignoram de luni de zile.

  Dacă ţie nu ţi se pare o ofensă această referire la morţii mei, atunci te întreb, de ce nu a făcut referire la morţii Anei sau ai tăi, deoarece, repet, nimic din context nu justifica referirea la mine.
  Apoi, cum adică ” Eu asa as proceda daca as zice ceva de mortii dlui Cosa”.?! Adică în mod normal el şi-ar permite să mă înjure de morţii mei, nu?!
  Ţi-am mai spus, şi-ţi repet pentru ultima oară: mă deranjează mult mai puţin înjurăturile sau ofensele adresate direct, asumate, decât jigodeniile de acest tip (şi de tipul celui cu Seva). Pentru că la astea, dacă ripostezi, eşti blamat de toţi cei cu „vai, … dar nu ţi-a zis nimic!”.

  Şi gata, am terminat cu tâmpenia asta!


 201. 201

  Iote, fac şi greşeli (de parcă ar fi o excepţie!).


 202. 202

  Știam citatul. Nu era nevoie să-l reiei.
  Cosa, dacă eu spun cuiva ”Dacă eu l-aș înjura pe Cosa de morți, i-aș cere scuze imediat” înseamnă că te-am înjurat?
  Te-a dat pe tine exemplu pentru că tu ești cel cu care are relații conflictuale. Nu cu mine sau cu Ana.
  Da, jigodeniile mă enervează și pe mine. Și psihopații.


 203. 203

  Oricum, și dacă te-ar fi înjurat, eu tot nu cred în folositul acelorași arme. O chestie rămâne o mizerie, indiferent de cine apelează la ea.
  De altfel, am mai avut o situație similară aici. Când cineva a crezut că e îndreptățit să-l înjure pe un altul de familie și copii doar pentru că acela făcea urât. Iar acel cineva a fost foarte revoltat pe mine pentru că mi-am permis să-i spun că face aceeași mizerie ca ”acuzatul”. Așa de revoltat că n-a mai dat pe aici.


 204. 204
  andreea:

  aşa că lăturile sînt tot lături, nu apă de trandafiri.


 205. 205
  val_one:

  cu ocazia asta m-am convins (a cîta oară?) cîtă răbdare poate avea Nora. 🙂

  altfel, aş dori ca respectivul să fie un capitol încheiat definitiv de către toată lumea. ne ajunge. în fond, înţeleg că a dorit acest deznodămînt şi l-a forţat.


 206. 206

  Nu înseamnă că m-ai înjurat ci că m-ai ofensat grav (fiind implicaţi morţii). Repet, pentru că asta ar presupune că tu ţi-ai permite aşa ceva cu mine, chiar dacă imediat ţi-ai da seama şi ţi-ai cere scuze. Îţi ceri scuze pentru ceva ce comiţi fără bună ştiinţă, dar să-l înjuri pe unul de morţi nu faci din „greşeală”.

  Eşti femeie, eşti trăită într-un mediu în care sunt valabile alte reguli şi, chiar dacă eşti aşa … mai în etate, tot nu ai experienţa de viaţă să înţelegi aceste lucruri. Dar te asigur că el ştie foarte bine ce-a făcut – se vede bine intenţia lui.

  Hai să-ţi dau un exemplu:

  Gigi Becali a fost întrebat ce părere are despre Mutu care se recăsătoreşte. La care el, „cum să se căsătorească, păi ce jurământ şi-au făcut ei [el cu fosta nevastă], păi cum, dacă ar muri ne …, dacă aş muri eu, nevasta mea s-ar mai mărita cu altul vreodată?! „

  Vezi?! Şi-a dat seama că ar aduce vorba în mod catastrofal de moartea soţiei lui şi a întors-o, a zis „dacă aş muri eu … ”


 207. 207

  Merci, Val. Că uneori mă întreb dacă nu cumva mă grăbesc, dacă, dacă…

  Ce mișto e piesa asta și cum reușesc să mă-nfioare mereu versurile alea două:


 208. 208

  Of, Cosa, lasă-mă. N-are nicio logică ce zici.
  Și dacă aș spune ”dacă mi-ar cumpăra Cosa pantofi și nu mi-ar plăcea, nu i-aș spune” :lol:, înseamnă că eu mă gândesc sau mă aștept sau mi s-ar părea normal să-mi cumperi tu pantofi? 😆
  ”Dacă” introduce o ipoteză. Nu o afirmație, nu un fapt.


 209. 209
  val_one:

  Nora, lista celor care în decursul timpului meritau mult mai puţină răbdare şi toleranţă decît le-ai arătat tu este destul de lungă acum.


 210. 210

  Și, Cosa, ne mai cerem iertare și pentru lucrurile făcute cu bună-știință. Știi, se-ntâmplă să luăm decizii greșite, să acționăm prostește chiar conștienți fiind. Apoi, ce e de făcut? Ne sinucidem? Ne cerem iertare, Cosa. Nu-ți pică chestiile alea pinky crispy.


 211. 211
  andreea:

  Cosa ştie ce face. în felul ăsta, oamenilor le e frică de el. mie, de pildă, îmi e frică. o fi şi asta o metodă.


 212. 212

  Frică? Nu. Doar conștientizarea faptului că nu pot ”dormi” niciodată liniștită cu el. Că mă paște mereu pericolul unui pumn în moalele capului și multe flegme. Nu asta mă sperie. Altele.


 213. 213
  alexa:

  și io fac parte din lista aia?


 214. 214

  O dai în filozofii generale.
  Concret: m-a ofensat deliberat şi provocator, dar pe la spate, alunecos şi pervers.

  Dacă o făcea astfel încât să-şi dea toţi seama, nici nu mă sinchiseam să-i răspund. Cred că i-ar fi dezgustat pe toţi (cel puţin la acea fază), deci riposta mea ar fi fost în plus. Aşa în schimb, a trebuit să-l bag în pizda mă-sii ca să vadă că nu mă poate lua de prost.

  Şi gataaaaaaa! Că deja turbez de nervi când îl văd pe Ponta cum se preface că-i duşmanul lui Băsescu.


 215. 215
  alexa:


  este foarte frumoasă fata asta


 216. 216
  val_one:

  și mie mi-e frică de el, Andreea. nu știe de glumă, dacă-i pui o pioneză pe scaun el te troznește cu scaunul în cap drept răspuns.

  nu știu cum ar face dacă-i pui dulceață-n galoși… 🙄

  am zis deliberat dacă! 😉


 217. 217

  Piuneză,
  dacă i-ai pune


 218. 218
  andreea:

  păi da… şi asta, la mine, duce la moartea conversaţiei…


 219. 219

  Mai greu cu cântatu!


 220. 220
  val_one:

  și la moartea… pasiunii, implicit.

  sau deliberat? 🙄


 221. 221
  Seva Tudose:

  Cosa#200

  da-o ba in sula calului,tu crezi ca iti permiti sa-i tragi pe toti in calapod ! Hai,mars ca m-ai sictirit la culme….

  “decat jigodeniile de acest tip(si de tipul celui cu Seva” :mrgreen:

  tu vrei sa tragi pe oricine in pula…fuck off,javra !
  mereu te iei de mine,scarba ! Numai imi pomeni numele !


 222. 222
  val_one:

  Seva, se referea la confuzia de nume, Seva/Nastasia, aia cu beutul apei, n-a vrut să te jignească pe tine. 🙄


 223. 223

  Mânca-mi-ai râpu de pe coaie, babo!


 224. 224
  Edle:

  In etate, auzi! Noraaaa! Hai sa-l batem! 🙂


 225. 225

  Hai!
  [Amândouă deodată!?]


 226. 226
  alexa:

  cred că Nora te-a făcut urât, Cosa. a spus că nu ai un ambalaj prea drăguț.


 227. 227
  Seva Tudose:

  Cosa, 😆

  hai sa-ti spun una:soacra-mea a murit pe 5 septembrie anul curent,la varsta de….din 1923 pana-n 2013…fa tu fututa socoteala ! Asa ca spune-mi,babo,babusca…what ever… prost mai esti 🙄 tu cu asta vrei sa ma jicnesti…mai incearca,mai incearca…cale lunga de batut…nu cu mine ai dat-o-n bara 😀

  eu ma mandresc cu fiecare an adaugat in palmaresul vietii mele frumoase,imbelsugate…of Doamne,si nu vreau sa mooooor ,acum cand am de toate !

  D-abia de acum incep sa traaaaaaaaiiiiessssccccc 😀


 228. 228

  Aşa a zis?! Maaamă, ofensă totală, Alexandra! Ce ne facem?! Eu urât tu frumoasă de pici, n-am nicio şansă, aşa-i?!

  A, că uitasem, măcar diferenţa de vârstă e numai bună.


 229. 229

  Trăieşti pe dracu, Sevă, nu trăieşti, te-amăgeşti!

  Când toţi se fut în jurul tău, ce trai mai e ăla?!


 230. 230
  alexa:

  nu râde de mine! 👿
  alt corp n-am!


 231. 231

  Ce, mă, am zis eu ceva!?


 232. 232
  Nastasia:

  Abia când te lasă hormonii şi nu-ţi mai pasă de futut, atunci şi numai atunci începi să trăieşti. Până la asta, numa’ zbucium şi belele.


 233. 233
  alexa:

  cum să fie numai bună? tata are 45 de ani!


 234. 234

  Păi nu de taică-tu vorbeam. Vorbeam de mine.


 235. 235
  alexa:

  iar eu încercam să-ți spun că ești mai în vârstă decât tata.


 236. 236
  alexa:

  nu mă văd la 21 culcându-mă cu unul de 52.


 237. 237
  Seva Tudose:

  Cosa#229

  vorbeste ofensatul din tine,eu am o viata implinita,dar asta nu cred ca meriti confesatul meu…ai multe sechele…you need therapy !

  nu,nu ma amagesc,ce vrei sa ma laud aici pe net,de viata mea de zi cu zi ? Esti sonat ? Go fish !


 238. 238
  alexa:

  cu un singur bărbat am vrut să mă culc, dar el nu m-a vrut pe mine, așa că am renunțat de tot.


 239. 239

  Păi vezi?! Decât de tot nu mai bine cu unu chiar “ca mine”?!

  De fapt, dacă ai şti tu, se pune problema invers, adică nu cred că te califici …


 240. 240
  alexa:

  mai bine că nu-ți îndeplinesc criteriile 😀


 241. 241
  alexa:

  măcar spune-mi care sunt alea 😀


 242. 242

  Păi ce importanţă mai au criteriile mele dacă sunt mai bătrân decât taică-tu (de parcă taică-tu ar fi limita extremă -- de nedepăşit a bătrâneţii)?!


 243. 243
  alexa:

  eram și io curioasă


 244. 244
  Edle:

  Of, tu si nimfetele tale! 🙄


 245. 245
  alexa:

  s-a supărat. nici nu vrea să-mi spună de ce nu sunt bună. 🙄


 246. 246

  Hai că mă enervează ăştia din nou. Nu pot să cred, ştiu toate schemele, ştiu modelul general al societăţii, ştiu mecanismele prin care suntem asupriţi şi continui să mă enervez.

  Acum toţi – autorităţi locale şi politicieni încearcă să ne mai prostească o dată: la Izvoarele sunt cutremure şi în nici un caz, dar în nici un caz nu sunt spargeri ale faliei tectonice prin forarea sondelor de injecţie.


 247. 247
  val_one:

  ca să ne lămurim, ar trebui să știm dacă forajele din acea zonă vor să bată recordul mondial de adîncime sau merg pînă la maximum 3 km. seria de cutremure de acolo are originea la 10-12 km adîncime.


 248. 248

 249. 249

  Eroare!
  Eroare 1. Forajele din zona Izvoarele, oficial, sunt la adâncimea maximă de 800 de metri;
  Eroare 2. Fenomenele ce au loc la Izvoarele nu sunt cutremure, deci nu vin de la 10-12 km adâncime.

  Realitatea:

  1. Cum m-am prins
  Când fenomenele de la Izvoarele au devenit imposibil de ascuns publicului, atunci s-au trimis acolo câţiva specialişti. Care bineînţeles nu au ajuns la nicio concluzie. Când au fost întrebaţi dacă exploatările petroliere sunt cauza, au răspuns cu mare siguranţă că în nici un caz.
  Ceee?! Adică nu s-a cerut nicio dată tehnică de la societatea petrolieră, nu s-a putut ajunge la nicio concluzie, dar se ştie clar că nu exploatările sunt de vină!

  Va continua!


 250. 250
  val_one:

  aia nu, aia nu, poltergeist, atunci. 🙄


 251. 251

  Da, seamănă cu scandalul apelor contaminate din Pennsylvania.
  Vine agenţia de mediu, constată că analizele sunt reale, că există benzen în apă, după care zice că au greşit analizele, îşi fac bagajele şi pleacă şi n-au nicio explicaţie!


 252. 252

  2. Ştiind bine că va fi un scandal, m-am documentat la un specialist: preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, deputat PNL, membru în comisia pentru Roşia Montană. Un bagabont. Răspuns: au spart (pe şestache) falia de şisturi cristaline care, în unele locuri mai joase – în văi, aşa cum sunt cele de la Izvoarele – este la mai puţin de 700 de metri adâncime.
  Consecinţele: dezastru! Sub şisturile cristaline se află gaze la presiuni uriaşe care au fost eliberate. Soluţia de apă cu sare care se injectează pentru a scoate ţiţeiul se scurge printre şisturile sparte şi ia locul gazelor, lăsând în urmă nişte hăuri uriaşe în care au început să cadă falii mari din pământul de sub casele oamenilor. Căderi însoţite de zgomote şi alte ciudăţenii.
  Va urma – la cerere!


 253. 253
  val_one:

  mai bine le-ar duce acolo pe Monica Tatoiu și Corina Drăgotescu. ce credibilitate mai au și specialiștii ăia? 🙄


 254. 254
  Seva Tudose:

  Raj#30

  eu nu imbarlig,Raj,asigura-te de buna mea credinta !

  Cred ca deja am incercat sa arat explicatiile catre tine…fie cum vrei tu sa fie(am o afinitate catre tine)


 255. 255

  Cosa, că tot nu-mi ziseşi cum a fost ilustrat protestul de ieri la tv. Să-ţi spun cum l-a “ilustrat” sucul meu gastric.
  Măi, sincer îţi spun, am avut un moment de cumpănă aseară, când am vrut să-mi bag toate alea şi să plec acasă. După ce l-am văzut pe Ioachimescu cum i-a uşuit pe ăia cu DNA. Am prins pe final scandalul, dar era o scenă oribilă cu ăla urlând la ăia, înconjurat de câţiva moşi damblagii -- Dogaru band. Iar ăia prea civilizaţi, prea soft, prea fără portavoce ca să-i facă faţă.
  Adică ştii, chiar am avut senzaţia că trebuie să accept să înghit o broască.
  Am înghiţit-o. Îmi vine să vomit şi acum.
  Câte crezi că pot să mai înghit?
  Că ştii, eu sunt din idioţii ăilalţi, ăia care cred în DNA. Şi vor DNA.
  Dar unii din ăia cu care eram şi care au fost toată luna n-au putut înghiţi broasca. Şi nu cred că mai vin. Şi o fi nasol dacă-s mulţi năzuroşi de-ăştia.
  Deci, da, o fisură s-a produs. Dar nu cum şi pe unde te aşteptai tu.


 256. 256

  Monica Tatoiu nu are cum deoarece s-a făcut cam frig şi nu mai poate să stea dezbrăcată pe 85% din corp.


 257. 257
  val_one:

  eu l-am ginit și pe Nae pe acolo, Nora. 😆

  nu trebuie să te descurajezi. trupa de șoc a lui Dogaru s-a lipit tocmai din cauza haltei la Cotroceni. și cred că ca au fost năimiți de antene. la fel ca și dacul cu steagul de 7 metri.


 258. 258

  Nora, lucrurile sunt atât de complicate şi cu atât de multe efecte încât nu se pot explica doar în alb şi negru.

  O execuţie securistă ca cea cu Papici – pe care voi încă n-aţi desluşit-o – costă destul de mult. Nu bani ci obligaţii. Aşa că nu e făcută doar pentru un scop anume. Un astfel de demers loveşte în foarte multe locuri.

  Pentru cineva ca tine care face eforturi deosebite pentru a participa la proteste pentru o cauză, o lecţie ca asta cu DNA trebuie neapărat bine înţeleasă. E mai şmecheră şi decât alba neagra.


 259. 259
  marcel zadda:

  edle _

  bag seama ca ne-am straduit de-a-n pul(e)a sa promovam o inventie epocala pentru omenire! lumea are alte prioritati… 🙂

  altfel, “perla” zilei ii apartine lui ponta: “e un dosar politic. sunt la fel de vinovat ca dragnea”. aferim!


 260. 260
  Seva Tudose:

  bai m-am dat dracu’daca a luat-o cu alba neagra…

  din nou,again,all over,de al capo…


 261. 261

  Val_one: dacul e nelipsit de mult. El e inofensiv. Alături de vreo doi-trei cu retard mental (medical vorbind). Şi ăia săracii sunt tot nelipsiţi. Nocivi încep să fie unii dintre cei cu portavoce. Mă gândesc să-mi achiziţionez şi eu una. :mrgreen:


 262. 262

  Mda, Cosa, nu ştiu. Eu am văzut nişte oameni hăituiţi de unii într-un loc în care cică nu avem lideri. Şi trimişi la plimbare pentru că apărau o chestie foarte utilă, inclusiv în demersul anti RMGC şi Chevron.
  Judecătorii, procurorii trebuie să simtă că au populaţia de partea lor. Nu să ne simtă ca o presiune în plus. Da, ştiu, sunt proastă şi naivă.
  Dar chiar mănânc broaşte, dă-o-n pizda mă-sii!


 263. 263

  Marcel, aia intră-n colecţie alături de “sistemul lor de furt a fost mai performant decât al nostru”. Parcă aşa era, nu?


 264. 264

  Edle, dear, văzui! Are noroc că zilele astea sunt mai puţin femeie şi mai mult activistă că altfel îl castram cu forfecuţa de pieliţe! 😆


 265. 265
  val_one:

  bună idee, Nora, nici nu costă o avere. mai ales că tu ai toate argumentele la tine. 🙂


 266. 266

  “Judecătorii, procurorii trebuie să simtă că au populaţia de partea lor”

  Incredibil!

  În ce demers al lor, Nora, procurorii şi judecătorii trebuie să se simtă susţinuţi de populaţie?! Tu cunoşti vreun judecător sau procuror?!

  Nu pot să cred!


 267. 267
  marcel zadda:

  nora _

  🙂

  din cite mi-amintesc, ipochimenu’ s-a exprimat atunci (si) mai direct: “(ei) au furat mai mult decit noi.”


 268. 268

  Nici nu trebuie să cunosc, Cosa. Dar da, cunosc. O judecătoare de-o seamă cu mine, am fost colege în liceu. O ştiu şi cât a muncit ca să intre a treia oară la Magistratură. Mai ştiu una, dar cu aia n-am fost prietenă.

  Da, de ce-ar strica să simtă asta? Să simtă că ne pasă? Solidaritate! Parcă aşa se strigă în Piaţă. Solidaritate cu procurorii şi judecătorii care au coaie -- câţi or fi -- şi care au dat sentinţe favorabile populaţiei chiar în cazul RM. Ăia sunt eroi, după mine.


 269. 269

  Marcel, da, reformulai prea eufemistic pentru musiu Ponta. 😆


 270. 270
  marcel zadda:

  nora _

  cineva, nu mai stiu cine, l-a caracterizat cam asa (citez din memorie):

  e mai prost decit geoana si mai arogant decit nastase…

  ce mai poti zice?!


 271. 271

  Cam aşa, Marcel.


 272. 272
  marcel zadda:

  edle _

  roaga-l, totusi, pe inventator sa ne dea o schita a dispozitivului… cine stie, poate reusim sa-l producem in serie si ne umplem de bani! cerere exista garantat …


 273. 273
  val_one:

  frumos spus. da, judecătorii, procurorii sînt oameni și le-ar prinde bine puțină solidaritate civică, mai ales că ei sînt de ani de zile ținte numai bune de linșat mediatic, atît de unele posturi tv, cît și de politicieni.


 274. 274

  Marcel: a man with a purpose! 😆 😆
  Mâine, poimâine te văd la teleshopping!


 275. 275
  marcel zadda:

  nora _

  🙂


 276. 276

  Nora, Papici a întocmit dosarul lui Dragnea astfel încât să nu aibă nicio şansă în justiţie. La terminarea urmăririi penale – a procesului, Dragnea va primi o soluţie de achitare. Definitivă şi irevocabilă.

  Ce te faci atunci? Măcar atunci începi să iei în calcul ce-ţi spun eu aici?!

  Similar, toată făcătura cu Videanu este de a-l spăla definitiv prin intermediul justiţiei. Pactul Ponta – Băsescu înseamnă o perioadă neagră în care mafioţii de la orice nivel ai celor două mafii vor fi spălaţi de către justiţie cu ajutorul procurorilor care vor întocmi dosarele numai bine ca să nu câştige nimic.

  Ce facem atunci?! Hai să luăm câteva repere, câteva cazuri şi te las pe tine să hotărăşti când ne oprim fiind total edificaţi, după care vedem dacă am avut dreptate sau nu.


 277. 277

  Cosa, eu văd că Papici şi Mariana Alexandru au avut ceva succes cu dosarele pe care le-au instrumentat. Şi mai văd şi că, înainte să preia Papici dosarul lui Dragnea, fusese un anume Gheorghe Bocsan, care dăduse NUP.


 278. 278

  Nu mă pricep să evaluez probele care au fost făcute publice până în momentul de faţă. Deci, nu ştiu cât de solid e dosarul.


 279. 279

 280. 280

 281. 281

 282. 282
  Edle:

  Marcel, they haven’t set their priorities straight! 🙂

  Uite, asta e prototipul:


 283. 283

  Are și toc? 😆 😆


 284. 284
  andreea:

  bieţii bărbaţi…


 285. 285
  Edle:

  Ei, bietii. Daca nici Viagra nu-i linisteste, ce sa le fac! 🙂


 286. 286
  Nastasia:

  Da, sărăcuţii! Greu trebuie să le fie, cu toată existenţa dirijată de la nivelul organului cu pricina! Şi ce mitologie au construit în jurul lui, zici că-i axis mundi.


 287. 287
  andreea:

  eu cred c-aş ţine-o tot într-un rîs, dacă aş vedea aşa ceva.


 288. 288
  Nora&1Q:

  Sărumânurile, stimate doamne!
  Ce e acel Obect Zburător Neidentificat care planează deasupra pozelor alexei?

  Tocul acela pt ochelari vrea să transmită ceva subliminal? Puneți-vă picături..


 289. 289
  Nora&1Q:

  Bine, din admin e deasupra..


 290. 290
  alexa:

  a plecat Daria de la mine. zice că o să mai pună din când în când poze cu mine, pt că nu suporți să mă vezi.


 291. 291
  Nora&1Q:

  De la dvs. cum se vede?


 292. 292

 293. 293
  Nora&1Q:

  alexa, hani, să știi că folosesc tastatura Braille. Pune ceva palpabil..


 294. 294

 295. 295
  Nora&1Q:

  Sunt orb. Ce, acum ai aflat? Și am 63 de ani..


 296. 296

  Bonjour, bonjour, 1Q!
  Alexa, bâști! Pe Daria, hai, o mai suport! Pe tine în niciun caz!


 297. 297
  Nastasia:

  De la mine se vede “Alexa rătăcind pe Cetăţuie în căutarea obiectului pierdut”.


 298. 298
  Nora&1Q:

  Sărna, Nora! Ce zici, să-mi pui poze cu mine? Așa hârb..


 299. 299
  alexa:

  Nora, ești nesimțită! de câte ori să-ți mai spun că nu sunt la dispoziția ta?


 300. 300
  Nora&1Q:

  Sărna, d-na Nasta! N-am mai suportat! tre` să-i spui că-s și cocoșat, și nervos..
  Ce-ar mai fi să mă placă așa? Q vine de la Quasimodo..


 301. 301

  Bine c-a aflat unde e Cetățuia. Mai acum ceva timp, nu știa…

  Eu știu? Dacă-ți înfige Alexa bețe de urechi în ele? cu ace nu-i dau voie unde e…


 302. 302

  Ei, nu ești, Alexa! Ești, nu te mai zbate. Șșșșt, șșșșt, hai la nani. Ești obosită, se vede, ce dracu!


 303. 303
  marcel zadda:

  edle _

  mamăăăăăă, ce arătare!

  se face pe strung?


 304. 304
  Nora&1Q:

  Am pus un clip cu Cetățuia de la Poenari..


 305. 305
  Nora&1Q:

  Nu e aia de la Cetățeni..


 306. 306
  Nora&1Q:

  alexa, NORA&1Q și 1Q&NORA e totuna, doar că-n oglindă (lateral dreapta) ai imaginea invers.
  Tu vrei să ne separi? A? Ia zi..


 307. 307
  Dnu Raj:

  Bai Cosa, ce tot balmajesti acolo, ce tot incerci sa-ti iei apararea, sa tragi totul pe turta ta ? Daca prin absuird as fi zis ceva de mama ta, fa dracului un efort si cauta comentul acela asa cum ti-a cerut Nora. N-ai sa gasesti si tu stii bine treaba asta, mincinosule. Poate gasesti si un comentariu unde am facut referire la fiica ta. Ai sa-l gasesti fix ca ala unde te-am injurat de mama, de morti sau ce dracului baigui tu acolo. Recunosc ca te-am persiflat uneori, dar tu o cam ceri cu tot dinadinsul. Nu cred ca ai vrea sa stii ce gandeste in sinea lui fiecare de pe aici. Daca ar zice-o, s-ar alege cu injuraturi din partea ta. Am facut “misto” si de Ana, Nora, Nasta, Seva, Val, Danii, go-co,Costi,. Cand Val s-a suparat, am incetat brusc.Am pus ghilimelele de rigoare la cuvantul “misto”, pentru ca nu am avut in cap nicio secunda ideea de a face misto in adevaratul sens al cuvantului. La cat de analitic, de fin psiholog esti tu, asa cum crezi, de scormonitor, cum de nu ti-ai dat seama ca nu batjocoresc pe nimeni ? Cum poti fi asa de obtuz. De unde stii ca fiica mea e….. sau mama mea e….? Daca iti raspundeam cu aceeasi moneda si o faceam pe mama ta….. sau pe fiica ta…..? La cat de suburban ma exprim eu, nici nu pot sa reproduc epitetele tale. Eu zic “sarumana si vecinei care practica cea mai veche meserie din lume, chiar si pe caini ii salut, daramite sa fac referiri jegoase la adresa mamei tale, a fiicei tale sau la adresa familiilor celor de aici. Te asteptai sa-ti injur familia, n-o fac si asta te darama, am impresia. Chestie de caracter. Ala pe care tu nu-l ai…


 308. 308
  Nora&1Q:

  Diferența de vârstă e uriașă, nepoata 1Qului!
  Tu 21 io 63, nu prea ne potrivim.
  Mă dor și oasele, am Alzheimer și Parkinson..
  Mă mai vrei? Sau tu ai venit aici doar să te lauzi că ne-am iubit până să ies anticipat la pensie..


 309. 309
  Nora&1Q:

  Să tră, dom Raj! De mine să nu faceți mijto..


 310. 310
  Nora&1Q:

  Ați văz`t ce frumoasă e alexa? Eee, dacă mai aveam 2jdă ani..


 311. 311
  Nora&1Q:

  Am greșit. Nu trebuia să spun. Acum n-o să mai vb nemenea cu mine.. 🙁


 312. 312
  Nora&1Q:

  Dom Raj, să tră! Cu plecăciune vă salut! Io cu ce v-am gresit..


 313. 313
  Nora&1Q:

  Dom Raj, cu dvs vb!

  Stima..


 314. 314
  Nora&1Q:

  🙁 Dom Raj..


 315. 315
  Nora&1Q:

  Io sunt, 1Q! Să tră..


 316. 316

  1Q, ba spune, spune… Că dacă tu ai 63, eu am 36. 😆


 317. 317
  Nora&1Q:

  Ce să mai spui? Totuși este trist în lume..


 318. 318
  alexa:

  nu am chef să mai vb cu tine


 319. 319
  Dnu Raj:

  Ati gresit ca sunteti mai tanar, aveti pula mai mare, erectiile mai frecvente, asta ati gresit, dnu 1Q. De neiertat. Nu pot pentru ca sa va suport. Ma scoateti din sarite, din papuci, din sosoni, din tarlici, din tzatzani…


 320. 320
  Dnu Raj:

  Da`cu mine, dra Alexuca ? 1Q ii un nezuferit…


 321. 321
  Nora&1Q:

  Păi să nu mai vb, scorpie! Ți-a pierit chefu` cân` văzuși că am necazuri..


 322. 322

  Alexa, îți zisei s-o trimiți pe Daria. E mai veselă, mai energică, mai în putere. N-ai tu chef, las’ că are ea.


 323. 323
  Nora&1Q:

  Am greșit cân` m-am dat mai tener..


 324. 324
  Nora&1Q:

  Aolio, taică, las` că nici Daria nu e mai brează. Să mă lese-n batrânețea me..


 325. 325
  alexa:

  cu tine vb, Raj.


 326. 326
  Nora&1Q:

  M-am întristat azi. Mi-a zis una că cică: lasă, moșule, nu-i bai că trece tinerețea, ci că trece și bătrânețea..


 327. 327
  Nora&1Q:

  Așa, vipero! Fuguța la dom Raj, că e mai tenăr..


 328. 328
  Nora&1Q:

  Ia, acum, nițel rexpect pt vârsta me.
  Se aude? Dom 1Q d`ici încolosha, că n-ați făkut armata cu mn la munci agricole..


 329. 329

  Se aude, se aude, dom’ 1Q.


 330. 330
  alexa:

  ce te-a apucat acum cu diferența de vârstă? vrei să amintești de discuția cu Cosa de aseară?


 331. 331

  Na, că m-ați intimidat. Încep să plâng. 🙁 🙁


 332. 332
  Nora&1Q:

  Iote ce frumos, ce rezonant, ce sublim! Amu` mă simt și mai bătrân..


 333. 333

  Alexa, fii respectuoasă! În genunchi, că ești și mai mică!


 334. 334
  Nora&1Q:

  Păi, na. Tic`tu ar putea fi băiatu` meu. Iar eu ție mumie..


 335. 335
  Nora&1Q:

  Am iertat-o, Nora!


 336. 336
  alexa:

  tu ai 36, nu 52!


 337. 337
  Nora&1Q:

  Îmi mai ogoiam bătrânețea imaginându-mi că o hâțân pe genunchi. Ochii-mi râdeau lăcrămoși când mă trăgea de musteți..


 338. 338
  Nora&1Q:

  52?! Aveam odat`. Parcă ieri aveam 5j2 iar tu aveai 10 anișori și buchiseai pe lictere ce scriam io pe blog..
  Cum mai zboară timpul!


 339. 339
  Nora&1Q:

  Îmi amintesc de tine de când ai postat prima dată. Ți-ai păstrat aceeași caligrafie..


 340. 340
  Nora&1Q:

  Mai târziu, ai reușit să anini acilisha o compunere faină, care mi-a plăcut. Mă întinerise cu 30 de ani. 30 și ceva..
  Îmi imaginam că zburd cu tine pe câmpii, printre mii de alți copii..


 341. 341
  alexa:

  să știi că am mai primit propuneri din astea și trebuie să te obișnuiești cu ideea.


 342. 342
  Nora&1Q:

  Ce idee, taică?


 343. 343
  Nora&1Q:

  Și ce propuneri?


 344. 344
  alexa:

  o mai știi pe prietena mea ”urâtă”? al doilea băiat cu care s-a culcat m-a vrut pe mine, dar eu nu l-am vrut pe el și a ajuns în pat la ea în seara aceea. era un coleg din altă serie, deci de aceeași vârstă, arăta bine, mi l-a lăudat după că e foarte dotat, dar nu-mi stă mie mintea la prostii. ăsta a fost doar ultimul.


 345. 345
  Nora&1Q:

  O mai știu, dă-o `reacu dă bagaboantă..


 346. 346
  alexa:

  nu toată lumea mă vede urâtă ca prietenii tăi.


 347. 347
  Nora&1Q:

  Alor mei pretenari le-am indus părerea cum c-ai fi urâtă, să nu se dea la tn.
  De fapt, nu ești urâtă, da` nu prea ai țâțe. Adică nu eshty dotată, cacum ar veni. Nasol..


 348. 348
  alexa:

  mda, că ei n-au ochi să vadă.


 349. 349
  Nora&1Q:

  Credi-mă! Ei cred ce le spui io, nu ce le arăți tu..


 350. 350

 351. 351
  Nora&1Q:

  Deci, așadar, adică, virgulă, care-i ideea și propunerea? Îmi răspunzi odat`?


 352. 352

 353. 353
  alexa:

  ți-am spus că nu mai am chef să vorbesc cu tine. știu cui îi povestești tot ce-ți spun aici și m-am săturat


 354. 354
  Nora&1Q:

  Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..da. Mă așteptam.


 355. 355
  Nora&1Q:

  Aha, cum am zis mai la deal: te-a speriat Adevărul..


 356. 356

  Alexa, pe surse: nu e nevoie să povestească. Respectiva citește singură. I-am trimis eu linkul.


 357. 357
  Nora&1Q:

  Mă duc la un clisming.
  Dacă vrei să mă-nsoțești, ca odinioară..


 358. 358
  Nora&1Q:

  Nora, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. -i spune!!!


 359. 359
  Nora&1Q:

  Skrie mult akumasha..
  Mamică, să vzi ce ți-o serveshte! Că eshty nesi, că te bagi în iubirea noastră..


 360. 360

  Ei, 1Q, să nu se mai streseze săraca. Și așa are destule pe cap, ba că-i urâtă, ba că n-o plac ștrumfii… Prea le pune la inimă pe toate.
  Acum pe tine te-au lăsat și genunchii, ea ce speranțe să mai aibă de la viață?


 361. 361

  Nu scrie mult. Se centrează pe mesaje scurte, percutante. Pentru ”Nora, ești nesimțită!” nu-i trebuie multe idei, nu riscă să piardă firul.


 362. 362
  Nora&1Q:

  Făcea voluntariat. Mă menținea verde-prăzuliu, ce te bagi..
  Uof, că nika nu mă lashi să fak pe tarlaua ta!


 363. 363

 364. 364

  Nu era voluntariat. N-au primit-o la voluntari. Nu îndeplinea criteriile. Au întrebat-o dacă nu cumva are ea nevoie de asistență. Așa a apărut Daria. Nu mănâncă, nu bea. Doar vorbește și face patul când e Alexa obosită.


 365. 365
  Nora&1Q:

  Tu râzi, da` ea poate k suferă pt suferința me..


 366. 366

  Suferă, da. Ești bisturiul cu care-și taie tivul la rochie.


 367. 367
  Nora&1Q:

  Mare lucru e să-ți facă cineva patul, să-ți puie masa, să-ți ducă la analiză scaunul..
  Singurătatea ucide!


 368. 368
  alexa:

  care compunere? aia cu copacul și frunzele?


 369. 369

  Nu. Aia cu ketamina pe care ai furat-o în timpul unui laborator.
  Faci teste pe tine, încerci tot felul de substanțe ca să demonstrezi că ești mașină, dar na! Ți-au pus capac. De-atunci bântui blogurile despletită. Ți-au căzut și ștrampii, colac la glezne, nu vezi?


 370. 370
  Nora&1Q:

  Ei, ash! Sunt pe `reacu-n păpushoi.. că nu mai poartă roky iarna. Adio rocky! Rocky 7..


 371. 371
  Nora&1Q:

  Nu-ți spui care. Na, e bine?


 372. 372

  Ea nu știe că e iarnă. Șșșșt. Ieri se holba la o pietricică și-i zicea vestitorul primăverii. Imediat se apucase să facă o compunere… dar a uitat că e cu primăvara și a ieșit iar o diversiune cu ștrumfi pe care creșteau lujeri verzui. Ceva, o reminiscență rămăsese.


 373. 373
  Nastasia:

  Alexucă, eşti ca câinele pe claia de fân. Dacă nu-l vrei şi nu-l vrei pe 1Q, de ce-ţi pasă de aialaltă, de respectiva? Vrei să-i fac boscoane, s-o prefac în broască şi să vină şerpele s-o-nghiţă? Că tot nu mai e pe aici salvatorul broaştelor din gurile şerpilor.


 374. 374
  alexa:

  cred că te referi la vreun comentariu, că textul ăla e o porcărie.


 375. 375
  Nora&1Q:

  Ketamina aia n-a fo furată de Gâdea? alexa n-are nicio contribuție.
  E obișnuită cu anestezia extrasă din zeamă de bardă..


 376. 376
  Nora&1Q:

  Tăbărârăți toate pe biata fecioară! O zăpăciți..


 377. 377
  Nora&1Q:

  alexa, ia dă din piciorușe! Nesi, alea-alea..


 378. 378

  E alta. A mai luat și niște codeină, tot atunci. Cine știe ce voia să facă cu ea. O tocăniță de cartofi cu inimioare de pui… Voia să-ți dea și ție, să-ți înmoaie inima, dar n-a lăsat-o Daria. Deh, ar fi rămas fără job, fără obiect de activitate, s-ar fi desființat, ar fi intrat în insolvență, mă rog.


 379. 379
  alexa:

  nu o să înțeleg niciodată de ce râzi tu de fecioria mea


 380. 380
  Nora&1Q:

  Mie mi-a plăcut textul ăla. Păcat că odată cu el ai ieșit din peisaj și tu.
  Între timp, am albit.. A venit iarna.


 381. 381
  Nora&1Q:

  Bine că s-a legalizat cânepa. Pt sănătate, pt viață lungă și succes în afaceri, pt reușită la examene și fericire între semeni.. +++ Aleluia!


 382. 382
  Nora&1Q:

  Păi, da, la tine toată lumea se râde. Nesi..


 383. 383
  Nora&1Q:

  Altfel, dincolo de acest subiect, ce înțelegi tu? `ai de prostata me..


 384. 384
  alexa:

  ce nu înțeleg? spune-mi tu!


 385. 385
  Nora&1Q:

  Nuț spu-i nik! Na, e bn?


 386. 386
  alexa:

  eu cred că nu mai e nimic de înțeles. situația este foarte simplă.


 387. 387
  Nora&1Q:

  😆 nu mai e nimic, nu.
  Așa e, așa e, cum zici tu..


 388. 388
  alexa:

  am înțeles tot ce ai scris aici, deși nu recunoșteam de fiecare dată.


 389. 389
  Dnu Raj:

  Cu atatea modele de vibratoare, ce-ti pasa de 1Q, dra Alexa ? Mie inca imi functioneaza deshtele si limba, sa se stie…


 390. 390
  Nora&1Q:

  Io de cân` căzui pe scări, am rămas și fără deștu` cu care-mi împingeam limba..


 391. 391

  😆 😆 😆 😆


 392. 392
  Nora&1Q:

  De fapt m-a împins alexa. Daria mă întreba unde mă grăbesc așa..


 393. 393
  Nora&1Q:

  Nu mai ezistă respect pt ăi bătrâni.. 🙁


 394. 394
  Nastasia:

  Oricum aveai limba despicată, viperă cu corn, înveninătoare de fecioare.


 395. 395
  alexa:

  😳 vibratoare, auzi…
  n-am așa ceva


 396. 396
  Nora&1Q:

  D-na Nasta, ce vreți să insinuați cu limba bi? Ați pus puntu` pe G..


 397. 397
  Nora&1Q:

  Aoziți, lume! N-are vibra..
  Păi dacă le-a luat d-na andreea pe toate! D`aia.
  D-na andreea, nu renunțați la unul pt alexa? Ăl multicolor. Sorcovă..


 398. 398
  alexa:

  te referi la Georgiana I?


 399. 399
  alexa:

  am început și II-ul, dar nu o să-l public


 400. 400
  Nastasia:

  Ce ţi se tot năzare că insinuez una şi alta? Că io când zic ceva, zic direct, ca oiştea-n gard. Nu căuta sensuri ascunse, profunde, pornografice, profetice şi poetice.


 401. 401

  Georgiana, altă perversă. I-a dat bunică-sii numai ceai diuretic. Vrea s-o termine prin deshidratare. Tot de la medicină și ea… cândva vor ieși toate la iveală…


 402. 402
  Nora&1Q:

  Îhî. La ăla. Nu-l publica, că cin` știe, ți-l fură editur`li..


 403. 403
  Nora&1Q:

  Georgy era dată draq! O nesi bine zugrăvită. Un potpuriu de culori vii, de parc-ar fi fost alexa vie..


 404. 404
  Nora&1Q:

  D-na Nasta, păi cre` că limba bi nu prinde puntu` ăla. alexa habar n-are despre ce vb..


 405. 405
  Dnu Raj:

  Ba bine ca natz cazut in pla, dnu 1Q… Da` ce cata destu dv. inpingand limba, daca nu-s prea indiscret?……. Dna Nasta, io cand eream tanar imi era gandu numa la zda, scuzati expresia, dna Seva iar acu de cand am imbatranit is asa de linistit…


 406. 406
  alexa:

  ”Băgă de seamă răsăritul soarelui când o undă aburindă de lumină străbătu crăpătura perdelei. Încă nu era în stare să se trezească. Zăcea într-o toropeală plăcută, mulțumită de lenea care-o copleșea.”


 407. 407
  alexa:

  ăsta-i începutul. adică o parte.


 408. 408
  Dnu Raj:

  Dra alexa stie c-am multe pentru varsta ei, dn 1Q. O c-am subestimati si nu-i bine… Hai cam vorbit c-am mult…


 409. 409
  Nora&1Q:

  Mi-a dat alexa cu anestezic ceva de dulce și mi-a amorțit limba. Vb prin semne, iote..


 410. 410
  Nora&1Q:

  Crăpătura perdelei..
  Hm! Bine c-ai precizat.


 411. 411
  Dnu Raj:

  Abur de la cacat si crapatura zdei, nu a perdelei, dra alexa. Terminati cu prostiile si puneti mana pe un barbat, asezativa la casa dv., futeti-va si faceti copii.


 412. 412
  Nora&1Q:

  Cam ca dom Raj, ziceam și io.. :rollpervers:


 413. 413
  Nora&1Q:

  Vă pup belicos, că mi se făcu..dor de casă.


 414. 414
  Dnu Raj:

  Dna Seva, cand eream mititel, aveam o vecina care dormea numa cu picioarele departate. Aneta Lunga o chema. Culegatoare de ciuperci. Credeti ca astepta ceva ?


 415. 415
  alexa:

  io mă duc să-mi fac permis la bibliotecă


 416. 416
  Dnu Raj:

  Dna Seva, cartofu ala simbolizaza 2 oaie ? Ca prea samana…


 417. 417
  Nastasia:

  Aneta aştepta să-i treacă usturimea. Precis era grasă şi se opărea.


 418. 418
  Dnu Raj:

  Ce mai face dna Ana, dra Nora ? Mi-e dor de ea.


 419. 419

  Aoleu, Nastasia… 😆 😆


 420. 420

 421. 421
  Nastasia:

  M-a stricat antuRaju’, Nora! Nu mai fac!


 422. 422
  Dnu Raj:

  Nu creca se oparea. De oparit intre buci se oparea Lutza Grasu. Se ungea mereu cu o bucata de slana. Era ceaonar de meserie.


 423. 423

  😆 😆 Nu sunteți zdraveni!


 424. 424
  Dnu Raj:

  Aratati-mi unul sanatos, dra Nora, ca-l pup in dos. Ah, ba da, e unul sanatos, uitasem…


 425. 425
  Edle:

  Hm! Radeti de inventia mosului, deci. Las’ ca va vad eu peste 20-30 de ani! 🙂


 426. 426

  Ai greşit cu un zero. Eşti darnică!


 427. 427

 428. 428
  Seva Tudose:

  Raj

  da Raj asta am vrut sa scot in evidenta,cum ca”EI” le au mari(politicienii romani) 😀


 429. 429
  Dnu Raj:

  Coaie lungi si minte scurta, dna Seva. La dnu 1Q e viteversa: coaie medii si minte multa… La alexa , poale scurte , sanisori mici si minte medie…


 430. 430
  Dnu Raj:

  Lutza Grasu avea unfecior, Pardalean il chema, dna Edle. Gurile rele vorbeau ca Pardailean infuleca din slana aia cu care tacsu se ungea la cur, dar fara sa stie la ce-a fost olosita, ca tacsu o mai uita pe prichici in tinda. Mai avea un frate Zorro, o sora Anglia. Isi boteaza tiganii astia plozii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *