Hoinar pe net.

Din ciclul “Fiind tâmpit, pe net cutreieram”, ce să-ți spui, dragă Rita? Blefa Rita: avui o revelație. Iac’-așa, hodoronc-tronc. Și-am purces la mânzgălit peretele cu pixeli cărbune să vă luminez oleacă, ‘nca-i-ar taica pe ei de efervescenți, ce de munci avurăți zilele ăștea.

Bă, cârlanii lu’ taica mare, voi știți ce e în mintea sinugingașului? Nu știți, nu știți. Hai să vă spuie moşu’, pe frustache.
The peuple care se aruncă de undeva de sus vor să se arunce pe cineva, să scape de durere, de bubă, de necaz. Io, dacă eram poet și nu călăreț de gloabe prozaice, mă urcam, tataie, pe Burj Khalifa și săream pe leviatanul, jalea și năcazul care sloboade în văzduh așa ceva:

“O altfel de clătită
Sfârâie în mine,
Lăsat în paragină
De umbre hialine” hia, hia! hia… și eretele se-nalță.

Gaboru’ netului ce păzește?! Aștept să-i zică: sus labele și îndepărtează-te de tastură! NOW!!! Ești un pericol public. Obligi omul să sară pe tine și riscă să te rateze. Hialinule! hia, hia, hia… și pasărea dispare-n zbor.
Ce parascovenie! E crimă cu premeditare, voi vă dați seama??

Lumea m-ar fi căinat în balade top de top.
Ca-n balada meșterului Manole. Cică Negru-vodă, ă-hă-hă, cânţ eram io olamicu aka nimicu’, a contractat o lucrare de interes național cu niște zidari pripășiți pe OLX. Ăștia erau manipulați intelectual de un afacerist în imobiliare, Manole Vilaverde. Habar n-aveau să construiască singuri ceva durabil și sustenabil pe principiul poluatorul plătește. Norocul lui Manole a fost că s-a găsit c-o arhitectă care a și rămas grea după ce l-a cunoscut.

Bun. Au stabilit locul de construire (în baza unei Autorizații de Construire, norma-al) au trasat zona de lucru și de protecție și au organizat șantieru` cu WC eco, conform planurilor arhitectei. Acum, na, și ceilalți aveau gagici, amante, neveste, da` nu erau suficient de fâșnețe. Ba, după cum ne cântă balada, erau și cam putori. Arhitecta, deși era cea mai plinuță dintre ele, le-o lua mereu înainte cu merindele, să ducă lu` iuby șaorma cea de toate zilele cu de toate, cum era pe vremea ceea.

Necalificații pământului ridicau un zid pe unul dărăpănat, ca să nu mai piardă timpul cu studii geo, ce să mai, pe niște ruine. Subțirel și șubred. Normal că zidul se năruia la câteva rânduri de bolțari. Azi așa, mâine-așa, până ce bravii cărpenari se porniră să joace babaroase cât era ziua de lungă și pariau pe te miri ce. Manole pierdea întruna că n-avea mână de barbugiu ci de manipulator, habar n-avea, deși avea zarurile măsluite. Rămăsese gol de blănuri, vârfuri de săgeți, diplome de merit și alte minunății artizanale. Ucenicii imobiliari i-au pus gând rău. Cum era dator vândut, parie și pe nevastă-sa, arhitecta care îi cam încurca în treburi-socoteli cu indicațiile prețioase de diriginte de șantier. Ba că nu știau să măsoare, ba că mortarul e de căcat, ba că mai știu eu ce, că zidul n-are grosimea burții ei ca-n schițele de rezistență. I-a înnebunit.

Ziua cea mare a sosit fix ca-n baladă, la ora și minutul stabilit. Venea, săraca Ana, cu burgeru` și pet-ul de bere Noroc chior, aprinsă la față de efort. Cum sosi, măsură zidul din profil și strigă:
– Manolo! Bă, Manolo, fi-ți-ar cârpacii-ai dracu, nu vezi, bă, că zidul e mai subțire cu 5 mm? De s-ar prăvăli pe voi, lua-v-ar gârla Argeșului de netrebnici zilieri. Trebuie să fie cât circumferința burții mele, bă, neterminaților! Și dă-i cu ocări deștepte, arhitecturale, a la Gaudi. Manole era siderat, avea privirea hia, hia, hia! hialină, buimacă, nu prea știa ce are de făcut.
– Da` zi, fă, ce-am făcut? Ce nu e bine? Că tu cârcotești mereu. Zilnic. da` nu ți-e rușine? Da` ia fă tu, fă, că prea faci pe deșteapta, ia, să te văz.
– Bă, pulă, suflă greu Ana spre Manole, scrâșnind din dințișorii albi ca laptele de capră neagră, uite, io mă bag în zid. Tu pune cărămizi în jurul meu, ca să ai reper, că tare împrăștiați sunteți. Apoi vezi cum faci să-mi dai drumu`ndărăt, bine? Bă, m-auzi?
– Bine, fă. Bagă-te, hai. Calfe, meșteriți, băgați material. Și calfele mări se porniră, zidul împliniră.

Ana respira și mereu ofta: Manole, Manole, ieri mâncai fasole, burta rău mă doare, copilașul moare. Dă drumu` la zid, nu fi bou perfid, țâțișoara mea, aw, aw, aw. Și se aoli ce se aoli, apoi se lăsă tăcerea.

Ei bine, după treb`șoara asta, în tăcere, treaba a mers ca unsă. Au ridicat zidul după reper și au bătut șindrilă pe acoperiș. Când să coboare, ia schela de unde nu-i. Negru vodă nici nu văzuse scena cu Ana, că mai înțelegeam să facă dreptate. I-a obligat să se sinucidă, cu premeditare. Tot cerea explicații:
– Ia ziceți, flăcăi, mai puteți face așa ceva pe undeva? A?
– Seguro que si, se fuduleau meștericii.
– A, da? Bine, mă, bine că știu. Coborî de pe cal și le arătă în pași de dans partea preferată a lui Maicăl Geacson în poziția ușor crăcănată. Luați d`aci!
Ăștia, de ciudă, tot căutau să sară pe vodă, dar nu prea-l nimereau, că Negru era mai rapid, făcea o fentă-n lateral cu răsucire, pe vârfuri, și ăia se lipeau de pământ: baf! Ce hăripi din șindrilă să-și facă? ! Minciuni. Și dacă reușeau o aterizare, riscau să-i strice cariera lui Aurel Vlaicu, ceea ce nu e prea ok. S-au aruncat să-i frângă gâtul lui vodă, altfel nu-mi imaginez.

Bine, bine, acum că poetu-i încătușat în mrejele creației, mi-am făcut elan și mi-am imaginat ce e în capul unui asemenea muz. U-u! cri, cri, cri… Pustiu. Ba nu. Văz un bol de sticlă burduhănos, asemenea unui boem hia! hia! hia! hia! da` mai lin. Mă uit în el să văz dacă mai conține ceva pietricele, apă, mușchi sau licheni, bălării marine. Nada. Apoi îmi apare-n imagini plaja unei mări zbuciumate, aparent pustie, dar plină de oameni indiferenți care citesc mii de almanahe, stabilopozi de volume, ziduri de cărți. Un copil de 39 de anișori vine spre mine cu o meduză și-o aruncă pe peretele acvariului, Fleoșc! Nga, nga. Râde cu sughiț, hă, hî, hâc! Hî, hă, hâc!

I-o culeg, așa, scursă, mucilaginoasă, hia! hia! hia! hia, fir-ai a draq! hialină, și io pasez înapoi cu boltă fix în cap, să se care-n plm de lângă mine. Râsul i s-a oprit odată cu sughițul. A simțit imediat răutatea ce-mi țâșnea din rărunchi. Plânge și mi-o aruncă iar, dar departe de mine, departe de bol. Meduza s-a împrăștiat în nisip, ca o flegmă de ofticos. Un val o spală și-o târăște spre ea, lăsând în urmă câteva brazde hia! hia! hialine. Copilul urlă și se tăvălește pe jos. Câțiva oameni lasă cititul și se uită cu mânie spre mine. Mi se umezesc ochii o secundică și mă concentrez să culeg scoici, melci, raci, craci, draci. Le sortez, cât de cât, apoi le arunc în acvariul cela. Brusc, mă doare-n pluă de privirile și reproșurile cititorilor deranjați de scâncetele boracului.

Anul de grație 2125, epoca Idiocracy. Elevii unui liceu românesc de renume mondial așteptau cu sufletul la gură biletul cu subiectul la linba și litera – tura romano & tura arabo-maghiară.
Aflat la prima tinerețe, la 458 de ani neîmpliniți, după 421 BAC-uri ratate, deschid biletul și: Tam-ta-naaaaaaaaaaaaam!
Comentați și analizați morfolit și sindeØtactic versurile:

“…mi-e lene de mine,
de țâțele boante
ce saltă spre umeri hialine
spre praguri înalte…”

Brusc, frigiderul autorului se umplu de cărniță răzbelită și învârtoșată care se mări și se umflă acoperind planeta, sistemul solar, galaxia, întregul univers.
Ce frumooos!!! Pe cer apar primele explozii de artificii, Bing-Bang-uri miniaturale, cu stele-n expansiune…

Sursă foto: freeimages.com.

by

Nu acum, dar sigur mâine.

145 thoughts on “Hoinar pe net.

 1. 1Q

  Să-mi urați sănătate!
  LMA evribady, azi e luni, nu?
  Citii undeva că lunea ne așteaptă 3 vești rele:
  1. mâine nu e Vineri
  2. nici poimâine nu e Vineri
  3. nici răspoimâine nu e Vineri

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 2. Raj

  Am citit si conspectat cu luare a minte referatu dv., dnule 1Q si nam retinut decat despre veceul si flegmele ecologice la care ati facut in treacat referire, 1 prilej pt. mine pt. ca sami bag iar si iar pla in dragalasu dv. logan, dar nu toata caci numi permit, ci pio lungime de cca 35 cm. Saluit cu aplomb pe drele Nora, Uc, Lucre, pe dna Manu cea facatoare de toples in asternut, pe dna Manu cea facatoare de sarmale in frunze de palmier. Dra Nora, stiati ca dra Lucre face plaja printe lubenite ? Dansa are 1 teren cu lubenite dezafectate. Pe terenu acela a fost odata o fabrica de andrele si dra Lucre cand culege lubenitele face sistematic au, au, vai, vai, valeu, valeu ! caci a mai ramas cate o andrea in care se inteapa. Aveti card dan ala la Billa, dra Nora pt. reduceri ?

 3. Lubenițe dezafactate? Curată poezie, Raj. Mi-o și imaginez pe Lucreția în capul ogorului, presărat cu lubenițe și andrele.

 4. 1Q

  Aaaa, deci dv erați nenea ăla care și-a înțepenit sculăria-n țeava de eșapament de la exLoganu` meu cel ultragadgetuit, albastru prezidențial? Ca să nu mai zoc de capacele de roți originale și AC. Și dacă n-avea ABS, ce…
  Nu mai zic sărna, că degeaba. Zic doar LMA!
  Să tră, dom Raj! Onoare muncii! La forma asta de salut nu renunț, că dă bine la imagine, crește respectu` reciproc avantajos, se scoală stima noastră și mândria, blogu nostru, România

 5. Lucretia

  Buna seara , dragi mei ! Raj , la anu vreau sa pun un pogon de pepeni galbeni inecaciosi :)) tu ce mai faci esti bine ? Doamna Raj, sănătoasa ? 1Q ați desfundat țeava de eșapament ? Primul lucru pe care l-am facut cand am venit de la servici …,am intrat sa-mi iau doza de veselie decor bloog :)) va pup fetele !

 6. 1Q

  Zic, zic. LMA și fericire, sănătate și forță de muncă. Onoare muncii!
  Sărna la doamne, inclusiv dlui Raj, că nu mai are pluă, de unde pluă, adio pluă. Mai adineaurea, în drum spre banalul meu serviciu de academician electr.dr.ing. de renume intergalactic și cu Masturbatu` loat cu 10 pen`c-am dat mită 1/10 dintr-o sticlă de cognac Unirea ( 😉 ) tocma` trecea pe lângă mine exLoganu (știți voi care, ăla albastru de Mioveni… hai, mă, că-l știți, nu vă mai prefaceți că nu-l știți; ăla 1,6 MPI cu AC și capace stok, da, da, ăla) cu țeava de de eșapament mai lungă cu 35 cm.
  E, prima dată am auzit niște bufnituri înfiorătoare, care-ți ridicau părul de pe țurloaie pe mâini și în urechi. Apoi mi-a atras atenția ceva ce se bălăngănea violent și se izbea de asfalt. Ei bine, să vedeți ce asfalt deteriorat are acum Târgoviștea, urbea mea natală, cetatea mea de scaun normal

 7. Ha? Cum vine asta? Ce Masturbat?

  În fine, bine c-am aflat sursa gropilor. Am fost aseară până la Pitești, și pe acolo erau gropi, te pomenești că tot de la Loganul cu țeava înfundată.

 8. 1Q

  Crecă ăsta era misterul gropilor din țară.
  Hai că am arătat poza cu diploma de acum 2 ani. Ce, credeai că stai de vorbă cu un pârlit care n-are meserie la bază și n-are înalte studii de specialitate cu auxiliarele de departajare? Ha! N-am spus pân` acu` că aveam LOGAN

 9. 1Q

  ..și ce LOGAn! Ceee LOGAAAAAAAAAAAAAN, Doamne! Cum mergea el, așa, albastru, de nu-i auzeam culoarea, și ce dotări de excepție avea, nu mai spun că mi-e… că mi-e dohohohooor de eeel.. îîîîm, scuze. Mă mai apucă din când în când. Încerc să fiu mai sobru. Scuze. Nu mai fac. Dna Manu să mă erte, că nu mai zic răutăți despre cotiga dânsei cu cei câțiva măgari-putere

 10. 1Q

  Mulțam. Aștept și de la ceilanți să fiu feli…felici… felicita…
  Felicita e uns spiaggia di notte l’onda che batte
  La felicita e una mano sul cuore piena d’amore. Felicita, felicitaaaaîîîaaa

 11. Raj

  Ce cotiga, dnule 1q, delirati ? Dna Manu are 1 opel in toata splendoarea lui, masina nemteasca , rosie k focu. Kkilotii de bae ai drei britnei sprins,

 12. 1Q

  Nora,
  La mulți ani, făptură mișto! Închide oky și imaginează-ți cadoul dorit. E că te-am făceat fericită o clipă? Și cum eternitatea e o infinitate de clipe, ia vezi!
  Sărna la doamne-doamne! Să tră, dom Raj! Stimă și onoare muncii! Dna Manu freacă oapălu` și e roșie de fericire. În definitiv aveți dreptate: altu` moare și-așa n-are! A mai frumoacsă mașină e rabla lui, recte exLOganu 1,6 MPI albastru de șosea curată și bine lucrată, cu capace de ro

 13. 1Q

  We minu și dvs, dna uc! Ce-am vrut să spui: capace de roți stok și AC. Miroase cam nujcum cândd intri-n ea, da` apoi te obijnuiești

 14. Raj

  Miroase a cacat, a ce dracu sa putza 1 logan ? Cica stima si onoare muncii, onoare pulii, cine mai munceste in tara asta ? Poate dna Manu cand freak opelu si pervazu… Sarumana la dre, donsoare si 1 nou inceput de sapt. cu satisfactii pe plan amoros si pe plan secundar, adica profesional. Stiati ca dra Nora are 1 iubi cu care se talneste sub arcu de triumf cand ploua ? Acesta(iubi) are o motoreta cu care face naveta si ravagii in randu femeilor si pasarilor de curte pe care le calca din cauzu vitezei si consumului de bere excesive, asfel ca acesta (tot iubi) , coboara si insfaca orataniile sfartecate, transformandule in diferite ostropeluri pe kre i le gateste drei Nora, aceasta (dra Nora), fiind fericita cu asa 1 iubi ostropelos. La aceste ore din mezu zilei cand scriu, dra Uc face gogosi, dna Seva scovergi, dra Lucre, must iar dnu 1Q se babardeste co amanta in campu muncii sau in pat…

 15. 1Q

  În cânpu muncii, normal că-n cânpu` muncii, doară nu în pat, că cică “Nimeni nu se împiedică stând întins în pat”. M-am răzgândit și eu: îmi cumpăr mobră cruiser, cu desagii lăsați de-o parte și de alta la șaua țintată, să moară dna Manu de ofti, k n-o văz călare făcând slalom printre mașinile aliniate haotic la semafoare. Nora are oky roșii de la curent, s-a uitat toată noaptea pe gaura cheii să-și contorizeze vecinii care trec prin dreptul ușii ei, nu că a râs cu lacrimi k dna Lucre, sărna, dna Seva

 16. 1Q

  Am dat cu spray antifecale cu miros de căcat, k asta am mai găsit la malul de la Șanțu Cetății, și tăt degeaba

 17. 1Q

  Da` dacă-mi iau mobran, o să iau curbele cu genunchiul la asfalt și cu privirea țintă în față, doară nu în lateral ca să mă bucur de peisaje. E suficient să închid oky și le văz

 18. Raj

  O sa luati curbele drept in pula cu mobra, dnule 1Q. Curbele si curvele periculoase se iau cu mertzanu an de fabr. 1984, cu oglinzi de venetia retrovizoare, cu abs din pula, cu AC tot din pula. Am carpit p[odeaua mertanului cu lut amestecat cu pae si balegar, caci ma tragea curentu la tzarloae, la sosete si la gambe. De Paste am varuit masina in gri metalizat, caci varu gri lam tinut intro galeata da metal si asfel culoarea a iesit metalizata, 1 gri metalizat tip pula, caci am ratacit bidineaua si am vopsit caroseria cu pula. Vreau sa ma duc cu mercedasu in orasu drei Lucre sa dau iama in femei si harbuji. Ma voi duce sin Targoviste sa ma pish depe turnu Chindiei si sa babardesc gagici in complecsu muzeal curtea domneasca. Am onoarea !

 19. 1Q

  Aveți o pulă, că vă vor trage jăndarii de jet în jos și la răspundere dacă vă pișați de pe freza crenelată a turnului. Curtea Domnească are gem termopan, puteți babardi gagici mișto, da` cam snoabe, care nu se plinbă cu Merțanele aztecilor, teutonilor sau altor triburi germanice

 20. Lucretia

  Salutare ! Am must domnule Raj, te astept la o cana de must ! Si ne plimbam cu merțanul tău ăla șmecher :)) Unchiule si pe tine te astept sa dam o tura cu motorul :)) dar ai grije sa nu răcești pe motor :))

 21. Manuella

  Pentru că fără ea, în comentariile voastre, nu se poate, Raj şi 1Q, ieri a fost Ziua Mondială a Contracepţiei.

  Cum aţi sărbătorit?

 22. 1Q

  Fieșcare cu pula lui, sărna dna Manu.
  Eu n-am probleme cu înmulțirea și-mpărțirea responsabilităților. Dvs?
  Dom Raj e discret, nu spune k mine totu`, dintr-o suflare

 23. 1Q

  Nora împarte tort la musafiri și abia așteaptă să scape de ei, să respire liniștită. Cine nu face așa e nesănătos la cap.
  Dl Raj crecă e oripilat de felul meu mârșav de a mă manifesta iar dna Manu e siderată de măscările trântite degajat, ca și cum am fi pe netul dânsei, nu pe blogul Norei care ar împărți puli la toți nesuferiții nefericiți care n-au

 24. 1Q

  Înainte de iar se pune virgulă, știu, da` n-am avut chef s-o pui. Am nervi că mâine e luni și iar aștept w-endu. Nora și-a irosit w-endu ca să primească muțulaki din pluș și cutii cu bonboane umplute, un morman de flori de care va avea grijă să le schimbe apa, apoi să se chinuie să le ducă la gunoi

 25. 1Q

  Nu beu must, sărna, că n-are must have și mă strică la burtică. Ați văzut ce mi-a făceat dom Raj pe bancheta din spate de la LOgan? N-ați văzut

 26. Raj

  Dnu 1Q nu bea must, dra Lucre caci il apuk kkrea in logan.Dna Manu, sarumana si pandativu, ieri find ziua contra ceptiei, va asigur k am respectat aceasta zi omagiindo pin nebabardeala, scuzati expresu caci stiu ca rositi repedea. Azi e ziua de nascare a drei Nora ? LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 27. uc

  Multumesc frumos ! 🙂
  Pana ma duc io in argentina vine ea acas’ , era vorba sa merg in vara, daaar a intervenit ceva si am ajuns la buc :)))

 28. uc

  cand ploua dimi tare cand ma trezesc imi zic c-ajung io acas’ si ma culc un pic, ajung acas si noapte buna, adorm tarziu :))) in rest ce fac si cand nu ploua

  buna dimi

 29. Lucretia

  Eu sunt cu capul , cand ploua eu spăl si realizez ca nu am unde sa întind rufele , trebui sa ajung la piața , umbrela nu o suport :))) concluzia trebui sa lenevesc in pat :)) dar cine imi gătește ?

 30. Raj

  Dra Lucre, sarumana si cucosu dupe casa, nu creca vreti sa stiti ce face lumea knd ploo. Oricum stiti si dv. si dra Uc. Chestia nasoala a ca acuma la bratanete cand puoa, io dorm k boul pa coada…. Mai mult k sigur k knd poua, du 1Q fte…

 31. Raj

  Nu mai gatiti, draLucre, ci luati masa la restaurant de 5*ele. Io cand imi scotz nevasta la restaurant de 1 * sau 2 margarete, ma pune sai iau si scaunu ei favorit de acasa. IO cu scaunu stau normal. Sarumana dnule 1Q la dv. si celulita lu amanta dv. Siameza mea sa ingrasat in ultimu timp in ultimu hal si are si ea celulita pe coapse. Ca sa mai scada in greutate, o alerg pin camera de zi, de noapte si pin dependinte. Cand si cand o mai arunc peste gard la vecinu, da numa cand vecina gateste chiftelute. Matza ii desteapta si-mi aduce si mie chiftelute, caci iam legat de gat 1 sufertas. Io la restaurant ma duc cu sufertasu deacasa caci nam incredere in meniul lor si nici in nevasta nam incredere si de aceea cand plec in delegatie ii pun chilotii de castitate. Nici in logan nam incredere. Cand aveam logan, ma rasturnam saptamanal. Acuma ma rastorn cand ma impedic. Maine dimi va futeti amanta la prima ora dnu 1Q ? Ca vreau sa va sun…

 32. Raj

  Oare de ce postarile mele mai importante, mai pline de substanta , se multiplica automat, dra Nora, sarumana, ochisorii, nasucu si candela ?

 33. Raj

  1 Savant olandez cica a inventat lubenitele patrate, ca cica oltenii au obiceiul sa dea dea dura lubenitele. Fara nicio legatura cu dra Lucre. Io nam obiceiul sa fac afirmatii nefondate despre dra Lucre. Ceam si io asa…

 34. Raj

  Ieri ma udat ploaia de ma facut lishca. Am profitat de ocazie si mam pisat pe mine, caci oricum nadragii erau lisca. Cand ploua cu galeata afara si in logan, dv. aveti obiceiul sa faceti pipi pe dv., dnule 1Q ? Cica loganele naus etanse la usi si ploua intransele. In opel, nu.

 35. Raj

  Acuma dra Uc doarme cu iubi al dansei, dra Nora idem, dra Lucre ibidem, dna Seva cu dom Sandu, dnu 1Q pe pres…

 36. Raj

  Sarumana si fermoalu dela rochita de seara, dna Manu ! am uitat sa va salut. Sarumana si papucii de casa imblaniti, dra Nora ! Ca si pe dv. am uitat sa va salut. Sarumana si obiectele din imediata vecinatate, dra Lucre, Dna Seva si dra Uc ! Va urez 1 sonm usor, cu exceptia dnei Seva, caci acuma la dansa e dimi din cauza invartelii Pamantului in juru axei proprii. Io ma invart in juru axei mele numa cand beau fara masura, dar in ultimu timp beau cu masura. Am 1 pet de 6 litri de apa plat si cand beau stau tot intro zona plata ca sa nu ma rastorn precum loganu…

 37. Lucretia

  Domnule Raj , tu esti o comoara la casa omului ! Sănătate multa ! Ai grije cu pisica ,zgârie mai rau ca nevasta !Si vezi sa nu afle nevasta de amanta :)) Merțanul l-ai vândut ?

 38. Nu ştiu, Raj, că eu şi să vreau şi nu pot să postez de două ori la fel, una două mă anunţă că mă repet! Calculatoarele astea ţin cu tine.

 39. Raj

  Buna sa va fie inima, dra Uc si va urez 1 uichend favorabil din toate ….. de vedere, dra Nora ! Doresc sa fiu primu care va ureaza 1 we plin de satisfactii culinare, banesti, sentimentale, agricole medicale. Ati vazut la tv talnirea lu Putinu cu Baracu ? Au ciocnit 1 paar cu vin de butuca, au facut 1 gratar pe peluza casei albe, teren cu iarba propice agriculturii. Va dati seama cat porumb se putea cultiva pe terenu ala ? Tragatorii de elita si anafu si dna-ul supravegheau totul din pod, din corcodusi ca baracu si rusu sa nusi dea la gioale in biroul oval unde Monica Lovinschi se babardea cu prezidentu. O tempora, o mores !

 40. Raj

  Putinu sa incruntat la Baracu. Na venit cu avionu, ci cu amanta creca. Pe amanta a lasato in tancu prezidential TU 52, co sticla de votchii alaturea si cu gardu ei de corp, nu garda de corp, caci ii vorba de 1 baiat, nu dio fata. Gardu asta de corp e 1 fost luptator din afganistan, cecenia si madagascar. Nu creca rusii au luptat in madagascar, dar daca ar fi facuto, cu siguranta ca gardu de corp al primei amante a rusiei, ar fi luptat acolo cu dnu Mazare care se da cu parapanta piacolosa. Pe prima doamna, dnu Putin a lasato acasa caci are treaba, face niste colutzunasi pt. o nepotica . Dna Manu nu manca coltunasi ca cica o ofenseaza la stomag. Stiati ca dnu 1Q are o amanta care-i mananca banii de masina ? Acuma dnu 1Q se deplaseaza cu drujba la serviciu, caci taxiul e scump si galban la culoare…

 41. 1Q

  Aaaaaaaaaaaaa
  În viața mea n-am fost jignit în halu` ăsta. Îs om batrân, cu copii la școală și cu servici la patron, și n-aaaam mai pomenit așa afront. Auzi, să am amantă! Io, amantă. Pff! Rog a se lua măsuri în consecință. Nora, cu tine nu mai vorbesc, uite-așa, ca să mă întrebi de ce și io să-ți răspund că așa vreau io c-ai zis acu` 2 ani că ai ce să înveți de la mine. Abia acu` am pripceut ce-ai vrut să zici. Că cică un om dăștept are ce să învețe de la un prostan, da` un prostan de la 1 dăștept mai va.

  Cine-a mai văzut om serios, cu început de chelie și burtică de gospodar așezat la casa lui ce constă într-1 apartament cu baie și bucătărie proprie, să doarmă pe preș! Da` să se pișe pe el când ploo în LOGAN? Da` ce, n-are kedere care să-i asigure etanșeitate cât să nu intre pisica?

  Sărna la doamnele care empatizează cu starea mea sufletească actuală. Pe dom Raj nu-l mai salut că m-a vorbit de rău în lipsă. Să vază cum e cân` atacă pe nedrept virtutea și onoarea nepătată a unui bărbat fost posesor de….de, de, de nici nu mai zic, na, că iar începe dna Manu să plângă de dorul dnei Seva care nu schimbă o vorbă cu dna Lucre, dna cea drăguțăc are aprovizionează blogu` cu pepeni rotunji

 42. 1Q

  Acu` vine Paștele. Țin să fiu primul care vă felicită cu ocazia sărbătorilor pascale. Iepurașul cel drag 9 să ne-aducă 1 coș cu oă, multă sănătate și fericire alături de cei dragi, și cine are amantă să facă bine și să se spovedească, să se căiască și să se îndrepte. Nenorocitu` dracu

 43. 1Q

  Dna uc stă pe vine în pătuc. Așa i s-a făcut 1 dor de Cluj de nu-mi vine cum s-o mai împac, sărna, dna uc, reveniți-vă. Viața-i frumoasă, lăsați tristețea și Bucureștiul

 44. Raj

  Gurile rujate dela Cremlin din anturaju dnului Putin soptesc pe la colturile si crenelurile Cremlinului ca Putin iar fi tras 1 cap in gura gardului de corp al amantei sale pt. ca gardu iar fi facut oki oblici amantei, gardu fiind de origine asiatica si deci nu putea sai faca ochi dulci si gardu de corp lar fi dat in judecata pe dnu Putin pt. rele tratamente aplicate minorului, pt. ca gardu de corp are gradu de sergent minor in Armata Rusa de Eliberare si Ocupare. In Rusia sa desfiintat de mult gradu de sergent major, penca solda nu era mare, ci minora.

 45. 1Q

  Nu mă las până nu vă văz Banat. Că doar n-o fi Dobrogea cu fruncea lată, ce, ar vrea dna Manu să aibă chelie frontală?

 46. 1Q

  Să tră, cu respect și onoare muncii dvs cu care m-ați făcut de râs în propria limuzină de familie, albastră ca cerul de mai devreme. Adecă v-ați căcat pe locu` unde pun de obicei scaunu` galben al lu` Olamicu? Ăăăăă

 47. 1Q

  A fost VW, Audi, urmează Mercedesu`. Ha! Mașinile vermahtului. Crematorii pe roți, io cân` ziceam că iese fum din toba de la oapăl, dna Manu zicea că am ceva cu dânsa

 48. 1Q

  Bine că nu mi-am luat Beemveu, că cică și ălea îs afumătoare, deci pa! Mă uit după o mobră, și-așa mașina e pentru grași

 49. 1Q

  Nu e dreptate pe blogu` ăsta! Nu e, și pace. Când scriu și eu ceva pentru o mângâiere, o atenție, 1 sfat, pula. Nemenea. D`aia și vb urât, dna Manu, că-s singur și… și ce să fac, aștept să spuie iar dom Raj că aștept 1 căcat, că dacă are de unde da, dă și la săraci că e altruist și împarte de toate

 50. Manuella

  1Q, îmi pari agitat!
  Şi ziua mea e alergată, m-am certat cu vreo două persoane, ahh! şi ce-aş fi făcut-o straşnic, nu aşa, împăciuitor!, mă grăbeam şi iar am avut în faţă bătrâni nehotărâţi în drumul lor, am prins toate semafoarele, etc.
  V-am zis că oraşul meu nu are trotuare. Are maşini urcate pe ele şi tu te strecori, doar dacă ai sub 55 de kg.

 51. 1Q

  Sărna, dna Manu? Ce să întrebăm? Da` răspundeți? Și dacă da, de ce? Vă par agitat? Și ce, n-am voe? Dvs n-ați fost azi agitată-n traphic și v-ați certat cu niște oameni batrâni și neputincioși, poate nostalgici că toată lumea și-a luat mașină mică și vine sfârșitu lumii? Ce bine era p`atuncea, doar câțiva aveam și ce bine era, ce respectuoși erau oamenii când coboram din caleașca cu motor de opăl roșu ca focu`, e? Cum zic? de ce nu mă salutați și pe mine? De ce, de ce? Dreptate-i asta?

 52. Lucretia

  Așteptam știrile , Raj ! Noi cu politica mai greu :)) Q1 , ai avansat cu strângerea banilor pentru Mobra? Sa fie roșie :))

 53. Seva Tudose

  1Q #85

  „Manuela plânge de dorul meu că eu nu vorbesc cu d-na Lucreția…” 🙄

  Eu 1Q vorbesc cu oricine,acum în ultimul timp am gâlci în gât și trebuiesc să-mi prezervez vocea mea de privighetoare a lanurilor de porumb,grâu,secară,orz și ovăz că nu degeaba toamna are simbol „Cornul Abundenței ” și eu poezii aduse-n slava,osanalele ei 😆

 54. Raj

  Nici io nu reusesc toate cele, dna Seva, sarumana si ghiocu ! Adica reusesc, da` nu in totalitate. De pilda nu-mi reuseste babardeala la volan in timp ce conduc, sa fie adoima cu cea din pat, din fan, de pe plaja. Deja de vio 3 luni nu ma mai babardesc la volan. Ce rost are ? Nici printe lubenite nu ma mai babardesc, ca lubenitele au forma de sani, nu toate, doar unele. Asta fara niciun apropont la tarlaua cu lubenite a drei Lucre. Nu mi-as permite. Nici in timp ce pedalez pe bicla, nu ma mai babardesc de vio luna. Oricum, o faceam foarte rar, doar de 3- IV ori pe luna. Cand ma babasrdeam in logan era nasol, caci imi intrau furnicile in cur, caci loganele n-au kedere, ci papura ca la butoaiele de varza. Ca a venitvorba, de vio 2 ani nu ma mai babardesc nici in butoaie printe verzele murate, ca am impresia ca ma babardesc in mare, din pricina ca e sarata, iar io in mare nu ma babardesc caci ma vede dna Manu cand se da cu parapanta. Dra Nora si mi-e mie dor de dnu danut si-l pup in cur cu mult sentiment….

 55. Raj

  Si tot pt. ca a venit vorba, va sfatuiesc sa nu va mai babarditi in mare, caci io de cate ori comit acest act de apropiere intima intre 2 persoane care se iubesc, thocmai atuncea vin astia cu bmwurile , cu audiurile lor + manele de cea mai buna calitate, ca sa-si spele masinile in mare si mai mereu era sa ma calce cu masinile. Vara trecuta chiar la calcat pe 1 pe cap in timp ce facea plaja pe cearceaf. Noroc ca tipu era cu capu intro galeata de otel si manca porumb fiert si capu na avut de suferit. Cel mai bine io ma babardesc printe stabilopozi, caci io insumi si amanta mea avem alura unor stabilopozi si lumea nu se prinde. Bine, e indicat sa nu faci miscarile alea ample. Nici printe cocotieri nu-i bine sa ne babardim. Mie mi-au cazut vio 5 nuci in cap poc, poc !

 56. Raj

  Frecvente ca deplasarile dnului Iohanis Klaus. Si dnu 1Q e de plasat. Dra Uc e deplasata de la Cj la Buc. Dra Lucre isi deplaseaza lubenitele depe tarla la piata dea dura, caci terenu e in panta. Unde locuiesc, casa e in panta, asfel ca nu mai e cazu sa inchid ushea dupa mine… Creca acuma dra Nora isi deplaseaza zulufii si sosonii spre casa, caci w ora mesei. Iubi a lu dansa ia gatit o gaina de curte, 1 bors cu bors de putina . Gainile mele is de asfalt caci am betonat ograda, Mai dau si io o gaura cu picameru in beton casa mai gaseasca si ele cate o rama. Cucosu ma ataca mereu, o crede ca-i babardesc gainile, de unde si vorba ca cucosu are minte de gaina. Nevastamea zice mereu ca si io am mintea de gaina, caci din gresala uz florile cu tuica, in loc de apa. si 1 barbat adevarat, 1 mascul feroce in cazu meu, nu ca ma laud, nu comite asa eroare de udare…

 57. Raj

  Az am luat izmana albastra cu prohabu la spate. Imi venea sa ma pis pe la cur. Sarumana si tigaea, dra Uc !

 58. Raj

  In posa dela 116 sunteti dv., dna Manu ? Ca ma trec naduselile. Ma mai trece nasuseaua si cand ma uit cu lupa la poza drei Lucre si la dra Nora, dar dra Nora are 1 iubi carei face micu, maree si potrivitu dejun. Cand dimi se scoala cu pofta de mancare, iubi ii face marele dejun, cand se trezeste satula, ii face micu dejun, iar cand pofta de mancare este comsi-comsa, ii gateste potrivitu dejun…

 59. uc

  am vazut o tigae tare de tot, compartimentata, nu mai stiu unde , ori-ince caz :))
  urmeaza iarasi o deplasare, iubesc deplasarile

 60. Lucretia

  Raj, am vândut toată lubenițele :)) la anul plantez iar . Azi fac ciorbița rădăuțeană :))Raj , amanta ta ce vârsta are ? Ai grije sa nu rămâi înțepenit de la atâta sex :))

 61. Raj

  Io dimi cand ma scol, fac pipi dupa care tai o gaina, o oparesc si stiti ce urat arata o gaina oparita ? Cam ca 1 logan cu AC, cu capace noi. Sau mai bine zis arata ca soacramea cand sa sesizat ca iam terminat damijana de 50 litri de vin din beci vechi, inguirgitand prin baut toata licoarea. Odata cand ma prins, mia dat in cap cu 1 ciocan, poc-poc !

 62. Raj

  Ciorba radauteana cu fasii de pept de pui, cu smantana, sarumana si olanele, dra Lucre. Pai daca io am 57 de prima veri, amanta are 50, caci femeele trebue sa fie mai mici caci se trece mai repede ca barbatu.

 63. Raj

  Si io am o tigae compartimentata. O pun pe plita si intrun compartiment gatesc scrob, intralt compartiment, gogosi, in altu supa la plic si apoi agit tigaia…

 64. Raj

  Creca dnu 1Q a ramas intepenit cu pula in gard. Sa fie sanatos, nu io lam pus sa faca pipi pin gard. Io cand fac pipi la gard, ca sa nu raman intepenit, masor in pre alabil distanta drinte scanduri cu o ruleta, ca io nu plec dacasa fara ruleta, caci nici nu stii cand te tae pisarea…

 65. 1Q

  Cică-și ia ruletă! Puteți să vă pișați pe ea, să tră! că tot degeaba. Ce, n-aveam și eu micrometru? Greșeala mea consta în faptul că cătam numa` garduri noi și bine vopsite, nu țineam cont de leopardul dinlăuntru. Ăla e un pisoi mai măricel care adoră ciucurașii și crapă de atâta joacă, ca mâțele lu` Creangă. Dvs aveți motocelul legat cu ață?

  Sărna doamnelor, afar` de-a dnei Manu pe care o salut mai pe furiș, să nu se vază că-s limbidinos

 66. 1Q

  Dna Lucre are bordeiul în vale? Nu e bine. În orice zi poate să vi se năruie coșmelia dacă vreun zărghit dă drumu` la vale la 1 pepene.
  Sărna, dna Lucre, aveți capre?

 67. 1Q

  Ha! Ce s-a dat de gol. Are amantă, hîîîî, are amantă, îîîîh, uuuu…
  Dom Raj are amantă
  Dom Raj are amantă
  Dom Raj are amantă
  Dom Raj are amantă
  Dom Raj are amantă
  Dom Raj are amantă,…ti-ni-ni-ni-ni…

 68. 1Q

  Bună să vă fie imina, dna Manu. Cu ce treburi p`aci?
  Ce vânturi turbate vă-mpinseră pe tărâmul acesta infam? Ce păcate-amărâte făcurăți

 69. Manuella

  Am râs cu două lacrimi, ce?!
  Daa, pe aici, doar vânturi turbate, unul să aducă a adiere, nu-i! Ce păr coafat, ce eşarfă la gât, ce fustă amplă! Totul zboară!

 70. 1Q

  Și-n suspine hotăra: opelaș cel roș, prea periculos
  Iată vin` la vale,
  pe un fin breloc,
  3 rânduri de chei
  și 2 bursucei…

 71. Lucretia

  Am 2 capre , la anul mai cumpăr sa vând branza :)) Raj , amanta ta este tinerica , ai grije sa nu fie rujata :)) cand faceți schimb de fluide rămâne rujul pe fata :)) si te prinde nevasta :)) Q1, tu cumpara Mobra aia mai repede sa mergem pe la Raj , in vizita :))

 72. Lucretia

  ciorbita foarte buna ! Cand mai fac împrumut de la Nora, o găina daia eco :)) Manuella , ai grije cu fusta , da ! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *