Cincizeci de umbre ale lui Codin. Text nambăr oan cu zvâc de probă

(De aici începe acţiunea în realitate)
Doinița plecase fără nicio explicaţie şi urma studii de jurnalistică la Intact Media Academy. Acolo își făcuse o prietenă nițel cam zăpăcită, Getuța, veșnic aflată în căutarea senzaționalului, care o cam îmbrobodise în activități extracurriculare de tipul interviurilor luate oamenilor influenţi, oameni de afaceri bogaţi. Textul acesta va avea ca subiect chiar un interviu cu un asemenea exemplar de reușită în viaţă.

Nu putea ține pasul cu moda. Avea un buget de autofinanţare oferit de slujba de vânzătoare de butic, al cărui patron era un olandez pe care nu-l văzuse niciodată. Deci, nu-și permitea chiar orice. Dar era curățică și miza foarte mult pe asta. Nici nu exagera cu esențele de parfum. Prefera parfumul săpunului Dove. Cu extract de castravete.

Părul aspru, tencuit de șampoane ieftine, ținea la distanță orice disperat care-și dorea tangență la buzele ei fine, arcuite provocator. Ca să nu se complice cu coafura, îl lăsa așa, rebel, plus că-i plăcea ticul să sufle delicat în șuvițele căzute pe față. N-avea carnet de șofer. Nu că n-ar fi vrut să conducă fie și-un Logan, dar îi era teamă. Își imagina că nu poate depăși o căruță, ci va merge în urma ei până ce aceasta va dispărea pe vreun drum lateral. Nici cu un taxi nu-și permitea să meargă, așa că, microbuzul era singura variantă de transport urban, ba chiar și de intercity. Că la țară n-avea unde. Era fată de oraș.

Microbuzul o lăsase în ultima stație, departe de sediul unui om exagerat de bogat, vânat de toți jurnaliștii avizi de importanță și celebritate. Se gândise bine de acasă și alesese să se îmbrace lejer în blugi, bluză bleo, o eșarfă albă și converși mov cu șireturi albe. Cine-o fi nenea ăla? Un bătrânel arogant, cu burtă, care o să mă scaneze indecent în timpul interviului? Hm! Și ce dacă…

Biroul magnatului se afla în Pipera, la marginea oraşului, într-un câmp de rapiță necultivată de anul trecut. Lujerii uscați înconjurau clădirea simplă, banală, din profile din aluminiu vopsit în albastru. Geamurile fumurii nu lăsau privirea indiscreților să-și facă de cap. Deasupra clădirii, se profila un fum albicios și dispărea în albastrul cerului. Era singurul semn că în acea clădire putea fi cineva, că-n jurul ei nu se observa niciun trafic, nicio activitate.

Trec peste amabilitatea portarului care se proptise în fața ei și-o împinsese afară din incintă pe motiv de proprietate privată unde nu se intra așa, ca într-un ceape de pe vremea lui Ceaușescu. Intră doar după ce primise telefon de la magnat că tânăra Doinița poate intra. Biroul miliardarului făcea notă discordantă cu exteriorul. Era de un lux exorbitant, care-ți tăia răsuflarea și care te făcea să descoperi că ai apnee. Inutil să detaliez pentru că așa ceva nu vă puteți imagina. Două fotolii albe înconjurate de pereți și mai albi îți dădeau iluzia unei explozii de butelii cu lapte într-o hală de lăptărie. O masă lungă, pe care se putea tăia lejer un porc, ba chiar se puteau desprinde şuncile şi spata. În spatele biroului, o umbră se desprinse de pe al treilea fotoliu care ieșea în evidență prin culoarea vișinie și-i ieși în întâmpinare. Ochii fetei deveniră exoftalmici la vederea bărbatului. Codin. Sau era o coincidență? Picioarele i se înmuiară, pragul ușii îi făcu procedura de blocare, anemia pronunțată își bătea joc de imunitatea ei.

Fir-ar să fie! Numai Getuţa era de vină. N-o prevenise deloc. Se aşteptase la un moş cu probleme de mobilitate, cumpărător avid de Prostamol şi când colo! Doiniţa nu-şi putea explica ce se-ntâmplase cu Codin. Când se transformase în acest zeu mai frumos ca un fotbalist de la Dinamo! Ochii lui o săgetau cu priviri mai ascuţite ca bisturiul unui chirurg estetician, de la clinica de pe Tudor Ştefan, din Dorobanţi. Vai, şi cum i se bălăngăneau pantalonii din material scump în zona şoldurilor. Respiraţia i se transformă într-o gâfâială, picioarele îi deveniră ca de gelatină.

– Intraţi, domnişoară Doiniţa, vă aşteptam. Zise Codin cu o voce pătrunzătoro-misterioasă, ca şi cum acum o vedea întâiaşi dată, iar un zâmbet pervers, de Hannibal Lecter, şi-ar fi spus Doiniţa, dar ea nu se uita la filme cu prostii, aşa că această comparaţie îi era inaccesibilă, îi înflori carnivor pe buze.

Nu! Era mai mult decât putea suporta. Micuţa ei zeiţă intimă începuse să bată un pas pe loc, de Tezaur folcloric, înnebunitor. ”Iete, na, Doiniţo! Ăsta, da, bărbat!”. Inima îi trepida ca un aparat de masat tălpile de la Teleshopping. Fusese şi ea la casting, dar părul, ca de obicei, îi stătea măturos şi posac. N-o aleseseră. Codin continua s-o fixeze cu o privire de psihopat sexy, cum ea nu văzuse în viaţa vieţişoarelor ei. Ce se-ntâmpla cu ea? Pe ea n-o mai tulburase niciun bărbat în halul ăsta. Ea citea cărţi romantice şi nimeni, niciodată, nu se ridicase la nivelul eroilor ei. Nici un Darcy, nici măcar un Heathcliff nu apăruseră în viaţa ei, pe cărările pe care-i umblaseră picioarele până acum. Ah, picioarele! Nu-i mai puteau susţine trupul biciuit de privirea lui ca tăciunii încinși în care colcăiau misterele. Simţea că se face băltoacă sub ochii lui.
Ah, Codine, ah, Codine, ce-mi faci tu mie, Codine…

Codin se ridică bărbăteşte de la birou. Mişcarea îi făcu pantalonii să fluture înnebunitor, pieptul i se încordă, sub flanelă chiar i se păru că ghiceşte nişte sfârcuri erecte, iar ochii ei se lipiră ca ventuza în zona unei protuberanţe pe care o ghicea ca fiind extrem de generoasă. Aerul era plin de o tensiune erotică înnebunitoare. În acel moment, Doiniţa păşi aproximativ 50 de cm în direcţia lui, dar picioarele, vai!, o trădară!

Biata fată ateriză pe burtă, la 1 cm de colțul biroului. Semn divin…

Chiar e Codin! Olele!, mai apucă să spună, și leșină de emoție, nu înainte însă de a-şi sufla o şuviţă rebelă care-i căzuse şi ea pe chip în fulminanta-i descindere la podea. O trezi zgomotul unui elicopter care aterizase în fața sediului firmei. Un elicopter SMURD. Mintea ei era acum aglomerată de întrebări și nu reușea să le asambleze în așa fel, încât să le pună în ordine. O serie de interjecții guturale îi închidea orice logică și în curând renunță. Îl privea pe noul Codin cu coada ochiului și structura unui plan de interacțiune înmugurea discret, natural, inocent. Ce frumos e Codin! Și ce pulover interesant are, ce carouri colorate! Credeam că n-are mușchi. Iote ce bine se ține de barele alea! Nu-l fâlfâie curentul de la elice. Și ce bine se mulează nădragii ăia pe el. Ce oarbă fusei! E perfect. Diseară am să-i dau vestea că-s virgină. Mă iubește, altfel nu mergeam împreună cu elicopterul acesta roș, frumos, cu atâtea beculețe care-și lasă lumina stroboscopică pe fața mai ieri retardată a lui Codin. Ce trăsături fine are! Ce nas puternic, cum de n-am observat asta până acum. Cred că e și viri… și Doinița roși ușor, mușcându-și buzele până la sânge. Era incredibil de sexy așa, cu sângele pe buze…

Codin stătea în bătaia curentului fără niciun fel de pavăză. Nimic nu părea să-l perturbe. Sigur n-avea probleme cu sinusurile şi cu otita. Nici nu-i curgea nasul ca ei. Vai, se simţea aşa de simplă, de necomplexă! Total lipsită de experienţă!

Îl dorea. Îi era ruşine să recunoască, dar micuţa zeiţă intimă o forţa, o chinuia să fie sinceră cu sine. Brusc. Vei fi al meu, beibi! Dracii te vor lua… gândi ea, și-i zâmbi angelic lui Codin, muşcându-şi iar buza de jos, ca şi cum era din brânză telemea. Corpul îi era anesteziat, aproape somnambulic. Codin o studia cu lupa lui de cercetaș de criptograme și-i răspunse cu un zâmbet rece, din colțul gurii. Se vedea că e om mare, obişnuit să comande, doamne, ce oarbă fusese! Războiul psihologic începuse.

Debarcați la Spitalul de boli contagioase, Doinița fu cazată într-un salon cu multe paturi ocupate, vopsit într-un vernil leșinat, care mai mult sporea starea de rău. Aerul era greu, apăsător, fiind un amestec de medicamente, transpirație și mucegai. Fețele supte ale pacienților contrastau puternic cu obrajii bucălați ai Doiniței care nu pricepea ce caută acolo. Făcea abstracție de orice detaliu și se concentra puternic pe o singură dorință. Să fie posedată de Codin. Violată, dacă altfel nu era posibil. Îl dorea cu disperarea fumătorului de a trage dintr-o țigară, cu nevoia organică a unui drogat de stupefiantul lui.

În timpul ăsta, Codin îndesa un plic cu monogramă în halatul unui medic. Acelaşi maxilar puternic, acelaşi chip imperturbabil. Iarăşi, Doiniţa îşi spuse că se cunoaşte omul de succes. Reveni apoi lângă ea şi-i întinse un castronel de orez cu lapte.

– Ia şi mănâncă, spuse pe un glas poruncitor.

Ah, vocea lui, vocea lui! Doiniţa simţi că i se încordau muşchi de a căror existenţă nu avea habar. Zeiţa intimă începu să vânture un băţ de căluşar, iar Doiniţa îşi spuse cu entuziasm „Vai! Primul Kegel din viaţa mea! Credeam că e doar un mit!”. De îndată fu recunoscătoare revistei „Story” pe care o citea cu religiozitate.

– Nu pooot… încercă ea să suspine, iar vocea i se piţigăie.
– Mănâncă! Ordonă el şi-i intinse o linguriţă plină.

Doiniţa, care era parcă teleghidată, înghiţi linguriţa cu totul, başca orezul, într-un gest de un erotism extrem. Vai, nici nu ştiam că pot să fac aşa ceva. Cu fiecare minut, Doiniţa descoperea lucruri noi despre ea.

Chiar şi Codin constată admirativ:
– Wow! Tu n-ai reflex de vomă?

Exclamaţia lui o tulbură profund şi începu să se foiască în pijamaua flauşată, de spital. Nu înţelegea modul în care corpul ei dădea într-un soi de bâlbâială lăuntrică.
Apoi, Blackberry-ul lui, ultimul model, încă neajuns în magazine, începu să sune. Codin îşi acoperi mâna cu gura şi ieşi să vorbească. Doiniţa nu mai pomenise aşa ceva, să ieşi din cameră ca să vorbeşti la telefon. Se vedea că e un bărbat plin de mistere. Oare ce-o ascunde trecutul său? O să afle ea, că doar nu degeaba studia la Intact Media Academy. O pensionară, internată cu colecist, o privea cu invidie, iar mai devreme fusese cât pe ce să se i se blocheze branula din pricina câmpului sexual pe care Codin îl degaja cu naturaleţe în jur.

Doiniţa a fost externată în aceeaşi seară. Codin o poftise în Audi-ul lui R8, cu tapiţerie de piele care scârţâia sub fundul Doiniţei la fiecare curbă. Pe drum opriseră la şaormeria de la Dristor, unde Codin comandase două şaorme, cu ayran. Nu era de ici, de colo. Chiar acolo, pe terasă, Doiniţa i-a luat interviul. Codin a dat numai răspunsuri reci, impersonale, ca la carte. La un moment dat, ea a îndrăznit să-l întrebe ce zodie e şi a simţit instantaneu că-i iau foc obrajii. El a repezit-o cu răceala unei îngheţate Betty Ice de căpşune.

– Domnişoară Doiniţa, vă cam jucaţi cu focul. Nimeni nu m-a mai întrebat aşa ceva.

Apoi, Doiniţa a insistat să ia troleul spre cămin. Simţea nevoia să-şi pună ordine în gânduri, să fie singură. Se urcase bâţâindu-se în 85. Simţea ceva nedefinit, ca şi cum viaţa ei era pe buza muşcată a schimbării.
Îl va mai vedea pe acest bărbat misterios şi sexy?

by

Nu acum, dar sigur mâine.

698 thoughts on “Cincizeci de umbre ale lui Codin. Text nambăr oan cu zvâc de probă

 1. Nora&1Q

  La început, apoi le-am amețit că am lacrimi pe obraz și nu mai văz bine.. 😆 cu tapiţerie de piele care scârţâia sub fundul Doiniţei la fiecare curbă?! 😆

 2. 😆 😆 😆
  Auzi, ai ceva-mpotrivă dacă uniformizez mâine textul? Nu acum. Îmi stau pe creieri italicele alea care n-au sens decât pentru noi.

 3. Băi, deci am o contracţie în termeni:

  Deci, Costeluş a intrat pe contul de feisbuc al lui Sandu şi a vorbit cu el despre Seva?!
  Sau ce, haia mea, tot zice Seva pe acolo?!

 4. Moamă, Costele. Ce fioros ești! Și zici c-o să mă înjuri? Uuuuu! Nasol!
  Iar ai venit să mănânci rahat cu polonicul?
  1. Nu ți-am dat eu niciun nume real, scârbă jepată ce ești. Iar asta o vede toată lumea. Seva a făcut-o, iar asta pentru că ești atât de dus cu capul încât ți-ai permis să îl abordezi pe soțul ei pe FB.
  2. Tu chiar crezi că înghite cineva gălușca ta că nu mai dai pe aici? Ai făcut-o zilnic, psihopatule.
  3. Dacă tu ai impresia că eu dau doi bani pe amenințările tale, te-nșeli grav.
  4. Acum, hai, marș la plâns ”ce scorpie nebună e Nora și cum mă prigonește ea nevinovat, dar ce-mi mai place să mă prigonească.”.
  Hâc, hâc, hâc.

 5. Taci dracu. Cred că n-ai mai putut de fericire când a redeschis Seva subiectul. Ai găsit pretext să vii să verși pe aici. Zici că n-ai venit zilnic? Ahaha! 😆 Cam abuzezi de incloak ăla. Să nu te banneze dracu și ăia. Scutește-mă și de amenințările tale, cu războaie și alte alea. Cine-a mai pomenit găinaț tupeist ca tine? Ah, scuză-mă. Uitasem. Tu ești suferind, singur și timid.

  Restul: vă rog, nu-l mai pomeniți pe ăsta nicicum. Că abia așteaptă. E omul pentru care și sila pe care o provoacă e un bun pretext ca să se bage în seamă. Și e dizgrațios, zău.

 6. Hiii, Costele, ce porno ești! Toată șatra? Chiar așa? Well, nasol, dar tu tot nu faci parte din ea.

  Uite, îți șterg numele de unde ți l-a scris Seva dacă recunoști că ea ți l-a menționat și nu eu, cum minți cu nerușinare, și dacă recunoști și că și pe soțul ei, și pe Ana tu i-ai abordat singurel cu numele tău pe FB. Iar pagina Anei e văzută de foooooarte multă lume, tu ai abordat-o public, nu pe chatul ăla privat, așa că a se scuti cu pretențiile de intimitate.
  Și scârbă ce ești, comentariile celor nebannați intră direct aici. Nu trec prin nicio moderare. Iar eu, jepatule, n-am nicio datorie să repar tâmpeniile pe care ți le faci cu mâna ta.

 7. Ce nu știai, mă? Că e pagina Anei văzută de multă lume? Nu zăuuu? Costele, eu știu că te-ai obișnuit să prostești lumea, mai cu o milogeală, mai cu ”vai, sunt și eu om și cât să mai suport”, dar cu mine nu-ți merge. Ana are o mie și ceva de prieteni. Și scrie acolo, cum intri. Mai exact 1698. Eu n-am cont de FB și tot mi-a parvenit behăiala ta de acolo.

  Lasă vrăjeala și cu proxyurile. Costele, ca să nu te mai chinui în minciună, eu văd ip-ul din spatele proxyurilor.

  PS: cred că cineva trebuie să-ți explice sensul sintagmei ”conversație privată”. Tu n-ai avut nicio conversație privată. Tu ai abordat un om străin care nici măcar nu ți-a răspuns. Deci, acel om n-a fost interesat de niciun schimb cu tine. Dacă tot n-ai priceput, roagă pe cineva, eventual un trecător, să-ți explice.
  Dacă tu mă fluieri pe stradă, Costele, nu se cheamă c-am avut o conversație privată. Deh, dezamăgitor, știu!
  Cine știe câte astfel de conversații private, cu diverși interlocutori, nu ți-oi ”aminti” tu! 😆

  Dar hai, lasă pălăvrăgeala. Recunoaște ce e de recunoscut (cu calomniile astea nu mai scapi). Dacă vrei. Dacă, nu, dispari. Sau spumegă în spam, cum îți place ție.

 8. Nora, acum am citit spamurile.

  Eşti moale. Nu, cu această jigodie bolnavă psihic, nu poţi să fii principială. Dacă şi acum crezi că ne mai pomenindu-l aici va renunţa, înseamnă că eşti de-o naivitate blegoasă de nu pot să-ţi desenez.

  Uită-te cum te acuză pe tine că i-a pus Seva numele aici. Incredibil!!!! După ce el l-a abordat pe Sandu pe FB.

  Cum altfel poate fi catalogat decât jigodie nenorocită ăla care depăşească sfera virtualului şi se insinuează în viaţa privată reală a unui om care nu i-a dat acest drept?!

  Nu s-a gândit nenorocitu că poate Seva nu vrea să ştie Sandu că stă pe bloguri sau alte chestii de astea. E incredibil.

  Iar fazele că nu mai intră decât provocat numai janghinele care-l ţin în braţe şi-l ling în cur pot să le mai creadă. N-a intrat aici deoarece a fost blocat, dar a încercat de sute de ori pe zi de pe sute de proxy-uri. Cum ai renunţat la blocare, cum şi-a făcut apariţia. Ca şi cum el încerca să intre în fiecare moment.

  Incredibil aşa ceva!

  Să văd acum ce mai fac disperatele şi lipsitele de opţiuni care l-au susţinut şi i-au luat apărarea.
  De fapt, la cât sunt de tâmpite, s-ar putea să nu facă nimic. Din punctul lor de vedere tu şi cu Seva sunteţi de vină.

  Gata, de acum s-a terminat cu principialitatea. Ăsta trebuie distrus prin orice mijloace.

  Iar un bun început ar fi să conspectezi din spam şi să pui aici la vedere.

 9. Boule, pe Ana ai abordat-o cât se poate de public. Lasă gargara. Și lasă-mă și cu proxyurile tale elite. (hm, parcă nu depuneai eforturi, psihopatule, să intri să citești aici)
  Bun, nu recunoști. Pentru că tu vrei să ai pretexte de bălăcăreală. Tu nu mă scoți din ”nebună” și alte insulte pe blogul vostru, iar eu nu mă mai dau de ceasul morții. Pentru că nu-mi pasă. Chiar nu-mi pasă. Oricât ai fi de disperat tu să-mi atragi atenția.
  Îți șterg totuși numele -- pe care tu însuți ți l-ai scris pe toate gardurile, pentru că vreau să văd ce mai scornești ca să stai în picioarele mele. Gelatino!

 10. Vio

  Nora,eu nu admit povestea cu “sunt singur si neinteles”…si eu ma simt singura si plina de probleme REALE,incerc sa mi le rezolv si Gata.dar nici nu m-am grabit sa-l judec prea tare.
  Acuma vad ca nu mai termina cu povestea asta.in fine…..

 11. Cosa, nu s-a terminat cu principialitatea. Eu nu sunt Costel și nu fac nici costelușisme.
  Doi la mână, lasă-le pe fete în pace. E alegerea lor, dreptul lor să creadă ce vor. Nu mai am chef de dispute cu nimeni.
  I-am șters numele. Nu pentru că ar fi avut dreptate, el s-a expus singur. Ci pentru a nu-i mai da pretexte să behăie. Mi-e silă de el și de toată povestea asta.
  Da, îi scot comentariile din spam. Într-unul singur. Că destul pare că vorbesc singură, ca nebuna.

 12. Costel, numărul de azi, 21 ianuarie 2014:

  1. 15: 14 Asa, deci de aia imi restrictionezi accesul, ca sa-mi dai numele real si sa arunci cu cacat cit poti? Si sa fiu injurat de mama (ca tot moare proasta, de ce sa nu profiti, nu?)

  Sa inteleg ca toate conversatiile private se pun pe public? Nu de alta, dar poate vor sa vada si altii cum birfesti tu, idioato!!

  Cum era cu aia “nu vorbim despre cei banati”? A, te caci pe toate, nu??

  Ia sa fac si eu cum facea Cosa pe Pandora, nu? Incerc intii asta, ca la o adica pot sa dau 1000 de lei unuia de la Romarg sa vedem pe ce nume-n pizda ma-sii se emite factura la siteul asta.

  2. 15: 16 Idioato, pentru ultima data iti spun: LASA-MA DRACULUI IN PACE!!!

  3. 15: 18 Da, ai blocat citeva proxiuri, dar nici o problema, gasesc eu, daca trebuie.

  4. 15: 19 test, timpito!

  5. 15: 27 Sa nu incep sa te injur si eu cum pot, Nora, nu-ti doresti!!! N-am facut-o pina acum, inca mai am putin respect pentru tine, vad ca tii mortis sa-l pierzi. N-ai decit. Tu alegi, ca intotdeauna.

  6. 15: 37 Seva pe site-ul tau, cu acordul tau! Mesajele private deci se fac publice, da?

  Nu am venit zilnic, proasto!!

  Mars in pizda ma-tii!!!

  7. 15: 38 Cind eu l-am pomenit pe Florin, desi ala nu era nume real, am luat ban! Bineinteles ca atunci ai sters imediat. Acum nu.

  Vrei razboi? O sa ai!

  8. 15:46 test cretino

  9. 15:46 sugi pula

  10. 15:48 aha, deci ai bannat norafiliberto, intra automat in spam si-l scoti.

  Bine macar ca intra, asta voiam sa vad. Nu-i nimic, in moderare. Pe Pandora, Cosa pe care-l admiri putea ameninta la lumina zilei. De-aia are coloana, ca putea injura liber sa rida o proasta ca tine.

  Deci, incepem sa dam toate datele private si sa ne porcaim, asa-i dobitoaco?

  11. 15:49 Tu esti dizgratioasa, cretino!!

  Ce mi-ai dat numele si ai mincat la cacat despre mine?

  Bun, deci sa inteleg ca incepem.

  12. 15:52 Suge-o fa la toata satra!

  13. 16:12 “Iar pagina Anei e văzută de foooooarte multă lume, tu ai abordat-o public, nu pe chatul ăla privat, așa că a se scuti cu pretențiile de intimitate.”

  Asta nu stiam.

  Ea mi l-a pus, ce dracu, cu acordul tau, normal! Cind eu am scris “florin” am luat ban! Nu behaiai ca e regula ca cei bannati nu sint pomenti in niciun fel?

  Vio, daca esti sigura ca ai toate informatiile, e OK, nu caut intelegerea nimanui. Eu m-am bucurat intotdeauna cind veneai aici si aduceai vesti bune despre D. Alegerea ta.

  14. 16:16 Auzi, Nora, dar de ce-as folosi proxy daca pot intra sa citesc cu IP-ul meu ?? Ca tot spui tu ca am intrat in fiecare zi. Nici vorba!

  Intru cu proxy ca sa pot comenta. Azi de exemplu.

  15. 16:26 Vezi pe dracu, la un proxy elite nu vezi nimic, ca de-aia e elite.

  Ce sa recunosc, ca esti proasta? Sau ca te caci pe toate regulile? Nu era vorba ca cei bannati nu sint pomeniti?

  Si daca am abordat un om strain (care de-acum nici nu va putea raspunde) cu un mesaj privat, inseamna ca mesajul privat e public?

  16. 16:30 Mna, asta e IP real.

  DAca vedeam mizeria aia de ieri, crezi ca nu spuneam atunci?? Desteapto!

 13. Minți, ca de obicei. Nu m-ai pomenit o singură dată. Sunt tot felul de analize și paraanalize la tine. Și insulte și de la tine, și de la Jaco. Repet, nu-mi pasă. Pentru că nu dau doi bani la un loc pe voi.
  Apoi, iar n-ai priceput. Sau te faci să nu pricepi. Nu avem nimic de negociat. Sau de ”discutat”. Mai devreme sau mai târziu, se va încheia cu hărțuiala ta, cu tot cu proxyurile ”elite” cu care te lauzi.
  Ți-am șters numele din comentariile Sevei. De ce ești încă aici?

 14. Nu, Nora, nu las nicio fată în pace. Tu poţi s-o faci, eu nu. Atâta timp cât nu-mi vei interzice definitiv să mai comentez, îmi voi folosi libertatea de comunicare aşa cum îmi dictează conştiinţa. Fără ipocrizie, fără falsă politeţe şi corectitudine politică. Şi ele au dreptul să facă la fel despre mine Punct.

  Am citit pe tentativa lor de blog. Astea n-au înţeles nimic. De fapt au înţeles, dar continuă să-l lingă-n cur. Nu-l pune niciuna la punct de parcă nu s-ar putea lipsi de suptul pulii lui.

  A intrat nenorocitu pe contul de FB al lu Sandu, iar acum guiţă că i s-a spus numele aici pe blog şi că ăsta e motivul pentru care a intrat să-şi lase borâturile.
  Iar ele îl cred. Îl compătimesc sau îl ceartă părinteşte.

  Pentru cine mai ave dubii în legătură cu cine e cea mai scârbă fiinţă întâlnită pe blogurile astea, luaţi de aici:

  Andreea (cu referire la mesajul de pe FB pe contul lui Sandu):
  “mda. şi a dat Seva peste el şi s-a făcut foc şi pară.

  e un mesaj de abordare foarte decent. elegant de-a dreptul, ce să mai 🙂 :)…”

 15. Bă, mai termină dracu și tu. Ce câștigăm? Stăm iar la discuții care nu duc niciunde. Da, aia e, așa văd ele situația. Nu e vorba numai de politețe, e și de lehamite. Nu mai am chef de acest subiect!!!
  Ăsta plesnește de mândrie, îți spun eu. De când n-a mai fost el așa de băgat în seamă?

 16. Scârbo, eu n-am plecat bannată de pe Pandora’s. Eu n-am plecat hămăind pe la garduri ca tine sau dată-n șuturi afară. Iar eu linkurile le puneam când eram în război cu Cosa din cu totul alte și alte motive. Dar tu ești prea prost ca să pricepi orice pe lumea asta. Nu mă compara pe mine cu tine, molusco!
  Na, ia-ți linkul și bagă-ți-l în cur!
  Blogul jepatului de Costel e ăsta: http://ciocolatacusare.wordpress.com/

  Acum dispari? Sau continui cu milogeala?

 17. Nu ești tu-n poziția de a negocia ceva cu mine. Bagă-ți mințile în cap. Oricâte spume ai face. Povestea asta nu va fi complet încheiată decât în clipa în care ți se vor închide toate porțile. Toate proxyurile, inclusiv alea ”elite”. Ale dracu de elite ce sunt vin după ele cu marca ”originating 68” și știi tu continuarea. Azi ai putut intra pentru că am suspendat blocarea (din cauze de efecte adverse). Nu că ai avea tu proxyuri cu trei coaie.
  Du-te, vezi că face Jaco poante bune cu privire la vânătăile pe care i le-ar fi provocat Sandu Sevei. Scârbă mi-e de voi!

 18. Nora, tu nu înţelegi un lucru: nu suntem noi ca să avem sau nu ceva de câştigat din discuţiile astea.

  Tu eşti judecată pentru ce scrii tu, iar eu, pentru ce scriu eu. Numai o janghină rău interesată te poate trage pe tine la răspundere pentru ce scrie altcineva.

  Şi da, tu poate vrei să se termine, dar eu mai am ceva de clarificat în chestia asta şi o voi face.

  Şi hai să-ţi aduc o veste proastă: Psihopatu ăsta nu se va opri. Deci nu se va termina decât atunci când va fi blocat definitiv. Asta e! Ai văzut de sărbători. Cum ai deblocat, cum a intrat să te înjure. Când l-ai blocat din nou şi şi-a dat seama, perversu, că nu mai are şanse,le-a prostit pe proastele lui că nu mai vrea să intre. Acum, când a văzut că e deblocat, şi-a pregătit terenul spunând că i s-a dat numele pe blog şi ai intrat din nou.
  Concluzia e clară: dacă e deblocat, vine şi borăşte, în timp ce disperatele îl încurajează.

 19. Cosa, până una-alta, nu vreau să mai aibă ăsta pretexte. Să văd ce face după aia.
  Altfel, sunt total convinsă că e cum spui. Nu se oprește, el caută zilnic să intre și, ori de câte ori poate, o face.
  Dar eu, ca o sadică nenorocită ce sunt, vreau să-i îngreunez calea. Nu să i-o ușurez. Vreau să-l văd transpirând că n-are de ce se lua.
  Apoi, aș prefera să-mi văd de scrisul romanului cu Codin decât de luptele cu ăsta.

  Tu-i oferi ăstuia cel mai la îndemână pretext să vină aici. Când eu aș vrea să-l văd făcând implozie. 😀

 20. Aoleu, Costele! Te-am provocat?! Eu pe tine? Cum de-oi fi îndrăznit! Mor de teamă când mă gândesc că vei descătușa fiara -- zisă și Cața costelușiană -- din tine și vei încerca să provoci o ceartă între mine și Cosa postând comentarii vechi pe care le scoți din coșul de rufe. Sau că-mi mai zici de trei ori ”sugi pula”. Mamă, ce rău ești.
  Așa crezi tu, că dacă ar dispărea Cosa, te-ai întoarce tu, trandafiraș-belferaș, nu?
  Greșit!
  Cum dracu faci, că tot în gard o dai.

  Nu, Costele, nu vei mai intra cu niciun ip. Niciodată.

 21. Sobru!

  Bine că ai fost politicoasă şi nu mi-ai zis brută!

  Dacă are sclipiri, schepsisuri şi alte ălea îmi place să citesc. Dacă e o poveste lungă, statică şi trenează-toare, mă las!

 22. Nu, nu. Chiar asta voiam să spun. Ți se va părea o tâmpenie fără miză.
  Și știu ce zic, ție nici de Costăchel nu ți-a plăcut.

 23. Seva Tudose

  Nora

  Ai facut bine ca i-ai sters numele de familie a lui Catalin,a fost o greseala de a mea prin a-l integra la un comentariu de al meu.

 24. Mie mi-a plăcut Costăchel atunci când a fost inventat. În comentarii. Când intervenţiile erau spontane.

  Când s-a organizat o poveste şi-a pierdut farmecul.

 25. Costăchel a fost pe Pandora’s, Uc. S-a născut spontan, în comentarii. Apoi, împreună cu Ana, le-am lipit la un loc și a ieșit un soi de nuvelă. În vreo 7 capitole. 😀

  Cosa: atunci n-ai zis așa!

 26. Seva Tudose

  Nora,

  da,merge perfect,sper sa nu devin iar…stii tu ce 😀

  Cosa#54

  vezi ce programezi acolo,fi atent unde bagi degetele 😀

 27. Mda, nu ți s-a întâmplat? O stare nelămurită.
  Ca atunci când zici ”mi-e poftă de ceva bun” și ești întrebată ”Aia?”, ”mnu”, ”ailaltă?”, ”nu tocmai”, ”dar?”, ”Nu știu, ceva bun….”. 😀

 28. Seva Tudose

  uc

  tu vorbesti de “saorma,ayraaan” si eu mancai doar o ciorba goala 😀

  dar de ce “ayraaan” are 3 de a 😆

 29. Așa. Vă mai rog o dată pe toți. Dacă se întâmplă să nu puteți accesa blogul, dați un mail cu textul care vă apare. Inclusiv eroarea de la sfârșit. Vă roooooog!

 30. Danny

  Aloo, mai scriem si noi ceva pe aici? Mai mult de 4 persoane nu sunt pe blog. Si cu mine 5!
  Un subiect interesant aud si eu?
  Caraghiosul ala de Raj nu mai vine pe aici?

 31. Danny

  Da, Seva, am vazut. Costy si-a creat un blog. Ce-ar trebui sa fac eu acum?

  Cosa, lapte sa stii ca pap de cand m-am nascut. Imi place la nebunie, e si sanatos pe deasupra.

  Ce atitudine vrei sa iau, Cosa? Eu sunt un om caruia ii place gasca, sunt sociabil, comunicativ. Nu-mi place dezbinarea deloc. Ce sa fac? Sa ma impart, sa nu ma impart?
  Asa s-a distrus si Pandora’s, si tare rau mi-a parut. Mi-e sa nu pateasca asa ceva si pistolul.
  Daca iau atitudine, mi-e teama sa nu fiu acuzat de dirijism, stii tu, semne de circulatie, politiot cu cascheta, etc.
  Mi-e teama ca ma depaseste aceasta situatie. Iar eu nu sunt genul de om care sa afirm asa ceva, sau sa fiu intr-o astfel de ipostaza.
  Doar ma stii ca sunt bataios, dar iti reamintesc ca am fost bannat de 6 ori intr-un an. Nu stiu ce sa mai zic.

  Eu v-am vrut pe toti laolalta, asa cum a fost pe Pandora’s, cu bune, cu rele, ne-am simtit bine, am stiut sa redresez situatia de fiecare data. Daca greseam, aveam capacitatea s-o scot curata imediat.
  Tu nu vezi ca nici Ana nu mai vine? Nu stiu ce sa mai cred!
  Eu ma supar, dar dupa un timp imi trece, la nervi injur, doar atat, cand sunt calm sunt de nota 100, glumesc, binedispun. Dar acum, astept sa se limpezeaza apele.

 32. val_one

  Danny, îmi place atitudinea ta diplomatică, să ştii. 🙂

  asta nu înseamnă că eşti un papă-lapte. 😉

 33. Danny

  Cosa, aceasta situatie trista, aceasta dezbinare n-am produs-o eu. Eu am fost bannat 2 luni, de pe 18 nov. 2013, pana pe 16 ian. 2014. Cu toate acestea, eu tin la Nora, si o apreciez foarte mult.
  In ultimul timp o vad foarte nervoasa, ravasita emotional si cu nervii la pamant. Va cunosc pe toti de aici, deci si pe Nora.
  In aceste doua luni eu mi-am facut un nume pe facebook, pe foarte multe siteuri de acolo. Mi-am facut 90 de prieteni, dintre care 70 mi-au cerut prietenia. Am primit sute de likeuri pentru comentariile mele, multi dintre ei au incredere in mine. Destul de rar m-am certat pe acolo cu persoane care sunt pro sistem.
  Am lasat totul la latitudinea Norei, deoarece este blogul ei. De fiecare data mi-a spus sa nu ma bag, si de fiecare data am intervenit, si am fost bannat.
  Nu stiu cat de mare conducator politic voi fi, sau daca voi fi, dar ceva voi incerca. Vom vedea cu totii ce va iesi.

  Valonas, merci! Normal ca nu sunt un papa -lapte. Am nevoie si de diplomatie, si o stapanesc destul de bine in multe situatii, calm sa fiu.

 34. Danny

  Fiti atenti, Ana, Andreea, Dana, Nastasia, Jasmine, Joiana( niciodata n-am stiut cine este aceasta fata, poate imi spui tu, Cosa), Svetlana, Andrusk, Licurici, Jaco, Ghevara nu mai sunt aici, au plecat.
  N-a mai venit nimeni intre timp.
  Nu-ti spun nimic toate acestea? Ia trage tu o concluzie?

 35. val_one

  cică, odată, o fată mergea cu metroul. la un moment dat, observă că un băiat se tot uită la ea. o studia scurt, de sus pînă jos şi cobora iar ochii în cartea pe care o citea. mai citea, o mai îi mai dădea fetei o ocheadă scurtă. încet, încet, fata a început să se enerveze, numai că, la un moment, dat băiatul a închis cartea şi s-a ridicat de pe scaun. urma sa coboare. ei bine, abia atunci a putut vedea fata ce carte citea băiatul.

  voi aveţi vreo bănuială? 🙄

 36. Seva Tudose

  Ehehei…lele dada 😀

  unii se implica cu materia cenusie,ca Marx,Engels,Lenin…adica platformari…iar altii sunt”doers” adica actionarii/facatorii ca Mao Tze Tung,N.Hrusciov,Tito,Ghe.Gheorghiu Dej,Ana Pauker, N.Ceausescu…

  iar altii sunt simpatizantii,cei ca Ponta,Obama…cum il cheama pe al frantuzilor,ca am un lapsus 🙄

 37. Seva Tudose

  Hollande… ? pai nu-i din Olanda/Netherland 😀
  e frantuz,curvarul naibi 😆

  desigur glumesc !

 38. Danny

  Seva, dar Thomas Hobbes, John Locke, Montesquieu, J.J.Rousseau, Voltaire, Benjamin Constant, Adam Smith, John Stuart Mill, Alexis de Tocqueville, Pierre Manent, nu sunt si ei “platformari”?

 39. Danny

  Valonas, e greu de zis ce carte citea baiatul respectiv. Putea fi orice, chiar si o carte de bucatarie.
  Pe mine ma enerveaza, de ce nu-i dadea ochiade fata baiatului, caci doar el era cel ocupat?

 40. Seva Tudose

  #92

  au plecat si ei sa schimbe putin aerul Artic ! Vor reveni pe rand…

  “Acolo este tara meeea,si locul meu cel nebunesc

  Acolo eu tot as vrea,cu unii sa ma …babardesc !” 😆

 41. Danny

  Nora, timp de 20 minute n-am putut sa intru la tine. Mi-a aparut alta bazaconie diferita de cea de ieri.

 42. Danny

  Nu pot s-o pun, deoarece nu mai apare. Scria ceva de cod unlimited, sim ulte alte socoteli, cifre, litere, etc

 43. Seva, le-am primit mailurile. Ți-am și răspuns la ele.
  Văd că nu încetezi cu atitudinea asta de suspiciune că te-ar vrea Cosa blocată în mod intenționat. Mail am primit și de la Uc. Deci, iarăși, nu ești singura. Și cred că mai sunt și alții care au probleme, dar nu spun.
  De ce crezi tu că te-ar vrea Cosa blocată? Ce crezi că vrea? Să rămână doar el cu mine? Păi, ne-am plictisi de moarte!

 44. Nora&1Q

  Hai, sărumâna și să tră! N-am avansat cu cititul la umbra nucului Codin. Să-mi fie rușine!
  Am citit seria Costăchel. F. reușit! Dl ik n-a mai venit..

 45. Seva Tudose

  😥

  Nora atunci de ce mi-a aparut #127 ?

  vorba lui Sandu Ciorba:

  “Tu zici nu,eu spun da,fa ce vrei dar fi a mea” 😀

  gluma-i gluma,dar chestia e groasa ! Deci nu il mai acuz pe Cosa,ma autoacuz de paranoia mea,acum s-a rezolvat 😥

 46. Val_one, Nora nu se referea la a se machi ci la (aşa cu se zice la noi) “maichea”, care înseamnă “oare”.

  “maichea, [el] o mai veni?!” = “oare, [el] o mai veni?!”

 47. Seva, o să tot apară tot felul de chestii.
  Dar m-am cam săturat ca la fiecare dintre ele să trebuiască să te asigur că nu vrea Cosa să te banneze și că nici nu s-ar putea întâmpla asta fără ca eu să-mi dau acordul.
  Mă obosește climatul ăsta de suspiciune. Eu sper să spun o dată un lucru și să fie înțeles. Nu de zece mii de ori!

 48. Ei, Cosa, cât să ne spargem capetele numai între noi? Darling, noi avem o relație deschisă, nu exclusivistă. 😆
  Hai că era să zic una, dar după aia se ducea pe pulă tot diafanul meu! 😆 Ptiu, bine că mă oprii la timp.
  Recunoaște, și tu, ca și mine, pe aici preferăm mai degrabă un gang bang lumânărelelor și trandafirașilor.

 49. Danny

  Nora, Cosa lucreaza prin tine! Asta vrea sa spuna toata lumea de aici si de dincolo.
  Cosa iti vrea raul, fara ca tu sa-ti dai seama.
  Cosa te manipuleaza, facand un joc dublu. De acest lucru te suspecteaza si Seva. Acum ai inteles despre ce este vorba?

 50. Vio

  Nici eu nu am mai avut probleme de acces….va citesc intre o matura si-un mop,ca e zi de curatenie 🙂

 51. Danny, tu știi ce e ăla un ip?
  Dar un proxy?
  Dar o linie de cod? Dar un tag?

  Bă, cam proastă mă crezi tu pe mine. Și cam de plastilină, așa.
  Poate că așa și sunt. Iar Cosa, dă-l dracu de genial, vrea o epurare a blogului. Vă gonește pe toți ca să rămână cu mine.
  Iar lumea de dincolo să mai termine dracu și cu bârfa, și cu minciunile și să-și vadă de ale lor.

 52. Lumânărelele nu, dar trandafiraşii îmi plac.
  Mă rog, îmi plac, dar nu aşa cum am păţit odată când m-am întâlnit în privat cu o fată (prima noastră întâlnire), şi ne făcuseră camera şi baia cu inimioare mari din petale de trandafir. Când am intrat, mi-a venit să-mi scot rinichii pe cur.
  A fost cel mai jenant moment cu o fată, adică eu, care aveam o anumită imagine în conştiinţa ei îi ofeream un astfel de decor?! – că ea a crezut că eu l-am comandat!.
  Mă rog, a fost cel mai jenant moment, dacă nu se pune faza aia cu una, când dormisem cu ea şi dimineaţa a intrat în baie peste mine şi m-a prins făcând laba.

 53. Plus că, Danny, era musai să-mi desenezi tu. Era așa de subtilă părerea Sevei că eu nici nu mă prinsesem din cele 234233 pe tema asta unde bate ea! Noroc cu tine!

 54. Cosa: 😆 😆
  Eu nu sufăr trandafirii de florărie. Mi se par așa plăsticoși și kitschoși. Total inexpresivi. Mai bine îmi aduci pizda țigăncii.
  Iar ăia de grădină îmi plac doar acolo, în mediul lor. Oricum, se ofilesc una două în vaze.

 55. Vio, mă bucur. Și mulțumesc și pentru toleranță, și faptul că atunci când au fost probleme, ți-ai dat seama că nu e nimic voit.
  Copiii ce fac?

 56. val_one

  văd că tot apare în discuţie o chestiune care trebuie clarificată.

  Cosa nu butonează nimic, nu modifică nimic, nu are acces în panoul de control al blogului. nici nu vrea să aibă, aşa că hai să nu-l mai bănuim şi de ce nu face.

 57. Vio

  Bine de tot.
  Cel mare intra incet-incet in perioada critica a adolescentei,are tot felul de figuri in cap 🙂 si mama e de vina pentru tot.e un pic gelos pe cel mic.
  Cel mic e un spectacol de copil.
  Nu ma face Sa vorbesc despre copii,ca nu ma mai opresti. 🙂
  Plec la pranz.v-am pupat.

 58. Nora&1Q

  Ba face! Am dovezi clare! Mai devreme, în colțul din dreapta, jos, mi-a apărut un cerculeț care duce pe toată circumferința lui un val ca în tribunele campionatelor mondiale de fotbal..

 59. Seva Tudose

  nu-mi vine sa cred ca s-au sters comentariile…1Q m-a invitat la mars avans,sa ma duc pe alt blog,Nora i-a cerut sa se scuze…Danny l-a acuzat pe Cosa de joc dublu…si acum asta 🙄

  acum este 13:10 nicidecum 11:49… 🙄

 60. Danny

  Nora, nu te cred deloc proasta, si nici de plastilina. De ce vorbestii asa?
  Daca-ti aduci aminte, a fost un moment anul trecut cand Cosa a pierdut mica lui lupta cu canadianul pentru cucerirea Kiddo-ului. In acea lupta era angrenat si Goppo. Cosa n-a reusit s-o atraga de partea lui, desi o simpatiza.
  Spera Cosa, ca prin apropierea de ea, sa-ti dea tie o lovitura si Anei, dorind intr-o anumita masura sa-ti distruga blogul. Am intervenit eu, singurul, in ajutorul tau intuind pericolul la care te expunea. si l-am potolit.
  Apoi, vazand ca a ramas singur, fara aliati, a inceput sa vina pe blogul tau, bagand boticul, ca un pisoias bland, prin crapaturile din gardul tau facute de alte personaje, si incercand sa te induplece ca totusi a gresit. Am scris despre aceste lucruri in presa timpului.
  Nora, o linie de cod nu stiu ce este, pe celelalte le stiu. De ce ma intrebi?

  Cosa, eu iti zic sa-ti vina putin mintea la cap, deoarece observ ca ceva nu e in regula cu tine. Eu zic ca de la lipsa de femei ti se trage. Te-am studiat bine, stai linistit.
  Ti-am propus mai de mult sa te aliezi cu mine impotriva actualului sistemului politic capitalisto-mafiot, pentru a-l da jos de la putere. Tu ce faci, te pierzi in dispute marunte?
  Nu mi-ai raspuns, cum ai vrea sa ma implic in povestea de aici?

 61. Seva, ce comentarii s-au șters? Nu s-a șters nimic.
  1Q nu te-a invitat niciunde, a fost o glumă, iar eu nu i-am cerut să se scuze, că nu avea de ce. Despre ce vorbești acolo?
  Și da, e 13 și 12, unde vezi tu 11:49?

 62. Seva Tudose

  Scuze ptr.confuzii…mie mi s-a afisat ca ultim comentariu,cel a lui Cosa de la#122…de la care am ajuns la concluzia stergerii unor comentarii.Net-ul imi joaca feste.

  Asta se se clarifice com.meu de mai sus,cel de la#160.

 63. Danny, scuză-nă, dar chiar n-am nevoie de interpretările tale și de povești cu cai verzi pe pereți. Nu știu ce luptă visezi tu și nici nu mă privește chestiunea.
  Te întreb pentru că îți dai cu părerea despre ce nu știi. Nu știi ce presupunea bannarea unuia care intră de pe zece mii de proxyuri, folosind țșpe configurații. Tu nu-ți nimerești singur nici gravatarul.

  1Q, nu mai pune gaz pe foc. Ea chiar te ia în serios!

 64. Nora&1Q

  D-na Seva, sărumâna! Vă rog să înțelegeți că sunt câteva probleme de acces care se vor rezolva. Sunt al 3-lea care v-o spune. Dacă nu al 4-lea..

 65. Danny

  Rog pe toata lumea de aici, sa nu mai faca glume proaste cu si despre Seva. O vedeti ca este confuza, iar voua va place sa-i sporiti confuzia si mai mult.
  Va linistiti odata, pentru a reveni la normalitate? Care o fi aia, nici dracu’ nu mai stie!?

 66. Nora&1Q

  Sunt pt echilibru și normalitate! Să tră, dom Daniel! Să facem cercul spiritual, să ne luăm de mânuțe..

 67. Danny

  Nora, eu spun adevarul. Am amintit doar, pentru aduceri aminte.
  Ai dreptate, in problema tehnicii de P.C. esti peste mine. Eu intotdeauna recunosc.
  M-as bucura foarte mult, daca ti-ai pastra calmul in orice imprejurare.

 68. 1Q, fă-te-ncoa. Mi-e un somn de pic, mi-ar prinde bine un umăr pe care să dorm. 😆
  Repede, până nu te gonește Cosa și pe tine! 😆

 69. Nora&1Q

  Doar n-o fi bou și io vacă. Sau vițeversa. Așa am auzit pe buni, la țară: cică a dus vaca la gonit.

  `ade, dormi. Îl am liber de sarcini doar pe stângul. La dreptul am o jenă, de la vreme..

 70. Danny

  Da, Verze, simt vibratia. Deja a inceput sa ma ia tremuriciul, brrrrrrrrrrrrr, tremur tot, cred ca ma duc in spatiu, brrrrrrrrrrrrrrrrr……………………ca un avion, br………………

 71. Danny

  Mafalda cine e? Am auzit mereu de acest personaj. E implicat in toate problemele grele ale omenirii.
  Nora, chiar nu stii cine e Joiana?

 72. Nora&1Q

  D-na Eugenia e ocupată. Mi-a zis să vă transmit să vă vedeți de treaba dvs! Nu e în toane bune. O dor toate oasele de la vremea asta urâtă.
  Ce să-i spui? Că pt dvs duc vestea gratis..

 73. Danny

  Mi-a placut mult de Joiana. As fi vrut s-o cunosc personal.
  De fapt, eu vreau sa va cunosc pe toate/toti.
  Ii transmit sanatate multa, si sa mai vina sa comenteze aici, Verze.

 74. Nora&1Q

  Codin zace pe burtă în camera albă de oaspeți fiindcă e obosit. A chinuit-o pe Doinița toată noaptea trecută de i-au mers fulgii. Fulgii de nea, pt că Doinița era ruptă din Albă ca Zăpada, bagaboanta care a dormit în căsuța din pădure alături de cei dragi. Cei 7 pitici..

 75. 😥 😥 😥
  Dacă simți că nu mai poți acum, nu-i bai. Nu e ca și cum aș sta cu cravașa pe tine, nu? 😀 Reia când ai chef. Dacă ai. Nu ne grăbește nimeni.

 76. Nora&1Q

  I-am transmis, dom Dan! A zis așa, citez: spune-i că viu cân` vreau eo și să dea dracii să mă mai acosteze ca și când am fi mâncat din aceeași strachină. Că am 2 copii mari, să-i zici așa, mămică! Și când n-am chef de el și platforma lui să stea blând pe uluca lui de la portiță..

 77. Nora&1Q

  Acum așa simt. Dar cum îmi revine cheful, reiau seria de compuneri.. Nu pânge! Că mă faci și pe mine 🙁 iote! 🙁

 78. Danny

  Sa-i traiasca copchii, Verze.
  Eu n-am mancat niciodata din aceeasi strachina cu nimeni, nici nu mananc dupa altcineva, sunt scarbos la chestiile astea. Se pare ca nu-i in forma azi.

 79. Nora&1Q

  I-am zis și asta, dom D! A făcut oky mari și mi-a zis, uimită la maximum de i se vedeau izvoarele vinișoarelor de sânge de pe gloabele oculare: Bă, ăsta nu s-a spălat niciodată cu periuța de dinți a iubitei lui. N-a iubit niciodată, e clar.

 80. Nora&1Q

  E romantică d-na Eugenia. Și nu suferă politica. Când aude de platforme, de programe, de campanii electorale, -că aude ce mai citesc cu voce tare ce scrieți pe aici-, începe să urle, să arunce cu dosare în colegi..

 81. Danny

  A iubi nu inseamna ca trebuie sa mananci din aceeasi strachina, sau sa te speli cu periuta de dinti a iubitei. Iubirea este cu totul altceva, mai presus de toate si de univers.
  Am iubit si eu, la fel ca si Nora.

 82. Danny

  Madame Eugenia vrea sa ajunga la golful lui Tekir? Ha,ha, ce sa faca acolo?
  Mai bine ar veni la mine in Lacu Sarat, daca vrea sa faca bai cu namol pe stomacul gol. A auzit de Lacu Sarat?

 83. Danny

  V-am spus, atunci cand sunt la masa, trebuie sa fie liniste, sa nu se auda nici musca, nici macar zgomotul produs de tacamuri, iar fiecare sa se uite in farfuria lui.
  Nu e frumos sa te uiti la celelalt cum manca.
  Aa, si nu se plescaie la masa, se mananca cu gura inchisa, iar mestecatul trebuie sa fie discret si sincer.

 84. Danny

  Ce e iubirea??? Aaa, e ceva de nedescris, o sa va zic la noapte, cand am mai multa inspiratie.
  Acum incepe sa mi se faca foame.

 85. Nora&1Q

  Ălea-s zgomote făcute de perfuzii, dom D! La o masă normală, unde se mănâncă din farfurii, altele, nu din plastic, se mai aude un clinchet, o molfăială, un ghiogâlț.. Te mai roagă unul-altul să-i dai pâinea, ververița, apa, berea, vinul, țuica, balanțainu`, tichila ..

 86. Danny

  Se pune totul pe masa de la inceput, incat sa nu mai fie nevoie de cerut paine, sare, scobitori sau servetele.
  Despre iubire vorbim la noapte. Asteapta si tu pana atunci.

 87. Danny are multe solnițe în casă. Oliviere ca la restaurant. E înstărit, ce să mai! Pune câte o sticlă de Fanta în fața fiecăruia. Să dea dracu să mai vrea vreunul ceva!

 88. Danny

  Val, ti-am facut si cateva versuri, ce nu fac eu pentru tine?
  A mesteca nesincer inseamna a-ti bate joc de mancare.
  Am in casa de toate, in special dry cooker. Cu aceasta tigaie fac de toate.
  Servetelele nu trebuie sa lipseaca de la masa. Daca n-am servetel in dreptul meu, nu mananc.

 89. Danny

  Pai, nu -- ti trebuie, draga, servetele la masa? Pe ce te stergi? Pe coltul de la fatza de masa?
  Sunt duce de Braila.

 90. Ei, pe un colț de hârtie igienică, Danny. Nouă! Roz! Cu miros de piersicuță! Sau pe dosul fustei… Nu se vede…
  Val: 😆 😆

 91. Danny

  Hartie igienica la masa? Mai, voi confundati toate cele……….
  Fii sigura ca o am roz si finuta.
  Ma refer la hartie igienica.

 92. Danny

  La perdele, Nora.
  Valonas, sigur ca pentru tine sunt acele versuri. Primesc cu mare drag si cu bratele deschise pupul tau.

 93. Danny

  Nu chiar roz, doar orange. Sunt misto, se asorteaza cu peretii galbeni. Este multa lumina in casa mea.
  Pupul vine de la pupu, pupaza din tei, ceva de genul asta.

  Gata, dragelor, pauza mi s-a terminat, trebuie sa studiez despre sistemul politic elvetian. Se pare ca acolo am gasit ceva, ce-mi va folosi in proiectul meu.
  Ne vedem diseara la capitolul IUBIREA!

 94. Danny

  Val, voi trimite poze, dar se pare ca a aparut o problema la gravatarul meu. Nu mai apare caseta punctata, prin urmare nu mai pot schimba poza, desi am incercat de cateva ori. Poate imi spuneti ce sa fac?

 95. val_one

  văd că lucrurile degenerează la Kiev. circulă ştirea că au fost împuşcaţi trei protestatari. unul, un tînăr de 20 de ani, ar fi fost împuşcat în cap de un lunetist de la etajul 5 al unui bloc.

 96. uc

  Io nu-l vad pe Cosa om rau, ranchiunos, paranoia, malitios, tzatza, doar uneori temperamental ceea ce nu e acelasi lucru, na…c-am zis-o 🙄 ca nu e de aceeasi parere cu toti -- e evident, dara nu e rau.
  ik, vino inapoi

  mergeeee, yupiiii

 97. uc

  io la birou scriu mai nou pe capete de rola de hartie (de aia mare, mare) folosita si ca hartie igienica, alba, subtire, mata, pe langa agende, taiata frumos la ghilotina de aia mare la care mi-e cam frica sa umblu

 98. Ha? Păi, de ce scrieți pe de-aia?

  (Cosa nu e deloc vreo păpușă. Iar asta o știu eu mai bine decât toți. Dar e mereu un ”dar”. :P)

 99. uc

  societatea nu are bani de hartie :D, de obicei imi duc de acasa, acum ramasesem fara…o colega mi-a facut un darab de bine azi cu hartia aia :))

 100. Danny

  Daca s-a tras la Kiev, trebuie inceputa imediat revolutia. Actualul executiv trebuie destituit si condamnat pentru atrocitati.
  In Romania inca nu s-a tras, adevarul este ca le e frica, dar nici protestatarii nostri nu au numarul si curajul celor ucraineni. La noi, un singur mort daca va fi, vor fi alegeri anticipate.
  Deja cazul Pungesti pune in evidenta existenta unei enclave de tiranie si dictatura, cu nerespectarea drepturilor omului si incalcarea proprietatilor in zona.

 101. Danny

  Iar daca un revolutionar este impuscat in cap de un lunetist, acest lucru presupune o actiune constienta, premeditata. Acel idiot de lunetist n-a tras in capul acelui revolutionar din proprie initiativa, ci la ordinul primului ministru.
  Daca in 21 dec. 1989 nu avea loc acea adunare in P-ta Constitutiei la C.C. al P.C.R., si daca in seara de 21/22 dec. nu se tragea in multime, nu cred ca lucrurile luau turnura pe care o cunoastem cu totii.
  Daca acum auziti ca s-a tras in Bucuresti, maine vor iesi in capitala zeci de mii, sau chiar sute de mii de romani. Din acest motiv, jandarmeria romana e bine pregatita, instruita si dotata.

 102. Danny

  Ralucuta, ce fel de poza e aceea, draga? Stai intr-o rana?
  Nu te deslusesc deloc. Mai bine ti-ai arata din nou degetele cele rosii de la maini. Ma excita intelectual.

 103. uc

  stau in profil si perpendicular pe partie de data asta, unde ai vazut tu schiori sa stea pe scaun sau intr-o rana? ha?

 104. Danny

  Te afli pe partie? Adica, vrei sa spui ca stii sa schiezi? Ma inveti si pe mine? Eu stiu doar sa ma dau cu sania.

 105. Mai ales “buenos aires”.
  Văd. Eu-l aşteptam cu iubirea aia că zise că se pricepe mai bine noaptea ca ziua şi mai bine mâncat decât nemâncat, dar ia-l de unde nu-i!

 106. Presimt că e vorba de-o iubire septică. Foarte curată, fără microbi.
  Văzuşi că el nu mănâncă după nimeni, nici nu dă sarea, nici nu-mparte farfuria.

 107. marcel zadda

  ca de obicei, eu nu-nteleg nimic!
  ce naiba v-a apucat de va certati tot timpul?

  chiar sint trist 🙁

 108. uc

  Doamne, am vandut prezervative chinezesti la 6 ani unora mai mici, le-au umflat in prezenta parintilor, zic in soapta. Noapte bunaaaa 🙂

 109. Marcel, nici nu cred că vrei să ţi se explice. 😀
  Ei, să zicem c-avem viziuni incompatibile, pare-se, asupra unor lucruri.

  Uc: 😆 noapte bună!

 110. Danny

  Gata, fetelor, ati terminat de mancat, spalat, si alte socoteli?
  Pai, eu stau sa va astept 7 ore? Poate mai dorm si eu, mai mananc, mai citesc, mai studiez sistemul elvetian, sau…………….cine stie ce mai fac?

 111. Danny

  Ia uite-o pe Ralucuta, manca-i-as ………unde te duci, fata, la ora asta? N-ai venit de curand de pe partie? Unde te duci la ora asta? Vino-ncoa’ langa baticu’.

 112. Danny

  Normal ca iubirea trebuie sa fie pura, curata, fara microbi. Si fara prezervativ, deoarece ii ia din libertatea de manifestare. Prezervativul o strange de gat.

 113. marcel zadda

  stimate domnule danny, daca prezenta mea va inhiba… ma rog, va inoportuneaza intr-un fel sau altul, eu ma retrag.

 114. Danny

  De cateva ori am folosit prezervativ. Nu prea m-am simtit bine. Ma strangea prea tare, nu ma simteam in apele mele, nu prea simteam nimic.

 115. Danny

  Nu l-am legat cu sfoara, in schimb, avea miros de banana. Totul porneste de la creier, iar prezervativul ma deranjeaza, poate inhiba. Asa ca, mai bine fara.

 116. Danny, bag de seamă că tu mă cam amăgeşti. Eu, fată sensibilă, aşteptam revărsări de sentimente, de consideraţiuni înalte, filosofico-poetice şi tu mă iei cu prezervativele care-ţi gâtuiau iubirea!
  Cred că mă voi retrage.

 117. marcel zadda

  #318 _

  domnule danny, pe mine deja m-ati pierdut…

  ce sa-nteleg?

  creierul mirosea a banana?

  mai bine fara creier?!

  prea adinc pentru mine; ma retrag.

 118. Danny

  Vrei revarsari poetico -- filosofice? Te inteleg, draga, dar cred ca acum nu prea sunt inspirat.
  Stii tu, inspiratia vine cand vrea ea, nu prea pot s-o fortez.
  Iti mai aduci aminte acel vers pe care ti l-am daruit acum 3 ani? “La inceput a fost Nora……………..
  Nimeni n-o sa ma egaleze, si nu stiu daca vei mai primi asa ceva de la cineva. Il mai ai?

 119. Danny

  Deh, Marcele, la ora asta toata lumea are creierul in batista, in pantaloni sau la butoniera, cu sau fara prezervativ.

 120. Îţi spun tot mâine, Danny.
  Acum, am treabă.
  ………………………………….
  Intrăm în revizie tehnică. Avem de lucru. Blogul nu va funcţiona câteva ore.
  Noapte bună celor care mai sunt pe aici.

 121. Nora&1Q

  ░ ░░░███████]▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▂▄▅█████████▅▄▃▂
  ███████████████████
  ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤..

 122. uc

  Dani (327), io la ora aia, 00:43, sedeam frumos cu creierul pe puiul de perna.

  Apropo de ciocolata, am facut si eu bomboane de ciocolata. Am topit 2-3 ciocolate negre >75% continut cacao, ma rog, si una ciocolata alba, separat, nu pana la punctul de fierbere. Apoi am turnat in peretii formei pt ciocolata in strat subtire din cea neagra, deasupra alba. C-o scobitoare am tras neste linii pe fundul formei pt aspect. Am lasat sa se raceasca. Intre timp am mai topit vreo 2 table, am adaugat putin unt, pentru luciu, miere sa indulceasca, plus smantana pentru gatit -> 32% grasime parca, in cantitatile necesare. Compozitia am turnat-o in formele tapetate cu ciocolata, deasupra un nou strat din cioco fara unt si miere. Si la frigider, ah mazgalisem toata masa de lucru. A doua zi le-am ambalat in neste celofan cu fundita si m-am dus cu cado la neste prieteni. Dar am mancat si eu doua si si acum le tin minte gustul.

 123. Nora&1Q

  Ne putem ghida după limbajul ochilor.
  Dom. Dan, nu vă mișcați!
  Ochii vă sunt îndreptați în STÂNGA JOS, ceea ce înseamnă dialog intern.
  Această ipostază este întâlnită la persoanele care se gândesc la un anumit lucru. Acestea își pun o serie de întrebări, analizează și își răspund singure la întrebări. Este caracteristic celui care „stă pe gânduri”.
  Când cineva lasă privirea în stânga jos înseamnă că face o analiză, pune cap la cap informațiile pe care tu le spui cu ceea ce el știe deja..

 124. Nora&1Q

  În cazul în care, totuși, ochii îi sunt îndreptați în STÂNGA LATERAL, înseamnă amintire auditivă.

  Dom Dan își aduce aminte melodia unei drujbe, o voce, un fosnet, un tipat, o bușitură. Se referă la sunete care îi sunt cunoscute și pe care le-a mai auzit. Trebuie să-i observați pe cei care încearcă sa prinda ritmul unei melodii. Aceștia se vor uita în stânga lateral..

 125. Nora&1Q

  Nu cred nici sub tortură că dom Dan e acolo la furat de lemne.
  N-ar risca pușcăria pt niște salcâmi..

 126. Nora&1Q

  În sfârșit! Ai observat coaja luată de pe copaci ..
  Mai sunt câteva elemente de luat în seamă. În spatele d-lui Dan este o activitate intensă. Ce crezi că ne ascunde?

 127. Nora&1Q

  Nu m-am refe la grup/organizație/bandă/ceată/gașcă, ci la activitate. Parcă ar îngropa/dezgropa ceva..

 128. Eu cred că ascundeau resturile unei mese și o juma de sticlă de Pepsi Twist. Plus șervețelele… Se știe că Danny nu se așază la masă fără șervețel în dreptul lui.

 129. Hm, e ceva ciudat aici. Danny nu se implică în activitatea desfășurată febril de ceilalți. Ori stă de șase, ori e șeful unei organizații de trafic de carne vie.

 130. uc

  toate ca toate, dar nu zambeste 🙁
  Dani, orice ai face, nu esti cat simpaticul Tabara sa acoperi tot fundalul, vedeem, tre’ sa te ingrasi un pic, sau un zoom-in mic?

 131. Danny

  Sara……………..
  Ia sa vedem, ce s-a mai intamplat pe aici in lipsa mea.
  Sunt cateva comentarii.

 132. Danny

  In stanga se afla piciorul rasturnat al unei capre negre de campie.
  In spatele meu doi indivizi transeaza cu bestialitate un interlop ucis de mine cu putin timp in urma. Pistolul il am ascuns in geaca, la brau.
  Poza mi-a fost facuta in momentul in care eu gandeam cum sa actionez in continuare.

 133. Danny

  Simpatic e Verzelius, mi-a desenat si un tanc cu ajutorul caruia, urmeaza sa-mi promovez proiectul politic. N-ar fi rau sa fac acest lucru, la modul cum se desfasoara scena politica in Romania de azi. Majoritatea dintre ei trebuie impuscati.
  Numai ca, eu sunt nevoit sa implementez ideile din proiectul meu pe cale democratica. Adica fara tanc, ci pe jos, si cu portavoce la gura tot timpul convingator trebuie sa fiu.

 134. Danny

  Verzelius, daca punem mustacioara tuturor, si avand in vedere privirea mea, chiar si unei fete ii poti zice ca seamana cu Hitler.
  Foarte interesanta analiza psihologica a profilului meu facuta de tine. De multe ori ma caracterizeaza privirea STANGA JOS. E corect tot ce ai spus acolo.
  Si STANGA LATERAL e corect.
  De unde ti-a venit ideea cu furatul lemnelor? Nici pe departe asa ceva. Chiar imaginea din poza sugereaza ca nu e adevarat. Apoi, unul care fura lemne, nu se trage in poza imediat, si nici grimasa mea n-o are.

 135. Danny

  Nora cam are dreptate la 362, de aceea nu puteam sa zambesc in poza.
  Ralucuta, cine e Tabara? Spui sa ma ingras? Se pare ca nu pot din cauza fumatului. Oricum nu-mi sede rau asa cum sunt.
  Unii barbati sunt mai rotunzi la fatza, eu sunt mai ascutit, ca lupta de clasa.

 136. Danny

  Sunt curios sa ascult parerea Cosei.
  Cat despre Marcel, ce pot sa zic? A zis doar “br”….. cand mi-a vazut poza. Probabil s-a referit ca e iarna in poza, sau ca eu sunt din br………….

 137. Danny

  Capra a fost ucisa de interlop, iar eu fiind in misiune( o sa va pun si poza cand sunt in misiune), am impuscat interlopul. Am boala pe interlopi.
  Deci, am facut din nou dreptate, ca in cazul broastei mancata de sarpe. Numai ca de data asta am avut succes.

 138. Nora&1Q

  Vă las, că sunt în misiune. Îi urmăresc pe bagabonții de Codin și Doinița cu coada ochiului. Nașă, stay lângă tun..
  N. bună!

 139. Danny

  Nora, eu nu omor animale, imi plac foarte mult, sunt milos cu ele, pot zice ca sunt ANIMALOFIL.
  Verzelius, cam repede te duci la somn.

 140. Manuella

  Sunt bine, Danny. Era o durere de cap, dar nu contează.
  M-am uitat la poza ta. Se pare că eşti tare mândru de (în) ea.
  Eşti sigur?

 141. Danny

  Raluca, ma vezi sukarit in poza? Pai, este o poza serioasa.
  Inseamna ca tie iti plac cele cu zambete. Esti sangvina?! Voi cauta poze cu zambete.

 142. Danny

  Dar in pozele cu zambet am ochelari de soare. Merge?
  Apoi eu zambesc numai vara la soare. Iarna stau incruntat.

 143. Nu-i nimic, 1Q. Scenele hot se reiau. EL James nu prea avea încredere în cititorii ei, se gândea că sunt uituci, de-aia se tot repetă…

 144. Da, eu. O făcui în vreo două ore jumate. Cu colectat materiale cu tot. Îi trebuia ăsteia la şcoală pentru mâine şi îmi spusă azi de dimineaţă.

  Trebuia să folosească numai materiale reciclabile. Şi trebuia să demonstreze cu poze tot procesul de colectare şi execuţie.

  Îl făcui din sârma de cupru de la un motor electric stricat.

  Ideea fu a ei că a văzut pe internet. În poză nu arată prea bine, dar în realitate e mai mult decât speram.

 145. Tu zici că am pus-o că nu ştiu cum se pune?!

  Iniţial am vrut să scriu că în România, corupţia e …, apoi m-am sucit, dar virgula am uitat-o.

  Măcar atâta am învăţat şi eu pe bloguri, să nu pun virgulă între nu ştiu ce şi nu ştiu ce.

  Că de chestia cealaltă -- că lumea-i plină de janghine, ştiam mai demult!

 146. Ar fi fost mişto dacă n-ar fi trebuit să i-o fac eu.

  Pe de altă parte, am aşa o impresie de inutilitate a utilizării în astfel de scopuri a materialelor reciclabile.

  Adică una e să le readuci în procesele tehnologice şi alta e să faci plici din ele.

 147. Păi, şi cum ar fi putut nepoata concret să le reintroducă în procesele tehnologice? Ei deprind acum nişte principii, nu să facă iar un motor electric. Deşi na, n-ar strica nici asta.

 148. Mi se pare că nu e o reciclare reală. Adică să le dai o … inutilitate. Nici măcar nu scapă mediul de ele, deoarece se folosesc în cantităţi infime.

  Când eram eu la şcoală ne puneau să ducem sticle, borcane, maculatură şi plante medicinale.

  Vreau să spun că nu găseai o sticlă aruncată pe câmp sau pe dunga apii.

  Iar plante medicinale se strângeau cu tonele.

  Era o metodă mult mai eficientă.

  Noapte bună!

 149. uc

  La 416 ce fain arata, dar ai avut ceva rabdare si indemanare, am facut si eu ceva impletituri din sarma colorata pentru sticla sau damigeana mica, in clasele primare, uf

 150. Manuella

  Îmi plac tare şi mă bucură ghioceii din curtea ta!

  Talentul meu a ivit o păpuşă, închipuită din plastic, hârtie şi alte minuni adunate.
  Dacă mă gândesc bine, am creat şablonul de azi. 🙂

 151. Bă, să ştiţi că în realitate e mai mică, e cam cât o cană mare de ceai. Abia acum îmi dădui seama că pare mare în poză.

  Manuella, anul trecut pe vremea asta ieşiseră din zăpadă. Arătau mult mai mişto.

  Uf, ştiu că nu e conform atmosferei şi de aia îmi cer scuze de la voi pentru comentariul următor! Sper să mă înţelegeţi!

 152. Pentru cine n-a priceput încă, concluzie:
  Popescu, Andreea, Edle, Nastasia sunt nişte zdrenţe fără soluţii. De Odagiu nu zic nimic.

  Demonstraţie:
  S-au dus să-şi facă blog cu Costeluş.

  Ce poate fi mai jalnic de atât?!
  Mă rog, poate că ar fi. Şi anume efortul pe care-l depun pentru a-şi disimula ipocrizia.

  Dacă demonstraţia precedentă nu e suficientă, îi anunţ că sunt proşti de bubuie dacă cred minciunile ieftine ale handicapatului psihic perfid, Costeluş, alias ************** – sau cum l-o chema în realitate.

  Deci, târâturilor, toate dejecţiile pe care le-a vărsat aici borâtura de Costeluş, nu sunt ca urmare a faptului că i-a dat Seva numele pe blog (demers justificat al acesteia) ci ca urmare a faptului că nu era blocat. Am dezactivat blocarea pentru o noapte, iar el a tăbărât.
  Începând cu acest an, nu a fost zi de la Dumnezeu în care să nu fi încercat de câte cel puţin şase – şapte sute de ori (la propriu) să acceseze blogul. De câte ori a reuşit, de atâtea ori a dejectat. În acest timp susţinea că pe el nu-l mai prea interesează, că să fie lăsat în pace, că căcat! Adică el să fie lăsat în pace! Iar voi o înghiţeaţi în loc s-o sugeţi normal, aşa cum faceţi de obicei. Incredibil!

  Acum,ultima dată, întrucât vă promisese că nu mai intră, şi-a luat ca justificare faptul că i-a pus Seva numele şi că nu i l-a şters Nora. Iar voi – prăpădiţilor, l-aţi crezut. În condiţiile în care el încerca să lase comentarii în mod continuu încă de la începutul anului, aşa cum am specificat deja.
  Păi bă, dobitocilor, dacă mi-ar fi făcut mie gafa pe care i-a făcut-o Sevei şi dacă l-aş prins vreodată, i-aş fi dat cu ranga-n şira spinării să meargă în scaun cu rotile toată viaţa lui. Virtualul e o glumă, dar să intervii în realitate e deja de neconceput.
  Mă gândesc cu groază la ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi primit asistenta un mail decent de la una în care să-i spună că e o cunoştinţă de pe internet cu care socializez eu şi că are să-mi transmită un mesaj.

  Păi la cât îşi dă ea de ceasu morţii, renunţând la timpul ei, la prieteni … la viaţă, ca să aibă grijă de mama, iar eu să pierd timpu pe bloguri cu unele, nu vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat?! Voi credeţi că astea-s glume?!
  Seva nu prea are vorbele la ea, dar chiar şi aşa a fost destul de clar: … tu nu judeci ce faci?!.

  Dar să nu vă pună dracu să credeţi că gata, m-aţi păcălit. Adică, vezi Doamne, ne-am făcut blog din cauza persecutării lu Costeluş! Nu dragilor, asta e ceaţa pentru a vă camufla ipocrizia. Nu Costeluş e cauza.

  Andreea o urăşte organic pa Ana şi prin molipsire de la Popescu (pe care-l crede un mare şmecher), pe Nora. Apropo, Andreea, dacă ar afla bărbatu-tău că te socializezi în privat, una întruna, cu Popescu pe mail?! Îţi permite superficialitatea, datorată micimii creierului, să-ţi imaginezi ce s-ar întâmpla?! Ei, uite asta era cât pe ce să păţească Seva cu Sandu din cauza unui muci retardat.

  Aşa, să revenim. Deci, Andreea o urăşte crunt pe Ana. Totul a început de când Ana a aduso-n faţă pe Rada. Cu articole, cu poze cu toate ălea. Andreea are şi ea o fată cam de aceeaşi vârstă. Ori, ultimul lucru pe care ai voie să-l faci în faţa unei muieri ieftine, este să-ţi lauzi fata când are şi ea una.
  Invidia e un sentiment – poate chiar o stare, care nu poate ocoli muierile nesigure. Iar de la invidie la ură nu-i decât un brânci.
  De când mi-am dat seama de asta, am studiat în detaliu fenomenul. Şi mi s-a confirmat în fiecare gest, expresie, virgulă ale Andreei. Aşa că pretextul Costeluş, nu merge la mine!

  Ei, în toată chestia asta, nu le înţeleg pe Edle şi pe Nastasia. Că ăia doi sunt janghine ştiam şi mă puteam aştepta la orice. Dar cu ele nu pot să-mi dau seama nici acum. Parcă mi-a dat careva cu maiu-n cap!
  Adică ce nu le-a convenit?! Nora n-a avut nicio urmă de contră cu ele, iar eu doar tentative de dispute.
  Nu înţeleg şi gata! Adică nu zice nimeni că de ce s-au dus să comenteze acolo, dar de ce atitudinea faţă de noi?!
  Nastasia-i mai nouă, nu mă interesează, dar cu Edle am avut numai evenimente mişto de-a lungul timpului, exceptând mici chestii -- mai mult ca să dezmorţim atmosfera.

  Nu înţeleg şi gata!

 153. Puneţi, măi, şi voi poze ca să ne edificăm. Sau nu le-aţi pozat?!
  Eu am început să am mania pozelor. Fac poze la orice, una întruna. Mi se pare că dacă n-aş face aş pierde … momente, istorie, cum fată mâţa, chestii de astea!

 154. Cosa, puteai să te lipsești și să ne lipsești de înjurătura la adresa fetei lui Odagiu. N-are fata nicio vină, nu e din lumea asta.
  Apoi, nu-i mai da numele ăluia. Vrei acum să se agațe iar de asta? (nu că n-ar fi făcut și el același lucru, dându-ți ție numele real)

  Scuze, dar îți șterg alea. Pe aici, nu înjurăm copiii altora.
  Altfel, da, mi-a clar până și mie, cu toată naivitatea mea, că obiditul a fost doar un pretext. De-aia, și dacă le arăt negru pe alb tentativele ăluia de a intra, ar fi degeaba. Totul e degeaba. Au pornit-o pe o cărare, iar rațiunea e de evitat. Râcile erau, până la urmă, mai multe decât cele pe care le intuiam eu. Asta mă cam doare, dar nu-i nimic, îmi revin eu. E mai bine că s-a întâmplat așa. S-a spart un buboi a cărui existență o ignoram.

 155. Jaco Pastorul

  Tarane, Andreea socializeaza, dupa cate stiu eu, cu aproape toata lumea de blog, inclusiv cu tine. Josnicule!

 156. Jaco Pastorul

  “De Odagiu nu zic nimic, ca s-ar putea ca in una din zile sa-i dau muie lui fiica-sa”
  Cam asta zicea Cosa

 157. Prostănacule, era deja evident că o înjurase din moment ce eu fac referire clar la asta și-i spun că șterg respectivul pasaj.
  De parcă n-ar mai putea Cosa de rușine că îi reiei tu ăla.
  Singurul ipocrit de aici ești tu. Tot timpul i-am reclamat lui Cosa ieșirile astea, dar ești atât de orbit încât refuzi să accepți că unele lucruri până și eu le fac bine. Te-aș ruga să dispari. Eu nu vin la voi să vă stric peisajul deși nu faceți altceva decât să mă tocați. Voi, politicoșii și pacifiștii curului. Parcă ziceai că ți-e scârbă de ce-i aici. Ce mai cauți? Bârfește dincolo, cum ți-e felul.

 158. Jaco Pastorul

  Si inca o chestie, tarane, eu nu urasc pe nimeni, nici chiar pe tine, desi ai merita-o din plin.

  Nora, mi se rupe de rugamintile tale. Banneaza-ma. O sa intru ori de cate ori o sa am ceva de spus, desi nu-mi face placere.
  Tocmai am fost acuzat de o relatie neprincipiala cu Andreea, dar tu, subiectiva cum esti, treci cu vederea.

 159. Fuck off. Știu, tu bârfești și mă toci din motive pedagogice. Ca să învețe alții din greșeli. 😆
  Nu te-a acuzat nimeni de nimic, dar m-am obișnuit să nu pricepi nici cele mai banale enunțuri.

 160. Nastasia

  Cosa, eu nu înțeleg de ce te tot dai cu curu de pământ că nu înțelegi. De proastă disperată și zdreanță am plecat, n-ai zis tu mereu că-s așa? Și nu numai acum, cu situația asta cretină, ci dintotdeauna, cam de când ne știm. Poate că m-am plictisit să tot aud cât îs de proastă, așa că nu te mai minuna și lasă-mă în prostia și disperarea mea. Nu trebuia să am contre ca să plec. Da, n-am nimic de reproșat gazdei, dar dacă unul dintre invitați îmi tot scuipă-n farfurie, pot, cu părere de rău, să mă ridic și să plec. Unde, e numai treaba mea. Pe blogul lui Râmaru, al papei Francisc sau al Drăgușencei, dacă vreau.

 161. andreea

  😛 of, of, of, Cosa, tu te faci vreodată mare, puişor?
  eh, dacă m-a întrebat omul, nu poci să nu-i răspund.

  da, ia să facem o listă.
  vorbesc, uneori intens, de sfîrîie calculatorul, cu Nora, cu Val_One, cu Edle, cu Morringain, cu Jasmine, cu Ana (uau, ce chestie!), dar, recunosc, cu Ana întotdeauna scrîşnind 😆 din dinţi de ură, cu Jaco, cu Costeluş, cu ce Ghevara mea, cu Bratu, cu Gramofon, cu Cosa Nostra (mai de demult, cine o mai fi şi ăsta?). şi-or mai fi, că eu cam uit. bărbatul ştie de toată corespondenţa asta, ar fi şi culmea să nu ştie, că doar vede ce fac, deseori. în plus, e la curent cu toată drama blogaristică în care mă scald. cam ştie cine sînteţi, toţi.

  datul cu capul de chiuvetă, cînd îţi vorbeşte femeia personală cu altcineva, pe mail, bloguri sau feisbuc, sau chiar pe stradă, nu e problemă din ograda mea.

  în rest, multă sănătate, Cosa!

 162. Hm, Nastasia dincolo dai de înțeles cu totul altceva. Nu că n-ai avea nimic de reproșat gazdei.
  Să ne-nțelegem, e dreptul tău să ai de reproșat. Frumos ar fi fost să aflu direct, nu din vecini, prin confirmări la ”oglinzile” altora.
  Iar asta n-are nicio legătură cu Cosa.
  Vezi, cât sunt eu de scârbă, de inumană și de nemiloasă cu suferinzii, tot prefer o opoziție fățișă uneia cotite.

 163. Andreea, bravo ție. Dar nu-i mai plasa pe alții în aceeași oală, iar!, cu tine. Mai scoate capul de sub capac și încearcă să vezi cum e și-n pielea altuia. Eu, recunosc, aș turba să-mi abordați vreunul colocatarul. Ar fi nesimțire crasă!

 164. Cât de amuzant. Bă, sunt mai importantă decât credeam. Se pare că pe Odagiu îl bântui de luni de zile. Îmi tot dedică tot felul de texte obosite, dar cu schepsis, zice el. Parabole cu târfe din Brăila și sculptori.
  😆 Le pune pe cele două bloguri proprii, le pune și la Costel, le mai pune și pe aici prin spam. Posibil să le trimită și pe la redacțiile ziarelor. Iar în timpul ăsta, nu uită să spună cât nu-i pasă lui și cum trebuie privit în viitor.
  Și cică nu-s obsedați oamenii! Sunt zdraveni tun. Și-au făcut trei bloguri ca să vorbească tot despre mine. Dă-mă dracu de inepuizabilă! 😆

 165. ik

  Poate ca toti au de reprosat cuiva ,cate ceva. Cand veti invata sa va abtineti ? Care e deosebirea intre om si maimuta? In ultimul timp, observ ca oamenii se dau cu curul de pamant, se scalambaie. Si nu ma refer doar la unii dintre voi, ci la Stroe, Ponta si altii. Eu eram cel mai mare maimutoi pe aici, dar macar eram asumat.

 166. gelu odagiu

  Îmi place de Cosa ăsta că e curajos. O da anonimă(fantezia de om bolnav). Noroc cu Nora că protejează copii… altora(sau e geloasă pe fanteziile bolnave?)
  Apropo! cum te numești în realitate, Coso, viteazule?

 167. Nastasia

  Ce am confirmat e asta:
  „Sunt vreo trei patru pe dincolo care tin neaparat sa-si arate atributul alfa, marcandu-i pe cei din jur cu diferite epitete. Ei, cei destepti pe de o parte si restul, cei prosti.
  Au o nevoie patologica de a jigni si mai ales de a face misto, si in sensul asta isi cauta mereu victime”

  Din punctul meu de vedere, nu trei-patru, dar mi-a ajuns unul. Nu, n-am ce reproșa gazdei, un fel diferit de a vedea lucrurile nu-i motiv de reproș. Și nici nu cred că-s eu campioana bârfelor, a șopârlelor și a suspiciunilor. Dacă tot se poartă uitatul pe gaura cheii, e din ambele părți. Și n-a venit nimeni de pe pistol dincolo, să le spună verde-n față celor patru trădători ce avea de spus, chestii nici duioase, nici frumoase. Tot pe pistol s-au spus drăgălășeniile.

 168. ik

  Apropos de dragalasenii, pentru felul dv. de a fi, sa stiti ca imi vine sa va si “fut”, dna Nasta. De data asta am pus lindicele alea de ghilimele…

 169. Ba eu ți-am spus atâta timp cât ai fost aici tot ce aveam. Iar când ai fost aici, n-ai spus ce-ai spus dincolo. Deci, da, din punctul meu de vedere, m-ai bârfit. Chestie la care nu mă așteptam de la tine. Aici e trădarea, nu în faptul că l-ai oblojit pe Costel. Eu nu ți-am comentat nicicum alegerea (în primă instanță nici măcar n-am știut că e vorba de una, nu vedeam de ce n-ar putea coexista cele două bloguri, apoi n-am mai avut cum nega evidența). Am spus numai că avem puncte de vedere diferite și aia e.
  S-a văzut apoi că era mai mult decât atât. Consider că era frumos să fi aflat direct de la tine, chiar când se petreceau lucrurile. Nu la cine știe cât timp, pe la spate.
  Da, dincolo sunt demonizată în fel și chip, iar tu, Nastasia, nu faci decât să pui și tu surcele pe foc. Nu l-ai corectat deloc pe Jaco, ci ai aderat fără rezerve la tot ce spune el.

 170. Nastasia, tu crezi că vorbeşti cu Costeluş?!
  Dacă era aşa cum zici, de ce ai plecat abia acum?! Şi de ce n-ai spus la momentul respectiv?!

  Mă întreb, oare cum v-aţi mai fi camuflat voi ura faţă de Nora, dacă nu eram eu s-o daţi pe mine!
  Apropo de faptul că n-ai nimic de reproşat gazdei:

  ”Ce era de spus, am spus dincolo, la vremea potrivită. Mi s-a răspuns într-un anume fel, tradus pe limba mea „asta e, așa vreau eu, dacă nu-ți place, treaba ta, pagubă-n ciuperci”. La atitudinea asta, căreia unii i-ar putea spune principialitate și verticalitate, iar alții, rigiditate și încăpățânare paroxistică, ce să mai zici?”

  Aşa că măcar nu ne mai lua de proşti.

 171. Da, Odagiule, eram geloasă pe fiică-ta. Voiam o muie de la Cosa și nu știu cum să fac s-o obțin.
  Ăștia sunteți.
  Civilizaților.
  Frumușeilor.
  Păpușeilor.
  Neconflictualilor.

 172. Andreea dacă datul cu capul de chiuvetă când te masturbezi pe bloguri nu e problemă din ograda ta, înseamnă că nu e de niciunde?!
  Dacă tu nu-ţi permiţi nici măcar un gram de intimitate şi-i spui soţului totul, înseamnă că aşa trebuie să facă toţi?!

  Adică, după tine, are voie oricine să se ducă să deconspire, că nu-i nicio problemă, nu?!

  Uite că poate la Seva e o mare problemă. La asta te-ai gândit?! Întrebare retorică – gândirea fiind o activitate a creierului!

  Şi nu mai săriţi şi tu şi Popescu să vă justificaţi socializarea pe mail, că, vezi Doamne, aşa facem cu toţii de pe bloguri, că daţi de bănuit.

 173. Nastasia

  Hai, c-o putem ține gaia-mațu până-n ziua de-apoi. Că eu am zis, că tu ai zis, că tu, ba tu, că cine zice, ăla îi. Nu e de mine. Dacă orice zici e luat ca reproș, atunci scuze. Da, ce să mai fi zis? Norei i-am spus, sau am încercat să-i transmit, nu că greșește, ci că exagerează. Știu ce înseamnă hărțuiala, pe bune, și cred că e normal să te aperi, doar mi s-a părut că trage cu tunul după vrăbii. Ei, nu. Și atunci? S-o ținem la nesfârșit? Da, am fost și dincolo, am mai venit și pe pistol,fără să mai abordez nici acolo, nici dincolo subiectul dihoniei, dar am văzut că asta-i o crimă, am renunțat și gata, am plecat cu tinicheaua proastei disperate atârnată de coadă. Îmi pun cenușă-n cap, dacă ajută la ceva, și mă duc în amaru’ meu.

 174. Vio

  uite,de aia imi place mie Nora.Spune tot ce are de spus,fara metafore imbarligatoare.mi se pare foarte coerenta. Adica este,nu mi se pare.
  Nici eu nu am inteles de ce nastasia si edle au plecat.scuza ca au plecat din causa lui cosa nu sta in picioare.Adica cosa ma injura si eu,om matur,vreau sa vina Nora sa-mi ia apararea.Ori ii raspunzi lui cosa,ori il ignori,dar nu pleci din cauza lui.Pai cu. Nora cum ramane?Ei i-a luat cineva apararea. Cand au injurat-o Costelus,cosa,Jaco ?nu.Dar n-am vazut-o sa se planga.

 175. Danny

  Alooo, m-ati trezit din somn! Iar ati inceput cearta? Ce, era prea multa liniste sau plictiseala?
  Cosa, iar ai inceput?
  Aha, m-am prins de poanta: iti era dor de Andreea, Dana, Nastasia si Jaco, si nu stiai cum sa faci sa-i aduci inapoi, nu-i asa? I-ai injurat, stiind ca vor veni pe Pistol sa vorbeasca cu tine, ha,ha.

 176. Da, Nastasia. Chiar n-are niciun sens. Știu ce am văzut. Știu ce am citit. Am fost făcută în toate felurile. Per ansamblu, pentru cine nu știe nimic, păreți un grup de oameni scăpați dintr-un lagăr care povestesc ce gardieni crunți au avut. Ei, bine c-ați scăpat, traumatizaților!
  Da, de Andreea știam că nu prea îi e bine aici, de Jaco nu-mi păsa, sinceră să fiu, dar de tine nu știam c-o duci așa greu. Bine c-am aflat acum.

 177. Nora, hai să vorbim despre riposta pe măsură şi limite principiale.

  Dacă unu -- ca Odagiu, de exemplu, pe care eu nu l-am băgat în seamă niciodată, trece peste nişte limite, riposta pe măsură s-ar putea să nu fie atât de sublimă şi diafană.

  Cum să-ţi explic, dacă vine una la tine la poartă, de exemplu ţâganca lu Alecu şi te face în toate felurile, că mânca-mi-ai, că linge-m-ai, că alte ălea, riposta pe măsură ce rezolvă?! Adică ce aş rezolva dacă m-aş duce şi eu la ea la poartă să fac la fel?!
  Îţi spun eu. Nimic, deoarece ei i se rupe pula de ruşinea lumii. Pentru ea că-i zice cineva aşa e o fală, nu o ruşine.

  Atunci singura rezolvare, Nora este riposta peste măsură. Altfel nu scapi.

  Da, probabil că pentru Odagiu, înţepăturile astea sunt mişto. Îi place să înţepe sau să fie înţepat (asta fiind o modalitate a lui prin care să se ţină băgat în seamă). Dar mie nu-mi place. Nu, eu nu accept înţepături de la nimeni cu care … n-am înţepături în program. Înţelegi?!

  Aşa că intervenţia cu fie-sa (cu care n-am nicio treabă -- chiar o apreciam la un moment dat) este o ripostă ca să-i ajungă şi să nu-i mai dea prin gând să mai facă vreodată.

  Principiul ripostei cu supra de măsură are ascendenţă asupra oricăror alte principii pe care, prin urmare, le anulează.

 178. Danny

  Raj, ce faci, baiete? Te-ai suparat ca un copil acum 10 zile. Nu la toti le place sa fie fututi de tine, Raj. De ce nu pricepi lucrul acesta?
  Fraierule, daca te mai superi, eu n-o sa te mai fut, sau pot sa te fut, nici nu stiu cum vine treaba asta, ha,ha,ha,ha……………

 179. Danny

  Nastasia, nu te duce in amarul tau de una singura, vino in amarul nostru.
  Hai fata draga, nu te copchilari si tu la varsta asta! Ati dat cu totii in boala copiilor???

 180. Danny

  Andreea, imi este dor de tine, fir-ai sa fii! Nu te maimutari!
  Vino si intreaba-ma de sanatate. Hai, ca ne lipsesti tuturor.

 181. Nastasia

  O ultimă precizare, pentru Vio. „Ori ii raspunzi lui cosa,ori il ignori,dar nu pleci din cauza lui.” Ba da, pleci. Gazda e bună și primitoare, masa îmbelșugată, comesenii veseli și cumsecade. Problema e cu sconcsul din sufragerie. Ignori cât ignori, pui discret batista la nas, dar până la urmă pleci.

 182. Nora&1Q

  +++! ..și i-ai sub aripa Ta, Doamne, hrănește-i cu duhul spiritului înțelept și dă-le puterea de împăcare cu ei înșiși întâi, pt a se putea împăca apoi și cu ceilalți din tranșeele adverse. Și iartă-le lor păcatele trecute, prezente și viitoare. Pedepsește-l pe spurcatul și împielițatul de Belzebuth, preabăgător de coadă, fitile și alte alea. Du-l pe pustii să joace kazaciok cu sufletele moarte ale goblinilor, decăzute-n derizoriu.. +++!
  Acum și pururea, Amin. Viva Trinitas! Slavă ție, preabunule izbăvitor de gânduri rele..

  Permiteți, dragi prieteni, să vă prezint câțiva demoni codinești pe care i-am angajat în povestiri spre oblojirea cititorilor:
  -- Asmodai, șef de echipă, principalul călăuzitor al lui Codin spre crevasele păcătoaselor dorințe ale Doiniței;
  -- Camal și Rosier, gemeni purtători de germeni patologici, băgători de vicii și desfrâu;
  -- Jouvart și Mudada, perechea perversă a dorinței și-a paradoxurilor apocrife,
  și ultimul dar nu cel din urmă, toooorționaruuul…Thammuz, ambasadorul iadului, doamnelor și domnilor! Sărumâna și să tră, dom ik! azi sunteți puțin peltik..

 183. Danny

  Te salut, Gelu! Ce mai faci, omule? Cum ai patruns in ograda Norei? A lasat poarta deschisa, sau ai gasit o crapatura veche facute de tine, ha,ha,ha…….stii tu, betigasul magic.
  Stii ce misto erau contrele tale cu Nora de anul trecut? Radeam de ma prapadeam, citindu-va.
  Adevarul e ca toate apostrofarile Norei sunt foarte haioase. A fost circ total.
  Stiam ca esti bannat. Ma bucur sa te vad.
  Daca tot vreti sa va contrati, faceti-o aici, barem radem cu totii.

 184. Cosa, ultimul paragraf e un postulat sau cum? 😆
  Știi de ce mă enervezi cu ripostele astea? Pentru că sunt ca un fum negru care acoperă și chestiile cu sens pe care le spui. Nu mai ești ascultat, toată lumea se proptește în riposta insultătoare. O știu pentru că i-am fost și eu victimă. Nici cu mine n-ai luptat fair de multe ori.

  Bolnavul de Odagiu nu se va opri din atâta lucru. Adică pune el pe blogul lui vreo 4, 5 texte, unul după altul, cu bătaie în Pistol, iar tu crezi că va sta în loc grație ”ripostei”? Acum tu ești victima colaterală oricum. El cu mine are ce-are. Pe tine te pupa în cur când ne certam noi doi. Acum, dă în tine ca să dea în mine. Și să i se acorde puțină atenție.
  Iar războaiele nu trebuie câștigate indiferent cum. Că altfel devii ca ei. Iar ăsta mi se pare un pericol mai mare.

  Ei, Nastasia, dacă spuneai mai demult, te ajutam. Pe cuvânt. Ești ca ăia care ies dintr-o relație, iar apoi fac turul rudelor să se plângă de fostul partener că ce rău și nașpa era. Habar n-am avut că sunt așa de nasoală și gazdă de rigiditate paroxistică și cum ai mai zis tu acolo, și miștocară crudă, care își bate joc de oameni cu sadism patologic, nebună și nu mai știu cum (la aste doar ai dat din cap a ”doamne, crunte lucruri am trăit!”). Tu mie, pe de altă parte, mi se părea că ești mișto, iar de divorț am aflat prin poștă.

 185. ” Să se țină tare Costeluș și până acum bravo lui, se ține.”

  Aaaaaa, ha, ha, ha, ha, ha, haaaaa!

  Proasto, se ţine pentru că nu poate să-şi deschidă cureaua de la pantaloni!

  Tu eşti autistă, n-ai auzit ce am spus eu aici? Are zi de zi câte şapte sute de tentative de a accesa blogul, tâmpito. Nu se abţine decât în minţile voastre înguste şi credule!

  Înţelege-ţi, dracului, o dată că e îndrăgostit de Nora, că voi sunteţi doar colacu de la veceu pe care se sprijină ca să se poată căca.

  E de tipul – foarte des întâlnit în realitate, al celor care sunt îndrăgostiţi iar dacă nu primesc ce vor devin agresivi cu femeia şi nu se lasă decât striviţi. E incredibil cât de lipsiţi de experienţă sunteţi la vârstele voastre!

  S-a milogit de ea un an de zile ca să-i permită să vorbească cu ea, că îi place de ea, că vrea să se joace cu ea şi câte şi mai câte, apoi, când a văzut că asta e de neclintit în hotărârea ei (legitimă, de altfel) a început cu meilurile private, cu maică-sa, cu singurătatea şi alte chestii. Adică deja devenise hărţuitor agasant. Apoi, după luni de zile de tracasare, era firesc să-l baneze pentru a nu mai putea comenta. Dar el ce-a făcut?! În loc să citească (că asta tot susţine, că voia doar să poată cicit) a început să comenteze cu adresa ei sau cu a mea. Adică să stea Nora toată ziua şi toată noaptea să vâneze comentarii în numele ei ca să le şteargă. Şi asta de ce?! Din cauza unui muci cu care ea nu vrea ”să se joace”?!
  Nu era, în aceste condiţii, firesc să vrea să-l blocheze de la a mai accesa blogul?!

  Proastelor!

 186. Danny

  Nastasia, lasa sconcsul sa stea in sufragerie. Se uita la televizor acum. Cand il vezi, te bagi sub masa, na.
  Stai fata aici, nu te mai prosti si tu. Prea sensibiloasa esti. Ii dai replica si gata, ce mare scofala?
  Uite, daca vrei, iti dau tigaia mea dry-cooker, si-i dai in cap sconcsului cand se apropie de tine, ha,ha,ha,…………dar vezi sa nu mi-o indoi, ca-i cam scumpa.

 187. Odagiule, ești și senil? Păi, n-ai venit tu aici, în preajma sărbătorilor, să cotcodăcești și să lași linkuri să vază toată lumea ce găinaț mândru ai produs tu?
  Eu nu credeam toate alea despre mine, dar din moment ce mi se dedică postări peste postări…

 188. uc

  Jaco, 449, “Si inca o chestie, tarane, eu nu urasc pe nimeni, nici chiar pe tine, desi ai merita-o din plin.”
  Cum adica ar merita-o din plin?

  Nasta, cand nu-ti place un om dintr-un grup, parasesti tot grupul? 🙂

 189. Şi nu te mai ascunde după degetu cu care te masturbezi, că nu suntem proşti. N-ai plecat din cauza mea, oricât de mult te-ai strofoca să convingi pe toată lumea de asta!

 190. Nastasia

  Ia mai lăsați-mă dracului. Dacă vin, nu-i bine, dacă plec, nu-i bine. Și tu, Cosa, du-te-n pulă, scârboșenie frustrată. Nu, Doamne-ferește, cum să fiți proști? Mai ales tu, bobocule. Cât ești tu de deștept, mai rar cineva!

 191. Nora&1Q

  Tu ești diavolița seducției iar eo prinț al Infernului cu o plăcere sadică de a face mamele să plângă, răpindu-le odraslele..

 192. Danny

  Verzelius, nu crezi ca astia sunt nebuni de-a binelea? Ia adu spanzuratoarea aia, sa-i agatam pe toti in ea.

 193. Nastasia

  N-o aștepta. Convorbiri din astea cu Cosa am avut destule, și nu de acum. Chiar nu înțelegi că mi-a ajuns? M-a distrat, enervat, scârbit și, în cele din urmă, lehămețit. Nu cred că era cazul să reclam și să pârăsc, mă descurc singură cu guri spurcate de genul ăsta. Dar nu mai am chef să aud la nesfârșit insulte și măscări, chiar dacă-s și eu destul de expertă în astea. Nu mai vreau să mă joc așa la nesfârșit. Și de bine te saturi.

 194. Nora&1Q

  Piua să-mi fac un ceiuț cu aromă de blog. Conține urme de virtual. Culoarea roșie e de la comentarii..

 195. Nora&1Q

  Cine vrea să fie călău?
  ▂▂
  ▌ |
  ▌ ☻
  ▌ /▌\
  ▌ / \

  █████████████ 

 196. Nastasia, lasă faza cu Cosa. Vezi că nu ești atentă și-ți scăpă un plural. Nu e prima dată. Și nu cred că i te adresai lui cu pluralul majestății.
  Nu la reclamații privindu-l pe el mă refeream eu. Ci la mine. Mie nu mi-ai spus ce te deranja la MINE. Ai făcut-o dincolo. Urât, Nastasia.

 197. Ia fă-mi o statistică. Câte comentarii naşpa ţi-am adresat eu ţie de ţi-a ajuns?! Că dacă citeşte unul neavizat, din ce spui tu, reiese că nu te-am lăsat să respiri din muie şi proastă.

  Că împreună cu cele de pe Pandora’s sunt vreo patru din câte îmi amintesc eu. Şi alea foarte la obiect, adică în legătură cu o temă concretă ce se afla în discuţie.

  Auzi, lasă nu le mai număra. Ştii ce cred eu?! Că aţi cam luat-o-n mână cu blogul lu’ Costeluş şi nu ştiţi cum să continuaţi aici minimalizând căcaturile cu care aţi aruncat în Nora. Adică voi cu mine aveţi ce aveţi aşa că hai să trecem peste şi să mergem mai departe.

  Hm, bine ar fi să vă reuşească strategia asta, dar nu prea cred!

 198. Nora&1Q

  La arme, prieteni! Păi, vă caftiți cu ciomege? Iote ceva modern să vă bateți serios..
  ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
  ︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─
  ︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─︻╦╤─

 199. Nastasia

  ‘nțeles, să trăiți! Curat urât! Asta e. Cosa are, ca întotdeauna, dreptate. Trădătoare, zdreanță proastă și disperată. Regret că am înșelat așteptări. N-oi fi singura, cu asta o să mă consolez.

 200. Danny

  Nastasia e suparata putin pe tine, deoarece nu i-ai luat apararea atunci cand a trebuit. Asa sunt femeile, vorbesc si prin vecini.
  Hai, impacati-va! Nu va mai reprosati nimic, c-o sa va trag de par pe toate, iar Raj o sa va futa, ha,ha,ha……………..
  Cand va vad ca sunteti niste copii, pur si simplu niste copii, imi vine sa…………………….

 201. Deja, dacă n-ai observat, obiditul Costel se exprimă în numele tuturor. Nu pe el l-am tratat ca pe o cârpă, ci pe toți cei plecați. Și unul nu-i zice nimic. Normal, nu și-au revenit încă din șoc. Asta trebuie să fie.
  Incredibil!

 202. Danny

  Verzelius, eu te bag in seama mereu, dragul meu. Vreau sa-i impac pe amaratii astia, dar ei n-au nimic in cap.
  Bine ca ai venit cu spanzuratoarea. Cu cine incepem, Verze? Calau va fi………………..Raj.

 203. Nastasia, te fofilezi. Treaba ta. Atât am avut doar de subliniat. Că nu mă știu vinovată de nimic în fața ta și nu mi se pare normal aruncatul cu acuze prin vecini pe care-l practici. La adresa mea, repet. Cosa e băiat mare și se descurcă singur.
  Pa!

 204. Danny

  Raluca, tu umbli desculta prin zapada? Mie imi plac degetele tale cu unghii rosii de la maini. Sunt sexy.

 205. Nora&1Q

  Haraiman. Auzii la o babă într-o seară când dădea cu geanta-n cap unuia să se ducă acasă, că e beat..

 206. Danny

  Mai bine ii zici caraiman! Pai n-are cine sa-mi dea cu geanta in cap. Nimeni n-ar avea acest curaj. Sunt o personalitate!

 207. Nora&1Q

  Doar n-oți fi trotilat! matrafoxat, ca să mă agăț de oiștea platformei dvs. Dac` oi fi politicăli corekt..

 208. Uitai să-ți spun. Am mai scris azi-noapte, mă apropii cu acțiunea de pasajele tale. Azi nu știu dacă mai reușesc ceva, dar mâine sigur.

 209. Ai răbdare. Rezultate nu poți obține cât ai bate din palme. Muzele trebuie bătute temeinic, cu ciocanul de șnițele. Asta contribuie și la subțiere.
  Apoi, le-oi călca în picioare ca pe struguri, cum știu eu mai bine, credințele și sentimentele.
  Vor scânci, vor implora, dar nu voi avea milă.
  Abia după aceea, stoarse de vlagă și supuse, înșirate pe ață, ți se le trimit mintenaș.

 210. Nora&1Q

  Și ce să fac cu niște stoarse de esență? Să-mi stea capră, blegite, precum kilt-ul pe pustnic..

 211. Nora&1Q

  Dispar un moment. Dacă se întunecă, aprinde lampa să nu-ți fie frică de bau-bau.
  Că-l ia tătăiuțu cu nuiaua la croit de numa`-numa`..

 212. Nora&1Q

  Nu pot prinde un uragan cu coșulețul ăla. Poa` dac` te face nașa cu bagheta magică o frăguță fragilă..

 213. Frăguță? 👿 Asta denotă o tendință de infantilizare. Ia, încotro te uiți? Stânga lateral, stânga jos? Mai bine mărăcine.

 214. uc

  au dat drumul la frig? de aia nu zambeste Dani, cica numa cand e soare
  sa vina zapadaaa

  “Bibilica, bibiloi,
  Ningea luna peste noi.”

 215. Nora&1Q

  Hai că plec io să vină ea, zăpada, însoțită de omăt! Nu uita de povestea demonilor sexoși..

 216. edle

  Vio, n-am plecat nicaieri. Am luat o pauza. M-am saturat pana peste cap de conflictul asta. Astept sa se termine. 🙂

  Pauza mea nu are, desigur, nicio legatura cu tampitul de Cosa, cu care m-am certat doar pentru ca m-a acuzat aiurea de o chestie (si care vad ca nu se mai linisteste dracu’). In rest, il iubesc ca-n prima zi.

  Apoi, inca ceva: nu am asteptat vreodata sa imi ia Nora apararea. Ma descurc foarte bine si singura. Altceva ii spusesem eu ei, daca ai prins ideea.

  Precizez ca eu nu am avut niciodata nimic de impartit nici cu Andreea, nici cu Jaco, nici cu Costelus (despre care m-am cam lamurit), nici cu Cosa, si cu atat mai putin cu Nora. Si mai precizez ca mi se pare foarte ok ca mai exista un blog si ca fiecare poate comenta cand si unde are chef. Chiar am crezut ca e o buna solutie si pentru Costelus, ca mai uita de napasta. 🙂

  So, hai sa nu mai vorbim de alegeri pe care nici nu le-am facut. Sunt persoane pe care le apreciez si intr-o parte, si in alta. Ca sa nu mai zic ca pe blogul asta sunt Val si Nora. Nu am chef de alegeri. 🙂

 217. Vio

  Edle,nu te supara pe mine. 🙂 tu esti mereu pozitiva,nu te-am vazut niciodata suparata,de aceea ma intrebam.

 218. ik

  Daca eram suparat pe dv., refuzam sa va “gut”, dra Nora. Io nu le gut decat pe cei care-i iubesc. Stau sa ma intreb daca ar fi bine sa le fac o favoare dnilor Danii si 1Q. aceea de a-i fute…

 219. Nora&1Q

  M-aș bucura, dom ik, să mă coiteți la cap, să tră! Cu plecăciune! Ca să-mi dau seama dacă am ceva de apreciat.
  Bine ar fi ca și dvs să vă dați un cap în gură; de bunăvoie și nesilit de nimeni..
  Ia treceți, vă rog, și spovediți-vă sub sutana prevoslavnicului blog. Cine v-a supi? Că dracii-l vor găsi! Am trimis deja 50 de legiuni de demoni pe urmele făptuitorului..

 220. Nora&1Q

  Fie ca Belzebut, locotenentul şef al lui Lucifer, împăratul Iadului, să aibă succes împotriva lui Satan! +++..

 221. Nora&1Q

  Că tartorii spiritelor necurate s-au abătut asupra mea de când cu schingiurea romanului de succes al Erikăi.
  Nașa s-a lepădat de Satana și l-a aburcat în cârca mea și-a enoriașei Nora.

 222. Nora&1Q

  Comanda a fo fermă, d-na uc. E că ninsoarea a venit la termen? Pe d-na Edle am scos-o de la corazon. Operația a fo grea, cu scâncet..

 223. Danny

  Raj, pana sa te hotarasti tu daca vrei sa ma guti sau nu, cred ca te-am sa te futulet eu asa putin, ha,ha,ha.
  Mai stai pe ganduri, natangule? Vino incoace, fir-ai sa fii de maimutoi. Aici e terenul tau de joaca, nu acasa la tine, unde te bate o nevasta, te scoate din sarite soacra-ta, te hotesc vecinii, sau te zgarie pisica. Iti arat eu favoruri, de nu te vezi!

 224. Danny

  Ralucuta, fir-ai sa fii, de cate ori apar eu pe aici, tu pleci? Cum naiba se intampla chestia asta?
  Te-ai hlizit toata ziua cum ninge? Pun eu zapada pe tine imediat.

 225. Şi mie îmi place Sade în anumite contexte. Nu cu această melodie.
  Mi se pare şi acum cea mai mişto muzică de ascultat noaptea târziu, de fapt, dimineaţa devreme, singur, într-un bar uitat de lume, cu doar trei consumatori, dintre care o bagaboantă îmbrăcată elegant, beată cu capul pe masă.
  Şi să se audă, departe şi vag, marea.

 226. uc

  no, si mie-mi place Sade…dintotdeauna. Cosa, beata?

  Eram intr-un restaurant c-o priveliste minunata, marea, seara, il intreb pe chelnerul grec unde e tauleta. Foarte simpatic, cu carafa intr-o mana si c-un un gest larg…spre mare, pentru el acolo, pentru mine pe stanga, dupa bar. 😆

  Am ascultat de 3 ori piesa cu Varza, pot sa ma culc, noapte buna.

 227. Manuella

  La mine, nu e iarnă. Plouă haotic şi-i vânt isteric cu accente clare de agresivitate de ucigaş fără pereche.

 228. Danny

  La mine ninge frumos. Stratul de zapada incepe sa se depuna serios.
  Afara miroase a iarna, in casa e cald si am niste crengute de brad al caror miros imi ung sufletul de bucuria unui copil in asteptarea primului omat.
  Trebuie sa ma duc in parc, sa ma dau cu sania si sa fac poze.

 229. Danny

  Sunt curios, Val. A fi curios nu inseamna ca esti indiscret.
  Ce mare lucru e sa spui, ca esti din orasul X? Eu v-am spus de unde sunt.
  De ce trebuie tot timpul sa ne ferim de noi? Eu sunt direct, pe fatza. Nu ma bag in intimitati.

 230. Danny

  Val, pana acum n-a intrebat-o nimeni pe Manuella de unde e. Daca nu vrea sa spuna, nu e nici o problema. A 3 a oara nu mai intreb.

 231. Danny

  Val, iti place zapada? Iti place sa-ti scartie sub cizmele tale, sa te joci cu bulgari, sa te dai cu sania?

 232. Danny

  Val, viscolul are farmecul lui. Ma bucur ca-ti place iarna.
  Ti-ar placea sa ne imbulgarim, sa ne dam cu sania?

 233. Danny

  Nora, adica sa aruncam cu bulgari de zapada unii in altii. Cam asta inseamna acest lucru.
  Iar Manuellei vreau sa-i arunc bulgari de ploaie, si sa primesc, in schimb, bulgari de zapada.

 234. Manuella

  Danny, am scris de câteva ori de unde sunt.
  E foarte simplu să scriu un cuvânt în loc de fraze.
  Dar tu citeşti pe diagonală, probabil.

 235. Danny

  Manuella, n-am vazut deloc acel cuvant. Altfel, nu te-as fi intrebat.
  Pana acum cateva luni, tu apareai rar pe aici, si nu vorbeai deloc.
  Imi poti spune cu acoperire, adica in grade, minute si secunde latitudine si longitudine, iar eu imi voi da seama imediat.

 236. Danny

  Asa este, Nora. Un om curios, inclinat spre cercetare, nu prea e prieten cu misterul. El vrea sa cunoasca, sa devoreze adevarul, misterul.
  Pe viitor voi fi mai vigilent!

 237. Manuella

  Danny, ah! coordonate!
  Ia compasul, hărţile actualizate, un creion bine ascuţit la vârf, ochelarii pe nas!
  Sper să nu greşesc datele. De acoperite ce le ţin.

 238. val_one

  Danny, curiozităţile astea despre persoane nu le văd eu cu ochi buni. mie îmi par ţăţisme şi mereu au dus la conflicte pe aici.

  de ce n-am fi noi curioşi şi interesaţi de ceea ce spun persoanele în cauză?

 239. Manuella

  Cu mestecatul sincer şi asumat! sunt de acord.
  Verişoara mea s-a înecat cu supă, a râs în timp ce înghiţea şi supa a fost aspirată în bronhii.
  Rezultatul a fost o pneumonie. Care a vlăguit-o serios.

  E prima dată când aud aşa ceva, dar, se întâmplă!
  Grijă, deci.

 240. Ei, Andreea, şi eu tot un singur lucru am de spus. Mai bătut în cap, dintre toţi, e ăla care poate verifica veridicitatea unei informaţii şi n-o face. Iar tu poţi face asta. Că nu degeaba ai acces pe aici şi nu ţi-a spus nimeni “crede şi nu cerceta”. Nu trebuia să crezi pe nimeni pe cuvânt, trebuia să verifici. Râzi tu, dar nu e râsul tău. Hai, te-am pupat şi eu, deşteptuţo!

  Cosa, vezi c-am avut dreptate. Poţi să le spui şi că e apa udă şi Pământul rotund. Nu vor crede pentru că vine de la tine şi de la mine. Că deh, sunt tot în tagma îmbârligătorilor.

 241. Danny

  Va rog foarte mult sa nu va mai certati. Eu va iubesc pe toti.
  E dureros sa vezi ca prieteni de 3-4 ani s-au despartit pentru niste lucruri………………
  Daca v-ati fi cunoscut doar de 3-4 zile, era cu totul altceva. Dar sunt ani.

 242. val_one

  poate nu ne-am cunoscut chiar atît de bine, Danny, în toţi anii ăştia. poate am văzut ce am dorit să vedem.

 243. Băi, ce de site-uri noi aflu.
  theoldreader.com
  ipadpeek.com
  ipadpreview.com
  webpagesize.net
  iphonetester.com
  131.253.14.66
  quirktools.com
  Mare disperare când te chinuie amintirile.

 244. Nora, vrei să spui că Andreea poate să vadă şi ea acolo în adminul vostru toate accesările?

  Hm, curios. Adică cu toate astea, are atitidinea pe care o are?!

  Cam naşpa!

  Băi, mai mult de atât eu n-am ce să mai spun. Aş putea pune aici pe blog lista cu cele peste 2300 de accesări (că atâtea s-au făcut de azi de dimineaţă), dar chiar m-am convins că n-are rost.

 245. Da, Andreea are acces la un progrămel care ar lămuri-o definitiv. Dar nu vrea. Că e deşteptuţă, nu proastă, ca mine. 😆 Cine ştie, poate o minte şi progrămelul. E bine să fie vigilentă.
  Ce-ai pus tu acolo sunt sf-uri pentru cine nu se pricepe deloc. Cu două, trei clickuri se putea vedea uşor asta:

  Ce vedem noi, dragi copii, la Recent Known Visitors?
  Să fie numele lui Costel cu care a tot comentat pe aici de când e bannat? (apare şi id-ul meu din cauza clonărilor)
  Să fie!
  Să fie colo mâzgălit de mine chiar ip-ul lui? (vorbim de ăla normal, nu de proxy-uri)
  Să fie!

  Alo! Toată lumea ştie să citească aici, da? Aţi fost toţi alfabetizaţi, da?

 246. Manuella

  Cred că nu era nevoie ( sau era ?? ) de o astfel de probă.
  Nu văd de ce s-ar minţi în cazul ăsta.
  Mă minunez încă. De “tenacitatea” unora. Oare nu îi sleieşte?

 247. Nora&1Q

  Ce-i cu ipipiu meu pe lista aia? Că l-am dibuit.
  Sărna și să tră, dom ik! Vă salută un limbrik. Dl Cosa e voinic, face cafea la ibric.

  Îmi cer scuze pt greșeala de a comanda o asemenea zăpadă. N-am crezut că o primesc așa prompt.
  Nora, sărumâna și o bucă, în genunchi, pe coji de nucă!
  Nasă, sărumâna de la degetuțe pân` la tavan!
  Val, sărumâna de la burice pân` la varice.
  Am mai citit 10 pagini. Avansez greu. Deh! Troiene, viscol, frig..

 248. Manuella, da, de acord, nu facem nicio brânză. Cine nu vrea să vadă se va face că nu vede nici asta.
  Dar aşa, ceilalţi să ştie cine mănâncă rahat şi cine, nu.

  1Q, nu te panica, beibi! Şi eu sunt acolo.

  Cosa, şterg linkul ăla. Nu e normal.

 249. Manuella

  Bună, 1Q!

  A trebuit să fac ceva cumpărături. Niciodată nu mi s-a întâmplat să nu pot înainta din cauza vântului.
  M-am luptat la propriu cu el!

 250. Nora&1Q


  N-am intrat în panik, iuby! Poată dl ik, când.., că sub zăpada asta i se acoperă materia primă.
  Nașa, avante! Ce-ați cumpărat? Tre` să fie ceva important, nu întreb că-s indiscret..

 251. Nora&1Q

  Huh! M-am oprit la țanc. Și eu era să-mi dau drumu`.. la lacrimi.
  Nașă, să cauți ghiocei pe vremea asta n-am auzit nici în poveștile cu maștere care torturează fetițele trimițându-le-n pădure, iarna, după fragi și mure..

 252. Când om termina cu Grey şi leşinăturile lui, poate vă pun aici câteva pagini din Romanul sentimental al lui Robbe Grillet (ultima de genul ăsta care mi-a rămas în minte şi a trecut vreme multă de când am citit-o), să vedeţi acolo sadism. Brrrr!

 253. Of, până şi Sade (originalul, nu cântăreaţa :D) e un copil nevinovat. Sunt copile făcuţe bucăţi, bucăţi la propriu în moduri de neimaginat în cadrul unei aşa-zise educaţii. Sentimentale, desigur. 😀
  Până şi eu, care nu-s deloc mimoză, am avut dificultăţi în a o termina. Ce l-o fi apucat la 80 şi de ani…

 254. Nora&1Q

  La răzbunări, la câte și mai câte. Poți ajunge să-ți faci chiar și-un blog. Ptiu-ptiu! M-am înfiorat tăt. Piei, Azazel! +++

 255. 😆 😆
  Toate ca toate, dar să nu-ţi faci blog.
  Asta ar trebui să stea lângă aia cu chipul cioplit.
  Vezi că eu nu mă prea pricep să diferenţiez dracii ăia pe care tu ba îi chemi, ba-i goneşti.

 256. Nora&1Q

  Ei, am rămas marcat de romanul nostru eroticos.. Ea, tânăra candidă, minunata, supusa dominată, nu e baba naratoare?

 257. Nora&1Q

  Sunt și ei organizați, așezați într-o organigramă malefică.. Ce, credeai că doar heruvimii au implementat REVISAL-ul?

 258. Nu.
  Să ne lămurim.
  Autoarea e EL James.
  Naratoarea e Anastasia. E şi personaj. (cam asta se-ntâmplă în naraţiunile la persoana I).
  Dacă naratorul era necunoscut (ştii, tipul musca pe perete, dumnezeu din ceruri etc, nu ştii cine pândeşte personajele şi cine ne spune povestea), atunci aveam naraţiune la persoana a III-a.
  Noi, în romanul nostru, le-am cam făcut muci.
  Eu am narator de tip omniscient.
  Tu ai narat la persoana I combinat cu a III-a. Naratorul tău, necunoscut, e şi martor la unele episoade (când îl vede pe Codin zgâindu-se la ceruri, de pildă), dar la altele e ca al meu. De-ăla de vede prin ziduri.

 259. Başca ne mai adresăm direct şi cititorului, de parcă ne ştim de când lumea.
  Nu e de mirare confuzia care pluteşte pe blogul ăsta. 😆

 260. Nora&1Q

  Auzi? Da` tu când pui restul de text? Că așa te-ai lăudat mai ieri; că azi, cel târziu, îl pui la vitrină..

 261. Nora&1Q

  Fuugiiiiți! Scapă cine poate. A venit omu` negru.
  Să tră, dom Cosa! Io n-am făcut nik! Poate dl ik..

 262. 1Q, m-apuc acum să mai bibilesc la el. Azi nu făcui nimic, iar ieri am zis că nu apuc să fac. Şi n-am apucat.
  Cosa, eu nu mă omor după ea. Prea romanţioasă pentru mine. Autentică e, da. Dar cu alt sens folosisem eu acolo cuvântul.

 263. Nora&1Q

  Dacă era dom Dan, îmi răspundea pe loc. Dl Cosa nici măcar n-are o platformik, sau altceva politicos.

  Dl ik e valoros..

 264. Raluca, poza ta e mai mult toamnă şi ploaie decât zăpadă. Ştii poza mea (un mare artist pozar) de la Rânca?! O ştie tot internetu. Dacă te dai pe lângă mine o pun şi aici.

 265. uc

  bine, ma dau pe langa tine, pune poza sa admir si io ca n-o stiu
  tot am sapat dupa o piesa despre iarna, zapada….nu gasesc un bulgaras de piesa, ce sa fac?

 266. Nora&1Q

  REVISAL, REVISAL, REVISAL..REVISAL
  Vă stă bine așa încrețită de mine, ad-hoc, d-na uc, sărumâna! Altele dau bani, se programează și stau la rând..
  Vă vopsiți?

 267. uc

  uf si of, re-vi-sal, ok, mi-a trecut :)) asta-i ca si cu pesterile, mi-erea cam groaza sa intru-n ele pana-am intrat…de mai multe ori, am observat ca e doar frig si intunerec, cam atata 😀
  ma vocsesc, nuanta mea…sa fie tot la fel, vara e dezastru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *